A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

sysynek hatalnas gratula .Andris udvozlunk.

evi ez a baba gyonyoru.

Kép
monyoka

Unique!

Ne elégedetelenkedj már, én hálát adnék az égnek, ha majd csipisz ennyit aludnaKép
Szopitea: Milusan, nincs benne pocakirrigáló anyag.

Évi!

Dóri nagyon édi, mint az anyja, meg az apja. Ja és neked röntgenlelet kell ahhoz, hogy tudd, teli van aggyal a fejed? Én mindig tudtam, hisz olyan kis okos vagy. A cérna csak tartjaKép Nekem is van káposztalé bőven, de én is Kofában bízok Kép

Most megyek és elúszok a délelőtti vérvételes eredményemért:-)

Zsú ment mail, lehet három óra múlva kapod megKép

Juca

tjuca

JucaKép
Nem túl optimista jövőkép Kép Mármint ami Stöpszli agykapacitásait illeti Kép Kép
Mi ez a Milusan? Hogyhogy nincs benne pocakirrigáló anyag? Mér, a laktoherb-ben van???

Pusz

Unique

KépKép
unique

Szia Unique!

Ha Kofán múlik, akkor optimista vagyok :-)
Milusan a Milupa szopiteája. Állítólag a laktoherb bűnös LEHET a hasfájásért. Ebben csaqk csipkebogyó van meg hibiszkusz. Nem olcsó, de áll. jobb, mint a Laktoherb. Ezt meddig iszod? Nálad nem elég már csak a szimpla folyadék, vagy tényleg egy egész falut akarsz ellátni tejjel?

Juca

tjuca

Szepjoestet, Lanyok!
Latom itt fantasztikusabbnal dragabb Aprosagok bukkannak fel, Dori egy angyalka! De lassuk mar a fiukat is!Kép
Latom itt az a divat, hogy kb. kettessevel zebrasodnak be a csajok, az utobbi paros Dido es Bea, kivancsi vagyok, ki lesz a kovetkezo ketto ;)

Ami a tejellatast illeti, a "nagyokosok" azt irjak (dokik, stb.), hogy ha van tej ugyis van, ha meg nincs, hat semmifele csodaszerrel nem lesz...Na majd meglatom en is, ha mar egyszer oda kerulokKép

Hamarosan bekukkantok megKép
Puszi minden kismamanak, anyukanak, varakozonak!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sysy

Én is nagyon-nagyon gratulálok nektekKépKépKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Egy kicsit eltűntem, mert nagyon sok dolgom vabn, de ma befejeztem. Felszuszantam és jöttem is olvasni. Hihetetlen sokat írtatok.
Én is sokat fogok....

Engedjétek meg előre, hogy először is Sysynek gratulálja a kis Andriskájához. Nagyon - nagyon örülök nektek, sok boldogságot és egészséget kívánok.

Syrynx!

Nem. nem adtuk fel, csak egy kicsit lelassított ez a probléma, de meg fogjuk oldani. Én nem tudom elképzelni az életem gyerek nélkül. Nagy családban nőttem fel, így én 3 gyereket szeretnék. Remélem nem vagyok mohó. A kivizsgálásokat itthon megcsináljuk és ha kell, akkor Mo-ra megyünk.
Örülök, hogy Erdélyről ezeket gondolod, én nagyon szeretek itt élni és soha nem mennék el innen.

Pupy!
Milyen kicsi a világ, nem nagy város Szentgyörgy és mégis milyen sok helyre került szentgyörgyi. Örülök, hogy jó barátnőre akadtál Gizus személyében, kár, hogy már nem tlálkoztok olyan gyakran.

Dido!
Ahogy te is mondtad nekem, nem szabad feladni a reményt. Ha a kicsi úgy gondolta, hogy titeket választ, akkor nem fog elhagyni úgy sem. Hiszem, hogy nem lesz semmi gond sem. Eltelik az az egy hét.Meglátod, minden rendben van.

Kancellárka!
Nagyon ügyes a pocid, igazán csinos vagy így, Szerintem mindenki ilyet akar.
A második kedvenc kutyám a puli, most az első helyen az én Basset Hound kutyám áll. Úgy szeretem őket, nem lehet tudni, melyik az elejük és melyik a végük,csak a rózsaszín nyelvük látszik.

Évi79!
Sajnálom, hogy sokat fáj a fejed, bizti nagyon rossz lehet, hogy nem vehetsz be gyógyszert.

Anikó'
Nem is tudtam, hogy sokan járnak Mo-ra ilyen problémával. Ezek szerint megvan a módja, csak még ki kell nyomozzam, hogy mi az, hogy mi is ki tudjunk menni.

Sesi!
Köszönöm, hogy lyen sokat írtál nekem. Teljes mértékben igazad van, így is fogunk eljárni, ahogy Te is írtad. Most összeszedtük magunkat és elindulunk.
Én nekem semmi problémám nincsen a lombikkal, ha pl.Budapesten laknánk, akkor biztosan idáig már ott járnánk. De sajnos nem ott élünk. De így is meg fogjuk oldani. Pótolom az e-mail címemet.

Angie és Nomibogár!
Végre eljutottam hozzátok is. Úgy örvendek, hogy valamilyen szinten közünk van egymáshoz. Szeretem, ha így véletlenül futnak össze emberek.
Biztosan ennek van valamilyen magyarázata.
Én most is Szentgyörgyön élek, itt is dolgozok, mint könyvelő. Most a Szemeria negyedben lakunk, olyan csendes környezet. Valójában nincsen távolság városon belül, mindenhova gyalog megyek (még szép, ha nincsen autónk), így most kapásból nem tudom megmondani, hogy van-e 3-as busz.
Szeretnék találkozni veled, ha jársz erre, ha Te is úgy gondolod. Júniusban a búcsúra jösztök vagy csak úgy?
Kár, hogy nem a Szent György napokra jösztök haza, ilyenkor rengeteg az ember é mindenkivel össze lehet futni. Ez egy hétból álló rendezvénysorozat a hétvégén pedig vásár. Nem olyan, mint a régi filmekben, de nagyon jó a hangulat. Most éppen a hétvégén lesz, már nagyon várom, ha gondolod, küldök képeket is. Jó_

Nomibogár!
Köztünk nincs is olyan nagy távolság, örvendek, hogy veled is találkozhattam. Nagyon tetszik a kiskutyád, szerintem, ha valaki szereti a kutyákat, az biztosan talpig rendes ember.
Én is drukkolok neked, hogy mihamarabb te is mutathassad a kisbabád.

Bea!
Gratulálok ezekhez a méretekhez, hihetetlen, hogy ilyen pici is tud lenni egy kis emberke.

Mátra!

Könnyek gyűltek a szemembe, amikor megláttam a képeket. Nagyon szépen köszönöm.

Unique és Évi!

Hihetetlen, milyen szép kislányaitok vannak. Órákig lehet bennük gyönyörködni. Érdemes volt várni rájuk, szinte látszik rajtuk, hogy mennyire szeretitek őket.

Bocsánat a hosszú szövegért, de mindenkinek akartam írni egy kicsit. máskor gyakrabban jövök és így nem fogom meggyűjteni a mondanivalóm.

Ildiko
tökmag

JucaKép
Meddig iszom? Háát... Placeboként valszínűleg hat hónapig Kép Már elmúlt a pocifájós időszakunk (kopp-kopp), Laura kapott homeós bogyit rá. Levegőt azt képzünk rendesen, de ez meg nem extra, ez minden kisbaba sajátja Kép
Majd kiprószálom ezt a másik fajtát is. Bár nekem a Laktoherb bejött. Kép

NomibogarKép
Igen, lehet benne valami, mhogy akinek nincs, úgysincs, akinek meg van, annak meg amúgy is van. Kép De azért nem rossz placebo nem? Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Kedves Sysy! Kép

Nagyon, de nagyon sok boldogságot és egészséget és persze sok tejcsit kívánok Nektek!!! Gratulálok az újdonsült apukának is! KépKép

Puszi Nektek
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok Csajok!
Sysy!
Szeretnék neked még 1x gratulálni!Kép:D
Elkezdtem olvasgatni az archív dolgokat, egészen 2004-től,h. mindenkit megismerjek teljesen Kép és hihetetlen mert ott járok,h. mégcsak szeretnétek a babát.És most?? Ott tarthatod a kezedben a kisfiad!!Kép

Unique!
Nagyon örülök neki,h. jól vagytok.
Szerintem is az lehet az egyik legszebb dolog amikor apuka nem tud betelni a kis csemetével.Hisz lehet attól boldogabb érzés,h. a számodra két legfontosabb ember imádja egymást és téged is??Kép:D

Zsúka!
Kitartás a munkahelyen, szerintem se vállalj túl sokat,mert egy idő után az lesz nekik a természetes.

Angie!
Semmi gond,h. nem ismered Gizát.Én viszont örülök,h. mindkettőtöket (és itt mindenkit) megismerhetek.

Évi77!
Dóri baba egy igazi kis királykisasszony, gyönyörű:D Én is megzabálnámKépKép Puszild meg kérlek helyettem is.Kép óóóó milyen fini baba illata lehetKép

Nyuszi!
A hőmérőzés szerintem is hasznos, márcsak azért is mert az ember lánya megismerheti a saját testét.Én már annyira belejöttem,h. mindíg reggel 6-kor mérem,h. még hétvégén is felébredek akkor.Kép

Norwell!
Csodaszép Kende babaKép

Dido!
Én is megnéztem - akárcsak Norwell-h, mekkor az 5 hetes magzat.És valóban, annyira pici,h. szerintem nem is meglepő,h. még nem látszik.Hidd el, jövő héten már láthatod.Kép

Aniko!
Nagyon aranyos volt a telefonban a nővérke, és sikerült bejelentenem a párom jövőhét csütörtökre.Kép

Babus!
Képzeld ma kezdtem olvasgatni a 2004-es archívot és nagyon örülök,h. most itt látlak.Kép Ja és a kisfiad gyönyörűKép

Tökmag!
Én is nagyon örülök,h. Gizust megismerhettem.És annak is,h. Téged is és hogy itt vagy, és ugyanazokat az érzéseket éljük át.Kép Teljesen felcsigáztatok Erdéllyel kapcsolatbanKép

KépKép
Csajok ezeket nem tudtam kihagyniKép:D
Vendég

Sziasztok!

Jól esett, hogy érdeklődtök a babánk iránt. Minden rendben volt az UH-n, és a doki azt mondta, nagyon valószínű, hogy kislány! A nevet majd később írnám meg.
Sysy!
Gratulálok Andrishoz! Sok tejet és boldog perceket!
Évi77!
Dóri annyira aranyos és szép kislány! Csinos is!Kép

Most megyek, szerintetek a gyakori ultrahang veszélyes a babára?
Bogi
dbogica

Mátra!

Ha túl vagyok a vizsgálaton Rád csörgök, hogy hol tudunk találkozni. Ha minden jól megy akkor 10.00-11.30 között végzek.

Mindenkinek élményekben gazdag éjszakát kívánok! Kép
zsúka

Pupy!
Örülök,hogy bejelentetted a párod és annak mégjobban hogy meggondolta magát!
Sokat olvastam én is vissza ugy mint te!Jo volt nagyon és persze meghato!Mindenkire kiváncsi voltam hogy mit érzett és hogy hogy vette észre hogy kisbabát vár!

Tökmag!
A Kaáliba sokan érkeztek Erélyből!Sokan az utlevelükkel jelentkeztek be a recepcionál onnan lehetett tudni!
Szerintem is érdemes lenne valahogy utánajárni a dolgoknak,hogy lehetne nektek ide jönni a meddőségibe!Ha gondolod akkor elküldök egy pár telefonszámot amiből mazsolázhattok!

Zsúka!
Szerintem a 24.napon a progeszteron szint amit kell nézni és amit érdemes és ultrahangon a méhnyálkahártya vastagságot!

Angie!
Kérdezted hogy a kisfiam emlegeti e kistestvért!
Napirendi téma nála!Azt mondta egy fiut és egy kislányt szeretne mert a fiuval tudna játszani a kislány meg addig rajzolna nekik!Annyira édes sokszor és a szivem szakad meg!Most azt mondtam hogy már a szivemben lakik a kisbaba és nem sokára leköltözik a pocakomba,és neki fogom elsőnek elmondani ha már ott van!

Dbogica!
Gratulálok a kislányhoz!
Én nem tudok ultrahangban segiteni de szerintem nem lehet annyira ártalmas!

Norwell!
Örülök,hogy tul vagy a fogorvoson!
Holnap ha kapsz képet a babácskárol akkor tedd fel feltétlenül!

Juca!
Tegnap nem tudtuk kivesézni mi is a 24 a nevem mellett?!
Az nem a korom ha nem a születési napom,mert dec.24-én születtem!És azt hiszem ez a szerencse számom is!
Remélem jol vagy és Stöpszli sem küldi vissza a kaját mostanság!

Puszi Jo éjt mindenkinek!Kép

KépKépKépKép
aniko24

Mindenkinek köszönöm,hogy tetszett az én kis Óriáskám!KépRemélem,hogy jól érzi magát ott ahol van,nem gondolja meg magát!!Kicsit félek,nehogy elmenjen!!Felhőtlenül csak a 3.hónap után fogok örülni!!EZ VAN!!Én ilyen vagyok!!Mindenkinek mégegyszer köszi a gratulációt!!KépJó éjt!!Millió puszi,

Kép
bea27

Sziasztok!

Ma csak félkómában. Megyek ctg-re, még nem voltam, majd elmesélem milyen volt.

Bogi!

A sok uh a szakirodalom szerint nem árt a babának. Sok orvos nem csinálja. Nos szerintem még mindig inkább több uh, mint valamit ne vegyenek észre. Érdekes dolgot mondott azonban a barátném, neki három hónapos a kisfia. Cukorbeteg lett a terhesség alatt 4* szúrta magát naponta, és atolsó 4 vagy 6 hétben be kellett feküdnie a kórházba. (Õk estére mindig hazamentek) Lényeg az, hogy ott nagyon sokat nézték a babákat uh-val minimum hetente az utolsó hetekben, meg voltak más vizsgálatok is. A családban nincs közel távol bal kezes, Bálint viszont mindenért ballal nyúl, ezt én is láttam, persze még lehet, hogy változik. Szóval lehet, hogy tényleg hajlamosít a sok uh a balkezességre, de ettől ugyanolyan profi kis macsó az a gyerek! Remélem tudtam kicsit segíteni.

Anikó!

Nekem is a szülinapom a szerencseszámom is, bár nem vagyok babonás, de minden jelszóban, pinben és egyébben benne van, legalább nem felejtem el. Azt rosszul viselem, amikor ezzel élcelődnek, mert miért nem csodálkoznak az augusztus 6-án (atombomba) szeptember 1-en (vh kezdete) csak a szeptember 11-en akadnak ki az emberek. Na mindegy nekem meg az anyukámnak biztosan nem a terror jut eszébe először:-) Persze szomorú, de sajnos ez itt lebeg a mindennpajainkban.

Unique!

Biztosan nem placebó, én hiszek a gyógynövényekben, hizs 200 éve nem voltak gyógyszergyárak! Örülök, hogy elmúlt a hasfájás Lauránál.

Pussz:

Juca

tjuca

Jó reggelt Lányok, Anyukák, Kismamák, és Babára vágyók!

Hihetetlen, hogy milyen sokat írtatok. Annyira rossz így kimaradni az esti termésből. Na de sebaj, jó, hogy utólag még el lehet olvasni.

Évi77!
Dóri nagyon édi! Úgy megpuszilgatnám én is. Hihetetlenül csini abban a ruciban, és hogy milyen nagylányosan néz a kamerába!! Hát ebből a lányzóból modell lesz, de ha nem is az, akkor modell alkat KépKép Örülök, hogy nem csak szép, de ügyes és egészséges kislány is. Isten áldja meg a kis életét. Az fantasztikus, hogy 9-től 5-ig tud aludni. Ezt már átalvásnak nevezik. Maradjon is így!!!

Anikó!
Könnyeket csaltál a szemembe. Annyira édes lehet a kisfiad, és ahogy írtad, hogy a szívedből hamarosan leköltözik a pocidba....!! Adja Isten minél hamarabb, hogy úgy legyen. Szorítok neked nagyon-nagyon! Hétvégén (azt hiszem vasárnap) Dunakeszin leszünk, az öcsém lakását takarítjuk. Végre be fog költözni. Gondolok rád Kép

Ildikó!
Tudom, hogy nyáron szoktak lenni a Szentgyörgy napok, de mi nem konkrétan arra megyünk, hanem az unokatesom esküvőjére, ami Csíkszeredában lesz, és anyuékkal valamelyik nap át szeretnénk menni Szentgyörgyre is, szerintem a júni 12-i héten. Akkor lesz az ünnepség? Nagyon szívesen találkoznék veled. Addig még egyeztetünk.
Én nagyon szeretném, ha ki tudnátok jönni valahogy BP-re a Kaáliba. Én nem vagyok arra ismerős, de szerintem megér egy próbálkozást. Anikó tud neked segíteni a kapcsolatfelvételben. Három gyerek! Az nagyon szép, én is annyira vágyom, bár lehet, hogy 34 évesen már kicsit késő ennyiben gondolkozni. Kettőnek is örülnék, de ha bírom cérnával, biztos még 40 évesen is bevállalnék egy harmadikat. Bárcsak mindkettőnknek összejönne, na és mindenkinek, aki erre vágyik.

Norwell!
Örülök, hogy már jobban vagy. A megfázással nagyon kell vigyázni. Én nem vagyok hajlamos rá, de amióta a baba bekerült a képbe, extrán odafigyelek magamra. És hát igen, 32 hét Kép Telik ám az idő!! Kismamáknak még gyorsabban, mint a tervezőknek (nekünk talán inkább lassan telnek a napok). Két hónap úgy el fog telni, hogy észre sem veszed, és már itt is lesz közöttünk a kis Kende.

Brill!
Ma nincs Apás nap. Ugy-e jössz? Mikor mész legközelebb dokihoz?

Duddu!
Te jól vagy? Szegénykém, jó sokat rohangálhatsz, ha ennyire nincs időd jönni! A lakást intézitek? Vagy még a munkahelyi ügyek?

Pupy!
Nem baj, majd megismersz hamarosan engem is, és már két szentgyörgyi ismerősöd lesz. Miért kellett nektek Pestre költözni? Munka miatt? Aranyosak a képek, de szerintem a pocakosat retusálták. De így is nagyon édi-bédik.

Juca!
Én a férjem szülinapját használom arra amire te a tiedet. Azt mondják, hogy nem jó a sajátodat, mert ha valaki vissza akar élni vele, akkor először a születésnapi számokat variálják (persze, ha tudják, hogy mikor születtél; személyiben benne van, ha elhagyod az irataidat). Szerintem a szeptember 11-re azért emlékeznek jobban, mert az a legrissebb, és a másik, hogy az USA ért a dolgo felfújásához. Kettő együtt erősíti a dátumot.

Na most aztán jól kiírtam magamból mindent. Olyan sokan vagyunk már, hogy nem is tudom észben tartani, hogy kinek mit akarok írni. Szuper ez a csapat! Valaki írta, hogy kettessével babásodunk. Akkor hajrá Szisszka, hajrá Syrynx!

Puszi mindenkinek, akinek nem írtam, annak is KépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem. Nagyon nehéz....
Az elmúlt közel 2 év küzdelme emberileg teljesen tönkretett. Gyökeresen változtatnom kell, különben nem lesz jó vége, és még nem késő. Újra meg kell tanulnom ÉLNI! Leginkább már nem is az fáj, hogy még mindig nincs gyerekünk, hanem hogy úgy érzem, nem boldog a férjem mellettem. Márpedig nem ezt érdemli, tudom hoyg szeret, meg én is őt, éppen ezért cselekedni kell, mert mi lesz így évek múltán?!?!?!?!
Szóval kőkemény kritikákat kapok, szerencsére vannak a szeretteim között és környezetemben emberek, akik jó tükörként is funkcionálnak, szeretnék eléjük állni gyakrabban! Mert a kívülállók mindig sokkal racionálisabban látnak minket, mint azt mi magunk tesszük!!!
Azt hiszem, a babaprojectet félre kell tennem egy időre. Szeretnék újra az a vidám, boldog, laza Tündi lenni, aki voltam évekkel ezelőtt, és ez nem megy máshogy, mint hogy lerakom a terheimet.
Sok, hosszú beszélgetés a férjemmel, és új célok keresése, megvalósítása vár rám.

Kívánom nektek, hogy SOHA ne jussatok el idáig!!!!
Mindenkinek minden jót!

Mátra
Kérlek, hogy vegyél ki a táblából! Köszönöm szépen!

Szeretettel:
Vendég

Sziasztok!

Rita vagyok a 2004 es 2006 nyari babas topikokbol. Eszter (Ironram) kerte, hogy uzenjek nektek ide. Kép
HIRADO ESZTERTOL TEGNAP:
"Marci este 8-kor indult es ma 11.56 -ra futott.
3690 gr-al es 58 cm-el. Marci jol van, en meg a megorzoben, mert belazasodtam. Lesz jobb is!"

De ma irt, hogy jol van mar. Nincsen laza es Marci is belejon a dolgokba. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Drága Tündi!
Megértelek, és lehet, hogy nagyon jól döntöttél. A férjednek szüksége van rád, a vidám Tündire akit megismert. Kívánom, hogy újból megtalád a felszabadult boldogságot, és hogy majd az hozza nektek meg a gyereket. Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. ISTEN ÁLDJON BENNETEKET!!!!!!

Drága Marcika!
Isten hozott a nagy világba! Ne ijedj meg ettől a csúnya időtől, hamarosan a szép napocska is meg fogja mutatni magát Neked KépKépKép

Eszter!
Kép
Vendég

sziasztok.

jo es rosz hir egyszerre,egyik szemem sir a masik nevet.

tundi,nagyon sajnalom hogy itt hagysz bennunket,megszeretelek nagyon,mert te is azok koze tartozol akik sokat segitettek nekem abban hogy atveszeljem az elso gorcsos idoszakot.koszonom.Kivanom hogy alakuljon ugy az eleted ahogy szeretned es paroddal kozosen kart kartba oltve setaljatok a cel fele,amit egyszer ugyis elersz.sok sikert.puszi.

eszter,nem igazan tudom hogy ez most konnyu vagy nehez szules volt.az biztos hogy jo sokaig tartott.gratulalok.Marci,szioka,teged mar ismerunk egy picit,anyud sokat meselt rolad es nagyon vart,orulok hogy velunk vagy.

juca,ha van felesleges rokakomad,akkor mostmar nekem is kuldheted oket lassan,en is szeretnek mar rosszul lenni.Kép

matra,majd a tablaban atjavithatod a koromat,mostmar 23 vagyok.

norwel,nem tudom hogy mert kellene megharagudnom,majd visszaolvasok.rad amugysem tudnak megharagudniKéphuha Kendebaba nemsokara kibujik,gondolom kezdesz izgulni.olyan szepek lehetnek a rucijai kar hogy nincs roluk kep..

bogi,gartaula a kislanyodhoz,hogy rohan az ido.erzed mar hogy mocorog(kerdojel)

unique,nagyon jo olvasni a soraidat.orulok hogy Laura ilyen jo kislany.a soraidbol kitunik hogy teljesen odavagytok erte,ami persze erthetoKép

erdelyi lanyok megirnatok hogy ki hova valosi,mert teljesen belezavarodtam,ezert nem irok kulon kulon nehogy osszekeverjek valakit.

velunk semmi ujsag,illetve annyi hogy most gombaolozok,holnap fogy el a kupom.a doki szigoruan megtiltotta hogy egyutt legyunk.erre ejszaka megtortent a dolog.qva jo voltKépmire eszhez kaptam volna hogy ezt most nem szabad addigra mar nagyon a surujebe voltunk,hogy mar ugyis mindegy volt.hat ennyit a megtartoztatasrol.Kép

Kép
monyoka

Eszti!

Gratulálok a nagyfiadhoz! Mielőbbi felépülést kívánok, és sok-sok fincsi tejecskét! Marcika, isten hozott a nagyvilágban!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tündi!
Erős vagy és ezt már nem egyszer bebizonyítottad nekünk is és magadnak is, mintahogy azt most is tetted, mert nem lehetett könnyű fel- ill. beismerni a helyzetet. Nagyon szorítok neked, hogy boldog legyél az életben és megtaláld a helyedet és hiszem, hogy akkor az élet is meg fog ajándékozni a maga legnagyobb csodájával. Sok sok örömöt és további kitartást az élethez! Pusszantás

Eszti és Marci no és Marciapu!
Sok sok boldogságot és egészséget kívánok nektek! Gratulálok!

Üdv: Niki

kancellárka

Szep napot Mindenkinek!
Jo hallani a megnyugtato hireket Marcirol es mamajarol! Jo felepulest es sok-sok boldogsagot!

Tokmag!
Valoban Bethlen nincs olyan messze Szentgyorgytol, mar sok eve tervezzuk, hogy eljutunk Sz. Gy. -napokra, eddig meg nem jott ossze, de hatha jovore. Jartam tobbszor arra, egyetemi gyakorlatokon, es egyszer Borosnyon szilvesztereztunk a baratokkal.

kedves Tundi!
Sajnalom, hogy itthagysz minket, de kivanom, hogy egyutt a paroddal sikeresen kilabaljatok a nehez idoszakbol! Lehet, hogy meg latunk errefele...

Monyoka, mint irtam Tokmagnak is, Bethlenben elunk a parommal, ez Beszterce mellett van (Mezoseg)Kép 100 km-re Vasarhelytol, ugyanennyire Nagybanyatol es Kolozsvartol is.

Rolam: most vagyok a 11. cn-n, es kezdenek jelentkezni a pe. tuneteim, es a hom is lement ma reggel 36,4-re (altalaban 36,7 korul van). egy kicsit korainak talalom, de ki tudja...a mellem feszul es a hasikam is jelzi, hogy letezik. Hat nem tudom, de szoritsatok nagyon!

mamak, babak, lanyok! legyen szep napotok!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Drága Tündi,

Te még biztosan emlékszel rám. Régebben írogattam ide. Azóta is olvasom néha napján, kivel mi történik, együtt örültem és sírtam Veletek. Most viszont úgy érzeztem írnom kell Neked.

Örülök neki, hogy eljutottál erre a döntésre. Szomorúan olvastalak az elmúlt hónapokban. Meglátod, most már jó úton fogsz haladni. A baba utáni vágy nem lehet cél, vagy az életünk mozgatórugója, hanem a világ legtermészetesebb érzése, hogy szülők szeretnénk lenni. Ki korábban, ki később. Manapság alig akad olyan pár, akinek végül is nem jön össze a baba. De addig is egymásért, egymással kell élnetek az életeteket,normálisan, a hétköznapokat és az ünnepeket, és hinni benne, hogy nem mi döntünk arról, mikor költözik be hozzánk egy gyermek. Aki hisz Istenben, annak könnyebb eljutni odáig, hogy mélyen hiszi, hogy a gyermekek Isten ajándékai és könnyebben elfogadja az ő akaratát. Nekem szerencsém van, mert így érzek és őszintén mondom kiegyensúlyozott, tartalmas és boldog életet élünk, annak ellenére, hogy mindketten makkegészségesek vagyunk,és még nincs kisbabánk.(persze voltak mélypontok, de talán ez hozzá tartozik ehhez az úthoz)

Tudom, Nálad nehezíti a helyzetet a betegség. De most a lelki és testi egészségedre koncetrálj, saját Magadra, utána a férjedre, a házasságotokra, és majd szép sorban a többi dologra. Boldog lehetsz, hogy vannak, akik segítenek majd ebben. Meglátod, sikerülni fog!

Vigyázz Magadra, kívánok Neked kitartást, erőt ehhez a hosszú úthoz, amit biztosan siker fog koronázni!

Jófi
jófi

Eszter!
Gratulálok a nagyfiuhoz!
Jo egészséget és sok boldogságot kivánok nektek!
Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!Kép

Bocsi, hogy nem olvastam vissza még, de most jöttem meg a vizsgálatról.
Jól megvizsgáltak, és azt mondták tulajdonképpen minden rendben van. Ma vagyok a 24. ciklusnapon 11 mm a nyálkahártya és mutatta a dokinő, hogy mostanában lehetett tüszőrepedésem, mert a folyadék még ott van és látszik. Bár ezt nem egészen értem, mert folyamatosan fáj a jobb petefészkem a középidőtől, lehet, hogy több tüszőrepedésem volt, (mert én megérzem)? Kértem, hogy csináljanak hormonszint vizsgálatot is. A cytológiám viszont nem biztos, hogy tökéletes lesz. Az orvos nem volt éppen finom, fájt és a pálca egy kicsit véres volt. Azt mondta lehet, hogy van egy kis méhnyak gyulladás, na majd hamarosan kiderül. Szerintem csak egyszerűen durva volt, több kolléganőm is panaszkodott.
Szóval ennyi volt.

Zsúka
zsúka

Sziasztok Lányok!

Először is szeretnék gratulálni Eszternek és Marcikának.Kép Kívánom,h. nagyon Boldog legyen az elkövetkező 100 Kép évetek együtt.KépKép

Anikó!
Nekem is nagyontetszett amit arról modtál,h. a szívedben hordod és átköltözik a pocidba.Kép Szerintem itt mindannyian így érezzük.KépÕszintén kívánom,h. minél hamarabb így legyen.
Azt szeretném még kérdezni,h. hogyan illeszted be a smilekat??

Duddu!
Mizu Veletek? Lakás? Babócák? Kép

Angie!
Én is nagyon örülök Nektek/Neked.És tényleg nagyon remélem,h. minél jobban megismerjük egymást.Kép Úgy látom budapesti vagy, ezért akár majd talizhatunk is.Kép
Én egyébként azt a dátumot használom, amikor összejöttünk a párommalKép
Hát igazából több dolog miatt költöztünk ide Pestre.Egyrészt a munka miatt, hisz Nyíregyházán nem volt sajnos annyi lehetőség, de leginkább azért mert nekem volt itt egy lakásom, amit nagyikám hagyott rám.És Nyíregyházán albérletben laktunk,nem akartunk egyikünk szüleihez sem menni.Meg én már amúgy is 18 évesen elköltöztem otthonról.Sajnos akkor nem jöttünk ki jól a szüleimmel.Kép De így ,h. már nem élek ottohn nagyon jó a kapcsolatunk végre.Kép
És már 2 éve itt élünk, illetve őleg most,h. sikerült egy nagyon jó környékre költöznünk, nem is mennék vissza.Kép
Egy dolog ami hiányzik, viszont remélem itt találokKép azok a barátok.Mert ha 2-3 havonta hazamegyünk pár napra,nincs rájuk időnkKép De remélem majd hamarosan lesznek itt is barátokKép

Tündi!
Nagyon meghatott amit írtál.Rettenetesen erős vagy, ez is ezt bizonyítja.Kívánom,h. álmaid valóra váljanak, és hidd el,h. hamarosan beköszönt a kis családtag is.Lehet pont azért mert már nem az lesz a fő "cél".Kép

Rita!
Köszönjük a tájékoztatást a jó hírről!Kép

Nomi!
Ha most van a peteérésed, szerintem az sem baj.1000 millió szorítást küldök Neked.Kívánom,h. sikeres termékeny időszakod legyenKépSzeressétek egymást!!Kép

Nem tudom Ti hogy vagytok Vele, de nekem az a legnehezebb,h. ne gondoljak folyton arra,h. mennyire szeretnék babát.Pl. ma reggel is feljebb ment még egy kicsit a hőm, és rögtön...Kép
Pedig tudom,h. nem lenne szabad.Dehát hogyan tudnám saját magamat legyőzni?? Én a világ egyik legnehezebb feladataként élem meg,h. ne gondoljak arra, ami minden vágyam...... Ti ezt hogy oldjátok meg??

Jaj Lányok, bocsánat,h. ennyire hosszú lettem

Puszi Mindenkinek!Kép
Vendég

Pupy, Draga!
Valahogy mind ugy vagyunk vele itt, hogy nagyon-nagyon vagyunk arra a pici csodara, es minel tobbet keslekedik a baba bekoltozni a pocinkba (a szivunk tajarolKép), annal jobban akarjuk. De a begorcsoles nem tesz jot, a dokim is viccelodve mondta, hogy ez nem olyan verseny, hogy minel hamarabb celba erjunk, hanem mindenki gyoztes, aki eleri a celt...elobb vagy utobb. Nehez nem gondolni folyton a babocara, de annal fontosabb a kiegyensulyozottsag, nyugodtsag. En kezdek feloldodni, ez a forum sokat segit, mert latom, hogy sokaknak sikerul, meg ha hosszu ido utan is. Nekunk is fog, es mar erzem, hogy a mi babank is be fog koltozni a pocimba, mikor felkeszult raKép
Bocs a hosszu eszmefuttatasertKép Puszi!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Drága Nomi!
Köszönöm az eszmefuttatásodat.Kép
Teljesen igazad van, és igazából ez (még) nem görcsölés a részemrőlKép csak,h. a cikusom ége felé napjában kb. 50x is eszembe jut,h. mi lenne ha most jönne babóca.Kép
De nekem is rengeteget segít a babanet, olyan jó,h. vagytokKép Így valóban sokkal könyebbKép

Zsúka!
Hát én nem tudom, azért egy méhnyak gyulladás miatt nem kée a pálcikának véresnek lennie.Kép Nekem is volt méhszájsebem mikor kenetet vett a dokim, de épp,h. megéreztem.Régóta ő a dokid?

Puszi!
Vendég

Kedves Eszter!

Engedd meg, hogy gratuláljak a pici fiadhoz! KépKépKépKép Kívánok sok-sok boldogságot és egészséget és természetesen sok-sok tejcsit! Kép

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Na, látjátok, milyen önző vagyok?

Eszter
Gratulálok Marcihoz, sok boldogságot és jó egészséget kívánok egész családodnak!

Jófi
Örülök, hogy megihlettelek Kép Emlékszem rád persze, és köszönöm hogy írtál!

És mindenki másnak is köszönöm! Nem csak a mai kedves sorokat, hanem az egész, itt eltöltött sok-sok idő alatt nyújtott megértést, segítséget, szeretet, barátságokat!
Vendég

Vegre itt a hetvege!
Vasarnapra erdojarast tervezunk, szalonnasutessel...nyam-nyam! Ti hova mentek majalisozni? Szokas nalatok?

Tokmag!
Eszembe jutott par ismeros Sz.GyorgyrolKép Nemeth Reka (kb. veled egyidos), a tesoja, ennek felesege...es a kornyeken is vannak ismerosok, akik Sz.Gy-n jartak suliba (Cofalva,Uzon...).

Szep delutant!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Pupy Drága!
Persze, már írtad ezeket a dolgokat, csak a sok munkahelyi megjegyzendő mellett nehezen tudom tökéletesen megjegyezni az itt elhangzottakat is. Emlékszem, hogy írtad, hogy a VIII. ker-ből átköltöztetek a III-ba. Szerintem aktuális lesz hamarosan egy topik tali, és ott majd jól összeismerkedhetünk. Én sem ismerek sok embert személyesen, de annyira jó találkozni azokkal, akikkel egy cipőben jársz, akikről oly sokmindent tudsz már.

---------------------------------------------
Tényleg Lányok! Nincs kedvetek hamarosan találkozni?!?!? Ha jól tudom, januárban vagy februárban találkoztatok utoljára. Májusban vagy júniusban jó lenne, nem??? Hogy megy ennek a szervezése? Ki szokta? Én már olyan szívesen találkoznék Veletek.
-----------------------------------------------

Pupy!
A másik kérdésedre válaszolva, én is nagyon beleéltem magamat az első két hónapban. Minden nap úgy telt el, hogy a neten lógtam és olvastam minden ezzel kapcsolatot dolgokat, számolgattam a napokat, először a PÉig, aztán a menzeszig. Két hetes szakaszokban gondolkoztam, és közben azt mondogattam magamnak, hogy nem görcsölök, ááá, attól még nagyon messze állok. De a legutóbbi ciklusomban rá kellett jönnöm, hogy nem jó ez így, mert saját magamat csapom be, és mivel hiszek abban (a környezetem sok példáiból tanulva), hogy a nagyon akarás, tudatalatti görcsölés a legnagyobb akakálya annak, hogy teherbe essen valaki, magamba kellett nagyon mélyen szállnom, és agyilag felfogni, megérteni, hogy magamnak ártok. Félre kellett tennem az érzelmeket (ez sajnos nem mindenkinek megy, én egy gyakorlatias ember vagyok, és külön tudom választani a kettőt, ez adottság, úgy gondolom). A másik, hogy én is, mint Jófi, mélyen hiszek Istenben, és tudom, hogy ha nem jön össze valami, és itt most a gyerek, akkor annak igenis megvan az oka. Én visszafortultam ehhez a hitemhez, imádkoztam, és lám-lám, ha akarnék, sem tudnék már aggódni, mert itt (most a szívemre mutatok) legbelül érzem, és ami még fontosabb, TUDOM, hogy lesz gyerekem. A türelem az, amit az ember a legnehezebben tud "csinálni", ellenségének tartja, pedig arra van a legnagyobb szükségünk. A türelem, nem csak rózsát, hanem attól sokkal de sokkal többet és nagyobb dolgokat terem. Én annyira szívesen adnék neked abból a nyugodtságból, amit kaptam Istentől. Biztos, a többi lány is fog neked sok jó tanácsot adni, mert mindenki átesett már ezen a dilemmán. Annyira örülök, hogy itt vagy közöttünk. Higgy, és meglátod, minden rendben lesz.
Vendég

Kedves Angie!
Es Lanyok!
Melyen megerintett, amit feljebb irtal, a mai vilagban valoban nagyon fontos, hogy legyen egy tamaszpontod, ha Istenben meg tudod ezt talalni, sokkal erosebb leszel. Nekem is sokat segit a hitem, mar sok elkeseredesben kerestem es talaltam vigaszt Istennel. Jo tudni, hogy masok sem feledkeztek meg Rola. A megnyugvas, megbekeles magunkkal es a vilaggal egy nagy es fontos lepes.
Mar megint filozofalokKép Neha szuksegem van raKép

Nomibogar
Kép
nomibogar

Bogárka Kép (ez úúúgy tetszik nekem)!
Mivel nem csak húsból vagyunk, hanem lélekből is, ezért mindannyiunknak szükségünk van lelki táplálékra, vagy ha úgy tetszik "filozófálgatásra" Kép.
Vendég

Drága Angie!

Leveled második részét 2x is elolvasta, és rettenetesen meghatóKép Hihetetlen jól esik a bíztatásod.Kép Tudom,h. igazad van és remélem hamarosan én is kicsit megnyugszom.Nagyon örülnék Neki,ha tudnál küldeni egy kis nyugodságot.Kép De én sajnos alpvetően eléggé lelkizős és gyötrődö ember vagyok, és ez még egy nagyon új dolog nekem,h. abát tervezünk.Mert a párom jó darabig nem akarta (tudod a környék, munkahely stb.)És amikor valami új történik az ember életében akkor minden idegszálával arra figyel.De remélem,h. le tudom magam nyugtatni hamarosan.Mert én is hiszek Istenben és úgy gondolom,h. majd ha Isten és a babóca jónal látja akkor jönni fog.Kép Csak ezt még egyenlőre a szívemben érzem, remélem hamarosan a fejemben is fogom, és akkor könnyebb lesz.Kép
Egyébként sajnos ez a legnagyobb félelmem,h. nekem nem lehet babám.Nem volt túl szép gyerekkorom (alkoholista szülök, nagyim nevelt a haláláig, majd a keresztszüleimhez kerültem Nyíregyházára) de teljesen egészséges felnőtt lettem, úgy érzem, viszont valószínű,h. emiatt is szeretnék annyira babát, főleg ilyen fiatalon.Sajnos a velem egykorú lányok 90 % nem érti amit érzek.Én készen állok arra,h. anya legyek.Viszont itt a fórumon Mindenki érti, és úgy gondolom,h. ez sokat fog segíteni.Kép Illetve a sok pozitív dolog, ami itt történik (ugye írtam,h olvasom az archívumot) jó hatással van rám.Lehet most egoistának fogtok tartani, de én tudom,h. nagyon jó anyuka lennék imádom a gyerekeket és ők is engem.A pedagógia tanárom azt mondta,h. életem egyik legnagyobb hibáját fogom elkövetni ha nem pedagógus leszekKép Hát még nem kizárt.Kép
Szóval köszönök mindent, és nagyon jó itt veletek!!!Kép
Én is nagyon örülnék egy topic talinakKép

Nomi!
Valószínű,h. mi is kirándulni megyünk.Én is imádom a természetet.KépDe vigyázni kell a kulancsokkal, bár engem eddig nem szerettek(kopp-kopp)Kép
Szalonnasütés?? Nyamm-nyammKép Dejó leszKép

Puszi!
Vendég

Jaj Lányok, imádom mikor filozofáltok!Kép (ez bizti a női mivoltunkból is fagad, bár néha a párom is szokottKép)
Ha most itt lennétek bizti megölelgetnélek Titeket.Kép
Vendég

Sziasztok!

Eszter!Kép

Gratulálok a kisbabádhoz. Milliónyi puszi Nektek!Kép

Pupy!

Nem az orvosom vette le a kenetet. Általában úgy van, hogy aki éppen rendel ő veszi le és mi úgymond soronkívüliséget élvezünk a kórházban, mert a cég fizet ezekért a vizsgálatokért. Úgy döntöttem, hogy elmegyek, mivel 2 óra alatt annyi vizsgálatot csinálnak, amit kb. 1 hónap alatt tudnék elintézni, beutalóval meg minden, de többet nem megyek, legalábbis cytológiára, maradok az én orvosomnál. Szerintem csak túl durva volt.

Ma együtt ebédeltem Mátrával, aki egy tünemény.Kép Nagyon jót beszélgettünk.
Remélem lesz tali, én szívesen mennék.

Juca!
Köszönöm az e-mailt.Kép
zsúka

Monyóka!
Az erdélyi lányok a következő képpen "alakulnak" Kép:
Nomibogár: Bethlen (Beszterce megye)
Tökmag: Sepsiszentgyörgy (Kovászna megye)
Én pedig már 89 óta itt élek, de 14 évet éltem Sepsiszentgyörgyön, 5-öt Székelyudvarhelyen (Hargita megye).

Neked is azt kívánom, hogy mielőbb feloldódj, és meglátod, jön majd az a baba magától.

MERT A BABÁK NEM STRESSZES, GÖRCSÖS ANYUKÁKAT SZERETNÉNEK, HANEM BOLDOG, KIEGYENSÚLYOZOTTAKAT. Szerintem ők csak arra várnak, hogy lenyugodjon a mami, és már jönnek is (na tessék Bogárka, én is filozófálgatok Kép).

Didó Drága!
Nagyon sokat vagy a gondolataimban. Már alig várom, hogy jelentkezz.
Vendég

En is sokat gondolok DIDO-ra! Remelem nem vagy egyedul, kedves Dido ezekben a turelmet igenylo percekben! Gondolatban veled vagyunk, es belefoglalunk imainkba!

Jaj, de jo lenne elmenni egy talalkara veletek, dumalni egy jot! de hat...nem baj, lelekben en is ott leszekKép

Pupy! Szerencsere nalunk nincs kullancsveszely, igy hat remeljuk felhotlen lesz a kirandulasKépKépKép

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok!!!

Tündi, drága!!!
Szinte ugyanazt tudnám írni, mint a többiek, ezért "csak" annyit kívánok Nektek, hogy minél előbb átélhesd azt a csodát, amit anyaságnak hívnak! Ne feledd, hogy a kisangyalok mindig Veled vannak, akkor is, ha épp nem veszed észre!Kép
Kép

Esztike!!!
Nagyon-nagyon sok boldogságot Marci babával és sok tejecskét kívánok, remélem, már jobban vagy, és minél hamarabb hazajöhettek a kórházból! Történetet és képeket kíváncsian várom!Kép
Kép

Angie!
Köszi, igyekszem vigyázni, de a fene gondolta volna, hogy ilyen hamar föl lehet fázni...

Monyókám!
Attól féltem, hogy nagyon megbántottalak azzal, amit írtam a férjed hozzáállásáról... Tudod, ami a szívemen, az a számon...Kép
Az a gond, hogy nincs itthon digitális fényképezőnk, tehát nem tudok képeket csinálni úgy, hogy aztán azonnal felrakjam őket. Még Kende baba születése előtt tervbe van véve, remélem, sikerül is vennünk egyet, aztán az idén már tényleg semmibe nem fogunk bele...Kép

Voltunk uh-n. Minden rendben van Kende babával (1000%, hogy Kende babaKép), a méretei a következők: BPD: 82 mm, combja pedig 61 mm a kis óriásbébimnek...Kép A magzatvíz is átlagos, és fejvégű fekvésben van, remélem, nem gondolja meg magát a hátralévő 8 hétben!Kép Viszont egy kicsi tüske maradt bennem: olyan dokit fogtam ki, aki nem mutatott meg semmit a képernyőn (sőt, inkább elfordította a monitort...), kb. 3 perc alatt végzett, monoton hangon bediktálta a számokat az asszisztensnek és slussz. Amikor pedig szóltam, hogy kérnék képet, közölte, hogy jó lett volna, ha még a vizsgálat előtt szólok, de jelzem, hogy kb. 3 másodpercbe került kinyomtatni a képet. Ja, és mikor mondtam neki, hogy ha lehet, akkor az arcáról csinálja, akkor ingatta a fejét, és azt mondta: "legfeljebb a nemi szervéről". ÍGY, EBBEN A MEGFOGALMAZÁSBAN!!! Szóval ez egy kicsit frusztrálttá tett, de igyekszem túllépni rajta, lehet, hogy csak a hormonok miatt vagyok túlérzékeny...Kép A lényeg, hogy minden oké, csak az a hihetetlen, hogy öt héttel ezelőtt, mikor legutóbb voltunk, egy "sima" kis szonográfus volt benn, nem doki, és olyan aranyosan végigmutogatott mindent, elmagyarázta, mi hol van stb... Az orvos pedig így bánt velünk... Na, mindegy.
A képet még be kell szkennelni, úgyhogy azt csak a jövő héten tudom mutatni ("a nemi szervéről"Kép), de ami késik, az még jöhet!

Bocs, hogy ilyen marha hosszú voltam, de ezt muszáj volt kiírnom.

Pusszantás mindenkinek, jók legyetek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (32+1)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok Kép
Sysy Kép
Gratulálok a kisporontyotokhoz Kép Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejecskét kívánok Kép

Eszter Kép
Gratulálok a kisfiatokhoz Kép Remélem gyorsan rendbe jössz Te is Kép Sok boldogságot és tejcsit Kép

Kép

Évi Kép
Nagyon tüneményes a kisasszony Kép

Pupy Kép
Örülök, hogy látlak Kép Drukkolok Nektek is Kép
Mikor jöttök?

Drága Tündi Kép
Sajnálom, hogy elköszönsz, de megértem. Eddig is számtalanszor bebizonyítottad már, hogy micsoda erő lakozik benned. Tudom, hogy egyszer Neked is lesz egy csodád Kép
Kívánom, hogy mielőbb újra mosolygós és életvidám Tündi legyél Kép Puszi

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Pupy!
Én is sokat olvasgattam az archivumban, megnéztem, hogy ki mikor tudta meg, hogy babás, és visszaolvastam az élményeit, beszámolóit. Egyébként, ha visszaolvasod az én üzeneteimet, akkor láthatod, hogy én is nagyon attól tartottam, hogy valami bajom van. A korom miatt aggódtam, meg még amiatt, hogy van egy nagynéném, akire nagyon hasonlítok minden szempontból (természet, alkat), és ő méhen kívüli terhességbe majdnem belehalt. Ki kellett szegényt pakolni, és nem lehetett gyereke (én vagyok neki a fogadott lánya). Ilyen félelmeket kellett leküzdenem. De örülök, hogy a doki megnyugtatott. Neked is érdemes lenne elmenni, ha néhány hónapig nem jön össze, hogy megnyugtasd magad. De ne aggódj, meglátod, jön hamar a baba. Mióta is próbálkoztok?

Bogárka!
Biztos, egyszer személyesen is fogunk találkozni.

Zsúka!
Mátra egy tündér. Nekem is volt szerencsém személyesen megismerni őt. Úgy örülök, hogy találkoztatok!!

Nowell!
Nem csak a hormonok, hanem a doki is. Borzasztó, hogy egyes orvosok milyen közönbösek tudnak lenni. Elfásulnak, és már nem is érzékelik, hogy mekkora dolog ez egy nőnek. A barátnőm is ugyan így járt. A doki szörnyű volt, aztán a szonográfus mindent elmagyarázott neki. Õ is kiakadt rendesen.
A felfázás pedig hamar jön, tehát tesség vigyázni!
Vendég

Angie Drága!

Te maga vagy a nyugalom, minden sorod ezt támasztja alá.Szerintem hamarosan jön a babaKép

Nomi!
Örülök nagyon,h. nincs kullancs és kívánom,h. érezzétek jól magatokat ezen a hosszú hétvégén.Kép

Norwell!
Sajnálom,h. így bánt veled a doki.Biztos rossz napja volt.Kép Bár tudom ez nem vígasztal.
Én már nagyon várom Kende baba "nemi szervéről" a fotótKép

Annácska!
Dejó,h. itt vagy.Örülök,h. itt is talizunk.Kép
Köszönöm a drukkokat.Kép
Peti baba jól van? És te?Kép
Jövő héten megy Laca bőrgyógyászhoz és utánna szerintem megejtjük a talit.De előtte majd hívlak, oké?

Puszi Nektek!Kép
Vendég

Angie Drága!

Ferbuárban voltam dokinál,h. megvizsgáljon.Akkor mindent rendben talált, azt mondta,h. szedjek folsavat.
Március óta próbálkozunk, tehát ez a 2. hónap, úgyhogy nem vagyok "betolyva"KépKépMérem a hőmet, bárcsak a múlthó közepén kezdtem, de elvileg volt peteérésem mindkétszer.Kép
Azon a napon amikor írta Monyóka,h. mit mondott a párja a kiskatonavizsgálatról, én is megkérdeztem a párom,h. elmenne -e.Kicsit kiakadt,h. én már a 2. hónapban vizsgálatra küldeném.Kép Aztán elmagyaráztam neki,h. mi történt itt a topicban, és ,h. dehogy küldeném.
Szóval nem félek, majd egy jó fél év után, ha addig sem lesz semmi akkor elmegyek a dokimhoz.Márcsak a szokásos fél éves kontroll miatt is.De addig bízok a természetben.Kép
Mégcsak 24 éves vagyok, bár ugyan volt egy nőgyógyászati műtétem, de én bízok a sorsban.
Nagyon örülök,h. ennyire megnugodtálés,h. így látod a dolgokat.Én komolyan úgy gondolom,h. te leszel az egyik legújabb zebrás.KépKép
Kívánom szívemből!!
De mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Puszi!
Vendég

Annácska!
Hogyan kell a smile-kat beilleszteni?? Segíts!!Kép
Vendég

Pupy!
Próféta szóljon belőled KépKép!!! Te meg majd követsz engem KépKépKép. Én a nyugodtságom felét innen kapom, a másikat fentről (ja és a harmadik "felét" a férjemtől, mert ő egy drága ember, egy igazi angyal <a vezetéknevünk Angyal KépKépKép>).
Vendég

Annácska!
Te még egyben? Mit mond a doki?
Vendég

Tündi!
Abszolult megértelek. Nálam is lassan letelik a két év. Egyáltalán nem vagyok jól, és ezen változtatni kell. Talán neked sikerül, én még egy kicsit vergődöm. Minden jót.

Eszter
Gratulálok, sok boldogságot egészséget a családnak és neked jobbulást, hogy most már tényleg minden kerek legyen. Marci babának nagy pusszancs a kobakjára.

Jofi!
Én is emlékszem rád, bár akkor még csak olvastam a topikot. Nektek is kitartást.

j.
Vendég

Sysy, Eszter
Szívből gratulálok a csöppségekhez!Kép
Jó egészséget kívánok!

Unique, Évi
Hát ezek a csajok tüneményesek! Kép

Mátra
Látom átvetted a táblicsku vezetését!
Köszike a fáradozásod és a munkád vele!!!
És ha már...légyszi javítanál? 1 cn.
Köszike

Mindenkitől bocsika, hogy csak ennyi voltam

Szisz

szisszka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: