Lányok, jók lettek a képek, én is küldöm majd őket meg felrakom, csak kevés az időm. Nem is gondoltátok volna, igaz.
Örülök, hogy találkoztunk, és remélem, legközelebb többet tudunk beszélgetni. És pl. nem esik az eső.
A gyerkőcök és a mamák is egytől-egyig helyesek.
Milyen jó lesz majd, ha akkorák lesznek, hogy együtt játszanak...
Gabi, én már írtam neked privátban is, de itt is leírom, nyugodtan megfoghatod Andrist. Sőt más is, aki akarja.

JA igen, amit még akartam: Gabi te olyan komoly voltál tegnap, hogy csodálkoztam is, pedig itt a bneten mindig átsüt a hsz-don a vidámság. Vagy csak meg voltál illetődve...

MAmacka, gyönyörűek a fotók.
Már akartam is kérdezni, hogy valami jobb gépetek van? Szépek a színek és a fények... ÉS gyere legközelebb te is!!!
A lépcsőzéstől annyira ne félj, én is a másodikra cígölök, néha átkozom, de kibírható. Nincs valami tárolóféle a földszinten, mert akkor ott is tarthatod a kocsit. Én már ott tartom, csak ha kell a függőfolyosón a kocsi, csak akkor hozom fel.
Ilba.
Pont én is tőled akartam kérdezni, hogy Beni egyáltalán nem fogadja el a cumisüveget? Mert ez így elég macerás. Le a kalappal előtted.
És azt, hogy végülis melyik utcában laksz. De azt majd privátban, ha küldöm a képeket.
Nyelvfelvágás. Tudod, nekünk is le van nőve. Már felvágattam volna, csak megbeszéltük a dokinénivel, hogy a hurutos-vírusos időszak után megyünk inkább. Miért időszerű? Mert nem akarom egyévesen vagy később csináltatni, hogy emlékezzen rá.
Remélem, a képeket is fel tudom tenni hamarost, csak kicsinyíteni kell.
P.</font>