A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Időm semmi, ki vagyok bukva. Tegnap meg éjjel minden kaja után üvöltött a lányzó, általában 2 órákatKép
És megvolt a nagy ijedtség is: még nincs mérlegünk, ma este kapunk egyet. Ma elvittem mérni a védőnénihez, és kiderült, hogy fogyott, mióta hazajöttünk!!!!Totál kétségbeestem. Mindig bealszik a szopiba, meg lehet, hogy nincs is elég tejem...Szóval, tápszeres pótlás. Nagyon nem akartam, de ez vanKépKépKép
A mai éjjelünk is kimerítő lesz, mert 2 óránként kell keltenem és szoptatnom, hogy meglássuk, mit is csinál...

Gratula Nadine-nek és a pici babájának!

Ja! Az, hogy mondjuk 2 óránként szoptat valaki, az azt jelenti, hogy a kaja kezdetei között van két óra, vagy a befejezés és a következő kezdés között?

Maminti+Kinga

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
A kaja kezdetei között teljen el 2 óra!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Babanet hozta a formáját...

Tünde: Nagyon édes lehet Patrícia, jó, hogy tud segíteni Nektek! Hatalmas Bettina!Kép

Gyöngyi: Kitartás! Ügyi vagy, meglátod!

Babetta: Én már nem is mérem, mennyiket eszik Boti. Hihetetlen mennyiségeket, az tuti. Már sokkal kevesebbszer eszik, mint korábban, de rengeteget. Elég szerintem annyi,hogy tegnap visszaadtam a mérleget. Előtte kedd este volt mérlegelés: 3,5 órával kaja után, fürcsi előtt (nagy adag kaki után), csupi: 7,07 kg...no commentKép

Livi: Én most gondolokodom azon,hogy meg kellene dönteni a háttámlát, eddig még nem mertem. De, ha a lányok, már nektek is "helyeslik",akkor most már bátran fogom. Tegnap kipróbáltuk egy 10 percre, míg elaludt a kocsiban (élvezte nagyon), aztán utána ledöntöttem a támlát.

Zsu: Ügyesen! Kíváncsi leszek,én hogy bírkózom meg a vizsgával, szopival...

Titati: KösziKép

Cory: Sajnálom,hogy nyügi napjaitok vannak! Fel a fejjel! Minden elismerésem a 3gyermekeseké!!!Kép Klassz Liza súlya!

Annácska: milyen jó fiú Petibaba,hogy csak 4 óránként kér enniKép Hogy vagytok különben?

Ildi: Cukkerek a manóidKép Natasa nagyon vagesz,mint a mamija! Király a szabcsijaKép "Kőkipisilés"Kép

Maminti: SajnálomKép Attól te még jó anya vagy! Ahogy Nici írja, kezdetek között!

Nici: Ti hogy vagytok? Szintike? Kép???

Tegnap nagyon melege volt Botinak. A levegőn nem is tudott aludni, csak idebent besötétítve, egy rövid ujjú bodybanKép
Megosztom az örömömet is veletek:
Tegnap este addig rúgkapált a bébim, míg sikerült oldalra fordulnia. Kicsit csodálkozott a szitun, de tetszett neki, végig mosolygott. Aztán tök édesen próbálta letenni vissza a karját, ami aztán sikerült is neki, így vissza is fordultKép

Most apa pesztrálja, én meg tanulgatokKép (meg gépezek)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Régen írtam és sajna elég ritkán. Olvasni vissza szoktam gratula minden babának és mamának.

Jelentem mi is megszülettünk 38 hétre - 3400gr - 51 cm-rel.
Szeretném, ha a táblázatból bekerülnénk a babák közé.

Rakok egy képet a piciről ez még a kórházban készült.

IldiKép
ivildi

Ivildi: hanyadikán született?
Gratulálok nektek! Milyen volt?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Én is dicsekszem.Kép Voltunk masszáson, és végig bírta Levi igaz előtte bekajált. De ő bírta a legjobban, nem sírt, viszont lepisilt szokás szerint. Pont annál a 2 percnél kellett neki ,amikor levettük a pelust. És amikor hasra kellett rakni megfordult a hátára.KépKép Csak lestünk.

Fürdés :Nálunk a füribe történik, törölközés a mosógépen, ott ráadom a bodyt és a szobában a rugit. Csak az a baj hogy már végig érünk rajta más megoldást kell lassan keresni.Mi nem fűtünk be ,van hájacskánk,Kép ami melegít. Soha nem sír, gondolom nem is fázik.

Maminti
Sajnálom, hogy így jártál.Kép Sokat igyál 3 litert legalább, és akkor biztos több tejci lesz.Kép Nekem ez bevált. Én sok málnaszörpöt iszom, mert a sima víz unalmas.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ivildi: Gratulálok!!Kép

Cory: kitartás!! Nekem sokkal könnyebb, mert csak 2 kicsi van. Mondjuk Patrícia meg kiskamaszKép

Anita: látod a baba súlya nem mérvadó a mozgás tekintetében! vasgyúró bébi is tud forgolódniKép

Maminti: ne keseredj el! amikor már ügyesebben tud szopizni és nam alszik bele, akkor többet fog kiszívni. tedd cicire nagyon gyakran, így a tejcsi majd egyre több lesz.
Van egy barátnőm, akinek a kezdetektől kellett tápszert adnia, de 2 hónapos korára már csak anyatejen él a baba! Kitartás!!!

Annácska: nálunk csak éjszaka bír ki 4 órát vagy többet evés nélkül. Ha fent van akkor még a 2 órát sem mindig.

Babetta: örülök, hogy nem adtad fel, nagyon ügyi vagy!! Biztos lesznek még mélypontok, de továbbra is drukkolok!! Remélem segítKép

Mamacka: milyen az otthoni helyzet? Javult a viszony apósékkal??

Vikó: hogy vagy? kedden voltál a szopitanácsadónál??

Nicika: ritkán írsz! Patrikkal jól vagytok?

Zsu: vizsga hogy sikerült??

Szelivi: olyan pozitív amiket írsz Magatokról, örülök!Kép Ahhoz képest amilyen "okos" ismerőseitek vannak! Még jó, hogy nem hallgattál rájuk.

Nekünk ma nyugis napunk van, eszik - nézelődik - alszik. mondjuk csak cicin tud elaludni, magától nem, de mondjuk nem is várom tőle el.

Többiek??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

BabettaKép TündeKép EszterKép

Köszönjük az érdeklődést, éljük a pocakfájós, 3 óránként sokat evős és anya kezében ellevős, éjszaka anya pocakján alvós életünket. Teljesen normális, békességes és boldogságos az életünk- a lehetőségekhez képest. Holnaptól sajnos dolgoznom kell újra, úgyhogy babóca még többet lesz majd kézben, mert nem tudok nappal vele lefeküdni aludni - neki pedig sok törődésre van szüksége - de hát ezért vagyok én az anyukája, hgoy ezt megkaphassa, úgyhogy eszem ágában sincs panaszkodni.

puszi.

Nadinenak és Ivildinek sok boldogságot kívánok a pici babócákhoz!

indianyo

Sziasztok!

Mamacka, Titati, Vok, Tünde: nagyon szépek a képek, gratulálok.

Nadine: Isten hozta kislányodat a világon. Gratulálok hozzá.

Vas: ügyes vagy, hogy sikerült megszabadulnod ettől a kőtől

Most pár napig nem voltam, mert előadásra készültem. És most kezdhetem a jövő hetit. Kép

Hétvégén keresztelő lesz nálunk, nagyon várom már. És utazunk a szüleimhez.

Mariann

Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Köszi, hogy megnyugtattatok az ülttéssel kapcsolatban. Mondjuk nem ül és a gerince mindig egyenesben van.

Maminti!
Az is lehet ám, hogy nem egyformán vannak a mérlegek kalibrálva. Nekünk a szülészeten pucéran 2830 volt a baba, másnap este, a gyerekosztályon összesen egy pisi után szintén pucéran 2690. Magyarul 140 ml pisi távozott volna a gyerekből. Az majdnem másfél deci. Na ez az amit én nem nagyon hiszek, kifogással is éltem, ahol lehetett, és igazat adtak nekem. Egy újszülött baba hol tud egyszerre, vagy akár egy nap alatt másfél decit pisilni? Szóval ha kicsi a különbség, akkor mérleghiba is lehet. Egyébként a szopitól termelődik a tej, nem a tápszertől.

Megyünk fürcsizni! Pussz!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Mariann, lehet novemberben ünneplitek: de Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából! Mekkora Istvánka, köszönjük a képet!
KeresztelőKép Mi májusban akartuk, de kicsit eltoljuk! Kíváncsian várom a beszámolódat!

Ivildi: Gratulálok! Sok boldogságot!

Tünde: Kép

Babetta: Nagy gratula akkor Levi babának isKép

Vikó: Olyan jó olvasni,hogy ilyen békésen viseled a megpróbáltató a napokat! Sajnálom,hogy máris dolgoznod kell! Írj, ha tudsz!

Maminti: Azért szerintem is próbálkozz! Úgy, ahogy a csajok írják: sok-sok türelem, sok-sok szopi, esetleg fejés... Drukkolunk!

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Csak egy gyors bejelntkezés!
Nadine, Ivildi,
nagy gratula Nektek a lányokhoz!! Nőjjetek nagyra!
Mariann,
boldog névnapot!
Vas Ildi,
örülök, hogy bejött a tipp és hogy kijött a kő. Feri már kórházban is volt egyszer egy nagyobbal. Cuki nagyon a lányod!!! Nagyon csajos ebben a cuccban!
Titati,
nagyon cuki Kincső! És ez a séró!!!! Klassz. Kép
Tünde,
a Te lányod is olyan nagy már!! Olyan gyorsan nőnek a mi kis pöttömeink. Már 11 hete, hogy születtek...
Vok Eszter,
nagyon helyes lánykátok van! Írj, ha van valami kérdésed. Kép
Cory, Borcsa,
jó ez a talis kép a gyerkőcökről!
Ma nálunk is volt hasonló és a 2 csaj megfogta egymás kezét a játszószőnyegen, annyira édesek voltak.
Anita,
csatlakozom a frontérzékeny baba és mama táborba. Kép Lidi ma jó nyügi volt. De ez köszönhető annak is, hogy a védőbe mentünk délelőtt, amikor ő aludni szokott.

Na, már megint megkaptam, hogy hízhatna többet is és hogy mérjem a szopikat. Mert 4600 gramm és 61 centi. (ez 10 centi plussz) Már kezdek elbizonytalanodni néha.... Tényleg jobban kellene híznia????

Pussz Mindenkinek és jó éjt!</font>
angi79

Maminti!!!!

Először is neked szeretnék írni! Kérlek ha egy kicsi időd is van olvasd vissza a hozzászólásaimat, mióta mi hazajöttünk (03.14)

Ugyanez volt nálunk is!

Hétfőn mérték, 3100, kedd reggel hazajöttünk, csütörtök reggel mérettem, 3060g volt. Nekem is pótolni kellett, bár tápszert csak 2-3 napig kapott, utána szereztem anyatejet. Õ azért aludt be a szopiba, mert sárga volt. Ennek is érdemes utánanézned!!!

És nagyon kérlek ne add fel!!!

Kata 3 hetesen is kapta a pótlást, akkor adtam fel. És másnap már nem kérte a pótlást, és azóta is elég neki a tejem! Ez életem legnagyobb sikerélménye.

Ha nincs időd, szólj és megpróbálom neked hétvégén kigyűjteni az írásaimat és a jótanácsokat hozzá.

Jah és igyálé napi 2-3 üveg alk.mentes sört. Nekem bevállt.

Bettina! Nekem közel se eszik ennyit KataKép ált 80-100 g között, naponta 6-7x
De nem mérem már, mert csak idegesítene.
Tényleg lányok! Ne mgáz hogy nem nő a csajom???? Mert hízni hízik oké, pisis pelus ált. oké, kaki is van majd mindennap (mondjuk most éjjel elég kevés pisi volt a pelusban....de kutacsa rendben, kaki volt több is), de 50cm-el született, 1 hósan 50,5 volt, most meg 52-53. És már 7 hetes. Bence 6 hetesen 6cm-el volt több mint amikor született...

Cory! KAta 4300g volt egnap és 52-53cmKép Eléggé egyformán híznak, csak Kata nem viszi túlzásba a növekedéstKép

LÉpek tnaulni! Mai vizsgám okéKép mert a matektól nem félekKép

Holnap meg közgáz vizsga. Tudásom még 0Kép

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu: egy lánynak nem is kell magasnak lennie Kép Én most Zsomának drukkolok, hogy nőjjön hosszában is Kép

Mai napunk már egész jól sikerült Kép Rákényszerültünk délután, hogy Liza a babakocsiban legyen, míg eljutunk az oviba, mert esett az eső, ott meg védve van. Sikerült kitapasztalni, hogyha nem egyenesen tolom előre, hanem S vonalban, akkor csöndben van, és idővel el is alszik Kép De hogy ez milyen melós dolog Kép Izomlázam van a karomban és a derekam is olyan formás lesz, ha ez huzamosabb ideig tart, hogy ihaj Kép

cory
Budapest

Jó reggelt kismamikKép
CoryKép
Kép
IvildiKép NadineKép
Graulálok Nektek, s sok örömet kívánok a babócákhoz!
AnitaKép AnnácskaKép
Megsiratattok! Köszönöm a verseket!
TitatiKép
Neked is köszönök mindent, és várom a folytatást
MariannkaKép
Istvánka is nagyon édes mosolyt tud a világba küldeniKép
Hétvégén Nálunk is hatalmas családi banzáj, lesz, egyenlőre csak Szófi névadója, a keresztelőt majd május 21.-én tartjuk.
Így ma egész napos készülődésnek nézek elé, pedig az ételt rendeltem.
Arra nem vállaloztam, hogy több mint 20 emberre főzzek.
Tegnap túlestünk az első oltáson,anyuci majrésabb volt, mint ahogy kicsiny lánykája reagált a dologra.
És a legfontosabb GYÖNYÖRÛ minden kisbaba.
Na pusszancs mindenkinek!

KépKép
csema

Sziasztok!

Maminti: nem szabad feladni. Kép Sikerülni fog.

Szelivi: Istvánka súlya a születés utáni első napon 3230 grammról 3000-re esett. És tényleg kijött belőle annyi. (Ugyanazon a mérlegen mérték, meztelenül.) A csecsemős sem hitt a szemének, hát még én.

Köszönöm a névnapi gtaulációkat. Inkább most tartom, mert hát november 1-je mégiscsak mindenszentek.

Cory: ismerősek az ilyen mutatványok. Épp számolgattam, hogy egy nap kb. felemelem százszor a babát, az több, mint hat mázsa. Izmosodni fogunk erősen. Kép

Tökre kiakadtam: tegnap este felpróbáltunk a keresztelős ruhát, és az egyik kiscipő lukas volt. (vadiújan vette anyósom egy kisebb vagyonért) Még jó hogy észrevettem, milyen ciki lett volna lukas cipőben vinni a keresztelőre. Mi étterembe megyünk, a sütik egy részét elkészíti az anyukám, másik részét én.

Jó hétvégét.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Maminti!!

Ha nagyon nem megy, és nem szeretnél a babusnak tápszert adni, ha gondolod, tudok Nektek adni tejet. Már pont azon gondolkoztam, hogy áruba bocsátom :-) a felesleget, de szívesen adok, ha kéred. Gondold át, és szólj. Egyébként, ha valakinek szüksége van még tejcsire, az szóljon. Nincs veszedelmesen sok, de a hűtőnk már tele van, és kidobni is sajnálnám.
puszi mindenkinek

Móni és Marci
kmoni

Sziasztok!

Nadine,KépKépKép
Sok boldogságot a kis Dorkához!
IldiKép
Gratulálok a picihez! Hogy hívják a babót?
Petri,Kép
Nem ijedtem meg mert pár napja látványosan több a tejem.
Biztos emiatt bukhatott ilyen nagyokat.
AngiKép
mennyit hízik Lidi hetente?
Anita,ügyes Boti, már én is úgy várom,hogy Heni oldalra forduljon. Egyenlőre nyújtott kézzel felnyomja a mellkasát.
Maminti,Kép
nekem a kórházban a csecsemősök és itthon a védőnő is azt mondta,hogy ne fejjek, fölösleges...
De én mégis elkezdtem pár hét múlva fejni mert az egyik ciciből max csak 30-at tudott szívni Heni,és szopi után persze bömbizett. Azóta,hogy fejek mindkét ciciben van rendes mennyiség!!

TitatiKépCsemaKép
rimocziildikokukacfreemail.hu. Köszi szépen

Gyöngyi,Kép
a baba az első! Jól teszed ha szólsz!

KépTündériek a babás képek!!Kép

Nálunk Heni eddig mindig cicin aludt el.A héten viszont olyan virgonc, csak nézelődik esze ágában sincs aludni. Az elmúlt 2 este cumit adtam neki és azon álomba nyammogta magát. A héten ráálltunk az éjféltől hétig alvásra. Reggel mindig megdícsérem,hogy ilyen édi,hogy hagy minket aludni.Kép

Olgo és Heni 6h+2n

Kép
olgo

Sziasztok!Kép

Ivildi!Kép
Sok Boldogságot Dorinához! Mesélj, hogy telnek a napjaitok!?

BabettaKép
Pisilés Kép Gratulálok a forduláshoz! Máskor is produkálta már vagy csak véletlen volt? Timi még semmi hajlandóságot nem mutat a fordulás iránt. Õ még csak most kezdi felfedezni a kezét.

MamintiKép
Próbáltál már valamilyen tejserkentőt? Leírok néhányat:
Laktoherb tea(némely babócának fáj a hasa tőle), vagy Fitolac tea
Homeos bogyót kúra-szerűen
malátatartalmú italok pl Maci kávé
Karamalz nevű sörszerű ital
Vagy még van a szaporító fejés (7-5-3-1)

CoryKép
S vonalban való tolásKépKépKép a járókelőknek is bizti tetszik de mindent a gyerekért!Kép

MariannkaKép
Sajnálom a lyukas cipőt.Kép Hihetetlen milyen satnya mostanában a minőség. Nekünk sorban lyukadnak ki a rugik a patentnál.Kép

azt hiszem ma nem leszünk órákig az udvaronKép

Timi 10h+ 6n

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri: valamitől a járókelőknek is jó kedvük kell, hogy legyen Kép

Maminti: a 7-7-5-5-3-3-as fejést próbáld meg, meg minél többször kerüljön mellre a babód. Ha pótolsz, akkor lehetőleg ne cumisüvegből tedd. Kitartás!!

Mariannka: nagyon durva ez a cipő dolog Kép Nem tudjátok visszavinni?

cory
Budapest

Sziasztok!

Lyly kért, hogy adjam át üdvözletét nektek - nincs otthon internetük. Olvas időnként benneteket, mert férjeura viszi neki kinyomtatva az oldalakat, de a visszaírásra már nincs mód. Jól vannak, nagy a boldogság otthon. Pocakfájós a baba, de hát kié nem?

indianyo

Sziasztok!

Gratulálok az új jövevényeknek!
Van még egyaláltalán, aki nem szült meg?

Nagyon aranyosak a gyerkőcök a képeken!

Én is teszek fel Dalmáról, aki 6 hetes. Szinte minden "szabadidejét" a kertben tölti, imád kint aludni a babakocsiban, ezért nem jövök mostanában, mert nem merem kint hagyni egyedül. Bent este és reggel nyűgösködik, esténként fáj a hasa, éjjel 4x, vagy 2x, eszik.
Tegnap voltunk autóval először 2-ben, Apa innen Miskolcról Győr mellé ment, így nekünk kellett elmenni a nagyokért a suliba, onnan balettra, kézi edzésre. Mit mondjak jól kifáradtam mire hazaértünk, babahordozót bekötni hátra (elől nem lehet a légzsákot kikapcsolni), babakocsit beszuszakolni a csomagtartóba, és mindezt 4x csináltuk, ahányszor kiszálltunk. Dalma nagyon jól viselte, azt hittem nehezebben fogja.

Kép

Kép

Reméljük jó idő lesz a hétvégén is! Mindenkinek jó pihenést és babázást kívánunk:

Rita és Dalma

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok Kép
Anita Kép
Nem semmi a fiad Kép Szép súlya van már Kép
Gratulálok Boti sikereihez KépKépKép Már nem kell sok neki és szaladhatsz utána Kép

Ivildi Kép
Gratulálok a kislányotokhoz Kép Sok boldogságot és sok tejecskét Kép

Babetta Kép
Nagyon ügyes Levi baba is Kép Hová jártok masszázsra?

Tünde Kép
Nem is tudom, hogy bírnám a 2 óránkénti szopit Kép Le a kalappal előtted Kép

Mariann Kép
Boldog névnapot Kép Sok sikert a keresztelőhöz, biztos gyönyörű lesz Kép Még jó hogy észrevetted a lyukas cipikét.
Nagyon édes a fiad Kép

Vikó Kép
Akkor lefoglalja minden percedet a kis Dominó Kép Kitartás Kép

Csema Kép
Nem siratni akartalak Kép
Remélem sikerül klassz névadót szervezned Kép

Cory Kép
Örülök, hogy jobb lett a tegnapi napotok Kép
Nem lehet könnyű S alakban közlekedni Kép Remélem nem hitték a járókelők, hogy túl sokat ittál és nem bírod egyenesen tolni a kocsit Kép
Mi az a 7-7-5-5-3-3-as fejés?

Rita Kép
Gratula az első autós napotokhoz Kép Dalma nagyon édes Kép
Milyen pihenőszéketek van? Most akarok venni valamilyet, de nem tudom milyen lenne jó.

Velünk minden rendben. Ma vagyunk 1 hónaposak KépKépKép
Időnként azért Petike pocija is fájdogál, olyankor sikít egyet és rém elkeseredett pofit vág Kép
Az éjjeleket átalussza és ennek nagyon örülök Kép Tegnap is este 9-kor evett és csak hajnali 5-kor kért legközelebb. Na de akkor jól bekajált 180-at szopizott, nem akartam hinni a szememnek KépKép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Petri
Ez volt az első nem nagyon szeret hason lenni. Az hogy véletlen volt nem tudom ,ma amikor hason volt nem csinálta.

Annácska
Itt van nálunk a közösségházba és ingyenes a védőnő, tartja. Hazajöttünk róla, Levi bekajált és 17.30-0.15ig aludt. Biztos annyira jól masszíroztam.KépKépKép Így kimaradt a füri.
Micsoda szemei vannak a fiadnak. Nagyon szép gyerkőcKépKép

Nekünk ma van nyügi napunk.Kép

Mindenkinek szép hétvégét és keresztelőket ,kirándulást stb.KépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Annácska
Ha akarsz jöhetsz, csütörtökön van 3-4ig.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok Lányok!

Lehet, hogy nekünk azért nem alszik át még egy éjszakát se a lány, mert este nem lakik jól? Pedig olyan kis hörcsögpifija van, nem hinném, hogy éhezik.

Annácska!
A Tesco-ban most lesz pihenőszék akciósan 6990 Ft-ért. Alul hintalábú és billegtethető, biztiöves és lehet rá játékot akasztani. De nem motoros.

Nálunk Apa elment vidékre kereket cserélni, csak vasárnap délután jön vissza. Legalább átalszik végre két éjszakát. Viszont így minden büfiztetés rám marad és az kemény munka.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Annácska!

Peti baba nagyon édi, és gratula az 1 hós hófurdulóhoz!

Fiser Price pihenőszékünk van, kapta az egyik rokonunktól. A www.vatera.hu -n vették, újonnan.
Rúgd és játssz vagy valami ilyesmi neve van. 3 féle módon használható zenél és villiog halkan, vagy hangosan, nem zenél, csak akkor zenél ha a baba rugkapál és megrúgja az érzékelőket. És, ami a legjobb lehet rezegtetni az egész széket egy külön gombbal, ami egy kicsit elringatja.
Azt hiszem 13.000 Ft körül volt. Jó, hogy kaptuk én biztos nem vettem volna ennyiért. De nálatok más a helyzet, mert még a következő tesók is használhatják majd Kép Kép
(Mi a 3 császár miatt befejeztük)

Üdv:
Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Babetta Kép
Lehet hogy ez a megoldás a babák alvásgondjaikra Kép

Nekünk is nyügi napunk van Kép
Csak cumival a szájában van el, pedig evett rendesen most is. Várom már haza Annamarit hátha ő megvígasztalja Kép
Mikortól lehet vinni a babákat masszázsra? Nem csak 2-3 hós kórtól?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska: 7 perc egyik mell, 7 másik, 5 egyik, 5 másik, 3 egyik, 3 másik. Így kell fejni, és ez jó szaporításra. Ja, és üresben is fejni kell. A lényeg a stimuláció

cory
Budapest

Livi Kép
Azt láttam én is, de abban a baba fejét nem támasztja semmi. Majd meg nézem élőben is Kép
Tudom, hogy nem lesz könnyű, én is mindig egyedül csinálom, de legalább Apa gyűjt egy kis erőt a hétvége alatt Kép

Rita Kép
Nagyon tetszik ez a pihenőszék Kép Azt hiszem utána nézek. Ha jól láttam a múltkor Csemáéknak is ilyen volt Kép

Cory Kép
Köszi, ezt az infót elraktároztam és ha szükségem lesz rá, használom Kép Egyébként mindegy, hogy kézzel vagy géppel fejek?
Hogy vannak a gyerkőcök? Gondolom ti sem tudtatok kimenni sétálni a pocsék idő miatt.

annácska

Nálunk még mindig nem esik, de egész nap nyüglődik az időKép Persze vele együtt mi is! Bár nem is panaszkodom, apa hazajött, egyből eladudt Boti (már 2 órája!), de ha észreveszi,hogy megint nincs itt... mindig csak velem csinálja ezt, nem is értem! Az én fejem viszont szét akar robbanni!

Csema:szívesen! Én sem ríkatni akartamKép MÉg életben van ez a névadó? És hogy mükszik ez? Majd mesélj róla. Eredetileg mi is máj 21-t néztük ki keresztelőnek, csak félek, még nem bírja ki Boti. (Igaz régen 4 napon belül kellett megkeresztelni a babákat...)

Annácska: kösziKép Gyönyörű a fiad! Azok a szemekKép Gratula az 1 hós szülinaphoz!

Rita: Nagyon szép Dalma! Gyere azért írj, ha tudsz! Hogy regenerálódtál?

Cory: Hogy vagy? Fejed fáj még?

Babetta, Livi: Én pont ma mondtam apának,hogy Boti tuti nem fogja átaludni az éjszakát, míg anyatejes. Kb.6, 6 és fél órát bír ki éjszaka max,de utána pótol ezerrelKép

Mariann: sajnálom a cipőtKép Várunk majd a beszámolóval, képekkel! Biztos nagyon szép lesz!

Vikó: Köszi a híreket Lylyékről! Milyen volt az első munkás napotok?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Annácska
Majd megkérdezem, mert ezt nem tudom.

Anita
Szerintem Levi se fogja végig aludni az éjszakát. Nem hinném, hogy kibírná kaja nélkül. Most 14.30-kor elaludt kíváncsi leszek, mikor kell majd fel. A délelőtti műsor után ráfér az alvás, mert nagyon elfáradt benne. Ilyen nyügi még nem is volt. Szerintem elvonult a front és megnyugodott. Azt már megfigyeltem ha páran írják, hogy nyügi van ,nálunk mindig másnap van.

Vikó
Nem írtad mi van a szopival. Sikerült megoldani?

Cory
Nekem a balban sok van, én csak a jobboldalt akarom akkor mit csináljak?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

AnitaKép Nagyon nehéz volt ma - illetve még tart - sok a telefon és kisfiam egyébként is nagyon nyűgös napok óta, csak akkor hallgat el és nyugszik emg, ha kézben van, úgyhogy nehezen várjuk a nap végét.

BabettaKép Nem sikerült sajnos. Nekünk nem jött össze és ezt most már nekem is el kell fogadnom. Nem is akarok róla többet már beszélni.
Remélem, nálad javult a helyzet és beforrtak a lyukakKép

AnnácskaKép Ez ugyanaz a kis legényke, akit én láttam a kórházban??? Hihetetlenül sokat nőtt egy hónap alattKép

indianyo

Babetta: MInő hasonlóságKép Szintén a balban cickómban sokkal több tejcsi van! A jobb bimbó ráadásul laposabb, meg nyomibb az egész. Boti nehezebben is fogadja el, ezért is kevesebb benne a tejcsi. Általában abból fejek naponta 2x, így reggel abból eszik. Régebben max 30-40 ml lehetett benne, most azért már 100-akat fejek belőle...mégsem kell Botinak annyira,mint a bal...sőtKép

Vikó: Átérzem!Kép Botond is szinte csak ölben volt el ma (is) egész nap, kivéve, míg az apukája itthon volt, addig aludt kicsit több,mint 2 órát. Most ismét ébren, de legalább remélem, nem ismétlődik meg a tegnap éjszakai nem alvás. Nekem tanulnom kellett volna, utálok így elmenni vizsgázni, de persze, most nem is az a legfontosabb!Kép Ezzel annyit akartam írni,hogy fizikailag nagyon kimerítő az egész napos babusgatás (mégha boldogsággal tölt is el), nemhogy még ha dolgozni is kell! Elismerésem!

Puszi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita
Nálunk tényleg elég egyformán történek a dolgok, és mit csináltál hogy már 100-at tudsz fejni. Az megy a hűtőbe, vagy cumiból kapja Boti?

A fürdéssel végeztünk és alszik már Levi.

Hallottátok a híradóba ezt az oltás dolgot. Én pont fürödtem a barátnőm hívott, hogy most ránk is vonatkozik. De én nem láttam, így nem tudom. Valaki tud valamit?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Több, mint 1200 gyereknek adtak be olyan oltást, amely romlott volt. Azt mondják, ez nem betegíthet meg senkit, de meg kell ismételni. A háziorvosok szerte az országban már keresik azokat a gyerekeket, akit ilyennel oltottak.

Amennyiben az oltóanyag nem volt megfelelő a fagyás miatt, és nem oltják be a gyerekeket, akkor a védekezőképessége az adott betegséggel szemben nem lesz megfelelő mondta Ócsai Lajos, az Országos Tisztiorvosi Hivatal járványügyi főosztályvezetője.

Azoknál a csecsemőket kell újra oltani, akiknek a szülei december 20. és március 31. között vették az anyagot. Akkor ugyanis a régi higanyos injekciót már nem lehetett beadni, az új pedig átmenetileg még nem volt ingyenes. Az aggódó szülők ezért 8 ezer forintért vették meg az utólag romlottnak bizonyult oltást.

Az újraoltáshoz az oltóanyagot természetesen a cég ingyenesen biztosítja mondta Orosz Zoltán üzletág-igazgató.

Egy raktárban tárolják most a Belgiumból érkező kötelező oltásokat, 2 és 8 Celsius-fok között. A romlott ampullák a repülőgépes szállításkor fagytak meg. Most vizsgálják, hogy pontosan hol és mikor, hogy máskor ne adhassanak romlott oltást a kisgyerekeknek.

RTL Híradó.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Köszi, már minden oké velem is, Lizával is Kép

Babetta: én minden szopi után fejném. Ha abból szopizott, akkor is, meg ha nem az van soron akkor is kb 10-15percig. Ha mellre tudod tenni gyakran arra, akkor azzal kezdeném a szopikat, és minden szopikor mellre tenném arra is.

cory
Budapest

Anita Kép
Nagy szemeivel mostanában egyre többet nézelődik Kép

Vikó Kép
Remélem nem cseréltem el Kép
Bizony sokat nőtt, most mértem este és már majdnem 4 kiló Kép
Peti is csak a kezemben volt el ma, tuti valami front van Kép

Petri Kép
Köszi az infót Kép

annácska

Babetta: Gergő is ma délelőtt volt nyűgi - ő eddig is utálta a lehülést.
Most este viszont a nagyobbik nővére irodalmi estet rendezett neki KépKép így tök békésen elvolt, most meg szunyál Kép és horkol Kép
Nyűgösködés ellen máskor is bejöttek már nekünk a versikék - még jó, hogy nem zavar különösebben, ha idegenek hülyének néznek Kép multkorában a békés közlekedéshez az kellett, hogy hangosan szavaljam a Hívjad a falovacskát kezdetű mondókát KépKép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Jaj! és amit már többször meg akartam írni!
Zsugyu, Nadine! Óriási gratula! KépKépKép

Borcsa
KépKépKép
borsts

És persze Ivildi, neked is! KépKépKépKép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Vikó: örülök, hogy ilyen pozitívan állsz neki a csöppet sem könnyű első babaidőkhöz!!Kép

Mariannka: édes Istvánka! Olyan szép a bőre, irígykedemKép

Angi: minden baba másképp fejlődik, ha vidám és a minimális hízás megvan, akkor ne aggódj!!

Lyly: örülök, hogy jól vagytok! Férjecskéd nagyon rendes!!Kép

Rita: a te kislányod is nagyon aranyos!! Mi is sokat vagyunk a kertben, szerencsére Bettina is szereti a babakocsit (Dorina mindig üvöltött benne)

Annácska:
Cuki pofa Peti baba!
Inkább szoptatom 2 óránként, mint sírjon, így könnyebbKép Ma este kénytelen volt kivárni 3 órát, mert elmentem vásárolni. érdekes módon az apjától nem követelte a kajátKép

Livi: minden baba más! egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem lakik jól, ha nem alussza át az éjszakát! Biztos a közelségedre is vágyik!Kép

Oltás: Bettina április 12-én kapott, akkor ez ránk nem vonatkozik, igaz??

Nyűgi: nekünk ma nem volt nyűgi napunk, szinte egész nap aludt, vagy nézelődött.

Borcsa: érdekes, hogy nálunk is a nagylány "hülyéskedése" tök jól megnyugtatja Bettust!Kép Õ versek helyett bohóckodni szokott nekiKép

Jó Éjt Mindenkinek!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

sziasztok

Csak kukk, mert utazunk el......érdekes lesz 3 gyerekkelKép
Ezt találtam:

http://work.netrix.hu/szuletes7/index.php?act=2&jelid=11

Kellemes hétvégét!
becsi
Iklad

Jó reggelt!!!!!
Kellemes 3 napos hétvégét mindenkinek!!!!
Becsi, jó utat, pihenést a 3 gyerekkel!!!
(mi is ezt csináljukKép )
puszi mindnekinek
vas

Becsi: nem igazi a link, mert ezzel rögtön szavaz is az ember Kép Én meg nem is ismerem, akire így szavaztatott velem Kép Nem volt egészen fair.

cory
Budapest

Ha valaki szavazni akar, inkább erre kattintson: http://work.netrix.hu/szuletes7/index.php

cory
Budapest

BOCSÁNAT BOCSÁNAT
Szavazás után másoltam a linket, nem gondoltam, hogy ezzel így járok, bocsi
becsi
Iklad

SzavaztamKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font face="Comic Sans MS">Sziasztok!
Ilyen jó kedvem van:</font>

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok mamócák!

Még sajnos nincs időm írni, egyelőre próbálom szervezetté tenni a napjaimat. Zaránd nagyon jó kisbaba: eszik, alszik, pisil, kakil - semmi hiszti, semmi flikk-flakk. Tejcsi is van bőven, s már lassan megtanulom, hogy mit mikor jó csinálni. Hamarosan teszek fel képeket is.
Addig azonban kérlek benneteket, hogy oszlassátok el a gondjainkat: köldökpolás. A kórházban megmutatták egyféleképpen, itthon a védőnéni és a doktornéni is homlokegyenest mást fújnak... Kép
Alkoholos gézzel kitörlöm a csonk alól a váladékot, vagy vattáról csöpögtetem alá az alkoholt -törölgetés nélkül? Ez utóbbi hatására ma reggel vérezni kezdett...

Segítsééég! Kép

Puszi mindenkinek és nagy-nagy gratula Nadinkának, Ivildinek és mindenkinek, akiről még nem volt időm olvasni! Kép

Melitta

Kép
nyf

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: