A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Csak Juc kedveert: Kép
Kép
Kép

Jobbulast a betegeknek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

A nővérem terhes és többek között a ti ajánlásotokra a Faludi doktorhoz jelentkezett be. Tudnátok róla írni, hogy milyen ember, kedves, magának való, beszédes vagy csak a lényeget mondja stb.? Milyen idős? Konzervatív vagy pártolja az alternatív szülést is? Írhattok a profilamban lévő e-mailre is

Köszönöm

Ildi

Kép
vildi

Dora!

Köszönöm,tudod már öregszem és a szemem nem a régiKép.De ezek a babók nagyon helyesek!
20170114224602

DóraKép FicKép szépségesek vagytokKép (DóraKép Rólad is kérek képet!)

Kedden felétek jártunk, kár, hogy nem sikerült találkoznunk, csaphattunk volna egy jó nagy homokozást a parkotokban. Sebaj, majd legközelebb!

indianyo

Fibi! Méltem. ??????????????????

Moose! Még nem mutatjuk meg kik vagyunk játékot játszunk. Kép Nálam elég rendes edzőkeményedések szoktak lenni.

Zuz! Bulást Bazsónak. S nyugi!!!

Neet! Édes Eszter " sírása " Kép talán színésznő lesz!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votívia! Elolvastam a cikked, az összes közül most ez tetszett a legjobban. Valaki már írta, de tényleg, nemlehet, hogy ez gyengítette le az immunrendszeredet? Teljesen előttem volt minden, ahogy írtad (pedig nincs is tévénk, bár most Szolnokon "művelődtem" egy sort, reggel is)
Mindenesetre gyógyulj meg gyorsan!

Gyógypuszik Bazsónak és a beteg kiskókusznak is!

Indi!Elküldöd nekem is azt a levelet? ildi142 @ freemail.hu

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi! te az SZF-re jársz?

gödibarbi

Dora, Fic!!!
Mennyit nőttek a gyerekek! Nagyon aranyosakKép

Juc!
A dokinénink azt mondta, hogy május-júniusban van kullancsrajzás, és tekintve, hogy Bazsó május 8-án tölti be az egy évet lecsúsztunk az oltásról. De azt mondta, hogy ne aggódjak, mindig nézzem át a gyereket, mert a kullancs 8 órán keresztül csak a bőrben van, de nem fertőz, és ha eltávolítjuk (amit elmondott, hogyan kell), akkor nem lesz gond. Ezt csak azért írtam le, mert szerintem ez a kutyákra is érvényes, és Neet is megnyugodhat!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz!

Juj de jó,hogy írod ezt a 8 órát!
20170114224602

Hello Csajok!

Ancsi!
D-vit tényleg nem fog kárbavészni, én még Petra 2 éves szülinapja utáni ősszel is kérdeztem a dokitól, hogy kell-e, és ő azt mondta, hogy hát adhatom, ártani nem árt...aztán persze nem adtam, viszont 15 hós korától 23 hós koráig még kapott...

Zuz!
És mit mondott a dokinéni hogyan kell??? Mert én azt hallottam, hogy a csipesz nem jó, mert akkor löki bele az emberbe a trutyiját, ha azzal megynomod, meg hogy állítólag bennemaradhat a feje nyugodtan, mert abban már nincs semmi...kíváncsi vagyok ezek igazak-e?
Bazsónak jobbulást!!!!!

Den!
Köszi a mélt Kép

Dora, Fic!
Gyerkőcök éééédik! Kép És egyik sem akarta megenni a homokot, mint az én fiacskám??? Kép

Indi!
Küldesz nekem is mélt??? kíváncsi lettem Kép
Cím a profilomban...

Moose!
Nem olvastad a hsz-em??? Milyen sütit süssek Neked mikor majd látogatni megyünk???? Kép Ha már a taliról lemaradsz Kép

És akkor következik Petra mai két szösszenete Kép:
Hétvégén Egerbe megyünk Anyósékkal amolyan mininyaralásra. Petra kérdezi: "Mikor megyünk Egerbe?" Miután megkapta a választ kicsit elgondolkodott, majd megkérdezte: "És lesznek ott EGERek???" Kép

Másik: állunk ki délelőtt a garázsból, megkérdezi: "Mami, kik laknak messze?" Én elkezdem sorolni, hogy hát dédiék, meg sorolom a messze lakó barátainkat és a végén mondom, hogy "hát nagyon sokan messze laknak", mire Petra megszólal :"Hm, csak mi lakunk közel" Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

RylieKép
Mása költözött Szmiklósra.

IldiKép
örülök, hogy javulgat a lábad. Nekem leesőfélben van az egyik körmöm és a másik is hasonlóan végzi majd. Remélem, utána már lezárjuk a pechszériát - bár Fekete Petra is lehetne a nevemKép

Ez a kullancskérdés horrorisztikus... Én nem tudtam, hogy ez ennyire súlyos dologKép

VotivKép Látom, még mindig ebédelszKép Remélem, ez azt jelenti, hogy sikerült a dedet is lenyomnod és neked magadnak is ágyikóban pihenned!!!

indianyo

Bogárka! Annyira aranyos dumái vannak Petrának. Kép

Barbi! Tudod, mennyit gondolkodtam, mi lehet az az SZF? Kisgyerekes anyukának, főleg, ha a gyereknek jön a foga, nem ér ilyen találóskérdést feltenni késő este (ráadásul 3 szint felmosása után).
Szóval nem, a szüleim laknak Szolnokon, és elég sűrűn meglátogatjuk őket.

KépKép
KépKép
lindicita

BogárkaKép
Milyen igaza van a lánynak, ti tényleg közel laktokKép Küldöm neked is a mélt.

Bocs, hogy olyan titokzatos vagyok ezzel, nem valami multilevel-marketing ám Kép csak megígértem az illetőnek, akitől kaptam, hogy diszkréten kezelem - de közben meg nagyon hasznos dologKép

indianyo

Lindi! Bocsi Képaz hittem hogy a " művelődés " továbbképzést jelent. Én most fogok újra a Szolnoki Fősulira járni, s ezért rögtön erre asszociáltam. Kép Mentségem legyen hogy én ma nem mostam fel Kép

gödibarbi

Bogárka!
Dokinénink azt mondta, hogy tegyem a mutatóujjamat a kullancsra, de ne nyomjam! és úgy kezdjem az óramutató járásával ellentétesen simogatni, nem szabad nyomni, csak finoman, és így elengedi a bőrt, és leesik. Nem tudom, hogy igaza van-e, de hát csak jobban ért hozzá, mint énKép

Recca!
Tényleg otthon szültél? Mikor írtál szüléstörténetet? Szívesen elolvasnám. Bátor csaj vagy!Kép
És a férjem valószínűleg kitörölte azt a mélt, amiben küldted a tortareceptet, én meg elfelejtettem elmenteniKép El tudod még egyszer küldeni?Kép

Kép
Kép
zuzmo1

koszonom a drukkokat. a befekvessel kezdek "megbaratkozni", de a hasfelmetszest nagyon nem szeretnem...

Bog, dejo, hogy kozel laktok Kép tunderi a lanykad Kép es bocsi, a heten meg nem igazan olvastam. es nehogy miattam sussel, max hozz egy furt szolot vagy egy kortet vagy egy gyumolcslet... de komolyan! enyem szervezet most ugyis olyan problemas... es kepzeld, Nyuszi a rovid mesekrol most atvaltott a hosszabbakra (Kisvakond a varosban, Kisvakond a filmsztar), es mar egyedul is kepes ott ulni egy-ket orat elotte, annyira lenyugozi... egyaltalan nem orulok neki, de mivel most marhanagy munkakban vagyok, hagyom, masreszt, ha nem hagynam, hogy nezze, akkor meg egyoras foldhozvagos hisztit nyomna (ma kivetelesen idoben elaludt ebed utan, mert egy ilyen hisztiben uuuugy kifaradt)... es nem is tudok mast tenni, mint hogy varok, amig alabbhagy, mert annyira rugkapal, hogy nekem igen veszelyes ot megkozeliteni, azt meg nem hallja, amit mondok Kép

Lindi, altalaban harantban nyomja a csajom, ezert kell a befekves meg a csaszar Kép ha lenn is van a feje, akkoris elerakja a labat, meg ilyenek... ma elovettem az elozo kiskonyvem es vegigneztem minden papirost: Nyuszi az utolso ket honapban vegig fejvegu volt.
moose

Barbi, te keddre vagy kiirva, ugye? Mondsz mar, hogy mit gondolsz es mit erzel es mit csinalsz es egyaltalan... es mindennel es mindenre kesz vagy? Kép
moose

Moose!
Hiszti ügyben átérzem, amit írsz, és bizony velem is nemegyszer fordult elő, hogy ha nem hagytam volna, akkor földhözvágás lett volna belőle, így inkább belementem, pedig én sem örültem neki...szerencsére én csajom valahogy most, mintha elfelejtette volna, hogy az esti mesén kívül mást is lehet nézni a tévében Kép

És akkor tudom: a problémás szervezetedre sütök Neked valami finom rostdús sütit Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Indi: vagy Fekete Péterné is lehetnél, de az már nem leszel Kép

Zuz: amit írtál erről a kullancskiszedésről nekem attól is felállt a szőr a hátamon Kép Nem tudom, hogy képes lennék-e rá, hogy én szedjem ki, bár ha a babámról van szó biztos meg tudnám oldani....szombaton megyünk kirándulni, asszem szkafanderbe fogunk menni!

Bogi: Petra szöveg Kép Kép

Fic, Vic, Kac, Dóc mind mind helyesek, bár Dóc nincs egyik képen se Kép

Gigi: bőrgyogyót nem ismerek

Betegek jobbuljatok!!!!

Moose: négykézláb mászkálást már próbáltad?? Azt mondják az öregek, hogy az jót tesz és befordul a bébi a helyére...hátha

No Szakáll mindenkinek!
Rylie
rylie

Moose!

Tudod mit próbálj kiKép:elemlámpával világítani a kijáratnál és állítólag kis nyuszi akkor arra fordul majd.Mondjuk azt nem tudom,hogy a lábait vigyázzba vágja-e mint egy rendes nyuszitól elvárhatja az ember de annyira kiváncsi lennék a kisérlet eredményéreKép
20170114224602

Bog Kép mar a tarsasagnak is nagyon fogok orulni Kép es tenyleg ne sussetek miattam. kulonbenis en sose tudok menni latogatni (meg a jatszohazas meg momos stb talikra), ugyhogy nem is lenne igazsag... es sajnos ezen a heten annyit firkalt a kisholgy a falakra meg a butorokra, hogy elraktam a ceruzakat, amik eddig mindig keznel, a kisasztalan voltak... szoval kevesebbet rajzolunk es tobbet dvdzunk Kép
moose

Kép ok, probalok negykezlabazni meg vilagitani Kép eddig a "hid"ba lemenest meg a hatonfekvest olvastam, de lehet, hogy pont a hatonfekves tett be neki, mert egy-ket hete meg ugy aludtam (erdekes modon meg kenyelmes)...

Juc, azt is mondd, hogy hogyan lehet at- es tulelni a csaszarmetszest! es hogy nodoki csinalja, vagy sebesz vagy ki es hogy milyen erzestelenitest adnak es hogy az tenyleg teljesen hasznal-e es hogy utana mikor es mennyire es mennyi ideig es pontosan hol lesz nagyon rossz az embernek es hogy picit fel lehet majd emelni, csak nagyot nem es hogy szoptatas attol meg ugyanugy mukodik-e majd, vagy kell valamit trukkozni es es es, fu nemtom, de egy csomo kerdesem van meg asszem es ugydeugy felek tole...
moose

Ezt muszáj megmutatnom:
Kép
20170114224602

Moose!

CSászárt nődoki csinálja.Gerincbe kapsz érzéstelenítést ha nem akarsz aludni,dem akarsz úgy semKép
Utána fekvés,12-24 óra,pontosan nem emlékszem már.
fejet nem jó felemelni,mert utána megfájdul nagyon az érzéstelenítés miatt.
Szoptatás az nekem ment amikor Pannát behozták bár az nem rögtön szülés után volt,de én annyira fáradt voltam,hogy csak aludni szerettem volna,nem tudtam magamról igazából a másfél napos vajúdás után.
Nekem nem fájt sehol tul.kép.De azért a bikinivonalnál lehet egy kis fájdalom ,arra kapsz csillapítót ha kérsz.nekem ez kimaradt,nem fájt.Sománál viszont igenKép
Picit emelgetheted,mert ő nem olyan nehéz ám!Mondjuk a tusolás kicsit nehézkesebb de nem vészes!
No para és még egyáltalán nem biztos,hogy hasmetszenek!Kép
20170114224602

És még ezt is:
Kép
20170114224602

Jo reggelt,
tegnap szinte egész nap kint kellett az urasággal logni, meg kocsikázni vitette magát, kész vagyok töleKép Olyanokat produkál: kicibálta a WC papirokat a klotyobol, és apro darabokra tépte, aztán "behivta" a szomszéd kiscsajt az utcárol, és dicsekedett a fünyirojával, látszott rajta, hogy direkt elötte villog, majd kifeküdtünk töleKép
Este meg nem volt nálunk áram a vihar miatt, igy gyertyafény mellett fürödtünk fazékban melegitett vizben. Én is B kiskádjában tudtam csak megmosakodni, hááát nem igazán fér bele a sejhajomKép

Deni,
köszi kérdésed, javul az ujja, már szépen kezd összehuzodni a gyulladás.

Zuz,
ha még nem késö, ma elküldöm BS cimét mélben.
Bazso jobban van??

Ancsi,
még nem adtuk el a házat, de most nyáron lehet h jobb is, ha itt lakunk, mert a nagy kertet felettébb élvezzük.
Nektek meg akkor drukk, ha már ilyen komoly az érdeklödö! Vigantolt meg viszem, én ugysem adnám már B-nek ösztöl.

Macs,
tökjo, hogy nemsokara költöztök!
kisteso ügyben egyetértek, most én is ráálltam a kisebb korkül.-reKép

Bog,
Petra dumája örülten joooKép

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Köszi a dícséretet, tényleg sokat nőttek a kőcök, Katababa gyönyörűséges, kedves és mosolygós kiscsajszivá fejlődött, már alig várom, hogy ő is ott üljön a homokozóban Vincsenzóval. Legközelebb elragadom a gépet, és készítek Dóráról is fotót! Kép

Ancsi,
persze, hogy összeengedjük majd őket! Kép Vince imádja a kisebb-nagyobb babákat!

Bog,
nem eszi meg a homokot Vincsenzó! Kép én is ettől féltem, ezért nem raktam eddig bele a homokozóba. csak miután itthon elkezdett "homokozni" a fikusz földjével, lerojtoltunk a játékboltba és vettünk homokozócuccot és szép narancssárga hintát.

Juc,
mekkorák már a kőcök! felkötöm a gatyót, és igyekszem tojtát készíteni elsősorban Soma kedvéért. feltéve, ha még mindig szereti a zselét az úr. tényleg nagyon nagy fiú lett egy év alatt! Panna pedig egy igazi huncut kishölgy. emlékszem, amint hason fekve kémlelte a babakocsiból a világot Kép szépek nagyon!!!

OFF: tud valaki tengerparti szállást ajánlani Horvátországban Split alatt? Augusztus első két hetében akarunk menni, most derült ki, hogy az egész családom velünk tart, tehát hét felnőtt + Vince. Olyat szeretnék, ami lent van a parton, szép, tiszta, és félpanziós lehetőség is van. Tipp?

cupp,
fic
ficánka

Juc, kocok tenyleg allandoan vigyorognak!Kép Edesek!Kép Es hiaba, Panna a mai kor gyermeke, aki mar egy evesen ugy mobiltelefonal, mint a felnottek.Kép

Multkor Macs Fulikeje is teljesen elbuvolt.Kép

Bogarka, csak Vince ult a homokozoban, Kati meg nezte, de egyikuk sem kivanta meg a homokot. Vince idonkent a lapat sarkat probalta ragicsalni.

Moose, minden rendben lesz! Programozott csaszar lesz vagy spontan?

Indi, ez a legfrissebb, szerdan keszult:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok,
gyerekek nagyon édesek, ha másért nem is (de persze másért is!!!!), ezért mindig érdemes idejönni!!!KépKépKép
sok baba, nagy öröm!! és ezek a babák mosolyognak, és csendben vannak!!!!!!!!! és még szépek is!!!!!KépKép

mi tegnap utaztunk egy nagyot, most nullán van az enerdzsim. Apáméknál minden márvány, és millió lépcső van!!!!!!!!!!!nem épp bababarát hely. Úgy higyjétek el, ahogy mondom, EGÉSZ nap a kölkök után rohantam, h nehogy leguruljanak egy márványlépcsőn, vagy hasonló..............grrrr...de mára megérkezett az apjuk!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuz,
reméljük, h igazad van, bár mire én észrevettem Marciban a kullancsokat, már jól megszívták magukat (ezért is lehet viszonylag könnyen kihúzni, mert csak megfogom a potrohát és jót rántok rajta, még ilyen piszkálós device se kell hozzá) szal biztos egy napja már benne voltak...

Petra szösszenetei nagyon jók, még még még!! Kép

Panna és Soma le se tagadhatná, h tesók. Két kis szösszenet. Kép

Földhözvágós hisztinél én óvatosan hátraengedem a csajt, ergo lefekszik a földre, és otthagyom. Hamar abbahagyja, ha nincs közönség. Kép

Moose,
sztem úgy próbáld, h te négykézláb, és valakit kérj meg, hogy legyen ő a fény az alagút végén! Kép (Álljon ott lámpával) Vagy tolass rá egy lámpára. Kép A lényeg, h sikerüljön! Innen folyamatosan mennek a drukkok!

neet
neet

Dora,
a ti képetek is aranyos nagyon!

Zsan,
nem irigyellek a tegnapért! De a lényeg, h ma már van papinkód! Kép
neet
neet

Dóra, Fic!
homokozós képek nagyon édik!

Dóra!
az egy torta ott Katinka előtt? Kép

Bogárka!
ugye vezeted egy füzetbe ezeket a jó kis mondásokat?

Moose!
írtam mélt.

Fibi!
köszi

ancsipancsi

Dora, Fic,
de szépek vagytokKépKép

Neet,
Eszti produkcioja a sirássalKép elképzeltemKép

KépKép
fibi

Juc Kép
Gyerkőceid gyönyörűségesek és olyan szép mosolygósak Kép Kép

Zuz Kép
Bazsó hogy van? Bulást neki +++++++++

Bog Kép
Petra szösszenetei nagyon rulezek! Írd meg mind, mert feldobják a napot! Kép

Fibi Kép
Örülök, hogy Bálintod ujja gyógyul!! Szóval már így csajozik a nagyfiúúú... Kár, hogy nem a csajszival szedette össze a széttépett wc-papírt Kép Mélt köszi Kép

Kép
Kép
denizsa

vajon Panna kit hív?Kép

ancsipancsi

Zuz, tenylegKép. szulestortenet mikor volt? kerdezz konnyebbetKép (bar te a rovideket ugyse szeretedKépKép) na, a tortarecept elkuldese mar sokkal megvalosithatobbnak tunikKép
ja, a dokinenid altal mondott kullancs-kiszedesi mod tenyleg mukodik, csak eleg turelmesnek kell lenni hozzaKép

Moose, megy a drukk innen isKép. vilagitast, negykezlabazast probald kiKép

Juc, irtora helyes ez a ket kolokKépKép

ajaj, mennem kell, szolitanakKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Emlékeztek Manosra? Ö is irogatott ide anno, töle tudom BS elérhetöségeitKép Neki született egy Benedek nevü kisfiaKép Ma velük fogunk fözni az ikejában Kép

KépKép
fibi

Den,
így jobban belegondolva olyan, mintha hozzád alig szólnék, de nincs ebben semmi ám, csak így jött ki. Kép De most ezt pótoltam ám, ugye? Kép
neet
neet

Neet Kép
Hogy mi van?? Kétszer is elolvastam, hogy mit is akarsz mondani Kép Aranyos vagy, hogy így gondolsz rám Kép de azért ne törpölj ilyeneken, jó? Kép Kép
Kép

Épp most rendeltem ajtórácsot a neten. A kb 160 cm-es nyílásba a 2 ajtós rács 16.000 Ft lesz, ami sztem jó ár (ismerve a kül. áruházak árait), arról nem is beszélve, hogy sehol sincs ekkora méretben, ők meg méretre gyártanak. Ha érdekel vkit, szívesen megadom a mélcímüket.

Kép
Kép
denizsa

Den,
hát csak gondolkoztam, h kikkel is szoktam legtöbbször értekezni, és a te neved nem ugrott be, és gondoltam, most jól változtatok ezen. Kép

S.O.S. KULLANCSKÉRDÉS: A kutyából kipotyogó, döglött, kiszáradt kullancs okozhat-e bármi bajt a lakásban? Ugyan nem magától pottyant, én húztam, de előbb-utóbb kipotyog, ha van még benne. Kép
neet
neet

Neet Kép
Jól tetted Kép
Mitől döglött meg a kullancs a kutyusban? Én úgy tudtam eddig, hogy telezabálják magukat és akkor kimásznak. Én mindenesetre összeszedném, nehogy gyerkőc megtalálja (és ha olyan mint Bálint, hogy még meg is eszik mindent, amit talál...)

Kép
Kép
denizsa

Neet, engem is sokszor hanyagolsz ámKép

Bazsónak hajnal óta nincs láza, egy kis hőemelkedést azért érzek.

Recca! Akkor nem is olvasom el, igazad van, a hosszú történeteket szeretemKép Receptet kösziKép

Den! Mi is épp ajtórács-vásárban vagyunk, elküldhetnéd a címet, köszi!

Soma és Pannikó csodaédesekKép

És végre van kép Doráékról! Olyan régen láttalakKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
megirtam mélben BS cimét. Mar gyogyulgat sztem, mert nekem most válaszolt, hogy ha gáz van, elmehetek hozzá ma du. a magánrendelésre.

KépKép
fibi

Neet!

Panna ma kapott egy plüss Marcipánt,legalább is azthiszem hogy ilyen a te Marcipánod!

Juc
20170114224602

Den,
attól, h nyakonöntöttem a kutyust ilyen élősködő elleni szerrel. (Elméletileg 1 hónapig jó, gyakorlatilag most már 3 hetente fogom adni neki, az a tuti.) Gondolom, akik még benne voltak, beájultak. Kép

Juc,
képet! Tricolor beagle? Kép

Zuz, Kép
nem is igaz! Csomószor írok neked, csak biztos nem olvasol. Kép És az tökjó, h már nincs láz!!

Tényleg, Kisün, Dóci hogy? És te már teljesen a régi? Kép
neet
neet

Igen,olyan tricoloros és lóg a füle és mindjárt lefoto,ha elengedi Panna.Ja és Scout a neve.
Kép
Kép
20170114224602

NA most akkor mi van?
Kép
20170114224602

Kép
20170114224602

Ez tényleg hasonlít. Kép És mivel a farkincája vége ecsetszerűen fehér (belelógott a festékbe!) tutira az! Kép
Válaszul egy izmos cica itt: http://nlc.hu/modules/forum/forumkep.php?hszid=12015229&forumid=95713&imgid=1
neet
neet

Neet,
Dóci még mindig alsz, szegény ugye takonykóros, meg mmr meg az élet is nehéz... de bírja. Csirke sül Kép ja, és én már 99%-os vagyok.

Bog,
marha jókat mond a lányod Kép

Moose,
nagyonnagyonnagyon drukkolok, hogy irányba álljon mégis, és ne legyen császár belőle!!!!! Kép És ha be kell feküdnöd, akkor én is meglátogatlak, legalább találkozunk még szülés előtt Kép És ha bármi van, hívj!

Juc,
panna úgy telefonál, mint Dóci. Õ is mászkálni szokott közben, és borrrrzasztóan fontos-elfoglalt fejjel dumál, még gesztikulál is Kép mi meg megpusztulunk a röhögéstől Kép

Votiv,
jobbulást!!!! Kép

Zuz,
hú, sokat gondolok rád mostanában, nekem az első 3 hónap pocakosan Dóci mellet igen nehéz volt, mert állandóan el akartam dőlni a fáradtságtól, meg émelyegtem, meg elegem volt a világból meg minden Kép De azóta sokkal könnyebb!!! Kép

Dora, Fic,
édesek a babák Kép meg miért is enne vince homokot, amikor nem finom? Kép

Valakit biztos kihagytam, bocs!!!!!!

vera
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: