Cuki a kis pocid
2006.04.25 20:22
Hú, sose legyen több ilyen!!!
Meg az ágyon hentereg, nagyon jót játszik, de azt is csak úgy engedem, ha ott ülök én is. Ez mind oké, de ebédfőzés, mosás, teregetés, egyéb dolgokoról ne is beszéljünk...
Tényleg igyekszem nem kettő helyett enni, bár tagadhatatlan, hogy többet eszem
De mindenhez zöldséget (paradicsom, póréhagyma), salátát (most a fejes saláta a nyerő), és minden nap gyümit is
No és a volt osztálytársaim cigiztek veszettül, persze kint az utcán, de nekem ez is elég volt, egy kicsit megfájdult a fejem. Azért jó volt, rengeteget hülyéskedtünk, nagyon rám fért már egy ilyen laza, marháskodós délután
2006.04.25 20:33

2006.04.25 21:40
Ez gyors volt!!!!!
.
)!! 

2006.04.25 21:54
Hurrááá!!!, ahogyan Miksa mondja a jól sikerült pisik után
És most már akkor nem fáj? Rendbe is jöttél ezzel?
Jól nézel ki eccerűen! Zsoltika bicaja meg nagyon pöpec!
Én meg itt ültem, nem kezdtem hozzá semmihez, merthogy úgyis mindjárt ébred, de semmi. Ti meg elhúztatok, mint a sicc...

2006.04.25 22:12
Igaz, a nagyok pihennek, de micsoda pihenés az, hogy mindig kijönnek: "Anya, kijöhetünk? Rajzolhatunk? Olvashatunk?......."

2006.04.25 22:23

De ugye ha nem is együtt, de 1 hónap különbséggel, ugye Szirom???

, ill. a kikapcsológomb is érdekelne, mert a mieinken annyira eldugták, hogy a mai napig nem találtuk meg.
De ugye létezik? Megosztaná valaki a lelőhelyét??

2006.04.26 07:18
Szoli, vásárlás, pletykaparti a férjem exnejével
Annyira örülök, hogy ilyen mentalitású anyukákkal hozott össze a sors (köszi Norbi
), mert sajnos a környezetem nem így gondolkodik... Meg manapság egyre kevesebben
Én mindig három gyereket szerettem volna, ehhez képest van egy, és valószinű, hogy nem is lesz több
Bár mostanában egyre erősödik bennem, hogy keresek egy másik orvost (enyém nagyon nem támogatja a 3. császárt), annak ellenére, hogy nagyon ragaszkodom az enyémhez, iszonyat sokat köszönhetek neki. Én tudom, milyen sz@r egykének lenni, meg azt is, hogy milyen jó, ha van testvér. 13 éves voltam, amikor az öcsém született, mert anyu, az Õ szavaival élve, nem ért rá szülni... A munka mindenek előtt. Aztán 35 évesen rájött, hogy most, vagy már soha. Zsófinak végülis van testvére, meg nincs is. Szegény, vasárnap este elkezdte mondogatni, hogy Dá?, mondom neki, hogy tudod, jött érte az anyukája, hazamentek. Nem érti
Ha teljesen túl vagy rajta, mesélek valamit az urológiáról.
2006.04.26 08:44
De nem ez a legideálisabb időpont, hát ez van.
Akkor végülis megbeszéltétek, megegyeztetek az uraddal?
Miksa későn fekszik, egész estés program a mi kispasink. Mondhatjuk, hogy felér az esti filmmel. Én olyat nem is tudom, mikor láttam utoljára

2006.04.26 09:31
A leletet persze nem láttam, de az érték 0,6. Azt mondták, hogy 1 és 2 között fogadják el. Most újra kell mennem vérvételre 

Na de van ennek értelme? Az afp-t betöltött 16. hét után kell levenni, most már azon jóval túlvagyunk... 
2006.04.26 10:51
De ha idősebb a baba (ami valószínű), akkor nem magasabbnak kéne lenni az apf- nek??? 2006.04.26 11:05

2006.04.26 11:20
Beleolvasgattam már abba a topicba is, persze! Ott még a 0,8-at is alacsonynak mondják
Hát nem megnyugtató ez sem.
De én akkor is eléggé parázok 
2006.04.26 11:50
2006.04.26 12:42
Egy, hogy a többieké is baba lesz még, kettő, hogy ahogy mi például haladunk...
El voltam plattyanva, az igaz, de más örömének attól én még ugyanúgy tudok örülni. 
2006.04.26 12:48
Õsrégi megbízhatatlan baromság. Ha a tarkóredő rendben, akkor ne aggódj! Könnyű ezt mondani...engem is enne az ideg.
Nagyon jól sikerültek a miniatűrök
Pofijukkal is minden ok.
Akkorát röhögtem
Apáék is száz éve ilyenkor járnak, illetve Õ már egy ideje nem, mindig a Tiszára. Pont ma mesélte az elődöm, hogy reggel mentek el a pasijai. Most kivételesen valami tóra, mert a Tisza ugye perpill kilőve
), csak emlékszem, hogy régen nagyon sokat játszottam egy Motiot-tal. Ezért gondoltam, hogy talán Te voltál az.
Nem is mindig volt ez így
Az első 2-3 évben még csak nem is köszöntem neki, annyira gusztustalan volt amit művelt, aztán lenyugodtak a kedélyek. Babázni mentünk hozzá, három hónapos ikrei vannak
Hónapokig az apa, anya, mama, Tá (Tás a kacsája, vele alszik), Dá (Dávid a tesó) volt a szókincse, pár napja viszont mondatokban beszél
Igaz, hogy szinte csak az első szótagokat mondja, de összerak egy mondatot. Ma: Zsózi ké ví (Zsófi kér vizet), pi baba aaaaaa (pici baba alszik). Apa szerint, ha ilyen ütemben folytatja, júniusban már a Toldi következik
Főleg, ha sokat lesz apára bízva
Egyik percről a másikra leszakadt az ég, babakocsit felhoztam, de a ruhákat beszedni már nem tudtam... legalább ma nem kell vasalnom
Egy dolgot viszont nagyon elrontottam... Csak sötétben alszik el, és lehetőleg csak a saját ágyában
Mindegy, nem lehet minden tökéletes
2006.04.26 19:49
2006.04.26 22:39
Majd pénteken megnézem a papíromat.
Megpróbálom ezt most elküldeni, aztán pihi 
2006.04.26 22:56
Csak hogy rákontrázzak
Nem is mertünk aludni, vártuk, hogy ébred, aztán nem ébredt, csak szuszogott, aludt a drága
Igazából nálunk a fogacskák kibújásával párhuzamosan voltak ébredős éjszakák. Néha hetekig, de aztán minden visszaállt a rendes kerékvgásába. Olyan azért van, hogy későn vagy nehezen alszik el, de ha egyszer alszik, akkor már minden ok
Tök vízparti házak stéggel, csónakkal, főzni fognak meg grillezni, meg gyanítom inni, mert apám már előkészítette a házi almapálinkát neki, meg a szekszárdi vöröset
2006.04.26 23:12
2006.04.27 06:41
), és ezért sajnos előfordult, hogy nekimentek (akármennyire is vigyázok rá), és fölébresztették az alvó Hannát.

2006.04.27 06:54
Igazából Anikó szerintem nem nagy forgalomban vinné Barnabást, szóval szerintem amit írsz, az nem biztos, hogy gond. Nekünk Premaxx van, én azt is nagyon szeretem, de megoszlanak róla a vélemények. Egyvállas és nagyon el kell találni, hogy ül benne a gyerek. De nekünk nagyon bejött, amikor már ültetni lehetett benne. Azt is megbámulják különben
2006.04.27 07:05
Picinek csak simán kiköpte, amikor meg már meg tudta fogni, csak és kizárólag fordítva vette a szájába
A karika neki jobban izlett
Nem lesz semmi gond!
Én személy szerint jobban bízok az UH-ban, az pedig rendben volt, nem?
Utáljanak Téged
Ezeken Zsófi még nincs egy éves, és egy éjszakai horgászaton készültek.
:
Homok szinte biztos, hogy van mellette, az meg szintén borzalmas görcsöket produkál
2006.04.27 07:14

, de később már beleszoktam), ill. egy mozdulattal hátulról előre lehet fordítani. 

2006.04.27 07:15

)

2006.04.27 07:20

2006.04.27 08:09
Bent ég a villany, nem látják, hogy én látom őket, én viszont tisztán mindent. Bácsi fekszik a vizsgálóasztalon, körülötte sokadalom, nővérek, orvos, karbantartók fogóval, meg fűrésszel
Mondom, hülye vagyok, ilyen nincs... De volt. Bácsinak csak a fejét látom, testét takarja a tömeg. Ordít. Doki szintén, csak ő máshogy
"Ba...a meg, hogy ilyennek kell kezdenem az évet'" Nem értem. Karbantartókat kiküldik. Egy perc múlva felérnek a látogatóim. Kérdezik, hogy mi van itt, mert a lépcsőházban találkozatk két felfegyverkezett karbantartóval, akik szakadtak a röhögéstől, mondom nem tudom, de nézzenek be ők is. Pár perc múlva kiderült, hogy... na ezt, hogy fogalmazzam meg???
Szóval, a bácsi még karácsonykor ráhúzott a zacsira egy csapágyat... Ami annyira rászorult, hogy már feketedett neki... Azt próbálták levarázsolni róla
Tiszta vazelin volt még a jövőhét is, küzdöttek vele egész este
Persze, futótűzként terjedt a hír az osztályon, mire aludni mentem már a szobatársaim is ezen röhögtek, mondták, hogy miből maradtam ki... én meg, hogy Õk miből maradtak ki, ugyanis én láttam is
Láttatok már olyan pasit, aki nem szereti a cukrászdából való tortát??? 2006.04.27 10:05
). hát iylenek ezek a pasik, megszokják a jó kosztot, aztán más már nem is jó nekik
2006.04.27 10:57
Átadom neki
2006.04.27 14:52

)

2006.04.27 17:05
OLYAN ÉDESEK!!!!!

2006.04.27 18:22
2006.04.27 18:47
. Még előtte eszembe volt, hogy föl kell húzni az autóm ablakait, amit amiatt, hogy Hanna ott aludt lehúztam, erre elfelejtettem
.
Képet kérünk, ha kész lesz!
.
.
.
, de ha nem lesz, akkor Hannának szupi dolga lesz (nagyszülők). Főleg ha a tesóméknál is fiú születik.

2006.04.27 19:59
.
.

2006.04.27 20:11

ha Barnabást beültetem a járókába, Dorina azonnal be akar ülni mellé és az max.2 percig békés együtt játszás (ücsörgés)... Eddig alvás időben tudtam jönni, mert Barnabás szépen elvolt, de az utóbbi időben idekúszik a lábamhoz és fel akar állni vagy az ölembe ülni ezt még nem tudtam megfejteni... de a lényeg, hogy nem hagy egy percet sem
a főzést is napok óta este 8kor kezdem és 9 körül ülünk le vacsizni, azután mire elpakolok, már nincs energiám írni
De ma nem kell főznöm
(talán jobb is, hogy semmim nem volt
)hihetetlen de elengedett és még pénzt sem kért
(Azt mondtam Neki, hogy éppen az anyut hívtam, hogy fordulok, vissza, mert az összes papírom otthon maradt....nőtt az orrom vagy 2 centit hirtelen
de muszáj volt füllentenem, mert bíztam valahogy a jóindulatában, hogy elhiszi, a Margit-hídra kanyarodtam éppen fel Budára, megkérdezte a címemet és azután azt mondta, hogy legyek legközelebb körültekintőbb... Nagyon rendes volt
én meg egy hazug disznó, kicsit lelkifurim van
100/70
Szóval, csak a nem alvástól vérzett be

) gyerek éppen Barnabással egyidős és kérdeztem, hogy hogy bírják? Azt mondta, hogy a nagy változás és érezhetően nagyobb megterhelés a két gyerek után a három, azután már "mindegy"

tehát Beszti, jók a kilátások
bírni fogjátok símán
megértem én is izgulnék, de tény, hogy az én dokim is szt mondta, hogy ez a vizsgálat egy hülyeség és a tarkóredő a lényeg. Pénteken kiderül, hogy minden rendben, már csak egyet kell aludni
Mindig csak a frász hozzák az emberre
és Natasa joggingban
annyit nőtt már
mikor olvastam, úgy izgultam, mint amikor szülésedet olvstam,hogy csak gyorsan túl legyél rajta és ne szenvedj sokat, én is csak hallomásból tudom, hogy brutál kemény dolog
érdekelne, írta, hogy megvan és küld róla képet, az még nem jött.
mikor lesznek képek?
képet raksz fel?
nem semmi, amit leírtál
de a bácsi, nagyon édi, nem tudta, hogy ilyet lehet kapni és azt le is lehet venni?
nagyon jó lehetett a horgászat a picurral
bevállalósak vagytok, ez jó!
2006.04.27 21:05
2006.04.27 21:22

2006.04.27 22:00

2006.04.28 08:41
2006.04.28 09:15
.
. Majd megmondom neki, hogy ha ilyenkor adna neki reggelit, azért igen hálás lennék... Adél feküdt mellettem, rugdosott és ordítva énekelt.
Vicces lesz, mindenki mulat, én meg elalszom a sarokban
.
. Igaz, fenéknyi széles párkány, meg magasföldszint csak, de alatta beton van...
) 

2006.04.29 07:44

)

2006.04.29 10:35
Apa épp lefoglalja Zsoltikát, de nekem ezer a dolgom.
Hízok szépen
De szeretnék beszerezni. Elég pici erkényünk van, más nem nagyon fér ott el sajnos

Hát nem mondhtanám, hogy repesek a boldogságtól... De valami tortát azért beszerzóünk