A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

köszia táblicskut!
most legalább látom mennyi idős Danigombóc,és hát nagyon ügyi hallod-e!
és Sis Mátéja se kutya!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

SildikeKép

BocsiKép

Nagyfiad fenomenálisKépKépKépKépKép
Komolyan mondom, ki kellene találniKépKépKépKép

Lányok!
Tök jó, hogy ennyien kijönnétek Csömörre hozzánkKép
Olyan jó lenne ha létrejönne a randiKépKépKép
Hát addig nagyon rendbe kell vágnunk magunkat, de rajta leszünk nagyonKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Majola Kép!
Jobbulást kívánunk Julcsinak!

Benianyu Kép!
Ez igeeeeeeeeeen!!! Nagyon ügyes (és szép), gratulálok!!!

Dóri Kép!
Az enyémek is le vannak maradva. Andris ue csinálta, mint Viki. Egy pár napja azonban rájött, hogy hasról jobban látja a dolgokat, és azóta elvan így is. Igaz, ma egy akkorát bőgött, mert az ágyában hasrafordult és ott valahogy nem szeret visszafordulni, én meg nem rohantam egyből segíteni (telefonáltam lent, én szívtelen anya, gondoltam, gyakoroljon egy kicsit). Végül csak nekem kellett visszafordítanom, sőt kivennem, mert nagyon feldúlta magát. Úgy megsértődött, hogy nem is nézett rám...Délután aztán megint ment a forgolódás és a könyvek falása (nálunk ez lett a céltárgy).

And Kép!
Hócipőm tele van. Ráadásul még azt is kitaláltam magamnak, hogy akkor hajrá Norbi, de ez így asszem nem fog menni, mert 12 után már nem nagyon marad olyan, amit ehetnék. Persze ez sem lenne egy tragédia, de nem akarom, hogy a szopi rovására menjen. A gyümölcsszezonban azért könnyebb lesz. Már annyira várom a barackot, sárgadinnyét...basszus nem ehetek majd hideg gyümölcslevest sem, pedig az volt a tavalyi nyár slágere KépKép

ayse

Lányok, köszi a dicséreteket, én is behalok Zitától, aaannyira éédesbogár!

Davallia,
nekem is eszembe jutott, amit Ayse írt, hogy a rendőrfőnökre nem lehet panaszt tenni? gondolom nem csak Te hallottad, amit mondott. Kép

Benianyu,
Danigombóc irtó ügyes!

Én úgy látom, ezek a kishapsik nagyon elhúztak itt a mozgásfejlődésben. Nem baj, a lányok meg okosodnak. KépKépKép

Ayse,
Zitánál is pont azok voltak a tünetek, mint Annamami Mazsijánál.

Hencsi,
bocs, hogy letápszereseztem Ajsát. Kép

Majola,
sajna nálunk is volt már rossz tapasztalat polár cucctól.
Már csak szigorúan pamutot kap Zita.

Annamami,
nálunk is ilyen nehezen kezdődött a hozzátápi, kirázta Zitát a hideg a kajáktól. Mostanra meg tök szeret enni, na nem nagy mennyiségeket, de a gyümölcsös Sinlacot pl nem tudom elég gyorsan adagolni a szájába.
Vendég

And Kép
SZIJJJJJA!KépKépKép
Ezer éve nem dumcsiztunk???
Mi a helyzet Eszti lánnyal???Kép
Ugye rosszul olvastam?Ti ugye nemvagytok tejfehérje érzékenyek?Vagy mégis?Kép
Mikor derült ki?Kép

A képek Megannak,íme:

Ilyen nagyfiú lettem:
KépKép

Virággal hintázom Kép :
Kép

Virágot szedtem a nagyimnak:
Kép

Anyával ma délelőtt(anyát nem ér nézni,mert hulla fáradt):
Kép

Strandhangulat Kép :
KépKép

Huncut Mazsi Kép :
KépKép

Bocsi ha kicsit hosszúak lettünk......
annamami

Annamami,
én nem látom a képeket. Kép
Vendég

A mai sétánk Jucival és Marcival úgy alakult, hogy mire a parkba értünk Dani épp elaludt, de Marci nagyon éber és jókedvű volt, így Juci kicsit kivette napozni.
KépKép

Aztán mire a boltba értünk Dani is felébredt és így örültek egymásnak! Kép Annyira édesek voltak! Kép
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Én látom és HUNCUT MAZSIKép nagyon huncut tényleg és nagyon helyesek vagytok!
strand szerkó király és közeliek meg cukorságok!Kép))))

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annamami,
milyen nagyfiú lett Mazsi!
Sapi nagyon jól áll neki! Kép
Vendég

AnnamamiKép!
Hát ez elég durva lehetett ezzel a pocakfájással. Egyébként a bőrjelenségek eléggé hasonlítanak, úgyhogy valszeg csak tejfehérjeallergia lesz ez. Kép
Andris is utálta az eddigi próbálkozásokat, én sem erőltetem. Sajna nálunk nem lehet normális bébikajákat kapni (csak ilyeneket, hogy cukros, sajtos stb.). Apa meg 20 perc tanácstalan ácsorgás után a bébiételes polcok előtt a dm-ben szintén valami használhatatlan kollekcióval állított haza. Én meg nem hagytam el a falut csak a szavazásra (mert engem, a városi lánykát alig lehet kirobbantani innen, hallod MegannKép?). Na ha egyszer eljutok, akkor majd beszerzek más ízeket is. Csodát mondjuk attól se várok (kanál és nem tejecske Kép), de hátha!
Anno Lilibe is úgy kellett beleimádkozni a püréket. Tulképpen nem is volt az számottevő mennyiség, inkább csak engem nyugtatott meg, úgyhogy nem hiszem, hogy nagy baja lesz, ha kimarad (Lili szájába kerülésért ma is nagy harcot vívott a husi meg a rizs).

ayse

Nyúlné,
Én emlékszem erre a képre, már akkor is nagyon ügyes volt a Kisnyuszid. Kép
Sis Mátéja aznap született, mikor engem befektettek és Dani meg azon a napon, mikor ők épp mehettek haza. Kép

Megann, Ayse, Tünde
Köszi a gratulációt Kép

And, Ayse, Annamami,
Sajnálom, hogy ilyen kemény diétát kell tartanotok. Nehéz lehet kitalálni, hogy egyáltalán mit tudtok enni. De a baba érdeke a legfontosabb, miatta mindent! Kép Ehettek még jó sok fagyit, ha már nem lesz szopizás!

Annamami,
Marci tényleg nagyfiú lett! Kép Milyen aranyosak Virággal a hintán! Kép Kép Strandhangulat Kép Kiskalap Kép Te viszont tényleg nagyon fáradtnak látszol. Kép

benianyu

Annamami!

KösziKépGyerekek jól néznek kiKépNem viselte meg őket a cécóKépKép
Virág ki???
Mert a tábliban az van, hogy Mazsi első babaKép
Vagy csak már én vagyok tiszta dili és nem emlékszem ?????

Ne szabadkozz, tök helyes vagy a képenKép
Rajtad sem látszik hogy fáradt lennélKépKépKép

Lányok!
Adjatok tanácsot!
Léna keresztelőjét étteremben ünnepeljük ami természetesen nagy vihart kavar megint férjem családjábanKép
Mindenki szerint sokka olcsóbb ha otthon kovászolok 3 napig (17 emberre)Kép
De most már jött olyan hozzászólás is, hogy miért X étteremben, miért nem Y-ban..
Ki van a tökömKép
Karácsonykor még utolsó pillanatban szintén egy családtag kívánságára még 3 szelet párizsiasan rántott húsért rohant a férjem, most már az étterem sem jó...., sógornak volt már hogy még a sótartó sem tetszettKépKép
Hát mit képzelnek már???
Engem sem kérdeznek soha egy buli alkalmával sem, hogy mégis mit és hol akarok enni...ha nem adnak csak egy pohár vizet úgy is jó....

Hogy adjam mindenki tudomására hogy nem kívánságműsor...????

Egyébként férj azt mondja, hogy ne legyek már ilyen, hallgassam meg, aztán úgyis úgy lesz minden ahogy én akarom..
De hát mit csináljak, természetemnél fogva nem tudom csak úgy elhallgatni ezeket a mármár sértő felszólalásokat...

Anyóssal tervezek beszélni ezügyben hétvégén..
Szerintetek hülyeséget csinálok???

Megann

Kép

Kép
megann

Ja én családom részéről semmi, még egy szó sem hangzott a dolog ellen...Kép

M.

Kép

Kép
megann

Annamami Kép!
Hú tényleg nagyon nagy fiú Mazsi és nagyon aranyos! De jó kis segítséged van! Kedvencem a mamis kép. Nagyon szépek vagytok!

And Kép!
Mint nyelvbuzinak (azért felém ne telepítsetek tésztát kelniKép), feltűnt, egy szó az írásodban, amit még sosem hallottam sárgás BENNÉKÛ. Ez meg mi a ménkű? Kép Szóval szeretném bővíteni hiányos ismereteimet egy szép magyar szóval. Légyszi írd meg, hogy ez pontosan mit is jelent (belsejű?) és honnan ismered?

ayse

Ayse!

Hidd el én sem "csavarognék" folyton ha nem kellene már a munkások fejében gyönyörködnöm az ablakombanKép

Ma is reggel elmentem, este hazajöttemKép
Anyukámnál voltamKép

Jucc!
HallodKép?
Voltunk a kisvonatosnál....de kb 2 percre, mert szinte tömeg volt mint a sáskák, annyian voltak...
Kész babakocsiarzenál voltKép
Inkább a szökőkútnál legeltettük meg tesóm két fiát...Léna meg a fák alatt szunyáltKép
Tök jól telt a délután és a sétálóban még egyik régi haverral is összefutottam aki egyből rámfogta tesóm nagyobbik gyerekétKépKépKép, mivel ugye segített tolni LénátKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Benianyu,megint megnéztem Danigombóc képeit és annyira aranyos fejet vág, miután felemelkedik,mintha azt mondaná: Áháá!szóval,ha itt felkapaszkodom,akkor ide jutok(gondolom már járt Beni ágyábanKép)
nagyo tudálékosan oldotta meg a harci feladatot!Kép
Kisnyúl inkább,mintha a bárpulton támaszkodnaKép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ayse!

Ma egy ilyen nap vanKép
Én ugyanígy jártamKép A parkban olvasta anyukám a horoszkópot, és volt benne egy szó, amit én sem hallottam az életben soha...
Valami káposztás ..........(nem emlékszem).
De anyukám úgy tudja, hogy a káposztástésztáról van szó!
Holnap mégkérdem a szót, csak hogy gyarapodjKépKépKép

Ja, csak hogy így írom, nagyon megkívántam egy jó kis káposztástésztátKépKépKép persze MILKÁVALKépKépKépKép
Reménytelen vagyokKépKépKépKépKép
De azért a mai 2 citrom is megvoltKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,
mi étteremben voltunk, és senki nem tudta előre, hogy hova megyünk. Megrendeltük x főre a kaját, és ilyen bőségtálakat hoztak ki, abból vett mindenki.
Ha elfértünk volna a lakásban, akkor ide rendeltem volna hidegtálat. Vagy melegtálat. Kép
És én is azt mondom, hogy nem kívánságműsor, a vendég azt eszi, amit kap, nem?
Igazából nem értem, hogy miről akarsz beszélni anyóssal.

Ayse,
irigylem a türelmed! Én már biztos bedobtam volna 1-2x a törölközőt, ha a gyerekem nem akar enni.
Vendég

káposztás tészta!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann Kép!
Ja, nekem az jött le múltkor, hogy szeretsz otthon lenni, azért írtam.
A húgom gyerekeinek a keresztelője után vendéglőbe mentünk és ez egy nagyon jó megoldás volt, mindenki jól érezte magát. Lagzit is igen-igen ritkán szoktak már háznál rendezni. Szerintem ne hagyjatok ebbe beleszólást másoknak. Ha végképp hajthatlanok, mi lenne egy partiszervízzel?

ayse

milkát már ettemKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Havtunde!

Arról hogy egy életre szüntesse be a család a "hisztijeit" mert csak az én idegemet ba..ák föl de nagyonKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Jó estét!

Fél háromtól fél hétig játszón voltunkKép De hogy micsoda hülye idő volt, állandóan bújkáltunk el az eső elől. Sütött a nap, közben zúdult a nyakunkba az eső. Futás a kapualljba, aztán ha elállt, vissza. Ezt vagy négyszer ismételtükKép

DudaKép Nati nagyon édi lehetett ahogy elaludt a kolléganőd ölébenKép Egyszer Balázs is csinált ilyet, volt vagy két éves / lejárt a Gyed, emiatt kellett bemennem/, kolléganőm kikunyizta, hogy az ölébe üljön, aztán ahogy ott beszélgettünk, bealudt. CipelhettemKép Én azt gondoltam, egyfajta védekezés lehetett nála, mert nem akart ott ülni, de lehet,hogy csak unatkozottKép

KrisztaKép Jobbulást, sajnálom a talikat, bízom benne, hogy 19-én az enyémre el tudsz jönni!

TündeKép Zita nagggyon szexiKép Visszatérve a rossz szomszédokra: mi akárhova is költözünk, az alattunk lakó mindig az erkélyen bagózikKép Ez most a harmadik ilyen lakás, amikor megéreztem az ideköltözésünk után a cigifüstöt, már nem is csodálkoztamKép Utálom, hogy nem lehet nyugodtan nyitott ablaknál aludni, illetve szellőztetni!

DavalliaKép És hogy tudtad meg, hogy mire buzdítja a zsaru a szomszédot? Ugye nem próbálta meg? Nagyon durva.

MártiKép Neked is jobbulást, jó napod lehetettKép

MeaKép Elég bizonytalan, amit írsz, éppen ezért én is megmutatnám dokinak. Legutóbb Balázs művelt ilyet nemrég / emiatt maradtunk ki Barbi talijából/, ismeretlen pöttyök, voltak aprók is, és nagyok is, csípésnek hittem először őket. Kalcium hatására elmúltak, majd visszajöttek. Pár nap alatt vége volt, a kalcium miatt tuti, hogy valami allergia, csalánkiütés. De ilyen kicsivel nem itatnék kalciumot asszem, kár kísérletezni. A baripöttyök először valóban lehetnek ilyenek, és csak kicsit később viszketnek. Kicsiknél sokkal enyhébb lefolyású lehet, mint nagyobbaknál, Balázs kétévesen esett át rajta, még hőemelkedése sem volt, sem piros torok, csak a viszketés volt rossz.

ZsuzsaKép Julcsinak is gyors gyógyulást! Megint mennyi beteg van! Kép Egyik banda meggyógyul, és megint van helyette újabbKép 19-én lesz elvileg a tali, addigra mindenkinek tessék meggyógyulni!

BenianyuKép Dani nagggyon ügyes! Kicsi a bors, de erős!KépKépKép

Barcelona a döntőbenKép

Végre találtunk bébihintás játszótKép :

Kép
Kép
És Balázst is lekaptam:
Kép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Hogy kerül a horoszkópba káposzta?

ayse

biztos receptes horoszkóp!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Tünde Kép!
Köszi! Néha azért engem is elkapott a harctéri idegesség. Már nem, mert úgy látom, hogy szépen nő, nincs semmi baj. De szabályok vannak.

ayse

NyúlnéKép

GratulálokKép
Az én 2 táblám ma megúszta a végpusztulást, de csak azért mert nem voltunk itthon.
Félek holnap végük megint, jönnek az asztalosok, akik 1 éve nem képesek összerakni a konyhabútoromat és fogantyút hozni a gardrobraKépKépKép, úgyhogy idegemben enni fogok..
Szegény MilkákKép,szegény énKép

Ayse!
Imádnék itthon lenniKép
Partiszervíz???KépKépKépKép
Ennek a hiszis családnak???
Még a szimla étteremtől is rosszul vannak....KépKépKép

Természetesen senki nem fog beleszólni semmibe....

Havtunde!
Az általam kitalált menü:
Húleves+2 személyes Csömöri tálKép(gondolom=bőségtálKépKép)
Aki meg nem lakik jól, rendeljen magának még egy fél disznótKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sildike,

Sok szerencsét a fordításhoz. Ha érdekelnek a fordítómunkák, a fordit.hu lapon lehet regisztrálni pár ezer forintért, és akkor ott automatikusan küldik az új megbízásokat, amikre lehet pályázni.

Jucc!

Ugye te írtad nemrég, hogy babicsőszt interjúvoltál a fiúk mellé? Hogy vált be? Most nekem is megfordult a fejemben, hogy lehet hogy érdemes lenne keresni, csak nem igazán tudom, hol kezdjem, hogy megbízhatót találjak, meg mennyibe kerülnek, stb. Mit tanácsolsz erre vonatkozóan, hol keressem, milyen szempontok a fontosak?

Tali!

Képzeljétek, azt mondják kész az autóm és mehetek érte!!! Erre álmomban sem gondoltam hogy 1 nap alatt végeznek vele. Úgyhogy ha valaki szeretne hozzánk csatlakozni, akkor szóljon! Én kb dél és 1 között indulnék Újpestről.

Prüntyi!

Küldenél nekem is egy útmutatót? Az emailem rokica kukac yahoo pont com.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse, Nyúlné!
KépKépKép
Esküszöm holnap beolvastatom anyukámmal telefonbaKépKép
De csakis a kedvetekértKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,
anyósnál úgyis Te leszel a rossz, nem?
Az enyém egyből letagad mindent, ha vmiért szólok. Már azt is mondtam egyszer, hogy akkor sajnos rosszul választottam, mert a fia ennyire hazudós (persze nem így van). Kép

Jucc,
fiúk nagyon helyesek, Gergő már fél lábbal hajtja magát?

Ayse,
igaz, hogy nem nekem írtad, de én nem értem ezt a zárójeles dolgot: (azért felém ne telepítsetek tésztát kelni:-O)
Apa dombóvári, de olyanokat tudott mondani megismerkedésünk elején, hogy csak pislogtam nagyokat, miről beszél. Kép
Vendég

Na megyek, még iszom egy bögre szintén diétás(3,6% zsír) tejet aztán alvásKépKép

Jó éjt!

Kép

Kép
megann

Megann,ez nem kifogás!ha nem vagy otthon azoknak a milkáknak akkor is el kellett volna fogyniuk!!!ájájájájj!hát micsoda milkafános vagy!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann,
megmondod, hogy vmi puccos étteremből hozattad a kaját, és akkor mindenki el lesz ragadtatva! Kép
Vendég

Én is húzok aludni.
Apa ma nincs, Zitát áttelepítem magam mellé, nehogymá félnem kelljen egyedül. KépKép
Vendég

Tünde Kép!
Dóriéknál a lakás legmelegebb helye a padló, mert alattuk lakik a meleg pár, így oda célszerű tenni a tésztát kelni. Habár én nyelvbuzi vagyok, ez a nemi identitásomra nem vonatkozik, úgyhogy tésztakelesztéshez nem vagyok elég meleg.
Asszem megyek is aludni, mert álmomban szoktam ilyen nyakatekert lenni. Jó éjt!

ayse

jó éjt,én is mentem!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Néztem a táblit, és vannak nagyon eltűntekKép
SZMERCSA, KÓBOR, nem jártok már erre???

GöndörzsófKép Te sem vagy annyit, mint szoktálKép Minden rendben?

AnnamamiKép Mazsi-képek nagyon jók, tényleg nagyot nőtt, és változott! Fáradtan is csini vagy! / gondolhatod, hogy egy ilyen figyelemfelkeltő mondattal, hogy ne nézzünk, mindenki jól megnézettKép /

MegannKép Mi is a sétálóban voltunk, és környékén, van a posta mögött egy csöndes játszó, alig vannak általában, a vonatos tömegét már mi sem bírjuk... A szökőkút napok óta nem üzemel, ezért most nem megyünk arra.
Nem káposztás cvekedli?

Találkoztam ma egy nagymamival meg unokájával a játszón, tegnap született kistesó, készültek a kórházba látogatni. Olyan nosztalgikus lett a hangulatomKép

Jó éjt!

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Nyulné Kép
Köszköszi.Kép
Kisnyul is zabálnivaló kisfóka volt!(aprócska nyelvi képzavarKépKépKép )

Ayse Kép
Dm-ben lehet kapni mindenféle HIPP,MILDI,NESTLE üveges kaját is meg gyümiseket meg desszerteket, meg leveket is.
Én is ott vettem.
Talán konkrétan kelle mondanod Apának,nem?
Valóban brutál volt a pocifájás -jó,hogy már csak múlt idő.Kép
Szerinted elég szép már az idő egy közös gyerkőc legeltetéshez???Kép
Gyümilevest ehetsz ha azzal a tejszínnel csinálod,amit írtam én már csináltam(mert megérdemlem KépKépKépKép! )és marha fini lett!Kép
Ugyan And-tól kérdezted(bocsi a belekottyért: a bennék egy orvosi szakkifejezés,általában valamilyen folyékony állagú tartalomra utal,itt.lásd.szövetnedv.)Kép

Benianyu Kép
Naggggyon gratulálok kis Danigombócodhoz!!!!!Kép
Csúcs édes!
Kis erőművész.Kép
Hát igen,sajnos ez van,kicsit kivagyok.Kép
Szerencsére a kölköcök jól vannak.Kép

MegannKép
Én is szívesen csatlakoznék a hozzátok "talira zarándokolók"táborához!
Lehet?Kép
Virág Mazsi nővére,a férjem előző házasságából való kislánya.Meg van másik tesó is,ő Dorka.Kép
Velünk élnek és én sajátjaimnak érzem őket.
nagyon szeretjük egymást.
Már írtam sokszor,akiknek uncsi,azoktól bocs,de valahogy mindig előjön ez.
Egyébként aranyos vagy,hogy bíztatsz,még helyesebb lennék egy fodrász,kozmetikus,esetleg néhány plusz óra alvás után!Kép -Álmodj Királylány....KépKépKép

Tünde Kép
Köszi.Kép
Figyi írom ide a Horvát o.-s info-t,mert valaki,már nem emlékszem,hogy ki,írta,hogy őt is érdekelné a dolog és akkor inkább közkinccsé teszem,amit tudok.Kép
Szóval:
A hely: Krk sziget - Baska nevű kis halászfalu.
Ahvá mi rendszeresen visszajárunkmár évek óta,mert imádjuk.
Tiszta,nyugis,romantikus,kisgyerekkel ideális,mert a parton nem sziklás,hanem fehér kerek kavicsos és a vizben pedig homok,ami nagyon ritka Horvátországban,mert ált.mindenhol sziklás és teli van tengeri sünökkel,na itt nincs,úgyhogy tengeri szandi sem kell.
Horvátország egyéb részeihez viszonyítva olcsónak mondható.
Tavaly 3o euro volt két fő részére reggelivel előszezonban(mi május közepén voltunk és most is megyünk!)
A ház ahol lakunk kb.200 méterre van a parttól,nagyon kedves a házinéni és isteni finom ,friss reggelit készít minden nap.
Tiszta,korrekt.
Angolul és németül beszélnek.
Zadravec a nevük.
Most nemtudom mi a helyzet,mert tavaly ősszel felújították az egész házat és lehet emiatt kicsit drágább lesz,de ezt csak én gondolom.
Itt a telcsiszámuk,ha gondolod fel is hívhatod őket előre:
Pension Zadravec Krk - Baska
Tel.: 38551856759

van egy térképem is,megpróbálom mindjárt csatolni.
Egyébként mostmár végig autópály van,legrosszabb esetben 6 óra alatt ott voltunk innen pestről.
Ált.éjszaka megyünk,akkor a gyerkőcök alszanak a kocsiban és korán reggel ottvagyunk.Tök jó.Kép
Hát ennyi,ha kérdésed van szívesen válaszolok.Kép
annamami

Itt a térkép:
<!--attachment: baska_map_howtoweb-418376.unk*attachment_icon.gif*image/x-bmp*150.4**baska_map_howtoweb%2ebmp --><center><pre>
Kép
baska_map_howtoweb.bmp (150.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
annamami

Megann:Kép

Káposztás cvekedli????
Fedőneve: káposztástészta KépKépKépKép
A milkázást meg tessék már abbahagyni,mert úgy csorog a nyálam,mint egy veszett kutyának!KépKépKép
CsaládKép

Ayse Kép
Harctéri idegesség!KépKépKépKép
Imádom a humorodat!Kép

Na,jól kiírtam magam mára(osszátok be!Kép ),tűzök aludni!

Jó éjt mindenkinek!Kép

annamami
annamami

na, Annamami lelőtte előttem, pedig ezzel akartam nyitni:
CVEKEDLIKépKépKépKép imádom! persze borssal és kristálycukkerralKép

bennék, lsd fennt, amit Annamami írtKép a hólyag belsejében lévő cucc, én sosem tudtam szabatosan fogalmazniKép pláne ilyenkor...

Annamami, de igen, nekem is tejdiétaKép utálomKép csak nem kezdem nem érteni ezt az egészet, utánajárok valahogy...
mindenesetre Eszti közben egy kis tündérke lett!Kép
Mazsi meg egy helyes nagyfiú!Kép Virággal készült kép annyira szép!

Dani&Marci barátságos kép is szuper!

Ayse!
ha gondolod én lefotózom az összes kaját, ami itthon van (ált. hipp-ek vannak), és akkor könnyen megtalálja apjuk a polcon! naaa?Kép

KépKép
KépKép
and

Jó reggelt!Kép

Ztitának mi is boldog névnapot kívánunk!!!Kép

Lányok!Kép

Még egyszer köszönöm a tippeket, mindjárt meglesem Lívike testét és utána doki!

Dóri!Kép
Lívi továbbra is gurul!!!KépKépKép
De azt nagyon tud + kipakolni már mindent mindenhonnan!!!!Kép
De ülni csak kis ideig egyedül, állni hát az meg mi????Kép

Jucc!Kép
Nagyon helyesek a gyerekek!Kép

Annamami!Kép
A te gyerekeid is nagyon helyesek!Kép

Benianyu!Kép
Dani baba nagyon ügyi és fóka bébi Kisnyúl isKépKépKép

MegannKép

Mi is mennénk taliraKép

Lányok!Kép

Nagyon emélem nem bárányhimlő, bár nem hiszem h az lenne!!!
Nem szeretné ha miattunk mindenki elkapta volna aki itt voltKép

Szép napot mindenkinek!Kép

Mea
mea

Nyúlné!Kép

Nekem nem is tűnik olyan régnek, úgy elmentek a hónapok(sajnos!!!!)
Most is élvezem sőt egyre jobban Lívimet de olyan jó volt olyan picinyke bőmbinek isKépKépKép
Most így utólag azt mondom akkor is annyira jóóóóó volt pedig mennyit sírt a pocija miattKép

Még akarok babát most!!!!KépKépKép

Mea
mea

Megann!

A talidra mi is bejelentkeznénk, ha nem baj!

Annamami!

Mazsika tényleg hatalmasat nőtt, nagyon régen láttuk már!
Cukorpofa! Nagyon helyesek szépséges Virággal a hintában!

Mea!
Átküldtem tegnap a képeket Neked, de valamiért visszajött.
Szerinted?

Lívi hogy van? Pöttyös még?
Majd mindenképp üzenj, hogy mit mondott a doki!!!

Jó lenne, ha nem bárányhimló lenne, mert jövő héten is várunk titeket. Meg, nem tudom, ki hogy van vele, de én személy szerint, örülnék, ha megúsznánk, legalábbis egyenlőre.
Szegénynek hiába magyaráznám pl., hogy ne vakard... Kép
Azt hiszem, én be fogom adatni az oltást, bárki bármit is mond.
A 2005. nyári topikban most ez a fő téma, pro és kontra.
Ha valakit érdekel esetleg, olvasgasson bele.

A többieknek mondom csak, hogy milyenek a nők:
elindultunk a vácrátóti arborétumba Meával és a két kölökkek, mondván, ott nagyon szép minden, friss, üde a levegő, és még árnyék is van bőven.
Elértünk Veresegyházra, átvergődtük magunkat a hatalmas piacon, majd leraktuk a kocsit, és irány a piac. Ennyit az arborétumról.

És akkor néhány kép tegnapról, bár a piacon nem fotóztam, ott más dolgunk volt! Kép Kép Kép

Így üdvözölték egymást a lurkók:

Kép

Bandázás a kocsiban:

KépKép

A piacozás végére jól kifáradt mindkettő:

KépKép

És végül Lívi huncut pofija:
Kép

Ami azt illeti, én is elfáradtam, és baromi meleg is volt ráadásul.

Kép
kuha

Jó reggelt! Kép Kép Kép

Gyors bekukk! Képzeljétek mind a két gyerkőc még alszik! Fél 8-kor! Ilyen nem volt száz éve! Kép Kép Kép Daninak tegnap kimaradt a délutáni alvás, Beni meg jól elfáradt! Apa meg már elment dolgozni.

Kuha, Mea
Eszméletlen édesek a gyerekek! Kép Ahogy kidőltek a kocsiban, zabálnivalók! Kép Meg a szobában is! Kép

Tünde,
BOLDOG NÉVNAPOT ZITÁNAK! Kép

Jucc,
Nagyon vagányak a fiúk a hintánál! Nálunk is ilyen bébihinta van! Sőt a nagyoknakvaló is ilyen!

Dani már fel is ébredt! Majd még jövök.

benianyu

Sziasztok!

Tünde!
Zitának boldog névnapot kívánunk!Kép
Nagyon csini az új ruháiban és az a hátulkivágottfelső nagyon vagány!KépKép

Cinka!
Nagyon aranyos vagy, hogy segíteni próbálsz, de inkább maradunk itthon. A tegnapi nap után tiszta izomláz vagyok, annyit kellett cipelnem a babakocsit. Ráadásul a hordozóban olyan nehéz Nati, hogyha az alkaromra veszem, simán véraláfutásos lesz a karom. Sajnos volt már erre példa, pedig alig 20m cipeltem csak.Kép
Legközelebb remélem tudunk találkozni!Kép

Zsuzsa!
Szegény Julcsika, remélem gyorsan meggyógyul!
Sétában elvileg benne lennénk, csak megint változékony időt jósolnak.Kép

Benianyu!
Danibaba hihetetlen ügyes!Kép
Édesek Marcival a sétán!Kép

Jucc!
Nati valósznűleg a fáradtságtól aludt el a kolléganőm ölében, mert dévényes torna után vittem.KépKép

Kicsit kivagyok. Nati 8,5 hós és még nem kúszik. A gyógytornász szerint a mozgása alapján, lehet, hogy nem is fog, hanem rögtön mászni kezd. Viszont amíg ez nem történik meg, ő javasolná a heti két kezelést. Hááát, kicsit elvagyok keseredve. A heti egy alkalom is megvisel mindkettőnket, nem nagyon szeretném ezt duplán átélni.Kép

Ayse!
Te írtad, ugye, hogy Lili is későn kezdett mocorogni. Mikor kezdett kúszni-mászni?

Bocs, hogy nem reagálok mindenre, de Nati sír, mennem kell!

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt.

Na tegnap voltam a új nődokinál.Hát én még ilyen kedves dokival nem találkoztam!Kép(Davallia:köszi!!)
Annyira közvetlen volt,mintha réges rég ismerne.Kérdezett a szülésről,Meliről és tök jól elbeszélgettünk.
A bajomról annyit hogy nagy a valószinűsége,hogy hüvelyi szárazság és a hámréteg megvan sérülve. Valami olyasmit mondott hogy kevés az ösztrogén ami védi a hámréteget.(Hű most lehet,hogy nagy hülyeséget irtam,de valami ilyesmi van a dologban)Ez valószinűleg a szoptatás miatt van.Legjobb lenne rá antibiotikumot szedni rá,de a szoptatás miatt nem merte adni,hanem irt fel kúpot és egy szem gyógyszert.Ha ez sem használna akkor van még erősebb kúp.
Annyira jó volt hogy mindent részletesen elmondott és nem kellett kérdezni mindent!!!
És az sem mellékes,hogy nem 5ezret,hanem 3-at kért!!!
Szóval azt hiszem Meli tesója nála fog születni!!Kép

Na megyek inditom apát munkába utánna megpróbálok visszaolvasni!!

ancsi26

jó reggelt!

Tünde!
Zitának boldog névnapot! Kép

Kuha!
Vácrátótra én is tervezem menni, de nekünk se jön össze sosem. Kép Kép Milyen szép napotok volt! Kép

Andi!
Szerintem ne keserdj el! Én agyamból kipattantak ezek a pontos dátumok, de ma megkérdezem anyut (ő mindent pontosan tud), hogy Gergő mikor kezdett el kúszni. Nem hiszem, hogy Nati hozzá képest le lenne maradva.. Kép

Mea!Kép
Szóljál ám mi volt a dokinál!

Én is arra ébredtem ma háromnegyed 7-kor, hogy Gergő japánul számol Vikinek, ő meg vigyorog ezerrel hangosan. Kép

Lányok, szörnyű lehet ez a tejmentes kajálás, minden elismerésem, aki bírja.. Kép Én pont túrókrémet készülök csinálni sok-sk gyümivel, amit tegnap piacoltam. Kép
Vendég

Kicsit kómás vagyok...de látom sok embernél kijöttek pöttyök...ha szinte csak szopik még a baba, lehet tejfehérje allergia, és azt bizony anyuka tudja kontrolálni! MÉg egy a tojás!!!! én bármikor ha tojást ette (mennyiség függöen) rögtön kiütötte...

majd olvasok és jövök később Kép

Kép

Kép
prüntyi

Jó reggelt!

Tünde,
add át Zitának, hogy:

Kép kívánunk! Kép

Csak gyorsban olvastam vissza, de a horoszkópos káposztához muszáj hozzáfűznöm:

Mit esznek a jósnők reggelire?
Babonapelyhet! KépKépKépKép

Pusztok