Sziasztok!
Den! Igen, egész nap fél óra alvás!!! Arra nincs időm, hogy normálisan megkajáljak!
Neet!
Bazsó életkorából adódóan nem tud szaladgálni, mivel még járni sem tud

Így a séták általában csak engem fárasztanak ki, ennek ellenére minden nap megyünk, ma is voltunk 2 órát, 2 helyen hintáztunk is, szóval én is hiszek a friss levegő áldásos hatásában, de ma valahogy nem jött be, és tegnap se! Délutánra kicsit ki is borultam
De te egy hős vagy! Én nem lennék képes ilyen beavatkozások elvégzésére
Bürokráciáról annyit, hogy írta valaki, hogy úgy adnak sorszámot, hogy az ügyfélfogadás végére le is tudják őket fogadni!!! Ez annyira bosszant!!! Én a bevándorlási hivatal ügyfélszolgálatán is dolgoztam, és ott addig kellett soraszámot osztani, amíg a fogadási idő tartott, és utána szépen le kellett fogadni. Délutános napokon, amikor 6-ig volt fogadás, volt, hogy 10-ig bent voltunk!!!! És reggel 8-kor kezdődik az ügyfélfogadás, de a sajtó annyi rosszat ír mindig a hivatalról, hogy már 7!!!-kor el kell kezdeni fogadni az ügyfeleket, mert persze ők már hajnali 5-re ott vannak, és az rosszul veszi ki magát, ha kint állnak sorban az emberek. Annyira kiakadok, hogy ha mi így bánunk (persze köztudottan nagyon rosszul!) más állam polgáraival, akkor úgy érzem, hogy ez engem is megilletne a "saját" hivatalaimban. De még a háziorvosnál is bezárják az ajtót fél órával a betegrendelés lejárta előtt!!!
Kicsit hosszú lett, de ez érzékeny témám
Indit pedig azért sajnálom, mert ha jól értettem, akkor az AK-höz a házasságinak a hiteles fordítása kell, ami tényleg egy vagyon, és nem értem, hogy a saját állampolgártól hogy kérhetnek ilyet!
Remélem, ebből most nem az érződik, hogy utálnám a külföldieket, mert egyáltalán nem így van, sőt! Csak úgy érzem, hogy az állampolgárságnak bizonyos előjogokkal is kellene járnia!
Indi, Votiv!
És milyen ez a Sarlai dokinő? Az egyik barátnőm volt nála, és azt mondta, hogy eléggé nyers volt vele!
Indi!
Mindent megpróbáltál, magadat végképp nem okolhatod! Nagyon klasz anyuka vagy
Fibi!
Sógornőd szerint mindenki képes lenne otthon szülni????? És hallott ő arról a sok ezer nőről a régi időkből, akik úgy mellesleg belehaltak a szülésbe?
Kívánok neki hasonló élményeket, mint a miénk, akkor lehet, hogy meggondolná magát!
Bálintnak jobbulást!