A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Pupy!
Ti is aranyosak vagytok a paroddal, foleg, hogy ott van Micimacko is a kozelbenKép
A cicakert oszinten szolva nem rajongok...de a kutyakert bolondulok. Akkor hat kuldok egy kepet a mi kis Bogarunkrol, akin mar 3 eve gyakoroljuk a felelosegerzetetKépKép

Nomibogar
Kép
nomibogar

Nomibogár!

Honnan ez a nick??? A bogarakat én édinek tartom, de azért nem szeretem, ha valaki lebogaramoz, lehet, hogy azért mert bogaras vagyok????:-)))))

Juca

tjuca

Tjuca!
Hat mi biza "bogarasak" vagyunk mindketten a parommal...A nick onnan jon, hogy Tibi "bogarkam"-nak szolitgat engem...en nagyon szeretem amikor igy kenyeztetKép Aztan a kutyurinak is atadtuk ezt a nevet...bogar-feketeKép mar csak ilyen csaladi maniabol:P

Nomibogar
Kép
nomibogar

Brill!
Ó te szegény. Az allergia kismamáknak nem túl jó dolog. nem igazán van kismamáknak való allergia csillapító gyógyaszer ahogy hallottam. Nálunk a párom allergiás és idén nagyon hamar már most elkezdte.

Zsúka!
Ebben az erőszakos dologban anniy az igazság, hogy egy Czeizel könyvben olvastam, hogy nagyon erős pozitív vagy erős negatív hatás esetén is lehet peteérése egy nőnek, pl. így születtek a katonagyerekek, a katonák sok távollét után hazatérve hamar tudtak utódot összehozni, mert akkora pozitív öröm érte anyukát, hogy soron kívüli peteérése is lehetett. És a negatív hatásra épp az erőszakot hozta fel példának.

Nomi!
Jól látom, hogy puli? Nekem is az van, apósék gondozzák, mert a panelba nem akartam bevinni, de most hogy ott csövezünk én is játszok vele sokat sokat. Imádom, és le is van fényképezve, de elfelejtettem behozni a gépet.

kancellárka

Nomi!
Tündérbogár ez a kutya.Kép Én is imádom a kutyákat és nagyon szeretnék egyet, de sajni nem lehet.Kép Panelban lakunk és itt állatkínzás lenne tartani.De majd ha egyszer lesz kertes házunk, ott fogunk tartaniKép (lehet,h. ez csak a következő életben lesz)Kép

Kancellárka!
Olvastam,h. a párod allergiás.Kép Sajna az én párom is, de annyira,h. van egy 5 oldalas listája.Az allergológusa egyszer azt mondta,h.menjen az Antarktiszra inkább.Kép Szóval azt szeretném kérdezni,h. a párod hogyan vészeli ezt az időszakot? Lacinak is elkezdődtek a tünetek, és ha már nagyon nem megy akkor Zyrtec-et szed.De általában nyáron alig tud aludni.Kép
Ha esetleg van vmi jó tanácsod szívesen fogadjuk!Kép

Puszi!PupyKép
Vendég

Lányok! Most pihit tartok (ebéd előttit Kép), és írok egy kicsit (szerencsére szupergyorsan gépelek).

Nomi!
Én Székelyföldi vagyok, Sepsiszentgyörgyön születtem, de a szüleim Hargita megyéből vannak (tehát nagyon messze Nagybányától). 14 éves koromban költöztem Székelyudvarhelyre a sport miatt (rokonaimnál laktam 5 évet), aztán '89 óta Mo-on élek a családommal (ebből 3 év USA). Minden évben járunk 'haza', imádok otthon lenni, falun, a hegyek között.
Tényleg szuper, hogy jó dokit találtál. Nagyon hasonló a sorsunk, az én öcsém is orvos (de egy gyógyszercégnél dolgozik jelenleg). Neki köszönhetem, hogy három havi próbálkozás után máris hormonvizsgálatokat tudok csináltatni. Itt sem állnak szóba ilyen rövid próbálkozás után. Nem hiszem, hogy bármi bajom is lenne, de jobb tudni, ha igen, és akkor rögtön tudnak célirányosan gyógyszert felírni. Ha hőmérőzöl, akkor tudod, hogy az is bekavarhat, ha nem otthon alszol, vagy valamit másképp csináltál előző nap a szokásosnál, vagy felkeltél pisilni nem sokkal az ébredés előtt. Tehát, amiatt ne aggódjál. Nekem több orvos is mondta, hogy lehet segítség, de nem lehet teljesen a hőgörbére támaszkodni. Júniusig van még 2,5 hónap! Addig még bármi történhet. Drukkolok magunknak!!!! Ha gondolod, írj a mailemre (a profilomban megtalálod).

Dido, Anikó, Bea, Mindenki!
Hihetetlen, hogy mennyit jelent, ha az embernek van ismerőse. 10 perc alatt megvolt a vérvétel, és mára meg is lesz az eredmény. Még nem tudom, hogy a 3. napon mit néznek, de már nagyon várom, hogy megtudjam, hogy minden rendben van-e. Az öcsém barátnője korházi orvosokat látogat az egyik gyógyszercégtől, és ez a nőgyógyász nagyon jó barátja. Tegnap műtős napja volt a dokinak, és mégis két műtétje között kijött és kiállította a beutalót, átmentünk a laborba, ott azonnal levették a vért. Kedvesek, segítőkészek voltak. Általában heteket kell várni az eredményre, nekem mára megcsinálják. Tényleg szuper kezekben voltam, és nagyon hálás vagyok. Szerdán megyek ennek a szegedi dokinak a haverjához, és ő folytatja tovább a vizsgálatokat. Bízom benne, hogy továbbra is ilyen simán fog menni minden. Az öcsém mosta a fejemet, hogy majdnem 100%-ra biztos, hogy semmi bajom, és mondta, hogy meg tudja mutatni az orvosi tankönyvében, hogy az egyetemen is azt tanítják, hogy minden 3., 4. megtermékenyült petesejt marad meg. A többi vagy nem jó helyen tapad meg a méhben (mert ott is van rengeteg olyan felület, ahova nem tud beágyazódni, a mnyh is néhol vékonyabb, máshol vastagabb) vagy pedig számtalan ok miatt kilődődi a szervezet. Tehát lányok, Monyóka, nem kell feladni a reményt, sikerülni fog. A szakirodalom is azt írja, hogy a meddőségi gondokat ma már 90% fölötti sikerrel kezelik. Lényeg, hogy egészségesen éljük (cigi, rendszeres alkohol kizárva, kevés kávé). Én nagyon pozitív vagyok, és valamiért halál nyugodt. Úgy érzem, sikerülni fog hamarosan.

Dido!
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy most veletek maradjon a kis málnaszem (mert most úgy néz kiKép). Te szeded az Elevitet? A dokinak tedd fel minden kérdésedet, és mond el az eddig történtedet. Ha nem beszédes a doki, akkor kérdezz-kérdezz-kérdezz.

Bea, Brill!
Írtam mailt.

Duddu!
Szuperül néz ki a pocid. Húú de még mekkora lesz. Bele sem fogsz férni a fényképbe.

Zsúka!
Engem ez a munka nem terhel le. Szeretem csinálni, és nem vagyok egyáltalán stresszes a munkában. A főnököm nagyon rendes, és ha ideges, sem kell magamra vennem, mert tudom, hogy sosem rám haragszik. Egy éve, amióta neki dolgozom, sosem haragudott még rám. Érdekes természete van, de valahogy én tudom kezelni. Gondolom ezért mondja azt, hogy én vagyok az első asszisztense, akivel zökkenőmentesen tud együtt dolgozni. Szeretem a pörgést, ezért gondolom, hogy ez nem lehet akadálya a teherbe esésemnek. Te hol dolgozol? A növényszeretetedet már ismerjük KépKép.

Mátra!
Nagyon szuperül megy a táblázat kezelése. Köszönöm, hogy átvetted, és a sok minden mellett ezt is csinálod! És ahogy már valaki említette, lehet, hogy babát fog neked is hozni Kép.

Jucmuc!
Õszinte részvétem a mamádért. Dokihoz mikor fogsz menni? Írtad, hogy most nem sikerült. Addig is jó próbálkozást.

Pupy!
Örülök, hogy csatlákoztál! Mielőbbi babásodást. A rózsaszín táblának nőnie kell!!! Szép lassan mindenki felkerül a rózsaszín részbe. Neked is ezt kívánom.

Nómi!
Te is welcome a táblába!

Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerült az üzenetem.
Vendég

Nomi! (Akkor hát inkább Bogárkának becézlek Kép)
Nekünk is pulink van, Bellának hívják. Eddig volt neki egy roti párja (barátnője), de szegénykém tavaly meghalt (nekem ő volt a kedvencem, annyira okos, hűséges, kimért kutyus volt. Nagyon hiányzik!). A te Bogárkád (Kép) is nagyon cuki.
Vendég

Na most aztán bepótolok minden lemaradást KépKépKép

Monyóka!
Norwellnek és Pupynak teljesen igaza van, de én azt is el tudom fogadni, ha valaki ilyen büszke. Mi emberek tele vagyunk hibákkal, és hát neki úgy látszik ez a hiba "jutott". Ahogy nézem a profilodban, ti még nagyon fiatalok vagytok (bár ez semmit nem jelent, ha egy nőben felébred az anyasági ösztön). Gondolom, a férjed sem múlt még 30. Ezért is gondolom azt, hogy elfogadható, hogy így reagált. Majd fog ez változni ahogy telik az idő, viszont ehhez neked kell majd türelmesnek lenned. Addig viszont lehet reménykedni, hogy akár spontán is összejöhet (mivel egyáltalán nem biztos, hogy a párodnak gond van a katonáival, vagy neked a hormonaiddal). Az én férjem is nagyon nehezen ért meg a gyerekre. Előtte bombabiztosan védekezett (képes lett volna 5 gumit felhúzni Kép), viszont látnád most! Õ üllő munkát végez, és azt mondta, hogy ebben a hónapban állni fog, hátha ez is segít. Persze, ez vicces és apróság, de mégis érezhető a drasztikus változás, hogy milyen akkor, amikor ő is akarja. Én bízom abban, hogy eljön az az idő a ti életetekben, hogy a férjed önszántából elmegy a vizsgálatokra, de inkább azért drukkolok, hogy erre ne kerüljön sor. És ne feledd, hogy itt mi mind melletted vagyunk, vigasztalunk, és SZERETÜNK!!!
Vendég

Sziasztok LányokKép

Köszönöm a múltkori biztatást igyekszem kiatrtani, bár nehéz. És pattanásig feszült vagyok a férjemmel is állandóan összezördülök..na mind1 egyszer majd csak túl leszek rajta.

Duddu
Szép a pocid, lesz még akkora, hogy rá se fér a fejed a képreKép
Remélem jól vagy. Nem is tűntél álmosnakKép Nagyon csini fotó.

Monyó
Én már nem kívánok nagyon sokat hozzáírni az eddigiekhez, látom a többiek már jól kidühöngték magukat. Én csak annyit tudok mondani neked, hogy én is magamban kerestem a hibát és lassa másfél év baba nélküli próbálkozás után kiderül, hogy velem nincsen probléma (valószínű-de május 2.-án már tutira megtudom), viszont a férjemnél gond van a spermaszámmal. És a doki azt mondta a vizsgálatok előtt előzetesben, hogy még ha én egészséges is vagyok, akkor is kb 10% esélyünk van 5 év alatt spontán babára ilyen eredményekkel.
Próbáld meg kideríteni mitől fél igazán, miért nem akar elmenni. Mert szerintem csak attól tart, hogy igenis lehet vele a baj.
Kitartás csak ezt tudom kívánni és hogy összejöjjön minél hamarabb.

Bea
Valahogy nem vettem észre a te kis zebrádat-elbújt! Gratulálok!Kép

Nem akarok panaszkodni de úgy összejött minden csajok. Csak gyorsan kiírom magamból aztán várom, hogy rendbe jövök.
A munkahelyemen állandóan cserben hagy a kollegám. Ma is pl otthonról "dolgozik" utánna meg külföldön lesz és egyedül viszem a munkát.
Az apósom rákos, most derült ki
Anyósom munkanélküli lett vasárnap megint
A férjem éjszaka jár haza, már normális körülmények közt sem lenne egyszerű a gyerekgyártás. Persze tudom, hogy dolgozik meg minden...
A baba utáni vágyódásról és a vizsgálatokról való félelemről meg már ne is beszéljek.

Ha sokat gondolok erre naphosszat csak bőgni tudnék.

Ne haragudjatok!
Puszi nektek..
Legközelebb már nem írok ilyeneket..csak nem tudom mi rosszat tettem, hogy ezt kaptam..

KépKép
KépKép
fleur

Virág!
Nem hinném, hogy azért van, mert bármi rosszat is tettél volna. Ha így működne a világ, akkor sosem történne velünk semmi jó. Mindenkinek más jut, hidd el, mindenkinek megvan a maga keresztje. Ne keresd az okát, hanem inkább higgy benne, hogy a dolgok változnak, és nálatok is fordulhat a kocka. Én nem értek hozzá, de szerintem vannak sperma erősítő szerek. És ne feledd, hogy ott van az az 5%, ami bármikor beugorhat. Hallottam már nem egy ilyen esetről. Drukkolok, hogy az 5% bejöjjön.
Vendég

Kedves Virág!

Egy dolgot tudok mondani, ha úgy érzi az ember, hogy most minden összejött és nem érti, hogy miért vele, akkor csak egy dologra gondolj, hogy ezek után csak JÓ jöhet.Kép
zsúka

Drága Virág!

Én is egyetértek az előttem szólókkal, ezek után csak JÓ DOLOG történik, és bizzunk benne,h. az egy kis zebra lesz.Sajnálom nagyon a párod szüleit.Kép
Viszont a párom az allergiája miatt volt egy természetgyógyásznál, aki javasolta a TÖKMAGOT, mint homeopátiás sperma erősítő szert.Kép
Én vettem 2 csomaggal a páromnak, azóta ha tv-t nézünk azt eszi.Kép
Egy próbálkozást megér...

Puszi!
PupyKép
Vendég

Hú de sok minden született ma Kép

Monyóka!
Édes-drága! Valami praktikát ki kellene találnod. Mondjuk előlhagyni ezeket az írásokat. Vagy nem tudom, de én is egyetértek az előttem szólóakkal. Ez nem büszkeség. Ez ostobaság. Ha szeret és igazán szeretne családot, akkor megteszi. De minimum elgondolkodik azon, amit mondott. Meg hogy a szomszéd kisfiún éld ki az anai ösztöneidet... borzasztó. Anyósod nem lenne partner? Jó nem azt mondom, hogy mond el neki, hogy konkrétan mit kellene csinálni, hanem csak érintőlegesen. Lehet bízni abban az 5%-ban, de biztossá tenni egy vizsgálattal egyszerűbb lenne. Õ is bánná később, ha nem lenne gyereketek. Ez a tipikus férfi duma, hogy neki nem lehet semmi baja. puffneki. Mi van, ha mégis neki van. Szándékosan nem írom, hogy ő a hibás. Vagy te. Senki nem hibás, csak így jöttek össze a dolgaitok. Segíts neki leküzdenie a félelmét.

Fleur!
Fel a fejjel. Jön a jó. Tudod, süt a nap, csicseregnek a madarak, élünk, jókat beszélgetünk, eszünk, fagyizunk, finom illatokat érzünk így tavasszal, itt vagy köztünk, soroljam még? Lásd meg a jót és a szépet is.

Angie!
Örülök, hogy jók a tapasztalataid és remélem az öcsédnek lesz igaza. Kép
mátra

Sziasztok Lányok!
Most sajnos nincs időm visszaolvasni, de majd pótolom! Amit még tegnapelőtt olvastam, nagyon köszönöm, hogy aggódtok értem, és hogy jobbulást kívántatok!! Kép
Most csak gyors bejelentkezés:
Már elég jól vagyok, a kisfiam holnap mehet oviba.
Ez a hónap sajna reménytelen, mert ugye általában a semmiből nem lesz valami (itt: valaki) Kép szóval amikor elmúlt a mensim, férjem éjszakás volt, aztán a 14. napon én kidőltem, még a 15. is kínlódás volt. Nem baj, gondoltam, a múltkor is - a hőm szerint - a 16. nap volt jó, erre most a párom dőlt ki. Kép Eldöntöttük, hogy ezt a hónapot így kihagyjuk, holnap megyünk tüdőröntgenre - így nem a májust kell feláldoznunk, ha már a Sors így akarta, hogy az április nem jön össze.
Pénteken viszont megyek dokihoz, és megtudom, hogy vajon volt-e pé. Így nagyobb bizakodással kezdhetjük a köv. hónapot.
Minden szépet és jót nektek!!!
Még gyorsan :

Pupy üdv itt !!! Kép Kép

Mátra
Valahol tudatalatt még bennem volt, hogy kérdezted a múlt héten, hogy hová megyünk osztálykirándulásra.
SZEGEDre és én már NAGYON VÁROM! Kép
Puszi:
Rolly
rolly

Sziasztok!

Egy uj tag szeretne betorni hozzatok, aki mar nagyon regen olvas titeket. Mar lassan ket eve olvaslak titeket, de soha nem irtam (kaptam is a ferjemtol leszidast, marmint hogy en nem irok). Mindenkinek szurkoltam es szurkolok ma is, hogy osszejojjon a maga kis csodaja. Mert en lassan mar igy latom a dolgokat. Minden kis baba egy alomszep csoda. Sajnos nem tudom, hogy mi reszesulunk-e ilyen csodaban valaha is.

Nem akarok sokat irni, nem farasztalak vele.
Ha akartok velem is beszelhetni, akkor nagyon orulnek neki, mert ahogy mondtam mindenkit ismerek es sokszor szerettem volna egy-egy batorito szot mondani mindenkinek.

(Bocsanat, hogy nem szokozzel irok, de nincsen magyar karakterem.)

Szep delutant mindenkinek.

Ildiko
tökmag

(úgy látszik mégis megkaptam a magyar karaktereket)
tökmag

Szia Tökmag!
Örülünk neked, mint bárki másnak, aki ír ide. Szívesen "beszélgetünk" veled, csak írj magadról pár sort. A profilodból nem derül ki sokminden. Hány éves vagy, hol élsz ?(talán külföldön?? nincs magyar karaktered, ebből sejtem.) Mióta próbálkoztok a babával? Bar ahogy írod két éve olvasgatod a fórumot, úgyhogy nem új döntés lehet nálatok a babaprojekt.
Irj bátran!
Üdv
syry

Kép

Kép
syrynx

Szia Tökmag!

Üdv. közttünk. (nagyon jó ezt mondani,mert én is most csöppentem ide)Kép Itt mindenki szereti a másikat, és együtt éljük meg mindenki kis csodáját, ahogy te is mondtad.Kép
Légy hát te is részese kis közösségünknekKép
Engem is érdekelne pár sor róladKép

Sysy!
Hogy vagytok? Nem akar kijönni még az a Drága kis tünemény?Kép
Puszi!
Pupy
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Még mindig nincs semmi,csak annyi hogy ma megint egész nap fájdogál a hasam,és a derekem.Kép
Én úgy örülnék neki ha beindulna már valami,de ez még úgy látszik várat magára.
Holnap délután megyünk ultrahangra,már nagyon várom.Kép

Adriana!Kép

Holnap nagyon szurkolok Neked!Kép
Ma is sokat gondoltam rád!Kép
Kitartás,várom a híreket!Kép

Eszter!Kép

Remélem Te is jól vagy és minden rendben Veled!Kép
Neked is drukkolok nagyon!Kép

Évi79,Brill,Dido!Kép

Köszönöm a szorítát!KépAranyosak vagytok!Kép

Sysy
39+4
sysy77

Pupy!Kép

Az én kicsi fiam nagyon jól érzi magát odabent,úgyhogy szerintem kihúzza még egy pár napig.
Én nem bánom,akkor jöjjön amikor a legjobb neki!Kép

Sysy
39+4
sysy77

hu kezdem.

angi.Igen eleg fiatalok vagyunk.a parom most lesz 27.ugy erzem keszek vagyunk arra hogy gyermeket valaljunk.ma dumaltunk es azt mondta,hogy neki is nagyon faj a dolog es o sem gondolta hogy igy alakul.koszonom a biztatast,jolesik.

nomi,nagyon szep a kuzud.en is szeretem a kuzyakat,nekunk is van ketto.

fleur.ngyon sajnalom,hogy igy osszejottek a dolgok.probald elvezni a tavaszt es meglatni a szepet.en is ezt probalom tenni.sok sikert kivanok.

pupy az en parom is allergias.szegenykem ugy sajnalom.az eskuvonkon is ez volt a tema.ket valasztasunk volt.vagy beveszi a gyogyszeret es nem ihat,vagy nem veszi be es akkor ugy nez ki mint egy jofajta drogos.az en parom is szed valamit de nem tom a nevet.

rolly.hajra majus,hajra majus,hajra majus.

matra,a helyzet az hogy anyosom nagyon okos asszony es kikovetkeztette,hogy nem jon ossze a baba hiaba probalkozunk.sajnos ra sem szamithatok mert a parom csak ram hallgat senki masra,meg a sajat szuleire sem.szamara csak en letezek,senki mas.

tokmag.udv koztunk.meselj magdrol egy kicsit.

sysy.drukk.

Kép
monyoka

Sziasztok lányok!
Megprobáltam visszaolvasni,bocsánat ha valakit kihagyok!Kép

Monyoka!
Ha esetlag mégsem kapnál nálatok LH tesztet akkor én szivesen küldök neked!De én ezt teljesen ajándékba gondoltam ne is gondolj arra hogy kifizetnéd mert tudom hogy ez átszámitva horror lenne nálatok!Itt meg nem!És örülnék ha segithetnék!Kép

Juca!
Elküldöm az email cimem küld el privibe a számod!
simaaniko24@invitel.hu

Junko!
Szoritok a HSG-hez!Kép

Bea,Dido!
Szoritok a holnapi orvoshoz!

Nomi!
Én az almaecetről nem tudok sajnos semmit ezzel kapcsolatban én a fogyokurás hatásárol hallottam csak!

Angie!
Tudsz már valami eredményt?

Brill!
Allergiára ugy tudom jo a Calcium és a homeos szerek is!De azokat sajnos nem ismerem!Lehet ha egy homeopatát megkérdezel akkor segiteni tud neked!Erről csak hallottam.

Bogica!
Ki lapul a pocakodban fiu vagy lány?
Kép

Zsuka!
Szoritok a pénteki dokihoz!
Én is olvastam ezekről amiket irtál!
Érdekes dolgok ezek nagyon!

Norwell!
Megprobálom nem tulzásba vinni!
De amennyit tudok annyit eszem belőle!

Virág!
Csatlakoznék az elöttem szolokhoz!
Ennyi rossz után csak jo jöhet!
Sajnálom ami veled most van!
A férjednek tudnám ajánlani a ginsenget az jo kis potencia növelő!
Rolly!
Örülök,hogy már jol vagytok!
Tökmag!
Üdvözöllek én is közöttünk!
Irjál magadrol mert minket nagyon érdekelne a te történeted is!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Dido!
Hatalmas gratula neketek!!!Kép

Rékám!
Nagyon csinos vagy!Kép
Nekem legalább dupla ekkora a pocim, vagy még nagyobb,pedig csak egy hét van köztünk és te vársz ikreket!Ha sikerül, majd rakok képet.

Anikó!
Örülök, hogy jó híreket olvastam rólad!Kép

Pupy!
Üdv köztünk!Kép

Brill!
Édes a pocaklakód!!!!!

Rolly!
Mikor jössz Szegedre? Kalauzoljalak?

Junko!
Milyen HSG-d lesz?
Mikor megyünk Timikéhez?

Mátra!
Nagyon feldobnak a képeid és ügyesen csinálod a táblát is!Kép

Sysy!
Hajrá!Szorítok neked!

Most ennyi voltam.
Jó éjt Mindenkinek!

Pusza: Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Köszönöm a szíves fogadtatást, jó olvasni a nevem itt. Írok pár sort magunkról, már amennyit bele lehet sűríteni egy pár sorba.
Én 26 éves vagyok, a párom 28, augusztusban lesz három éve, hogy házasok vagyunk. Valójában már első perc óta szerettünk volna babát. De nem jött össze. Jöttek a szokások reménykedések és kudarcok.
Elhatároztuk, hogy elmegyünk orvoshoz. Az első konzultáció után az orvos a férjemet elküldte vizsgálatra. Nekem csak egy vizsgálatom volt, mert a férjem eredménye mondthatni elkeserítő volt. Állítólag nem volt egy kisfickó sem. Persze egy hét múlva megint ua. Totál padló )azóta sem álltunk fel). Az urológus adott gyógyszert, de nem fűzött sok reményt hozza. Be akarta fektetni szgényt a korházba, de ő nem akarta. Pár hónap múlva elmentünk természetgyógyászhoz is, ő is adott valamiket, de nem tudjuk, hogy még milyen eredménnyel.
Na, ez az egész nem lenne olyan kilátástalan, ha Magyarországon élnénk. De mi Erdélyben élünk és itt ennek még nincsen nagy hagyománya. Ha valakinek ilyen problémája van akkor az valahogy le van írva.
Most a következő lépés, hogy én kivizsgáltatom magam egészen és következik a párom. Megnézzük, hogy valami javult-e nála és hogy mit lehetne még tenni.

"Röviden" ennyi a történet, ehhez még hozzá kell tenni három év kudarcát és millió könnyet. Lassan mindenki babát vár a környezetemben, az is aki nem akarta és mindenkit csak az érdekli, hogy "Nálatok nincsen, nem akartok?"

Most megírtam az esti msét, csak az a baj, hogy nincsen happy end. De reméljük lesz egyszer.
tökmag

Sziasztok Kedves Lanyok!

Most ertünk haza, holnap szepen visszaolvasok es majd jelentkezem.

Jo ejt mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Csibe!
Örülök,hogy jol vagy!
Feltétlenül rakjál képet a pocakodrol!
Te mikor mész dokihoz,már lehet akkor megtudják mondani fiucska vagy kislányka?!

Puszi Jo éjszakát mindenkinek!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Monyóka!

Tudom, hogy te is nagyon bízakodva mentél az orvoshoz, most viszont meg kellett álljál. Nehéz volt nekem is elfogadni, hogy nehéz a pasiknak elmenni egy ilyen vizsgálatra, valahogy ők nagyon rosszul élik meg ezt. Az én férjem elment másfél év után, de jobban szerettem volna, ha nála később sül ki ez a dolog. Nagyon fájdalmas volt, hogy láttam miként szenved, okolja magát és minden butaságot kitalál. Nagyon fájt neki, csak nem nagyon akarta, hogy lássák. Még most is szenved.
Lehet, hogy fél, csal azért mondja, hogy nem akar elmenni, mert fél az eredménytől. Az is lehet, hogy egyáltalán nem így van, csak az tudja igazán aki benne van. Nem akarok okoskodni, csak éppen azt mondtam el, ahogy mi éltük meg ezt az egészet.
Én úgy gondolom, hogy ezt nem lehet eröltetni, majd magától fog elmenni, nem kell a szemére hányni. Sajnos ezt én a börömön tapasztaltam meg.
Ne haragudj az okoskodásért.

Most másnak nem tudok írni, mert lassan éjfél és holnap 5-kor kelek. De ígérem, hogy be fogom potolni é lassan mindenkivel "beszélő viszonyban" leszek.

Csak még annyit, hogy minden babásnak és pocakosnak szívből gratulálok. Akik még csak vágynak rá, azoknak azt kívánom, hogy minnél hamarabb teljesüljenek az álmaik és minnél hamarabb ölelhessék magukhoz a kis földre szállott angyalkáikat.

Jó éjszakát.
Ildikó
tökmag

Anikó!

Írtam e-mailt, az állt benne, hogy 06-70-231-3351 :-)

Juca

tjuca

Szia Ildikó!

Õszintén sajnálom, h. még mindíg nem érkezett meg a várva várt kis angyal.Azt is,h.nincs 100%-os lehetőségetek arra,h. mindent megtegyen az orvostudomány.Kép Sajnos 3 év nagyon hosszú idő, és annyi idő alatt megtörik az ember.De ne adjátok fel a reményt,mert az mindíg van.Kép
Nagyon sok szerencsét kívánok Nektek és örülök,h. Te is itt vagy.Kép

Puszi!
Pupy
Vendég

Ildikó!
Jó, hogy rászántad magad az írásra. Üdv itt. Sikerülni fog a kisbaba.

Mindenkinek jó éjt

Kép
mátra

Sziasztok!

Mátra!
Alakul az a tábla... Kép Szerintem Cincát és Katkát lassacskán kiveheted, mert már nagyon rég nem jelentkeztek. Persze, ha a lányok is egyetértenek. Kép Aztán, ha újra írnak, visszakerülnek... hmm?

Juca!
Mit mondott a szülésznéni a lábadra? Kép Rókakoma még mindig?
Egyébként pedig megtanulhatnád, hogy nem pontozódsz ki!
Én is megkaphatnám a listát? dudd@freemail.hu Köszi!

BrillAnyu!
Hogy van BrillApu? Már régen írt.. Kép
Az allergiára nem szedhetsz valamit?

Anikó!
Máris naposabb a világ, nem? Nagyon örülök! Kép

Dido!
Holnap doki!!! Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ezek szerint Jézuska hozza a babátokat és nem a nyuszi! Kép Sebaj!

Évi79!
Azért már sokkal jobbkedvűen írsz, mint pl. múlt héten. Elmúltak a nyavalyáid?
Egyébként nekem is akadnak (pl. fejfájás), de szerencsére nem tart túl sokáig..

Angie!
Öcsédnek totál igaza van. Ettől függetlenül, ha megnyugszol a vizsgálatok után, az csak jót tehet! Kép

Fleur!
Jaj szegénykém, nagyon Rátok jár a rúd...
De most próbáld meg a jót nézni. Olvasd vissza az írásodat és keress benne jót: pl. azt, hogy kiírhattad magadból.. Kép Fel a fejjel és gyere többet, hidd el segíteni fog!
A fokhagymás ginseng kapszula (DM-ben kapható) nálunk is bevált. Azóta is szedi a Zuram. Kép

Nomibogár!
Szépek vagytok! Kép

Tökmag!
Üdv. itt a csapatban! Jó a neved! Kép
Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyetben vagytok. Főleg, hogy odaát még gyengécskébben működnek a dolgok, pedig itt sem túl fényes... Kép
Itt jó helyen vagy, ha mást nem, néhány jó szót biztos kaphatsz! Örülök, hogy írtál Magatokról, ha már ennyire ismersz minket... Kép

Andris és Levi és Sysy és Adri!
Minden nap gondolok Rátok! Mostmár HAJRÁ!!

Monyó!
Hááát, tudod sosem könnyű az élet. Ha nem itt kapsz nehézséget, kapsz helyette máshol. Leginkább Angie véleményéhez áll az enyém közel.
Egyetértek a csajócákkal, hogy önző dolog a párod részéről, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretne gyereket, csak korainak tartja a vizsgálódást. Ettől függetlenül elhiszem, hogy büszke fajta, de továbbra is biztos vagyok benne, hogy ha hosszabb ideig nem jön össze és nálad minden vizsgálat és esetleges kúra megvolt, akkor rá fogja szánni magát magától, hiszen ő is szeretné a babát és nem utolsó sorban a Te boldogságodat is.
Ettől függetlenül kicsit lehetne igazságosabb is a kijelentéseivel.
Egyébként hiába mutatnád meg neki az írásokat, mert ha jól emlékszem szerb a párod. Vagy beszél magyarul?
Sógornőm pasija is szerb, neki esze ágában nincs magyarul megtanulni egy szót sem. Ettől függetlenül jófej. Kép

Csibe!
No muti azt a pocit! Kép Kíváncsi fáncsi vagyok!

Szép jó éjszakát mindenkinek:
réka
14+5
Vendég

Jó reggelt!

Duddu!
Már hiányoztál.

Tökmag!

Kép

Megyek alkotok egy táblát még, aztán remélem ma lesz időm többet jönni.
mátra

Kép
Kép
Kép
mátra

A hallgatóimnak a reggelizéshez szerettem volna kedvet csinálni, mint fontos energia forrás. Csak azért teszem fel, hogy akinek kedve van nézze meg és gondolkodjon el, hogy szokott-e reggelizni, és ha igen mit? Utána majd elmondom, hogy a hallgatóimnál milyenm eredmények születtek.
Szóval, akinek kedve van játszani:

Kép
Kép
Kép
mátra

Jó reggelt!

Mátra, köszönöm a szép képet, nagyon aranyos vagy.
Remélem igazad van és fog sikerülni a baba. Én is nagyon drukkolok neked, hogy neked is sikerüljön.
És annak is nagyon örvendek, hogy megtaláltad a párod és hogy olyan boldog vagy.

Pupy!

Tényleg hosszú ez a három év, de arra jó volt hogy rájöjjek mennyire akarom a kicsit. Lehet, hogy kellett ez a pár év, hogy jobban értékeljük azokat a dolgokat, amik vannak.
Nem adjuk fel, valami megoldás biztosan lesz.

Most csak ennyire futotta, kell menni dolgozni.

Szép napot mindedkinek!

Ildikó

(Ui. Kiegészítettem a profilom)
tökmag

Szia Tökmag!
Megnéztem a profilodat. Igazán szép pár vagytok. A történetedet is elolvastam. Szerintem nem szabad feladni, ahogy már a többiek is írták. Nincs lehetőséged esetleg Magyarországra jönni és itt vizsgálatokat végeztetni??!! (ha otthon végképp nem sikerül előre jutni.)
(én is sokat jártam Erdélybe. Apu ott született és nőtt fel, már nem él sajnos. A volt barátom is onnan való volt, így sokat jártam oda - Maroshévízre. Az ő testvéréék most várják a második babát. Nekik első próbálkozásra összejött. Augusztusban volt ez, mi is azóta próbálkozunk, de sajnos még nem jelentkezik a baba. Előbb-utóbb nálunk is a kivizsgálás lesz soron.)

Duddu mikor költöztök az új házba??

Mátra mit tanítasz? És kiknek? Szerelmeddel jól mennek a dolgok? (bocsi ha írtál erről mostanában, de sajnos az elmúlt napokban nem volt időm visszaolvasni.)
üdv mindenkinek
syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok Lányok!

Jó reggelt Mindenkinek és csoda szép napot!
Tökmag!
Gyönyörűek vagytok a pároddal.KépEgy ilyen szép párnak hamarosan jönni fog a baba is, hidd el!!Kép
Adriana!
Ma van szerdaKép Remélem amikor legközelebb hallunk Rólad már Levi is itt leszKép Nagyon szorítok!
Sysy Neked is!

Mátra!
Csak,h. meglássam a szerencsét és a jót, a reggelis képeid azért is tetszenek annyira,mert iszonyú guszták, és most megyek is és eszem vmit mielőtt elindulnék.Viszont ha babát várnék lehet itt lenne róka koma, és akkor nem bizti,h. gusztának találnám.Kép Na jó, ez nem igaz, inkább lenne itt rókakomaKépKép

Duddu!
Hogy érzitek magatokat?

Legyen szép napotok!
Puszi:Pupy
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a sok drukkot, nagyon jól jön délutánra.

Nomi!
Nagyon helyesek vagytok a pároddalKép!!!

Pupy!
Titeket is megnéztelek és ti is nagyon helyesek vagytokKép!!!
Igen, remélem, hogy a világ legszebb karácsonya lesz a miénk az idénKép

Angie!
Ha meglesznek az eredményeid, mindenképpen írd majd meg nekünk, de szerintem nincs semmi baj, csak még az elején vagytokKép
Igen, szedem az elevitet és a folsavat is, éppen most van egy éve, hogy elkezdtem szedni.

Virág!
Sajnálom, hogy így összejöttek nálatok most a dolgokKép. Kitartás és hidd el, hogy minden jóra fordulKép!!!

Rolly!
Ez nagyon jó hír, hogy már jól vagytokKép
Legalább ez a hónap sem megy veszendőbeKép, de nekünk is esélytelen volt az utolsó hónapunk, pontosan ilyen szempontból, és most mégis nagyon reménykedünkKép.

Tökmag!
Üdv. közöttünkKép!!!
Nagyon szépek vagytok ti is a képenKép
Sajnálom, hogy már ilyen régóta vártok a kis trónörökösre, de mindig van remény, és nagyon drukkolok nektek, hogy mihamarabb pocakos legyélKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csibe!
KösziKép
Várjuk ám nagyon azt a pocakos képetKép!!!

Mátra!
Nekem mindig van kedvem játszaniKép
Én mindig reggelizek, és most is már nagyon éhes vagyok, úgyhogy megyek is enni mindjárt. Bizony én nem szoktam ilyeneket enni, mert a tejet és a tojást alapból nem szeretem, bár a pirítós nagyon gusztaKép
Kíváncsian várom az eredménytKép

dido

dido
dido

Jó reggelt!

Hogy itt mindig késő este/éjjel indul be az élet!

Dido, Bea!
A karácsonyi szülés lehetőségéről eszembe jutott Dina Jézuskája! Hát nektek tényleg ő hozta meg a babát Kép Uh-s beszámolókat várom.

Mátra!
Én két lépésben reggelizem. Mikor felkelek egy tejben kioldott 3 in 1 kávét aztán mikor beérek a mellóhelyre egy friss sajtos kiflit. Be is burkolom a képeid láttán. Kép

Tökmag!
Üdv itt! Tényleg nagyon csinosak és szépek és egymáshoz illőek vagytok. Kitartás, nagyon sajnálom, hogy enniyt kell várnotok.

Megpróbálok felvarázsolni pár képet:
Az én pulim:
Kép Kép
Az én pocim (véletlen sikerült egy puffadásmentes állapotot megörökíteni) Persze fej nélküli, mert ez csak pocikép Kép
Kép

kancellárka

Syry!
Remekül vagyunk, köszönjük. Van néha összezörr, de a harmónia van többségben. Felnőtteket tanítok Hatvanban szakképzés keretében. Dajkák, Pedagógiai-, gyermekvédelmi asszisztensek és gyermekfelügyelők, vagy szociális gondozók és ápolók lesznek. Pszichológiát, pedagógiát, szociológiát tanítok elsősorban, de egészségvédelmet és kommunikációt is.

Niki!
Nagyon szép a puli. A pocakod pedig... Kép Lesz ez még nagyobb is Kép Kép

Örülök, hogy tetszenek a képek, ezek szerint jól választottam. Kép Várok még, majd csak este mondom el az ereményt. Kép
mátra

Pocihoz azért hozzátartozik, hogy 14 év versenysporttal a hátam mögött nekem tök totál lapos (ezt félve merem leírni, de kockás) hasam volt, úgyhogy ez a pocak már hatalmasnak számít Kép

kancellárka

Szép jo reggelt mindenkinek!

Adri!
Hurrá szerda van!
Nagyon nagyon szoritok!

Sysy,Eszter!
Hogy vagytok?
Nektek mikor kell befeküdni ha nem történik magátol semmi?

Niki!
Nagyon csinos vagy!
Ugy látom sok gondod nem lesz a terhesség után a visszaalakulással mert izmos sportos lány vagy!

Tökmag!
Amikor én a Kaáliba jártam nagyon sok Erélyből érkezett pár volt!Nincs valami kis lehetőség hogy ide elgyertek?

Mátra!
Drága,én iszom reggel egy jo kávét és ennyi!
Kép
Mert ha elkezdem már reggel az evést akkor egész nap nincs nálam megállás!

Megyek elviszem a gyöngyvirágomat az oviba dolgozni és 11 körül találkozom a Jucával és bűnbe viszem!Betámadunk egy jo kis fagyizot!
Szép napot mindenkinek!
Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Szia Tökmag! Kép
Merő véletlen, hogy erre jártam, és pont most!!! Kép
Én is régen topiklakó voltam itt Kép, de egy kicsit elsodortak az események: a probléma nálunk is ugyanaz, mint nálatok. Ha megfogadsz egy nagyon melegszívű tanácsot annak érdekében, hogy ne teljen az idő mindhiába: minél hamarabb el kell küldeni a férjedet kivizsgálásra! NEM katonaszámlálásra, mert azon már túlvagytok, a kontroll vizsgálaton is. Nekünk szeptemberben derült ki az eredményünk és mostanában fogunk odáig eljutni, hogy megtörténhessen az első lombik beültetés. Kép Bő fél évbe telt csak a férjem kivizsgálása!
Sajnos más lehetőségünk a lombikon kívül nekünk nincs az anyukává válásra: és ugyanakkor szerencsére! (Kép) - és így kell nézni a dolgokat, mert legalább van esélyünk!!! Kép

Szóval a párodnak első körben kell:
- vérvételre menni: egyszer genetikai vizsgálatra (hogy a kromoszómája valóban XY, és nincs-e genetikai eltérés pl. XXY vagy sérült Y...); másszor: olyan női ágon örökletes dolgokat néznek, mint cisztás fibrózis, amitől nem alakul ki spermium vezető; harmadszor: hormonokat nézetni (nézik többek közt a tesztoszteront, prolaktint, FSH szintet - utóbbi pl. akadályozhatja a spermiumok termelését)
- urológiai ill. andrológiai vizsgálat: kiskatonaszámláláson kívül orvosi vizsgálat (ezt legjobb szintén a Meddőségi Központban vagy azon keresztül intézni)
Második körben:
- ha genetikai eltérés, örökletes elváltozás, hormon eltérés nincs: akkor meg kell műteni a férjedet. Herebiopsziát csinálnak, aminek során egy ici-pici, apró borsszemnyi, vagy még kisebb darabkát vesznek a hereszövetből, és ebből nyerhetnek spermiumokat, vagy spermium előalakokat, spermatidákat. A lombik beültetés eredményessége attól függ, hogy milyen minőségű kiskatonákat találnak. DE! Már spermium előalakból is lehet baba!!! Kép
Harmadik körben:
- ha találnak a szövetben halacskákat akkor egy spermabankkal kell szerződni, akik a kinyert mintát fagyasztva tárolják. A lombik megtermékenyítésnél ezeket a mintákat olvasztják fel, ezt használják. Kép
Mindezek mellett pedig sűrűn, nagyon sűrűn barátkozni a lombik program gondolatával, sőt, legrosszabb esetben a donorspermiumos inszeminációval!!! (Sajnos ez komoly és jobb, ha már most elkezdtek ezen gondolkodni.)

Szóval a legfontosabb tennivaló, hogy a férjedet vizsgálják ki, hogy mi az oka annak, hogy nincsenek halacskái: mert elzáródott a spermium vezető, vagy nincs is - esetleg más fejlődési rendellenesség vagy genetikai oka van. Ennek tudatában fogtok tudni csak előrelépni. Kép Ritka még nagyon, de már végeznek (ha jól tudom nyugaton) olyan műtétet, amivel meg tudják nyitni a pl gyulladás miatt elzáródott spermiumvezetőket. Kép Közben persze téged is vizsgálgathatnak, de a párodra kell most koncentrálni.

Ne haragudj, hogy ilyen egyenesen leírom: de a természetgyógyásznál nagyon rossz helyen jártok. Keressétek fel a legközelebbi Meddőségi Központot, ahol lombikprogramokat folytathatnak. Kép Nem tudom, hogy Romániában mennyire támogatott ez a dolog, vagy mennyire sikeresek a beavatkozások, járj utána alaposan. Nálunk az első 5 sikeres beültetés ingyenes, de a gyógyszerek ára, amelyeket neked kell majd szedned (hormonok), még állami támogatással is 70-200ezer forint között van. A beültetések sikeressége pedig több meddőségi centrumban is az európai átlag fölött van. Kép

Örülök, hogy pont most jártam erre! Kép
Azt hiszem itt senki nem érti, hogy milyen helyzetben vagytok. Ezt csak az tudja, aki ugyanilyen cipőben jár! Kép Ez nagyon durva egy helyzet, és épp ezért egy komoly és erre felkészült intézetben folytassátok tovább a vizsgálódást!

Sok-sok szerencsét, és hatalmas kitartást és türelmet nektek!!!
Seszi

Bocs mindenki mástól, hogy ilyen hosszú voltam, csak Tökmag profiljában nem volt e-mail cím.
seszi

Sziasztok lányok!

Ildikó!
Nagyon örülök, hogy csatlakoztál. Ha olvasgattál, akkor biztos tudod, hogy én is Szentgyörgyön születtem (azt hiszem irtam Nomibogárnak), és ott éltem 14 éves koromig. Azt hiszem, idén is megyek Szentgyörgyre júniusban. Akár találkozhatunk is. Nagyon sajnálom, hogy ilyen problémáitok vannak, de én is azt javaslom, hogy ne az altenatív gyógymódban próbálkozzatok, hanem indulás Marosvásárhely. Ott sok jó doki van. Még az is lehet, hogy Nomibogár tud neked dokit javasolni. Én nagyon drukkolok neked. Sőt, ha úgy álltok anyagilag, akkor még akár itt is tudnának nektek segíteni magán dokik.

Ma reggel megkaptam az első vérvételem eredményeit. Az LH és az FSH egy kicsit magasabb a normál szintnél. Most megyek 10:30-ra a dokihoz, és majd vele mindent megbeszélek, mert sok oka lehet ennek az eltérésnek. Akár az is, hogy az előző ciklusomban volt egy terhességem, ami aztán ugye elment, és annak is lehet a következménye. A progi, ösztrodiol és prolaktin teljesen rendben van.

Most rohanok is, hogy odaérjek a dokihoz.
Vendég

Jóreggelt mindenkinek!
Tökmag
Üdvözöllek én is a csapatban. "Földim" vagy te is, ahogy Angie34 mondta nekem. Néztem a profilod is, olyan drágák vagytok a pároddal, hogy igazán megérdemeltek egy gyönyörű kisbabát. Ne adjátok fel, remény mindig van, az orvostudomány ma már sok problémára tud megoldást. Én nagyon drukkolok nektek is.

Niki
Aranyos a pulid. A pocid meg nőjjön szép kerekre, benne a legdrágább kinccsel. Ha jol felfújom magam, nekem is van akkora baba nélkül (pedig én is kosárlabdáztam 8 évigKép), de ha te kocka hasról indultál, akkor ez a mostani egész szép teljesítmény, csak igy továbbKép

Mátra
Én imádok reggel szertartásosan, nagy kényelmesen reggelizni...de ma reggel csak az eperpuddingot kívántam. Tejet azt szinte minden reggel iszom, finom tehéntejcsit a közeli falubol! Nem vagyok válogatósKép

Dido, Bea!
Mihamarabbi beszámolót várunk a dokibácsis látogatásról! Ne tartsatok itt minket ilyen feszültségben, mert lerágjuk mind a körmünk!

Mindenkinek szép napot! még leszek én is később, este meg megyünk Anyóskáéknak segíteni, mert rámolják a lakásukatKép

Puszi!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Drága Mátra!
Én reggelre tejes kávét (koffeinmenteset) szoktam inni egy kis kekszel, vagy sütivel. Valahogy sosincs kedvem ettől többre. De ezek a képek egész jó kedvet csináltak a reggelizéshez. Azt is megfogadtam már korábban, hogy ha teherbe esek, akkor rendszeresen fogok reggelizni joghurtot, zöldségeket, pirítóst. Csak már tartanék ott.

Na most indulok a dokihoz!
Vendég

Látom van sok reggelizős. Helyes. (A párom(Kép) szerint ez a legszebb szavak egyike)
Figyelek ám.

Szeszi!
Olyan jó, hogy elírtad, szerintem mások is vannak, akik csak olvasóban vannak velünk. Így ők is és mi is sokat tanulhattunk.

Niki!
Na jó, nekem meg mindig olyan volt a hasam, mint aki 3-4 hónapos terhes. És nem kocka hasról indult mint Te Kép Szóval én soha nem leszek nádszál ez tuti. De törekszem rá. Bár most jobb szeretnék egy tizessel nehezebb lenni Kép

Erdélyi lányok, nekem a keresztanyámék és egy középiskolai kollégiumi szobatársam erdélyi. Kép
mátra

Sziasztok!

Dido, Bea!
KépKép

Nomi!
Helyesek vagytok a pároddal!Kép
Bogár is jófej!Kép

Niki!
Szépen növöget a pocid!Kép Kockás has..., nekem az sohasem adatott meg...Kép
Cuki a Ti kutyitok is!Kép
Az allergiámmal ismét borítom a papírformát, miszerint terhes nőknél...KépKépKép De miért ebben a dologban "működnék" rendesen???KépKépKép

Angie!
Szorítok Neked is a dokihoz!Kép
E-mail...akkor bosszantott volna a dolog, hogy nem olvastad el, ha kijutsz a kiállításra. Legközelebb jelzem, ha írok!Kép

Virág!
Aposodat nagyon sajnálom a betegség miatt! Remélem legyőzi a kórt!
Az pedig, hogy az idegeid pattanásig feszültek, nagyonis érthető a leírtak alapján... Néha van, hogy összecsapnak a hullámok...
A konzultációig most már tarts ki! Gondolj arra, hogy van segítség a problémára!Kép
Nálunk Apa Maca Vibet, Andriolt és Unicinket szedett. Nekünk használt a dolog, még a morfológiánk is javult (3%-ról 40%-a nőlt az ép szerkezetű kiskatonák számaKép) De okosat úgyis az orvos mond majd!Kép
Gyere gyakrabban!Kép

Rolly!
Ez a fránya betegség kiütötte az egész családot!Kép Nem jókor, de nincs mit tenni... Viszont már gyógyultok!Kép
Következő hónapban mindent bele!Kép

Tökmag!
Üdv itt! Örülök, hogy rászántad Magad az írásra!Kép
Kép
Nagyon szép pár vagytok Ti is!Kép
Nem egyszerű a helyzetetek, de remélem, sikerül megoldást találni a problémátokra! Nekem is az jutott eszembe, hogy esetleg Mo-gon...?

Mátra!
Jók a reggeli fotók!
Felcsigáztál a játékkal!Kép Nagyon kíváncsi vagyok!!!Kép

Aniko!
Vicces, én is igy vagyok..., ha reggel elkezdek enni...Kép Modhatnám, hogy ilyenkor is csak egyszer eszem, reggeltől-estigKép Azért most változott a helyzet...Kép

Juca és Aniko!
Nagyon jó Nektek!Kép Jó traccspartit! Irigy...Kép

Csibe!
Pocakkép...pocakkép...pocakkép...Kép

Jucmuc!
Várunk!Kép

Dudu!
BrillApu köszöni a hiányolást...dolgozik.Kép Azért tud mindenről!Kép

Seszi!
Nehéz lehet Nektek is! Sok sikert a lombikhoz!Kép

Sysy, Adri, Eszter!
Drukk továbbra is!Kép

Szép napot Mindenkinek!
Puszó
BrillKép

Kép
brill

sziasztok.

tokmag,sajnalom a harom evet,kivanom hogy megoldodjon a problema.termeszetesen nem baj ha velemenyt mondasz,ezert vagyunk itt.most nem eroltetem dolgot,valahogy megoldodik a dolog.
nagyon szepek vagytok.

dudukam csak most lattam a pocis kepedet,franya net nem tolti le a kepet es meg csodalkoztam hogy honnan latak a tobiek a pocod.igazan kis formas vagy,megmondodm oszinten nekem alapbol ekkora ugyhogy ha majd elkezd noni akkora leszek mint egy balna.
a ferjem horvat,nem szerb.magyar az anyukaja igy magyarul beszel,a katonasagnal tanunlt meg szerbul,ettol fuggetlenul nem mutatom meg neki az uziket mert nem erdekli.megnezi a babakat,teszteket,pocikat esetleg de a tobbi hidegen hagyja.

aniko.mjd szolok mivan a tesztel.jo fagyizast,en is ennek.

bogi csibe,van mar nevetek akar fiu akar lany(itt kerdojel)

kancellarka,neked is szep a pocod,basszus ha ilyen hasan lenne....huuuu

Kép
monyoka

Lányok!!Itt vagyok!!Voltam a Doktor bácsinál aki megállapitotta Uh-val,hogy 5 hetes terhes vagyok,és a 8mm-es petezsákban van egy 1mm-es ÓRIÁS BABA!!Még poénból meg is jegyezte a Doki,hogy tiszta Apja,nem??Kép
De Én annyira levoltam blokkolva,hogy el is felejtettem egy csomó mindent kérdezni!!Kép
Pénteken kell mennem a laborba,le kell adnom a reggeli pisit,meg vesznek vért,és csinálnak EKG-ét.És fel kell keresnem a Védőnőt,aki mjd adja a Kismama könyvet!!És egy hónap múlva ISMÉT randi a Dokival!!Ennyi a kis történetem!!Mindenkinek KÖSZÖNÖM a drukkolást!!MILLIÓ PUSZI!!Kép

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: