Sziasztok!
Kamilla, Gitta,

Csutortokon voltam cukorivos vervetelen (nagymamam cukros volt, igy en protekcios leszek), na, hogy az milyen vacak...
Aztan voltam UH-n, KisGomboc 45 mm volt, mar van ket pici keze es ket pici laba, es mocorgott meg forgolodott es integetett az apjanak.

Kertunk videofelvetelt is, mar kb. 50x megneztuk.
A dokimmal beszeltem penteken telefonon, hat, eleg mufurc volt, azt kerdeztem tole, hogy meddig szedjem az Utregostant, mert ma fogy el az utolso szem is. Az utolso menzitol szamitva csutortokon volt KisGomboc 11 het 5 napos, a merete szerint meg 11 het 1 napos. Ezert kerdeztem a dokimat, aki azt mondta, irassam fel a haziorvosommal es meg egy hetig szedjem. Na most akkor pontosan melyik napig is????
Megkerdeztem tole, hogy ha megsem veszi at a szervezetem a hormon termelest, akkor ezt mirol ismerem majd meg? Azt mondta, hogy gorcsoles, meg barnas folyas jelentkezhet, majd jol lecseszett, hogy miert jar ilyeneken az agyam...
Koszi, harom hetig o hajtogatta folyton, hogy elveteltem, akkor most mire szamit? Hogy hirtelen en leszek a "nem_aggodos" kismama mintapeldanya?
Na mindegy, 2-3 het mulva elmegyek hozza, remelem, szemelyesen azert kedvesebb lesz.
Sziasztok,
Gombóc