Sziasztok Lányok!
Megann
7 hónapos kortól el lehet kezdeni bevezetni szép lassan a K betűseket (kelkáposzta, kelbimbó, karalábé, karfiol). A már megszokott kajáihoz teszel egy picit és meglátod, hogy nem fáj-e a pocija tőle. Ha nem, akkor mehet nyugodtan.
Én Lacikát tegnap így tettem ki és vittem magammal mindenhova, még du. is.:
Tegnap nálunk 28 fok volt. Ma felfújom nekik a medencét is Bazsika biztos nagyon élvezni fogja és szerintem Lacinak is tetszik majd.
Tünde
Barbit kérdezd a nyaralásról, mert ő tud az Isztrián Umag mellet egy szuper kempinget, ahol lehet házakat is bérelni. Baska is nagyon szép, de szerintem olyan pici gyerekeknek, mint Zita nem olyan jó. Amúgy én is imádom Krk-et, mi mindig oda szoktunk járni, akár még egy hosszú hétvégére is le-le ugrunk nyáron, de idén más helyet fogunk keresni.
Duda
Nati annyira, de annyira szép baba. Remélem a mi lusti kis Lacikánk hamarosan magsabb fokozatra kapcsol és végleg meghódítja a nőt. Ugye jöttök a talira?
Mea
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, de péntekig még javulhat a dolog. Rajtam 2-3 nap alatt átment.
Sis
Jó lett az új séró. Nekem is sokáig volt ilyen kis rövid hajam, de sajna apának nem annyira tetszik. Inkább a nőcisebb hajat szeretni. Alig tudtam megyőzni most is, hogy egy kicsi időre levágassam, hogy legalább Lacika ne kapaszkodjon bele annyit. Persze nem volt egy jó ötlet, mert most nem tudom összefogni és így sokkal jobban bele tud csimpaszkodni. Ebből is látszik, hogy a család eszének mindig igaza van.
Benianyu
Igazából nem is tudom, hogy egy ilyenre lehet-e valamit mondani. A barátnőm anyukája azt szokta ilyenkor, hogy az emberiség megérett a pusztulásra.
Nekünk kalandos napjunk volt. Mivel apa tegnap még itthon volt, ezért Bazsikával kettesben csavarogtunk. Apa kivitt minket az állomásra és vonattal bementünk a Nyugatiba. Vittük a motort is és Bazsi azzal letekert a Pozsonyi utcéig. Ott van a fogorvosom. Nekem leszedte a fogköveimet, Bazsikának pedig megnézte a fogait. Azt mondta, hogy már ilyen pici kortól - sőt igazából onnantól, hogy kb. 10 fog kint van - el lehet kezdeni a fogorvosi vizsgálatokat, hogy szokják a gyerekek, hogy ezt rendszeresen nézetni kell. Bazsi nagyon okos volt, azonnal mondott egy nagy áááááát és utána egy szégenylős mosollyal konstatálta a hűmilyenokosnagyfiúritkaazilyen-t. Majd közölte: annaaa kimedünk? Ezek után visszatekertünk motrral a Westendbe, ahol kapott 7 pár Disney-s zoknit, amiket ő választhatott ki. Utána elmetróztunk az Árpád-hídig felszáltunk a buszra és hazajöttünk. Mondta is, hogy sokkal jobb volt, mint autóval. Du. átmentünk anyuékhoz, meg vettünk virág palántákat, amiket a teraszra virágládákba ki tudunk ültetni, úgyhogy ma az lesz a program.
Este még a húgom is átjött és buliztak egyet Bazsival. Full hangerőn üvöltettek a kocsiban valami latin disco cd-t, úgyhogy Bazsika egész este a Taj Mahal-t énekelte és szeletelt.

Egyre többet röhögök rajta. Csuda egy figura.
Ma megyünk megnézni de. az ovikat, mert most itt Dunakeszin az van, hogy aki 2007. május 31-ig betölti a 3. évet, az mehet már most szeptembertől oviba. Így most úgy néz ki, hogy a menyem meg Bazsi mehetnének egyszerre, egy oviba ami szerintem mindkettőjüknek nagyon jó lenne.