A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jutka, nekem a mostani ciklusomban V É G I G 37.0 volt a reggeli hõm peteérés után!!(popsiban mérve) Rendesen ki is akadtam, mert ilyet még sohasem produkáltam. Nem mértem a ciklus elején,mert éppen elegem volt a hõmérõmbõl, de a peteérés után rávitt a kiváncsiság, és a következõket mértem:
16. nap:36,5
17: 36,6
18: 38,8
19: 37,0
20: 37,1
21: 37,0 egészen a a 27-ik napig 37,0. Ma elkezdõdött a barnás mizériám, napokon belül mensi. De ha ez progi hiány elõjel, miért ment fel 37-re??
Mindegy, egyszer majdcsak kiderül...
Ui, nem szedtem semmilyen gyógyszert, abszolut természetes volt a ciklusom...
sziasztok
Barbi
Barbi

LányokKépKépKép
EdelweissKépKép Szívbõl gratulálok!!!!!KépKép Én tudtam!Tudtam!Tudtam!!!!!KépKép Szombat óta vigyorgomKépKép Mondtam, hogy a 3. góly Téged illet és tessék!!!KépKép
SzmonkaKép
Szívbõl gratulálok Nektek isKépKép Látod! Felesleges aggódnod a hõd miatt!!!Kép Én azt mondom, ha megvolt a görbéd normális emelkedése, akkor ne foglalkozz azzal, hogy mennyit ért el a higanyszálKépKép Lényeg a pozitív tesztKépKépKép
LányokKép Ki lesz a következõ?????KépKép Három gólyát ígértetekKép

Annyira jó kedvem lettKépKépKép

Puszi MindenkinekKép Doris
doris

Jó reggelt Lányok!

Iszonyatosan jó érzés fogott el olvasva ma reggel Titeket!
Szmonka, Edelweiss nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok a babához, és gond nélküli 9 hónapot!

Érzem, hogy egyre több ilyen hírt fogunk olvasni! Csak így tovább Lányok!

Nelli
nelli2

VandaKép
De jó, hogy újra itt vagyKépKép Írok Neked magánbanKépKépRemélem sikerült kipihennetek Magatokat...Kép

Puszi: Doris
doris

Jó reggelt lányok!

Nagyon jó volt visszaolvasni a friss híreket!KépKép
Most aztán tényleg izgalmas hétvége voltKépKép

Gratulálok Edelweiss, és neked is Szmonka. KépKépKép
Pankával együtt gyorsan 3 babus... KépKépKép Ugye lesz még? KépKép

Az én lázmérõm meg kipurcant a hétvégén, úgyhogy a hõm sem tudom mérni.Kép Nem is idegeskedek miatta. Úgyhogy nem tudom, hogy emelkedett-e.

Valaki mondjon már mára is ilyen szép hírt!

Pusssz, Edit
Edith

Monka, Edelweiss! Nagyon nagy gratula a pozitiv tesztekhez. Amikor olvastam Edelweiss levelet, majdnem elkezdtek potyogni a konnyeim. Vegre valami igazan jo hir. Ilyenkor en is uj erore kapok, hogy egyszer talan nekem is sikerul ketcsikos tesztet produkalni.
Vigyazzatok nagyon magatokra es a babocakra!

Cateye! Nekem is magas a hom a ciklus elso feleben es barnasozom is. En holnap megyek delutan dokihoz, nagyon kivancsi vagyok, hogy mit fog erre mondani. Leirod majd, hogy a tiednek mi volt a velemenye?

Edit!Megprobalom meg delelott elkuldeni a cimeket, amit igertem. Itt a katalogus, mar csak at kell bongesznem, mert hetvegen nem volt ra idom.

Andi
andi28

Sziasztok Lányok Kép

Annyira jó olvasni, hogy végre beindult a babaesõ Kép

Edelweiss, Monka, Panka Kép
Óriási gratula mindannyiótoknak KépKépKép

Reméljük ez még így is fog folytatódni.... Kép

Edelweiss Kép
Tegyél le légyszi a tábla aljára, 2 cn Kép

Judit
judit
Heves

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Szuper az idõ! Csak úgy esik! Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

A fránya gép...
gitta

Na, még egyszer... Kép

Szuper az idõ! Csak úgy esik! Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

íííííííí, ez ronda lett, pedig nálam mûködött! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta Kép

Ez nagyon jó KépKép

Judit
judit
Heves

Kép
gitta

Az a fránya kapcsoló, bekapcsolva hagytam mentés közben valamit, amit nem kellet volna! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Edelweiss, Monka, Panka!

Gratulálok nektek!Kép Minden jót kívánok a terhességetekhez!Kép
És remélem hogy hamarosan követünk titeket!Kép

Nekem Végre megjött, 3 nap pecsételõ vérzés után kicsit furán de megjött, úgyhogy ma

2 cn.

Kérlek Edelweiss javíts a táblán.

Marcsi
Marcsi

GittaKépKép
Ez nagyon édesKép Ezekbõl a babukákból mindannyiunknak jut ám lányokKép Nem csüggedezni ámKép
MarcsikaKép
Jó reggeltKép Végre normálisan megjöttKépKép Kitartás, hamarosan Te is +++ híreket hozol majd utánad meg remélem én következek majdKépKép

doris

Gitta! Ez tunderi! Barcsak mindenkihez jutna ebbol a sok bababol.

Marcsi! Sajnalom, hogy megint megjott. Irtad, hogy mentek nyaralni? Mikor is pontosan? Ott majd osszegyujtesz sok erot es energiat a kovetkezo inszemhez.

Edit! Irtam neked emilket. Irj, ha esetleg nem kaptad meg.

Edelweiss! Hozzam nyugodtan beirhatod, hogy rendszertelen, 30-40 napos ciklus. Akkor tudjuk, hogy nekem a 28. nap utan meg nem kell szoritani. Koszi!

Andi
andi28

Cateye!
Terhesseg elott nem szedtem a Duphastont, csak attol a pillanatttol, hogy pozitiv lett a a tesztem Kép

Gitta!
Ez aztan nagyon aranyos kep amit felraktal Kép tuti mindenkinek jut belole Kép

kamilla
kamilla

Gitta, milyen aranyosak ezek a gólyák! Ebbõl mindenkinek jut!

Nelli
nelli2

Sziasztok CsajokKép

Edelweiss, Szmonka es Panka: nagy-nagy gratula nektekKépKépKép Vigyazzatok magatokra es a kis babocakraKép

Puszi: orsoly
orsoly

AndiKép

Megkaptam az mailt, sikerült is kinyitnom. Megyek nyomtatni, mert itt nálunk csak leporellós nyomtató van.

Köszi, hogy segitettél.

GittaKép

Negyon jó ez a kép. Remélem, nekem is hoz egy kis csomagotKép

Puszi, Edit
Edith

Sziasztok!

De szép ez a reggel!Kép Beindult a babaesõ!Kép

Szmonka!
Nagy gratula!

Edelweiss!
Gratulaaaaaaaaaaaaaa!
Annyira örülök hogy neked is sikerült!Nagyon szorítottam ám!KépVigyázz magadra és pihenj sokat!

Lányok!
Ma vagyok a 22. napon és a hõm egyszerûen nem megy fel 36,6. Ennek a ciklusnak annyi.Kép Kicsit szomi vagyok.

Edith!
Legszívesebben földhöz vágnám a lázmérõt!KépKép

Gitta!
Szegedre is küldjél légyszi gólyát!

Nikie!
A hétvégén a szegedi szabadtérin lépett fel Fenyõ a Made in Hungáriában, de nagyon klassz volt!Kép

Puszi

Andy
Andy

Lányok!
Mindenütt esik! Kép Babaesõ!!!

Üdv:
Gitta
gitta

AndyKép
Miért gondolod, hogy ennek a ciklusodnak annyi??? És egyébként is, adhatnál egy kis idõt a szervezetednek.... Ne légy ilyen türelmetlen önmagaddal szembenKép Tudod min mentél keresztül fél éven át? Mindent felborítottak ám Benned... Gyorsan megnéztem a saját hõgörbéim közt azt, amelyik az elsõ volt a kezelés után. Elárulom, hogy 33 napos volt akkor a ciklusom és a 21. napon volt pé-em...Kép Szeretnéd megnézni?

doris

Sziasztok!

Szóhoz sem jutok Kép, annyira örülök!

EDELWEISS,
én is tudtam Kép!!! Óriási gratula Kép! Vigyázz nagyon magatokra! A ciklushossz beirása szerintem jó ötlet, ha nem gond, akkor megcsinálhatod. Hozzám be is irhatod, hogy 28-29 napos rendszeres ciklus. Köszike! Jó látni a neved mellett a babófejet Kép!

SZMONKA,
Neked is óriási gratula! Remélem, hogy ilyen kezdet után még jobban beindul a babaesõ, kb úgy, mint Gitta képén Kép!

KHJUTKA,
szóval akkor sikerrel pályázhatok a Closti-dra? Bár elég bizonytalan vagyok (vagy mégsem Kép), hogy elkérjem-e Tõled, mivel a dokim csak egy adagot irt fel, és abban maradtunk, hogy ha a következõ ciklusban (a Closti után) is megjön, akkor felhivom, és megbeszéljük a továbbiakat, ami a HSG lesz, és nem tudom, hogy abban a hónapban is kell-e a gyógyi. Nem tudom, hogy érthetõ voltam-e, kicsit még mindig alszom.

KAMILLA,
Neked hogy irta fel a doki a Duphastone-t? Kérni kellett vagy automatikusan adta?

GITTA,
mondom a cimet, amerre jönnie kell a gólyának, lepottyantani egy babót Kép Tegnap délután férjecskémmel kint voltunk a tón fürdeni, kétszer is elrepült a fejünk felett a gólya (igazi Kép), gyorsan el is mondtuk neki a varázsigét: Gólya, gólya, hosszúláb, hozzál nekünk kisbabát! Remélem, meghallotta a nagy zsivajban (több ezren voltak a tóparton, sörfesztivál volt), és teljesiti is Kép!

ILDI,
mit mondott a doki? Jobban vagy már?

Na, megyek egy kicsit dolgozni (mert azt is kell sajna), de késõbb még jövök!

Cupp mindenkinek,

KnéRita
knérita

Jó reggelt!Kép
Ezt nevezem, jó kis termés volt hétvégén!Kép
Edelweiss, Szmonka!Kép Óriási gratula mindkettõtöknek!Kép Vigyázzatok magatokra és a babókra is!Kép
Marcsi, Judit!Kép Csatlakozom hozzátok: 2cn.Kép
Doris!Kép Nálatok mi újság? Hõd merre ment? Remélem Te leszel a harmadik gólyás!Kép
Vanda!Kép Jó,hogy újra itt vagy!Kép

Puszi, Sien.
Sien

Doris!
A hõgörbém holnap küldöm, otthonfelejtettem! Kép De sajna ma sem ment fel 36,8 fölé! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

SziasztokKép

EdelweissKép SzmonkaKép PankaKép hát csuda jó, ami veletek történt! Vigyázzatok mindenre!

OrsolyKép
A hõ-zéssel kapcsolatban írtam fentebb, légyszi nézd meg!

GittaKép
Na, ezek a kisgólyák kb. elegen vannak. Jut mindenkinekKép

DorisKép
ÍRtam mailt!

Egy napi barna után nekem is megérkezett a piros 34.napra,
idén csak 34-35 volt, jól beállt erre. Mostmár tuti a hatása a cickafark-palástfû teánakKép

Akinek volt vetélése(mûszeres befejezéssel), az olvassa el egy doki írta nekem ma reggel, egy kis infó, bár lehet, hogy tudtok róla:
" Sajnos a petevezetékek elzáródása minde méhûri manipulációnál magas. Ez kb. 2-5%-nyi kockázatot jelent. Az
elzáródáshoz láz nem szükséges. Sõt, vannak teljes tünet és elõzménymentes formák is, melyeket döntõ többségében a Klamídiák okozzák. "

Hát remélem senkinél, lányok ilyen nem lesz.
Most kivételesen ezek vagyok kiakadva, de nagyon, úgyhogy nemsokára megcsináljuk a HSG-tKép

Nikie
nikie

Doris!
Igazad van türelmetlen vagyok. Én is arra gondoltam, hogy nem álltak még helyre a hormonok a szervezetemben.
Azért gondoltam hogy elúszott ez a hónap, mert még a 15. nap leesett a hõm 36,4-re és max 36,7-ig ment fel.
Gondolod hogy az én ciklusom is hosszabb lesz és ezért csúszik a pé? Ma lejjebb ment 36,6 volt.
Az jó lenne ha elküldenéd a görbédet szívesen áttanulmányoznám.

Köszi

Andy
andy

Sziasztok!

Edelweis, Szmonka, Panka!

Nagyon-nagyon örülök, hogy végre pozitív tesztekkel büszkélkedhettek. Sok boldogoságot kívánok mindannyiótoknak. Nagyon vigyázzatok magatokra és a csöppségre!

Tudom, hogy nem kellene ilyet írnom, amikor szerencsére fantasztikus híreket olvasni most itt, de lányok adjatok tanácsot. Nem bírom magam túltenni a sikertelen lombik miatt. 3 éve minden ciklus ugyanúgy végzõdik, és most a lombik se sikerült. Tudom, mindenkinek nagyon nehéz, aki babára vár. De ti hogy léptek túl? Én képtelen vagyok.
Szívbõl örülök a lányok sikereinek, és a világért sem akarok ünneprontó lenni.
Kérlek bocsássatok meg.

Éva

Éva
Éva

KneRita!
Az elozetes veteles utan automatikusan felirta a Duphastont zebrasodas utan, bar egy baratnomnek is aki egyebkent egyszer sem vetelt el. Nagyon lelkiismeretes doki...

kamilla
kamilla

SienKép
Kicsit megbolondult a ciklusom...épp a múlt héten "dicsekedtem", hogy hozzám órát lehetne igazítani, mert mindig a 29. napon jött meg....eddig. Ma vagyok a 31. napon. A hõm az alábbiak szerint alakult: 37.4, 37.3, 37.1, 37.3, 37.1, és ma is 37.1. A hasam görcsölget tehát valószínüleg ma vagy holnap fog megjönni. Én azt gyanítom, hogy az utazás miatt keveredett meg a ciklusom. A pé-em is kicsúszott ebben a hónapban és ma van a 13. napom, hogy 37 vagy feletti a hõm. A nyaralás miatt két nap is felborult a dolog az idõeltolódás miatttKép Azért nem vagyok ám elkenõdve, ennyi beleférKép Sajnálom, hogy Neked megjött, de nem baj, új ciklus új reményekKépKép
NikieKép
Ez nem jó hír...nekem is volt mûszeres befejezésem, és el is van záródva az egyik petevezetõm. Persze ez nem jelenti egyértelmûen azt, hogy a mûtét okozta. Ne izgulj, biztos minden rendben leszKép
GittaKép
Majd várom a görbédetKép

doris

Sziasztok!Kép

Elõszõr is babásoknak hatalmas gratulaKépKépKépKép Nagyon boldog babavárást kívánok!KépKépKép

RitaKép

Semmi különöst, felhívtam pénteken. Azt mondta, hogy igazándiból látatlanba nem szeretne semmit mondani (mert nem biztos, hogy azért van ez ).Szóval a tüneteim alapján a legkézenfekõbb az, hogy most volt az elsõ olyan ciklusom, ahol a hormonjaim elkezdtek dolgozni.
Nálam a gyógyszer (fogamzásgátló) szedése elõtt is nagyon rendszertelen volt a mensim.
Szóval azt mondta, hogy ne ijedjek meg, mert ha úgy vesszük ez most egy természetes állapot (persze nem túl jó), de szerinte semmi ok az aggodalomra.
Aztán a másik lehetséges ok, hogy babás vagyokKép
Mondtam, neki, hogy 1 hét késés után jött csak meg, és elõtt 2 nappal teszteltem, ami ugyebár negatív lett.
A mensim meg ugyebár úgy nézett ki, hogy hétfõn normális vérzés, kedden barnás váladékozás, szerdán szinte semmi, csütörtökön meg mintha megnyitottak volna bennem egy csapot, szinte ömlöttKépKép Pénteken délelõtt még elég erõs vérzés, délután meg alig valami.Szombatra meg el is múlt.
Ja és végig nagyon görcsöltemKépKép
Úgyhogy egyenlõre ez van. Azt mondta, hogy véleménye szerint még egyszer teszteljek (ki tudja) és aztán hívjam.
Jövõ héten hazaugrik a nyaralásból és akkor megnéz.
Okosabb nem lettem, de bevallom nyugodt nem vagyok, talán csak abból a szempontból, hogy olyan nyugtató vola hangja a telefonba. Párocskám is ott volt velem és kihangosítottam a telefont és úgy beszélgettünk hármasban..KépKépKép
Veled mizujs?

Pussz: Ildi
hercegné

Nikie!
Ezek nem gólyácskák, hanem kisbabák...babaesõ! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Panka,Szmonka és Edelweiss, KépKépKépKép
Gratulálok!!! De jo ilyen hireket olvasni!!! KépKépKépKép

Kamilla,
Te a Duphastont a baba merete szerint 12. het vegeig vagy az utolso mensitol szamitott 12. het vegeig szedted? Nekem a ketto nem esik egybe, a dokim meg azt mondta, kb. meg egy hetig szedjem. Na de akkor pontosan meddig is???

Pusszantas,
Gombóc
gombóc

GittaKép

Bocs, rosszul írtam, ja, ja babaesõ, az a jó, csak RitaKép gólyatörténetét olvastam és még ez volt a fejemben.

Nikie
nikie

AndyKép
Mail-t küldöm magánbanKép Biztos, hogy a hormonszurik dolgoznak még a szervezetedbenKép
ÉvaKép
Nehéz bármit is "tanácsolni" ennyi kudarc után... Talán az a tény vígasztaljon, hogy itt sokan mennyi kudarcon mentek át és most mégis boldog Kismamák, vagy AnyukákKép Nem vagyunk egyformák...Van akinek elsõre sikeredik (Cipómamának az inszem, Edelweissnek a lombik...Kép) és van akinek hosszabb idõre van szüksége... Egy biztos! Nem szabad elkeseredni és feladni a dolgot...próbálj meg lazítani egy kicsit. Feledni a múltat és csak elõre nézniKép Tudom, hogy nehéz, de a sikerekbõl kell táplálkoznunk, hogy hinni tudjunkKép

doris

Éva Kép
Nem vagy ünneprontó!!!!! Ez a topic ezért van!!!!
Sajnos tanácsot nem tudok adni, de pontosan megértelek.... bár én még jóval rövidebb ideje próbálkozom, mint te, de ez a másfél év nekem is nehéz volt.... és azt hiszem, hogy ezzel nem vagyunk itt egyedül......

Egyébként a párommal beszélgettünk errõl a hét végén, és szóba került az örökbefogadás Kép arra gondoltunk, hogy decemberig adunk magunknak haladékot, és ha addig nem jön össze a baba, örökbe fogadnánk egy picit. Persze utánna sem adjuk felKép úgyis két gyermeket terveztünk Kép

Judit
judit
Heves

Doris Kép
Tesztelésre nem gondoltál? Kép
Judit
judit
Heves

DorisKép
Igaza van JuditnakKép, tesztelj, jól fenn van a hõdKép
Nikie
nikie

JuditKép
Kizárt...ebben a hónapban az elzáródott oldalamon volt a sor és (bocsika..Kép ) de éjjel nappal együtt voltunk a párommal, így nem igazán adtunk esélyt a babukánakKépKép Mit tegyünk? Nem bírtunk ki egy fél napot sem egymás nélkül....KépKépKép
Egyébként két ismerõsömnek is az örökbefogadás után jött össze a babuka...KépKép

doris

Edelweiss, Panka SzmonkaKépKépKép
Nagyon gratulálokKép
Büszke vagyok rátokKép

DorisKép
Ha felrajzolod a görbédet nincs meg a 3 fázis? Nagyon gyanús, hogy még mindig magas a höd így mensi megjövetele elött.

Andy,
KitartásKépKépKép

Pusszancska,
Moni
mj

DorisKép,
Bizti, hogy a másik oldalad ért meg? Nálam pl. 3x bal oldalt utána 1x jobb oldalt ért meg. Szóval nincs könyvbe vésve, hogy bal és utána jobb. Vagy UH-val néztétek? Bocs már nem emléxemKép, hogy mondtad volna.

Olvastátok Beszti szülés-beszámolóját? Szegény, nagyon megszenvedett és császár lett a vége. De az eredmény mindenért kárpótolKépKépKépKépKép

Moni
mj

Doris, KépKép
nekem a dokim jopar honapig figyelte a petefeszkeimet, o akkor azt mondta, nem torvenyszeru, hogy felvaltva mukodjenek. Tobb honapig egymas utan is lehetseges, hogy ugyanaz a petefeszek termelje a tuszot.Kép
Meg az ejjel-nappali egyuttlet is sok jot jelent. KépKép
Tesztelj!
Gombóc
gombóc

MJKép
De jó, hogy itt vagy!! Szia!
A csuda vigye el, hogy most nincs itt a görbém, kész a teljes ciklus. De arra mit mondassz, hogy csak 2 nap a ciklus 21.és 32.napján volt 37,0 a hõm!
Egyébként 36,5-36,9 között vándorol a többi napokon.
34 napos a ciklusom.
Szerintem elég rossz, mi a véleményed?
Nikie
nikie

AndyKép
Mail mentKép
MóniKép
Nem, két fázisú egyértelmûen és az eddigi ciklusaim is kb így néztek ki azzal a különbséggel, hogy a pé-em hamarabb következett be, így a ciklus második fele is a 29. napon végetértKép Úgy gondolom nem kell idegeskednem, mert a 12 órás repülések és az idõeltolódások teljesen bekavartak. Na meg az utazás élményeiKépKép No meg a SZERELEM!!!KépKépKép Egyébként menzis görcseim vannak és semmi egyéb "gyanús jelet" nem produkálok...
MarcsikaKép
Lehet, hogy a szervezetem mégis megijedt a Kaális vérvételtõl...??? Ma kellett volna 3. napi vérvételre mennemKépKépKép

doris

DorisKép

Olyan jó lenne, ha Te lennél a következõKépKépBiztos utána már mi lennénk a soron.KépKép

Puszi: Edit
Edith

MóniKépGombócKép
Nem tudom pontosan, hogy melyik oldalon érleltem petét mert ebben a hónapban nem volt UH-om. Viszont már fél éve folyamatosan váltva dolgoznak a petefészkeim, tehát ha rendben mennek a dolgok, akkor most az elzáródott oldalamon volt a sor...
NikieKép
Ha ciklusod második fele is túlságosan ingadozott, az nem jó jel...a hormonviszgálat majd választ adhatKép

Puszi:Doris
doris

Éva!

Ne haragudj, nem tudom miért is kellett lombikra mennetek. Leírnád nekem pár szóban, vagy akár az emailemre is: tiszaroff@yahoo.com

Marcsi
Marcsi

Nikie! Olvastam, de szerintem tulragoztuk mar, en fenntartom amit mondtam, tovabbra isKép Ja es nem tudom azt honnan vetted hogy nekem nem volt gond a gorbeimmel, talan az egyeduli szep gorbem a mostani babas volt, egyebkent mindig volt valami gazKép

orsoly
orsoly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: