A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Benianyu, ez borzalmas....
nem találok szavakat...
szegény gyerekek...
KépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Kép

ayse

Benianyu Kép!
Úristen!!!!!!!! Ez szörnyűűűűűűűű!!!!!!!! KépKépKépKépKép
Ez a pasi fix, hogy őrült volt!!!
Van a lánynak családja, lesz helyük a gyerekeknek?

ayse

...

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Benianyu!

Ez szörnyűűűűű, szegény gyerekekKép
Ezt átélniKépKépKép
Hogy tehetett ilyet az apa???KépKépKép
Borzalom....

Sis!Kép

Köszönöm, hogy megbocsátottál, ja és jó a frizurádKép

Sajnos én meg elkaptam ezt a hülye hányós-szédülős-fosós gusztustalan vírustKép
Ráadásul lázam is van(38,7)
Annyira szarul vagyok...
Anyum ma jött segíteni, tök jól esett, de holnap már egyedül leszek.

Megnéztem a fotókat babákról, annyira édesek mind!!!!

Lányok!Kép
Én még nem merem kivinni Lívit egy polóvan meg kisnaciban, sapi nélkül.
Lehet már???????
Olyan tanácstalan vagyok mit adhatok rá.
Segítsetek.

Megann!Kép
Nagyon szép a házatok és szupi a hely, ahol laktok.
Majd a kertetek is gyönyörű lesz!!!!Kép
Hopl vetted azt a szupi felszerelhető napernyőt????

Mindenkinek jó éjt!!!KépKépKép

Mea
mea

Benianyu!
Ez horror.. szerencsétlen gyerekek, egész életüket végigkíséri valószínűleg ez a borzalom. Kép Jól tetted, hogy kiírtad magadból.
Vendég

Kuha!Kép
Szerintem nem tudunk menni már a héten, de jó wellnessezést és boldog házassági évfordulót!!!!Kép

Prüntyi!Kép
Szerintem sajnos hozzátok sem tudunk menniKép
Olyan kááárKép

Mea
mea

Szegény gyerekek, ennél nem is lehet elképzelni borzalmasabbat! Jajj Istenem!!!KépKépKép
Tudsz róluk valamit?

ayse

Sis Kép!
Nagyon jó a frizkó! Egy punk csibe Kép

Máté meg nagyon-nagyon aranyos!!! Azt hiszem egy ilyen hitnát nekünk is be kell szerezni, ha ennyire hatásos!

ayse

Benianyu, én sem találok szavakat, kirázott a hideg. Milyen lehet egy ekkora gyereknek megtalálni a saját halott szüleitKépKépKép Kitől tudtad meg?

SisKép jók a képek, szépek a virágok, Máté tünemény, ahogy még a nyála is kicsordulKép És a hajad nagyon klassz lettKép

jucc73
Érd

Benianyu!

Ez rettenetesKépKép
Nem is találok szavakatKépKép
Szegény Te és szegény szegény gyerekekKépKépKép
Van család?Testvér, nagyszülők bárki, hogy a gyerekek ne árvaházba kerüljenek????
Hát ez gáz, de nagyonKépKép

Sokszor gondolja azt az ember, amikor hallja a hírekben az ilyen bűneseteket, olyan mintha "mesét" mondanának, mintha nem is lenne valóság, és csak akkor válik azzá, amikor az ember közvetlen környezetében történik ilyen.

Nagyon sajnálom Benianyu, hogy veled is megesett ilyen, részvétem a barátnőd miattKépKépKép

Sis!
Máté édibédi abban a hintábanKépKépKép
És én külön köszönöm a Csendéletet, imádom a tulipántokatKépremélem jövőre nekem is lesz már vagy 100 dbKép már letárgyaltam a kertésszel, hogy ősszel eldugdossuk a tuli-hagymákatKépKépKép

Nyúlné!
Én ezt már komolyan nem értem, hát milyen fényképeződ van neked???
Annyira éles, tökéletesen tiszta képeket csinálsz, hogy megesz az irigység....KépKépKép
Milyen felbontásban fotózol???

Kuha, Havtunde!
Ok, akkor szerintem nem fogom erőltetni a lábonállástKép Léna le lesz sújtva ha holnap elmondom neki, hogy anya hibázott, nem olyan jó buli ez mégsem, mint amennyire annak tűnik(legalábbis számára)Kép

Kuha!
Hopp, holnap megyek a zöldéseshez....KépKépKép
Azért érdekelne hogy biológiailag ez mivel magyarázható azaz hogy citromlé=-X kg...
Nekem gyanús, pláne hogy egy fogyinál a zsír valójában a 12-14 . naptól kezd el égni....
Kíváncsi lennék akkor ez az X kilógramm miből tűnik el....?????

Megann

Kép

Kép
megann

Kép

ayse

Jucc, Ayse, Sis, Mea, Dóri
Köszi az együttérzést. Egy harmadik közös barátnőnktől tudtam meg. Õk Izraelben éltek és az izraeli újság honlapján van róluk egy cikk, azt olvastam el.
A lány szülei itt élnek Magyarországon, nem tudom még, hogy ide tudják-e hozni a gyerekeket. A fiúnak csak az Anyukája él, de neki több testvére van, tehát sok nagynéni és nagybácsi van. Nem is tudom, hogy mi lenne jobb a gyerekeknek, ezt biztos majd eldönti a család. Nekem is az volt a legborzalmasabb, hogy a kisfiú talált rájuk. Idióta állat férj! Micsoda borzalmas élete lesz a gyerekeknek. Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ezen nem is lehet napirendre térni soha. Kép

Most elmegyek lefeküdni, kikészültem én is. Kép

ayse

Mea!

Hi-hi, jól becsaptalakKépKépKépKép
Ez nem felszerelhetős ernyőKépIlletve az.Megann gyártmányúKépKépKép Egy cipőfűzővel erősítettem oda a kiságyhoz, illetve ezt szoktam a babakocsira is ráerősíteni szintén cipőfűzővelKépKépKépKépKép
Egyébként pont röhögtem magamban, mert ez egy Pall Mall os cigis reklámsesernyő, én meg pont ezt rakom Léna föléKépKépKépKép
Ja és be is döglött, teganap óta nem lehet összezárniKépKépKépKép

Fú....szegénykém, részvétem a baci miatt, rettenetes tud lenniKépKép

megann

Kép

Kép
megann

Barbi, Márti
jó volt a párbeszéd!

Ayse, Kép
de rendes vagy, köszi, hogy megnézted! A kutyáknál és a majmoknál azt írták, hogy angolkór esetén nem nő ki a szemfog. Na, nekünk kinőtt. Kép
Kapja rendesen a D-vitamint is, szóval én se gondoltam, hogy az van neki.
Asszem elhozom én is a Spock könyvet tesómtól.
Hasban ParaZita volt, most meg Drakula lett? Kép
Kép

Mi a 2. lakunk, a tetőtérben, és szerencsére én lent tudom hagyni a lépcsőházban a babakocsit. Először felcuccolom amit vettem, és Zitát hozom fel utoljára.
Nekem csak 2 lépcsőn kell le-fel cipelnem a babkocsit, de attól is úgy érzem, hogy leszállnak a petefészkeim.
Márti, el se tudom képzelni, hogy birod ezt. Kép

Jucc,
ez a nagyobbik főnököm naggyon jó és találó! Kép

Ayse,
azért köszi, de a metsző nem a szem. Mindegy, azért hozom a Spock-ot. Kép

Sis,
ezzel az új frizurával tuti liliomtiprónak hiszik majd Apát. Kép
Máté Kép

Benianyu,
nem is tudom, erre lehet-e vmit mondani.
Nagyon sajnálom a barátnődet és a gyerekeket. Kép

(Zita 7hó+1)
Vendég

Tényleg jót tett, hogy kiírtam magamból, legalább már nem bőgök. Vissza is olvastam a mai napot. Nem jegyzeteltem, csak egy pár hozzászólás, amikre emlékszem. Kép

Köszi mindenkinek a bókokat a tegnapi képekkel kapcsolatban. Kép

Sis,
Gratula Máténak a felálláshoz! Nagyon édes, ahogy elaludt a hintában. Tulipánok gyönyörűek! Kép
Jó lett a hajad, jó rövid. Kép Én is voltam ma fodrásznál, de csak 6-8 centit engedtem vágni, viszont pirosas-narancssárgás csíkokat festett bele a fodrász, mert szabad kezet adtam neki, hogy valami vidám tavaszi frizurát csináljon. Kicsit furcsa, de nem néz ki rosszul. Kép

Megann,
Léna gyönyörűséges Kép, a kilátás nem semmi! Kép A kert meg majd kész lesz és akkor gyönyörködsz benne.
Állás: Dani is imádja, ha felhúzom állásba. Igyekszem nem gyakran, mert tényleg árthat. Hamar menni fog neki egyedül is, mert nagyon szeret álldogálni, magaslati levegő! Kép

Mea, Kép
Jobbulást neked! Remélhetőleg Lívi nem fogja elkapni.

Kuha,
Boldog második házassági évfordulót! Kép

Barbi,
Neked és Leonnak is jobbulást kívánok! A telek-kertetek nagyon szép! Kép

Jucc,
Papucsevő Gergő Kép

Juci,
Sajnálom, hogy a rossz popsikenőcs kiütötte Marci popsiját. Nem a doktor néni védelmében, de nem lehet, hogy rosszul keverték a patikában? Beszéltél már vele azóta?

benianyu

Holnap akartam megmutatni nektek, de inkább mégis ma, csak hogy kicsit másfelé tereljem a szomorú gondolatokatKép

Léna mai szerzeménye:

H&M ből:
Kép

Olyan cuki hogy meg lehet zabálni 17-18as, kicsit még nagy, de megvettem, mert nem tudtam otthagyni, csak 1790.- be került és a keresztelőre is jó leszKép

Mea!
Én általában úgy rakom ki Lénát, hogy egy vékony hosszú újjú/rövid újjú bady+egy hosszúújjú póló, meg egy mackónaci.
Délután pedig, mondjuk 5 után meg már jön a kardigán+sapi.
Ja és ha alvás van kint akkor jön vagy kis vékony takaró, vagy vastag, hőfoktól és attól függően hogy árnyékban van e vagy napon.
Léna továbbra is makk egészséges, nincs megfázva!
Ki kell tapasztalni hogy Livinek mi a kellemes hőfok, azér legyél óvatos, azt mondtad még csak most vetted le a harisnyátó róla...nehogy túl hirtelen legyen neki....

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,
azért Zita is szokott ám néha állni egy picit.
Sőt, én már gyerekmunkára is fogtam: azt szoktuk játszani, hogy Õ maszírozza Apa hátát. Én ráülök apa popójára, tartom Zitát, és rúgkapál a lábával, jó erősen, meg rugózik nagyokat. Ez a két Banknak nagyon tetszik, csak én fáradok el hamar. Ilyenkor meg leültetetem magam elé lovaglóülésbe, és pihenésképpen lovagolunk egyet. Ez is jó móka.
Kép
Vendég

Havtunde, Lányok!

Nálunk végérvényesen "anyaimádat" lett.
Ma apa hozta föl fürdeni egyedül Lénát (mert én még vizet forraltam lent), és 5 percen belül éktelen üvöltésbe kezdett, csak azért mert nem látott.
Apának szerintem nagyon rosszul esettKép, mondta is, hogy siethettem volna föl jobban ha hallom hogy hogy visít értemKép
De amint fölértem már apára is vigyorgott...
Még az se kell hogy én foglalkozzak vele, csak lásson.
Nemtom mi lesz így...

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
ez a kiscipő nagyon tuti!
ÉnisakarokZitának!

Mi ma hosszú ujjú body-ban és naciban sétáltunk, de csak azért, mert a rövid ujjúak ki vannak mosva. Kép
Most már működik rendesen a hőszabályzásuk, ugye?
Vendég

izé
Vendég

Sziasztok!

Benianyu!
Jaj, borzalmas, amit írsz!KépSzegény gyerekek!Kép
Részvétem a barátnőd miatt!Kép

Kuha!
Boldog házassági évfordulót és érezzétek jól magatokat a hétvégén!KépKép

Mea!
Gyógyulj meg gyorsan!Kép

Davallia!
Én is úgy szeretnék a nyaralónkba egy ilyen ágyat!Kép Nagyon édesek vagytok Pandáddal!Kép

Sis!
Csini a frizkód!KépAz egyik oldalon rövidebb, mint a másikon, vagy csak így van fésülve?
Virágokat köszönjük, gyönyörűek!Kép
Máté zabálnivaló a hintában!Kép

Barbi!
Sajnálom, hogy így megszenvedsz ettől a csomótól!KépDrukkolok, hogy hétvégére rendbejöjjön!KépLeonkának jobbulást!Kép
Szép a kertetek!Tök jó színes!Kép

Megann!
Léna szemeiKépKépKép
KertKépde legalább van!KépKépKép

Jucc!
Tali időpontja elvileg jó!Kép

Ma délelőtt is és délután is nagyot sétáltunk, jól el is fáradtunk. Délután a Margitszigeten voltunk, leterítettünk egy pokrócot és azon pihiztünk. Közben almát ettünk:
Kép
A két kis fogával egész pici darabokat darált le az almából, így résen kellett lenni, nehogy félrenyeljen!
Aztán nézelődtünk is:
Kép
Ja, és tegnap óta fogat is mosunkKép
Kép

Mindenkinek jó éjszakát!

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi,
Zitának is uilyen kendője van! Kép
De én nem szeretem, mert mindig félreszúszik. Kép
Vendég

Jesszusom, Benianyu, engem is totál kirázott a hideg, még hangosan fel is kiabáltam, amikor olvastamKép hogy lehet egyember ennyire beteg?? olyan szörnyű, hogy ilyen megtörténhet, soha nemnézek horror filmeket és thrillereket, m,ert nagyon félek, de ez mindent felülmúlKép

KépKép
KépKép
and

Andi! írtam mélt!
hű de szép nő lesz ebből a Nati lányból!Kép

KépKép
KépKép
and

And!KépKép
Olvasom mindjárt!Kép

Tünde!
Natin is félrecsúszikKép Vagy ha nem, ő rángatja le a fejéről!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Benianyu!
Ez tényleg több mint borzalmas Kép. Az ember ilyeneket tényleg mindig csak a hírekből hall, de el se tudja képzelni, hogy ez megtörténhet a közvetlen közelében is. Kép

Kuha!
Gratula az évfordulóhoz! Kép
Nekünk meg hétvégén lesz 30.-án az első! Jó lett volna méltóképpen megünnepelni egy jó kis hosszú wellneshétvégével, de sajna apának péntek-szombaton céges csapatépítő tréningen kell szenvednie. Kép De be fogjuk pótolni mindenképpen, édeshármasban, hiszen Bendegúz is résztvett már a nagy eseményen Kép!

Megann!
Kicsit irigykedtem a nagy teraszotokra, milyen klassz lehet Lénának egész nap kint a jó levegőn. Nagyon jó színe is van a kiscsajnak! Kép Beszerzek egy kicsi járókát és én is kirakom Bendegúzt a mi miniteraszunkra. Kép Panoráma nincs ugyan, de levegő az van.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Havtunde!

Még volt kb 4 pár kiscipő az ÁrkádbanKép

Duda!
Csudajól mutat a jányod azzal nagy piri almávalKép
MargitszigetKép

Minket is hívtak hétvégén hogy menjünk ki, de a férjem mondta, hogy minek menjen be a város szívébe, amikor itt nálunk tisza, jó levegő, szép kilátás stb..
Be kell látnom, igaza van...hétvégén olyan koncertet adtak a madarak, hogy öröm volt hallgatni, és egy régi akácfára a terasztól 20 méterre kb 5 db fakopács telepedett és ügyködtek szorgosan...
Tényleg szuperjó itt lakniKép

Ja és az augusztus 20-i tűzijátékot még a pincéből is 100%-ra lehet látniKép

megann

Kép

Kép
megann

<font color="119911">Lányok,
Horvátországban hova érdemes babával menni?</font>
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Hát nem hiszem el hogy végre idejutottam....Kép
Nagyjából készen vagyunk a festés és költözködés után,bár még van egy két csinálnivaló de én személy szerint hulla vagyok,Apának meg 39 fokos láza van=ő is hulla.Kép
Virág is lázas.Kép

Nagyon hiányoztatok ám már.Kép
Sztem semmi esélyem,hogy visszaolvassak két (vagy három???)hetet inkább megpróbálok innen visszakapcsolódni.
Most nincs erőm többet írni,ígérem holnap reggel.
Tűzök hajat mosni és alukálni.

Pussz: annamami és Mazsi Kép
annamami

Kép
csak már én is olyan rég raktam fel képet, pár napja mutogatja a nyelvétKép

egyébként ma annyira jó napunk volt nekünk isKép először is este 8-tól reggel 3/4 7-ig csak egyszert kelt fel kajálni! este meg a nyűgi helyett röhögőgörcsöt kapottKép tényleg! vagy 20 percen keresztül hanyattfekvésben járt keze-lába és kurjongatott és fújta a nyálát és nevetett. én ott telefonáltam mellette. pedig most nem is kapott varázsgombátKép annyira édes volt, hogy majd megzabáltam, csak nem akartam közbeavatkozni, nehogy abbahagyjaKép

annyira szuper képeket raktok fel!

Kisnyúl, mondjuk ki, gyönyörű!Kép

Mátéba én is szívesen belekóstólnékKép nem semmi az erőmutatvány! Sis, ezzel a hajjal sem lesz sok gondodKép csak tudnám, hogy hogy lehet, hogy téged fiatalít a rövid haj, engem meg öregít?Kép én most növesztem vissza.

Barbi, tényleg nagyon szép kis kertKép és a vigyorgó, hintázó Leon nagyon aranyos!

Davallia! nagyon szupi az uccsó kép! nem tudpom milyen kötözött sonkáról van szó, annyira csinosak vagytok! úgy kedvet kaptam én is egy kis Esztis függőágyas alváshozKép

Megann! nekünk holnap jön a kertészKép ő a harmadik... de most én veszem kezembe az irányítást, semmi flanc, csak olyan növény jöhet, amit nem kell nyírni, meg permetezni és hasonlók, úgyhogy marad a jó sok fű, amit apa hetente lenyírKép és nem vagyok hajlandó gyomlálgatni stb. így is tiszta tropa vagyok, egyszert még terhesen gyomláltam egy egész vasárnapot és izomláz lett a mutató és hüvelykujjamban, akkor fogadtam megKép
sajnos nálunk kilátásról nem lehet beszélniKép a tietek viszont pazar!

Mea! jobbulást! ma Eszti farmerszoknyában, hosszú újjú bodyban és egy harisnyában szelte velem az utatKép nagyon meleg volt. sapit én mindig teszek rá.

Benianyu, nem írtam múltkor, de annyira jó az a kép rólatok, amikor megpuszilod Danit!!

Kincső is milyen nagylány már! szép volt nagyon a keresztelőn!

Rokica! ugye csak dolgozol, nem megsértődtél, vagy ilyesmi?Kép

na, ennyire emlékszem hirtelen, nem szándékosan hagyok ki senkitKép

KépKép
KépKép
and

Márti!

Hát igen! Tudod én is panerlban nőttem föl.Nekem ez kész büntetés voltKép,mert 4 éves koromig viszont kertes házban laktunk Wekerlén és onnan vannak a legszebb emlékeimKépKép.
Csak aztán jött a tömbösítés, a panelrengetegKépKépKép

És van ám másik teraszunk isKép, csak egyenlőre így néz ki:
Kép

Úgyhogy én mostanában csak menekülök itthonról...KépKép, ma épp döngölőgép volt a porondon...azt hittem még a csillár is leszakadKépKépKép, úgy dübögtek az terasz mellett...

De ha egyszer kész lesz, ez lesz a Kánaán LénácskámnakKépKépRemélemKép

Megann

Kép

Kép
megann

Tünde Kép

Krk sziget,Baska nevű kis halászfalu a sziget legdélebbi csücskében.
Mesés.Kép
Mi évek óta oda járunk.
Tiszta,nyugis,nem drága és HOMOK MEG FEHÉR KEREK KAVICS VAN!!!! nincs szikla meg sün(tengeri).

Holnap bővebben ha érdekel,mert én ugye már alszom????KépKépKép
annamami

az agyamra megy...

jucc73
Érd

And!

Te jó ég, ne ijesztegessKépKépKépKép
Más is mondja, hogy évi több kertészt "fogyaszt" el egy szezon alatt...
Remélem mi nem így járunk....

A mi kertészünk is azt javasolta, hogy ne ültessek gyümifát...Kép, egy ideig hajlottam rá hogy hallgatok rá, de mostmár csakazértiscseresznyefátfogokültetniKépKép
És még akarok egy sárgabarackot, meg egy diót, meg egy szilvág vagy őszibarit....
Ráadásul itt a mi utcánkba minden ház előtt cseresznyefák vannak...hát pont én lógjak ki a sorból????
Miért fosztanám meg Lénácskát ettől a szuperjó dologtól??

És bavallom hogy nagyon számító módon a permetezést a szomszédra akarom rátestálniKépKép, mert neki a háza mögött nagy gyümölcsöse van, amit a faterja gondoz, és gondoltam hogy az én 4-5 fám már nem lehet akkora gáz az ő 50-100 fájuk utánKépKépKép
Persze ez még titok...majd jól be kell cserkésznem a szomszédot...

Egyébként döntőrészben nekünk is fű lesz, hasonló megfontolásból mint nálatokKépKépKép, de hogy azt ki fogja nyírni, na azt nem tudom...KépKépKép

megann

Kép

Kép
megann

Jucc!

Mi a gond???
Babanet???

M.

Kép

Kép
megann

Annamami!

Isten hozott újraKépKépKép
A lényeg hogy kész vagytokKép
Dobhatnál föl majd képet, az új kécóról, a gyerkőcről, ha lesz egy szusszanásnyi idődKép

Nekem is menni kéne aludni, mert én is kicsavarogtam ma magam...

M.

Kép

Kép
megann

Mit is akartam még...

Ja igen, megdícsérni Sis frizuráját!

Sis!

Nagyon vagány a séródKépOlyan merész vagyKépLe a kalappalKép

m.

Kép

Kép
megann

Annamami, Kép
SZIA!
igen, érdekelne, hogy milyen pl Ti milyen szállodába szoktatok menni? Jöhet priviben is, ide: havtunde@yahoo.co.uk ezen talán megkapom, én mindig olyan címeket tudok magamnak kreálni, amik tök hamar bekrepálnak... Kép

Megann,
Jesszusom, mekkora házat építettetek? Kép
Hány generációt akartok itt összetartani? A férjed nézi ott biztos távolból az utazóágyat? Kép
Vendég

MegannKép Igen, nem tudok máshogy frissíteni, csak ha írok valamitKép

Gyönyörű a házatok, nagyon szeretnék már én is kertesben lakni. Most hétvégére ígértük sógoroméknak, hogy segítünk nekik haladni a kerttel, de ez már nemtom, hányadik hétvége. Egyértelműen tudjuk a férjemmel, hogy mi csakis kész házat, kiépített kerttel fogunk venni, hogy azonnal élvezhessük...

AnnamamiKép Üdv újra köztünkKép

Jó éjt mindenkinek!

jucc73
Érd

Havtunde!

Igen jól látod, a férjem kémleli éppen Lénát a járókábanKépKépKép

A ház meg k...va nagyKép
Fele is elég volnaKép
Néha úgy érzem, hogy csak pakolok,pakolok,pakolok, és mégsincs rend!
Sokszor azt gondolom hogy összepakolok 2 neylonszatyorba és megyek vissza a jó kis 60nm-es kéglibeKépKépKép

Egyébként pont a méret miatt már régen is feldobtam hogy én is szívesen tartanék babatalit...hiszen hely éppen lenne,jólevegő, sőt nyár végére már fű is, sőt még kis medencét is veszünk(felfújhatósat), de hát ugye többen jelezték, hogy vidékre bajosan jutnának el..
Van busz, meg Hév, de még onnan is jó kis túra hozzánk följönni...
Bár Meához is elmentünk többen...
Férj is kérdezte, miután Meától megjöttünk és megnézte a képeket, hogy: És nálunk mikor lesz babatali????KépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Jucc!

Nagyon bölcs gondolatKépKépKépKép
Csak tudod nálunk még ráadásul férjnek ez(is) a munkája...úgyhogy nekem nem volt kecc-mecc....
meg hát azért bevallom hogy sírok-rívok itt, de azért nagyon nagyon tetszik és élvezem, és minden....csak az a borzasztó sok hercehurca, a macera, a terhesség alatti sok balhé mindenféle melóssal, szakiparossal.....stb....
Hát kell hozzá idegzet az fix.

M.

Kép

Kép
megann

Jucc!

Jaaaaa, nekem is volt így jó sokáig, hogy nem frissült magától az oldal........aztán egyszercsak magától megjavult....vagy lehet hogy apa közreműködött...???,mert én is szentségeltem ám rendesen...

Kép

Kép
megann

Zita már a szájához veszi a cumisüveget KépKép:
Kép
Vendég

Benianyu!

Atyaég, ez borzasztó! Szegény gyerekek!

Mea!

Gyógyulj meg mihamarabb, reméljük, Lívi nem kapja el!
Ja, még nagyon puhítanom kell Apát, de ki kéne ugranunk hozzátok Gergő párnikójáért.
Hétvégén megy anyumhoz, legyen egy biztos dolog a kezében.
Bár Apának nem sok kedve van a párniért kimenni, de még fűzöm őt egy kicsit.

Sis!
Tényleg nagyon vagány lett a punk-os séród!
Máté a hintában :-)

Megann!
NAgyon csini a kis cipőcske, amit LÉna kapott. Horgolt? Annyire bírom ezeket, ha nekem kislányom lenne, én is ilyeneket vennék neki!
Ja, és a házatok már most is mesés! Milyen lesz, ha kész lesz!

Fűnyírás: én is panelban nőttem fel, úgyhogy nekem kimondottan örömet okoz. Van vagy 400 m2, úgyhogy nem kis munka lenyírni, az biztos. Igaz, ez az egyetlen kerti munka, ami örömet okoz. Ja, meg a locsolás is!!!

Duda!
Köszi!
Nati nagyon helyes a kis kendőcskében!
Fogmosás Kép Kép Kép

Nálunk Gergő a kefét rágja, de szó szerint, tudod, azt a kis babakefét.

Annamami!
Üdv újra köztünk!

Kép
kuha

Tünde Kép!
Még azt is akartam írni a tegnapi fog-témához, hohy nálunk Lilinek lesz nemsokára Drakula-kinézete, mivel lassan hullani kezdenek a fogai. Olyan vicces, hogy egyszerre fogzik majd a két gyerek!

ayse

Szilvi Kép, remélem olvasod!

BOLDOG NÉVNAPOT MÁRKNAK!

ayse

Benianyu Kép!
Rájöttem, hogy a leírás illik egy iskolatársamra. Nem jogot tanult véletlenül a barátnőd?

ayse

Szép jó reggeltKép

Apa bekapcsolta a gépemet, úgyhogy jövök ilyen koránKép

Kuha!

Igen, cipellő horgoltKép
Néztem már ezer helyen hogy találjak egy olyat ami még nem járó cipő, szellős és inkább dísz, mint valódi cipő és lám, megtaláltamKép
Nagyon örültem nekiKép
Láttam elefántos cipőt is, kb 7000 ért full bőr és magasszárú...hát köszi azt inkább nem...
És ráadásul fehér, ami még a keresztelőre is csodás leszKép

Hallottátok???
El fog romlani az időKépKépKépKép
A francbaKép

Megann

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: