nagyon klassz volt ma a játszóházban, gyermekem nagyon jól eljátszott nélkülem, mégpedig egy babával!!!! Apja ki is akadt
Vennem kell egyet, mert akkor nem az én hajamat fogja húzgálni
Aagassi!
Sógornőm a SOTÉn kapott egy füzetet, tele orvos névvel, és abban olvastam olyan dokit, aki onkológus-nőgyógyász. A SzI-ben nem tudok ilyet
Lindi!
Ez a bringa!!!
nagyon király! És nagyon jól áll a barna haj! Gréti csoda édes!!! Szolmizálni én is tudok, Kodály-módszeren nevelkedtem
Juc!
Klassz, hogy ilyen jól alakult a hétvégétek, jó fejek a gyerekeid
És ma megismerkedtünk Ildiékkel, és Timi nagyon szép kiscsaj!!! És Kókusz ikrei olyan édesen aludtak egymás mellett!!!
Proone!
Gratulálunk a fogacskához! Klári gyönyörűséges!!!
Barbi! Én betartottam minden megszorítást szoptatás alatt az első 6 hónapban, aztán lazítottam rajta, aztán rájöttem,hogy már bármit ehetek. Azért az elején érdemes betartani, olyan rossz, amikor fáj a hasa a babónak, én inkább nem kísérletezgettem. Azért a görögdinnyéről és a főttkukoricáról nagyon rossz volt lemondani, de epret pl simán ettem, mert az nem okoz hasfájást, és szerencsére allergiát sem okozott nálunk. Egyébként tényleg gyerek függő! Az egyik ismerősöm már csak köménymagos levesen élt, mégis hasfájós volt a babája
Azért arra készülj fel, hogy valamennyire minden baba hasa fáj az elején, hiszen akkor kezdik használni a kis emésztőrendszerüket.
Fibi!
Akkora paraszt voltam, hogy meg sem köszöntem személyesen a pépet
Ne haragudj
És mégegyszer köszi
Rendelés elmaradt betegség miatt