A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Barbi!

Mi is itthon vagyunk Kép

Kimentünk a kertbe lustizni, tök jó idő volt, kint voltunk vagy fél órát, még meg tudtam kint etetni Gergőt, de mire végeztünk, baromira elkezdett fújni a szél, meg tökre beborult.
Besátoroztunk szépen, Gergő most a helyén alszik.
Azóta meg megint hétágra süt a nap.
Erről ennyit.
Ja, és én is aludtam egy órácskát.

Kép Kép Kép Kép Tényleg, nálad a hétfő a takarítós nap!!! Kép Kép Kép Kép

Szegény Leon! Remélem, hamar leemelkedik a hője!

Kép
kuha

Bocsi, csak semmi hozzászólást nem láttam a sajátjaim utánKép
F...s babanet!

Megann!
Köszi, de igazából nagyim törődik a kerttel, meg csak nyáron szoktunk kimenni, mivel ez egy hétvégi telek, pici házzal.
De a fiúk nagyon élvezik, szóval jövő héttől minden héten péntektől hétfőig kint leszünk.Kép

Márti!
Kép

Kuha!
KösziKép
Kár, hogy nem jöttök, de érthető, ha szombaton ilyen korán indultok!
Mi is csak akkor megyünk, ha Leonka meggyógyul.

Prüntyi!
Igen, egyszerűen nem kellett neki a cici. Na azért előtte is már volt, amikor kellett, volt, amikor nem. Két hét próbálkozás után meg feladtam, mert akkor már 6,5 hós volt, már csak reggel meg este szopizott.
Most reggel és este tápit kap.

Tünde!
Kép
Nolcsinak meg tök későn jött ki a szemfoga, már én is aggódtam. Szóval szerintem tök normális Zitánál is, ne aggódj!Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha!
Gergő ilyen jókat alszik mostanában napközben, hogy még Te is tudsz aludni?Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Igen, képzeld, pár hónapja simán alszik nappal 2 x másfél - két órát is.
Ahhoz képest, hogy 4 hónapos koráig 5 percet sem aludt nap közben!!! Akkor nem is mertem remélni, hogy egyszer ilyen jó dolgom lesz.
Úgyhogy a délelőtti alvásnál megcsinálom az ebédet, meg a dolgomat, délután meg lustizom egy kicsit én is.
Na, azért aludni nagyon ritkán szoktam, ilyenkor (is) lógok a neten. Kép

Kép
kuha

KépKépKépKépKép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Hát túl vagyunk a keresztelőn, jól sikerült. Kincsi egyszer elkezdett hangosan veszekedni a templomban, nagyon jó fej volt. Énekelt is és egyszer a keresztmama ölében elaludt. Végül 18-an jöttünk össze, örülök, hogy túl vagyok rajta.

Majd visszaolvasok.
a képeket kutyafuttában meglestem, Barbi, csodásak a virágokKép
Megann, a kilátás fantasztikusKép

Lányok, van egy doboz /3havi/ Cerazettem, valaki nem szeretné átvenni?

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Bkriszta,
nagyon jók a képek! És nagyon irigy vagyok, hogy Kincsinek el lehet tűzni a haját!!!! Kép

Davallia,
ahol Panda egyedül van, olyan, mintha egy játékbaba feküdne ott. Az utsó kép nagyon tetszik!
Vendég

Találtam egy kislánykori fotót rólamKép
Nagyon ráérek, Leon alszik, takarítás meg nagyjából kész van.
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kriszta!
Nagyon jók a kereszetelős képek, Leonnak is lesz majd, csak még nem szerveztem meg.

Davallia!
Nagyon édesek vagytok, ahol közösen alszotok!Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Tünde köszönmKép Most kapott 2 csattot meg 2 gumit a keresztmamától. Kincsin éli ki a kislányos cuccokat, mert neki fia van.
No elugrunk a postára, mert leányka felébredt.
Meg elmegyek a virágosho, visszaszolgáltatom a ládáját.Sőt elmegyünk Kincsivel a gy.ruháboltba, mert vissza akarok cserélni egy 2 részest, a keresztelőre vettem, de nem adtam rá, mert a kapott ruhákból nagyon megtetszett egy ésíaz volt rajta.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

KépKépKépKépKépKépKépKép
ma hatalmasat nyaraltunk az erkélyenKép!Kisnyúl elemében volt,még a haját is hagyta,hogy beállítsamKépKépKép!
a bébikompot,mint látjátok mászókának használjuk,annak nagyon jó!aztán elfáradt és most alszik a drága....

Emese és MarciKépKép
nyúlné

.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,küldtél egy pontotKépKépKép!
reagáljunk?Kép
.. ,

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Igen, mivel az a baj, hogy csak akkor látom a hozzászólásokat, ha írok valamit!Kép
Kisnyúl édes nagyon, ahogy próbál betörni az üvegenKép

Kinek volt már ilyen, hogy csak akkor látja a friss hozzászólásokat, ha ír is valamit???????
HELP PLEASE!!!!!!
És mi a megoldás?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Én még nem voltam így, illetve most gyanúsan nagy a kihaltság, és nem tudom most miért nem látom az új hozzászólásokat, azért mert nincsenek??Kép, vagy azért mert én sem látom?

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Na akkor nem pontot írokKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Persze sehol senki, én megi itt próbálkozomKép

Márti!
Szerintem sehol senki....Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Igen, én is rájöttem közben Kép
Gyorsan be is raktam egy mosást..

Szerintem sétálnak! Kép

Mi is voltunk már egyszer, csak nekem nincs erőm még egyszer lecipelni Bendegúzt babakocsistul a harmadikról, úgyhogy mi is itthon játszunk.

Hogy van Leonka? Lázas még?

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Jé, ezt most látom egy frissítésselKép

Köszi, egész nap magas hőemelkedése van, de szerintem most már lázas isKép
Éjszakára kap majd egy kúpot.
Meg nagyon nyűgi, nem jó neki semmi. Aludni mondjuk aludt valamennyit, de szokott ő azért ennél többet is.

Nincs lift a házatokban?
Mi is a harmadikon lakunk, csak nálunk szerencsére van lift. Nem is tudom, hogy citálnám le a két gyereket, babakocsit, testvérfellépőt, kismotort, stb.
Meg régi bérházban lakunk és jóóó magasak az emeletekKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nincs lift sajna, mert csak háromemeletes, mi lakunk a tetején. Kép
Én induláskor egyben lecipelem Bendegúzt babakocsistul, de fölfelé már két részletben megy csak. Gyerekkel fel a haramdikra. Lerakom játszani, aztán vissza a babakocsiért, és újra fel a harmadikra. Merthogy lent hagyni sem tudom, mert nincs babakocsitároló. illetve van, csak ki van adva irodának Kép.
Jó kis edzés. Annyi vagyok mint szülés előtt. Kép
Azt viszont nem tudom, mi lesz ha lesz egy tesó is.

Szegényke! Gyógypuszik mennek neki!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Most már a saját hozzászólásomat se látomKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

és az enyémet se?

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Nem skinhead lettem, hanem punk KépKépKép

Majd teszek fel képet, meg vissza is olvasok ám Kép

Pusztok

Sisék

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Barbi!

NEkem is sokszor előfordul, hogy csak akkor látom, ha írok egy pöttyöt.
Tünde javaslatára ilyenkor F5-öt szoktam nyomni, ez általában bejön.

Kép
kuha

?

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi Kép!
Tényleg gyönyörű a kert! És Leon nagyon édesen mosolyog! Velem már számtalanszor volt, hogy csak akkor láttam az új hozzászólásokat, ha írtam valamit.

Márti Kép!
helyzet ismerős a régi lakásunkból. Kedvencem, amikor mindez még egy kiadós bevásárlással is párosult. KépKépKép

Bkriszta Kép!
Nagyon szép volt Kincsi a keresztelőn (majdnem azt írtam esküvőn)!!!

Tünde Kép!
Dr. Spock azt írja, hogy gyakran előfordul, hogy a szemfog előbb nő ki, mint a metszőfog "bájos kis drakula kinézetet kölcsönözve viselőjének" Kép. Ez van a könyvben. Nekem az újított kiadás van meg. Elavultnak tartják ugyan a gyereknevelési elveit (?), de az orvosi részek szerintem tök megbízhatóak. Tuti, hogy nem angolkór, nem is lehetne.

Ayse

ayse

Márti!
Mi is a tetőn lakunk, ez a ház is csak 3 emeletes.
Láttam a képeket, nagyon csini vagyKép
Hát én se bírnám felhozni a gyereket babakocsistól, az biztiKép

Kuha!
Az F5 se jön beKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Akkor Te szerencsésebb vagy liftileg! Kép Sajnos csak négyemeletestől kötelező a lift. Kép.

Én egyébként egyben cipeltem fel, amíg Bendegúz el nem hagyta a 6 kilót. De most már nem bírom.

Ayse!
Igen, az a ráadás, ha babakocsi alja tele van cuccal! Pénteken bevállaltam apa helyett a hétvégi bevásárlást, csak hogy többet legyen velünk este. Megérte, mert jót sétáltunk együtt, viszont én délelőtt leizzadtam a cuccolásba, mint egy igavonó ló. Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Én sem tudok frissíteni, ezért írtam kérdőjelet. / nagyon kreatív voltamKép /

BarbiKép Nagyon édi a kiskori képed, szerintem tiszta Noel, de javíts ki, ha hülyeséget írok!
Kicsidnek jobbulást már végre!

SisKép Séta közben megláttam a fodrászomat, gyorsan arra vettük az irányt, be is jelentkeztem hozzá május 19-re / másnap esküvő, legalább akkor nézzek ki valahogy/. Utoljára szeptember 5-én voltam nála, csoda, hogy még megismert...
Várjuk a képet az új frizuról!

Állítgatás: sokat volt már szó itt arról, hogy minden úgy jó, ha magától csinálja a baba. Akkor érett rá a gerince, az izmai, az izületei. Nem csak az ó-lábról van itt szó, hanem arról, hogy megerőlteti magát, és már fiatalon fáj minden tagja majdKép Ha abból indulok ki, hogy nekem a kosarazástól mennyire fájnak a térdeim néha, pedig babakoromban nem sétáltattak, nem ültettek, nem állítgattak, és csak 18 hósan kezdtem járni, hát én nem erőltetném. Gondoljatok csak bele: egész életükben állhatnak, mehetnek eleget, állandó terhelés lesz a lábukon, ráérnek mégKép

AyseKép Nekem jó a május 19. Estig tartó bulit nem tudok akkor ugyan tartani, mert a fodrász szombaton nem tudott vállani, csak pénteken,
de teljesen jó. Többiek? Tudtok jönni a talira 19-én?

jucc73
Érd

Ja, TündeKép Persze, hogy lehet a szemfog, ezért is írtam asszem azt, hogy elvileg az jön ki a végén.

Mi is a harmadikon lakunk, háromemeletesben, de az új házakban szerencsére mindig van lift. Én sem bírnám fölcipelni a kocsit / le sem!/ , és mi is jól megrakva járunk mindig/ motor, homokozó, hazafelé meg a vásárolt cuccok/.

KrisztaKép Én a Te Cerazettedre is lecsapok, úgy tűnik, más nem szedi már/?/ Vagy ha mégis kell valakinek, mindenkiét nem kérem ámKép

jucc73
Érd

Jucc, Kép

Beszéltem Harival, holnap mondom majd neki a híreket a tali új időpontjáról.

Nekünk jó lenne a dátum.

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Az előbb kimentem a srácokhoz, mert a nagyobbik főnököm vacsorát óhajtott. Nézem közben, Gergő mit csinál, de sehol nem találom. Már az előszobában kóstolgatta apja cipőjétKépJó lesz végiggondolnom, mit is kell máshogy csinálni, hogy biztonságos legyen a kis kommandós kúszómászómnakKép

Kép

jucc73
Érd

kutykurutty

jucc73
Érd

Oké, Sis, örülök, köszi!Kép

Mindenki fürdet? Én is megyek!

jucc73
Érd

Mi is megyünk fürdetniKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok lányok,
mi is csavarogtunk, meg intézkedtünk délután...
Képzeljétek Tüncsinek úgy tűnik, készül a felső, első két foga is, 2-3 napja nagyon nyűgi, először azt hittem csak elkezdődik az anyás korszak, de ma éreztem, hogy úgy be van dagadva az ínye, és sokszor olyan keserves sírógörcsöt kap és nem is eszik 1-2 napja csak 1,5-2 üveg kaját egész nap, meg egy kevés cicit (amennyi még van benne)...kíváncsi leszek, hogy mikor bújik elő...az éjszakák sajnos még a szokásosak...így abból nem jöttem volna rá, hogy a foga a baj...Kép Kép

Barbi, kb 1-2 hete, hogy nálunk is csak reggel este va cici, és 1x napközben valamikor, csak nálunk az a baj, hogy nem issza a tápszert...nem tudom, hogy mivel váltsam ki ezt a két szopit...?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Tünde Kép!
Addig-addig nézegettem a fogzásról a könyveket, hogy összekevertem őket. A fennti gondolat a Kismamák és kisbabák egészségkönyvéből való. De msot idemásolom pontosan a mondatot:
"Előfordulhat, hogy az első fogak nem az első, nagy metszők, hanem a felső kis metszők, bájos kis Dracula-ábrázatot kölcsönözve gyermekének."

ayse

Prüntyi!
Hát akkor szerintem nem nagyon tudod kiváltani, max. tejpépet tudsz neki adni.
Azt eszi Tüncsi?
Miért akarod egyébként kiváltani, nem elég már a tej, vagy valami más oka van?Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jucc!
Noel szerintem inkább apukája, majd holnap fotózok Róla is kiskori képet, össze lehet hasonlítaniKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hmm, azt hiszem, ma inkább korán fexem... Rámjött valami végzetes fáradtság, ezt azonnal ki kell pihenni Kép

Tessék, Sisotris á la punk:

Kép
Kép
Kép

Jó éjszakát!

Sisotris és Máté

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Fogzásról:

Barinőm kislánya most nyolc hós, két alsó foga van kint, meg a két felső szemfoga KépKépKép

Nagyon mókásan néz ki, bár ez nem zavarja őt, édesen mosolyog így is. Dokinéni azt mondta nekik, hogy ez így is nagyon jól van.

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jaj, még egyet muszáj!

Máté esete a hintával:

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ezt pedig mindenkinek küldöm Kép

Õk nőnek a kertünkben:
Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ezt pedig mindenkinek küldöm Kép

Õk nőnek a kertünkben:
Kép
Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Kicsit off leszek, de nagyon ki vagyok borulva. Kép El sem tudom olvasni a mai hozzászólásokat, pedig gondoltam, hogy az eltereli a figyelmemet. Majd talán holnap.
Egy régi barátnőmet, akivel együtt voltunk kollégisták külföldön, tegnap lelőtte a férje és utána öngyilkos lett. Van egy 9 éves fiúk és egy 7 éves kislányuk. A kisfiú hívta ki a mentőket, mikor reggel megtalálta őket az ágyban. A pasi hátrahagyott egy búcsúlevelet, hogy állítólag a barátnőm megcsalta. Egyszerűen borzalmas. Kép Kép Kép Nem térek napirendre.
Bocsánat, hogy ilyen rossz hangulatban jöttem, de muszáj volt kiírnom magamból. Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Hülyebuzibabanet....

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: