A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Seriff, nagyon jó a kép! Kép Azt hittem, h. bekapta a virágot Hanna. Kép Kép Kép

Már megint haldoklik a topic. Kép

Erszényes, Zsófi egész hétvégén alig aludt napközben. Sztem minden érdekli nagyon és itt a jóidő....olyan nehéz most öltöztetni a babákat.
birolili

Sziasztok!

Kicsi Lillanak boldog szulinapot kivanok utolagosan is!!!
Kép
Igazan csinos volt az unnepelt! Latom a tuzijatek nagyon tetszett neki!Kép

Kesobb meg jovok, de lassan indulunk a tanacsadasra.

Puszi mindenkinek, Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok,

Bea,
biztos finom volt a torta, Lilla is jól belapátolt belőle Kép.

Ser,
Hanci már nem akarja bekapni a virágot? Esztinek biztos az lenne az első dolga Kép.

Lili,
mi sem aludtunk egész hétvégén. A csúcs tegnap volt, amikor reggel fél hattól este nyolcig háromszor félórát aludt Eszter. Nagyon gáz.

Most néztem, hogy árnyékban 25 fok van, napon még melegebb. Lehet venni elő a nyári cuccokat Kép. Mi egész hétvégén a szabadban voltunk. Görkori, bicikli, séta, kertészkedés, grillezés stb. Nagyon jó volt Kép.

Dettussal mi lehet? Már biztos otthon babázik.

Mino,
Bálint is óriási lett hirtelen. Alvás ma éjjel végre nagyon jó volt nálunk: este nyolctól reggel fél hatig egyszer kelt Kép. Na de azért ez nem mindig van így Kép. Mentek majd alvásvizsgálatra?

Syg,
hogy áll a medence alja? Most jól köt a beton ebben a melegben. Mikor költöztök?
balim

Sziasztok!

Nagy-nagy örömmel tudatjuk veletek,hogy megszületett Lencsike április 18-án 11.30-kor 3550 g-mal és 49 cm-mel Kép!!!Már itthon vagyunk és ismerkedünk egymással,nagyon szép és jó baba,egy kis tündérkeKép!Majd teszek fel képet is és elmesélem hogyan zajlott a szülés.Mindenkinek puszi

Kép Kép

Kép
dettus

Gratulálunk! legyen sok örömetek benne! Kép Kívánunk sok - sok tejecskét! Kép

Lenne egy kérdésem: Mikortól leht sportkocsiba tenni a babákat? Csak ha stabilan ülnek? Önállóan? Esernyőkocsira gondoltam.
birolili

Dettus
Gratulálok! Kíváncsian várom a képeket!

Ez jó kérdés a sportkocsi. nyáron szeretnénk menni nyaralni, de a mostani kocsi túl sok helyet foglal az autóban...
quill

Sziasztok

Hétvégét mi is szabadban töltöttük, már amikor nem volt senki lázas , biciklizés , homokozo készités, kertészkedés.

Lilla
Sok-sok boldog szülinapot kivánunk mi is , nem tudom hogy szoban mondtam-e.

Minó
Utolag is sok boldog névnapot kivánok.

Dettus
Gratulálok a babához , és legyen benne nagyon sok örömötök , és jo egészséget és sok tejcsikét kivánok . Várjuk a beszámolot és a képeket , de mindezelött sokat pihenjél.

Nana
Örülök hogy tul vagytok a mütéten és remélem hogy az idö elteltével halványodni fognak bennetek a rossz emlékek.

Lili
Sport babakocsi. nekünk van , a mienk az dönthető egy fokig én már beleraktam , de zavart egy kicsit hogy csak 3 pontos és a vállánál nem fogta semmi. Mi is valoszinű hogy csak ezt visszük a nyaralásra helyhiány miatt, pedig a másikat jobban szeretem mert telepakolhatom az alját.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Dettus: ez ám a hír!!! gratulálok és sok boldogságot kívánok! képeket nagyon várom! Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Véletlenül találtam Rátok! Kecskeméten szeretnék szülni, de csupa rosszat hallok-olvasok! Tapasztalatok? Steinmetz Doktorról tudtok valamit mondani? (Azon kívül, hogy nem beszél sokat nekem még nincs bajom vele)

Én kétszer voltam a kórházban hsg és missed ab. miatt a dokik rendesek voltak de a nővérek...ehh!
muminn

Lillácska

Gratulálok az egy éves szülinapodhoz! Klassz a járműved.

Dettus

De jóó! Gratulálok a kis bébidhez! Pont a névnapomon született. Kép

Nagyon meleg van. Mi lesz nyáron, már előre félek.

Kép

Kép
cukkermáz

Muminn: nekem a szobatársam szült a Steinmetz-nél ikreket és igy soxor jött a szobánkba megnyugtatni az anyukát, ugyanis az egyik baba kisebb súlyú lett. Õ teljesen megvolt elégedve vele.

Háta nővérek között nekem is voltak rossz tapasztalataim a gyermekágyas osztályon, de személy szerint nekem a dokim volt a lényeg, vele meg 1000%-ig elégedett voltam. Azt a pár napot ki lehet bírni, ugyis a baba a lényeg... Kép Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Dettus,
gratulálok én is neked, és sok boldogságot kívánok LencsibabáhozKép

Ma voltunk megint kórházban, szegény Lilit kétszer megsíratták, mert csak úgy tud elég levegőt kipréselni magából a ballonfújáshoz, ha sír. Aztán közben valami nagyon vacak lötyit kellett innia, szerencsére sikerült, mert a másik kislánynak szondán kellett leküldeniKép 10 nap és lesz eredmény.

Muminn,
én is meg voltam elégedve a kórházzal, el kell tudni fogadni a körülményeket, ez igaz, de szerintem is az orvos, és a hozzáértése a fontos.

Hétvégén voltunk a nagyinál:

Kép

Ma meg apa dolgozójában:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nana, orulok, hogy sikeres volt a mutet! Dani most hogy van?

Erszenyes, Kati tarkojan is vannak piros pottyok, en eloszor azt hittem, hogy beizzadt neki. A doktor neni jot mosolygott rajtam.Kép Nekem ez ujdonsag volt.

Linacska, latom Lilike nagy szamitogep guru!Kép

Elkiabaltam a lakasvasarlast.KépKépKép Szomoru vagyok es csalodott. Lelepett a vevonk, pedig en ugy beleeltem mar magam. Az a baj, hogy igy veszelybe kerult a kmeti lakas is. Egy honapunk van, hogy vevot talaljunk.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra: sajnálom hogy nem sikerült mégsem a lakáseladás... Kép Olyan rossz amikor már tényleg beleéli magát az ember aztán nem sikerül.

KépKép
erszényes

Dóra,
akkor ez ilyen szomorkodós és csalódott esteKép

Úgy felhúztam magam, este 20:14-kor jött az Interstore-tól egy levél, hogy amit megrendeltem etetőszék, és holnap szállítanák, ja és visszaigazolták, hogy hozzák, az már nincs abban a színben és nem is lesz. Ez még nem lenne baj, van két új szín, persze megrendelhetem ezeket is, 4000 Ft-tal drágábban.
Aztán írtam egy szerelmes levelet válaszként, hogy úgy érzem korrektnek, hogy ha már egyszer visszaigazolták, akkor az új színben, az eredeti áron szállítsák. Na erre nem jött még válasz, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.
Pedig már úgy vártam, direkt úgy rendeltem, hogy kedden hozzák, mert akkor itthon vagyok, Lilivel meg is beszéltem, hogy majd jön a futár bácsi a szép új székével, és azt össze lehet kenni...KépKépKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóra: sajnálom hogy nem sikerült mégsem a lakáseladás... Kép Olyan rossz amikor már tényleg beleéli magát az ember aztán nem sikerül.

KépKép
erszényes

Lina: én pont ugyanig jártam az Interstore-ral. Április 5-én rendeltem meg a Pierre cardin kengurut még dicsekedtem is vele hogy milyen jo, és a szállítás napján én is kaptam e-mailt hogy csak május elején lesz leghamarabb. Úhygogy én is irtam nekik levelet erre ők közölték hogy nézzem meg a Chicco-sokat mert tök jók érkeztek. Én meg jobb híján rendeltem egyet a 3990 Ft-os PC helyett 6400-ért. Kép Nekem is rosszul esett, de ez a Chiccos is jo lesz csak irtam nekik hogy a héten kérem a szállítást. Szóval én is többet fizetek igy mint előtte kellett volna.

KépKép
erszényes

Erszényes,
eddig pedig nagyon meg voltam elégedve velük. Nálam ugye az a baj, hogy ha akár két hónapot is várok, akkor sem lesz már az olcsóbb, és én mindenképpen ezt a típust szeretném. Ma még felhívok egy-két Chicco márkaboltot, hátha van nekik. Valahogy nem akarok csak az új szín miatt 4000 Ft-tal többet fizetni, ráadásul a régi még jobban is tetszett, mondjuk ez sem rossz. A levelemre persze még nem reagáltak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Képzeljétek, jött az Interstore-tól e-mail, hogy nekik a vásárlóik teljes elégedettsége a legfontosabb, ezért az új színt is az eredeti áron szállítják, csak holnapKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dettus,
sok-sok boldogságot Lencsi babához és sok tejecskét!

Dóra,
sajnálom a lakást, de talán nincs még veszve minden, egy hónap még sok idő.

Lina,
Lili bűvöli a billentyűzetet rendesen Kép. Kórház Kép.

Eszter ma - életében először - fél hétig aludt. Két ébredése volt este héttől. Hát nagyon bírnám ha így maradna Kép.

Nana,
hogy van Dani?

Pille,
pöttyös Flóra? Orsi meggyógyult?
balim

Sziasztok!

Dora,
Sajnálom hogy így átvert benneteket az állakásvásárló. Kép

Seriff,
Hanna tüneményes "kis nyuszi a fűbe." Kép

Lina,
Szegény kis Lili Kép, de látszik rajta őt nem viselik meg ezek a dolgok.

Syg,
Lemaradtam???? Leo már jobban alszik? Syg én tényleg nagyon kiváncsi lennék hogy miért kell egy nappal korábban befeküdni.megírod majd nekem? Tegnap azt hallottam ennek "anyagi" okai vannak???

Balim,
Hurrá! csak alakul majd az az alvóka! Kép
Egyébként végig nem mertem megkérdezni tőled miért Pesten műtőték a fiúkat. Féltem a választól.

Lili,
Gyönyörű új rucikban lefényképezhetnéd Zsófit. Egy kis babadivatbemutató?

Dettus!!!!
Szívből gratulálok! Képeket kérünk! Kép

Bea,
Kis egyéves kipihente már a buli fáradalmait?

Dani köszönjük jól van! Kép Éjszaka ugyan még furcsán hörög, azt mondják ez normális, csütörtökön megyünk kontrolra, majd rákérdezek.
Éjszaka még néha felsír, ill. vas. és hétfőn még napközben is néha felsíkitott hogy fáj a torka, de egy pillanat alatt megnyugodott.

Játszik, dumál, eszik (ezerrel) mint máskor, egésznap lent lenne a játszótéren! Kép
Semmi rosszra nem emlékszik, csak azt mondja mindig "olyan jó volt a mamival a korházban aludni" Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
örülök, hogy minden rendben és Dani ilyen jól érzi magát Kép. Nagyon ügyes kisfiú. Szerintem azért van ez a befektetés, mert így több pénzt kapnak a tb-től. Én is ezen akadtam ki, hogy annak idején mindenáron bent akarták tartani Marcit napokig, pedig először csak 24 óráról volt szó. Aztán szinte semmit sem csináltak, a gyereknek sem volt semmi baja, mégis kitalálták, hogy még egy nap. A gyerek semmit nem aludt bent, teljesen kimerült, ezért az eredetileg mondott egy nap után hazahoztuk saját felelősségre. Ott bent biztos összeszedett volna valamit, amilyen állapotok ott uralkodtak Kép. Az orvos meg a nővérke is szabályosan üvöltöttek velünk, hogy veszélyeztetjük a gyerek életét, stb. Mi viszont éreztük, hogy az jobb neki, ha végre kipihenheti magát és a hátralévő EGY!!!!! vizsgálat miatt nem marad bent még egy éjszakát. Végül a hátunk mögött ment a telefonálgatás ezerrel, de aztán a háziorvosunk is nekünk adott igazat, és kiderült, hogy anno ő is emiatt a "mindenáron bent tartani, kit érdekel ha még elkap valamit" szemlélet miatt hagyta ott a kórházat. Szerencsére ő is azt gondolja, hogy a gyereknek a nyugodt, megszokott családi környezet a legjobb. Főleg ha semmi sem indokolja a kórházat.
balim

Sziasztok!

Nana,ez tök jó, h semmire sem emlékszik rosszként Dani! Azt hiszem, bár nem betegágy mellett dolgozom/tam, h megvan a minimum ápolási napok száma, ill. hogy így több pénzt kap az OEP-től a kórház,mintha ambuláns ellátás lenne.De nem biztos, h ezért kellett befeküdni hamarabb.

Balim, akkor végre jót aludtál? lehet, h elfáradt a napon Eszter! Elmúlt a nátha?Vagy javult? Voltatok P-nél? Virágevésre azért még kell koncentrálni, de inkább csak szaglásszaKép!

Dóra, sajnálom, de fel a fejjel, ez a vevő is hirtelen jött,emlékszem előtte írtad, h nem nagyon sikerül, pár nap múlva meg,h mégis! Hátha!És mi volt tanácsadáson?

Lina, Lili ügyes csajszi ezzel a sok vizsgálattal, egy igazi hős!Kép

Dettus, gratulálunk Lencsilányhoz!Kép

Lili, örülök, h sikeres volt a börze! A fű simán kijött, bekentem egy kis golyós dm-es folttisztítóval, aztán be a mosógépbe. Sportkocsi,ha dönthető a háttámla, nem kell megvárnod,míg biztosan ül Zsófi-szerintem.

Roz, én is örülök, h láttalak Titeket! Nikinek annyira huncut szemei vannakKép Áki pedig hatalmas, Adri pedig egy szöszke tündér!Kép

Kép

Kép
seriff

Helló!

Nana, Mino,
nem tudtam, h Leona már jól alszikKépKép Nem vettem észre. Ma éjjel 6* ébredt, 7végén 1-2* fél órákat aludt nappal.

Nana, jól hallottad az okot, bár gondolom vannak tb előírások, amiket nem ismerünk. Pl. nálunk is x kórkép esetén x napig kell bent feküdni, h a tb fizessen. Sajnos ilyenekre is gondolni kell a kórházaknak.

Dettus,
gratulálok és legyen sok örömetek Lencsibabában!

Balim,
Eszter nózija? Megtaláltam a szert a harapásra, de az állatharapásra van, a tetanusz megelőzésére, úgyhogy marad az a 2, amit mondtam.
Medence alja kész, már nagyon költöznék, de nem tudom pontosan, h mikor lesz belőle vmi.

Dóra,
nagyon sajnálom!KépKépKép Reméljük lesz másik vevő!

Kép
sygnum

Ja igen! Lili, sztem is beleteheted sportkocsiba, ha dönthető.

Lina,
kicsit meglepődtem, mert a Faktumban 2E Ft-al olcsóbb volt egy autósülés, mint az Interstore-nál. Milyen széket rendeltél?

Kép
sygnum

Syg,mail ment.

Kép
seriff

Sziasztok!

Lili

Nyugodtan emeld fel a kocsi háttámláját, ahogy neki jó. Spotkocsi még fölösleges. Szerintem már nem is nagyon maradnak meg fekve ilyenkor.

Nana

Dani ügyes, jobbulást kívánok neki.

Lina

Tetszik az a számítógépes kép. Kép Most már vége a vizsgálatoknak?

Seriff

Nagyon szép Hanna és csinos. Szereti az autót? Nekünk is van hasonló.

Jó alvó lánykám mellett ma már megpucoltam az ablakokat és még jó pár dolgot megcsináltam. Ja, tornáztam is. Próbálok képet feltenni ide. Ez nem friss, az újak még a f. gépen vannak. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Dóra

Sajnos nem egyszerű a lakás vásárlás és eladás. Nekünk akkora mázlink volt az előző eladásával. Feladtuk a hirdetést, még meg sem jelent, és másnap eladtuk. Nem cécóztak. Akkor jött be a nagy hitel lehetőség, egy csomóan felvették hitelbe a lakás teljes árát, talán ezért is volt könnyű nekünk az eladás.

Kép

Kép
cukkermáz

Ser, Syg,
nem voltunk P-nél, mert javul Eszti nózija Kép. Köszi Syg, hgy megnézted a bogyót. Szerencsére már én is javulok Kép. Elhiszem, hogy nagyon várjátok a költözést. Hanna baba gyönyörű és szokás szerint nagyon csinos.

Cukker,
Adri is milyen figyelmes már, hogy nőnek ezek a babusok. A képen úgy látszik mintha a két pupillája nem egyforma lenne. Ez tényleg így van vagy csak itt látszik úgy? Azért kérdem, mert Eszternek is különbözőek.
balim

Sziasztok!

Drága Syg
Ha jól emléxem, nem azt írtam, hogy Leoka alvókája megjavult, hanem, hogy alakulóban van.. De Mint látom, nálatok is rapszódikus a helyzet..Kép
Legalább Eszter a stabil javulás útjára lépne, hamár Leona és Bálint nem...
Bálint ma délelőtt aludt 1,5 órát!!! KépKép Aztán most megint megy a szokásos "anya vegyél föl".. Pedig elő akarom készíteni az ebédünket, mert 13:00-körül már el kell mennünk itthonról..
Szép nap van megint! Nem mondtak mára sem esőt??
Tudja valaki? Kép

KépKép
mino

Bocsi hogy csak kérdezek...

Tudom hogy már írtátok...Kecskeméten kit, hol találni homeopátiás orvost??? Nem nekem kellene, egy anyukának a játszótérről. Kép

Köszi!

KépKép
KépKép
nana09

Nana: egy kép, ez új ruci. Majd a többit is felteszem, de nem nagyon szeret öltözni, így csak szép sorban, jó? Kép

Kép

Dora, én is sajnálom a vevőt. Kép

Balim, örülök a jó éjszakátoknak. Zsófi remekül alszik éjszaka, csak nappal...de ma jót aludt délelőtt szerencsére. Kép

Cukker, nem teljes sportkocsira gondoltam....ami dönthető, olyanra....meg amivel buszozni is lehet...Nagyon szép Adri! Annyira hasonlít Bencére! Kép

Sztetek kell már kenni a babók arcát naptejjel? Már jó meleg van, süt nagyon a nap.

Nana, örülök, h. Dani jól van! Botond? Õ hogy van? Mikor mész vmilyen vizsgálatra? Uh-ra?

Ser, nagyon csini Hanna! Kép Köszi a jegyeket mégyegyszer! Kép Örülök, h. jó rucikat tudtunk venni/tudtam. Kép Kép

Mino, köszi a telefont. Jó lenne megnézni, remélem sikerül. Kép

Balim, már akartam kérdezni: mi ez a harapás? Kit harapott meg és mi? Mi történt?
birolili

Nana, nekem Mino adta meg: Dr. Varga Judit homeós doktornő.

És kérdezz csak én is azt teszem... Kép
birolili

Lili,
igen, szerintem kend be Zsófi arcát, hamar megkapja a nap. És a sportkocsi is jó, mi már jó ideje azt használjuk.

Dettus,
nagy gratula Lencsihez, várjuk az élményeket!

Kép

Kép
kobudo

Lili!
Zsófi Gyönyörű! és nagyon édes! Kép Kép Nyáron elcsavarja minden kissrác fejét! Kép

Botond remélem jól van, bár nem értem...egésznap tekereg a hasambam, valahogy mintha sehogy se lenne jó neki. Dani nagyon nyugi pocaklakó volt, ugyhogy most ez az egésznapos fészkelődés nagyon furcsa.

Csütörtökön megyek a dokihoz, akkor kezdem a 35. hetet. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Mino,
remélem ilyen marad az alvóka, és szurkolok, hogy nálatok is alakuljon!!! Ez a mai már kezdésnek elég jó, nem?

Lili,
semmi különös, csak a kis cicibolondomból lett pióca Kép, de már javulok. Zsófi eszik még éjjel? Csinos az új ruciban Kép. Szerintem bekenheted azokat a részeket, amiket ér a nap. Eszti is nagyon jól alszik ma. Délelőtt másfél órát, és most megint alszik.

Péntektől állítólag megint hidegfront Kép, pont a háromnapos hétvégén.
balim

Lili,
Szerintem mindenféleképpen kend Zsófit és ne csak az arcát.

Mi Daninak 7 hós korában vettünk sportkocsit, sokkal jobban szerette mint az elsőt, de esernyőkocsit én 1 éves kora előtt nem vennék. Mondjuk nekünk egyátalán nem volt.

KépKép
KépKép
nana09

Keszul valaki delutan a foterre setalni?
mvirag

Sziasztok!

Balim,
köszi az érdeklődést.
Flóra sajnos nincs jól. Minden létező helyen van már rajta pötty, sebes a szája belül, nem mer pisilni, mert ott is sebes, a szemhéja, talpa, szóval mindenhol.Kép
4 éjszakán át volt a láza 39 fölött, ma volt az első éjszaka, hogy tudott aludni. Lent van a nagymaminál, de István szabadságra ment és lement hozzá tegnap.
Van aki azt mondja, nem kapta el a kicsi a testvérektől, máshol meg a 4 hetes csöppség is kipöttyösödött. Én nem merek kockáztatni, bár a szívem szakad meg,hogy nem lehetek vele Kép

Orsinak már csak vízszerű orrfolyása van, az sem sok. Remélem Eszti is gyorsan meggyógyul!

Babák nagyon csinosak, huncutak!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Annyira aranyosak vagytok, hogy vigasztaltok. Meg mindig bankadom kicsit, de azert mar jobb.Kép

Dettus, gratulalok a babahoz!Kép Sok boldogsagot az egesz csaladnak!
Kép

Erszenyes elhiszem, hogy csalodtal az interstoreban. Nekunk sem volt meg gondunk veluk. En egy masik netes babaaruhazzal jartam meg. Vegul visszamondtam a rendelest.

Cukker, milyen nagy mar Adri!Kép Nagyon kis figyelmes baba!Kép

Lili, Zsofi meg mar kesz holgy!Kép
En is kenem Katat, Hawaiian Tropicnak van 50-es bebi napteje, azt vettunk. Azt mondta a vedono, hogy 10 percet azert legyen napvedo nelkul a D-vitamin miatt.
Van sportkocsink, de meg nem nagyon szeretem, mert csuszik le benne a lany, talan par honap mulva mar jobb lesz.

Pille, nagyon sajnalom szegeny Florat.Kép Szerintem is nagy eselye lenne, hogy elkapja Orsi, jobb, hogy a nagymamanal van a nagylany.

Kati baba jol van. Tegnap mertek, 9120g. Tegnap kijott a 6. fogacskaja is! Felul 3, alul 3, erdekes sorrendben jonnek a fogacskak.Kép Ugy nezem felul a masik oldalon is igyekszik kifele a 7.
Meg mindig nem forog, hatrafele kuszik, meg korbe korbe, emelgeti a popsijat. Ha mondom neki tapsizik es papazik.Kép Zabalnivalo.Kép
Tennek fel uj kepeket, de bekrepalt a kepleolvaso, ma este apa megcsinalja.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

idojaras: szerintem nagyon porfi www.idokep.hu

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Syg,
ma voltam a Faktumban, végre találtam olyan pelenkázófeltétet, amit rég óta keresek.

Ez lesz Lili etetőszéke, olyan, mint Liliéké, csak más színű:
Kép

Ma olyan nyügi, kimondottan hisztis lányom van, gyakorlatilag mindenért sikongat, ökölbe szorított kézzel. Ilyen talán még nem is volt. Ok, én anno nagyon hisztis voltam, a radiátorba vertem a fejemet, de azért remélem nem örökölte...Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nagyon szép a szék. Kép Jó huzata van. Kép
Ez a radiátoros ugye nem komoly? Kép
Már akartam írni a fürdős képedre, amit Liliről tettél fel, hogy ugye milyen hamar eljön minden? Még múltkor azt kérdezted, hogy mikor fogja majd ő is a kacsákat úgy, mint Zsófi...és itt van. Aranyos. Kép

Ez a mostani kedvencem:

Kép
birolili

Lili,
mi újság Zsófi beszélőkéjével?Változott valamit?
mrege

Lili

Zsófi nagyon csini.

Lina

Nagyon szép ez az etetőszék.

Pille

Sok gyógypuszi Flórának és remélem Orsi megúszta most már.

Friss fotók

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Mrege, igen, változott, mióta járunk tornázni....nagyon sokat gyagarászik, igaz, akkor szeret igazán oroszlánkodni, ha van vmi a szájában. Kép

Cukker, nagyon jók a képek! Kép
birolili

Sziasztok,
ma is fél hétig aludtunk!!! De jó lenne ha így maradna Kép. Eszti is dumál, olyan édesen mondja, hogy "ba-ba-ba", feltérdel, rugózik, egyre inkább "belakja" a nappalit Kép.

Lili,
nagyon ügyes Zsófi is, így van ez a mozgás fejlődésével a beszéd is meglódul. Annyira cukipofi. És hagyja apát aludni? Külön dicséret. Tegnap sem aludt napközben?

Cukker,
annyira hasonlít a két gyerkőc egymásra Kép

Pille,
szegény kicsi Flóra Kép. De akkor most már túl vagytok a nehezén. Remélem Orsi nem kapta el.

Dóra,
óriási Kati. Õ már eszik gyümölcsöt, főzeléket? Hát ezek a fogak tényleg érdekes sorrendben jönnek. Mi megálltunk hatnál, másfél hónapja nem jött ki több. Bár ezzel is kegyetlenül tud harapni Kép. Egyébként Eszter sem forog. Mármint tud, de nem szeret, inkább oldalazva jut el mindenhová. Szerintem ő nem is fog, ezt a lépcsőt kihagyja, egyből kúszni vagy mászni fog. Nincsen ezzel semmi gond.

Lina,
radiátor Kép Kép. Hát veled sem lehetett könnyű anyukádnak Kép. Tényleg sokszor vissza kell gondolni a saját gyerekkorunkra és akkor könnyebb elfogadni, megérteni, hogy mit miért tesznek ezek a gyerekek Kép.
balim

Dóra,
tényleg nagyon jó ez az időjárásos honlap!
balim

Balim,
ezt a hisztit úgy adtam elő, hogy a nagymamámat szívműtét után hazahoztuk a kórházból, hatalmas seb..., ami ezzel jár, és anyu nem engedte, hogy nála aludjak, persze így utólag teljesen érthető módon, és akkor eldobtam magamat, és az öntöttvas radiátorba vertem a fejem. Babakocsim úgy lett, hogy mivel nem akarták nekem akkor ott megvenni, egyszerűen kitoltam a boltbólKép

Cukker,
nagyon aranyosak a gyerkőcök, tényleg nagyon hasonlítanak.

Dóra,
kendőd nem hiányzik? Szívesen visszaadnám, nem használjuk, mondjuk még annyira a kengurút sem. Szerintem két héten belül Pesten is leszünk megint, akár ott is sétálhatnánk egyet, kis nosztalgia...
Most Lilinek is úgy van egy IKEÁ-s, 143 Ft-os kis plüss egere, hogy megmutattam neki, erre elmarta, és rögtön be a szájába, gondoltam, akkor ezt most már megvesszük, valami úgyis kellett a parkolójegy hosszabbításhozKép

Lili,
néha én is elgondolkodom, hogy már 5. hónapos Lili, milyen gyorsan eltelt az idő. Olyan sokmindent csinál már, alig hiányzik neki valami a hasraforduláshoz, folyamatosan beszélget, eljátszik magában....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj, összekeveredtek a sorok, Dóra utolsó két sora, még az előző bekezdés végeKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: