A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Anikó!

Már máskor is akartam írni, csak most olyan szita az agyam a sok rajzolástól, hogy el is felejtettem.
Olvastam, hogy nem volt jó a méhnyálkahártya vastagságod, és tudom, hogy Te is szeded a clostilt. Amikor a múlt hónapban voltam a dokinál azt mondta, hogy a mnyh vastagságára kedvezőtlen hatással van a clostil, és, hogy arra is van valami bogyesz, de végül nekem nem kellett, mert nem volt vékony a mnyh-ám, csak ez úgy megmaradt a fejemben, hogy nem lehet, hogy a clostil nincs jó hatással nálad a mnyh-ra?!?!?

dido

dido
dido

Feltöltődött az elem a fényképezőnke, úgyhogy felrakom a tesztetKép
Remélem, hogy TI is átjátok és nem csak a mi szemünk káprázikKép

Kép

dido

dido
dido

Dido!
Ezt bizony látom én is!!! Nem csak a ti szemetek káprázik! nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
örülök nektek Kép
Semmi baj nem lesz.
mátra

Sziasztok!

Igaz, én itt csak olvasgatni szoktalak benneteket, de most itt az ideje, hogy írjak is:

Dido,
ez bizony 2 csík!!!! Hatalmas gratula! És könnyű terhességet kívánok!!! KépKépKépKép

Puszi, és mielőbbi babásodást mindenkinek!!!!

Zsókuci

Kép

Kép
zsókuci

Dido!! Kép
Ez fantasztikus!!! Szívből gratulálok!! Kép Kép

Nálam sajnos semmi jó hír, mivel elkaptam a kisfiamtól a hányás-hasmenés vírust, és tegnap du. és égész éjjel majd meghaltam. Még most is 37,5 a hőm, teljesen kiütött. Hiába volt tegnap a 14. napKép Kép
Holnap nem is megyek dokihoz, majd csak pénteken vérvételre, hogy megnézzük, volt-e egyáltalán pé. ebben a hónapban.
Megyek, mert borzasztóan érzem magam, meg most nem akarok keseregni Nektek!

Hogy jobb kedvvel zárjam az üzenetet: Gyönyörűen süt a nap, Dido boldog, és mindenkinek csodálatos vasárnapot kívánok!!! Kép

Rolly
rolly

Sziasztok!

Én ugyan mégcsak most először írok, de 2 nap altt sikerült egy egész hónapot visszaolvasnom.Kép
Hihetetlen annyi pozitív energia áramlik ezekből a sorokból, ahogy mindenki örül a másik sikereinek, és együttérez ha kudarc éri.
Amikor olvastam,h. Bea zebrás lettKépakkor annyira meghatódtam és olyan boldog voltam én is.Kép
Rettenetesen szurkolok mindenkinek, aki babát vár és hamarosan megérkezik a baba, annak is aki most lett zebrás (én is nagyon remélem,h. hamarosan az lehetekKép
Valaki tudna Nekem segíteni, abban,h. hogyan tuok regisztrálni az oldalon és létrehozni egy profilt.
Sok puszit kívánok és még azt, h. mindenki megtapasztalhassa a világ legjobb érzését, amiért még a havi fájdalmakat is érdemes kibírni, ez pedig az,h. a világon a legjobb anyukának lenni.(NA ezt jól leírtam Kép remélem értitek mit akartam írni.)
Annyi kérdésem lenne,h. ha a párommal a peteérésem előtt 2 nappal és utánna egy nappal voltunk együtt, akkor mennyi esélyem van a hónap végén újabb háziállatok befogadására? Gondolok itt a zebrákra?KépKép(A Fertility-n vezetem))
Illetve még azt is,h. van egy perzsa cicám, és mindenkitől olyan "tanácsokat" kapok,h. ha babát szeretnénk akkor meg kell tőle válni.Kép De nekem akkor megszakad a szívemKép
Előre is köszönöm a válaszotokat, és nagyon örülök,h. ennyi sok jó babaszerető ember közé írhattam.Sok Puszi:
Pupy
Pupy

Szia Pupy!

Hirtelen most nem tudom leírni hogyan kell regisztrálni, mert engem is megzavar, hogy nem lehet a főoldalról belépni. De mindjárt utána nézek. A cicával kapcsolatban kicsit fentebb olvashatsz Zsúkáék már leírták, de szerintem egy orvosi ellenőrzés után és a cica megfelelő gondozása után baj nem lehet. Ne érintkezz az alommal és vidd orvoshoz őfelségét. Nekem is van egy hófehér perzsám. Bízz benne, lehet, hogy megfogantál, de 3 napot szoktak mondani. Merthogy a kiskatonák addig bírják.
Próbálkozz a regisztrációval a főoldalom.
Itt pedig valóban örülünk egymásnak és együtt sírunk-nevetünk. Jó kis csapat ez Kép
mátra

Csak egy gyors bekukk:

DidoKép
Tiszta szívemből gratulálok Nektek! Kép Problémamentes, boldog 9 hónapot kívánok! Kép

Mindenkinek köszönjük a dícséreteket laura nevében is! Kép

SysyKép
Vigyázz magadra és várjuk a híreket! Kép

EszterKép
Szegénykém, tényleg, még belegondolni is a másodiknál mi mindent leírtál... Kép Tudom, hogy megbírkózol vele. Csak meg ne romoljon a sok kaja, amit főztél, mire jön Marci Kép Kép Kép

NorwellKép
Bocsánat Kép Kép Kép De azért jó volt! Kép

DudduKép
Most kell azt írni, hogy Boldog évfordulót??? Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Dido!
Köszönöm az infot,aranyos vagy hogy gondoltál rám!Én a closty mellett szedem a medrolt is.Holnap reggel is megyek ultrahangra akkor majd elválik mennyi lett!Hallgattam Norwellre és egész hétvégén joghortot ettem!
Ma is csináltam LH tesztet és ott van már a második csik de még nem olyan erős mint a kontroll csik,és azt irja a leirás,hogy ugyan olyannak vagy talán még erősebbnek kell lennie!
Szerintem akkor holnap már jo lesz!

Pupy!
A cicádat vidd el orvoshoz és ott tudnak vért is venni,hogy veszélyes e rád a toxoplazma miatt!Minden oltást adass be neki ami kell és az almot ne te takaritsd!Én nem válnék meg tőle a helyedben!Az én kiskutyám 16 éves és amikor terhes lettem sokan kérdezték:-ugye elaltatjátok?
Eszem ágában sem volt és még ma is közöttünk van hála istennek!
Szerintem az állatorvos is megfog nyugtatni téged!Ha a Kati olvas minket ma akkor biztos leirja neked hogy hogy kell regisztrálni!Nekem is ő segitett!
Puszi Aniko

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Didó, Drága!
Most indulok Szegedre, és gondoltam, anyuéktól még beugrok, és megnézem, mi újság Adrival, de hát te leptél meg helyette.
Ez akkor csoda, nem? Hiszen majdnem semmi esélyt nem adtál magadnak. Hát akkor mégsem fej-fej mellett, de örülök, hogy neked összejött. HATALMAS GRATULA!!!!
Puszi
Vendég

Helló Angie!!Látom itt vagy!!!Kép
Irok neked e-mailt!!Olvasd el!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Újra itt, gondoltam, hátha...Kép

Anikó!
Piros, pont olyan, mint a gifen, amit feltettél nekem!Kép Nagyon szép, és már ebben fogjuk Kende babát hazahozni, majd belepróbálom a hordozót és a babakocsit!Kép
Remélem, a joghurt beválik, ezt az interneten olvastam, hogy állítólag a dokik is ajánlják a méhnyálkahártya vastagításra. Nagyon remélem, hogy így lesz!!! Dobok egy fotót a kocsiról (a rendszámot nem sikerült kitakarni...Kép):
Kép

Pupy!
Üdvözöllek én is a csapatban! A macskával kapcsolatban ne aggódj, lehet szűrni, hogy van-e benned toxoplazma vírus, és egyébként a nyers hússal is meg lehet fertőződni. Nézd meg a következő linket:
http://www.vital.hu/themes/sick/women4.htm
Ja, és azt elfelejtették odaírni, hogy a kilenc hónap alatt zárjuk magunkra a lakásajtót, sterilizáljuk a szobát, és még véletlenül se menjünk ki az utcára!!! Na jó, csak vicceltem!Kép Nekem nincs macskám, de ezek szerint nem is ez a lényeg, nekem eszembe sem jutott megnézetni...

Unique!
No problem...Kép

Didoka!
Ebbiza két csík!!! Mondtam már, hogy a Kende babás első tesztem ugyanilyen volt?Kép

Duddu!
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!!!
Kép
Nekünk május 1-jén leszKép, és úúúúúúúúristen, már a második!!!Kép

Most jöttem meg anyumtól, és a tesómék lehozták a három hetes kisfiukat. Egy tünemény!!!!! Olyan jól esett megfogni, meg finom kis babaillata volt, tisztába is tettem (ennek örömére lepisilt...Kép) Jaj, már alig várom, hogy babázhassak!!!!Kép

Jók legyetek, és majd még benézek, hogy mizu...

Sziasztok

Norwell+Kende baba

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

Anikó!
Nagyon köszönöm a jó tanácsot.Igazából eszem ágában sincs elaltatni a cicát, hisz imádjuk. Az alomtakarítást pedig a cica pici kora óta a párom csináljaKép
De ezt a toxoplazma vizsgálatot elvégeztetem.Kép
Ja és azt hiszem,h. sikerült regisztrálnom magamKép

Norwell!
Köszönöm a cikket, elolvastam, hasznos volt.KépHolnap megyek és sterilizáltatom magamKépCsak vicceltem.

Duddu!
Én is gratulálok a házassági évfordulótokhoz.Kép
Bár mi még csak jegyben járunk, mi is tervezzük az esküvőt.Kép

Dido!
Gratulálok a zebrácskáidhoz, és minél boldogabb 9 hónapot kívánokKép

Sziasztok!
Pupy
Vendég

Igyekeztem visszanézni titeket. De azért nem tudtam visszaolvasni az összes lemaradásomat.Mármint sok sok hét termését. Azért a lényget leszűrtem.

Unique

Gratulálok a kislányotokhoz, igazán nagyon édes és végig bőgtem a szülés történetedet. Bárcsak már én is ott tartanék.
Vigyázzatok magatokra és élvezz ki minden pillanatot vele.Kép

Adriana, Inoram
Húúha. Szorítok!! Ti is nemsokára szültök Kép

Sys
Neked is nagyon szorítok! Kitartás.

Zsúka
Hát ez a cica gyönyörűKép Én is macska őrült vagyok, nekem két perzsa cicám volt otthon, az egyik sajnos tavaly beteg lett és el kellett altatni. Meg az is sajnos, hogy nem lehet az új lakban, mert allergiás lettem a macskákra. A sors fintoraKép

Monyóka
Sose keseredj el az 1cn miatt, szorítok a következő hónapra. Hidd el tudom milyen rossz a várakozás. És BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Bea
Szerintem örült a jövevénynek, csak a férfiak olyan hülyén tudnak reagálni. Biztos minden rendben lesz.

Duddu
Nagyon jók a sztárfotókKépA milyét hol? Örültem, hogy kivettem, hol a gyerekKépNa jó az egyiket láttam, de a másik..Kép
És akkor most, hogy van 1 fiú egy lány? Vagy 2 kis krapek?
Gratula a házassági évfordulóhoz.

Jucmuc
Õszinte részvétem

Rolly
Kitartás. Remélem már jobban van a kisfiad, és soha nem mond, hogy soha.

Dido
Gratulálok!

Én most paff vagyok inkább nem is írok sokat. Hihetetlen hangulat hullámzások bőgés, dühöngés, nevetés...nehezen bírom..de május 2.-án megyünk a dokihoz, hogy végre megtudjuk mi volt a vizsgálatok eredménye. Olyan tehetetlennek érzetem magam ebben az egy hónapban..néha még a munkakedvem is elszáll ettől az állapottól.,

Na puszi nektek! Igyekszem összekaparni magam a földről türelmes férjem segítségével.

KépKép
KépKép
fleur

Szia Dido!

El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök, és nem kicsit van dezsavű hangulatom :-)
Bízom, benne, hogy minden rendben lesz, cseregj rá az orvosra, és ne hajtsd túl magad!
Kerestem egy zebrát, remélem rendben találtatik:

Kép

Pusszancs:

Juca

tjuca

Lányok!
Nem győzöm megköszönni, hogy velünk örültök, és drukkoltokKép.

Dudu!
Hát még a miénkreKép, nekünk is most lesz 31-énKép

Pupy!
Üdv. közöttünkKép!!!, és minnél hamarabbi pocakosodást kívánok nekedKép!!!

Anikó!
Drukkolok, hogy holnap már jó legyenKép!!!!!!!!!!!!

Angie!
Tényleg csoda, mert ebben a hónapban csak egyszer sikerült eggyütt lennünk, mert a sok munka után hullaként estem az ágyba, és az is a 13. napomon volt, és az én ciklusaim 30 körüliek, sőt mostanában e felettiek, úgyhogy tényleg azKép, és még el sem merem hinni, majd ha a doki is megerősíti talán akkorKép.
Drukkolok a dokihoz holnapraKép!!!

Norwell!
Gratulálok a szép kocsihozKép
Akkor az unokaöcséd felavatottKép, végülis idee hozzászokniKép?!?!?

Virág!
2.-a már mindjárt itt van, szorítok, hogy jók legyenek az eredményekKép!!!

Na megyek, mert a hajnali munka meghozta az álmosságomKép

dido

dido
dido

Sziasztok!

Dido!
Megvan az áprilisi zebrád!!!Kép GRATULÁLOK! Emlékszel, annyira bizonygattad már a Construmán is, hogy leírtad a hónapot...én akkor is azt mondtam, várjuk ki a végét!!!Kép Sőt, amikor írtad, hogy barnázol, nem sajnálkoztam...kivártam, mert, amíg nem jön meg...ÉS!!!KépKépKép
Kép

Aniko!
Progiszuri és Utro nekem holnapig biztosan....
Hétfőn ezekszerint mindketten dokitlátogatunk!Kép Majd gondolok Rád!Kép

Rolly!
Szegényke!!!Gyorsan gyógyulj meg!Kép

Csibe!
Mekkora már a pocód? Láthatnánk???Kép

Norwell!
Nagyon szép az új piros "családtag"Kép
Majd alkalmasint én is (ApaKép) teszek fel a múlt heti négykerekű szerzeményünkről...Kép "Õ" is Nagyon szép ám!Kép

Pupy!
Üdv itt! Gyors pocakosodást!Kép
Kép

Dudu!
Házassági évforduló...KépKépKép Négyesben!Kép Tök jóóó!Kép
Tényleg, Tőled sem kaptunk még meg pocakfotót...Kép

Fleur!
Kitartás!Kép Május 2.-a mindjárt itt van...Kép

Puszó Mindenkinek! (Külön öröm nekem mára Sumi győzelmeKépKépKép!!!)
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok Lányok!

Gondoltam még egyszer beugrom ma hozzátok.Kép
Ha nem gond lenne egy kérdésem is.Kép
Szóval ma járok a 17 cn.-on és egész nap olyan furin fáj a pocim, mint amikor meg akar jönni, csak ez a legenyhébb változat.Tehát épp,h. érzem, de épp ez az érzek vmit.Volt már valakinek hasonló? De lehet,h. csak magamat idegesítem feleslegesenKép

Brill!
Én is nagyon örülök Sumi győzelménekKépKép Ja és hogyan csinálod az integető és a nagyon mosolygó smile-kat? Kép

Puszi és Jó éjt Mindenkinek!
Pupy
Vendég

Dido!

Ezt Neked küldömKép ha jól látom ő is pocakos.KépKép

Kép
Vendég

Sziasztok Csajszikák!

DidoKép
Ez bizony két csík! Továbbra is nagyon örülök! Kép
Beszélj a dokiddal hamar!
Gondolom, már húzod a lóbőrt, szép, babás álmokat!

Adri, SysyKép
Hát még mindig egyben... Kép Elhiszem, milyen nehéz lehet most. Ezt a bizonytalanságot én is utálnám..

SysyKép
Majd kikérdezhetlek téged is az István Kh.-i tapasztalataidról?

AdriKép
A Szt. Imre nagyon jó hírű. Unique is ott szült! Kép Csak, hogy valami pozitívat is írhassak.. Kép Kép

AnikóKép
Hirtelen sokkoló lehetett, amiket a doki mondott, de hidd el, meg fogsz nyugodni. És ne felejtsd el a pozitivitásod, hiszen olyan sok van benned! Kép
Az LH-tesztet szerintem még használd, mert ha nem megrepedt tüszőt láttatok az UH-n, akkor még lehet negatív...

TimikaKép
Kristófnak már milyen érett a tekintete. Hihetetlen, hogy néhány hét alatt mennyit változnak... Kép

CsibeKép
Gratulálok a sztárfotóhoz!! Kép 15. hét... repül az idő..

SyryKép
Elvileg május végéig dolgozom "aktívan" és utána már csak hébe-hóba. Ez attól is függ, hogy milyen gyorsan sikerül betanítani az utódomat, aki viszont máj. 2-án kezd. Kép
Amúgy hogy s mint?

BrillKép
Remélem, übereltek majd a képpel! Kép Kép De hogy versenyben maradjak, küldök mindjárt pocis képet is... Kép

RollyKép
Most aztán beindultál, már ami az írást illeti.. Kép Ez az!
Sajnálom, hogy lebetegedtél, de tudod, hogy van a totál esélytelen hónapokkal... Kép

UniqueKép
Jaj, még mindig olyan gyönyörű a pici lány! A szemei Apjáé, ha jól emlékszem, ugye?

EszterKép
Már azt hittem, hogy nem is hallunk Rólatok, csak már Marci születése után.
A lényeg, hogy túléltétek ezt a néhány nehéz napot. Mostmár jöhet, igaz?
Nem akarsz egy SMS-t dobni, ha beindulnak a dolgok? Csak, hogy tudjuk, mi van Veletek és ne rágjuk le mind a 20 körmünket... Kép

ValérKép
Olyan jó látni, hogy olvasol minket. Pont a napokban gondoltam Rád, hogy mi lehet Veled. Ha van kedved, írj mail-t és mesélj! Kép

MátraKép
Ügyes vagy a táblival! Csak így tovább!! Kép

KendemamiKép
Nagy gratula a kocsihoz!

PupyKép
Üdv. a csapatban!
Szerintem csak regisztrált tagok írhatnak, szóval azt hiszem, nem egészen értem a kérdésedet. Így válaszolni sem igazán tudok... Kép Kép

FleurKép
Jaj, de kár, hogy nem jössz többször, itt biztos, hogy erőre kapnál. Én emlékszem, hogy 2 hónapunk elment a hülye vizsgálatokkal és a várakozással és mégis kaptam megnyugvást a topikokból. Szóval gyere többet és erőre kapsz! Kép Már nincs sok hátra! Kép

LányokKép
Köszönjük szépen a gratulációkat! Ez volt az első évfordulónk és igazán kellemesen telt! Kép

És akkor a beígért pocifotó:
Kép
A szemeim az örök álomkórt mutatják, de nem az a lényeg. Csak azért hagytam rajta a fejemet, hogy ne érje szó a ház elejét! Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Bea!
Hogy vagy?
Nem irsz magadrol!
Hogy érzed magad?

Norwell!
Gratulálok mágegyszer az autohoz!
Nagyon szép!Kép

Dido!
Én is megnéztem ám a teszted!
És az a csik ott van ám!
Vigyázz magadra!

Duddu!
Nagyon boldog házassági évfordulot kivánok nektek!Kép

Juca!
Hogy vagy?Kép

Rolly!
Remélem már meggyogyultatok te meg a kisfiad?!
Kép
Eszter!
Olivér jobban van?
És te,hogy vagy?
KépSikerült megfőznöd a fiuknak?
Virág!
Szoritok nagyon május 2-ra!
Minden rendben lesz!

Brill!
Akkor holnap gyere,hogy mi volt az orvosnál!
Kocsirol egy kép?
És a pocakodrol?Esetleg?!Kép

Mindenkinek jo éjszakát kivánok!
Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Szia Duddu!

Nagyon szép kis pocid van, gratula hozzá.Kép
Nem egészen értettem amit nekem írtál.Kép Már sikerült magam regisztrálni, uh. tudsz válaszolni.Illetve melyik kérdésre gondoltál? A cicámra vagy a picit fájó pocimra?

Na mostmár tényleg megyek, mert holnap menni kell dolgozni.KépKép

Pupy
Vendég

Réka!
Nagyon csinos vagy!
Szerintem egy olyan képet fogunk látni rolad is mint Stellárol aki végig vékony és csini volt csak egy oriási pocak látszott belőle!
Szép vagy nagyon!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!Kép

Nagyon tetszik a tábla,ügyes vagy!Kép

Dido!Kép

A teszted egyértelműen pozitív,nagyon örülök nektek!Kép
Vigyázz magatokra!Kép

Unique!Kép

Vigyázok magamra amennyire csak lehet!
Örülnék ha a jövő héten megszülnék,de ez még bizonytalan.Kép

Duddu!Kép

Boldog első házassági évfordulót!Kép
Nagyon szívesen leírom majd neked a tapasztalataimat a kórházzal kapcsolatban.Kép

Fleur!Kép

Köszönöm a szorítást,aranyos vagy!Kép

Rólunk: Holnap reggel megyünk dokihoz vizsgálatra,és remélem hogy minden rendben lesz.
Majd délután jövök a hírekkel,addig is szép álmokat mindenkinek!Kép

Sysy
39+2
sysy77

Anikó!!Nagyon szépen köszönöm jól vagyok!!Kép
Aki akarja nézzen át a másik topikban van a keddi tesztem!!KépA 2006 a mi évünk leszben!!És még mielőtt bárki belekötne:nemtudom ÁTTENNI IDE!!KépSorry!!
Nagyon stresszelek a szerdai doki miatt!!Remélem minden rendben lesz!!KépHolnap reggel hivom az időpont miatt!!Lányok!!Itt ki jön a tesztelésben??
Mindenkinek minden jót kivánok,BABÁSODÁST!!!
Mára ennyi!!Jó éjt!!Kép

Kép
bea27

DIDO!!Gratulálok!!A babaszobában megnézheted,hogy hány hetes vagy!!A kalkulátorban!!KépVannak tüneteid??Ha igen,mik???
Ott nekem a jövőhétre a 8.hetet jelöli!!
Jó éjt!!

Kép
bea27

Sziasztok!
Péntek óta nem tudtalak olvasni benneteket. És most reggel mit olvasok??? Örömhíreket Didoról.
Szívből gratulálok Nektek. Problémamentes 9 hónapot kívánok neketek!!!
Gyanús volt már nekem, hogy jó ideje nem jelentkeztél és amúgy a tábla tetején voltál. Szuper.
syry

Kép

Kép
syrynx

Dido kedves!

Ez tényleg nem káprázat. Gratulálok!
j.
Vendég

Dido!

Miket látok! Ez egy gyönyörű kétcsíkos teszt! Bizony nem káprázik a szemetek, ott van az a második csík!!! Nem is hiszed el, mennyire örülök nektek! Hamarosan az orvos is megnyugtat, és akkor teljes lesz az örömötök!Kép

Rolly!

Gyógyulj meg Te is, és a kisfiad is! Jobbulást kívánok nektekKép

Pupy!

Üdv közöttünkKép Remélem nem kell sokat várnotok a kis trónörökösreKép Kicsit írhatnál magadról, ez egy ilyen kis kíváncsi bagázsKép
Nem lehet, hogy a tüszőrepedést érzed, ezért fáj a hasad? Csak egy tipp voltKép

Dudu!

Boldog házassági évfordulót! A pocid pedig nagyon-nagyon helyes! Nem hiába ikrek laknak benne, már rendezik maguknak a gyerekszobátKép

Norwell!

Klassz a járgányotok! Nagyon büszkén fog benne üldögélni Kende babaKép

Fleur!

Május 2-a gyorsan itt lesz, addig tartsatok ki, még jó, hogy ilyen kis drága türelmes férjed vanKép

Timika!

Kristóf egyre édibbKép Igazi nagyfiú már! Csúcs ez a szerkó rajtaKép Már a játszótéren fürtökben fognak lógni rajta a csajokKép

Unique!

Laura meg egy kis királylányKép A párnával való kitámasztás nálunk is játszik az oldalt fektetéshezKép
Klassz, hogy múlóban van a pocifájás. Olyan szörnyű nézni, mikor szenvednek szegények...

Mi ma délután megyünk csípőszűrésre, holnap hasi és koponya ultrahang, jövő kedden pedig a 2 hónapos oltásraKép jövő hétvégén pedig ismét Bajára, ezúttal ballagásraKép Lesz programunk bőven...Kép

Tudom, hogy nem írtam mindenkinek, ne haragudjatokKép
Megyek, legalább elmosogatok, amíg a törpicsek alszikKép Persze 6-kor felébredt, hogy ő kialudta magát. Na jó, mondom, akkor keljünk fel. Tisztába tettem, átöltöztettem nappali ruhába, megittam a kapucsínómat. Mire jól kiment az álom a szememből a kis drága visszaaludt, én meg itt maradtam ébren, és már nem tudok aludni... Rafkós kiscsaj ez az én kislányomKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ezt tegnap kaptam, és szerintem tök jó... Megosztom Veletek:

Mit tesz a születési sorrend...

A mama ruhái
1. gyerek: Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet. 2. gyerek: Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod. 3. gyerek: A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1. gyerek: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2. gyerek: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy múltkor sem segített.
3.gyerek: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1. gyerek: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat. 2. gyerek: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg. 3. gyerek: Már miért ne viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1. gyerek: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod. 2. gyerek: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet. 3. gyerek: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan kell újraindítani a mechanikus hintát.

Cumi
1. gyerek: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, amíg otthon elmoshatod és kifőzheted. 2. gyerek: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted. 3. gyerek: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1. gyerek: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2. gyerek: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá. 3.
gyerek: Igyekszel még az előtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének, vagy a térdét kezdené verdesni.

Babaprogramok
1. gyerek: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babameseklubba. 2. gyerek: Eljártok babatornára. 3. gyerek: Eljártok a közértbe és a ruhatisztítóba.

Kimozdulás
1. gyerek: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre. 2. gyerek: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek. 3. gyerek: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1. gyerek: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán a gyermekben való gyönyörködéssel. 2. gyerek: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebbik összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit. 3. gyerek: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1. gyerek: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért. 2. gyerek: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelus tartamát, hogy távozott-e. 3. gyerek: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből.

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nos visszaolvastam, jegyzeteltem, most írok.

Először is mindenkinek köszi aki drukkolt a vizsgálathoz! Pusszantás érte.

Timika!
Kristóf egy tündér-bogár. Nagyon édes és milyen hajasbaba!

Norwell!
Ma megyek dokitváltani, vissza a régihez. Azért a hozzáállás nem mindegy. Bp-en teljesen máshogy álltak az emberhez a magánklinikán, és nem mondhatom azt, hogy azért mert ott fizetek érte, mert itt is fizetek, mert magánrendelésre járok. De körübelül azt vártam volna egy választott dokitól, mint amit bp-en egy egyszeri vizsgálatnál kaptam.

Brill!
Első képek buborékról, hát persze hogy ország-világnak megmutogatom! Kép Apa is olyan édesen nézte dvd-n tiszta büszke volt magára, bár az fejéről kapott képpel voltak problémái, mert felfedezni vélte rajta a kezét meg a lábát Kép Nem baj, majd belejön Kép A ti képetetek is várom már Kép

Anikó!
Ne keseredj el a vizsgálat miatt, neked is sikerülni fog újra! Az a 3 év hidd el nem volt felesleges és véletlen, én hiszek abban, hogy mindennek meg van az oka.

Szülés előtt állóknak kitartás, bár remélem már mire ezt írom kevesebben vagytok Kép

TJuca!
Azért róka jelet nem olyan könnyű ráhímezni az utód oviszsákjára Kép

Rolly!
Ez a doki engem már nem fog ijesztegetni, mától máshoz járok.
Amúgy sajnálom a betegségedet, de hozzáteszem buborék is akkor fogant mikor a párommal mindketten betegek voltunk Kép

Unique!
Laura is nagyon aranyos!

Még képet még minden gyermekről!!!

Dido!
HURRRRÁÁÁÁÁ!!!!
Gratulálok, az bizony két csík ott! Vigyázz magatokra!
És ahogy egyszer valaki nekem mondta: "Üdvözöllek az örök aggódások világában!" Kép
Mátrának rögtön lett is melója!

Mátrának gyorsan meg is jegyzem ezek szerint jó és szerencsés "csíkos" kézbe került a tábla Kép
Amúgy nagyon jól csinálod Kép

Pupy!
Üdv itt!
Amúgy nekem ilyen tünetekkel jelezte a petém az érést és tüszőrepedést.

Duddu!
Nagyon csini a pocid! A buksid is, és egyáltalán nem olyan álomkórós! Látnál engem, főleg most, hogy még takonykóros is vagyok.

Nos nem tudom kit felejtettem ki, de annak is szép napot kívánok!

Pusszantás: Niki és Buborék

kancellárka

Joreggelt, Lanyok!
Remelem, hogy nagyon szep hetvegetek volt!

Dido!
Hat oriasi gratulacio! Olyan jok ezek a hirek itt a forumon, hogy az embernek kicsordul a konnye! Kivanom, hogy terhesseged minden pillanata orom legyen szamotokra!

Lanyok!
Latom itt hazassagi evfordulora szokas ketcsikos tesztet remekelni, hat szoritsatok nekunk is nagyon, mert a mienk julius 30-an van! Addig hatha osszejonKép

Uj lanyok!
Ez a forum nekem is sok vigaszt jelent, foleg a "mar megint megjottKép" allapotban. Isten hozott!

Sajnos nincs nagyon sok idom irni, de jo olvasni minden sorotokat!

Sok puszi mindenkinek!

Nomi
7. cn (mar kozel a pe., nem?Kép)

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok!

Itt vagyok, nagyon rossz volt, hogy nem tudtam jelentkezni péntek óta. Férjecském szerint már teljesen bepörögtem a babanet miatt, de sebaj. Kép

Igyekszem majd visszaolvasni, de ma sok meló van. Aki pénteken szabin volt az így jár.Kép

na egy kicsit a hétvégi történésekről:
Pénteken Győrben voltunk az Audi gyárban. Nagyon szupi volt. Onnan indultunk Celldömölkre az uncsi tesómékhoz, akiknek van egy másfél éves babájuk. Teljesen odáig voltam tőle. Szombat reggel indultunk haza Ajkára, de útközben megálltunk Bakonypölöskén a mamáéknál, ott is voltunk és ebédre értünk anyuékhoz. Este buli a barátosnőmnél, majd vasárnap Forma1 és szavazás után indulás vissza Pestre. Este 10-ig kint a kertben locsoltam, nyírtam a füvet, úgyhogy úgy estem be az ágyba, de a kert nem várhat.Kép
Mióta a mensim volt azóta fáj a jobb petefészkem és tulajdonképpen másfél hónapja hányingerem van, mint például ma reggel is úgy ébredtem, hogy mindjárt jön a róka, de csak ingerel. Szóval nem tudom mi van, mert hát előző hónapban megjött és elég fájdalmas na meg sok volt. Mondjuk lehet valami más belgyógyászati bajom is, de pénteken minden kiderül, mert akkor megyek dokihoz.

Visszaolvasok és mindenkinek megpróbálok írni.
Addig is sok puszi. Kép
zsúka

Sziasztok!

Csak gyorsan:

Kanci!

Örülök, hogy orvost váltasz, lényeg, hogy megbízz benne. Rókát hímezni, veres paca két fül meg egy farok:-) De átadom Didónak a kis Vukokat:-)))

Duddu!

Nincs is nagy pocód, de majd lesz:-) Az én fejem reggel katasztrófa, még ott is víz van, csak a szemeim 50%-át használhatom nézésre. Még szerencse, hogy onnan lemegy nappal, de a lábaim brutálok.

Dunakeszis Csajszik!

Anikó!

Róka most nyugiban van, vagyis mostanában nem ölelgettem a wc csészét, néha gyors iramban megcéloztam, de visszavertem a támadást jippié!

Szóval szerdán megyek Földhivatalba, ez már egészen biztosnak tűnik. Megbeszélhetünk talit, csak nekem 2-re vissza kell érni Pestre védőnénihez :-( Onnan vagyok felismerhető, hogy van egy mellső púpom, meg két kisebb felette, és a lábamon orbitálisan ronda vietnámi strandpapucs látható-> növelve a járműveken az emberekben a homeless benyomást, így mindig kapok helyet:-) valamint egész egyszerűen másba nem megy bele a lábam:-(((( Na nem baj, divatot teremtek! ;-)))
Szóval valami hajnali vonattal megközelítem a tett színhelyét, bevetem magam az ügyintézésbe, majd várok a tul. lapra. Közben összehozhatunk valami röprandit, ha valaki éppen ráér:-) Utána vissza a fincsó kis nyóckerbe a védőnénihez, majd itthon kipurc.

LányokKép

Kórházi lista elkészült. Aki ír címet, küldöm. A többi duma begépelése még várat magára. Lehet rendelni neten szopipárnát, ha érdekel valakit benyomom a linket. Na és megvan Stöpszli bölcsője!

http://www.babaszoba.hu/services/smallad?k=batu&cid=user&t=2&x=27&y=8
A felső képen láthatót vettük meg, szerintem édi, atombiztos, kézzel faragott, és szép, na meg kicsi, ami nekünk nagyon fontos:-)

Na most megyek ügyintézni, este jövök:

Juca

tjuca

Juca!
Engem érdekel a lista és a szopipárna linkje is
kancellar@citromail.hu
Köszi!

kancellárka

Sziasztok!
Egy csodás fél-hétvége után. Kép Ha most sem jött össze a baba soha nem fog Kép
Ezt most kaptam, nem tudtam ellállni, főleg az Évié után:

Mit tanultunk a szüleinktől:

1. Megbecsülni mások munkáját ("Ha mindenáron meg akarjátok ölni
egymást az öcséddel, kint csináljátok! Most takarítottam fel")
2. Vallást ("Jobb lesz, ha imádkozol, hogy kijöjjön a fehér ingedből!")
3. Az időutazás alapjait ("Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz
magadhoz!")
4. Logikát ("Azért, mert én azt mondtam")
5. Tornamutatványokat ("Most nézd meg hogy néz ki itt hátul a
nyakad!")
6. Bőrön át táplálkozást ("Fogd be a szád, és edd meg a vacsorád!")
7. Türelmet és kitartást ("Addig ülsz ott, amíg a spenót el nem fogy")
8. Meteorológiát ("Úgy néz ki a szobád, mintha tornádó söpört volna át
rajta")

Szép napot mindenkinek, délután jövök és lesz tábla is.
mátra

Juca!
Ártani nem árt. Remélem szükség lesz rá. A címem tudod Kép
mátra

Sziasztok!
Dido!!! Kép Kép Micsoda hírek! Kép Kép Nagyon-nagyon gratulálok!! Kép Kép
Azért a dokidat hívd fel mielőbb, nem lesz semmi baj, de azért néha egy kis utrogestan is kell a closti mellé, a biztonság kedvéért. Vetess vért, és megnyugszol, az nagyon fontos!! Kép
Nagyon örülök, szép évfordulós meglepetés!! Kép Kép

Réka
korek

Sziasztok!
Rég voltam már..
Unique!
Megkésve, de szeretettel gratulálok Laurához, tüneményes kislány.Kép
Dido!
neked pedig a két csíkhoz gratulálok! Vigyázz magatokra!
Duddu!
Aranyos a pocid! Lesz ez még nagyobb is!Kép

Én jól vagyok, ma megyek UH-ra, és kíváncsi vagyok, vajon megtudjuk-e kislányunk lesz, vagy kisfiunk.Kép
Majd írok, ha tudunk valamit.
Sok dolgom lesz még szülés előtt, mert nyelvvizsgáznom kell, szigorlatoznom kell, és szakdolit írnom a nyáron.Nem baj, majd csak meglesz valahogy ez a sok minden.
Üdv az újaknak!
Bogi
dbogica

Sziasztok ujra!
Hat egy nagyon bosszanto dolog jut eszembe ujra meg ujra. Hatha ti tudtok valami okosat mondani erre: mostanaban a legtobb ismerosunknek az a masodik-harmadik mondata miutan koszonnek, hogy "Na, jon mar a golya?" vagy valami hasonlo "aranyos" kerdes. En ugy erzem, hogy lassan mar nem tudom turkoztetni magam es egy szep nap valami nagyon csunyat fogok odamondani...Hetvegen is a friss nagyi ismerosunk azzal jott elo, hogy "na, most mar van annyi pelda elottetek, miert nem csinaltok ti is egy babat?". En meg savanyu-elkeseredetten csak annyit tudtam kibokni egy sirastol fuldoklo mosoly kozben, hogy "Persze, mi leszunk a kovetkezok". Veletek is elofordulnak ezek? Vagy csak en reagalom le ilyen erzekenyen a dolgot?
Na bocs a nyavalygasert, de toletek remelem a vigaszt!
Pusszancs mindenkinek!
Joetvagyat!

Nomi

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok Lányok!Kép

Megjöttünk a dokitól és még mindig egy ujjnyira vagyok nyitva,de a doki azt mondta hogy alakul a helyzet.
Nagyon aktív volt a kisfiunk állandóan elbújt így többször is kellett keresni a szívhangját,amit én nem valami nyugodtan fogadtam,de kiderült hogy nincs semmi baj,csak valószínűleg nagyon helyezkedik.Kép
Szerdán kell menni ultrahangra és pénteken pedig megint CTG-re ha addig nem indul be a kisfiunk,bár ahogy most megint fájdogál a hasam nem tudom hogy kihúzzuk-e péntekig.
Szorítsatok Nekünk!
Most megyek pihenni mert elég rosszul érzem magam,majd még jövök ma.

Adriana,Eszter!Kép

Veletek minden rendben?Kép

Sysy
39+3
sysy77

Sziasztok!

Dido!KépKépKép
Micsoda hírek!! Annyira meghatódtam, nagyon örülök, hogy végre sikerült!!Kép Nagyon vigyázz magatokra, és boldog pocakosodást kívánok!Kép
Kép

Dudu!Kép
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz! Kép
A pocakod nagyon csini, szépen alakul.Kép Vigyázz a porontyaidra!!Kép

Sysy, Eszter!Kép
Most már nagyon közel vagytok, kitartás! Pont én mondom ezt??KépKép

Unique!Kép
Laura nagyon édes baba! Megérte az a hosszú várakozás!Kép
Most már túl vagyok a holtponton, már csak várom a szerdát, amikor befekszem, és végre történik valami.

Évi77!Kép
Nagyon jó amit a 3 gyerekesekről írtál! KépKép
Mi is 3-an vagyunk, és kb. így is volt minden, ahogy le van írva.Kép

Most megyek ebédelni, azán még benézek később.

Adri+Levike
40+5

Kép

Kép
adriana

Sziasztok Lányok!

Gondoltam benézek hozzátok munka közben egy kicsit.Kép
Évi!
Nagyon tetszett a születési sorrend.Ha az ember belegondol akkor valóban így van.Kép
Nem tudom,h. mitől fájhat a pocim, mert elvileg a grafikonom alapján (amit a Fertility-n vezetek) a 12cn-on ovuláltam.Ma pedig a 18.cn van.Ma egyébként már nem érzem,h. úgyhogy nem tudom mi lehetett.Az viszont eléggé aggaszt,h. a hőmérsékletem nem ment annyira fel,Csak 0,2 fokot.Kép A bemutatkozásomat estére tervezem,akkor kicsit több időm lesz.Kép

Kancellárka!
A peteérésem elvileg a hőmérsékleti görbém alapján korábban volt.Bár bevallom őszintén,h. ebben a hónapban nem éreztem akkor a szokásos pici fájdalmat.Szóval nem tudom mitől volt.
Esetleg meg tudod mondani,h. hol láthatnék képet Buborékról?Kép

Nomibogár!
Nagyon szorítok Nektek,h. sikeres zebrás házassági évfordulót ünnepelhessetek!Kép
Egyébként teljesen megértem,h. mennyire rossul esik,amikor megkérdezik,h. miért nincs még baba.Az a baj,h. sok ember azt hiszi,h. ez a világ legkönyebb dolga, pedig sajnos nem.Ha pusztán a szeretet erejével lehetne megfoganni, szerintem már mindenki gy egész fociválogatottat hordana a szíve alatt.KépDe kitartás, jönni fogKép(Magamnak is ezt mondom)

Zsuka!
Kíváncsian várom,h. mit mond a dokid pénteken!Kép

Juca!
Engem is érdekelne a kórház lista (bár még sajnos nem aktuálisKép pupy81@gmail.com az e-mail címem.
Előre is köszi!Kép

Mátra!
Nagyon nagyon tetszik a tábla, amit csinálsz.Lenne rá lehetőség,h. esetleg én is felkerüljek?!Kép Este írok magamról!Kép
KösziKép

DBogica!
Nagyon sok sikert kívánok az államvizsgákhoz.Bizti sikerülni fog!Kép

Sysy!
Szorítok,h. a picuri mél hamarabb kint legyen.Kép

Adriana!
Kitartás!!Szerdáig márcsak 2 nap van, és legkésőbb akkor egy új élet indul elKép

Sok puszi Mindenkinek! És további szép napot!
PupyKép
Vendég

Dido
Bocs, hogy ide írok, de olvasgatom néha és szívből gratulálok a csíkokhoz Kép Az enyém is ilyen volt, kétszer kellett megnéznem Kép Írj majd az egri topikba is, várunk!

Puszi,
Vera
reva

Dido!

Nagyon örülök! Kép Itt a tavasz és jönnek a babák, jó nézni a táblát, ahogy megkapjátok a zebrát.Kép (Nagyon ügyi vagy Mátra.Kép)

Junko!

Azt hiszem meg tudom állni, hogy nem hőmérőzök, nem veszek tesztet, dehogy meddig tart azt nem tudom.Kép

Duddu!

Nagyon helyes kis pocid van. Hogy viseled ezt az áldott állapotot? Kép

Nomibogar!

Nem vagy egyedül, nálunk is ugyanez a helyzet.Kép Ki kell bírni. Amin igazán begurulok az az, hogy 1 hónapon belül többször is megkérdezik, mintha hetente lenne peteérésem és azonnal kiderülne, hogy terhes vagyok. Kép
Pénteken megyek vizsgálatra, majd akkor kiderül, hogy minden rendben van-e.
Abban tudnátok segíteni, hogy mi az amit érdemes megcsináltatnom vérvizsgálatból? Mit lehet kimutatni a 24. ciklusnapon?

Anikó!

Ne keseredj, hisz van egy gyönyörű szép kisfiad és hamarosan jön a következő. Mátra pedig csak rakja a zebrákat.Kép

Angie!

Tessék lustizni egy kicsit, mindig csak a munka meg a munka. Arra gondoltam, hogy minden hónapban ki kellene vennünk "megtermékenyítési" szabit.Kép

Na megyek még visszaolvasni.
zsúka

Pupy!
A babanetes képtárban kancellárka név alatt találod meg az albumomat, felraktam oda is buborék képeit.

kancellárka

Pupy!
A babanetes képtárban kancellárka név alatt találod meg az albumomat, felraktam oda is buborék képeit.
amúgy meg a könnyebb elérhetőségért most itt a linkje is: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=8795

kancellárka

Béna voltam bocsánat...

kancellárka

Kancellárka!

Köszi a linket, csodálatos ez a kis Buborék!Kép Szeretnék hozzá gratulálni.KépÉs te is gyönyörű szép menyasszony voltál!Kép

Zsuka!
Én is mennék a megtermékenyítési szabira! Benyújthatnánk, mint törvényjavaslat az új kormánynak!Kép

Puszi!
Vendég

Sziasztok!
Én is megjártam az orvost!
Négydimenzossal nézték és nagyon jo volt!
Én is láttam mindent!
A tüszőm délelött megrepedt és a folyadék ott volt még!A méhnyálkahártya 11mm azt mondta ez jo!
De azért eszem a joghurtot továbra is!Ezek szerint én éreztem jol és a 18.napon van a tüszőrepedésem!Jövöhét kedden megyek még egy progi ellenőrzésre!Ha az is jo akkor aztán a jövöhonapba nekiugrunk az inszemnek!

Niki!
Köszönöm a biztatást!Igazán jol esik!
Jol teszed hogy orvost váltassz!Tényleg az a legfontosabb hogy megtudj bizni benne!

Zsúka!
Igazad van!És tudom,hogy van már egy csodálatos kisfiam amiért hálás vagyok a sorsnak,és mindent megteszek hogy legyen még egy vagy még kettő mert a legcsodálatosabb dolog anyának lenni!

Juca!
Örülök,hogy már jobban vagy!
Küld át nekem a rokákat már szivesen fogadnám őket!
Szerdán én ráérek,csak angolom van 11-12-ig és utána 12.15-re ott lennék a földhivatalnál érted!És elviszlek egy jo kis sütis-fagyizásra!Én kocsival leszek és ha gondolod be is doblak utána szivesen Pestre!Hogy ne keljen zötykölödnöd a vonaton!
Sysy!
Örülök,hogy minden rendben volt az orvosnál!
Jobban vagy kicsit?
Adriana!
Most már tényleg csak két nap!
Nagyon szoritok értetek!
Eszter!
Veled mi van?
Mátra!
Azt hiszem egy jo darabig most nálad lesz a tábla nem kis szerencsét hozott,hogy átvetted!
Remélem a hétvége meghozza a gyümölcsét!
Évi!
Nagyon jo az irás!
Doribaba hogy van?
Bogi!
Mi volt az ultrahangon?
Nomi!
Nagyon sok tapintatlan ember van a földön sajnos!
Ne keseredj el miatta!Fel a fejjel és bizz magadban!(ezt pont én mondomKépKépKép)És amikor már ott lesz a baba a pocakodban majd világgá kürtölöd hagy tudja meg az egész világ!Utána majd azzal fognak ostromolni,hogy mikor jön a következő baba!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: