A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Még vmi, a táncos műsorból: ki az a rtl-es (számomra legalábbis) új ribanc? Aaaannyira unszimpatikus volt. Kép A műsor egyébként attól egy fokkal jobb volt, mint amit elsőre gondoltam róla. A boxtól meg mindenképpen! KépKép
Vendég

Még mindig a pisilés? Kép Hihi, sokan vannak ám, akik állva pisilnek nyilvános helyen tölcsér nélkül is. Ez már nem a kísérleti fázis, amit kiskorunkban próbálgatunkKép Ki előbb, ki később...

KuhaKép Gergő-sorozat csúcs, az alulról fényképezett nálam a nyerőKép A kutya félelmetes.

Kisnyulas képek ismét őrületesek, a villamoson tényleg nagyon bizalmatlanul nézKép

BabKép Nagyon csinik vagytokKép Hogy-hogy kevés állat volt kint? Nem volt elég jó idő?

RokicaKép A Cerazette jöhet, ha nem kell másnak. Meától is kapok Kép Elvileg Harinak adja oda Prüntyi taliján, mert valszeg nem tudok menni. De Te készülsz az én talimra is, úgy lesz a legegyszerűbbKép
Video csúcsKép

AyseKép Köszi a tölcsértKépKépKép
Lili hogy van? Andrison semmi rossz jel?

DóriKép Elfelejtettem válaszolni korábban a kérdésedre: elég szar volt, amikor én tuti biztos voltam benne, hogy babám van, és a doki azt állítja nincs ott semmi. Nagyon vártam a bébit, és nehéz volt az a két hét, amíg kiderült, hogy biza, nekem volt igazamKép De hozzátartozik az igazsághoz, hogy a méhnyálkahártyát duzzadtnak látta az UH-n, ez azért egy lehetséges jel volt, én meg feszülőnek éreztem a melleimet.

PrüntyiKép Valóban jeleztem, hogy mennék a talidra, de úgy néz ki, le kell mondanom rólaKép Korábban már ecseteltem, hogy túl későn tudnék indulni a bébiszitter miatt, ráadásul két óra az út Hozzátok vonattal+BKV-valKép

Egyetértek: veszekedés helyett inkább szép képek foglalják a helyet! Kép Julcsi is szép, mint mindigKép

Teszek fel egy mait én is, mi csak a környék játszótereit próbáltuk felderíteni, de annyi van, hogy nem sikerült mindegyiketKép Holnap folytatjuk.
Ma Gergő is kendőben volt a levegőn:

Kép

Judit+Gergő+Balázs

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Bab, ez mi? Kép

Juci!
Nnnna végre! Szépek vagytok! Milyen nagy fiad van. Macska a babakocsi aljban csúcs! Kép
Vendég

KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Dóri,
Próbálkoztam, elsőre nem akarta. Kicsit macerás, de nagyon jópofa!

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok, visszaolvastam azt a kisregényt amit írtatok, de már a tizedére sem emlékszem. A képeknek viszont nagyon örülök.

Julcsi már a patkányos képen is nagyon tetszett (nekünk is van olyan patkányunkKép), és most az újakon is nagyon szép a gyönyörű barna szemeivel.

Bab, nagyon helyesek vagytok, a kis komoly Tofi csak az apa ölében mutatja meg a szívdöglesztő mosolyát.

Évi, milyen szép zöld az udavarotok, Gergő biztosan hamar megbarátkozik majd a kutyusokkal.

Kisnyúl.... hát igen ő KisnyúlKépKép.

Zsuzsa haláli ahogy csócsálgatja a mellszívó alkatrészétKép.

Andi, Bébé Confortot vettünk végül, olyat ami Cleóéknak is van, de ez súlyban ott van, mint a tiétek. Natinak nagyon jól áll a napszemüveg, bár vétek eltakarni azokat a szemeketKép.

Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Nekem ezek a fejkendős fiúk tetszenek nagyon! Nagyon vagány! Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Dóri
KösziKép
Igen, Marcikám elég nagydarab babaKépKép
Dani, a cica meg először a baba helyet célozta meg a kocsin, de miután tudatosult benne, hogy azért mindig macerálom, beérte az aljával. Az még cicásabb isKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
Marci mind a kettőtökre hasonlít! Az esküvőn már popcakban volt?

Jucc,
tényleg milyen nagy Gergő!
Vendég

Dóri, sajnálom, viszont örülök, hogy most már tudatosan rajta vagytok a projectenKép. HajráKép!

Manka

manka7

Kuha, H.É-t kinyiffantotta a közönségKépKép
én is belenéztem a szombat esti lázba.
én is, én is, én is akarok táncolni!!!!!KépKépKép
már bejelentettem apának, hogy amint lehet, Eszti engedi megyek veletek bulizni! ugye megyünk???! bár lehet, hogy már nem is tudnék táncolni, olyan rég buliztam.

megint kezdem a visszaolvasást, hihetetlen, hogy mennyit bírtok írni!Kép

KépKép
KépKép
and

Juci,
Nagyon szépek vagytok az esküvői képen! Olyan elegáns a menyasszonyi ruhád! Marci pedig nagyon helyes kisbaba, kis formás! Neki is olyan kis jólfodrászolt kinézetű a hajacskája, mint Kisnyúlnak. Jól látom, hogy nózi, száj a Tiéd, szem, arcforma pedig Apáé? Dani jó fej megbújva a babakocsi aljában!

DudaKép
Köszi!
Késő este dolgozó apaKép

Dóri,
Azt hiszem, hogy valamikor 3. helyezett Miss Hungary volt. Egyébként ez is egy műnő, mint H.É.

JuciKép
Köszi!
Gergőnek nagyon jól áll a kendő!

MankaKép
Neked is köszi!
Jack nagyon édes a sapijában! Esetleg Brendonos? Én is szeretnék valami hasonlót Tofinak.

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Cleo!
Mi is pont olyan esernyőkocsit vettünk Rékának, mint amilyen MajácskánakKép van. Voltunk a Baby OutletbenKép aztán kimentünk a soroksári Brendonba is! Utána pedig estig próbálgattukKépKépa jó levegőn. Nagyon élveztük mind a ketten!

Dóri!
Fel a fejjel, majd biztosan kopogtatni fog HármaskaKép is, mikor elérkezettnek látja az időt.

Ayse!
A festővel akkor ez tényleg jó biznisz ígyKép!

Prüntyi!
Ok. holnap este, v. hétfőn megcsinálom a táblát.

Addig mindenki agyalhat, hogy mivel is járulna hozzá a bulihoz!!!

Zsuzsa!
Tornászlánykád nagyon édesKép, s Apuci kezében pedig annyira (ne értsd félre!) "jól áll"KépKépKép!

Tünde!
Zita nagyon aranyos a satyijábanKép! Győrben vetted??? Én is ma néztem nyári sapikat a Brendonban, de k... drágaKép! 3000-nél kezdődött!

AngelaniKép!
Na, nehogy már most TE is bedumáld magadnak, hogy UFO vagy köztünk!!!
Tessék jönni, amikor csak tudsz! Persze tudom, hogy nagyon elfoglalt vagyKép.

Nyúlné!
KisportorlőrongyodKép nagyon aranyos, bár nekem az ártalmatlan villamososKép jobban tetszikKép!

Kuha!
Gergős-kutyás csendéletKép, nagyon klassz!
Csak úgy melleslegKép jegyezném meg, hogy most volt a H.É. a szombat esti lázban!!! Apa gondolom úgy ült a TV előtt, mint a cövek, ugyeKép???

Rókica!
Zsuzsa babaKép annyit nőtt! A video haláliKépKépKép!
A fejés miatt nem irigykedem, én sosem tudtam kézzel fejni.

Andi!
Gratula az etetőszékhezKép. Egyáltalán nem vagy gyagya, hogy elérzékenyültél!

Bab!
Tényleg nagyon harmonikus Család vagytokKép! Tofi vonásai tisztára APUCISAKKépKépKép!

And!
Gratula Eszti alvásáhozKép! Elhiszem, hogy jól esett a pihenés! Szerintem tök igazad van abban, hogy biztos nem robbant volna ez a bomba ekkorát, ha élőben zajlik a beszélgetés!
Jó gyakorlást a kórushoz!

Juci!
Örülök, hogy megérkeztek a pillangók, annak meg mégjobban, hogy Marci állapota is sokat javultKép!
A családi album nagyon szép. Marci nagyon édes kis vigyori Manó az (5?) fogacskájávalKépKép! Ti meg igazi klasszikus pár voltatokKép! Mi díszmagyarban esküdtünk. Hát, annak is volt egy hangulat!

Na, elteszem magam holnapra, hogy legalább a Macik ne ijedjenek meg tőlemKép!
Szép álmokat Mindenkinek!!
C.

KépKép
cinka

Sajnos rengeteg dolgom van még, csak átfutottam. PakolunkKép

Bab, tényleg nagyon szépek vagytok! Az egész család.

Juci,cicaKép Marci komoly nagyfiú már.

Zita nagyon aranyos a sapkakötőrágós képenKép

Jack cumikávalKép

Jucc Gergője nagyon vagány lettKép Látom, Balázs is ott kukkol a képen.

Na, semmi többre nem emlékszem. De, Kuha bátor Gergőjére, aki hidegvérrel szembenéz az óriás négylábúvalKép

Na megyek, szép vasárnapot nektek! Szerdán jövök, addig Óváron leszek.
Prüntyi, én is mennék a talira! Meg Kriszta, aki minket is viszKép

KépKép

KépKép
majola

Jucc
Bocsi, Jucit írtam Jucc helyett. Szóval nem tudom, lehet, hogy rossz időben mentünk, és pont etetés volt sok helyen.

Kép
Bab és Tofi
bab

képtelenség megdícsérni az összes babát, annyira szépek!
Bab, csatlakozom az előttem szólókhoz! érdekes, én is lemertem volna fogadni, hogy Tofi sokat hízottKép bár néha Esztinek is vannak olyan figurái, hogy szinte nem is látszik az álla, annyira tokásKép ezt a szép apukájától örökölteKépKép
ma elnéztem őket, és szembesülnöm kellett azzal, hohgy ez lány egyre inkább az apjára hasonlít. komolyan, tiszta apja! olyan furcsa. bár apát többet látom ugye, mint magamat, mert tükörbe nem szoktam gyakran nézni, de akkor is.

Dóri, sajnálom az UH eredményt, de várjuk meg a labort.

KépKép
KépKép
and

Bab, igen, BrendonosKép

Cinka, ugye milyen kényelmes a babakocsi?

Manka

manka7

MankaKép!

Igen, tök szupiKépKép!!! S milyen ÉDES JACKKépKépKép, a gyönyörű nagy világító szemeivelKép! Tökre illik a babakocsihozKépKépKép! (Legalábbis Rékánál /mert ugye, Neki is kék szeme van/ ezt a poént lökte be ApuciKép)!

Jucc!
Édesek a FiúkKépKépKép!

Na, tényleg léptem!
C.

KépKép
cinka

CinkaKépKép Ez a kékszeműek babakocsija, mert ugye Majának is kék a szemeKép, sőt amikor én vettem, akkor jött velünk a barátnőm, akinek Panna lánya Majával egyidős, kékszemű, és ők is vettek ugyanilyen kocsitKép.
Én ma elszaladtam a Mária nagykerbe, és vettem hozzá napernyőt is. Persze kéketKép.

Manka

manka7

Sziasztok!
Sajnos nem nagyon volt időm jönni, de nagyon édesek a babák, rengeteget fejlődtek az utóbbi időben. Látom, némi vita is volt. Kép

Jucc!Kép

Köszi a hiányolást, csak egy keveset volt időm olvasni, de azt leszűrtem, hogy nem lesz tali.Kép Bubus már majdnem jól van, ma már nem kapott gyógyszert. Gyógyulást nektek is.

Gergőszáj: Papa hasa háj és szőr.

Zsóf és Bubus

Kép
Kép
göndörzsóf

Cinka, ZsuzsaKépKép
Köszönjük!

Manka,
Köszi az infót! Mi is benézünk oda valami jó kis darabot felhajtani.

And,
Tofit Toka-man-ként is becézzük!KépKépKép

Apát ugyan még nem láttam, de szerintem Esztit Te sem tagadhatnád le.Kép

Jó éjt Mindenkinek! Kidőltem...

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!
szép kis termés, mondhatom... Kép
A vitákhoz nem szólnék hozzá, látom már úgyis lecsengettKépKépKép

AngelaniKép, HariKép,
Ha csak alkalmanként is, de gyertek! Mindenki emlékszik és kiváncsi Rátok!
Angelani, de kár, hogy nem jöttél, én is majdnem lemaradtam, de aztán rávettem apát, hogy nekivágjunk... megérte!

MeaKép,
Prüntyihez mi biztos nem megyünk, mert apát meglepem szülinapjára (május 1.) egy hosszú hétvégével Hévízen. (persze négyesben, mert mi kettecskén már csak a nyugdíjasklubba fogunk eljutni).
A pohár meg gőzöm sincs, hogy kerüljön vissza, de majd kiagyalok valamit!

Képek nagyon jóóók, a teljesség igénye nélkül:
Gergő kontra kutyaKépKépKép, Tofi az állatkertbenKépKépKép, Kisnyúl a villamosonKépKépKép stb.

BenianyuKép, JuccKép,
GyerekszájKépKépKép

Bár az én fiam picit nagyobb, azért neki is vannak aranyköpései:
Reggel az asztalnál ilyet szól:
- Anya, rosszabbul alszom, mint négy éve!
(Kornél tegnap felébresztette hajnalban a sírásával, és nemigen tudott visszaaludni)!

Na jó éjt mindenkinek,
Vendég

Húúúúúúúúúúúúúúú, jó reggelt!

Én lennék az első...? Kép

Majola, persze...Kép
Juci! Mennyi foga van Marcinak? Kép És szopizik még?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

KépKépKépKép
egy kis reggeli huncutság!Kép padlótörlőnk is vanKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!

Köszönjük szépen a dícséreteketKép

Tünde
Igen, már pocakban volt, de még nem tudtunk rólaKép

Bab
A szeme, szája, arcformája szemöldöke enyém, az álla, pofizacskója és az egész testalkata az apjáéKép
Igen, olyan kis jólfésült a haja, pedig nem vágtam le mégKép
És köszönöm, tényleg szépséges volt az esküvői ruhám.

Cinka,Prüntyi
Marcinak 7 foga van márKép És nem szopizik már sajnos, de amíg szopizott nem harapdált engem szerencsére. Neki 3 hónaposan kijött 2 foga és azóta csak szaporodnak a gyöngyökKép

Cinka
Lehet, hogy már írtad, csak most nem emlékszem. Milyen esenyőkocsit vettetek végül?

Manka
Nagyon tuti Jack sapija. És Jack isKép

And
Én is nagyon szeretek táncolni. Csak Árpi nem egy táncoslábú és folyamatosan fegyelmez engem, ha netán eljutunk vmi mulatságbaKép

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Davallia

Nagyon aranyos PandaKép
Ti segítettetek Neki felállni?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, igen emlékszem, a multkori talin, Rókinál, már a felső kettő is kint volt (akkor 4 volt összesen) és máris kint van még 3! Kép Hogy viseli?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Jó reggelt!

Csak gyors bekukk, mert majd indulunk macizni-pacizni!

Manka!
Igen, akkor ez tényleg a kékszeműek koloniája. Hirtelen magam elé is képzeltem az egész sort. 4 tök egyforma babakocsiKépKépKép!
Cleo!
Utólag is kösziKép a részletes infót és a tippet!

Juci!
Bebe Confort, pont olyan mint, amit múltkor Cleo prezentáltKép!
7 fog? Ez igenKép!

Davallia!
Nagyon édes PandaKép. Hát igen, az ekkora korú Babócák mind-mind nagyon elfoglaltak. Nekem a főzőcskézősKép tetszik a legjobban.

Prüntyi!
A tábla mindenképp holnapra marad, mert biztosan későn és fáradtan fogunk hazaérni.

Gyönyörű, napsütéses, madárcsicsergéses vasárnapot Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Jó reggelt! Kép Kép Kép

Voltunk tegnap a Medvefarmon. Kép Nagyon jól meg van csinálva, egy óriási terület van elkerítve a maciknak, jó sok maci van és még egy másik terület a farkasoknak. Szépen körbe lehet sétálni. Teszek majd fel képeket, csak gyorsan visszaolvasok, Dani épp alszik. Kép

Ayse,
Tejmentes diéta Kép Lili hogy van?
Barter nyelvóra-festés nagyon király. Kép
Anyukám könyvelő és a fodrászával van így barterben. Kép

Jucc,
Balázs-száj Kép
Pelus, tényleg csak kitartás segít. Nálunk úgy lett vége, hogy véletlen egy számmal kisebb pelust vett Apa és az már szűk volt egy kicsit. Mondtam Beninek, hogy vagy ez vagy semmi. Pár napig bírta. Sokszor volt, hogy belepisilt éjjel, aztán lecibálta magáról és aludt tovább reggelig pelus nélkül. Aztán egy este azt mondta, hogy már nem kéri. Pelus most várja, hogy Dani belenőljön. Kép 100 nap hamar eltelik nálatok is Kép
Diéta ügyben köszi a bókot, szükségem van rá, nem vagyok egy nádszál, bár sosem voltam. A tavalyelőtti nyári cuccaim jók mind, tegnap már nyári nadrágban voltam. Kép Azért még mehetne le súly szépen. Egy-másfél kiló a citromtól már lement.
Gergő nagyon helyes a képen kendőben, Balázs meg Apára hasonlít, ahogy Apa belóg a képbe. Kép

Dóri,
Hajrá babaprojekt 3.0! Tetszett, ahogy írtad, hogy majd az a baba jön el, aki titeket választ! Te mit érzel? Kép Örülök, hogy Vikinek meggyógyult a szeme! Kép

Cinka,
Így már egész jól hangzik az alvás! Kép
Gratula az esernyőkocsihoz! Jó macizást! Azt hiszem lekéstelek az élménybeszámolóval. Kép Majd este kidumáljuk! Kép

Zsuzsa,
Julcsi cukorfalat! Tényleg puszilgatnivaló pofija van. Kép Középhaladó felhasználó Kép

Megann,
Ne menj el! Inkább én is teszek majd fel sok képet Kép Meg te is a gyönyörá Lénáról! Kép

Duda,
Itt nálunk a káposztásmegyeri dm-ben intéztem el a bababónuszt, még márciusban. Szívesen megkérdezem neked, hogy elfogadják-e még. Csak egyszer kell idejönnöd leadni, utána már bárhol beválthatod a kuponokat. Kép

Tünde,
A zsinórrágás nálunk is nagyon megy! Dani madzag-függő. De látom, hogy Zita is bírja. Kép

Nyúlné,
Kisnyúl a villamoson szenzációs! Kép És portörlőnek sem utolsó, aztalon és földön is! KépKépKép Mindig mosolyog, igazán édes egy csibész! Kép

Kuha,
Gergő és a kutyus képek nagyon jók. Kép Nagyon édes a kendővel a fején. Nagyon szép kisfiú! Kép Szép nagy kertetek van! A kutyus tényleg szép nagy darab!

Bab,
Ti is nagyon szép család vagytok! Kép Te nagyon csini vagy, Apa tényleg fiatalnak néz ki, tökre illetek egymáshoz és szerintem is rá hasonlít Tofi! Kép Toka-manom nekem is van! Kép

And
Eszti alvása! Kép Gratula az etetőszékhez! KépMi is kipróbáljuk az őszibarackot Kép
Kóruspróba biztos nagyon jó lehetett. Kép Ha más nem, legalább kikapcsolódni! Kép

Juci,
Végre képek! Bár én ismerem már a családodat, de legalább a többiek is látják! Kép
Marci hogy van? Lassan biztos vége lesz a taknyosságnak!
Tényleg nem sikerül eltalálni a sapkaméretet, ezt igazolhatom! Szerencsére általában nagyon, így majd belenő Marci még. Kép

Kuha, Sildike
Annyira röhögtem, mikor megláttam H.É-t táncolni. Végig az járt a fejemben, amiket írtatok róla. Tök béna is volt! És nagyon műnő!

Manka,
Jack annyira szép! Kép Gratula az új babakocsihoz! Kékszeműeknek kék babakocsi dukál? Nálunk is bejött! Kép

Kati,
Trisztánszáj nagyon találó! Kép Azóta röhögök magamban! Kép

Davallia,
Panda milyen ügyes már!!! Nagy segítség lehet a főzésben, pakolásban! Kép Kép Kép

Annyi dolgom lenne, én meg itt ülök és nem bírok elszakadni. Bár a kaja 80%-ban már kész, de kéne teregetni, ágyazni és Dani is lassan fel fog ébredni.
Majd még jövök a képekekkel, csak előbb egy kis házimunka, hogy a lelkiismeretem megnyugodjon! Kép

benianyu

Benianyu
Igen, immár 8-9 hónap tagság után képeket is prezentálokKépKép
Beninek hogy tetszettek a Macik?Kép
Marci javulgat lassan, de biztosan szerencséreKép
Amúgy sorstársak vagyunk (ismétKép). 1 körül kapok egy kis kimenőt, találkozom a barátnőmmel és Marcira Anyuék fognak vigyázni, Árpi dolgozik. De addig. kb annyi ideig vagyok egyhelyben amíg ezt megíromKépKép

Prüntyi
A fölső kettő volt a legnehezebb, azóta a többi 3 pik-pak kibújt. A meglepetés erejével szokott hatni, hogy hol bukkan fel újabb fogKép Mert a nyálzás, rágás az állandó.

Davallia
Ejha!Panda akkor nagyon ügyes!Nagyon aranyos lehet a mutatvány közbenKép

Cinka
Már nem emlékszem az milyen volt. Kép Miket tud?
Olyan szita az agyam.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

A képek, amiket ígértem. Tegnap nem sikerültek igazán jól, mert nem volt türelmük a fiúknak fényképezni/fényképezkedni.
Dani először aludt, aztán felébredt nézelődni Kép
Kép Kép
Péter (Apa) és a farkas
Kép
Beni fagyizik és Danival
Kép Kép

benianyu

Sziasztok!

Én sajnos nem vagyok olyan ügyes, mint Benianyu Kép és Panda Kép, akik már nekiláttak a főzésnek, úgyhogy csak egy gyors bekukk.

Kuha Kép!
A Te currys, brokkolis csirkédet fogom megcsinálni! Olyan gusztán hangzik, biztos finom lesz!!! Ti mit esztek hozzá? Én rizst főzök és maradt tegnapról egy kis bulgur.

Nemesek Kép!
De jó dumája van a fiadnak!

Cinka Kép és Kékszemű Babák AnyukáiKép!
Gratulálok a babakocsikhoz! És jó macizást Cinkáéknak!

Andris ma éjfélkor is szoppantott egy nagyot és fél négytől fél hatig szívta egy idő után már a nagy semmit. Háromnegyed hatkor meg Lili jött át azzal, hogy rosszat álmodott. Egy mosott f.s vagyok. És ma megint szavazás, de én nem itt szavazok, hanem Bp-en. Úgy néz ki, hogy egyedül kell beautóznom és ettől már most sík ideg vagyok (bár múltkor bementem a Budai Gyerekkórházba egyedül, és talán jobb is, ha gyerekek nélkül gyakorolok). Lili sokkal jobban van, ugyanúgy játszik, énekel, alig-alig látszanak a pöttyök, de be kell venni az antibioszt, hogy nehogy szövődmények legyenek.

Tegnap este megnéztünk egy filmet Apával. Eredendő bűn a címe, Antonio Banderas, Angelina Jolie. Kétharmados osztályzatot kapott tőlünk.

And Kép!
Te hogy oldod meg a tejmentes diétádat? Szedsz plusz Kálciumot?

Ayse

ayse

Benianyu Kép!

Képek angyon jók, meg a feliratozás is (Péter és a farkas). Kedvencem az első, annyira szeretm nézni, amikor alszanak a babák!!! Kép

ayse

Sziasztok!

Minden baba nagyon szép!

Benianyu!
Klasszak a képek! KépDe jó, hogy Dani még tud aludni kocsiban! Bendegúz már nem akar! Kép

Bab!
Tofi tényleg nagyon jó kis husinak néz ki a képeken! És tényleg nagyon helyesek vagytok így együtt! Kép

Nyúlné!
Semmi Pronto porstop, csak extragyors önjáró portörlő? Kép

Most én is rakok fel pár képet ide is, már régen tettem. Pedig próbálok buzgón olvasni és követni az eseményeket, ami néha reménytelennek tűnikKép.
Tegnap uszi utáni melegedés a szaunában:

KépKép

Végre kaptunk nyári horgászsapit, ma ki is próbáljuk a Margitszigeten! Így nyírtam ki Malackát a csörgővel.

KépKép

Márti és Bendegúz, akinek már 2 foga van tegnap óta!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Benianyu, MártiKépKép
Köszönjük szépen!!!

Kati,
TrisztánszájKépKépKép
De jó Nektek, hogy mentek Hévízre!

Nyúlné,
Multifunkcionális háztartási törlőtök nagyon hatékonynak tűnik, ráadásul rendkívül mutatós!Kép

Davallia,
Szorgos, ügyes Pandád igazi kis tünemény!
Szerintem tökre illik hozzád, hogy táncoltál, valahogy olyan alkatod van a képek alapján!Kép

Juci,
Nem semmi, hogy már 7 foga van Marcinak. Tofinak még egy sem, pedig egy napon születtek. Tényleg olyan szép kis fejlett baba!Kép

Cinka,
Jó macizást-pacizást Nektek, de aztán képeket is kérünk ám!!!Kép

Benianyu,
Szépek a képek! Nekem is az első a kedvencem. Apát ugyan nem lehet olyan jól látni, de szerintem még így hátulról, oldalról is hasonlítanak a fiúk Apára.Kép
H.É. tényleg nagyon béna volt, minden volt, csak szexi nem. Olyan suta mozgása van.

Ayse,
Örülök, hogy Lili jobban van!Kép
Meg szabad kérdezni, hogy mi az a bulgur? Még nem hallottam ilyen nevű ételről!
Egyedül autókázásKép
ÉjszakaKépKépKép

Márti,
Annyira édes Bendegúz, én már meglestem a 9/22-es topikban is a legújabb képeket, teljesen odavagyok a Malacka-kinyíróstól és a killer-arckifejezésestől! Nagyon huncut!!!Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Márti,
Az lemaradt, hogy gratulálunk a fogacskához!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

Márti Kép!
Nagyon helyes Bendegúz! Horgászsatyi tutkó, mostmár a halak is reszkethetnek!!! (Malacka meg fellélegezhet)Gratulálunk a fogacskához!

Asszem mi lassan elkezdhetünk gyúrni a "Ki marad legtovább fogatlan a topicban?" címre. Kép

Bab Kép!
A bulgur az hántolt búza, néha egy kicsit össze is van törve. Ugyanúgy kell elkészítani, mint a rizst. Arab-török konyha étele, ebből csinálják pl a kuszkuszt. Én nagyon szeretem. Salátát is szoktam belőle csinálni, pirosarany, fokhagyma, aparadicsom, paprika, petrezselyemzöld hozzáadásával. Lehel piacon kapható.

Ayse

ayse

Benianyu!
Köszönöm, ha megkérdezed! Márc.31. volt a határidő, ami ugye már elmúltKép
De talán van ahol még elfogadják a jelentkezést!Kép
Alvó Dani tündéri!Kép

Juci!
Tényleg nagyon szép volt a ruhád!KépNincs rólad egész alakos kép, ahol az egész látszik?Kép

Márti!
Bendegúz killer képétől kivagyok!Kép Nagyon édes!Kép

Kisnyúl szokás szerintKépKépKép

Nati visít, megyekKépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Cinka,
köszi. Igen, Győrben vettem a sapit. Nézegettem a Brendonban is, de ott nagyon drága volt. Viszont vettem ott egy tök aranyos nacit, ami nem volt drága. Kép

Davallia,
amindenit, de ügyes Panda! Kép Te aztán nem panaszkodhatsz, Panda már most rengeteget segít Neked! Kép

Juci,
csak azért kérdeztem, mert a férjednek úgy van a keze, mintha azt mutatná, hogy van ott már Valaki. Kép

Ayse,
mi az a bulgur? Ok, már olvasom a választ. Kép

Benianyu,
jók a képek, Dani inkább Apára hasonlít?

Nyúlné,
Kisnyúl is nagy segítség a háztartásban, úgy látom! Kép

Lányok, Zitának kibújt a 3. foga!
Juci, és akiknek már van felül foguk! (A gyereknekKép)
Amennyire meg tudtam nézni, olyan, mintha nem a felső íny aljából bújt volna ki a fog, hanem inkább kicsit elölről. Nem tudom, így érthető-e. Szóval így kell nőnie, vagy majd mehetünk fogszabályzásra?
Vendég

Kuha Kép!

A férjem üzeni, hogy isteni volt a currys-brokkolis csirkéd!!! Kép

Ayse

ayse

Tünde Kép!
Gratula Zitának a 3. foghoz!!! Érdemben nem tudok hozzászólni a fogszabályozáshoz.

ayse

Ayse,
remélem én se fogok tudni hozzászólni pár év múlva. Kép
Vendég

Helló Lányok!

Most csak "gyorsba" tudok jönni, és Ayse, Nektek szeretnék üzenni, hogy örülök, hogy ízlett a brokkolis csirke!!! Kép Kép Kép Lehet, hogy én is csinálok valamelyik nap.

Ja, és még a tegnap esti H.É-s produkcióhoz annyit:

pont akkor indult Apa meglocsolni a kertet, amikor kezdődött a műsor. Persze, le volt törve, mint a bili füle, hogy nem fogja látni Évikét.
Én azért nagylelkűen felajánlottam, hogy meglocsolok helyette, GErgő már úgyis aludt, és különben is, szeretek locsolni.
Felesben meg is locsoltunk, de mire bejöttünk, H.É. már eltáncolta a táncikáját.
A szavazást viszont "izgatottan" vártuk mindketten - én különösen, gondolhatjátok - még fogtam is Apa kezét, nehogy Évikéjék essenek ki véletlenül.

DE "SAJNOS" KIESTEK! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Na mindegy, nem is tudom, mi lesz így velünk!Kép

Na jó, befejezem az ironizálást, később még jövök!

Pussza!

Kép
kuha

Sziasztok Lányok!

Én is csak gyorsban jövök egy picit.

Annyira felcsigázott Dóri és Bodza baba ügye, hogy megbeszéltem apával, hogy én is minnél hamarabb szeretném a harmadik babát. Áment mondott rá. Azt mondta ősszel mehet a dolog, mert a nyárra más tervei vannak.KépKép Szeretne egy nyarat, amelyiken sem terhes nem vagyok, sem nem nemrég szültem stb (nem egészen így mondta, de ez a publikus változat).KépKép Õsztől viszont Bazsika úgyis megy oviba, Lacika meg megtanul járni (remélem), úgyhogy utána indulhat a gyártás.

Kuha
Én is néztem Évikét. Nem tudom, hogy az én férjem hol él, de foggalma nem volt, hogy kicsoda a csaj. Persze én is Veled együtt sajnálom, hogy kiestek.Kép

Nyúlné
Úgy látszik, hogy a tömegközlekedés minden gyerekre egyformán hat. Bazsi tegnap ült először a kisföldalattin:
Kép
Itthoni terepen viszont újra hozza a formáját:
KépKép
KépKép
Kép

Egyenlőre ennyi, majd este még jövök, ha tudok. vendégek lesznek nálunk. Választási bulit tartunk. Mindkért párt szavazói képviseltetik magukat, már csak azért is, mert apa meg én sem vagyunk azonos párt szavazók. Így valaki biztos örülni fog.KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Ja még csak annyit, hogy marhára beszivattam magam ezzel a szabad levegőn zsákban altatással. Lacika ugyanis most éppen egy db pelenkában alszik a bundazsákban a teraszon a babakocsiban. Sehol máshol és másban nem hajlandó ugyanis napközben aludni.
Nem hülyéskedek, ma már mindenhol és mindenhogy hagytam 5-5 percet sírni napközben. Végén meguntam és betettem meztelenül egy pelusban a bundazsákba, ahol pontosan 5 mp alatt aludt el mosolyogva.KépKép
Nem tudom mi lesz így 40 fokban. Már azt fontolgatom, hogy varrok neki lepedőből egy sima zsákot és abban fogom kitenni. A 87 éves nagymamám nem bogaras ennyire az tuti.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

Hát, jó kis nyárnak néz Lacika elébe, ha csak a zsákban hajlnadó elaludni Kép Kép Kép
Viszont ha ennyire ragasztkodik a jól bevált dolgokhoz, akkor szerintem ne nagyon szoktassátok hozzá, hogy éjjel köztetek aludjon, mint Bazsika, mert őt aztán le nem rakjátok majd a saját helyén, ha egy kis hancúrra támad kedvetek Kép
Aztán majd lesheted, mikor jön a kistesó!! Majd ha Lacika is megnősül Kép Kép Kép

Bazsi nagyon édes a földalattis képen!!!

Ja, és tudom, hogy múltkor már valakinek leírtad, de elárulnád nekem is, hogy kb. mennyi földet hozattatok, és mindezt mennyiért?
Úgy döntöttünk, hogy a kert további részét is "megszépítjük": kocsifebejáró, füvesítés ott is, stb, és oda viszont kéne némi föld.
Köszi!

Kép
kuha

Kuha
4,5 m3 földet hozattunk 20000 Ft-ért. Veresegyházról hozták.

Hát igen Lacika sokkal jobban ragaszkodik a kis dolgaihoz, mint Bazsika.
Ma átrendeztem a gyerekszobákat és összeraktam őket, mától együtt alszanak?. Du. Lacika üvöltött, mint a sakál a közös szobájukban, és Bazsinak a szeme sem rebbent rá, úgyhogy felébreszteni nem fogják egymást. Laci eddig is hozzá volt szokva Bazsi rikoltozásához.Kép
Pár napja Bazsi is a saját szobájában alszik el, max hajnal körül jön vissza. Úgyhogy azóta bizony rezeg a hancúrléc rendesen.KépKép
Nálunk a gyerekgyártás amúgy is csak egy lövés a meghatározott időben.KépKép Mindkét fiú így jött össze. Bazsikánál kapkodtunk is utána az esküvővel. Nem gondoltuk, hogy ilyen könnyen fog menni és még csak a családok összeismertetésig jutottunk, mikor kiderült, hogy terhes vagyok.Kép
Amúgy akkor kerültem először kapcsolatba a Babanettel. Az itteni ovulációs kalkulátorral számoltam ki mindkét fiúnál a prücskölős napokat és be is jött mindkétszer.Kép Tehát mindkét gyerekemet részben a Babanetnek is köszönhetem. Apa szerint harmadik pedig a Babanet miatt nem lesz.KépKépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok! Kép Kép

Nem fogjátok elhinni, de mi ma is a Medvefarmon voltunk. Beninek annyira tetszett tegnap, hogy kérte, hogy menjünk ma is. Kép Ma már etettük mi is mézzel a medvéket. Kép

Sildike,
Reggel elfelejtettem. Kép Ezer köszönet a részletes útleírásért. Nagyon sokat segített az odatalálásban. Kép

Folyt köv + képek, de nagyon hívnak a fiúk. Kép

benianyu

csak 5 percem van, addig tart még a kézilabdameccs az m1-en, aztán fürdésKép

Ayse!
bocs, tegnap elfelejtettem írni a diétáról. én nagy bajban vagyok vele, ezért várom nagyon Annamami felbukkanását itt én is, neki már biztos nagy rutinja van. a tojással elbizonytalanodtam. úgy emlékszem ő azt mondta, hogy neki azt sem szabad.
én most nézek mindent, és az a baj, hogy sok mindenben van tejpor. pl a kedvenc müzliszeleteimben isKép mondjuk én eddig sem ittam tejet, amióta szoptatok és a joghurttal is csínján bántam, biztos működött a hetedik érzékem is, nem tudom. Kalciumot iszom kb egy hónapja, de pl most kb 3 napja elfelejtettem bevenniKép vasat és kálciumot próbálok naponta szedni.
megmondom őszintén én nem vagyok egy finnyás, nekem a kaja nem számít nagyon, de már baromira várom, hogy megint rendesen ehessek. eddig legalább ehettem krumpli- és tökfőzeléket, most már ezt is variálni kellKép és lassan húsundorom leszKép
a neten még nem néztem körbe, de gondoltam, hogy konzultálok egy dietetikussal, mert sok mindenben lehet tejszármazék, amiről nem is tudok.

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: