A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Bab, kösziKép
Egyórás séta volt csak, majd délután jön a megasétaKép
Most alvás van, apa a napokban rászoktatta Julcsit, hogy 1 körül elaludjon. nekem korábban sosem sikerült.

KépKép

KépKép
majola

Helló!

Majola!

Julcsi gyönyörűKépKépKépKépKépKép
Ezt tegnap is jól kitárgyaltuk a talinKép

Dóri!
KépKépKép

Rizskérdés megoldódottKép, marad az étteremKép

Lénát kicsaptam a járórkában...

Azt hiszem hogy most egy pár napig megint durcás leszek a hangnem miatt(nem mintha ez bárkit is kell hogy érdekeljen), de most inkább nem jövök egy pár napig, hátha lecseng ez a vihar is.KépKép
Megmondom őszintén nekem nagyon nem hiányoznak ezek a viták....KépKépKép
Vagy csak én vagyok gyenge, vagy valami, de nekem ez is plusz teher(a lelkemnek), ha még ITT SINCSEN NYUGALOM ÉS BÉKEKépKépKép

Szép hétvégét, jó napfürdőzést mindenkinekKép

Megann

Kép

Kép
megann

Csak egy gyors bekukk!

Ayse!
Apa melyik DM-ben tudta leadni a baba bónuszos jelentkezést?
Ma a Duna Plázában lévő DM-ből elküldtek bennünket!KépKép
Köszi!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Megann, de kedves vagyKép

Ne tűnj el, inkább tegyél fel sok képet Lénáról, hogy a szép dolgok elfoglalják a helyet a veszekedés elől.

KépKép

KépKép
majola

Na tessék, középhaladó felhasználó lettem! CinkaKép

Andi, DMKép

KépKép

KépKép
majola

Majola Kép!
Idétlen időkig, Bill Murray. Egyik kedvenc filmünk.

ayse

Duda Kép!
Hűvösvölgyi Stop.Shop.

Ayse

ayse

Megann, én már kaptam Cora-ban és Auchanban is...ált. ban a nemzetközi konyháknál található, de hamar elfogy...én is 2-3 tasakot veszek egyszerre.

Cinka, háááááááát ha van kedved és türelmed hozzá, megköszönném...Kép, nekem egyik sincs most.Kép, akik eddig jelezték, hogy jönnének: Benianyu, Barbapapa, Sildike, Juci6, Duda, Dóri, Hencsi, Mea, Cleo, Jucc73, Sis, Rokica és te.

Sildike, hogy van a fogad?

Dóri, nekem Tüncsivel ez volt....2 teszt pozitív, Uh-on semmi, csak annyi hogy a méh nyálkahártya megvastagodott és felpuhult, de rá egy hétre már volt petezsák...ez azért lehet, mert ezek a zuperérzékeny tesztek már a beágyazódást követő 2-3 nap múlva is kimutatják (a hormont, mert akkor még csak felkészül a méhed. szerintem nézesd meg később is mindenképp! Megy a Drukk! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!
VisszaolvastamKépKép

Ayse!Kép
Köszönöm!KépAz nekem sajnos messze vanKép
Ti gyakran jártok arrafelé?
Talán próbálkozom még a környéken.

Benianyu!
Ti nem mostanában adtátok le a Dm baba bónuszos jelentkezést? Ha igen, hol?Kép

Prüntyi!
Mi úgy néz ki, nem fogunk tudni a talira menniKép
Nagyon sajnálom, de Apa családi hétvégét tervezett és utazunk!KépKép

Zsuzsa!
Julcsika tündérszép!KépJópofa az etetőszéke! Pont ma láttam ilyet a Kikában. Mi is ma vettünk Natinak.(fa)

Dóri!
Én azért még drukkolok! Szerintem még ne adjátok fel a reményt!Kép

Bab!
Köszönjük a gratulát a 2. foghoz!Kép
Látom Tofi is büszkén ül az etetőszékében!Kép

Felébredt Nati, később folyt. köv.

Andi&Nati

KépKép
duda

Hát ez a Julcsi lány!egyre csajszisabb!és nagyon ügyes!
én is inkább őt nézném a félreértéses viták helyettKép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ayse, Kép
az Idétlen időkig az, amikor ua a nap van mindig, és nézik, hogy a mormota visszabújik-e?

Olyan jó, mostanában nagyon sokat sétálunk Apával hármasban. És közben nyalunk egy nagy adag fagyit. Kép

Az első képen egy néni szájából nézi ki a fagyit:
KépKépKép
Vendég

Andi, Ancsi, írtam mélt! Ancsi, nem jött át kép!!
és most próbálok visszaolvasni, amennyit lehet.

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Ránk még emlékszik valaki?
Vagyunk, a mai napunk a legnyugisabbKép
Visszaolvasni még sem időm, sem erőm nem voltKép

A képek szuperekKép

Hol és mikor lesz a következő tali ahova mi is mehetünk?
Remélem, van fent sok-sok kép a Meánál lévő taliról.
Igyekszem visszanézni a topikotKép

El is kezdem, mert Erhard kezd nyűgizni.

Puszi!
Kellemes Hétvégét!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Hát lányok, visszaolvasni nem tudok, mert közben Erhard összetöri magátKép

De szinte felesleges, mert hiába is olvasnék vissza, már minden lefutott dolog lenne, hozzászólni nem tudnék.
Már alig merek jönni van, hogy csak olvasok, mert szinte kilógok a sorból és nem tudok senkiről semmitKép
Rokicánál is a múltkori talin talán 3-4 mondatott váltottam pár emberrel. Tök UFO-nak érzem, magam a társaságbanKép
Pedig Annyira HIÁNYOZTOK!!!
De egyedül vezetem a háztartást (tudom, mindenki), nekem elég nehéz. Ha csak Erhard és a Férjemmel laknánk, talán könnyebb lenne, de szörnyű nehéz így. Erhard meg néha olyan mint egy maki-majomKép Egyfolytában csak rajtam lóg és üvölt egész napKép
Viszont másnap meg eljátszik egyedül is.

A másik. higy mostanában elég sokat voltunk betegek is.

Meához a végén el tudtunk volna menni, mert 9:30h-ra kész voltam mindennel, de már nem volt pofám felhívni, hogy mégis mennénk.

Tehát én vagyok a topik szelleme, aki néha idegenként benézKép
Holnap leutazunk ApukámékhozKép
Õ csak a kórházban látta Erhardot és egy pár képen. Most legalább találkozhat is veleKép

Puszilunk Mindenkit!

Ja! Előbújik egy fogunkKép De lehet, hogy több isKép Kép Kép

Dobok fel képet
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

KépKép
Kisnyúl ma utazott először villamoson!Képnagyon ari volt,nem volt teljesen biztos abban,hogy ez az izé rá nézve ártalmatlan!Kép
hatalmasat sétáltunk a Kamara erdő felé és vissza már lustik voltuk,de a melegre fogtuk!amúgy eszméletlen szép idő van!
és még pár kép az asztali portőrlőnkrőlKépKépKép
KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Csajszik!

Babók nagy helyesek, mind egytől egyig.
És gyönyörű idő volt/van ma, remélem, holnap is így marad.
Apa ma füvet nyírt, mi is kiköltöztünk a kertbe hozzá. Hosszú órákig kint voltunk, Gergő nagyon élvezte.
Ja, és igyekszünk mélyebb barátságot kötni a kutyákkal is, hogy később ne legyen gond.
Gergő annyira édes, nagyon tetszik neki a két kutyu, le sem veszi a szemét róluk , egyfolytában követi őket a szemével, meg kiabál nekik, meg hadonászik feléjük.
Eddig a nagyobbik kutya le se sz...rta Gergőt, de ma nagyon próbálkozott.
Csináltam is néhány fotót , felteszem, ha nem haragszotok.

Kép
Kép
Kép

A nagyobbik kutya még csak kerülgeti Gergőt:
Kép

Majd tisztes távolból lesi:
Kép Kép

Majd egy picit közelebb merészkedik:
Kép

Majd teljesen közel sunnyog.
Kép

Én meg - ahogy Sildike mondaná Kép - kerestem a szívritmusomat, hogy most mi lesz, mert Apa persze pont akkor volt a házban, és a kutyáknál az ő szava a szent. Úgyhogy gyors kattintgatás, majd a kutyát zavartam is távolabb... Kép

Gergő még mindig érdeklődve:
Kép

Ez a báj meg csak anya kedvéért:

Kép
Kép

És végre megint rövdi a fű, lehet gyönyörködni benne (igaz, jövő héten lehet az egészet újra kezdeni Kép )
Kép
Kép

Kép
kuha

Ma újra elővettem az Aventes pumpát, hátha azzal gyorsabban megy a fejés, de konstatáltam, nem nekem találták ki. Marad a kézi fejés. Zsuzsának viszont tökre bejött:

Kép

A pumpa nem rendeltetésszerű használata:

http://smg.photobucket.com/albums/v684/rokica/?action=view&current=img008.flv

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jucc Kép!
Szeptember 5. a szüleim házassági évfordulója Kép.

Kimenőt kaptam és egyedül jártam egyet a hegyen. Virágillat, madárdal, csodás volt...

Ayse

ayse

And!
Küldtem mailt!KépKöszönöm!Kép

Rokica!
Jaj, nagyon édes Zsuzsa baba!Kép Gond van a tejcsi mennyiségével, vagy csak más oka van, hogy fejned kell?

Nati ma felavatta az új etetőszékét. Én úgy elérzékenyültemKép Nem olyan rég született és már olyan nagylány!Kép Gyagya vagyok...

Andi&Nati

KépKép
duda

Tünde,
Nagyon-nagyon édes és csini Zita ebben a kis fodros sapiban meg szoknyában! A második képen meg egyenesen imádnivaló!!!

Kisnyúl,
Igazán szupi kis portörlőtök van!

Kuha,
Jópofák ezek az egymást szimatoló Gergős és óriáskutyás képek! Gergő kis cukibaba! A pázsit tényleg szép lett!

Megjártuk az Állatkertet. Sajna nem láttunk sok állatot, alig volt kint néhány példány. De azért jó volt ott sétálni ebben a gyönyörű időben, bár Tofi időnként morgolódott, hogy mit is keres ő a babakocsiban.
KépKép
KépKép
KépKép
Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab!
De csini vagy! Kép Nagggyon jók a képek Rólatok!

Tünde!
Szép a nagylányod! Kép Fodros sapka zsinórja még ismerős is. Kép Hányas a sapka? Én mindig kisebbet veszek és vihetem vissza kicserélni. Kép Pedig kell sapit vennem nyárra.

Kuha!
Kutya Gergővel Kép Nálunk westie van ugyebár, és Viki imádja, szól hozzá.

megyek, fürcsi time. Apa már áztatja Vikit, akinek a szeme mára gyógyult! Kép reggel volt csak csipis.
Vendég

Rokica!
Video zseniális. Kép
Vendég

Bab,
neked olyan szép arcod van,olyan kis romantikus képeket lehet rólad készíteni!
félreértés ne legyen én a fiúkat,de főleg a páromat szeretemKép,csak megjegyeztem......

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és úgy látszik nem csak én látom így....Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!Kép
Majd betanítom vmelyik gyerekemet egy kis portörlésre én is. Kép

KépKépKépKép
Vendég

egész nap olvasgattam vissza, de persze nem jegyzeteltem, hogy kinek mit szeretnék reagálni, pedig lenni mit bőven, úgyhogy bocsánat, de nem leszek teljes.

Rokica!
én személy szerint nem éreztem magam megbántva, mert, bár nem értettem veled egyet, de már megszoktam, hogy mindig határozott véleményed van, és nem a rosszindulatodról vagy híres. (pl. hozzátáplálás ügyben, amit írtál, akár magamra is vehettem volna) az egy dolog, hogy morci voltál, de túl vagyunk rajta.
sztem, ha ezeket élőben beszéljük meg, tuti nincs ennyi sértődöttség senkiben, mert akkor tök egyértelmű, hogy senki nem akar bántani senkit.
Sis sem Meát. ami nekem szintén teljesen egyértelmű volt.

hogy valami jóhírrel szolgáljak: igaz, tegnap este Eszti megint kicsit nehezen aludt el, este is kapott őszibarackot, hátha attól jobban jóllakik, de miután elaludt csak egyszer kelt fel, akkor apát kitúrtam az ágyból, hogy menjen buksit simizni, és reggel fél7-kor kelt a lány! tehát szinte az egész éjszakát kibírta kaja nélkül! kajálás után még fél9-ig aludtKép
el tudnám viselni ezt a továbbiakbanKép

ma voltam kóruspróbánKép hajdanán a gimiben énekkaros voltam, és mivel 50 éves a gimink, összeszedték a régi tagokat és lesz egy koncert. háát, a hangom valami borzasztó, de a lekesedés nagyKép hazahoztam a kottákat gyakorolni, nem mintha tudnék nagyon olvasni belőlükKép

most fürcsitájm, majd még szeretnék jönni....

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Tünde
Akkor figyelmetlenül olvastam az irományodat bocsiKép Én pont az ellenkezőjét értettem, már hogy lehet, hogy ezért nem tágultál. Vagy már magam sem tudom mit értettem. Egy picit szétszórt vagyokKép Vagy mégsem? Vagy ez egy másik viccKép
Ja! És nagyon édesen csócsálja Zita a sapekját!Kép

Cinka
A lepkék megérkeztek, köszönjükKép

Majola
Julcsi egy bombabnőKép

Rokica
Zsuzsa is nagyon aranyosan ügyködikKép

Kuha
Nagyon helyesen bandázott a kutyákkal GergőKép Nem lehet elég korán kezdeniKép

Nyúlné
Tuti a portörlőtök. Gépben moshatóKép És nagyon szép az asztalotok isKép

Bab
Nagyon szép család vagytok. De tényleg. Rólad a Férjedről és Tofiról is harmónia sugárzik. Olyan szelíd mind a hármótok tekintete.

Ja! Ez a papírtölcsér a lányok pisiléséhez nekem tetszik. Én mindig fájlaltam, hogy miért nem tudok állva pisilni. Párszor próbáltam (ne ijedjetek meg, nem mostanábanKépKép persze nem remekeltemKép

Benianyu
Remélem jó volt a macikkal! Beninek hogy tetszett? Egyébként Marcinak továbbra is sok trutykó jön ki a nózijából, de hála az égnek, nincsen láz, nyűgösség és hasonló borzalmakKép

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Tünde Kép!
Igen

ayse

Tudom Ti már ezen túl vagytok jó sok ideje...Gondoltam, hogy esetleg én is tennék föl képet.Kép De sajnos mind nagy. Segítsetek légyszives! Hogyan kicsinyítsem le?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket Zsuzsa nevében.

Duda:

Én már elég régóta fejek többé-kevésbé folyamatosan... tkp szinte a legeleje óta, mivel Zsuzsa 5 hetes volt mikor először elmentem tanfolyulni, és el kellett rakni lefejt tejet amit David vagy anyukám oda tudott adni neki. Aztán egy ideig volt tejtestvére is, akkor heti plussz 1 litert fejtem, de mióta bejárok dolgozni, ezt már nem tudtam vállalni, különben állandóan fejnék. De általában kézzel fejek, mert mikor távol vagyok, csak kutyafuttában tudok fejni, ami azt jelenti, WC fülke, ami nem túl felemelő de ez van, és ott legjobb ha nincs túl sok mütyür amit mosogatni kéne meg tisztán tartani. Általában egy kimosott szélesszájú fél literes üveggel szoktam megoldani a dolgot, annak csak a kupakja tud leesni. Kép Egyszer vittem magammal az Aventes pumpát, de nekem igazából sose vált be, szadizza a mellbimbómat. Ma valami hirtelen felindulásból újra előkaptam, hátha, de még mindig szadizza, úgyhogy hagyom. Lehet talán el kéne adni.

Egyébként nekem az elején volt egy olyan, hogy nem volt elég a tejem, és attól annyira megijedtem, hogy azóta inkább egy kicsi túltermelést fenntartok a fejéssel, de azt nem szeretném még egyszer végigélni. Igaz, már valószínűleg nem rázna meg annyira a dolog, meg Zsuzsát se, de azért bennem van a félsz.

Dóri:

Akartam írni, csak valaki már leírta előttem, hogy ha nagyon korai még a terhesség, lehet azért nem látott a doki petezsákot. Gondolom magad se tudod, mikor eshetett meg az eset a Cerazette mellett, bár a betegség ideje sanszos. Ha akkor estél volna teherbe, akkor milyen idős terhes lennél? Petezsákot úgy tudom az 5-6-ik héten lehet látni. Drukkolok nektek.

Apropó Cerazette.

Nekem van még egy dobozzal. Kéri valaki? A talira el tudnám vinni.

Portörlés:

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Prüntyi
Sajnos nem tudunk menni a talira nagy bánatomra. Péntekenként angolra fogok járni és már a jövő héten is. Már írtam egyszer és lehet,hogy konstatáltad is, csak azért írom mert látom, hogy a felsorolásban írtál minket is.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Bab:

Tofi tiszta apja! Kép Főleg a vigyori képen. Az állatkert mennyibe került? Én is szeretnék menni Zsuzsával, de mindig azzal riogatnak, hogy drága és tömve van.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bab
Szerintem a nózija és az álla a Tiédhez hasonlítKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Bab,
köszi!
Nemér ilyen jó képet feltenni Magadról! Tofi hízott ugye, jól látom?
Bocs, hogy megkérdem, de a férjed elmúlt már 18???? Kép

Dóri,
kösz Neked is! Sapi mai zsákmány, 48-as, még nőhet bele egy picit.

And,
de jó, hogy Eszti ekkorát aludt! Csak így tovább!

Juci,
aha, nehezen tágultam, de a kitolás ment! Így ok? Kép
Én utoljára 8.-ban próbáltam, emlékszem, anyám rámnyitott, tök kiakadt... KépKépKép
Vendég

Tünde!
Én a legutóbb 44-es sapit vettem. Kép De elhatároztam, hogy ezentl csak gyerekkel megyek sapit venni. Kép

Rokica!
Nem tudom, én már nem hiszem, hogy baba lenne a pocimban. Kép Bár elég nagy. Kép de inkább Kép
Hányós-fosós 3 hete kereken kezdődött (kb. 5 napig eltartott), de előtte nagy szünet volt, mindig valamiért Kép Kép, kb. 1 és 2 hét közötti idő, de fene se tudja pontosan. Kép

Juci!
Szegény Marci. Kép De a rosszban a jó, hogy egyéb nyalánkság (tünet) nincsen nála. Sterimározol is?

Na megyek enni. még benézek, ez a hülye ütlegelés megy a tv-ben, meg a táncikálás.
Kép
Vendég

Dóri
Igen Sterimározok is. Meg orrcsepp is.
A sapkával én is így járok rendszeresen. Képtelen vagyok megfelelőt vásárolniKépKép
Ugye Benianyu?Kép

Tünde
Én azért kicsit korábban próbáltam kiKépKépKép

Davallia
De jó neked, hogy táncoltál! Imádok táncolni. Csak sosem tanultam. Nagy szívfájdalmam,hogy a balett kimaradt az életemből. Nem akarnék hivatásos lenni, de szerintem gyönyörű mozgást és tartást kölcsönöz a lányoknak.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Dóri, Nyúlné, Juci, Tünde, DavalliaKépKépKépKépKép
Köszönöm/köszönjük szépen, igazán jólesett!

Dóri,
Áruld el légyszi, légyszi, hogy csinálod, ezeket a tuti aláírásokat!!!
Örülök, hogy helyrejött Viki szemecskéje!

And,
Gratulálunk Esztinek a kajcsizásmentes, jól alvós éjszakához!!!

Juci,
Szuper, hogy Marci már jobban van!
Milyen képnézegető programod van?

Rókica,
Szerintem is apjukra hasonlít leginkább (de az álla valóban inkább az enyém, meg talán a szája is, a nózi viszont inkább apaféle)!
Felnőttjegy 1400 Ft, diákjegy 1100 Ft, gyerekjegy (2-14 éves korig) 950 Ft. Szerintem sem olcsó, de úgysem megy az ember minden héten. Tényleg nagy volt a sor a jegypénztárnál, de gyorsan haladt, nem kellett sokat várni. Bent meg egyáltalán nem volt tumultus.
Zsuzsa meg tiszta anyukája!Kép

Havtünde,
Igen, már 10 éve elmúlt.Kép De nem Te vagy az első, aki ezt kérdezi.KépKépKép
Tofi már vagy egy hónapja nem szedett magára szinte semmit.Kép De egyes képeken tényleg nagyon kis tokás tud lenni.Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Rokica

Csak most néztem meg a videot.
Eszméletlenül jóKép Nagyon viccesKépKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

BabKép
ACDSee 5.0

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
na, akkor most jól beégettem magam! Kép
Vendég

Bab!
http://www.iconbazaar.com/alphabets/animated/index.html innen egyesével letöltögeted és egyesével felrakod. Peche van annak, akinek hosszú a neve. KépKép Én legalábbis így tudom csak feltenni, szórakoztam vele és megtetszett.
Vendég

Tünde
DehogyKép Egyesek korábban mások késöbb érnekKépKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Na jóvanám! KépKépKépKépKépKép
Vendég

Bab!

Csatlakozom a többiekhez, és tényleg fantasztikusan szép arcod van, és nagyon jól sikerültek a képek.
Tofi nagyon-nagyod édes, pláne azon a képen, amelyiken Apukája kezében van, és úgy csinál, mintha fintorogna...

És tényleg, Juci6 fogalmazott valami nagyon szépen!!! Olyan szelíd a tekinteted!

Juci6!

Úgy tudod lekicsinyíteni a képet, hogy jobb gombbal rákattintasz, Szerkesztés, majd ott kiválasztod a Kép-et, majd Nyújtás/döntés-re kattintasz. És én ott csak a "Nyújtás-t" 50-50 %-ra szoktam vízszintesen és függőlegesen is lekicsinyíteni.
Na! Most aztán már várjuk a képeket! Kép

Kép
kuha

Róki
Ha sokat fejsz lehet kölcsönözni elektromos Medela-t, ami a kórházban (István) is volt a csecsemősöknél. 4500 Ft egy hónapra. Ha érdekel az elérhetőségük, akkor nézd meg a net-en a www.pro-mama.hu oldalt. Ez amúgy egy avent és medela nagyker is.

Lányok!
Holnap írok majd bővebben, mert ma apa igényt tart rám este.

Mindenkinek szép estét és jó éjszakát.

Kép
Kép Kép
sildike

DóriKép
Köszi szépen! Kipróbálom én is!

KuhaKép
Jaj, neked is köszi szépen! Olyan kedvesek vagytok!

Juci,
ACDSee-nél a következőképpen lehet átméretezni: modify menü, ott resize és akkor beállítod úgy, hogy a width és a height ne legyen nagyobb 600 pixelnél és lemented másként.

Sildike
Akkor jó mulatást!!!KépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Sildike,

Köszi az infót, de félek arra gondolni, egy elektromos mit csinálna a melleimmel, ha már a kézit se bírom. A kéz olcsó és mindig kéznél van. Kép És tkp nem tart sokáig, 5-10 perc alatt megvagyok vele.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bab, Kuha
KöszönömKép

Na lássukKép
Az esküvős képen Apa és én, sajnos nagyon kéne keresnem,hogy másik közös képet találjakKépKép, a babakocsis képen pedig Danika a cicám alul fekszikKép

Bemutatom a családotKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sildike!KépKépKép
Nálunk Apa dolgozik!KépKép

Rokica!
Ügyes vagy, hogy tudsz kézzel fejni. Én nem tanultam meg, mert nekem bevált az avent isis.
Szerencsére csak a szoptatás elején kellett fejnem és csak ritkán volt gond a tej mennyiségével. (kopp-kopp)
A héten sajnos megjött, szülés óta először. Szerencsére Natit nem zavarta a tej megváltozott íze és nem vettem észre, hogy megcsappant volna a mennyisége.
De tényleg hasznos, ha valaki hatékonyan tud kézzel fejniKép

Bab!
A többiek mindent elmondtak a képekről!Kép
Szépek vagytok!Kép

Kuha!
Azt hiszem, én is kerestem volna a szívritmusomat, ha Nati felé közeledett volna a kutyánk.Kép Gergő nem lepődött meg, hogy mi ez a nagy, szőrös valami?Kép
Szép zöld a füvetek!Kép

Davallia!
Nekem is tetszett!Kép
Csak K.Zs nem!

Andi&Nati

KépKép
duda

Fejés:
én sosem tudtam kézzel fejni, még Gergőnél sem. Vele végigfejtem a szoptatás első hónapjait, mert akkor az mondták úgy csináljam. Tele is volt a fagyasztó tejcsivel, nekem meg 5-6 hósan még folyt állandóan a tejem, mint egy gyermekágyas mamának. Kép
Vikivel csak a legeslegelején fejtem. Nekem az elektromos Medela vált be, nem gyötört, pedig Gergővel bimbóvédővel tudtam csak szopiztatni.
Második babával tényleg minden könnyebb. Kép Harmadik meg bepelenkázza magát. Kép

Na lebújok. Jóéjt mindnekinek.
Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: