A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok lányok!
Ezer éve nem jártam erre, itt ragadtunk Szolnokon.
Szuper 2 napot töltöttünk Zsóry-fürdőn, Grétinek fel se tünt, hogy 2 napig nem látott. Simán megvolt 2 szopi nélkül is (a fagyitej persze nem kellett neki).
Szombaton rohantunk hozzá haza, és pont elcsíptük még a kapuban, sétálni indultak tesómmal. Hát mondanom se kell, a csaj le se tolt bennünket, annyira be volt indulva a sétára.

Remélem mindenki jól van.
Mi itt -ugye mondanom sem kell- nagyon jól érezzük magunkat. Most is tesóméknál vagyok, anyumék vigyáznak Gréti álmára. Kis tündérem dumál ezerrel, a kutyát már zavarja a helyére (hejdede, hejdede), kapott egy biciklit, amit lehet tolni, egész nap úton vagyunk vele,és mindenkinek kiabál, hogy néni, (b)ácsi, baba, va-va. Reggelente énekelve ébred, anyukám megtanította énekelni, kiabálva mondja, hogy la-la-la-la-la, de tényleg még dallama is van, meg azt is énekli, hogy "Ó, bébi-bébi". Persze ezt is anyukám tanította, de be lehet neki pisilni a röhögéstől.

Én közben barnára festettem a hajam, de azért remélem még megismertek. Már alig várom, hogymegnyisson a Bogárka kert.

KépKép
KépKép
lindicita

Rylie! Átküldtem a receptet Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Lindi,
WOW!!!

Kókusz,
WOW!!!

KépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi!
Húúú, barna haj??? Lehet, hogy be kéne raknod képet, nehogy ne engedjünk be Kép

Cory!
Szülinapi tesó: nekünk meg baromi nagy mázlink volt Kép ha Doni nem születik meg akkor hajnalban, hanem vár még mondjuk 1-2 vagy 3 napot, akkor nem vagyok otthon Petra szülinapján, és ez nagyon-nagyon rossz lett volna...de péntek hajnalban megszületett, és hétfőn délelőtt már robogtunk is haza, így 14.39-kor magamhoz ölelhettem az én 2 éves nagylányomat Kép

Pocak!
Akkor gratula mára a Nagyfiúnak!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan!
Látom már a bor beszél belőled Kép Kép Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
"szopi" közben nálam fogja mindkét kezem egy-egy ujját. ha elfelejtem adni neki az ujjaimat, nem akaródzik enni. pl. etetőszékben nem akar üvegből inni, lehet, h emiatt, odd nem úgy esnek a kezeim.
és én még arra nem is merek gondolni hogy lesz a második gyerekszeretéssel,mert én Lencsit is csak a többedik napon szerettem meg, addig csak bőgtem, hogy hogyan tovább, mé nincs tejem, miért sír a baba, miegymás. de ezt már korábban bevallottam, hogy nekem idegennek tűnt az első pár napban. különben, mivel tapasztaltabb vagyok , talán a másodikkal nem így lesz.

Fibi!
és melyik C&A-ba jársz? én is összevásáltam magam ma.

Lindi!
nekem feltűnt, hogy eltűntél Kép
csak megtérnek a bárányok! Kép barna hajjal is klassz csaj lehetsz!

ancsipancsi

Bogárka,
WOW!!!Kép

Ancsi,
én is hallottam ilyet, h csak pár nap után indult be a szerelem...de ez nem baj, a lényeg, h most dúúúúúúúúúúúúl!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Denizsa!

Akkor nincs gond, ha van saját kert a kutyusnak! Szerintem úgy ritkán fertőződnek!Az a gázosabb, amikor naponta 4X le kell vinni az utcára az ebet és ott aztán felnyal mindent!

Hétfői talit meglátjuk, mert az még beleesik Timi alvásidejébe!Kép

Kisün!

Mi is adunk az ebnek féreghajtót, csak az a baj, hogy az nem folyamatosan védi, csak amikor megkapja!Kép 2 héttel később már nem hat!

Kókusz!

Láttalak Titeket múlt héten húsvéti tojást válogatni az TV-ben! Ugye azok Ti voltatok?Kép
ildi76

Votiv!

Igen nagyon jó volt 2 hetet pihenni anyukáméknál!
Párom holnap vizsgázik le "biztonsági őrségből"! Melóhelye maradt!

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Zsan,
ugy becsiphettél tegnap esteKép hogy nem is láttad, hogy irtam Neked?Kép vagy megbántottalak?
Kicsit okoskodo hangulatban voltam, bocsánat!

Ancsi,
nem szoktam sürün C&A-ba járni, eddig életemben össz. 3x voltam. Most az Árkádban, pocakos koromban a Westendben vettem ott kismama felsötKép Nekem bejön a kinálataKép

Ildi,
nem felejtettelek el, csak a wiw-et ritkán nézem megKép

Barbi,
mihez gratulálsz Ildinek? nem találok olyat az irásaibanKépKép

Lindi,
Gréti mennyi idös is pontosan? nem semmi, hogy igy dumál a kiscsajKép azt hittem, kb egykoru Bálintommal, de ezek szerint vagy idösebb, mert B még csak ilyeneket mond, hogy vau-vau, meg to-to. Vagy a lányok ennyivel elöbb érnek?
És a XXII. kerületi ikerház számát elfelejtetted multkor küldeni. Dobnál rola egy mélt?Kép Enyém a profilban, Tiéd nem találomKép
És rakjál fel képet a barna fejedrölKép

KépKép
fibi

Jó reggelt!
Most látom,hogy az esti hsz.eltüntKép
Akkor újra:

Moose:
köszi a tippet,utána járunkKép
Ami a kórházat illeti nem irigyellek...eszembe jutott,hogy milyen szörnyű volt a 8 napos kórházi élet.Hiába volt akkor már 10 éves Orsi,mikor bejöttek hozzám annyira kicsinek és elesetnek tűnt.Igazán anyátlannak,majd megszakadt a szívemKép
Sajnos ezt a pár napot valahogy túl kell élni,nincs rá más mód,ezért nem is szabad előre stresszelni rajta.
Persze nagyon szorítok,hogy legalább elötte ne kelljen befeküdnöd+++++++++++++++++++++

Indi:
nagyon jó kérdés volt,egyben kényes is!Lassan 2 éve,folyamatason szembesülök ezzel.Szerintem nem lehet egyforma hőfokon égni 2 gyerek felé egyszerre.Nagyon tudom utálni magam miatta,mert örökösen Dorkát babusgatom,miközben Orsit csak fegyelmezem,számonkérem.Dehát ahogy Zsan írta,a kicsik naponta szolgálnak valami újjal,az érzéseiket is sokkal inkább kimutatják,amitől persze elájul egy mama.Szóval naponta próbálom megtalálni a középutat,több kevesebb sikerrelKép
Az,hogy most Te nem tudsz elképzelni még egy babát,teljesen normális,de ez az eufória azért csillapodni fog idővel,akkor már érezni fogod,hogy képes vagy 2 gyerekre való szeretetreKép
De megint én magyarázzak ilyeneket Neked?Kép

petergabi

Még azt akartam írni,hogy milyen jóleső e mailt kaptam pár napja.
Tavaly ősszel megkeresett egy lány,mert itt olvasta,hogy BS.-nél elég jártas vagyok.Tanácsot kért,hogy ugyan tudja,hogy nem vállal újakat,de minden képpen nála szeretne szülni majd,mit tegyen?Ajálottam neki,hogy hivatkozzon rám,hátha segít.
Most jelentkezett,mert kiderült,hogy babát vár és ezért felkereste BS,aki elvállalta!
Megköszönte nekem a segítséget,pedig el is felejthetett volna.És ez nekem nagyon jól esett,mivel nekem ilyen apróságokkal lehet igazán örömet szerezni.
Hívtam közénk,remélem most is olvas minket és bejelentkezik!

Bocs,ha off voltam,de szerintem jó ilyen EMBERI dolgokat hallaniKép

petergabi

Gabi Kép

Fibi! Mi volt az esti műsor?
Ildiéknél megjött az első szó: Mama.

Ildinek szerintem igaza van kutyaügyben. Az teljesen más ha kertben van.

gödibarbi

Bogárka!
köszi a sok hasznos tanácsot, mindig élvezettel olvasom soraid, megnyugtatólag hatnak rám.

ancsipancsi

Ildi

Igen mi voltunk a híradóban, épp Beninek vettem húsvéti tojást amikor egy szakállas pasi a vigyorogva jött felém a nagy kamerájával.
kókuszdió

sziasztok!

Moose!
Ne keseredj el, hidd el, amit a nálad tapasztaltabb 2 gyermekes anyukák mondanak!!! bár könnyű ezt mondani!!! Múltkor éjszaka azért nem tudtam aludni, mert azon rágódtam, mi lesz az én Bazsómmal nélkülem, amíg kóürházban leszek, pedig az még azért nagyon odébb van!!!

Ancsi!
Voltál tegnap a virágkiállításon? Vettél valami klasszat? MI ma megyünk! Lehet, én is napozok egyet, mint VeraKép

Fibi!
Remélem, ez hatásos szopileszoktató trükk, lehet, hogy nyáron kipróbáljukKép
És ne aggódjál amiatt, hogy Bálintod nem dumál még, mert ez a fiúknál tényleg később jön. Vettem erről egy könyvet a barátnőmnek, és abban tudományosan is megmagyarázták, úgyhogy ez teljesen normális!!!
Majd írok ám mélt, csak arra több időt akarok szánni, és azt a gyermekem nem nagyon engedi!!!
Szóval szerintem játszóházba megyünk, mert az fél 5-ig tart, és nekem csak fél 7-re kell mennem B.S-hez!

Votiv!

Köszi, megvagyok, napi 24 órában émelygek, a pelenkázás horror!! Ráadásul egész nap el tudnék aludni! Amikor Bazsót vártam, akkor is ilyen fáradékony voltam. Tegnap lefeküdtem a földre a haptapira Bazsó mellé, és félálomban "vigyáztam" a gyerekreKép, aztán egyszer csak felnézek, Bazsó tátott szájjal "rohan" felém, és jól belém harap, és meghúzgálja a hajamatKép Kímélő életmód!Kép
Azért bízok valami csodában, hogy az éjszakák jobbak lesznek!
De neked sem lehet könnyű ennyi munkával, és energia-Istivel!!!

Kutyatéma!
Én nem vagyok kompetens a témában, de úgy gondolom, hogy egy kertben tartott kutya, amit ápolnak, és látja néha állatorvos, nem okozhat gondot! Itt inkább a kóborkutyákkal, és mások kutyáival van a gond, mert nem tudhatod, hogy más mennyire lelkiismeretesen bánik a kutyájával! Amit írtam történet szerintem azért durva, mert az anyuka is megkapta, pedig ő biztos nem evett homokot (mert ugye abból a legkönnyebb elkapni)!

Barbi! Neked még pontosan mennyi időd van hátra?

Kép
Kép
zuzmo1

Pocak, Boldog Szulinapot a kis orokmozgodnak!Kép

Moose, milyen egy doktornod van! allandoan remisztget! hat de komolyan, miert csinalja ezt?! ha bent tartanak, attol mi lesz jobb? nem is ertem...Kép probalj meg ne aggodni!!!!

Ildi, sziaKép! hetfon nem jottok jatszohazba?Kép

most ennyi, mert hiv a lurkoKép de olyan jo dolgokrol beszelgettetek, h elment egy csomo ido, mire visszaolvastamKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jó reggelt! Kis nyulacskám az indiai csengős madárkáit nézegeti és csuklik keményen.. addig szívtelen anya kihasználja az időt.

FibiKép Hiába, szórakozott nő vagy elfelejt reagálni, vagy kitalál valamit, hgoy írhassonKép akkor boldog bármilyet bármikor azértKép

ZsanciKép BogárkaKép GabiKép Köszönöm! Nagyon szépen írtátok a többgyerekes érzelmeket le, persze ez nem egyszerű kérdés nyilván senkinek. Én ugyan el tudom képzelni hogy 3 gyerekem is legyen, csak magamat még nem látom a történetben - egyenlő hőfokon lángolni, másként meg csak a bűntudatot növelném magamban.... Remélem, azért majd lesz rá esélyünkKép

AncsikaKép Köszi az "idegenről" szóló gondolatokat, bevallom, bennem is volt egy ilyen félelem, hogy mi lesz, ha szülés után ezt érzem majd. És persze előre haragudtam magamra miatta Kép De jó, hogy aztán nem így lett Kép

RylieKép Hát Csepel igazán nincs messze, csak áthajítok egy kavicsot a Dunán, és ott is talál Kép Úgyhogy ha meglesz az autód, várunk szeretettel, Kamillával együtt természetesen!Kép Mása is arrafelé lakik, csak a nullás túloldalánKép

Holnap kicsi fiam élete második hivatalos társadalmi eseményén vesz részt: másodszor is szavazunkKép Mert az első fordulóban - kétnaposan - is részt vett benne a drága, a mozgó urnáson a kórházbanKép És most szépen felöltözve megyünk az iskolába kettecskén - 10 háznyira van mondjuk Kép

Annyira gyönyörű napsütés van, remélem, mindenkinek csodaszép hétvégéje leszKépKépKép

indianyo

Gabi,
sztem nem is voltál off, tényleg jo ilyet hallaniKép És éljen BS, hön szeretett orvosunkKép

Barbi,
nem tudom a film cimét, George Clooney és Katherine Zeta Jones játszanak benneKép

Zuz,
dejo, hogy jöttök hétfönKép remélem, nekünk sem jön közbe semmi.
Én is pont nyárra terveztem az "akciot", aztan végiggondolva, lehet hogy Apa helyett inkább én adok neki majd inni (pl) cici helyett. Még nemtom...
Nem aggodok B kicsi szokincsén, csak kiváncsi voltam, h Gréti mennyi idös korában dumál ilyeneketKép Tudom, hogy ahány gyerek, annyi...Kép

Recca,
én is tök kiakadtam, hogy ezért minek kellene befeküdnie Moose-nak?Kép

KépKép
fibi

Indi,
Kép
Neked is minden boldogot kivánokKép

KépKép
fibi

ja, es ruznak Boldog Nevnapot!Kép hatha jar errefele...

es ma van a Fold Napja isKép

Coolio
recca

ReccaKép Akkor Ruznak és a Földnek is boldog névnapotKép Van ma valami a Városligetben ez alkalomból, de nem emlékszem márKép Akkor teneked meg teszek fel egy kórházlátogatós mosolygósatKép

Kép

indianyo

És a Föld napja alkalmából én meg ma mosom ki először a kakis frottírpelusokat környezetbarátinKép

indianyo

Indi, tejoeg, ez a kep! megijedtem...Kép (na nem BenketolKép)
es milyen pelust vettel vegul? frottir???
egyebkent en is pelust mosokKép. B meg dobalja ki az ablakon a tisztakatKép

Coolio
recca

RecaKép Nekem annynira tetszett a teli szájjal mosolygós teKép Benkéről már nem is áradozom, úgyis tudodKép
Popolini One size natur soft pelust vettünk egyelőre tesztelő adagban és használjuk hozzáő a Denizsától kapott Monapel gumibugyit, óriási csomag szegény kis ropibabán, olyan vicces a kis hosszú cingár lábaival meg az óriásira "nőtt" popsicsomaggalKép de finom puha, most tesztelem, mennyire jön ki környezetbarátin a folt belőle. A köldökcsonkot még bántja a pisis pelus, úgyhogy egyelőre csak tesztelni próbáltuk ki, minden nap egyszer 3-4 órát van egy adag rajta és még nem folyt ki belőle semmi - ellentétben a szintén környezetbarát pelusból (sensan) Kép

indianyo

Jaj, Recca, ha nem szeretnéd, akkor leszedem a képet és csak Benkét hagyom fent, tényleg, eszembe se jutott, hogy esetleg nem örülsz neki...

indianyo

Sziasztok!

Írjátok meg légyszi, hogy pontosan hol van a játszóház, mikor van a tali, meg hogy mennyi mani lesz! Köszönöm!

Recca!

Nagyon jó a kép! Mostanában készült? De ugye már nem kendőztök??? Vagy igen? Hogy bírja a hátad?
Írok neked mélt!

Kókusz!

Hát igen! Nem könnyű a hírességek élete!Kép

Fibi!

Semmi gond! Tudom, hogy nem felejtettél el! Wiw-et én is ritkábban látogatom mostanság! Amióta nincs meghívó megcsappantak az ismerősök is!

Most nem rémisztgetés képpen írom, de van olyan bélféreg is, valami kampósfejű vagy mi a neve, ami a bőrön keresztül megy át! Pfúj! Kép Ezért nyilvános homokozóban pl. nem jó, ha mezítláb van a gyerek!
Amit én nagyon utálok, hogy a kutyusunk állandóan túrja a szőnyeget és abba dörgölőzik! Nem győzöm takarítani róla a kutyaszőrt és nem is valami higiénikus Timi miatt sem, de nem tudok semmit kitalálni ellene!Kép

ILdi
ildi76

Sziasztok!

A segitségeteket kérem! Orvost, szülésznőt keresek a Szt. Imrében, olyat aki tényleg hagyja, hogy maguktól menjenek a dolgok, csak kiséri a szülést.

Köszönöm,
Petra
csiling

ILdi, de szoktunk, bar most mar leginkabb csak haton viszem. raadasul sikerult tegnap kitornom a kis babakocsi kereket, igy aztan rakenyszerulunkKép a kendoreKépKép

Indi, semmi baj, koszi a kepetKép. csak kicsit varatlanul ertKép
pelusbol napsutes tutira kiveszi a foltot!Kép (marmint a mosas utani napsutesen szaritasKép)
ja es nagy csomag - cingar labakKép valahogy igy?
Kép

Coolio
recca

TALI: Csak hogy senki ne felejtse el Kép
Hétfőn 14.30 Fonyód utcai játszóház

Rec Kép
Nagyon jó a kép Rólatok! Kép Ti is jöttök hétfőn a játszóházba, ugye? Ja és a "nagy csomag" nagyon édes, Te hogy tudtál ruhát (pl. bodyt, rugit) adni rá?

Zuz Kép
De jó, hogy csak hétfő este kell a dokihoz menned, mert akkor tudsz jönni a talira!! Addigis kevesebb émelygést és több pihizést!

Lindi Kép
Éneklő Gréti Kép Kép

Kókusz Kép

Ildi Kép
Írok Neked mélt a játszóházról!

Indi Kép
Jó hogy hasznát tudjátok venni a külső pelusnak, tökre örülök, hogy jó kezekbe (bocs: popsira) került Kép

Kókusz Kép
Tök jó, hogy Ti is jöttök hétfőn (is)! És ne csodáld, hogy leszólítják a csajaid, tényleg szuper édesek, és ebből az esetből is látszik, kik az igazi sztárok Kép

Barbi Kép
Tudom, hogy még nincs babó, de azt is, hogy kutyus már igen (a kép alapján tájékozódom Kép ), szóval már én is törpöltem előre, amikor még pocakos voltam, no meg azóta is... Kép

Fibi Kép
Börze-belépőt mégegyszer köszi, jelentem fel lett használva! Ma voltunk és körbenéztünk, vásiztunk pár dolgot, tényleg megérte. És találkoztunk kint Johival, vettünk tőle gatyót és kölespépet, és kaptunk ajándékkacsát is Kép

Kép
Kép
denizsa

Ildi,
ha ennyire rettegsz attól, hogy Timi esetleg elkaphat valamit a kutyustól (amire szerintem nincs több esély, mint hogy a fejére essen egy tégla az utcán, bocs Kép), akkor esetleg meg kéne fontolnotok, hogy odaadjátok valakinek megőrzésre a kutyát, amig nagyobb nem lesz a lyány Kép

Csiling,
üdv! Jól láttam a másik topikban (szülészetek, kórházak regisztráltaknak), hogy már 21 hetes terhes vagy? Mert akkor az orvosválasztás már necces (nagyon le vannak terhelve, de próbálkozni kell), viszont a szülésznő-választáshoz nagyon jó időben vagy! Kép Szinten minden orvos többé-kevésbé békén hagyja a szülő nőit, tehát innentől az a kérdés, hogy ezen túl mit szeretnél? Kép

vera
kisün

Rec,
ahányszor csak Benkét látom, mindig az jut eszembe, hogy ez a hajkorona FANTASZTIKUS KépKép

Zsan,
dejókedvű voltál tegnap, vörösbor rulez Kép
kisün

Vera!

Az teljesen kizárt! A kutyus azért családtag!KépNem tudnánk odaadni senkinek!

Den!

Köszi! Várom a mélt!
Csak most jutott eszembe, hogy találkozóm van hétfő este, így elég sűrű lesz a program!Kép Azért hátha összejön és Timi sem fog pont aludni!
ildi76

Deni, egyelore ugy nez, megyunk hetfonKép.
ezt a ruha dolgot hogy erted? nagy csomag - kis ruha? hat akkora ruhat kap(ott), amibe belefer(t)Kép en nem ereztem/erzem ezt problemanakKép

Kisun, a teljes igazsag az, h nem csak a haja fantasztikusKépKépKép

Coolio
recca

Ildi Kép
Méltem (ha nem kaptad meg, szólj, a profilodban lévő címre küldtem)

Rec Kép
A ruhát úgy értettem, hogy amikor én mosható pelusba+külsőbe csomagoltam a bébit, akkora csomi lett, hogy csak a hálózsákjába fért bele vele. Persze lehet, hogy ha sokkal nagyobb rucit adtam volna rá, akkor nem lett volna gond... De őszintén bevallva nem ez állt a természetbarát pelusozás útjában, hanem inkább a fáradtság, mert az első hetekben arra már nem éreztem erőt magamban, hogy pelenkát áztassak, mossak, vasaljak... Szóval minden tiszteletem azoké a kismamáké, akik erre képesek Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Fibi,
igen, tényleg kicsit szelektiven olvastam, ma vettem csak észre, h te is irtál, meg Votiv is...azokat én nem láttam tegnap!!!
De pont megjegyeztem, h milyen kedveset irtál nekem!!!KépKép

És milyen érdekes az élet, ma lent az udvaron megkérdezte egy egyfiús apuka, h hogy megy ez a szeretet féleség két gyerekkel!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, meg valszeg nem is erre a hsz-ra kellett volna válaszolnom, hanem az utálom-osra!!!
Igen, az utálom nagyon erős, de én Bika vagyok (nem mentségKép) és csak akkor szólok, amikor már pipa vagyok. Akkor max. 2x tudok normálisan szólni, harmadikra üvöltök...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
ismerös, pedig én Halak vagyokKépKép

Deni,
szivesen, örülök hogy megérteKép

KépKép
fibi

Hu, én ma annyira álomkoros vagyok... hiába ittam kapucsinot is... egy kis bevásárlástol lefáradtam... ez a melegfront?Kép

KépKép
fibi

És B teljesen kiidegel, mostanaban korabban kel reggel, igy már délelött visszaalszik, és du. meg megy a nyügösség ezerrelKép nem hajlando aludni már ilyenkor... pedig olyan jol beállt az ebéd utáni alvás egy ideje... most mitöl billent ki belöle?KépKép

KépKép
fibi

Den!

Nagyon köszönöm a címet, a térképet meg külön! A bölcsit már tudom hol van! Beugrott! Ott laktunk a közelben egy 3 évvel ezelőtt!Kép
ildi76

Zuz! Nézegettem második gyermeküket váró anyukákat, s ők bizony többet bírnak mint én. Gondolom te is bele fogsz jönni, hogy a mostani babavárás az már nem a kímélő életmódos Kép
Kutyatéma detto Kép
Május 2-re vagyok kiírva.

Den! Üdv törpölőtársam Kép

Zsan! ÁHÁ! Szóval ilyenek a bikák? Az én babóm is most már az lesz Kép
No de majd meglátjuk mit kapunk aszcendensnek Kép

Fibi! Szerintem te is mondtad már nekem, hogy mindig változnak a dolgok a babákkal, s amikor már azt gondolod, hogy kész az új rendszer, akkor jön egy másik Kép
Apa rendelt egy fincsi teljeskiörlésű lisztes, édesítőszeres feketerdő tortát az évfordulónkra Kép Kép Fényképezésre esélytelen volt Kép

gödibarbi

Bogárka: Kép Zsoma korababa volt, és kedden megkérdeztem a dokitól, mikor mehetünk haza, ő meg mondta, hogy szerinte hétfőn. Én meg mondtam, hogy tuti nem lehet belőle péntek? Õ meg nézett csodálkozva, hogy miért nem mindegy már az a 3 nap, elmondtam, hogy a 2. szülinapja lesz a bátyónak. A válasz: "Jó, rendelje 3-ra az autót és 6-ra a tortát" Kép
Jellemző módon az első gondolatom az volt, hogy így, hogy csak 12 nap van a két szülinap között, simán megúszhatjuk majd kamaszkorukban egy bulival a dolgot Kép

Ti mit csináltok az okoskodó vénasszonyokkal? Ma odajött hozzám egy az utcán (ismerjük, itt lakik a házban), és elkezdte magyarázni,hogy elviszi a kicsit. Láttam a fiúk arcán a rémületet... Mondtam is, hogy nem engedjük, a nő viszont úgy nézett rám, mintha idióta lennék, és nem érteném, hogy ő nem gondolta komolyan.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Barbi,
ez igaz, de ez nem egy másik rendszer, hanem a régi, amikor kétszer aludt egy napKép és nem értem, hogy mitöl alakult vissza, amikor egész héten "müködött" az egyszeri alvásos.

KépKép
fibi

Zuzi! Vera!
ma voltunk a kiállításon, de kedvem szegte félidőben egy idióta nő, aki marha hangosan odaüvöltötte a szomszédjának, hogy "LEGALÁBB TENNE VALAMIT A FEJÉRE ENNEK A SZERENCSÉTLEN GYEREKNEK!". ugyanis éppen levettem a sapkát, mert izzadt, és érte a nap a fejét. kb. 5 percet. előbb lelkifurim lett, de aztán tojtam az egészre, inkább rommá vásáltam magam.

délután meg órákig virágokat ültettem, most hulla vagyok, és még nem ettem csak reggel fél szelet kenyeret vajjal, ill. most kezdek neki.

azért a kiállítás nagyon jó volt, lehet, hogy holnap is elszököm, baba nélkül, ha hazajön az uram.

ancsipancsi

hello Itt mindenki a Szent Imrében szült ?? Véleményeteket szeretném kérni DR. Bálint Balázsról HÁlásak lennénk minden infoért , most vagyok a választási, babus tervezős időszekban. Köszi Panka
panka123

Ildi,
Szívesen Kép

Barbi,
Május 2? Te jó ég! Az mindjárt itt van!!! És nagyon rendes a párod, ha ilyen tortát rendelt Neked! Kép Tegnap reggel meg a férjem friss péksütivel lepett meg! Mert Bálint felébredt, és szopi után visszaaludt, de apa nem feküdt vissza, hanem elment sütiért és mire felkeltem, ott várt a terített asztal. Mondtam is neki, hogy máskor is csinálhat ilyet Kép

Kép
Kép
denizsa

Deni,
de édes ez a LaciKép

Panka,
Bálint Balázst szeretjük, jo és kedves orvosKép Én az apukájánál szültem, de majd Zanza áradozik Neked BB-röl isKépKép

KépKép
fibi

Panka, mindegy, melyik Bálint, de B.B. még szép is hozzá Kép Én szülni nem, de egy maratoni egész ejszalás szülőszobai oxitocin-nst tesztet végigcsináltam vele. Jó voltKép

indianyo

Barbi:
Köszi a receptet! Nincs itthon csak búzakorpám Kép Azzal is meg lehet csinálni szerinted?????

Rylie
rylie

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: