köszi Nektek a tippeket az éjszakákkal kapcsolatban, próbálkozom szépen sorba mindegyikkel
de már attól jobban vagyok, hogy látom, Ti is átestetek ilyeneken virrasztásokon és mégsem zakkantatok meg
Ildi,
anyós.........
hát nem is értem... elég érzéketlen dolog Tőle
Gondolom nem egy önzetlen teremtés
ismerős
viszont az ilyeneknek áldott jó fiaik vannak általában, hál' istennek
Én megértem az uradat, én is ilyen vagyok, amit kitalálok az azonnal kell
(kellene, ha futná rá, de igaz én is mindig kiokoskodom valahogy, hogy megvalósuljon
de szerencsémre Árpi is ilyen
) pl.: 2 éve, lent voltunk a telken (Dunapart) kitaláltuk, hogy milyen jó lenne egy kis motorcsónak (gumi), a gyerekek, hogy élveznék... már rohantunk is nézelődni
majd megállapítottuk, hogy ez nem egy olcsó mulatság és az éppen, az építkezésen esedékes köv. kiadást, teljes mértékben felemésztené
épeszű ember, akinek ennyire nincs pénze mint nekünk akkor, biztos nem vette volna meg, de mi igen
és úgy örültünk neki
.......... (persze köv. évben már el is adtuk, mert azért csak az első pár alkalom volt izgi
) Mostanra sem változtunk meg
inkább Zalakarosra mentünk, minthogy a lakásra költöttük volna azt az összeget,pedig abból már futotta volna jó pár lámpára, a fityegő kis izzók helyett
szóval ilyenek vagyunk mi
Sajnálom, hogy nem vették fel Olivért
de jobb így, ha nincs jó hangja, szegényt csak kudarcok érték volna, így meg lehet, hogy sikerül a másik osztály és az jó lesz, minden szempontból
Mikor derül ki, hogy felveszik-e? Én úgy gondoltam a talit, hogy Ti is ott lesztek
Nem bírom ki, hogy ne lássam a kis nunisodat
OKÉ, ha nem tudtok jönni, megyünk mi, én nagyon benne vagyok
köszi a meghívást
Majd kiokoskodjuk, hogy hogy férünk el
(Gabiék+Ritáék) Gabi,
én is nagyon kényes témának érzem ezt a szobatisztaság dolgot és úgy állok hozzá mint Te, hogy semmit nem eröltetek, csak, ahogy jön magától
Nekünk is volt az ismeretségi körünkben kislány, aki addig nem kakilt, amig nem kapott pelust
3 évesen nőtte ki. Nem tudom ezek mitől vannak, Dorina is állandóan szól, hogy most jön a kaki, de nem hajlandó se bilire, se wc-re ülni
Zalakaroson és előtte már naponta többször bilizett (pisi), hazajöttünk azóta nem hajlandó, pedig a pisinél is mindig szól, hogy "Hallgasd, piszi jön...."
Szóval, én nem tudok sajnos okosat mondani
Dorinával megvárom a nyarat, mert akkor nem fogok ráadni csak bugyit itthon és akkor 1-2 hét alatt talán sikerül megszoknia a wc-re járást
(csak remélem, persze
, Nikinél így volt) Rita,
sorstársam
én is így állok a kilókkal
kész vagyok teljesen
de egyszerűen megőrülök az édességért
Gratulálok én is a sulihoz
Maja fülbelövés
remélem Ti elég gyorsak lesztek
mert nálunk, amikor Nikinek lyukasztották 5 éves volt, csak 1 fülbevalóval jöttünk haza
kilőtte az egyiket, majd addig mondogatta neki a nő, hogy ugye nem is fájt, meg jaj de ügyes vagy, meg milyen szép, hogy addigra elkezdte neki csípni és a másikat már nem engedte
(1 hónapja lövette ki magának újra, csak 8 évet várt még vele
) Szirom,
Miksa, akkor már mindjárt szobatiszta lesz

tök jó!!! Ágyások, szépek lettek??? Elhántoltoltad, amit kell? kicsit eleredt a "nyelvem", bocsi, eldugultam