A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mamacka!
Már csak neked lógok a szüléstörténettel, de nem tudom az emilcímed Kép, ha nem publikus, akkor a szelivi @ vipmail . hu-ra küldj pár bötűt, és akkor küldöm! Kép

Vikó!
Én először törölgetek vizes vattával, és utána olajozok meg dögönyözök. Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Nancsika: a fürdetés nekünk is rámálom volt két hónapon keresztül. Neki kicsit melegebb, úgy 39 fokos víz kell, abban érzi jól magát. De míg erre rájöttünk, addig ment az ordítás ezerrel. Most viszont már imádja a pancsit, és nagykádban is szívesen fürdik.

Mi minden nap fürdetünk. Ennek az az oka, hogy felnőttként elkaptam egy csúnya bőrbetegséget egy csípés miatt, ami állítólag a fürdetés hiánya miatt kialakuló tipikus csecsemőbetegség. Akkor megfogadtam, hogy minden nap fogom fürdetni a gyermekem, mert naggyon durva kiütéseim voltak. A haját is minden nap megmossuk, mert rendszerersen lebukizza.

Nagyon szépek a képek minden babáról. Csodálatosak vagytok. Kép

Szép estét.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok Lányok!

A lánykám szopizza az ujját! Csináljak vele valamit? Nem szeretném, ha leszokna a ciciről!

Kép
szelivi

Szelivi: Én 7 éves koromig szoptam az ujjamat, de anyu azt mondta, hogy 1 éves koromig ciciztem. Most úgy vagyok vele, hogy jobb lenne, ha a Lili is inkább az ujját szopná, mert az kéznél van és nem esik ki a szájából mint a cumi. Az uj szopásnál csak arra kell figyelni, hogy a végleges fogak kinövése előtt leszokjon róla, mert különben ki fognak állni a fogai (mint nekem Kép)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Gyöngyi, Nancsika, Vikó: gyönyörű babák!!KépKép

Fürdés: mi 9 körül fürdetünk, előtte fent van általában bettina, mert nálunk is este van a "műsor". Neki muszáj minden nap hajat mosni, mert lebüfizi vagy megizzad. fücsi után megy a szopi-büfi elalvásig.

Gyöngyi: én ezért (sem) szeretem a cumit, mert tulajdonképpen azt mi szabályozzuk és ráadásul folyton bele kell tömködni a szájába. Nálunk Dorina ujjszopós, azt olvastam, hogy inkább legyen fogszabályzója, mint lelkibeteg a leszoktatásról.
Csak akkor szopja az ujját, ha megnyugtatja magát, vagy elalszik.

Szelivi: Dorina ujjszopi mellett 17 hónapig szopott, az ujjából nem jön tejcsiKépKép

Nancsika: pont ezt akartam írni, mint mariannka, hogy a víz hőfoka is lehet probléma. Ezen kívül az is lehet, hogy nem érzi magát biztonságban a vízben, bettinának pl. fogjuk mindkét kezét közben, hogy ne billegjen jobbra-balra.

Vikó: biztos vagyok benne, hogy mindent megteszel a szopi érdekében. Ha mégsem sikerül, akkor el kell fogadni. attól még nagyon-nagyon jó anyukája vagy Dominak! Azért drukkolok, de igazad van, hogy nem stresszeled magad!

Petri: nem semmi a kiscsaj súlya! Mi is közelítünk a duplázáshoz, 3 kilóval hoztuk haza és most 5,7kg körül van.

Na felváltom apátKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bmo: láz ugyanúgy van náluk, mint a nagyoknál. Ha végbélben méred, akkor le kell vonni belőle 5 tizedet.
Ha a büfi szorult be, akkor is a pocakjuk fáj, úgyhogy teljesen ugyanaz a tünet, mintha mástól fáj.
Én csak akkor szívnám, ha nem kap levegőt.
Fürdetni én nagyjából azonos időben. Ez kb 1 órás intervallum. Ha nagyon alszik, kihagyjuk, és éhesen nem kísérletezem vele, mert akkor csak végigüvölti.

Szelivi: én békénhagynám. Max megkínálnám cicivel, mikor a szájába veszi.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ezt a plédet a tesóm nyuszija hozta a Lilinek
Kép

Képzeljétek du.5 óta alszik a babakocsiban. Kezdek aggódni, hogy mi lesz az esti alvással.
Azt vettem észre, hogy ha a játszótéren vagyunk sokkal mélyebben bealszik, mint séta közben. Pedig a játszón akkora a hangzavar, lehet, hogy pont ez kell neki. Holnaptól üvöltetem a tv-t Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

NYF kisfia, Zaránd, 04,22-én 0,40-kor megérkezett! 3900 gramm és 59 cm Kép

indianyo

Nyf
Gratulálok a bébihez!!!

GyöngyiKép
Szép a takaró! A tesód készítette?

Fürdés: nállunk minden este van, 8 óra körül eddig még mindíg ébren volt. Szeret fürödni, igaz még nem pancsol. Mi gyógyszertári fürdetőt használunk. Ebből nyomunk a vízbe (előtte egy üres flakonba jó forró vízben összerázom így olyan lesz mint a tusfürdő) A haját is megmossuk minden nap de nem használunk sampont csak ezzel a "tusfürdős" vízzel mossuk. Eddig még koszmónk se volt. Én nem szoktam olajozni Timit. Fürdés után áttörlöm a hajlatokat púderrel. Naponta 1x pedig (ezt nem fürdéskor szoktam) bekenem a testét krémmel. Nem jól csinálom???

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Mindenki a szép időben sétál??
Megyünk mi is.KépKépKép

Ezt még leírom:Tegnap a 2 hós oltás után volt egy kis hőemelkedés, kapott egy fél kúpot és aludt reggelig. Ma már kutya baja.
Most mértem először lázat végbélben. Természetesen jött is a kakiKép
Utána kúp, bedugtam összeszorítottam a fenekét de biztosan nem kellő ideig és megint lövelt a kaki a kúppal együttKép. Letisztítottam a popót ismét jött a nagy adag kakiKép. A következő kúp már bentmaradt.Kép
E ceremónia előtt pedig jöttek a barátok babát látogatni. Este 7-re értek ide. Meglátszik h még nincs gyerekük! Negyed 10-kor eszükbe is jutott h nem ártana már elmenni. Amíg itt voltak addig én fürdettem a babát stb...

Apropó h lehet ezt a kúpot normálisan faragni? Olyan könnyen eltörik.

Mindenkinek napsütéses szép hétvégét!!!KépKépKép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nyf: gratulálok!! Kép

cory
Budapest

Gratulálok Nyafnak. Sok tejcit kívánok nektekKépKép

Voltam dokinál azt mondta minden oké, és már mehet a sex is.Kép De én még várok vele ,mert úgy érzem kicsit még feszülnek a dolgok.

Tegnap reggeltől telefonáltam az összes Szopi Tanácsadónak Hát senki nem vette fel a telefont. Pedig kifizetem, volna, hogy kijön és megnézi, hogy jól csináljuk. Így doki után bementem a kórházba és megnézte két csecsemős, hogy jól csináljuk. Azt mondták ennél jobban nem lehet csinálni. 5 perc alatt leszívott 130-at utána már lassabb volt És azt mondták, hogy nagyon erősen szív, amit én tudtam. És érzékeny is, amit szintén tudtam. De nagyon tetszet nekik a sonkánk és hogy milyen óriás. Levi 6300g lemértük, így javulás nem igen várható, hogy valaha élvezni fogom. De kezd vissza térni a másik cicimbe a tej ,mert éjjel eláztattam az ágyat. Ha vissza tudok állni a szopira, akkor többet pihenhetne a másik és begyógyulna, de így nem tud, hogy napközben 2óránként eszünk és nagy neki a terhelés. Még van remény, ha gyógyulni tudna nem fog ennyire fájni.
Nem kéne fogyóztatnom Levit?KépKépKépKép

Teszek fel sonkát nektek tegnap csináltam.

Anita
Neked van valami zseléd, amit rá raksz a cicidre és lazítja vagy mit csinálni, mintha te írtad volna. Ez mi és bevált?

Vikó
Köszi Kép

Babetta és Levi 6+5

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nyf, Vas Eszti, óriási gratula nektek!!!!

Orrszívás: Enyim gyerek is szörcsög kajcsi közben, és után, de nem szívom ki az orrát, mert nem zavarja, kap levegőt, és csak anyatej...

Fürdetés: Mi is a sok bukás miatt fürdetünk minden nap, pizsit is minden nap cserélni kell neki. Sajnos ő is refluxos, úgy mint a családnkból mindenki, így eszméletlen sokat tud büfizni, sőt hányni. Hajat is minden nap mosunk ugyanezért.

Nekünk nincs szerencsénk egyébkéntKép Szájpenész nem akar múlni, és most ráadásnak megjelent a koszmo is a fején. A kiütései meg nagyon csúnyákKép
Ráadásul minden délelőtt megy a hiszti, az állandó cicizhetnék, nekem meg tanulnom kellene. MOst is több mint egy óra rázogatás után bírtam letenni és szerintem nem fog sokáig tartaniKép
Máskor nem zavar, mert imádom a csajt, dédelgetni szeretgetni, szoptatni, de most a fejem felett Démoklész kardjaKép És még Tamás se segít, tegnap megkaptam hogy hagyjam őt békén a szabadnapján. Erre mit mondjak? Forr bennem az indulat, mert nekem mikor van szabadnapom??? Én nem 4 napból kettőn dolgozok 13 órát, hanem a 4-ből 4 napon 24-etKép Azt hiszem erről nagyon el kell beszélgetnünk mert így nem lesz jóKép De most nyert 2 napot mert dolgozik...

na jó megyek amíg csend van addig tanulok...

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

sziasztok
Hát tegnap elmaradt a fürcsi, mert este 3/4 9-ig aludt a babakocsiban. Mondtam is a páromnak, hogy hosszú éjszakára készüljön,de 10-kor már aludt is egész fél 3-ig. Szóval szupi éjszakánk volt csak 6-kor volt hasfájás. Na megyek mert kaja idő van és kéri az adagját
Petri: Nem a tesóm csinálta, hanem valakivel csináltatta.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Nyf, gratulálok! Kép

Nancsi, Alexbébi még mindig tiszta apuci! Kép Édeske. Kép

Anita, ma voltunk Minimanó, én is vettem állatos képtárat, köszi, hogy szóltál! Máskor is szívesen veszem az ilyen jó játékajánlatokat. Kép

Szemeztem egy elektromos ringatóval Kép, ez csak vicc volt. Mint a S&NY-ban, ha valakinek rémlik Kép

Nálunk minden nap van fürcsi, de az ideje mindig attól függ, hogy alszik-e, vagy nyűgi-e stb. De Bence nagyon élvezi a fürcsit. Ha alszik, nem keltem.
Petri, nagyjából mi is így fürdünk, de én nem hintőzök, és nem krémezem a testét, nagyon finom így is egyelőre. De arra ügyelek, hogy minden redőben, hajlatban jól áttöröljem. A gyógyis krémet én is szeretem, nagyon puha a bőre tőle. Hajmosás is dettó, koszmó nincs.

Babetta, tök jó, hogy megy a szopi, nagyon örülök nektek! Kép

Nekünk hétfőn délelőtt lesz oltás.....brrr Kép

Szép az idő, husss mindenki ki a levegőre! Kép

Pussz
Vendég

Ez ma délelőtti sétakép. Kép

Kép
Vendég

És még egy anyával. Kép

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Már megint jó ideje nem jártam erre, de most igazán jó alibim vanKép

A Nyuszi 16-án hozott nekünk egy kis csomagot!
Tényleg kicsit, mert 2550 g-al és 51 cm-el született meg Kiss Eszter Hanna, ahogyan Bartika mondta: pikk-pakk.

Most jöttünk haza a kórházból,Törpenyuszi jól van, gyönyörű szép formás baba. Kicsit haasfájós, de remélem, hamar találunk rá vmi megoldást.
Nem tudok ma visszaolvasni, és írni se nagyon, de remélem, hamarosan tudok jönni és akkor rakok fel képeket, meg mesélek, ha kíváncsiak vagytok.

Előljáróban csak annyit, hogy gyorsan túl voltunk a dolgon, fél 7-kor indultunk el a kórházba, 8-kor már a szülőszobán voltunk és 22:20-kor az első tolófájásra megszületett a leányunk. Apa végül végig ott maradt mellettem, bár ideje se lett volna távozniKép
És ügyes voltam, mert csak egyszer mondtam, hogy én ezt nem csinálom tovább, akkor is abbahagyom, szedjék ki, ha annyira akarjákKépKép
15 percesen már szopizottKép
Ezt azóta is ügyesen csinálja, tejem is annyi van, hogy fájnak a melleim.

na, majd jövök, puszi mindenkinek!

Nadine, Eszter, Nyf? Babáztok már ti is?

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

MedikeKép
Gratulálok Eszter Hannához!!! A kis csomagnak és nektek is sok boldogságot! és tudod majd megnől idekint!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nyf: Gratulálok, sok boldogságot Nektek!

Nancsi: Nagyon édi Alex!

Babetta: cickó, szopi: éljen-éljen, és hajrá tovább!Kép Jó ég, mekkor Levibébi!

Eszti: Vmi csúcs ez az ucsó kép MiniBenyórólKép Cukker nagyon! Egyre PetisebbKép Még lábzsákoztok? Oltás:Kép Képtár: Kép

Fürcsi: Nálunk is ment a harc kb. 6 hetes koráig! Mára már nagyon élvezi a fiatalúr! (mindjárt láthatjátok is, mennyireKép) Kb. 8 és 9 óra között kerül rá sor, de nem ébresztek én sem fürdés miatt. Nálunk sokszor van kaja után, hogy ne legyen közben bömbi! Szintén gyógyszertárival hasonló eljárással, mint feljebbKép
Viszont nekünk van koszmó, de én nem merem nagyon átdörzsizni a fejcsijét!

Na, akkor egy kis fürcsi sorozat (bocsi,hogy sok!)
04.11.
Kép
04.17.
Kép
Kép

Majd rakok fel járókás képet is!

Megyünk mi is vissza a szabadba!Kép (Csak már megint tudnám,hogy nem -e sok a ruha rajtunk...)

Pussz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita Kép, amennyire apuci nálunk Benyó, annyira anyucis Botibébi. És ezek a sonkák, hurkák és egyéb párnácskák. Kéééééész! Kép
Amúgy lábzsák ezen a képen még volt, de aztán séta közben már lejött. Remélem nem is kell már visszatenni. Kép

Medike, gratulálok a bébicsekhez, gyere ha tudsz és mesélj. Kép
Vendég

Gyorsan még néhány kép:
Megszülettem:
Kép
Fél naposan:
Kép
Kép
Kép
Kép

Itthon:
Kép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike: gratulálok nektek! Kép

Anita: Lizán ma egy hosszú ujjú body és egy ujjatlan, nem plüss rugi volt plusz vékony sapi. Ennyi. Kép

Beszéltem Eszterrel, hétfőn mehetnek majd haza, addig is puszil mindenkit Kép

cory
Budapest

Sziasztok!

Először is Gratulálok Minden Gyönyörű BabáhozKép
Ne haragudjatok a zavarásért, én a 2005. Õszi Babásoktól vagyok.

Van 2 doboz 30ml-es Bontatlan Avent Bimbóvédő krémem 1500Ft/db áron.
Ha kérik valaki, akkor a következő címere írjon: angelani@vipmail.hu
Nekem már nincs rá szükségem, de nagyon jóKép
Amennyiben van rá jelentkező, abban az esetben itt is jelezzétek egymásnak, nehogy vita legyen, hogy ki írt nekem először privit (máshol már volt ebből probléma). Tehát előbb ide írjátok le hogy ki szeretné és utána nekem.
Esetleg ha postázni kell, akkor a postaköltség +140Ft. Szerintem még így is megéri.

További Jó Babázást-BabavárástKép
Kellemes Hétvégét!

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Lám, még egy gyönyörű hajasbabaKép
Medike: Gratulálok, sok boldogságot! Nagyon szép Eszterke! A képeken nem is tűnik olyan picinekKép

Cory:kösziKép Akkor ma egész jó voltamKép:Kép

Eszti: KösziKép Sokan mondják,hogy anyja fiaKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi, Csema, Nici, Mesi, Ági, Lyly, Alina, Becsi, Rita...stb. merre vagytok?

Kismamikról nincs hír? Nadine??

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Nyf, Medike: GRATULÁLOK!!!

Medike: megint egy gyönyörű hajasbaba!!Kép

Anita: gyönyörű -óriásbaba Boti!! És tényleg eszméletlenül hasonlít Rád!Kép
Ma Bettinán is volt egy body+rugi+sapi

Eszti: Ti ugye a belvárosban laktok? Merre tudtok sétálni, hogy jó levegőn legyetek?

Babetta: nagyon ügyi vagy, hogy nem adtad fel a szopit a fájdalmak ellenére sem! drukkolok nagyon továbbra is!!
Én Dorinánál garmastannal kentem, de az avent krémet is sokan dícsérik (lásd fent)Kép

Zsu: remélem meg tudjátok beszélni a pároddal a dolgot és legközelebb már csak ilyen jelek lesznekKép

Bettina este 10-től reggel 7-ig aludt, eddig ez volt a rekord. nappal persze most alig alszik, dehát így jobb, mintha éjjel műsorozna.
Nálunk elég jól eltűnt a koszmó, fürdetés előtt fél órával beolajozom a fejét, sapi rá, majd kefével finoman dörzsölöm.

A tejpöttyök viszont időnként mindig visszatérnek, biztos az is számít, hogy mit eszem.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Lányok!

Medike!
Gyönyörű a kis húsvéti csomag! Gratulálok hozzá! Sok boldogságok!

Ma nekünk a Föld napja alkalmából megvolt az első babkocsis kinti sétánk. Apa nagy büszkén tolta egész végig! Kemény háromnegyed órát voltunk kint, szopi után. Aztán mire hazajöttünk megint szopiznia kellett, de hát jó levegőn megjön az ember étvágya! Egyébként én a gyerekre egy bodyt, egy rugit, egy vékony pólót, egy vékony pulcsit meg zsákot adtam (amit én kötöttem), meg egy takarót adtam. Ja meg két vékony sapit. De azért jól érezte magát. De láttam babát sokkal vastagabban felöltözve, plusz kocsilábzsákkal.

Ma már megint rendes kádas fürcsit csaptunk, szerintem már egész jól begyógyult a köldöke a babának. Most este a párom fogta a Tündi két kezét, hogy ne kapálóddzon annyira, ezért nem is sírt, csak amikor a törölközőre tettem. Az ötletet Tünde tőled loptam, Köszike!

Kép
szelivi

Most olvastam, néztem utána, mi is a koszmó és hogy néz ki! Nekünk nem az van! Csak kicsit száraz a fejtetőn a bőre!

Livi: Grat az első sétáhozKép

Tünde: KösziKép Nagyon ügyes kislány volt akkor Bettina, grat neki és így tovább!

Jó éjt!

Megyek megnézem, elaludt-e a ma 10 hetes BotondKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Nyf: Hatalmas gratula! Sok boldogságot nektek egy új élet kezdetéhez! Kép
Medike: nagyon szép hajas babád van! És az a tincs a feje tetején! Édike nagyon!
Anita: jó kis husijai vannak a fiacskádnak! Kép

Természetesen minden babáról tudnék regényt írni, nem lehet választani köztük ki a legszebb.. Kép

Babetta: cicire nekem nagyon bevállt a PureLan nevü krém Medela termék ez is. pár nap alatt rendbe hozta a sebet, és ha nagyon érzékeny még most is használom, hogy ne legyen megint sebes. a többit nem ismerem sajnos. Ráadásul nem kell lemosni szopi elött, olyan mintha védöréteg lenne a bimbón. Azt hiszem már itt is ajánlották a lányok.

fürdés: nálunk is kétnaponta van csak rendes fürdés. Gyógyszretári krémmel lekenem, majd lubicka, és mielött kiveszem beolajozom, majd azt is leöblítem róla tiszta vízzel. Nekem azt mondták, hogy ne használjak semmi olyasmit, ami eltömíti a bör pólusait. Ez így nálunk bevállt, és már nem szárad a böre, szinte teljesen rendbe jött.

Kiütés : nagyon sokat szenvedek vele, hol jobb, hol rosszabb, és nem segítenek a csodaszerek. Csak az arcocskáján van, viszont ott ha egyik helyen kenem másikon kijön. ha nem kenem akkor is ez van. holnap megyünk dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond rá.
Zsuzsófi: sajnos nálunk is ez van.. Apa dolgozik állandóan, én meg néha kiborulok.Szerintem csak a fáradtság.. Kép Reméljük hamar elmúlik ez az idöszak! Kép

Frissítettük Angi oldalát, ha valakit érdekel: www.maszat.com

Na mára ennyi! Kép Kép Jó babázást mindenkinek!
Szép álmokat! Kép
Petra

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Anita, nálunk is csak száraz a fejbőre egyenlőre. De ez a koszmo jeleKép Nem is kezelem még, majd ha eldurvulKép

Livi, mi ma egy h.ujjú bodyban, h.ujju tipegőben voltunk sétálni. Se sapi se takaró se lábzsák. Meleg volt, szél semmi, még így is túlmelegedett a napon a kicsi, 37,6 volt a hője végbélben....

Eddig matekoztam anyuval, jól teli va na fejemKép remélem lefekszek és 10 perc mulva kel a kicsi. Ilyen az én szerencsém mostanábanKép

Szegény csaj nem is fürdött se tegnap (mert 8-kor elaludt és nem keltettem (fél kettőkor kelt fel)) meg ma sem, mert nem volt idő, tnaulni kellettKép
Fürdéskor mi is csak gyógyszertárit haszálunk, a hajára is, csak én úgy fürdetek, hogy mielőtt a vízbe teszem, rákenem a fürdetőt mint egy krémet. a vízzel meg lemosom. A hajára is azt kenjük...

Kiütés: Nálunk nagyon dúrva, furi hogy csak most jött ki, de szegény csajszinak tiszta rücskös a bőre, és a pici piros kiütések mellett nagy piros foltok is vannak rajta, az arcán, a fején, a mellkasán és a háta felső részén...dokinéni szerint nem gáz, 3-4 hónapos korra elmúlik és ne kenjek rá semmit....csak olyan csúnyaKép

Tünde, hála istennek a mi kapcsolatunkban mindig meg tudunk beszélni mindent. Még jó is hogy nem azonnal beszéljük meg, mert mindketten lehiggadunk, és mindjárt más szemmel látjuk a dolgokat. Ha akkor és ott beszéltük volna meg, lehet nem itthon aludt volna TamásKép Tudom neki is nehéz, nehéz elfogadnia hogy hiába "ülök" itthon, nekem még nehezebb....Nekem meg azt nehéz elfogadni hgoy ezt neki nehéz elfogadniKépKépKépKép

Viszont találtam egy nagyon jó lakást Pesten, anyósom megy megnézni hogy tényleg olyan jó-e, de nagyon reménykedemKép Ha szerinte jó, akkor érettségi után megyünk megnézniKép Bezséltem egy hitelügyintézővel is, azt mondta hogy símán meg fogjuk kapni rá a hiteltKép Szóval nagyon jó kedvem van mostKép Remélem megvárjátok a tlaival, míg felköltözünkKép Vagy a tiszteletemre lesz még 1 tali???? Hm?KépKépKépKép:

Jó éjtKép

Ja és kampánycsend ide vagy oda, menjetek el szavazni (akinek még kellKép)
Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt
Tünde: Örülök, hogy végre ilyen jót aludt a babód, remélem most éjszaka is happy volt. Nálunk ment a hiszti este 6-tól fél 9-ig. Valszeg a vendégek így megzavarták szegénykémet.
Kérdés: A szájpenész mennyi idős korig jöhet ki?
Õszibarack levet ihatok vagy inkább hanyagoljam?
Medike: Mekkora haja van a babódnak, ezt aztán már lehet fésülgetni Kép, mi a halánték részen tök kopik vagyunk, de már látom kinőni az új haját, most a fejtetőn kezd kikopni és kezdünk úgy kinézni, mint a Jóban rosszbanból a pszihiáter bácsi Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

14-én, délelőtt 11:17kor megszületett Kinga babaKép 3180 gr és 54 cm. Sajnos 8 napot bent kellett töltenünk a kórházban, először Kingus sárgult be, aztán velem volt egy kis gáz...
De végre itthon vagyunk!
A szülés állítólag könnyű volt és gyors. Talán majd pár hét múlva én is elhiszemKép
Most egyelőre Apa is és én is teljesen ki vagyunk merülve, én néha kétségbe is esem. Ez általános? Vagy csak én vagyok a szokásosnál érzékenyebb?
Majd ha több időm lesz, teszek fel képeket is.

Gratulálok minden friss mamának!

Maminti+Kinga

Kép
Kép
maminti81

Ja el is felejtettem írni, hogy a férjem pénteken azzal álított haza, hogy május első hetében a cége tovább képzést tart Parádfürdön. Ez még nem lenne gond, de 3 napos, tehát keddtől csütörtökig egyedűl leszek a babóval. Eléggé elvagyok kenődve.

Kép

Kép
pgyöngyi

Maminti: Ne aggódj ez az állapot elmúlik, csak a hormonok csinálják. Én pl. 2 hétig 5 percenként elbőgtem magam tök indokulatlanul. Volt olyan is, hogy néztem a babót és teljesen közömbös volt, nem éreztem semmit iránta. Tudom ez most elég durván hangzik, én is bepánikoltam ettől az érzéstől, de szerencsére kb. 10 perc után elmúlt.

Kép

Kép
pgyöngyi

Maminti: gratulálok!!

cory
Budapest

Sziasztok!

Most van egy kis időm, kicsit átfutottam pár oldalt!
Láttam egy csomó gyönyörű babát!KépGratula mindenkinek!!!
Örülök, hogy mindenki jól van!!

Mi szépen növögetünk, hajnalban már 8 hetes lesz Szonja.5 kg körül van, este fogjuk mérni.
150-eket eszik és nagyokat alszik.....
Este 10-11 körül alszik el, egyszer kel hajnalban, aztán 9 körül ébred....este van egy kis nyügi, de hasfájás nincs, reméljük már nem is lesz.
Mi fürdünk minden nap, estére márt igen csak savanyú tej szaga vanKép
Imádja a pancsit.Kép
K vitamin nálunk addig amíg anyatejes, D vitamin 2 évig.
3 gyerek mellett nem sok időm van, főleg, hogy a csajom nem jár oviba ne hozzon haza semmit, így is most 2 hétig ping-pongoztunk egy magas lázat okozó vírussal.
Készülünk az oltásra, remélem jól viseli majd.
Szóval nálunk minden ok, a legjobb dolog a világon 3 gyerekKép!!

Vigyázzatok Magatokra és a Babákra!

Kép
Kép
becsi
Iklad

Sziasztok Lányok!

Maminti!
Gratulálok Kingához! Sok boldogságot és sok fincsike tejcsikét!

Azon ritka alkalmak egyike van most, hogy a lány a saját ágyában van és nem sír. Mondjuk éppen el van foglalva, ugyanis csuklik, és megy neki a zenés forgó.

Fürdetés: mi a fürdetőkrémet szétkenjük a saját kezünkön és belemossuk a fürdővízbe. A gyógyszertárban tanácsolták ezt, mert nagyon sűrű a krém és "csak úgy" nem oldódik.

Kérek még babaképeket, nagyon szépek!

Kép
szelivi

Sziasztok!

Íme pár kép

Kinga pár percesen
Kép

Kép
Kép
maminti81

A büszke Apuka fürdeti meg először
Kép

Kép
Kép
maminti81

Már tisztán, még a szülőszobában
Kép

Kép
Kép
maminti81

És még kettő:

Békés pillanatok
Kép

kis oroszlán
Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti, gratulálok. Kép

Tünde, hát mi a Szent István parkba tudunk menni, a Dunaparton közelítek általában. Az se annyira jó a rakpart miatt, de még mindig jobb, mint az utcákon. Szóval ki a Dunapartra, aztán irány a park, ami viszont nagyon szép. Most hogy már ilyen jó idő lesz, szeretnék átruccanni a Margit szigetre is. Hát így. Kép

Jobb lenne valami zöldövezetben lakni, tervben van, talán jövő nyáron. Kép

Mi ma megint voltunk vidéken anyóséknál, annyira jó idő volt. Bence megint aludt a jó levegőn, mindig annyira elnyomja. Amúgy meg körbe volt szeretve. Kép

Többiek?

Puszi
Vendég

Sziasztok lányok,

gyorsan bejelentkezem. Már szerda óta itthon vagyunk Marcikával, minden rendben. Csak éppen a szülés óta (főleg a gátsebnek köszönhetően) nem voltam a elyzet magaslatán. De szerencsére napról napra jobb.
A szülésről annyit, hogy 14 óra volt összesen. Az első 7 otthon, kisebb fájásokkal, a második 7 óra pedig a kórházban már sokkal keményebb volt.
Volt beöntés, EDA, katéter, oxitocin, több mint 2 órás kitolási szakasz, és végül nagydarab doki hasbakönyöklős módszerrel besegített a kinyomásban.
Mindegy, túlvagyunk rajta.

Teszek fel néhány képet:
Kép
Kép
Kép
Kép

Persze visszaolvasni nem nagyon tudtam, csak annyit láttam, hogy megvan Nyf, Medike és Vok babája is. Nadinenal mi van?

puszi mindenkinek
Betti

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok
Hát látszik, hogy jó idő volt ma, nagyon pang a topik. Mi is fél 6-ig kinnt voltunk, de kaja idő miatt be kellett jönni, azután meg a nyakáig összetojta magát úgyhogy 6 kor már túl is voltunk a fürdésen.
Bartika: Nekem ez nem biztos, hogy fog menni, de próbálkozom
Betti:Nagyon édi a kissrác Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

<font color="119911">Sziasztok!
Látom újabb babákkal bővűlt a topik!
Medike, Nyf,
gratulálok a Picúrokhoz!
Betti, Medike,
nagyon helyesek a babáitok! Eszter milyen szép hajas baba és Marcinak nagyon édi a pofija!!!
Anita,
cuki a nagyfiad és tényleg nagyon rád hasonlít. Hogy telt az első babás szülinap? Fodrász?
Eszti,
olyan helyes Benyó ebben a sapiban!!! Kép Tök jó, hogy ilyen nagyokat lehet vele csavarogni.
Tünde,
gratula a rekord alváshoz! Mentetek ma valamerre a családdal?

Mi: pénteken a férjem itthon maradt, így csavarogtunk és tegnap is ezt tettük. Végre eljutottunk az Árkádba és nem volt bombariadó. Kép Lidi meg nem akart megmaradni a babakocsiban, hanem a vállunkra kellett tenni, hogy figyelhessen. Aztán el is aludt így. Kép
Ma meg itt volt nálunk a keresztfiunk és Lidi keresztanyuja. Milán annyira édes volt Lidivel, puszilgatta, Lidi meg vigyorgott rá. Kép
Infó:
az Árkádban a földszinten van pelenkázóhelység és szoptatni is lehet!!!

Petri,
köszi, de szolnoki rendelő nem jó. Kép Király a Lamaze játékotok!

Pussz Mindenkinek! Jó éjt!</font>
angi79

Kicsik tegnap délután:
Kép

cory
Budapest

<font color="119911"> Maminti,
gratulálok Nektek is Kingához! Jó ez az oroszlános kép. Kép</font>
angi79

<font face="Comic Sans MS,Tahoma">Jó estét!

Hát igen&... ma jó idő volt, nem csoda hogy pangás van. Kép
GRATULÁLOK a friss kismamiknak!!! Lassan már csak NAdine van, igaz?
Most írt amúgy sms-t, hogy még mindig bent van, de teljesen zárt a méhszája. A dokija maximum jövő hét közepéig hagyja bent a babót. Nadine drukkolunk neked!!! Kép

Zsuzsófi, neked is megy a drukk a vizsgádhoz! Nem lehet könnyű most neked. Anyud tud segíteni a babánál is?

Esztipeszti, drukk nektek holnapra az oltáshoz!!! Tünci a kissrácod! Már igazi nagyfiús, főleg a szerkója!!! Kép Milyen az az állatos képtár?

Mi is voltunk MiniManóban, totál eltévedtem, mert épp átrendezik a helyet. És nagyon ki is van fosztva. Melegebb hálózsákot kerestünk, de 56-osban nem nagyon létezik ilyen. Ti miben altatjátok a babókat? Nekünk vékonyabb hálózsák van most, de arra még kell a takaró, de azt olvastam a babáknak az a legjobb ha csak hálózsák van rajtuk.

Medike! Gratulálok neked is!!! Éljenek a pikk-pakk babák! AZ Eszterek már csak így születnek... Kép

Anita! Annyira nevettem a fürdős képeteken, köszi ezt a két perc vidámságot a napomban!!! Kép Mint egy török basa, nagyon édi!!!! Hogy nem csúszik le???

Angi!!! Épp tegnap voltunk az Árkádban és nagyon jól jött volna az a szoba!!! A földszinten hol? A végén hazajöttünk, de szegény végigordította az utat az éhségtől... Kép

Ma kipróbáltuk a kendőt, képzeljétek úgy tűnik megtaláltuk a megoldást a nyűgös időszakra... csak nem akarom elkiabálni! Szerintetek nem gáz, hogy 3 hetesen ülve kötöm magamra, mondjuk szoros és a feje is tartva van. A fekvő újszülött pózt rühelli... De így elvolt ma rajtam 3,5 órát. Hol bundizott, hogy meg nézelődött.

Na megyek, ma nehéz esténk van, nem akaródzik elaludni. Kép
Gyöngyi! Látod, nekünk sem mindig megy, meg szerintem még kicsi is hozzá Pötyi. Ma például kénytelen voltam cumit is odaadni neki, így legalább nem ordít, de ide hallom, hogy nem alszik, csak cuccózik. Hát vannak ilyen napok is. Tegnap 10 perc nyűglődés után simán elaludt egyedül az ágyában.

Jó éjszakát mindenkinek!</font>

KépBartiKép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Mai képek... Kép

Kép

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint