A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Gratulák, és puszik átadva az illetékesnekKép Köszöni szépen Kép

Norus: orrcseppet nem adtál Neki? Van a Sterimar ami tengeri só oldat, az nagyon jól kiolvasztja a gyerek orrából a takit, utána egy laza orrszívás és már át is járhatók az orrlukak és nyugodalmasak az éjszakákKépKép
Viola 14,5 hós, Bogi 4 éves múlt, azért nem hasonlítanak egy dekát se, mert más az apukájukKépKép És mindkettő csupa apja, főleg a kicsi! A kicsi az apájának a klónozott mása csak kicsibe és puncisbaKép

Zita: Ez a mellcsomó durvaKép Máskor ha ilyen problémád lesz szólj és kölcsönadom Violát majd az kiszippantja a csomót, meg mindent KépKép

Hogy vannak Timiék??? Ezer éve nem jelentkezett!Kép

Romy: És élvezte a férfifront a locsolkodástKép?
Én úgy irigylem a pasikat ez a Húsvéti locsolkodás olyan jó lehet (nekikKép) én utálom ha jönnek, de ha pasi lennék mennék a szódásszivonnal ezerrelKép
Ricsinek gyógyulást, mit mondtak mi a baj? Milyen gyogyókat kapott???

Exi: Jól vagytok? Ma írják a házidogát, ha sikerül neki akkor mehet a nagy kreszvizsgára! Május 3.-án lesz egyébkéntKép

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszönjük a dícsérteket mindenkinek!

Zituska: csomó Kép Ami göröngy az én cicimben volt, mindig sikerült leszivornyázni a mellszívó vagy inkább Marietta által. Én masszíroztam is, miközben szopizott.

Ceniko: akkor nem véletlen a nemhasonlóság! Kép Orrcsepp ment, a Nasivin mérsékelten, csak 2x, nem hiszek benne, nem is láttam hatását, a Sterimar viszont tényleg nagyon-nagyon jó!!! Orrszívás, nagyja kijön, sprickolás, pár perc után megint szívás, és kijön a mélyenszörcsögős is (bocs). Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Enikő, köszike, jól vagyunk. Kíváncsi leszek, a jövő heti UH mit fog mutatni...
Nem értem én eztet a kreszvizsgát. Nekünk is volt gyakorlási lehetőség, de az eredményétől függetlenül mehettünk vizsgázni. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Norus! Édes a kis zoknievő! Kép

Enikő! A csajok nagyon aranyosak, ahogy együtt pancsolnak! Gratula Violának a járáshoz! Kép

Bibi! Én vékony pamuthálózsákban altatom Dinit (vékonyabb, mint a legtöbb body), az ujja hosszú, de nem adok alá semmit. Egy nem túl vastag takaróval szoktam még betakarni éjjelre, nálunk is fűtöttek rendesen, de Dini ugyi ezt a hőmérsékletet szokta meg, nincs is így melege.
Barni eddig nem kelt ennyit éjszaka? Nem lehet, hogy most egy növekedés ugrás miatt csinálja?

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

EnikőKép

Oké, amivel Boti már nem bír, viszem ViolánakKépKép

Timiék jól vannak, csak kissé fáradtan, mert Kristóf baba még elég gyakran követeli az adagját, vagy éppen csak az anyukáján szeretne cumizni.Kép Ez Timiéket kicsit kimeríti, így gondolom ezért nem nem nagyon neteznek.
Kristóf továbbra is nagyon szép baba, és mindemellé szépen kerekedik is - ha jól emlékszem 30 deka körül gyarapodott az elmúlt héten!Kép
Szerintem amint kicsit kipihente Timi - és Sanyi - magát, jön és mesél bővebben magukról!Kép

NórusKép
Az eddigi csomókkal Boti is megbirkózott, de ez túl nagy falat volt neki, illetve gondolom elég tejcsi volt a többi tejcsatornában, ezért a csomóig el sem jutott.Kép

BibiKép
Én egy body-ban, és egy ujjatlan rugiban altatom éjjel Botit, meg persze be van takarva. Nálunk kb. 23 fok szokott lenni, de éjjel mindig lentebb vettem a fűtést.
Így is volt meleg kiütésünk...bár Boti tényleg elég izzadós. Bajba is voltam sokszor, hogy miben levegőztessem, mostmár úgy csinálom, hogy több vékony ruhadarab van rajta, amiből le lehet venni, és visszalehet fokozatosan rá adni, ha hűl a levegő.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Norus!
Nagyon édes lánykád van!Kép

Enikő!
Holnap leszek 15 hetes!Kép
Nagyon telik ám az idő!Jövő héten kellene mennem uh-ra, de kérte a doki,hogy pénteken menjünk!
Már alig várom!
Nagyon édesek a lánykáid!Kép Én is ilyet szeretnék!

Romy!
Puszikat köszönjük!Kép

Szakad az eső!Kép

Pusza:Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Norus!
Nagyon édes lánykád van!Kép

Enikő!
Holnap leszek 15 hetes!Kép
Nagyon telik ám az idő!Jövő héten kellene mennem uh-ra, de kérte a doki,hogy pénteken menjünk!
Már alig várom!
Nagyon édesek a lánykáid!Kép Én is ilyet szeretnék!

Romy!
Puszikat köszönjük!Kép

Szakad az eső!Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Cenikő!
Supraxot kapott, Mucoprontot, Nasivin orrcseppet (de én is a Sterimarra esküszök Kép ). Láza nincs, de olyan ijesztőek ezek a nagy csomók. A húsvétot én nem igazán kedvelem, de most tetszik, hogy a srácok mennek locsolkodni!!!!!!!!

Anyukák!

Van itthon két doboz Cerazette fogamzásgátló tabletta (bontatlan, 2006. 10. hóig jó), ha valakit érdekel eladom. Emilke: romywolfy@freemail.hu

Most megyek a felső szomszédhoz és megkérem, hogy mostmár ne fúrjanak, mert szétesik az agyam (helye).
Puszi mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Enikő,
gratu a járáshoz! Kép

Nálunk a Húsvét horror volt, a gyerekek irtó betegek voltak, Jozsónak napokig volt 40 fok feletti láza. Ráadásul még a szüleimnél vagyunk, mert idehaza parkettacsere van, elvileg holnap jövünk vissza, feltéve, hogy ki tudunk takarítani, mert iszonyat dzsuva van.
Vendég

Dancsi: hajrá nektek! Nekem a decemberi költözködés óta se sikerült még teljesen szétpakolnom, de nem fogom senkire, ez az én lustaságomm miatt van! (Pl. most is csinálhatnám, ugye...) Kép

Köszönjük az újabb dícséreteket! Kép
Csibe: sajátod még sokkal édesebb lesz, meglátod! Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

SziasztokKép
Rám jár a rúd mostanában: múlthéten a csomó, most meg úgy néz ki, hogy mellgyuladásom van - a másik mellemben.KépKép
Tegnap belázasodtam, fájt kezem-lábam. Este fürdéskor vettem észre, hogy van egy piros folt a mellemen. Csomó most nincs, csak érzékeny - de szerencsére nem nagyon.
Remélem, hogy nem durvul be, és sikerül gyorsan kikezelni. Egyellőre nem kell még antibigyó, csak borogatnom kell, ha holnapig nem javul, akkor viszont nem úszom meg az antibigyót.KépKépKép

DancsiKép
Nem írigyellek!!
Már én is rettegek a költözéstől, meg az előtte rám váró takarítástól!

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Csibe, lassan a felénél fogsz tartani! Kép
Zituska, remélem, nem fog kelleni antigyogyó.
Romy, nálunk valamelyik nap egész de. fúrtak. Igazából nem nagyon zavart, de amikor hirtelen rákezdtek, azt hittem infarktust kapok, mert megijedtem...

Holnap megyünk a kiságyért Újszentivánra. Kép Aztán visszük a tatámhoz, készítheti rá a pelenkázólapot.
A kisruhákat ma kivasaltam, bent vannak a szekrényben bezacsizva, majd festés után mennek a helyükre. A textilpelusok meg a mosógépben, azokat holnap vasalom, és mehetnek a rucik mellé. Szóval most már nyugis vagyok. A kórházi pakkom bepakolva - biztos, ami biztos...
És a férjem tegnap is megjegyezte, hogy ő már babázna...csak maradjon ilyen lelkes a szülés után is. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Norus,
mi 1,5 éve költöztünk, és nekünk is hónapokig volt egy doboz szoba. Kép

Zituska,
részvétem a mellgyula miatt, én is rettegek tőle, Jozsóval szinte nonstop volt 4 hónapos koráig, iszonyat volt. Ilyenkorra, már legalább a 2.on voltam túl, most még egyelőre nem volt (kopp kopp kopp), igaz most nagyon nagyon figyelek, és fejek szoptatás után.

Most várom, hogy száradjon a lakk (még 3 óra), addig a földszinten még porszívózni sem lehet, az emelettel so so kész vagyok, a fürdőt leszámítva, de azt a délben jövő takarítónénire hagyom.

Boldika anyukámnál van, most van a nagy próba, hogy elfogadja-e a fagyi tejet. Tőlem pár hete nem fogadta el, szóval kíváncsi vagyok.
Vendég

DancsiKép

Boti meg most 4 hónapos, eddig megúsztam a mellgyulladást, csak néha volt egy-egy csomó.
Remélem, nem lesz mostmár ez rendszeres!

Én is nagyon figyelek, fejek szinte minden kaja után! Valszeg az kavart be, hogy Boti 4 óránként kezdett enni, meg huzamosabb időket aludt éjjel.
Ma 3 óránként mellre teszem, meg éjjel is megszoptattam az első nyikkanásra - így 2x evett éjjel - de így legalább nem telítődött túl a mellem!

Kíváncsi vagyok, Boldi megeszi-e a fagyitejet!
Nekem is teli van az egyik hűtőrekesz, kíváncsi vagyok vajon nem feleslegesen tárolom-e!
Bár bízom benne, hogy nem lesz rá szükség, csak a főzelékekbe majd!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zitus,
Boldika elfogadta a cumisüveget, és ellenkezés nélkül. Kép Tudom, ez sokatoknak nem nagy szám, de a Jozsós előzmény után, velem most madarat lehet fogatni. Kép
Vendég

DancsiKép

És így, hogy kimaradt egy szopi, lefejted a melledből a tejcit?

Kép
Kép
zituska28

Zitus,
ahan, lefejtem

alakul a lakás isKép

unokatesóm takinénije van itt, mert a mienk még nem munkaképes, és halljátok egy főnyeremény a nő!
Vendég

Üdv!
Dancsi, akkor most minden OK, hogy Boldi elfogadta a tejcsit. Kép
Zituska, remélem, jobban vagy mára!

Ági és
KépKép
exdeus

Zituska: kamilla, körömvirág, valamilyen homeobogyó? Megnézzem neked a tájékoztató füzetben?

Dancsi: ja, nálunk is van egy pakolós szoba, dobozok, zsákok, kupacok, minden egyéb...Kép Ezt lenne jó felszámolni...

Fagyitej: Marietta 3 hónaposan megitta szó nélkül, most nem kell neki, főzelékben még elmegy. Mondjuk nekem csak pár liter volt, én alig fejtem.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

ExiKép
Köszi, már nincs lázam - szerintem ez jót jelent!Kép A piros folt még halványan látszik a mellemen, de már nem érzékeny!Kép

NorusKép
Igen, nagyon megköszönöm, ha megnézed nekem a homeós cuccokat!KépKép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok lányok!

Tudom, tudom, már ezer éve nem írtam és sajnos olvasni sem mindig tudlak titeket Kép Rendszer még mindig nem nagyon van az életünkben, talán csak annyi változás van, hogy kezdünk rászokni arra, hogy min. 2 óra teljen el 2 szoptatás között.

A kis betegeknek jobbulást kívánok!

Enikő Kép Sajnos mi meg a Plaza felé nem nagyon járunk, de ha gondolod, telefonon egyeztethetnénk és ha van kedved, egyik délelőtt eljöhetnétek meglátogatni minket - délelőttönként mindig itthon vagyunk.

Teszek fel pár képet Kristófról.

Puszilok mindnekit!

Timi

Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Én is teszek fel nektek képet! Kicsit homályos, de az uh. monitorról lett fényképezve.Azt hiszem így is látszik minden!
Szépen fejlődünk, rendben van minden!Kép

15+1
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Nagyon aranyosak a bébik!
Timi, Kristóf kire ütött végül is? Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Betegeskedőknek szupergyors gyógyulást!!!!!!!!!!!!!!

Exi!
Nálunk (fölöttünk) már egy hete tart a pakolás, fúrás faragás stb, ezért untam meg. Tekintet nélkül arra, hogy épp milyen napszak van barkácsolnak. Nos ezt untam meg egy "kicsit".

Jujj, de jó volt fotót nézni!!! Édesek!!!!!!!!!!!!

Jó éjt mindenkinek. Romy

Kép

Kép
romy1

Exi Kép Szerintem apára hasonlít, de mindjárt teszek fel mégegy képet, kiváncsi vagyok a te véleményedre Kép A mai éjszakánk horror volt, 3:30 óta pörög a kissrác Kép

Szép napot mindenkinek!

Timi

Kép

KépKép

KépKép
timika

hová lett az üzim?????????????????,

Kép
Kép
zitacicu2

Egy 3 gyermekes anya kér S.O.S: segitséget.Mátém 2és fél éves.Ikreink 6 hetesek. Máté féltékeny,hogyan bánjak vele????Vigyem bölcsibe?Én 3 nonapig voltam kórházban,Máté nem látott sokat.Teljesen "megőrült".Nem akarja hogy meséljek,énekeljek neki,pedig régen imádta.Verseket tudott,most meg sem szólal.Sajnálom a drágám,segiteni akarok neki,de hogyan.Nagy gáz van.Köszi:Zita

Kép
Kép
zitacicu2

Üdv!
Timi, tényleg apura hasonlít. Gondoltam, mert Rád biztosan nem, legalábbis egyelőre. Kb. úgy, mint ahogy Enikő Violája. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Zita!
sz.tem próbáld meg itt:
gyereknevelés/ikrek vagy
www.ikresek.hu

hátha tudnak segíteni.
Vendég

Zita!
grat. a gyerekekhez, dejó nektekKép
Vendég

Timi!
Kristóf nagyon szép baba, és hogy megnőttKép

Csibe!
édi a picurkádKép
Vendég

SZiasztok!

Csak gyorsan mert az idő drágaKép Tanulok ezerrel, már abban a pár percben míg hagy a kiscsaj...

Timi, jó nagy már KristófKép Hány kiló?

Csibe, de jó nekedKép Szeretnék már újra terhes lenniKépKépKépKép Pedig egy pár évig most biztosan nem leszekKép

Rólunk: Katica nincs épp csúcsformában, szájpenész nem múlik, megjelent a koszmo, és szegénykém tiszta kiütésKép Nagyon csúnya....

Újabban minden délelőtt megy a hiszti, az állandóan szopizhatnék, de most annyira nincs időmKép Így igencsak fel tud bosszantani a kiscsajKép

Jah és 4250gKép tejem van elég, de azért a mellgyulladást nem hiszem hogy meg fogom ismerniKép Mindig teljesen kiszívja mindkettőt a kicsi.

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

SziasztokKép

Időm semmi mert lakásfelújítunk!
2 kép az áldatlan állapotokrólKép
A nagyszoba, ahol extra kupi vanKép
Kép
És a gyerekszoba festés kész, még a bordűr hiányzik,és most teszik a fiúk a lamináltatKép
Kép
Mindenkinek szééééééép napotKép
Enikő

ceniko
Szeged

Zitus! pont most vettem, kárKép Ez meg elég 3 hónapig még.

Enikö! A teljes lakást felújítjátok?

Timi! nagyon szép kisfiú!!!

Csibe! Örülök hogy jól vagytok!

Orsi hétfön már ott alszik (végre) a bölcsiben.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Noéminek boldog névnapot kívánok!

Kristóf baba gyönyörűséges! Kép Részvétem a 2 óránkénti szopikért, Boldit örülök, ha 5 óránként mellre tudom tenni, akkor talán elfogadja, de nem mindig. Kép
Vendég

Zsuzsófi,
szájpenészre van egy lila ecsetelő, Jozsóét csak az mulasztotta el.

Koszmóra pedig a szaliciles olaj a legjobb (legalábbis nálunk), éjjelre kend be, húzz rá sapkát, és másnap vakargasd, este pedig hajmosás. Pár nap alatt elmulasztja.
Vendég

Dancsi nekünk is azt írták fel hétfőn kell mennem érte a patikába. Szaliciles olaj? Az mi? És hol? Szóval értedKép

Egyébként nekünk anno Bencével a babaolaj is bevált...de jó drágaKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu sima mezei étolaj is jó a koszmóra (a dokink azt javasolta, Violának elég drasztikus koszmója volt) amúgy a klinikai babacsomagba volt pici flakonban Gabi babaolaj, ti nem kaptatok???
Rálocsolod a buksira, és körömkefével (közepes keménységűvel) szépen le lehet dörzsölni. Nekünk másnapra elmúlt...
A babahajkefével nem értünk el semmit, ezért folyamodtam körömkeféhez a védőnő tippje volt és bejöttKép
A cicid is kenjed a szájpenész elleni izékével, meg a cumiját is, főzd ki+ kenjed vele, meg mindent amit a szájába vesz....
E

ceniko
Szeged

Enikő, persze kifőztem mindent, meg amint megkapjuk a lila ecsetelőt megint kifőzőm, meg amíg meggyógyul minden nap. Körömkefe csakisKép Bencének is azza lszedtem le, más nem jó rá. Mi nem kaptunk babaolajatKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Üdv!
Zsu, ha gondolod, próbáld ki a DM-es vagy Rossmanos babaolajat. Szvsz ugyanolyan jók, mint a márkásak, de sima étolaj is bőven megteszi.
Szájpenész ellen Inci a múltkor azt javasolta, hogy valódi citrom leve+steril gézlap és ezzel áttörölni a baba száját belülről. Állítólag a gombafonalak nem lelkesednek érte...

Ági és
KépKép
exdeus

zozo!
Köszi az infót meg fogom nézni.Neked mekkora a gyerkőcöd,(gyerköceid).Szerintem is tök jó hogy ikreink vannak,bár elég döcögős volt a terhesség(is).Ha rögtön ikrek akkor ma két gyermekünk lenne.

Kép
Kép
zitacicu2

Zita!
5 hónapos a lányom.

nagyon jó lehet nektekKép szörnyű lehetett a 3hónapos kórházasdi, hogy bírtad? és a család?
szeretnék kérdezni valamit, nem, sok mindent inkább, gondolom időd egy szál se, de ha lesz egy pici, írj nekem légyszi e-mailt, ide zozo.a@freemail.hu
Vendég

Kismamik!

Pénteken ezt kaptam a doktornénimtől:

SZÜLETÉS HETE
május 7-14-ig.
Egy hét a várandósság és anyaság megszenteléséért
Országos szakmai, tájékoztató és kulturális rendezvénysorozat.

Tájékoztató: www.tavam.hu

Nézzétek meg!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Ildi: Noémit Isten éltesse névnapja alkalmából!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

ZOZO!!!!!!!!e-mail egyenlöre nem tudok irni de dolgozom rajta.Addig marad ez.A család darabokban (lelkileg)még most is próbálom összerakni.A kórház brutális volt,nem kell mondanom.Szülés után a bébik kórházban újszegeden,Mátém mamánál a férjem lakásfelújitás közepén.Én elég betegen várom az orvost hogy most tényleg tüdöemboliám van vagy csak a belgyógyász ijeszget.(hála istennek igen).Szóval ez volt Márc.15.én.Kérdezz bátran de csak itt tudok válaszolni.Hogy hivják a csajt?

Kép
Kép
zitacicu2

Zita!
ez durvaKép
babák jól vannak? nevük, nemük, mekkorák? meddig voltak kórházban?
kíváncsi leszek h. Máténál mikor fog és hogyan javulni a helyzet, ez a féltékenység nagyon rosszul hangzikKép
nézz szét az ikreseknél amiket írtam van pár emberke hasonló korkülönbséggel.
pár dolgot meg majd emilben, ha sikerül.

Vivien.

Enkő!
jó munkát, ti sem unatkoztokKép

Noéminek mi is Boldog Névnapot kívánunk!
Vendég

Mostmár jol vannak a drágáim.Nikolett 2480gr Norbi2180gr. volt amikor megszületett.Norbi 1970gr Niki 2270gr.ra esett vissza,a mostani súlyukat leirtam.(jo ,mi?)2hétig voltak kórházban a szokásos 1honap helyett ugyanis szép súllyal születtek.Mátét kellene szeptembertöl oviba vinni,de nem szobatiszta.Marad a bölcsi ha addig nem is lesz az.

Kép
Kép
zitacicu2

Szia Zita!

Gratulálok a gyerkőcökhöz és nagyon sok kitartást kívánok! El tudom képzelni, hogy milyen nehéz most Neked (Nektek). Az én sogornőmnek is ikrei vannak, most 8 hónaposak. Eleinte szörnyen nehéz volt neki, sokszor kiborult, 5 hónapos korukig dadájuk is volt a csöppségeknek. Neked még nehezítettebb a nagyfiad miatt. A nagytesok amugy is féltékenyek, biztosan nagy vihar dúl most a kicsi lelkében.
Remélem, hogy sikerül úrrá lennetek a helyzeten, majd számolj be a dolgok alakulásáról.

Era
era101

Sziasztok lányok!

Mindenkinek köszönöm szépen Kristóf dícséretét! KépKépKép

Dancsi Kép Nem semmi, hogy Boldi csak 5 óránként szopizik Kép Mi még nagyon messze vagyunk ettől Kép

Zsu Kép Mikor lesz a vizsgád? Sajnálom, hogy nem múlik Katica szájpenésze és koszmója. Kép Kristófot mi csak hetente egyszer mérjük, holnap lesz legközelebb esedékes, de múlt hét hétfőn már 4955g volt.
Ja, és én is nagyon szeretnék újra babás lenni KépKépKép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Végre szép az idő, meg is látszik a topikon.Kép

Linda 1 hete átalussza az éjszakákat! Nagyon rendi, édi csajosz. 4 óránként kajol, néha agyonaggódom magam, hogy nem eszik eleget, de a mérleg mást mutat hála, tegnap volt 5.620 gramm.
Megmértem egy szopit is, 180 gramm volt a reggelije. Megnyugodtam!Kép

Tegnap Vadasparkoztunk. Nagyon élvezte Lotti, el is fáradt rendesen.Kép

Timika! Szépen fejlődik Kristóf! És még mindig teccik!Kép

Zita! Gratula a gyerkőcökhöz és kitartás! Biztos nem könnyű neked. Remélem találtok megoldást a féltékenység legyőzésére.

Dancsi! Remélem a srácok már meggyógyultak. Boldi szopi megoldódott?

Csibe! Hú már ennyi idő eltelt.Kép Hogy érzed magad? Pocak?
Neveken gondolkodtok már?

Zituska! Rendbejöttél végül?

Norus! Édike a zoknievő csajosz!Kép

Enikő! Kész a lakás? Miket újítottatok végül?

Exi! Készülődsz rendesen.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: