A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Drága Sis!Kép

Neked szólt az előbbi üzim!!!!!!
(miért sír a szájuk azoknak akik II-sen szülnek)
Kezet foghatsz ZsófyvalKép

Mea
mea

Benianyu!Kép
De az előbbi üzim Sisnek nekem is elszállt-sajnos pedig az szaftosabb voltKép

Mea
mea

Sildike!
én is császáros voltam. én már előre felkészültem rá, mert Eszti végig ferde-haránt-medencevégű fekvésben volt, ezeket variálta egy kicsit, és avégén szinte meg sem moccant, tudtam, hiogy nem fog megfordulni. ennek ellenére nagyon nehéz volt nekem is ezt elfogadnom, mert évek óta álmodoztam arról, hogy milyen lehet egy kisbabát világra hozni. úgy, ahogy a könyvekben lehet olvasni, ahogy a filmeken lehet látni. én mág vajúdni sem vajúdtam, nem tudom, milyen a szülési fájdalom, és ezt nagyon sajnálom. egészen odáig zavart ez, ameddig azt nem mondták, hogy van egy kis baj... onnantól kezdve leszartam, hogy császár-e vagy sem, csak minden legyen rendben. nekem szerencsém volt abból a szempontból, hogy Eszti irtó ügyesen szopizott kezdettől fogva, és nekem is volt tejem. ahogy telt az idő, úgy raktam helyre magamban a dolgokat, és rájöttem, hogy tök szerencsés vagyok, mert az Eszti szempontjából most az a fontos, hogy már elmúlt fél éves, és végig szopizni tudott. a műtétet pedig remélem még hipnózissal sem tudják majd előhozni a mélyből.
én azért éreztem egy kis kudarcot, mert az én mindig magamban keresem először a hibát, hogy biztos én nem csinálzam úgy valamit, ahogyan kell, és ezért nem történt a normál úton a dolog.

KépKép
KépKép
and

Ildi!
Én soha nem írtam, hogy kudarcnak érzem a szüléseimet!Kép
Ezt honnan vetted??Kép
Én úgy vagyok vele, hogy ez kellett, hogy Nolcsi egészséges legyen, szóval egyátalán nincs rossz érzésem egyik szüléssel kapcsolatban sem.
Nem érzem, hogy megfosztottak valamitől, vagy nem lenne olyan jó a kapcsolatom a gyerekeimmel, mert nem nyomtam ki őket.
Sőt, a harmadik babát már meg se szülném hüvelyi úton, még ha lehetne, akkor se.Kép
Pedig a császár se egy leányálom, se a seb, se a pl. nekem előjött egy hétig tartó migrén. Amit pl. Márti meg tud érteni, asszem neki szokott ilyen hányós migrénje lenni!Kép
És ez egy hétig, persze úgy, hogy közben a baba 24 órát kint van nálad és nem segít senki semmit, szopiztatni muszály, hogy a tej beinduljon. És még sorolhatnám.
Szóval nekem semmi rossz érzésem nincs a császárral kapcsolatban, sőt örülök, hogy megcsászároztak, minthogy mindenáron kinyomták volna belőlem a gyereket és egy fogyatékos fiam lenne!!!!!!!
A baba a legfontosabb, tök igazad van, semmi más nem számít.
Õszintén szólva én szarok a kádra meg labdára, meg mindenre, ha a babám nem egészséges!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bab,
a cuccot azért is dícsértük,mert Cleotól kapta Kisnyúl,mert rajta élte ki a fiúruha vásárlási ingerétKépKépKép
és tényleg jól választott!Kép
És köszi!Kép
Juci6
ugyanez van nálunk orrszívásnál,gondolom mindenkinél,rémes és kibírhatatlan,de hasznos sőt szükséges a nyugodt éjszakák miatt,amire szintén nagy szüksége van a piciknek,pláne,ha betegek!
Mea,mi is sajnáljuk,mert nagyon készültünk,szegény Angelanit se tudtuk elvinniKép
a nyárira remélem eljutunk,jó lenne!
Hari!
azért remélem nem te leszel a nagyon rossz anya és okoltok téged mindenért!nyilván kihat a babára a depi és rosszkedv,tapasztaltam sajna én is,de ezek lelki bajok(nyilván ezért fordultál szakemberhez is) és biztos minden nap azon vagy,hogy jobb legyen és amilyen kedves,jóindulatu ember vagy sikerülni is fog,meglátod!
lényeg!(szintén tapasztalat)
ha egy picit is úgy érzed,hogy a szakember,aki veled foglalkozik nem a te embered(nem jó érzéssel mész hozzá,furának tartod a tanácsait,tudatosan elkezdesz neki mellébeszélni vagy bármi ilyesmi),gondold át és válassz újjat,mert mindenkinek meg kell találni a saját dokiját!ő is ember és nem biztos ,hogy egymásnak megfelelőek vagytok!(ilyenkor hajlamosak nehezen elengedni,de te légy határozott)
persz lehet,hogy pont ő a megfelelő,akkor örülj és nyílj megKép!
na csak ennyi,nem akarok belekotyogni!
de én nem féltelek,túl jó ember vagy ahoz,hogy valaminek az okkal elrontója legyél!
Benianyu,
Dani satyija nagyon vagány!Kép
Talis képek jók nagyon,de KEVÉÉÉÉÉS!!!!!!!!
Megann,viszont nem a telefonotok sárgítKép
és nagyon ügyes babák lettek megörökítve!csak ámulok!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu!
De volt, most én se látomKép
Na szócval még 1x:

And!
KösziKép
Még azt akartam kérdezni, hogy mi az hogy Eszti fiúzni megy??????KépKép
Mi lesz Leonkával? Megszakad a szíveKép
Na itt egy kép, nehogy Eszti elfelejtse Leont!Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And
Szerintem nagyon jól fogod fel a dolgot.KépKép Többek között az ilyen emberek miatt is, mint Te szeretem ezt a Babanetet.
Én pl. rosszul vagyok attól amikor olyan nők, akiknek már több hónapos a babájuk, ahelyett, hogy a kicsinek örülnének azt hajtogatják, hogy nem képesek meghitt kapcsolatot kialakítani a babájukkal, mert elvették tőlük a szülés élményét. Az utóbbi időben a Kismama is ezzel van tele. Én egyébként a császármetszést pontosan ugyanolyan szülésnek tartom, mint a hüvelyit. Nálunk is volt szó Lacinál a császárról, mert 4,5 kg fülé saccolták. Egy percig nem gondolkodtam azon, hogy császározzanak, vagy szüljek meg egy ekkora gyereket, pedig lehet, hogy simán ment volna. Aztán az élet átírta a forgatókönyvet.

Kép
Kép Kép
sildike

Mea, szerintem nem volt itt semmi célozgatás, csak te vagy érzékeny a témára. Nekem például fogalmam sincs, ki hol szült, de bizonyos kórházakról vannak információim. Egyedül arra emlékszem, hogy ki szült az Istvánban, merthogy én is ott.

Dóri, ne hagyj minket kétségek között!!!! Mi volt az eredmény?

Olyan büszke vagyok Julcsira, olyan bátor és barátságos. Ma is hintáztunk, már elsőre is élvezte, most egyre jobban. És közben nézelődik, mindenkire mosolyog, meg kell zabálni. És annyira édes, ahogy szugerálja a galambokatKép
Ti is úgy érzitek, hogy tündért szültetek a világra?Kép

Segitsetek: esernyőkocsit akarok venni, és mindegyiknek olyan kicsi kereke van. A kiskerekű kocsinkat nehéz tolni (padkák, repedések...). Az esernyőkocsikat is nehéz? Abból is keresni kellene nagyobb kerekűt?

Kriszta, én szivesen beneveznék hozzád! Illetve nem tudom, hol laksz, lehet, hogy nagyon bonyolult. Vagy valakihez. Annyira szeretnék menni a talira!!!!

Sis, vajon jól irtad a cimet? Bocs, hogy ilyen hülyeséget kérdezek, de egy ilyen cimnél sosem lehet tudni.

Hari, jó, hogy jöttél! Lili nagyon aranyos, a második kép egészen elbűvölő. Gyönyörködj benne, és találkozz sok babával, mamávalKép

Benianyu, Dani egyre helyesebb. Annyira látszik az arcán, hogy már milyen nyitott lett a külvilágraKép

Kisnyúl sorozat szuper lett. Megint kedvem támadt fotózni, holnap üldözni fogom Julcsit a géppel. Csak az a baj, hogy nálunk olyan kicsi hely van, hogy előbb ki kell alakitani a környezetet, különben könyvkupacok és egyéb furcsaságok vannak a háttérben.

KépKép

KépKép
majola

Kép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Majola, Csepelről jövök.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Bodza!
De jó, hogy benéztélKép! Hajrá szoptatásKépKépKép!!!
Vigyázz Magatokra!

Juci!
AngolKép, na majd akkor jövő 7től. De legalább el tudtad intézni a dolgodKép!
Szegény Marci, teljesen együttérzek Veled. Réka is mindig üvöltött, s Õt is gyakran le kellett fogni, de muszáj volt, hogy kitisztítsuk Szegénynek. Sok erőt és kitartást hozzá! S mennek Nektek a gyógypuszik!

A stílus és a hangnem miatt szívemből szóltálKép!

Hari!
Gyere, amikor csak tudsz! Nagyon édes a képen LiliKép!!!

Megann!
Nagyon klasszak a képek, amiket csináltálKépKép!
Jó lehetett NektekKép! Nem az a "baj" Lénával, hogy esetleg egy kicsit túlpörgött???

Rókica!
Azok közül amiket felraktál, nekem a kötözős kenguru tetszik a legjobban. A túrahátizsákos és a fémvázas azért egy kicsit húzós, nem??
Ennyiért már tényleg egy babakocsit is lehet kapni!

Ayse!
Jobbulást NektekKép! Mennek a gyógypuszik!!!

Jó éjszakát Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Mea
Szerintem Sis arra utalt, hogy még mindig sokan inkább a régi intézményekben, mint pl. SOTE I-II. bíznak, aztán panaszkodnak, ha nem úgy történik a dolog, ahogy gondolták. Én is gondolkodtam rajta, hogy ott keresek orvost, emrt bennem is működött a beidegződés, hogy a klinika az csak jó lehet, aztán máshogy alakult.
Szerintem egyáltalán nem célozgatott, csak PZitának válaszolt.

Barbi
Nem konkrétan arra gondoltam, hgy Te kudarcnak élted meg, csak általánosságban kérdeztem, mert egyre inkább azt olvasni mindenhol, hogy a császáros szülésbe lelkileg belerokkannak a nők.

Kép
Kép Kép
sildike

BarbiKépKép
nyugi, Eszti csak tátott szájjal nézte, ahogy elteper előtte a 8 hónapos srác, még a nóziját is behúzta, úgy megijedtKép semmi komoly nem alakult ki köztük, azt tanusíthatomKép
a képet nem látomKép

SildikeKép köszi.
most, hogy mondod, asszem én akkor dolgoztam fel teljesen ezt az egészet, amikor ki tudtam azt mondani, hogy én "szültem". addig csak azt mondtam, hogy az Eszti ekkor született. tehát az, hogy a császár is szülésnek számít, nem "csak" egy hasi műtét, ehhez nekem idő kellett. de most helyén vannak a dolgok szerencséreKép

KépKép
KépKép
and

Kriszta, lehet, hogy a Váci út felé kell jönnöd amúgy is? Én a Lehel tértől nem messze lakom.

KépKép

KépKép
majola

Barbi! Kép
Remélem már jobb a sebed!
És, hogy Nolcsi jobban alszik ma éjjel.Kép
És gratula Leonkának a harmadikhoz! Kép

Igen meg tudom érteni. Én is császárral szültem, és én is tudtam előre, mert Bendegúz is farfekvéses volt, és hiába csináltam én bármit (bedőltem én mindenféle praktikáknak, órákig négykézlábaztam, miegymás Kép), nem fordult meg. Azért próbálkoztam, mert én is nagyon szerettem volna megélni a normál szülés élményét, és úgy éreztem így lemaradok valamiről, és nagyon sokáig rágódtam magamban, hogy miért vagyok én ilyen peches, stb. Aztán persze az ember rájön, hogy a pech az valami egészen más (fogyatékos gyerek, meddőség, hadd ne soroljam). Mellesleg jobb is, hogy így történt, mert a nyakán volt a köldökzsinór, és kicsit elszíneződött volt a magzatvíz is.
Nekem is volt baromi fejfájás a spinálérzéstelenítés miatt, Barbi tök meg tudlak érteni. Szerencsére akkor hányás nélkül, de azóta bepótoltam már azt is Kép/Kép. Egyébként a tejmennyiség tényleg nem ettől függ, mert én is csak reggel kaptam meg Bendegúzt, de rögtön úgy rámcuppant, mint egy kis vérszívó, és annyira ügyesen szopizott, én meg ittam mint a kefekötő, és olyan klasszul elindult a tej, három hónapos koráig csak szopizott, és még mindig szopik igaz már csak reggel-este, mert rákapott a rendes kajákra Kép. Szóval ez biztos valamennyire adottság is, hogy szív a baba, mennyire kitartó, mennyire mirigyesek az emlők, stb.

Mea!
Szerintem ne okold a császárt, és azért ne hagyd ki azt a verziót se, hogy a Ti érdeketekben döntöttek így. Livike egyébként gyönyörű! Kép

Talis képek nagyon jók! Kép

Benianyu!
Danibaba cuki a kis fogaival! Kép
Nekünk is van ám már egy! , és mellette a másik éppen most van kibújóban, már kilukadt a helye Kép.

Nyúlné!
Kisnyúl zabálnivaló, világbajnok képek Kép.
Örülök, hogy jobban vagytok!

Ayse!
Jobbulást Lilinek! Remélem Andrist tényleg megvédi a jó kis anyatej! Kép

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

és akkor folyt.
Hari,ezek a képekKépKépKépmicsoda vigyori a kisasszony!nagyon édes!
Megann,
ari vagy,de te sem panaszkodhatsz,pont az én talimon beszéltük,hogy milyen szép szines képeket csinálsz,ahol Léna szeme kékebb a nagyonkéknél is!
AyseKép
te jó ég!
remélem minden jól alakul és hamar túl lesztek rajta!
sok-sok gyógító nyuszis-puszit küldünk Kisnyúllal!
Barbi,
neketek is tonnaszámra a gyógypuszikból!!!!!!!!!!KépKépKép
And,ez nagyon kedves volt,köszi,köszi,köszi!
Roki,csatlakozom Megannhoz!de holnap megnézem igérem!Kép
SisotrisKépKépKép
HariKép
hogy lehet ilyet álmodni,szét röhögtem magam,ahogy elképzeltem a reggeli ébredésed és kétségbeesett fejed:Hol lehet most babatali??????????
amilyen tempóba szerveződik,csak kívánj egy időpontot és szervezünk neked egy szupi partit!!!!!Képolyan ari vagy,megzabállak!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Zsuzsa, igen úgy gondoltam, arra megyek. Aztán Újpest felé elhúzunk és úgy Veresre.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Mit olvastam azon a honlapon, ahol Rókica a kötős kengurut találta????
Kicsi babákat edénybe pisiltetenek, kakiltatanak, nem kell pelus, nem csipi a popsijukat a pisi. Érdekes, soha nem hallottam még ilyet. Azt irják, meg lehet tanulni, mikor pisil a baba. És a baba is idővel összeköti a jelzéssel, amit az anyuka ad közben. Olvassátok el, tényleg érdekes!

KépKép

KépKép
majola

Kriszta, de jó lenne, ha fel tudnátok venniKép

KépKép

KépKép
majola

Benianyu Kép!
Köszi az érdeklődést! Már tegnap sem volt láza, eszik, iszik, egy kicsit bágyadtabb, mint szokott.
AAAAAAAAAAAAAAAnnyira cuki Dani! A szerkója is nagyon tetszik! Édesek lehettek a fiúk együtt!

Mea Kép!
Torokfájással, lázzal kezdődik, 1-2 nap múlva túszúrásnyi, egybefolyú, bársonyos felületű kiütések. Lilinek különálló, halványpiros, grízes tapintású Kép.
Livinek lehet, hogy melegkiütése van.

Duda Kép/Barbi Kép!
Gratulálok a fogacskákhoz!
Andrisnál még semmi, bár ugye két és félhónaposan egyszer már előbújt. Lili is fog nélkül örült az első szülinapi tortának. Hát így lesznek elsőkből utolsók...

Barbi Kép!
Jajj-jajj, jobbulást Nolcsinak és Neked is...

Tünde Kép!
Én se ülnék senki után kádba (nem érdekel a fertőtlenítés se)!!!!

Ancsi Kép!
Boldog szülinapot!!!

Otthonszülés:
Velem már annyi minden rossz történt a babavárással kapcsolatban, hogy ez lenne a legutolsó, amit kockáztatni mernék, hogy ne a legprofibb segítség közelében legyünk, ha baj van. Nem vagyok extrém eset, nálam sokkal nehezebb sorsok vannak, de annyira nem akartam elhinni még a második babavárást sem, hogy ez igaz lehet, hogy ezért nem is írtam a topicba, csak olvastam, nagyon sokáig. Sőt még a szülőszobán is olyan álomszerűnek tűnt minden, annyira nem mertem boldog lenni addig és közelengedni magamhoz az érzést. Csak az lebegett a szemem előtt, hogy EGÉSZSÉGES BABÁT AKAROK!!!!
Mindig a régebbi korokra hívatkoznak, hogy akkor milyen háborítatlanul szülhettek a nők és hogy a mai világban mennyire intézményesülve van minden, meg elidegenedve. Hát én ha erre gondolok, hálát adok az égnek, hogy ilyen körülmények között, ennyire biztonságban szülhettem (mert nyílvánvaló, hogy a születés körüli elhalálozás statisztikái sohasem voltak ilyen jók, mint manapság) és ha akartam volna, még a fájdalmamat is csillapították volna (de teljességében akartam megélni az élményt). Alapelvem az élni és élni hagyni, de őszinte csodálkozással figyelem az otthonszülőket. Nem az individuum túlhangsúlyozása ez?

Ha most sem küldi el, harakiri!Kép

ayse

Zsuzsa, akkor ezt megbszéltük.
úgy szervezek mindent, hogy szabad legyen a péntekem.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

ez kész,ahogy elküldöm a levelet,rögtön egy oldal megtelik az új hozzászólásokkal!hogy örülhetnek az apák!KépKépKép
az enyém már horkol az ágybanKép!Kép
Majola köszi,és a háttér minél színesebb annál jobb!KépMárti,szintén köszi!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

And!
Ez érdekes, mert arra, hogy császárral szültem, nekem sem állt rá a szám sokáig. Pedig én nem tekintettem kudarcnak. De tényleg furcsa kifejezés, mert az tényleg egy műtét, kemény orvosi munka, aminek a végeredménye egy új élet. De tulajdonképpen TE adtál életet annak a kis porontynak, a dokik csak segítettek, hiszen belőled növekedett kilenc hónapig, és azóta is belőled gyarapszik, és Tőled kap szeretetet, melegséget, okosságot, kaját, simit Kép.
Így már könnyebb elfogadni szerintem.

Én biztos vagyok benne, hogy a kapcsolatom Bendegúzzal nem lenne jobb vagy másabb akkor se, ha normál úton született volna.

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

And
Szerintem a császáros szülés ledegradálódásának több oka van. Egyik az az, hogy valóban sok esetben megindítják a szülést minden ok nélkül és császárral kell befejezni. A másik, hogy sokaknak divat lett császárral szülni. A harmadik meg ez a számomra agyament mindent azért, hogy a szülés minnél kényelmesebb, komfortosabb stb. legyen. Sajnos azokra a császárokra is ráhúzzák a skatulyát, amelyik tényleg azért van, hogy a baba egészségét semmi ne veszélyeztesse.

Kép
Kép Kép
sildike

Kriszta, szuper, kösziKép

Ayse, igazad lehet, annyit törődünk mostanában magunkkal. Talán mert sok dolog nem okoz már problémát, mások megoldják helyettünk, az élet praktikus szempontból könnyű, és van időnk mindenféle igényeket, elvárásokat kialakitani.

KépKép

KépKép
majola

kép még 1x.
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hari! mi ezért is kenguruzunk,mert Kisnyúl öngyilkosjelölt!
KépKépKép
Kép

Ezeket a képeket pedig a beteg babáknak és mamáknak küldjük,hogy minél elöbb meggyógyuljanak!
KépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

BarbiKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné, Majola, Márti, Ayse
Köszi a bókokat! Kép

Barbi,
Most sem látszik a kép LeonrólKép

Majola,
Én is úgy érzem, hogy tündérem (fiútündér is van? Kép) született, már a második! Kép
Dani tényleg egyre érdeklődöbb. Õ is mosolygós, kedvesen néz ismerősökre és ismeretlenekre is. A családtagoknak meg egyszerűen füligérő-kétfogú vigyor jár! Kép
Várjuk a képeket a gyönyörű Julcsiról! Kép

Ayse,
Ha eszik-iszik Lili, akkor tényleg kicsit jobb a helyzet! Beni 3-4 napig nem evett semmit szinte és a teát úgy kellett belekönyörögni. Szörnyű volt. Kép
Dani szerkója Benié volt természetesen, de olyan jó állapotban vannak ezek a pici ruhák, mintha újak lennének. Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Barbi,
Most jó! Nagyon helyes, nagyfiús Leon a képen. Kép

benianyu

nálam látszik kép!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sildike: a skatulyaráhúzók bek..hatjákKép asszem elfáradtam, hogy ilyan csúnyán írok. most majd biztos ezen fog járni az agyam egész éjjel, de nem bajKép minél többször beszélünk róla, annál jobban ülepszik.
mindenkinek jó éjt!

KépKép
KépKép
and

Nyúlné, nálunk is durmol apa. Végre sikerült elaludnia, mert mostanáig dolgoztak flexszel alattunk, már kezdett nagyon elegem lenni. Ez az átka a panelnak, remélem már nem sokáig kell élveznem ehez hasonló kellemességeket.

Ayse, gyors gyógyulást kívánok lánykádnak!

Otthonszülés: Biztos, hogy meg van annak is a maga szépsége, de nagyon nagy felelősség. Úgy érzem az utóbbi időben igen felkapott dolog lett, hogy szűljünk otthon, háborítatlan körülmények között, de mi van akkor, ha nem várt komplikáció lépnek fel? Amikor a másodperceknek is nagyon nagy jelentősége van. Én mindkét szülésemnél nagyon meg voltam elégedve, nem volt semmi olyan, ami feleslegesen történt volna. Úgy éltem meg mindkettőt, hogy öröm visszaemlékezni rá. A 2. meg attól is csodálatos volt, hogy apa is jelen volt.
Úgy nyilatkozik, hogy nagyon bánná, ha nem lett volna jelen.
Remélem nem bántottam meg senkit,aki az otthonszülést támogatja, én maradok továbbra is az intézményben való szülés mellett.

Róki, nekem a széles pántú hordozókendő tűnik szimpatikusnak.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sildike!
Sajnos tényleg divat lett, sok kórházban/klinikán megközelíti az 50%-ot a császáros szülések aránya. És ami tragikus, tényleg vannak nők, akik bármit megtennének azért hogy császárral, "könnyen", "fájdalmmentesen" szüljenek. (mondjuk a 2.-3. napra mindent mondanék csak azt nem, hogy fájdalommentes volt).
És ami még szomorúbb, hogy egyes orvosok vállalják a műtéti kockázatot orvosi indok nélkül. Tudvalévő, hogy minden műtétnek vannak potenciális szövődményei, és össszehasonlítva a normél szülést a császármetszéssel, az utóbbinál sokkal több, és veszélyesebb komplikáció léphet fel, egyszóval kockázatosabb, Ezért aztán orvosi indok nélkül végezni császármetszést ugyanolyan felelőtlenség, mint orvosi indokkal halogatni, nem elvégezni.
És pont a fenti okok miatt hülyeség lenézni a császáros szülést, hiszen ha indokkal végzik, akkor életmentő beavatkozásról van szó tulajdonképpen. Én tudom, hogy nálam orvosi indoka volt, úgyhogy a továbbiakban nem is érdekel kinek mi a véleménye róla.
Szóval szerintem egyetértünk ebben is.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Barbi!
ajjaj! látom Leon tényleg haragszik! de azért más fiúval szimplán barátkozni lehet, nem??KépKép
tényleg repülök az ágybaKép

KépKép
KépKép
and

Jaj Nyúlné, muszély nekem is feltennem a mukikról (persze megint csak Bazsika volt ébren) képet.:
KépKépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Majola!
ördögi tündérfiú!Kép
hát jókedvben,vidámságban nálunk sincs hiány!
azért tudunk beszarik is lenni,de alapvetően barátkozósak vagyunk,inkább bűvölősek!Képde olyan pasisan,megmásszuk az illető hódítandó "hegyet" és közben a csípőtechnikánkkal lenyűgözzük a hölgyeket!Kép
de az igazi bűvölős MAJA!!!!!!!!eszméletlen ahogy kelleti magát!Képmár most a nemlétező hosszúhaját dobálja!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Apa hordozható etetőszéket vett. Nem mintha Julcsi bármit is megenne, de azért szoktatjukKép
Kép

KépKép

KépKép
majola

Cinka Kép, Márti Kép, Nyúlné!
Köszönjük a gyógypuszikat, személyesen továbbítom!!! Kép

Majola Kép!
Ez a kis edényke lényegében véve egy bili?
A férjem 9 hónapos korában szobatiszta volt, és anyósom egyfolytában ezzel gyötör. Olvastam olyat is, hogy ez a szobatisztaságra drillírozás nagy arányban okoz később ágybavizelési problémákat. Szerencsére a férjemnél ez a probléma nem merült fel. A mai pelusok szuperek popsikicsípés szempontjából. Anyukám elvét vallom ezzel kapcsolatban, aki azt mondja, hogy ő még nem látott olyan felnőttet, aki ne tudta volna használni a wc-t.
Lili egyébként 2004. február 2-án du. fél hatkor (majd' hároméves korában) így szólt:
- Kérem a bugyimat!
- Akkor a bilibe kell pisilned. (Megmutattuk, tudta, mire való)
- Jó.
Két hét múlva wc-re járt (szűkítő nélkül) és soha nem pisilt be éjjel. Egy kezemen össze tudnám számolni, hányszor csurrantott be, azt is inkább azért, mert nagyon belefelejtkezett a játékba és későn indult el.
(Ez csak egy élménybeszámoló, nem vitatkozás, remélem nem vagyok félreérthető, olyan paprikás itt ma a hangulat)

ayse

SildikeKépKépKép
kész vagyok az első képtől!KépKépKépne kínozz mááááááá!!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Majola,
Parndorf a hegyesi határtól kb 10-20km, ilyen bevásárlófalu, sokan járnak oda.

Anyapoc,
bevallom, én se estem volna kétségbe, ha az ügyeletesnél szülök, itt Győrben is van belőle 2-3, és mivel a kórházba kötött a munkám, tudtam volna, kit válasszak.
A másik dolog viszont az, hogy mivel én túlhordtam Zitát, másnaponta végeztek magzatvízvizsgálatot, ami igen kellemetlen volt, kivétel akkor, amikor az én dokim csinálta. Amikor mentünk szülni, egy fiatal kis doki volt, akinek 4. nekifutásra sem sikerült megnéznie a magzatvizet, amikor is mondtam, hogy hagyja abba. Szerencsétlen a végén már azt is megkérdezte, hogy fejvégű-e a fekvés...
Egyetértek, valóban orvos választás és vásárlás van. De mi választottuk, hogy vásároljuk az orvost, akkor legyen is ott, nem? KépKép

Benianyu,
de jó ez a kép Daniról!

Hari,
nagyon helyes Lili. Nem szőkés volt, vagy csak nőtt a haja? Kép

Ayse,
de sajnálom, hogy mégis skarlát! Szorítok Andrisért, hogy ne kapja el!

Majola,
igen, nekem meggyőződésem, hogy Zita is egy tündér és angyal egyben, és mindig megköszönöm Neki, hogy minket választott a szüleinek. Kép

Császártéma. Én ezért is a hülye újságokat, "felvilágosult" nőket teszem felelőssé, akik kitalálták, hogy csak a hüvelyi szülés a jó szülés. Hát nekem egyáltalán nem volt felemelő érzés, se a vajúdás, se a szülés.
A legjobban azt bírtam, amikor vhol olvastam, hogy a nőknek szülés alkalmával van a legnagyobb orgazmusa. Hááát, nekem ez kimaradt, pedig igazán nincs gondom a dologgal...KépKépKép
Most nem azért, aki Eda-val szül, az mennyivel érez többet, mint aki császárral? EZT NEHOGY VKI MAGÁRA VEGYE, NEM CÉLOZGATÁS!!!! Én könyörögtem az Eda-ért, csak nem kaptam. Kép

A Nagyim 3 gyereket otthon, 3-at kórházban szült. Hát ki fogom kérdezni, melyik milyen volt.
Vendég

Nyúlné,
Nem semmi Kisnyúl a kocsiban! Kép Te meg fényképezel a kiesés előtti másodpercben? Kép Kép Kép

Mi már végeztünk a mózessel! Még a délelőtti alvásra néha bevetem, ha itthon vagyunk, különben sportkocsi. Dani egész jól viseli, szeret nézelődni és háton is elég jól elalszik. (a mózesben és az ágyban csak hason alszik)
4 szögben dönthető a támla és vizszintes a napfénytetője. Szeretem ezt a babakocsit, olyan komplett.
Kép

Két Beniszáj Kép
Éjjel megszólalt magától valami zenélő játék, nem tudom, hogy melyik és az sem, hogy hogyan. Reggel beszéljük Apával, hogy mi lehetett. Erre Beni: "Dani biztos nem jól vette a levegőt és megszólalt a légzsákja!" Kép
Az öcsém Amszterdamban él és szokott menni a tengerre szörfdeszkázni. Beni kérdése: "Anya, a Lacinak még soha nem harapta le a cápa a lábát?" Kép - szerencsére még nem!!! Kép

benianyu

Ayse, ez a módszer nem a szobatisztaságra szoktat, csak védi a babapopsitKép

Tünde, de hülye vagyok, én ezt nem tudtam (Parndorf). edig biztos minden óvári tudja. De én arról vagyok hires, hogy sokszor nem tudom, amit mindenki tudKép Bár ez leginkább az aktuális sztárokra vonatkozik.

Na, befejezem mai ténykedésemet, még a végén középhaladó felhasználó leszek.

KépKép

KépKép
majola

Nekem is volt nagy hasi műtétem (méhen kívüli terhesség miatt), tudom, milyen az, mennyire tud fájni. Ezért ezt szerettem volna elkerülni. De basszus ez a hülye aranyér annyira megkínzott, hogy már nem vagyok olyan biztos benne. (Bár lehet, hogy ezt a kérdést nem teszi fel többé nekem az élet). Szóval mindkét szülésfajtának vannak hátulütői, de az eredmény kárpótol mindenért!!!

ayse

Ayse, Kép
milyen ügyi volt Lili! És tulképp 2004. február 2-án du fél 6-ig pelusos volt, nem is próbáltátok biliztetni?

Juci,
elfelejtettem írni, hogy vettem ám az adást, megpróbálok visszacsippenteni, de engem dühít, ha ok nélkül hülyébbnek gondolnak, mint amilyen amúgy is vagyok. Kép

Majola,
tök helyes Julcsi. Én még nem is láttam ilyen hordozható etetőszéket.
Vendég

Nyúlné
Szerintem pár hónap és Kis(kópé)nyúlról is hasonló képek lesznek itt.KépKép

Amúgy nekem most ez a kedvenc képem: Bazsika féltékeny pillantást vet a nőjére, amint az éppen Lacikával vált egy brezsnyevi csókot.Már felraktam egyszer de most csak miattad megismétlem.Kép
Először a csók, aztán a következménye:

KépKépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Benianyu,apa is ott volt!!!!!Kép
én nem is viszem kocsiban,csak kenguruban,mert félek,hogy nem kapom el!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Beniszáj KépKépKép

Egyébként mi ma este filmet nézünk KépKépKép (épp csak bekukkantottam ugye)

ayse

Majola,
nyugi, én se nagyon tudom. 1x voltam ott, akkor minden be volt zárva. Kép/Kép
Vendég

SildikeKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: