2006.04.21 14:01
2006.04.21 14:09
2006.04.21 14:21
de legalább a cumiról leszokott, amit a védőnő tanácsára nyomtam a szájába cici helyett! 

2006.04.21 15:11

2006.04.21 15:53

2006.04.21 16:21

2006.04.21 17:41
Valami ilyesmit olvastam!
Gratula a szülinaposnak! 2006.04.21 18:02
Sikerült visszaolvasnom a mellszívóval kapcsolatos felajánlásotokig, köszönöm szépen!!!! Msot egyelőre szeretném a nagy elektromos kórházit kipróbálni, hátha... és jelentkezem a jövő héten a másikért esetleg

Zsanci
El vagyok hűlve a cicimatatáson, én nem is tudom, mit csinálnék...
Hát nálatok most maratoni ünneplés van? Akkor boldogot csillagszemű haveromnak
2006.04.21 18:14
. Marci akkor most mondjuk 2 éves?
Isten éltesse.2006.04.21 18:53
2006.04.21 19:00
Van egy ismerősünk, akinek 5 gyereke van. Befogadtak egy kutyát. Aztán egyszer csak az egyik gyereknek rohamosan romlani kezdett a szeme, és kiderült, hogy az az élősködő okozza, ami a kutyakakiban lehet benne, ezért is veszélyes az olyan homokozó, ami nincs elzárva a kutyáktól. Ezek után megvizsgálták a többi gyereket, és mindegyikben ott volt!!!! Aztán anyám mondta az anyukájuknak, hogy nem ártana saját magát is kivizsgáltatnia, és ő is hordozta azt az izemicsodát!!!!!
Nagyon durva!!!
Mi sajnos nem járunk arra!2006.04.21 19:05
mert ez a tokmano ugyan eppen valahova alulra pozicionalta a fejet, de nem igazan jo helyre es meg ele is tette a labait, szoval mindent csinal, ami nem jo... es mar a csaszarmetszes gondolatatol is a hajam egnek allt, de ettol... mert meg negy napot sem fogok kibirni Nyuszi nelkul, nemhogy ket hetet!! es amig pocival fogok a Hban lezengeni, ugyis csak egesz nap azon fogok agyalni, hogy vajon mi lehet most vele es egesz nap csak sirni fogok utana meg sikideg leszek meg minden
miert jo ez a picinek? miert nem tud rendesen fejjel lefele dekkolni, mint a novere? ja, es akkor lehet, hogy a kertipartira sem jutok mar el...2006.04.21 19:13
), aztán mikor már olyan 9-10 hós, és teljesen akarattal csinálja, sőőőt szüksége van rá a teljes szopiélményhez, és ha elveszed a kezét ordít és hisztizik (mint anno Petra) akkor már nem anyira édes...most, hogy lassan 3 éves meg már egyenesen abszurd számomra, hisz tök értelmes okos nagylány, és mégis ilyen hülye dolgai vannak
, akkor is kell, hogy ott feküdjek. Épp azon gondolkodtam ma, hogy vajon mikor lesz majd az, hogy jóéjt (szakállt
) kívánok nekik, és kijövök a szobából, úgy hogy ők ébren vannak??? Lehet, hogy csak akkor, amikor már más fekszik majd ott mellettük???
, de talán nem, mert néha azért felbukkansz, meg úgy rémlett, hogy már tudod is a dátumot, de ha nem: május 5 15 óra nálunk
), de ha felvettem ilyenkor, akkor már rögtön más érdekelte. Szóval szerintem el jön majd az az idő, amikor Lencsi is tudatosan bújik majd, ráérsz még ilyeneken parázni
Hihetetlen, hogy megy az idő...alig volt több egynél, amikor először találkoztunk. Erről jut eszembe...majd' lehidaltam a múltkor Petrán: valami tornáról beszélgettem valakivel, mire ő megkérdezi: "mami, arról a tornáról mesélsz, ahol egy néni adott nekem kiflit?"
Emlékszel???
Ez a néni Te vagy
) 

2006.04.21 19:18
De nem is értem...a rossz pozíció miatt miért kell befeküdni előtte egy héttel??? És ez most tuti, vagy még van esély, hogy változik valami???

2006.04.21 19:28
de hátha addig kisnyuszi is javít a pozícióján! 2006.04.21 19:41
es meg nem biztos a korteremfogsag, mert szerdan is megnezik, aztan kovetkezo szerdan, na es majd akkor kiderul. es szerintem jobban tudod, hogy mikor hany hetnel, napnal jarok
es azert vagyok kicsit eltunoben, mert egyreszt mivel mar tobbszor belegondoltam, hogy milyen szornyu lesz (ugyhogy egy csomot sirtam elore) probalok tobbet lenni Nyuszival, masreszt most gozerovel atrendezzuk a lakast vegre (holnap jonnek a barataink segiteni es minden agyat ossze- meg visszaszerelunk, nagy munka lesz). Es tegnap masfel ora alatt ertunk be a Hba es ket ora alatt ertunk haza... lehet, hogy doki is autoval jar es azert akar befektetni... 2006.04.21 19:45

2006.04.21 20:02
Hallgass a kétgyerekes bölcs anyákra és ne szomorkodj
Nyuszi boldog lesz, hogy láthat minden alkalommal és majd nem akar nélküled sehová menni azután
most még csak tanulom tőletek, mennyi galádságot tudnak a gyerekek szüleik ellen a saját érdekükben elkövetni...
bocsánat, megpróbálok visszaemlékezni.2006.04.21 20:15
Szóval én is parázok rendesen! És az egyik állatorvos épp most hozta rám a frászt, hogy milyen veszélyes a bélféreg, ha a gyerek megkapja a kutyától, de hogy miket okozhat azt nem mertem már megkérdezni, mert csak agyalnék rajta!
Én ha a kutyust Timi megsimogatja, ami nem túl gyakori, mert a kutyus fél Timitől és félő, hogy kap utána, akkor rögtön kezet mosok neki! 2006.04.21 20:18
néha kicsit erősebb, néha kicsit gyengébb!!! 

2006.04.21 20:24
Nagyonnagyon drukkolok, hogy ne kelljen nyuszit egyedül hagynod!!!
Azt nem lehet elkerülni, hogy ne csókolják szájon néha, meg hogy ne nyalják meg mondjuk egyszer-egyszer a kiflit (akármennyire igyekszünk odafigyelni), ami a kezében van, de oltott, egészséges kutyák és oltott, egészséges gyerekek esetében ezzel nincs gond
Nekem az arcomat birizgálja, ez általában kibírható, csak néha idegesít
2006.04.21 20:31
Szóval hétfőn is lesz egy kistali a Fonyód utcai bölcsi-játszóházban 14.30-kor, mi is megyünk, jöhetnétek Ti is!! Ez talán nincs Nektek sem olyan messze gyalog. Mit szólsz?2006.04.21 20:34

a középső a napról napra új szavakkal, a legkisebb a térdeléssel
2006.04.21 20:40
A kórházban még eléggé össze voltam zavarodva, felváltva bőgtem a kettő miatt
, először Petrát sajnáltam és azért, aztán Donit, amiért sajnálom Petrát, hogy ő van, és azért...aztán tényleg letisztult a dolog
De sajna én már megkaptam két ismerőstől is, hogy Donit jobban szeretem
és teljesen fel vagyok háborodva, hogy bárki hogy mert ilyet mondani. Persze egy kívülállónak ez látszik, mert mi is a szitu: Petra 3 éves, iszonyú akarattal bíró egyéniség, a nap nagy része abból áll, hogy a korlátokkal bírkózunk...Doni meg csak vigyorog egész nap, rá nem is lehet másképp reagálni, mint visszavigyorgással...na persze most már más a helyzet (ezt a beszólást több hónapja kaptam, mikor Doni még csak ült a pihiszékében és vigyorgott
), most már Donit is szabályozni kell és már ő is iszonyú akaratos, úgyhogy ezek a dolgok is kezdenek egyensúlyba kerülni

2006.04.21 20:43
A kórházban még eléggé össze voltam zavarodva, felváltva bőgtem a kettő miatt
, először Petrát sajnáltam és azért, aztán Donit, amiért sajnálom Petrát, hogy ő van, és azért...aztán tényleg letisztult a dolog
De sajna én már megkaptam két ismerőstől is, hogy Donit jobban szeretem
és teljesen fel vagyok háborodva, hogy bárki hogy mert ilyet mondani. Persze egy kívülállónak ez látszik, mert mi is a szitu: Petra 3 éves, iszonyú akarattal bíró egyéniség, a nap nagy része abból áll, hogy a korlátokkal bírkózunk...Doni meg csak vigyorog egész nap, rá nem is lehet másképp reagálni, mint visszavigyorgással...na persze most már más a helyzet (ezt a beszólást több hónapja kaptam, mikor Doni még csak ült a pihiszékében és vigyorgott
), most már Donit is szabályozni kell és már ő is iszonyú akaratos, úgyhogy ezek a dolgok is kezdenek egyensúlyba kerülni

2006.04.21 20:51

2006.04.21 20:54
Érdekes, engem nem idegesit, csak picit fura, hogy ilyet Apa szokott csinálni
Bálint általában simogatja a másik cicit, meg fogdossa, az még oké (de rá szoktam szolni, hogy hagyja abba), de amikor morzsolgatja, azt én se nem szeretem, és akkor határozottan megkérem, hogy stop, és szot fogad
Már a legelejétöl rászoltam, és egyre kevésbé csinálja.
(mármint nem cicimatatásnál, de máskor igen.)
Azért köszi
), meg zoknikat Bálintnak a C&A-ban
(hallod Moose?
) 
Ma H&M, és C&A feltérképezés volt a porondon, meg Gelatoban fagyizás, amig köcök szunyáltak
És végül Lurdy kimaradt, de ha oda megyünk, akkor mindenképp szolok Neked, hogy esetleg összefuthassunk
Most vár Apa, mozizunk megint a projektoron

2006.04.21 20:58

2006.04.21 20:59
Pocak, kérlek puszild meg a nevemben
puszillak Benneteket!
és klasz, hogy visszatértél
sikerült pihenni is? párodnak van már új állása?
ez legalább annyira szar, mint a kutyájé..
altatással kapcs. én többnyire nagyon szerencsés vagyok, de azért volt már pár órákon át tartó altatásom is
ilyenkor azt mondogattam magamban: olyan még nem volt, hogy egy gyerek ne aludt volna el
és ha másképp nem is, hát végül beájul a nagy fáradságtól (bár közben az anyukája is jól kikészül
) még mindig tuti "csodaszer" nálunk, ha nem tud ellazulni/elaludni, hogy kicsit dögönyözöm, masszírozom
próbáld ki!

2006.04.21 21:03
persze örülnék
2006.04.21 21:10
Csak most be vagyunk havazódva