A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Lívia: én is kérek szüléstörit. corykukacfibermailponthu

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Angi
Megírhatom h hol voltunk csípőszűrésen de mi vidékiek vagyunk(Szolnok). Akkor is érdekel?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Anita, tetszik ez az állatos képtár! Mária nagykert én is szeretem, főleg azért, mert 5 percre van, és tényleg sok mindent lehet kapni, jó áron. Kép
Tegnapi séta tényleg Kép Kép Na azért volt egy beszólós nő is, aki mondta, hogy tegyem nyugodtan vissza az ordító gyereket, az a dolga, hogy sírjon... Na én az ilyeneket nem állom meg szó nélkül, mert nem bírom! És nem viselem el a sok hülye jó tanácsot idegentől a gyerekem nevelésével kapcsolatban!!! Kép

Petri, te szolnoki vagy? Én is az vagyok. Csak én itt élek Pesten, de onnan származom. Kép Megnéztem a profilod, és látom, ráadásul egyidősek vagyunk, de nem ismerlek. Én Koltóis, és Verseghys voltam.

Nálunk a K vitamin addig megy, amíg szopi van. D pedig jó sokáig... Kép
Vendég

EsztiKép
Pontosítok én nem szolnoki vagyok hanem törökszentmiklósi és Szolnokra nem jártam suliba. Ezért nem ismerjük egymást.

Timit az állatos képtár még nem nagyon kötötte le. De Freddy a bogár az igen!
így néz ki:
Kép

Valaki kérdezte h milyen járókát vettem (bocsi elfelejtettem ki volt)
Ez egy Cam hálós:
Kép

A két hós oltást hová adják???

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri: lábba. A 3 éves az első, amit nem, legalábbis nálunk.
Jó ez a bogár Kép
Mamacka: nagyon szép tabló Kép
Livi: én is kérek szépen születéstörténetet Kép
borsts@freemail.hu

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Tünde: köszi szépen, lehet, hogy fogok venni egy ilyen szélcsövet.

Mamacka: Isten éltessen sokáig, nagyon tetszik a képsorozat. Kép

K vitamin: mi összesen egy dobozzal (5 ampulla) kaptunk. A gyerekorvos azt mondta, hogy nem kell többet adni.

Livi: én is szeretném olvasni a szüléstörténetet. Mmkakukacfreemail

Istvánka ma egész nap elég nyűgi volt, de valószínűleg azért, mert a suli miatt kevés időt töltöttem vele. Kép Remélem, hogy azért éjszaka nem lesz gond. Tegnap este 1/4 10-től reggel 1/2 5-ig aludt. Szuper volt nekem is, bár a cicim kőkemény lett.

Szép estét mindenkinek.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mamacka,
én az őszi babásokhoz tartozom, csak bekukkantottam ide, és most nem bírok ellenállni, gratulálnom kell a gyöngyörű montázsodhoz Kép Meg persze a bébihez is, Neked és a többieknek! Aki pedig még várja, annak jó egészséget!

Kata

Kép
Ákata

Már tegnap is próbáltam írni, de nem ment el Kép

Borcsa: nálunk már a 15 hós is karba megy. Ja, és megnéztem LIzát szopi közben és látom a nyelvét Kép)

Tali: A Szent István Park is jó helyszín. Van wc, víz, fű és a nagyoknak játszótér, és be van kerítve.

cory
Budapest

Mamacka, gyönyörűséges a fotósorozatKépKépKép
És boldog szülinapot!!!!!!KépKép

Babetta, Levente egy csúcs húsgombócKép
Nagyon cukiKép

Babetta, akit felraktál, ő Gyöngyi Lilije????
AranyosKép

Na, tegnap este már én is cumit dugtam Natasa szájábaKép
nem akarta abba hagyni az esti balhét, csak cicizne 2 órán keresztül folymatosan, muszáj volt valamit tennem.
De nem akarom, hogy cumizzon, OLivér is most szokott le róla, 2 évig cumizott, elhasználtunk vagy 20-25 cumitKép

Aki kapott már családi pótlékot, azt hogy adták, ha a hónap közepén született, akkor is egész hónapra folyósítják az elsőt?
Szóval márciusra már egész havit kapok Natasára?
Mert erre már nem emlékszem rendesen(de mintha így rémlene)

Csema, nagyon szép a családod!!!!
Igazán büszke lehetsz a sok szép gyerekedre!!!Kép
vas

Ildi: szerintam a családi pótlékra nincs tört hónap.

cory
Budapest

Vas: Istvánka január 31-én született és januárra is kaptunk családi pótlékot. Kép

Rólunk: Istvána egy csodababa: este 1/2 10-től reggel 1/4 6-ig folyamatosan aludt.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

<font color="aa00aa">Jó reggelt! Tegnap én is írtam sokat és nem küldte elKép Így csak röviden tudok reagálni, emrt nem emlékszem már mindenre...

MAmackaKép Boldog születésnapot! Montázsd gyönyörűséges, talán ilyesmivel is kereskedhetnél a lapoknál, nem csak rajzokkal! A kenhgurunál pedig szerintem te a Prémaxx baby-bag-re gondoltál, abban nyugodtan viheted már ki a babádat! Én is szeretném, de bénázunk még, nem érzem valahgoy a dolgot, de ha jó idő lesz, akkor vasárnap ebben megyünk szavazni! Jó, csak ide, 10 háznyira, de mégis, igazi séta leszKép

O,lyan jó sok gyönyörű babát és boldogságtól sugárzó anyócát látni, ne spóroljatok a képekkel!

Én is nyomok egyet akkorKép Itt van enyém 12 napos halacskámról egy kép (tegnapelőtt készült egy sokgyerekes-mamás szoptatási tanácsadáson)

VOK!!! NAGOYN NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK HANNA FLÓRÁNAK ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK SZÜLETÉSETEK ALKALMÁBÓL!!!!!!!! Kép

</font>Kép

indianyo

Ildi, én már kaptam családi pótlékot, 22-én született Bence, és mi is egész havit kaptunk februárra is!
Én már kapom a Gyedet is, és az egyszeri anyaságit is megkaptam. Felvet a pénz.... Kép Kép

A Szent I. park tényleg jó helyszín, ha látnátok most....több száz tulipán különböző színekben pompázik, gyönyörű. Bence mindig csodálkozó arccal nézi hosszú percekig... Kép

Angi, ma én jártam úgy, mint te a múltkor Lidivel. Bence reggel kétszer is kakilt, peluscsere is volt, kaja is volt, minden. Csak nyűgös, csak nyűgös, cipelem ide-oda, így teszem, úgy teszem, forgó alá, tornázó alá, csak nyűglődik....na, mondom, most lett hisztis a gyerekem. Aztán azért csak tettem még egy próbát, megnézem a pelust.....hatalmas kaki benne......Kép Most megint kis angyalka, tiszta fencóval.... Kép Kép

Ildi, hogy bírod a három gyerekkel?

Mariannka, Bence is csinált már egyszer ilyen maratoni alvást, jól tud esni... Kép
Vendég

Vikó, szupcsi a kép! Mesélj magatokról, hogy mennek a dolgok, milyen az anyaság neked?
Tényleg, te mikor utazol ki? Apa hogy érez távolról? Tudtok esetleg webkamerázni?
Vendég

Csajok Kincső átaludta a teljes éjszakát! 19.30-tól 6.30-ig Kép Viszont annyira mégse örülhetek, mert így is sokat alszik, ritkán ébred, így keveset is eszik Kép Ez az éjszaka átalvása is a tegnapi 2 ébresztésemnek köszönhető. Reggel és délben is ébresztettem 4 óra alvás után, hogy próbáljunk cicizni, de ez annyira megviselte, hogy egész délután nyűgösködött, nem aludt egy percet se, nem is nagyon evett, és estére úgy kimerült, hogy végig aludta az éjszakát, így az éjszaka evés is kimaradt. Most akkor mi a túrót csináljak vele??? Hogy tukmáljak bele több cicit, ha ilyen nagy az alvásigénye??? Kép

Pelus: nekem Kincső mindig akkor kakil, amikor tiszta pelust kap Kép

titati
titati

Cory
Olyan a kocsink, hogy az autósülést bele lehet csatolni... no most abban sem annyira jó merthogy ül... ha kiveszem akkor meg egyrészt nem látom... túl alacsony és nem is fektethető le teljesen... nagyobb babának való! Kép de teszünk még egy próbát autósüléssel, hátha csak nyűgi volt...

Köszönöm a szülinapi köszöntőket!
Kaptam egy gyönyörű tulipáncsokrot apától! Kép

Viko
GYÖNYÖRÛSÉGES DOMINÓ! Kép Kép Kép
Nagyon szépbaba!
A Baby Bag-en kívül van egy Baby Björn is... szerintem mindkettő nagyon jó...
A baby bag-et egyik nap próbáltam, de valahogy olyan bénácska volt... elveszett benne a gyerek... vagy valamit rosszul csinálok... mindenesetre a nemtetszésének hangot adott... Kép

Montázzsal kapcsolatban... Velem az a legnagyobb baj, hogy nemtudom eladni magam! Kép szívesen dolgoznék valami számítógépes grafikával kapcsolatos munkakörben is...

Kata
Köszönöm! Kép
Örülök, hogy tetszik! Kép Kép Kép

Enyém gyerek a mai éjjszakát is átaludta letettem este 10-kor és 5 körül kelt... Kép
Ma éjjel beüzemeltük a légzésfigyelőt... kétszer beriasztott... Kép egy kicsit idegesít, hogy nem jutottam el újraélesztő tanfolyamra... Kép

Livi
A szüléstörténetet én is elolvasnám! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vok Eszter HANNA babája:
Kép
angi79

köszi a cs.p-s válaszokat, hú, akkor én is kapok egy halom lóvét májusbanKépKépKép

Vikó, édes DominikKép
Én is pont akartam kérdezni, hogy mikor utaztok?
És akkor meddig lesztek kinnt???
Uraddal jöttök együtt vissza????
vagy vissza sem jöttök????

Gödöllői Palota-kert nem jó tali helynek????KépKépKépKép

Eszti, Olivér hisztiit leszámítva nem olyan vészes a három gyerek együtt.
Mondjuk Levente nincs itthon egész nap, így jól elvagyunkKép
Bár júli-aug.-ban itthon lezs, na már előre félekKép
Bár majd kizavarom őket az udvarraKépKép
vas

Sziasztok
Este nem ment el már az üzim, de mindegy csak panaszkodni akartam, hogy állandóan kiesik a cumi a Lili szájából és felébred rá. Végül is úgy oldottam meg, hogy magam mellé vettem az ágyba.
Bartika: Köszi a mailt, válaszoltam
Vas: Igen ez az én Lilim, csak béna vagyok képet felrakni és megkértem Babettát.
Indianyó: Lehet, hogy hülye vagyok, de milyen az a prémaxx baby-bag? Hát nem semmi szemei vannak a kisfiadnak, teljesen megbabonázott Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Eszti:KépKépKép

Mamacka: tényleg nagyon szépségeset alkottál ismétKép Szépek vagytok így is úgy isKép
Nekünk is beriasztott első héten a légzésfigyelő, meg te szerda esteKép Persze csak Boti mászott le róla, mert rosszul raktam a matrac alá vissza a paneleket!

Vikó: Igazán gyöngyörű a kisfiad! Olyan kis életre való a tekintete!

Mariann, Titati: Gratulálok a gyermekek remek éjszakai teljesítményéhezKép Megragadom az alkalmat, hadd dicsekedjek már, hogy enyím gyerkőc is aludt negyed 10-től negyed 5-ig (ez nálunk nagy szó), illetve akkor is kába volt (nem is volt tul.képp ébren), majd fél 8-kor ébredt. Mindezt úgy, hogy a vacsi 3/4 8-kor volt!!!Kép

Ildi: csp-ből lehet menni shoppingolni a csajjalKép

Angi: Köszi a képet Hanna FLóráról! Naggyon édi!!! Újabb hajasbaba!!!KépKép

MIndjárt megyünk a fodrihoz! Úúúúúgy izgulok! Biztos ügyes lesz együtt a két pasi, de akkor is!

Szép napot!

Pusszancs!

Livi! Nagyon szépen köszönöm a szüléstörténetet! Apa meglátásai:Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Titati: Bár én nem értek hozzá, de nálunk a Lili mindig felébred ha cicit akar. Volt olyan nálunk, hogy 5 órát végig aludt este, de egyszer 7 órát is és utána megette az adagját. Szerintem, ha a heti gyarapodása meg van minimum 150g, akkor ne idegesítsd magad, de ezt a Cory biztos jobban tudja, ha van valami tanácsa hallgass rá. Egyébként minden babának meg van a maga élet ritmusa, van akinek elég a legminimálisabb napi alvás és van aki egész nap tud durmolni. Ja és nálunk is ha a Lili nem magáról ébred akkor megy a hiszti.

Kép

Kép
pgyöngyi

Aztán fodrász után képet, képet!!! Kép A pasik meg megoldják! Kép

Hanna baba tényleg hajasbaba lett, hurráá! Kép

Még ezek az alvókák!! Kép
Vendég

<font color="aa00aa">Jaj de klassz erős lányka Hanna baba!

GyöngyiKép
http://www.premaxx.com/en.html

LányokKép nem tudok egyelőre apáról és kintről/itthonról nyilatkozni, egyelőre online babázunk. Kis nyulacskám napközben sokat nézelődiok (ha büfi- és kakimanók nem bántják, mert olyankor csak a mami karjában/pocakján jó)
Az anyaság csodálatos, mindenn percáét élvezem még akkor is, ha meg kellett tanulnim, hogy nem a tejecske/szoptatás teszi az anyát, mert ezek sajnos nekünk nem mennek - nincs tejecske még mindig és babaúr az én cicimet nem tudja szívni(nem cumizavaros, mert más anyuka cicjén ügyesen szopizik), úgyhogy megyünk profi szopitanácsadásra kedden. De már nem sírok rajta, mert egyébként boldogságos együtt nekünk és ő is szépen fejlődik - irgalmatlan mennyiségű pisi és kaki termelődik, úgyhogy feladtam a szomorkodástKép

Puszi mindenkinek!</font>

indianyo

Gyöngyi
Ilyen:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vikó, hajrá szopi, azért még ne add fel, hátha mégis rákap Domi uraság az anyucicizésre. Kép De az jó, ha nem stresszeled magad!
Barátnőm kislánya (mondjuk ő "csak" cumizavaros volt a kórházban kapott cumi miatt) 2 hónapos korára tanult meg igazán ciciből enni, de azóta is megy a szopi, szóval van esély!!! Kép
Vendég

Anita!
Köszi! Kép
A mi légzésfigyelőnk nem egy új darab... lehet, hogy ezt fogja csinálni minden éjjel! Kép
Kérdeztem a védőnénit az újraélesztéssel kapcsolatban... (azt hittem majd megmutatja, elmagyarázza, de nem...) azt mondta, hogy a riasztásra úgyis felébred... hááát a mienk azért annyira nem hangos... nem tudom... ráadásul amúgy sem ártana elsajátítani a dolgot... enyém gyerek állandóan félrenyel, fuldoklik... a frászt hozza rám...

Viko
Tejcsi van? csak a szopi nem megy? tápszereztek?

Kép
Kép
Kép
mamacka

MamackaKép EsztiKép Köszönöm szépen a biztatást! Elég annyi, hogy amit emberileg szopiügyben és tejkinyerés-ügyben meg lehetett próbálni, azt megtettük - és hihetetlen mennyiségő és mértékű szeretetet tés támogatást kaptunk hozzá Corytól, Borcsától, Mesitől és a Szent Imrés mamáktól - gyakorlatban és elméletben is. Amennyi cseppet sikerül kinyerni, azt én kisajtolom magamból, és ha Sarlai doktornő valahogy a fiam szájába tudja varázsolni a cicimet, hát szopizni is fogunk remélhetőleg. De ennél többet most már nem akarok a szopizásról hosszabban értekezni, ha nem bánjátok, az elmúlt két hétben kaptunk mi már hideget-meleget Kép

indianyo

...megint beriasztott ez a vacak... úgy rohantam le az emeletről, hogy majdnem nyakamat törtem... Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: Köszi, azt hiszem ezt be kell szereznem nagyon praktikusnak látszik.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kisérleteztem a képekkel. Mi így vártuk a nyuszit

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi
Nagyon jók a képek! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="aa00aa">MamackaKép Félrenyel-fuldoklik ismerős, enyém is csinálja, mert olyan kis mohó. Megoldás: azonnal megfordítani, bal karod baba feje és bal karja alatt támaszt, picit lefelé lógat a fej és hátát óvatosan ütögeted, így azonnal kijön belőle a félrenyelt korty. Nagyon fontos és azonnal ható dolog, csecsemősöktől tanultam Kép

Várandós mamik, sok türelmet és boldogságos várakozást kívánok nektekKépKépKép</font>

indianyo

Mamacka: köszi, a tieid azért sokkal profibbak, de majd gyakorolokKép

Csajok, nektek is szokott szörcsögni a babótok. Sokszor megijedek, hogy megfullad.Vettem Sterimart, de nem merem az orrába fújni, az orrszívó meg nem szedi ki mélyről a váladékot

Kép

Kép
pgyöngyi

MamackaKép helyesbítés: bal karod baba feje és JOBB karja alatt támasztja meg a felsőtestét!!!

indianyo

Gyöngyi, ha nagyon zavar, asszem az Isomare-nak van cseppentős sóoldata, illetve lehet még néhány patikában fiziológiás sóoldatot kapni. Kép A Sterimare még tényleg durva, ahogy spriccel.

Bence is szokott szörcsögni, akkor, ha a nagy mohóságtól felmegy egy kis tejcsi az orrába. Ha nagyon szörcsög, én kiszívom neki, utána megint jó. Ha nagyon beszárad, akkor érdemes sóoldattal puhítani egy picit. Kép Ez az én tapasztalatom, de valaki egyáltalán nem szívja.
Vendég

Sziasztok lánykák!

Olvasgatok és írok, lehet hogy sok lesz belőlem...

Kép Mamacka! Tündéri a montázsod, tényleg!
Tanfolyam: mi Bettivel a Heim Pálban voltunk: itt minden hónapban van egy pénteki napon. Meg kellene érdeklődnöd hogy mikor, mert sokan kisbabával voltak... Szerintem nagyon hasznos és enélkül nem lehetsz túl magabiztos. Egyet viszont 100%-osan állított a gyerekorvos: 1 hónapos kor alatt a riasztások alaptalanok. Tehát még időben vagytok. Kép

Betti! Kép Már bizonyára otthon vagytok! Kíváncsian várjuk a képeket és a történetedet is! Kép

Rólunk annyit, hogy talán most más jellegű fájásaim vannak, mint eddig voltak, úgyhogy szerintem estefelé betipegünk. Szivárog a magzatvíz is és minden jel arra utal... Szorítsatok!

Puszi mindenkinek, ha tényleg nem vaklárma, akkor indulás előtt még írok 2 sort.

Melitta

Kép
nyf

Nyf, hát ha tényleg nem vaklárma, akkor drukk neked, és ügyes legyél!
Vendég

Melitta: ügyes légy!!!

cory
Budapest

NyfKép
Könnyű és gyors szülést kívánok!!!

Megjöttünk az oltásról. Timi egy kicsit felsírt de könnyen megvígasztalódott.
A születési súlyát megdupplázta! Most 6210gr. Súlyos egyéniség.

Én a Sterimart már megtanultam úgy fújni h csak szépen, lassan folyik. Óvatosan kell nyomni.

PgyöngyiKép
Nagyon aranyosak vagytok!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

<font color="ff0000"><font face="Georgia">
Megin' édesek a babák! Kép

Vok!
Hatalmas gratu Nektek!!! KépKépKépKépKép

Vikó!
Ügyes lesz a kisfiad, hidd el!
Nekem a korházban nem szopott. Már láttam magam előtt, h fejem a tejem, és öntöm a kölökbe. Korházba is az volt. Fejtem, és oda adtam neki cumisüvegből. Haza jöttünk, és nekiálltam lecsapolni az egyik cicim, h majd ha felébred, legyen mit adni neki. Felébredt. Gondoltam megpróbálom megszoptatni, és láss csodát, úgy szopizott, mintha világ életében ezt csinálta volna. Biztos korházparája volt.Kép
Nah, de nem okoskodok, mert Te jobban tudod úgyis, h mi kell neki, ezzel csak azt akartam mondani, h kitartás!!!! ;)

Nekünk a nagy paránk a fürdetés. Végig üvölti az egészet, még most is. Sok mindent kipróbáltunk, h szeresse már a vizet, de nem. Nem akarja. &#213; inkább ordít! No, de ez legyen a legnagyobb problémánk.Kép Panaszra nincs okom, mert alszik, eszik rendesen, hasikája nagyon ritkán fáj, átszunyálja az éjszakát. Szal egy Tündérmacika a kicsi Ala baba.Kép

Nyf!
Drukkolok ezerrel! Kép

Nadine, Medike, Többiek??? Veletek mizu?

Pusza
</font></font>

Kép

Kép
nancsika

Nyf
Megnyugtattál... én is úgy tudtam, hogy ilyen kicsinek még nem szokott előfordulni... de a védőnő megijesztett, hogy de igen...
Vacak ez a riasztó... ma már legalább 5x riasztott... Kép
Nagyon szurkolunk!
Gyönyörűszép szülést kívánok nektek! Kép

Viko
Azu ember ösztönösen valami hasonlót tesz... csak olyan rossz...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nancsi: és ha ritkábban fürdetnétek? Végülis nem homokozott, semmi baja nem lesz, ha néhány nap kimarad, és csak áttörlöd, vagy még azt sem. Aztán idővel belejön ő is a pacsálásba, ti meg majd győzzétek feltörölni a vizet Kép

Mamacka: durva ez a légzésfigyelő. Muszáj? Mert ennyiszer tuti nem hagy ki a baba légzése! Áron meg egy egészséges baba.

cory
Budapest

Nancsi: Nálunk az első 2 hétben volt ordítás a fürdéskor. Most már nézelődik, de ha az evési időben jön ki a fürdetés és előszőr fürdünk utána eszünk, még mindig sírdogál. Nem lehet, hogy túl meleg vagy túl hideg neki a víz? Egyébként a németországi rokonaink azt mesélik, hogy náluk hetente csak 1x szokás fürdetni a babókat. Én ezt felvetettem a védőnőmnek, aki elég furcsán nézett rám, de a Coryval egyettértek szerintem se szükséges naponta megfürdetni, főleg ha ennyire ellenkezik. Én mondjuk azért ragaszkodom a napi fürcsihez, mert ez is része az esti programnak és nem akarom, hogy az amúgy is zűrös altatásba még inkább bezavarjon ha kimarad egy fürdetés. Nem tudom mennyire rázná meg, ha eltérnénk a megszokott menettől, bár lehet, hogy ehhez ő még kicsi.

Kép

Kép
pgyöngyi

És ti mikor fürdetitek a babót 1 megszokott időpontban és ha épp durmol????Mi nem minden nap szoktuk csak ha úgy jön ki a lépés, kaja előtt ha ébred vagy ébren van fürdés és kaja, bár igy gyorsan kell csinálni!! Nem tudom mi az üdvözítő????
És a hasfájás honnan pontosan felismerhető??? Tudom húzogatja a lábát, de lehet hogy csak a büfi szorult be ?!
Nővérkéje vírusos balhéval küzd, ma lázas is volt. Zsombi is már taknyos, pici babáknál mikortól van láz???Csak akkor kell szívni a nóziját ha nem kap levegőt, vagy azért kell molesztálni? Reggel olyan szépen kitüsszögte hogy csak néztem!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Nyf, mennek a drukkok!!!!!!!KépKép

nancsi, szerintem se gáz,ha ritkábban fürdeted, én pl. csak két naponta fürdetem Natasát.
lehet, hogy most kinevettek, de szerintem tök felesleges mindennap vízben áztatni a kis bőrét, hú felébredt, folyt.köv.
vas

Bmo: Szerintem ha taknyos, de még kap levegőt érdemes kiszívni nehogy rámenjen a fülére, vagy arcüreggyulladást kapjon. Nekem kiskoromban felszúrták a fülemet többször e-miatt.
Nálunk ha fáj a poci akkor olyan keservesen sír, hogy meg sem lehet nyugtatni. Ha nem jön a puki akkor meg megfeszíti magát mintha hídba akarna lemenni és közben nyöszörög.
Nálunk a fürdetés általábban este 7-kor szokott lenni, előtte 6-kor kaja majd 9-kor megint kaja és utána szunya van ha sikerűl, de volt már rá példa, hogy este fél8-kor kellt fel. Ilyenkor egyből fürdünk és csak utána eszünk, ekkor szokott fürdés közben sírni. Egyébként mindenki másként csinálja, van aki az este 9 órás fürdésre esküszik és olyat is tudok, aki inkább reggel fürdet. Szerintem egy a lényeg, hogy nagyjából azonos időben történjen a fürdés ez biztos nem kvarja meg a babát

Kép

Kép
pgyöngyi

itt is vagyok egy szopizó bébivelKép

szóval én csak másnaponta fürdetem egyenlőre, nem hinném, hogy szüksége lenne rá többször.Ahol kell, ott csak áttörlöm , punci, hajlatok, aztán másnap teljes generálKép
olan kis száraz a bőrük, nem hiszem, hogy ez a kemény víz jóttene nekik.
Na, ez az én véleményem, aztán mindenki úgy csinálja, ahogy akarjaKép
Bmo, én ált.ugyanabban az időpontban fürdetem fél 9-9 fele, de ő akkor mindig fennt van, akkor van az esti bőgés idejeKép

Vok Hanna babája nagyon édiKép
vas

Gyöngyi, Lili is nagyon aranyos, látod, megy neked is a képfeltöltésKép
vas

Sziasztok Lányok!

NyF!
Drukkolok, hogy minden könnyen és gyorsan menjen!

Vikó!
A lényeg, hogy pozitívan állj a dolgokhoz. Idővel minden megoldódik, ne aggódj!

Mamacka!
Én úgy tudom, hogy 3. hónaptól kétéves korig van a veszélyes időszak. De állítólag az a gyerek, aki az anyjával egy szobában, vagy egy ágyban alszik, annak nem lesz ilyen problémája, ezt a neten olvastam valahol.

Fürdetésről: mi a héten csak cicamosdást csináltunk, mert leesett a babu köldökcsonkja és alatta még váladékozik kicsit. Szóval vizes vattával törölgetem át mindenhol. Ti hajat mennyi időnként mostok? Mert mi csak egy héten egyszer akarunk. Bár a kórházban erőteljesen hajlottak arra, hogy minden nap kell.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

<font color="ff0000"><font face="Georgia">
Kép csak mi ugye fekve eszünk, és van mikor (pl most is), h kicsurog a pisi oldalt. Aztán szaglik a kölök.Kép
Mondjuk, lehet az a baj, h kaja el&#337;tt fürdünk? De kaja után nem merjük fürdetni. Nah, majd lesz vele valami. Max szerelünk rá valami hangtompítót. Kép

Nah, és egy pár kép Alexr&#337;l.Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A többi fotó pedig itt: http://spaces.msn.com/nancsika/photos/

Pusza
</font></font>

Kép

Kép
nancsika

<font color="aa00aa">Nálunk én vagyok a légzésfigyelő, nem hagyok ki és még szirénázni se szoktamKép

NancsikaKép A fürdetés ilyen kis korban nem fizikai, hanem lelki szükséglet. Németországban és Svájcban például csak hetente fürdetik a gyerekeket... Nálunk jó a hatása, de ha nem lenne, én nem kínoznám naponta. Indiában elóször olajoznak-masszíroznak, majd szuivaccsal letörölnek.</font>

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: