A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Szisztok!

MegjöttünkKép

FortiKép

Ezek szerint Te sem tudtál aludniKép Én egyedül annak örülök hogy a kis hüsi szellõ miatt egybe sikerült aludnom 4,5 órátKépKépKép Már hetek óta hajnal 3 körül tudok elaludni és reggel 8-kor már fent vagyok, de addig óránként felébredek valami miatt. Hol pisilni kell, hol zsibbad a kezem, mert rajta a fejem, vagy csak annyira magam alá izzadtam, hogy muszáj lezuhanyozni...

ContiKép

Jajj de jó hogy ilyen jó tapasztalatod van azzal a fajta (hasonló) légkondival amit mi is szeretnénkKép Csak az 130 lesz és 33 körüli a beszerelés, ha megadják a hitelt.... úgy drukkolok magunknakKép De ez már csak a jõvõ héten kedden derül ki a párom fõnöke miatt. Miért nem tudott tegnap még visszamenni???? Kép

Csics!

Nem is tudtam hogy Az eötvös u-ban van ilyen boltKép És vannak kismamarucik is? Az jó majd elnézekKép Ez egy kapuban van ha jól tippelek?

SheilaKépKépKép

Kellemes dinnyézést holnapraKép De jó hogy irtálKép Ne aggódj én bizom bennedKép Augusztusra már Te leszel a legdögösebb anyuciKép A dinnyével nekem meg sajna vigyáznom kell, kicsit vizesedik tõle a lábam, de szerencsére pár nap dinnye nélkül és kiürül belõleKép Melissa-babát nem lehet megkukkolni valahol???KépKépKép Tudom a képtárban van kép róla, de nincsenek újak?KépKépKép Biztosan nagyon gyönyörü kisbaba...

puszi
sasha
28+2

Kép
sasha

Nahát, hogy majdnem egyedül vagyok ezzel a keserü szájizzel, nem gondoltam volna ... Róka Rudi nálam nem járkál, csak ingerkedik.
Gyomrom nem ég, ja igen, ez az egyetlen tünet, ami (még) nem jelentkezett :-)
Viszont olyan böszülten éhes tudok lenni, hogy az már nevetséges ... és rózsaszinebbek a körmeim a kezemen, képzeljétek - de most komolyan! Tegnap vettem észre.

Sasha,
csak pár napja mérem, bár ma reggel nem volt, csak 36.8.
De Forti is irta, hogy az elsö 3 hónapban lehetséges emelkedettebb testhö, úgyhogy mindkettötöknek köszi a megnyugtatást (hogy kell kis mosolygó/vihogó fejet csinálni???) :-))
Még meggondolom, de azt hiszem, nem megyek körzetihez, még összeszedek valamit a várakozóktól ... :-)) Különben ma jobban is vagyok.

Gumicukor,
az én mamám nagyon sokat vajúdott velem, úgyhogy tartok töle, nekem sem lesz könnyü, de a Te történeted eröt ad, és bizalmat. Sok szeretettel gratulálok Neked, Daninak és a kispapának is, neki külön azért, hogy nem ájult el. Ezt most csak azért irom, mert az én párom ki nem állhatja a kórházakat, tegnap is az UHn ott kékült-zöldült, mert hát Bajcsy Kórház, és nem csak mosolygós kismamák meg kövér kisbabák vannak ott. Már elöre fenyeget :-)), hogy tökegyedül kell majd szüljek, mivel ha ö elájul, mindenki vele fog foglalkozni. Én váltig gyözködöm, hogy majd csak rádobnak egy mütöslepedöt és arrébblökik, nem hiszi :-)))
Úgyhogy soksok tejecskét kivánok, és kitartást a nehezebb idökre.

Mindenkinek pussz, és Orsi, még annyit, hogy mi is esküvö után akartuk, aztán mi lett belöle - jövö szombaton esküszünk, és már elöre parázok, nehogy -bocs- összehányjam a násznépet izgalmamban, nem szólva arról, hogy mivel nagyon kevesen tudják (babona), nyilván rá fognak gyújtani, és attól meg még rosszabbul leszek :-S

Na még egyszer pussz - ma mintha hüvözebb lenne, nem?

Kangi
8+0
kangi

Szia Kangi!

Mosolygós fejecskét nagyon egyszerü csinálniKép kettõspont és zárójel egymás mellé szóköz nélkül. ÉS nem kell orrocska!!!! Tehát : ) De ha az ereret ráviszeg egy ilyen smile-ra és rajtatartod pár mp-ig akkor megmutatja hogyankészül. Vigyorgó fejet meg a kettõspot nagy O betü variációjával érheted elKép : O
A testhõ miatt akkor már nem kell izgulniKép Egyébként az én körzetim soron kivül behivott, nehogy elkapjak valamit... Kell belgyógyász vélemény és õ az...
Szombaton???? Holnap? Az igen! Gratulálok immár duplánKép

puszi
sasha
28+2

Kép
sasha

Zulu
Köszi az infót nagyon jól hangzik!!! Körülnézek a piacon, Tudom, hogy drága, de nekem muszáj vennem, s jót szeretnék!
Jó nyaralást! Kép

Zsuzsi
Hûtõben biztos nem lenne ilyen meleg Kép Én is sokszor vagyok úgy, hogy a legegyszerûbb szavakat sem találom, de különösen a nevekkel vagyok így, pedig ez sosem volt jellemzõ Kép
Boldog szülinapot így utólag is! Kép

Kryss
Neked is köszi szépen az infókat. Kép Azért nem semmi, hogy fél 6 óta olvasod a termést. Bár amikor nem voltam egy hétig én is így jártam. Kép

Conti
Már tegnap el is kezdtem Kép (inni)

Kangi
Szép esküvõt kívánok! Kép

bringa
(34+3)
bringa

Sziasztok Pocisok!Kép

Bringa!Kép Lemasztam a pincebe megkeresni a kengurut, de sajna nem talaltam meg (ugyanis apjuk jol elasta koltozesnel). De emlekeim szerint sved neve volt (mint Bjo"rk, vagy valami hasonlo), es valoszinuleg sved gyartmany, mert a baratnom noverenek is ugyanaz volt (Svedorszagban lakik). Kullemre kivul sotetkek volt, belul piros kockas.

Puszi

Maci
Maci

Lányok
Még vmi. Rájöttem, hogy azért IS olyan jó titeket olvasni, mert tele van a képernyõ apró Kép -kal. Kép

bringa
bringa

Bringa!

Kép

sasha
28+2

Kép
sasha

Sziasztok Kismamik!

Már régen jelentkeztem, de folyamatosan olvaslak Benneteket. Velünk minden rendben van. Hála Istennek semmi panaszom sincs, viszont úgy érzem, hogy már most az elején lazulnak az izületeim.

Gumimaci,
nagyon irigyellek, hogy ilyen könnyû, mosolygós szülésed volt. Nagyon jó egészséget és sok tejcsit kívánok Nektek!!!

Timici,
örülök, hogy idetaláltál Te is. Én is elég sokat görcsölgettem az elején, de már kezd elmúlni. Olyan gyorsan telnek a hetek, nemsokára mehetek az AFP-re!

Üdvözlet az újaknak is!!!!

Puszi mindenkinek
Hóvirág
Névtelen

Sasha,
az én körzetim nem tudja, hogy mi van, én meg nem akarok befurakodni, és különben is jól vagyok. Majd mindjárt mérek egyet, de most se keserü, se hányinger, se bágyadtság Kép
A belgyógyász vélemény meg asszem terheskönyvbe kell, nem? Plusz nemtom, az én körzetim belgyogyó-e, hálistennek ritkán látom.
Ja, és terheskönyv még nincsen, mert kedden megyek ráxürés, utána lesz majd a vérvétel EKG stb stb, csak hogy esküvö elött legyen még mivel foglalkozmi, mert az jövö szombat, azaz 20-a - mivel maszatolok, elég gáz lenne, ha holnap lenne, de addigra talán elmúlik. Egyelöre ágynyugalom, mondá a hölgyfurkászom, de azért muszáj dolgoznom, még jó, hogy ülömunka, és esténként heverek, de már unom, pedig csak két napja kell :S

A mocorgó fejek Flash animáció? Tökjó!!!

Ja, és hihi, képzeljétek, szük rám a nadrágom Kép Elég pálca alkat vagyok, vagyis voltam eddig, úgyhogy meglehetösen fura érzés, hogy szük rám valami Kép lesz ez még durvább is, azt hiszem ... Anyu a húgommal a végén egy ún. "kigyóbör"-nek elkeresztelt sátorban birt csak kimozdulni emberek közé Kép

Pussz
Kangi
kangi

Bringa,

neked meg köszönöm a jókivánságot. Remélem, tényleg szép lesz - bár erre az elöb emlitett okok miatt pillanatnyilag csak akkor van esély, ha én nem megyek el rendbontani Kép
Majd lesz valahogy...

Pusz
Kangi
kangi

Sziasztok,
Jo regelt mindenkinekKép

Annyira nincs kedvem dolgozni hogy az mar bunKép

Udv minden uj kismamanak,Hat egyre szaporodunk es ez nagyon joKépKépKép

Orsoly,
A keruleti rendeloben a nogyogyaszaton adnak beutalot es ott alborban meg is tudod csinalni.Az en vednom az t mondta hogy O nem jogosult ilyet adni csak doki.Vagy a korhazban ahol szulni fogsz ott is megcsinaljak a dokid papirjaval.

Zsanci,
Gratulalaok a koltozeshez,akkor a baba mar az uj feszekbe mehetKép

Ilke,
Szoritunk hogy akkor jojjon a baba ha mar a kispapa is otthon lesz veledKép

Zita,
Na meg egy pozitiv elmeny a korhazakrolKépKivancsi vagyok mi lesz ha megegyszer megnezik,bar a fiuknal az uh ritkan teved.
Es Te mit szeretnel ugy a szived melyen???Persze tudom mindegy,de azert mindenkinek van egy titkos alma nem lanyok???
Megneztem a kepeidet,Te is szepen gombolyodszKép

Gumicukor,
Koszi a tortenetetKépIgazad van a lenyeg hogy jol alljon hozza az ember es akkor konnyen,vagy konnyebben fog menni mindenKép

Iancsa,
tudd be a kismama agyamnak de en most ne emlekszem hogy neked is csaszar lesz???Csak azert mert nekem is es meg egymas utan is vagyunk a tabalzatban.
En sem voltam megnezni a szuloszobat mert a muto az ugyis mas,es eleg lesz akkor parazni.De a lenyeg hogy a kispapa ott lesz es akkor nem lehet semmi bajKép

Zsuzsi
Orulok hogy jol sikerult a nyaralasKép
Hat igen ket gyerekkel mindig van valami storyKépDe ugy latom neked meg van a turelmed hozzajuk,szoval jo anya lehetszKép

Sasha,Forti,
En egyenlore tudok aludni de az biztos a faradtsagtol van.
De ha otthon leszek napkozben is fogok szunyokalni es hat az csokkenti az ejszakai alvas hosszatKép

Forti,
Sajnalom hogy nem jott be a turo,de legalabb fini volt es egszsegesKép

Csics,
Hat akkor lehet hogy osdszefutottunk csak nem ismertuk meg egymast.En 4-5 kozott voltam ott bar az eloado teremben.
Gratulalok a fiucskahoz es aszep meretehez.Biztos hogy fog meg noni ilyenkor is napoka alatt nonek Kép
Nekem is begorcsolt a labam de ne makratam kispapat zavarni mindig ezzel ugyhogy 1-2 kor utan megszuntKép

Kangi,
Sok boldogsagot az eskuvohoz,es egye sokat delelott hogy ne legyel ehes es akkor nem lesz bajKép

Hovirag,
Jo hogy jelentkeztel es minden rendben.Gyere surubbenKép

Puszi mindenkinek,
Kataa
25+3

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Húú, háromnegyed napig nem vagyok itt, és addigra történelem lesz az eseményekbõl Kép ! Vagyis szeretnék utólag is gratulálni Diónak és Gumicukornak a kisbabákhoz!!! Nagyon irigykedek ám!!!! Én is szeretném már a karomban tartani Kicsimiszit, végülis csak akkor derül ki, hogy minden OK, és naggyon-naggyon jó lehet, amikor a szemébe nézel a gyerkõcödnek!

Nem tudjátok, hogy hol lehetne képeket beszkennelni? Mert addig nem tudok magamról küldeni Kép . És már nagyon kíváncsi vagyok ám rátok!!!

Pusz
Miszike
9+5
Miszike

Lányok, SOS

Biztos, csak azért aggódom, mert semmi bajom, de igaz az, hogy a toxoplazma vizsgálat nem kötelezõ?
Én amikor rájöttem, hogy terhes vagyok (7. héten), csináltak egyet és az negatív volt, tehát nincs védettségem. Ma voltam AFP-n és azt hittem, automatikusan újra megnézik, hát tévedtem és ettõl teljesen bepánikoltam. Mondjuk, ha az elmúlt 30 évben nem kaptam el, akkor miért pont most kéne? De akkor is...
Nektek csináltak?
Zsuzsó
16+3
zsuzsó

Kataa,
kösz a tanácsot, majd eszem rengeteget.
Az a baj, hogy délelött fél 11kor kezdödik az egész, mert családi lesz az ebéd, és este meg 200 fös buli... ereszd-el-a-hajam, reggelig!!! Szóval fodrász miatt hajnali kelés, utána meg sem állunk másnapig.
Igy vagy úgy, biztosan emlékezetes lesz Kép
Anyu szerint köttessek a csokromba egy bödön jeges limonádét, az megóv a hánykolódástól Kép hát, nem tudom Kép attól félek, hogy úgy nagyon nehéz lesz a csokor... sebaj, majd szerkesztünk olyan gurtnis tálcát hozzá, mint a perecárusnak van a focimeccseken KépKépKép
Még egy hét addig, hátha jobb lesz ...

Üdvök
Kangi
kangi

jo napot mindenkinekKép
Sasha
nem egy házban van hanem ott ahol a SPÁR is van meg a gyogyszertár meg minden csak egypicit hátréb a kismamarucikat nem árulnak de kismamameltartot meg mellszivot azt igen Kép

Kataa
lehet mert sok kimamit látam tegnap Kép én sem keltetem volna föl a kispapit a lábgörcsel ha az a talpamba lett volna mert az szokot leni de ez most fejebb volt a vádlimba és iszonyu rosz volt Kép .ha még nöni fog a pocaklako akor biztos hogy egy kész kis vasgyuro lesz bár apukája se egy piskota szerintem tiszta apja lesz Kép már olyan kiváncsi vagyok rá Kép

Zsuzso
nekem se csináltak egyátalán ilyen vizsgálatot edig pedig én már nagyon a végefelé vagyokKép szerintem ez nem tartozik a kötelezö vizsgálatok közé.

Kangi
sok Boldogságot Kép

Timici
AFP papirt a doki szokot adni legalábis nekem a dokinö adta és KB 10-14 nap alat készül el az eredmény

Gumicukor
nagyon jo volt olvasni a születés történetedet én is ilyen könyüszülést szeretnék Kép

Puszancs Csics 37 hetes Kép
csics

Szia Kangi,
Nekem hasonló tüneteim voltak az elején, mint neked: nálam is volt ez a magasabb testhőmérséklet, de magától elmúlt (állitólag sokaknál természetes jelenség), valamint a 9. hét körül a pecsételés, illetve az okádhatnékom-van-de-mégse-okádok szindróma... Szóval fel a fejjel, semmi baj, el fog múlni!!!!
Az esküvőhöz drukkolok! A korai keléssel vigyázz: én olyankor mindig marha rosszul voltam... Csak lassan, óvatosan, és szép nyugodtan próbálj meg reggelizni! A mi lagzink szerencsére a 20. hét körül volt: addigra már jól éreztem magam.

Zsuzsó,
Ha nem vagy macska-kutya közvetlen közelében, és nem eszel nyers húst meg mosatlan zöldséget, akkor nem kell félned a toxoplazmától. Ha egyszer negativ lett, akkor különösebb indok nélkül nem kell ujra megcsináltatni.

Kataa,
Mivel eddig az összes UH kisfiút mutatott (beleértve a genetikait is Kép ), már eléggé beleéltem magam a fiúba, és valahogy nem is nagyon hittem el akkor azt a "leány" bejegyzést... Csak emiatt van, hogy most már jobban várunk egy kisfiút - különben teljesen mindegy. Már csak azért is jó lenne igy, mert talán jobb, ha a nagyobbik gyerek a fiú Kép Nekem is bátyám van, és teljesen meg voltam elégedve ezzel a leosztással.
Azért egy kicsit izgulok most, hogy mi lesz, ha megint lányos eredményt hoznak ki. Akkor mi van???? Kukis lány???
A védönö most mért le, és 68 kg-nál tartok Kép, ami eddig összesen 8 kg (versenysúlyomhoz képest 13 kg)...

Gumicukor,
Köszi a történetet, és érezzétek magatokat nagyon jól otthon!

Zita
30
ParaZita

Miszike,

Szerintem egy ilyen iroda shopban ahol tudsz faxolni+internetezni ott biztosan van.

Zsuzso,
Szerintem sem kell agodnod ha nics haziallatod.Nekem egy allatorvos ismerosomnek is negativ lett ugyhogy amint megtudja hogy babaja lesz azonnal abba kell hagynia a munkatKép

Kangi,
Ismeros a korai keles a sajatomrol.De ugyis izgulni fogsz es lekotod magad massal eszedbe sem fog jutni a hanyinger.Bar meg jo otleg a dugi keksz taskaban es a B6 vitamin.

Csics,
Kar hogy nem talakoztunkKép
Mar en is felkeltettem ilyen csatakialtassal a ferjecskemetKép
Hat az nem baj ha vasgyuro lesz es fiucskanak ilyennek is kell lennieKép))))

Zita,
Jo ez kukis lanyKépDe tudodhogy neha a koldokzsinort is kukacna nezik.A genetikai vizsgalatnak kene atutinak lennie,de mostmar ki tudjaKép

Lanyok,
Nekunk le kellett volna menni a Balcsira de annyira nem erzek kesztetest a legkonditlan autoban ulni es persze a dugo visszafele elkerulhetelen ugyeKépUgyhogy inkabb itthon maradunk es majd itt csinalunk programot magunknakKép

Puszi
kataa
25+3

Kép
Kép
kataa

Zita
A versenysúlyunk egyezik, de én már 75-nél tartok... Kép Emiatt tehát ne aggódj, a tiéd tökéletes! Kép

Sasha
Köszi Kép

bringa (34+3)
bringa

Sziszike, Djeszter, Kisvakond!

Mikor mentek vizsgalatra legkozelebb? Otthon en is Dr. Petohoz jarok a MAV-ba!

Maci,
Nem Baby Bjorn-nek hivjak? Szerintem a vilagon ez a legnepszerubb kenguru, es hat, talan az egyik legdragabb is!

Bringa,
Koszi a jokivansagot!

Elohivattam a kepeket, majd elobb utobb nekiallok szkennelni is! De most vonz az agy...kell egy kis szieszta!

Zsuzsi
10+4

Zsuzsi
zsuzsi74

Bocs a ket alairasert, legkozelebb majd lehagyom...

Kataa,
Pedig neha ugy erzem egyaltalan nincs turelmem hozzajuk...viszont kezdek alabb adni a nivobol...nem erdekel, ha rendetlenseg van, az sem, ha valamelyik tiszta maszat, hagyom, hogy a pocsolyaban dagonyazzanak (Gyuri imadja!!!), ha meg veszekszenek, hat intezzek el maguk kozott!
zsuzsi74

Sziasztok!
Én sem aludtam valami jól éjszaka. Az a baj, hogy ha kimegyek pisilni éjjel utána nagyon nehezen tudok vissza aludni, csak forgolodok össze-vissza.

Gumicukor
Nagyon szép szülésed volt, szerintem mindenki ilyenrõl álmodik.

Zsanci
Leirnád bõvebben amit mondtak a császármetszásrõl. Erre van külön mûtõ a szülõszobánál? Te választasz szülésznõt?
Mikor megszületik a baba akkor ott vizsgálják meg elõtted vagy elviszik? Bocs, hogy ennyi kérdésem van, nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni.

Kangi
Nekem az elején mindig hõemelkedséem volt.

Forti
Leirnád, hogy te pontosan kitõl rendeled a kaját, mert akkor megpróbálnám én is ha neked ez már bevált.
Hány kilónál tartasz? Én hétfõn mértem magam akkor volt 10kg, de lehet, hogy már nekem is több a lábam miatt.

Sasha
Pontosan milyen légkondit szeretnétek venni csak tapasztalatokat gyûjtök mert még sajnos nekünk sem oldódott meg a helyzet. Én beszéltem egy klimással és nekönk 45.000-t mondott a szerelésre. A Tescoba van egy 100.000-ért és 2,4kw-os.

Petra (35+1)
Petra

kangi Kép

udv kozottunk ! Hanyinger ellen szedjel B6 vitamint.Gyogyszertarbol recept nelkul kaphato ! Nekem nagyon bevallt !!!

szia
kamelia

Gumicukor Kép Kép Kép
Jaaaj de jooooo ! Nagyon szep a torteneted , es foleg az "önszugeralas" tetszik ! Matol en is mondogatom magamban, hogy igenis könnyu szulesem lesz , hihi !

sok pusz mindenkinek
kamelia

u.i. koszi a valaszokat a gorcsokre ! ma mar nem is faj Kép hurraaa !!!
kamelia

Kataa,

Tök egyértelmüen látszott, és nem annyira a kuki, mint inkább a herezacskók, még a heréket is mutatta bennük az UH-s doktornö... Kép
A genetikáról annyit, hogy azt is csak emberek csinálják, tehát elöfordulhat tévedés (pl. elcserélik a mintákat, anyai sejtet néznek, stb.)

A munkához nekem se nagyon fülik a fogam, de sajnos most nálunk eszeveszett hajtás és idegeskedés van. Én szerencsére csak a hajtás részböl veszem ki a részem (mert hála az égnek, nem vagyok manager Kép ), de épp elég, ha az embert más ideges emberek pattogtatják... Augusztus 27-én jön a külföldi nagyfönökünk néhány fontos kinti szakmai kisfönökkel, jövö évi és rövidtávú budget, ilyesmi, úgyhogy addig kell kitartanom - ahogy kiteszik a lábukat, én jövök szülési szabira...
Persze a kollégák (meg a fönököm) már érzik a vesztüket, és egyre gyakrabban rínak, hogy mi lesz velük nélkülem. Mi lenne? Csak belejön majd az utódom...

Bringa,
Kösz a biztatást, de még van némi idöm hátra. Különben mondtam a védönönek, hogy "és mi lenne, ha még ennék is?" (Szegény kiakadt, mert szó szerint vette, hogy nem eszem...) Ugyanis szerencsére (kop-kop) eddig még nem vett eröt rajtam a sokak által emlegetett farkasétvágy, hanem csak eszem rendesen, és amennyire lehet, sok zöldséget-gyümölcsöt. Persze azért a fagyika beugrik ebben a melegben...
A szülés után úgyis lejön! Kép

Üdv:
Zita
30
ParaZita

Zsuzsi,
Igen azt en is hallottam hogy csak ugy lehet csinalni ha neha nem erdekelnek az aprosagok.Na es kit zavar ha rendetlenseg van,ugyis csinalnak hiaba raksz rendetKép
A fiuknak meg kotelezo a maszatossag attol meg szebbekKép

Petra,
Az t nem tudom hogy a te korhazadban hogy van de a muto altalaban a szuloszoba mellett van ,pont azert ha menet kozben derul ki a csaszar.
Es ellenteteben a termeszetes szulessel mar ott van egy gyerek orvos is aki megvizsgalja ott helyben a babat,mert ilyenkor lehet hogy a homerseklete alacsony es inkubatorba teszik 2 orara.
Ezeket az okossagokat en is a tanfolyamon hallottam,csak en a SOTE I.-en szulok majd.

Pusz
Kataa25+3

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Ugy latszik nem vagyok az egyetlen aki nem aludt ma Kép, az ejszaka vmi borzasztoan telt, osszevissza forgolodtam jobb hijjan, a tvben sem volt smemi jo. De! reggel 9tol mostanaig aludtam es igy ez karpotolt mindent. Kép

Sasha!
Szerintem nagyon szep lesz a szoba, ez egy olyan sizn ami fiunak is es lanynak is egyarant jo, sot ahogy irtad telen arasztja majd a meleget. Kép

Sheila!
Jo hallani rolad! Orulok, hogy jol vagytok s hidd el augusztusban a keresztelon majd ugy megneznek, el sem hiszik, hogy most szultel olyan csini leszel! Kép

Kangi
Ugyan en nem dohanyoztam soha eletemben de keseru, vagy femes szajizem nekem is volt, van, sot neha azt erzem, hogy lenyeltem egy fokhagymat ami megakadt a torkomban. Kép
Sok boldogsagot az eskuvohoz!

Zsuzso!
Nekem toxo vizsgalatot a 6.heten csinaltak eloszor , negativ lett pedig van cicam mar jo reg ota, a masodikat pedig most 3 hete de az eredmenyt majd csak a jovoheten tudom meg. (gondolom a doki mar tudja, rogton hozza mennek az eredmenyek, csak sozlt volna ha van vmi gubanc.)

Csics!
Igen szep meretekkel rendelkezik a babo! Se nem nagy se nem kicsi. Orulok, hogy minden rendben volt az uh-n. Kép

Gumicukor!
Sok boldogsagot a kis gumimaci Danihoz! Kép

Zita
koszi az infot, majd tovabbitom. Tudod engem mar nem erdekel milyen rossz ize van csak enyhitse!!!! Napi atlag 6-8 Rennie vagy tarsait szopogatok es meg igy sem az igazi.

Edina 29+3
edina

Sziasztok lányok!

Új vagyok a topicban, (meg a terhességben: 13 hét :-)) de azert hányós -pontosabban hányás elleni ötleteket tudok már adni.
Ami nekem nagyon bejött az a rengeteg alvás, amikor csak lehetetett aludtam. Amikor nem tudok eleget aludni, olyankor estére tutira hányok... :-( És rákaptam a bébiételekre. Ne nevessetek ki, de pompásan bejöttek. :-))Ugyanis pépes kaja, nem terheli meg a gyomrot, csak egy kis sózást igényel és nasiként kanalazgatom. Amiket mások javasoltak, pl. a B6 vitamin, a jég szopogatás, a gyömbér fogyasztása, nálam nem annyira váltak be, de azért érdmes próbálkozni velük, merthogy mindenkinél más jön be.

És a végére volna egy kérdésem is. Mennyi idõnként szoktatok a védõnõhöz járni? Eddig egyszer voltam a védõnõnél, amikor kiállította a kis könyvet, de nem mondta, hogy mikor akar látni újra.

Sziasztok!

Kispici
kispici

Kamelia,

Milyen az ido nalatok???Irigykedek am ezerrel,nekem is jol jonne az a 26 fok....KépKépKép

Zita,
Na akkor az tuti fiucska.Ugyhogy mar mindegy mit mondanak kedden.
Nekem most ment el a fonokom 3 het szabiraKépKépKép
Es mikor visszajon akkor mar csak 1 hetet leszekKép
En is tanitom az utodom,de faraszto nagyon.Plusz a napi munka.En sem manger vagyok de sokszor en idegeskedem helyettuk is.De miota terhes vagyok mar semmi problema nem tud ugy meghatni...

Nemsokara megyek haza,pentek leven hamarabb es elkezdek takaritani hogy holnapra ne maradjon sok.

Jo hetveget mindenkinekKép
Kataa
25+3

Kép
Kép
kataa

Kataa Kép

Hat igen, most eleg baratsagos 26-28 fokok vannak.
A vicc az egeszben, hogy tegnap a 25-ben ugy lihetgem mint otthon a 40-ben szoktam anno. Ajaj , ugylatszik a melegtol is el lehet szokni ?

Ma is asszem irany a strand melo utan, itt van egy ket nagyon baratsagos to a kozelunkben. Nemhiaba az ezerto orszaga ! Csak zarojelben, azert a viz csak 19 fokos :-/ Dehat semmi sem tokeletes Kép Kép Kép Nem vagyok telhetetlen !

mindenkinek kellemes hetveget !
kamelia
20+6
kamelia

D.Zsuzsi!Kép De, az az! Hat lehet hogy draga es nepszeru, de nalunk nem igazan valt be, pedig nagyon klassznak tunt es lelkesen megvettuk, amikor meg pocis voltam. Persze lehet, hogy masnak jo, csak mi valahogy pecheses voltunk vele. De hat ez van.... Volt meg egy-ket dolog, amit hirtelen felindulasbol megvettunk aztan azota is parlagon hever, meg jo hogy pelenkazot nem vettunk (takarekossagi szempontbol). A ruhaszariton (jo massziv) pelenkaztam a kisasszonyt egy par honapig, utana meg az agyon vagy a foldon. Most meg...... ahol eppen elkapom, mert imad pucer fenekkel szokdosni!Kép es olyan eros es gyors, hogy ketten nem birunk vele!KépKépKép

Maci
Maci

Zita, Petra,
köszi a nyugtatást, ezért a körzeti ma nélkülem tölti bús ügyeleti óráit Kép

Kamelia, Kataa,
a MagneB6 egészen jónak tünik, sajnos az éhségböl fakadó hányingerre nem jó, arra muszáj enni, de hogy miért pont naponta hétszer, erre válaszoljon valaki KépKépKép
Amúgy Kataa, megértelek, hogy nem izgat semmi a munkahelyeden, szerintem ne is foglalkozz semmi idegesitövel.

Edina,
kösz a jókivánságot - majd megirom, milyen volt Kép

Nagyon belejöttem a mosolygós fejecskékbe Kép

Kispici,
üdv a fedélzeten, bár te elörébb vagy jóval, mint én. Nekem azt mondta a dokim, hogy csak 1x kell védönöhöz menni, amikor bejelentkezel.

Mindenkinek nagyon kellemes estét, meg hétvégét és köszi a nyugtatásokat Kép

Puszi
Kangi
kangi

Szia Kispici!
Legy udvozolve Kép
Az en vedonom azt mondta, hogy legalabb havonta egyszer illik elmenni hozza Kép

kamilla(14+1)
kamilla

Sziasztok kismamik!
Már régen nem jelentkeztem, ugyanis eddig betegállományban voltam. Még a lakásban sem nagyon tudtam mozogni a vödröm nélkülKép Nekem semmi sem segített...még a B6 sem. De túl vagyok rajta...végreKép
Olvastam, hogy fel lehet kerülni a képtárba.
Nekem csak esküvõi képem van. Az is jó? Kinek küldjem el?

Szia Kangi!
Nekem is 37,2-3 között volt a hõmérsékletem, és meg is ijedtem de a doki azt mondta, hogy ez normális.
Sok boldogságot kívánok nektek!

Mindenkinek jó babavárást!
Barbi
11+0
Barbi

Maci,
Kép A pelenkazas nalunk is hasonloan zajlik!!!Irto vicces, amint lekerul Gyurirol a pelenka sitty-sutty meglep, rohan be a masik szobaba es kiabal 'Anya, Anya, Apu bant, mar megint bant!' Felugrik az olembe, es amikor hallja Apja lepteit, hozzambujik es suttogja 'Jon, jon!'. Csak akkor cikis egy kicsit, amikor kakas fenekkel henteredik le az agyrol es rohan el.....
Zsuzsi
10+4
zsuzsi74

Sziasztok!

Köszi az üdvözlést. Kép Azon gondolkodtam, hogy milyen fura, hogy itt vagyunk a XXI-ik században, hihetetlenül nagy orvosi fegyvertárral, és a kismamák fele szépen kihányja a tüdejét is egy-két hónapig, pontosan ugyanúgy mint ezer évvel ezelõtt, és erre az orvosok jobbára csak a vállukat rángatják, hogy ez van. Nézegettem mindenféle irodalmat a témában, de leginkább csak törzsi varázslásokat lehet találni, (jég, gyömbér, sokszor keveset enni stb...) de igazán hatékony ellenszere nincs. Bírd ki! Ha a férfiaknak kellene kihordani a babát, akkor ma hatalmas kutatóintézetek foglalkoznának a témával, és tutira találtak volna már számos megoldást... Kép

Kispici
kispici

Sziasztok!
Zsuzso,
ne aggódj, de szerintem, ha már úgyis vesznek vért, akkor kérd legközelebb. Ha ugyanis negatív, akkor lehet közben elkapni. Ok, én sem kaptam el, és nem is vagyok veszélyeztetett, de nekem 3x nézték. Igenis szóljál, ez a te terhességed! (nálunk automatikusan nézik végig, ha az elsõ negatív.)
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok

Most kaptam a remek hírt, miszerint ma délután 3 órakor megszületett Ilke kislánya Lili!!!! 3200 gramm és 52 cm.
HATALMAS GRATULA A MAMÁNAK ÉS A BABÁNAK MEG PERSZE A KISPAPÁNAK IS!!!!!!! Kép Kép

Forti (36+1)

Kép
Kép
forti

jaaa, mama és baba jól vannak!!!! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Conti
Ez remek ötlet a túró ízesítésére, majd kipróbálom. De nekem nem használt tegnap semmit sem. Kép Kép De azért fini vacsi volt.
Én is borogatom most a lábam hátha ez segít, egyenlõre semmi változás. Az anyukám még csak ma látta hogy milyen, de elszörnyülködött tõle. Olyan a lábfejem mit a sumosoknak, lefolyik a felsõ része a talpamra lassan Kép

Csics
Csak tudnám hogy akkor minek csinálnak ctg-t ha senki nem néz rá hogy jó-e vagy sem.
Lányok egyáltalán mit kell rajta nézni???? Azt tudja valaki mert akkor legalább én átnézem. Kép

Sasha
mintha csak én írtam volna az éjszakámat!! Ugyan ezt csinálom. Most is 3-ig fent voltam 4-kor pisi körút, 5-kor párna fordítás mert csurom víz lett és végül 3/4 7-kor ébredés mert nem bírunk alukálni tovább. Lassan olyan leszek mint a mosottrongy! Kép

Kataa
Én tudnék aludni, nem az a baj hogy nem vagyok fáradt, hanem az hogy ROHADT meleg van!!! Kép Aludni a terhességem kezdetétõl bármikor tudnék, akár még állva is, de ez a meleg kikészít. Kép Kép

Petra
Én erre a hétre a www.alagastroyal.hu -tól rendeltem és tényleg bejött. Fini a kajájuk.
A következõ héten azaz hétfõtõl pedig a www.foodexpress.hu -tól rendeltem, kipróbáljuk ezt is.
Én most vízzel együtt tartok 15 kg-nál, amúgy simán 11-12 kg.

Kispici
Üdv. közöttünk Kép

Forti (36+1)

Kép
Kép
forti

Petra! Sajnos nem minden kérdésedre tudok válaszolni, arra pl. nem emlékszem, mondta-e a doki, hogy hol vizsgálják a babát, és szülésznõ-választásról sem volt szó. Az biztos, hogy itt is a szülõszobák mellett van a mûtõ, ahol a császárt csinálják. Az apuka - ha akarja - egy nyitott ablakon keresztül nézheti az eseményeket pár lépés távolságból, és neki adják oda elõször a babát.
Inkább általánosságban beszélt a császárról a doki. Bikinivolnalban vágnak, az új módszerrel, tehát nem vágják át az izmokat. Szinte mindig gerincérzéstelenítõvel csinálják, altatásban csak akkor, ha váratlanul, nagyon gyorsan kell vágni és nincs idõ megvárni, hogy hasson az érzéstelenítõ. Nagyjából ennyi jutott eszembe.
Bocs, nem emlékszem, nálad miért kell császár?

Csics! Köszi a címet!Kép

Mindenkinek puszi,
Zsanci
36+4
zsanci

Sziasztok!

Lányok!

Vagyok olvaslak benneteket, de most csak a babás táblázat felrakására vagyok képes. Aludtam vagy 3 órát, de bár ne tettem volnaKép Iszonyuan elaludtam magam, megizzadtam, a fejem kótyagos, olyan mintha másnapos lennék... Arra ébredtem, hogy patakokban fojik rólam a viz, alattam a takaró nedves(tuti nem pisiltem be, bár csak az hiányzik) és ki vagyok száradva... Sz*rt sem ér a ventillátor...
Majd igérem válaszolok, de ha a táblát nem csinálom meg akkor az adatokat lehet hogy nem találom meg megint...
Csak 1!

Petra!

Igen olyat szeretnénk, de 3, akárhány kw-os..

Edina!

Köszönöm!Kép Kicsit világosabb narancs lett, mert a páromnak nem tetszett, hogy olyan sötét és ez a világosabb festék olcsóbb is volt. Mert hogy kevertettük, mert már 2 szobát "elszineztünk" azzal hogy mi vettük a szinezõpasztát... De ez talán még jobban tetszik, olyan sárgabarack narancssárga, de az a haloványabbik, mint amikor még kell neki érni...Kép

Kispici!

Üdvözöllek a kismamik táborában! Ez egy tuti biztos pont és vigyázat függõséget okozKépKépKép

Pocok!

Az nem semmi! Már többen hiányoltak ám! Nem világos miért is fogtak bent (lehet hogy tul koma vagyok még)! A nagyon sok rosszullét miatt??? Szegénykém, de már jobban vagy és használt hogy bent kellett lenned!Kép

Na akkor a babás táblázat és

<pre>
[color=#ff0000]Anyuka
Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Margaréta Lili 3350 g, 50 cm 2002.05.28 ( + ) 3 nap
Mano ??? 3650 g, 57 cm 2002.05.28 ( + ) 3 nap
Kata007 Dóra 4000 g, 55 cm 2002.05.29 ( - ) 5 nap
Bori Katalin 4140 g, 55 cm 2002.05.30 napra pontos babaKép
Norci Vilike 4520 g, 60 cm 2002.05.31 ( - ) 2 nap
Martina Kristóf Gergely 3400 g, 54 cm 2002.06 01 napra pontos babaKép
Törpi Zsófia Lilla 3750 g, 60 cm 2002.06.06 ( + ) 4 nap
Viki (ikrek) Balázs 1980 g, 44 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Viki (ikrek) Levente 1560 g, 38 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Any Lili 2450 g, 48 cm 2002.06.07 ( - ) 10 nap
Blano Noel 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Pucúr Dóra Napsugár 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Kato Ádám 3100 g, 51 cm 2002.06.13 ( - ) 4 nap
Vicamama Réka 4600 g, 52 cm 2002.06.04 ( + ) 9 nap
Halacska Anna Míra 2500 g, 50 cm 2002.06.30 ( - ) 17 nap
Gumicukor Dániel 2900 g, 51 cm 2002.07.02 ( - ) 3 nap
Beszti Nátán 3400 g, 56 cm 2002.07.07 ( + ) 1 nap
Dió Péter 3650 g, 56 cm 2002.07.10 napra pontos babaKép
Ilke Lili 3200 g, 52 cm 2002.07.12 ( - ) 3 nap</pre>}

cuppp
sasha
28+2

Kép
sasha

Ilke
hatalmas nagy gratula!!! Sok tejcsit és szép mamiságot! Kép
bringa
bringa

jo estét mindenkinekKép
Kispici
üdv kösztünk a védönöhöz havonta 1szer elkel menni hogy beirja a kiskönyvedbe az adatokat meg a lapodra is rávezese az eredményeket

Kangi
neked is csak azt tudom ajálani mint Kispicinek fentebb az orvosod meg szerintem megvan.... még az életbe nem halotam olyat hogy csak egyszer kell elmeni a védönöhöz

Ilke
Nagy-nagy gratula a babuhoz Kép és sok boldogságot a kis családnak Kép

Lányok
egy csunya herpesz kezd jöni ki a számra szerintetetek nem ártanék vele a babunak ha herpesz kenöcsel kenémbe és nem kaphatja el a pocaklako a herpeszt? SOS nem szeretnék igy lemeni a Balcsira szeretném gyorsan elmulasztani mert fáj is Kép
és még egy kérdés szerintetek is hülyeség lemeni 2hétre nyaralni a Balcsira ? mert ha minden jol megy jövöhét szombaton indulunk a kispapával és már nagyon váromKép

Pocok
az enyémet tegnap sehogy se sikerült felébreszteni igaz tegnap én délután voltam CTG és általában akor aludni szokot de az UH már fen volt meg este isKép

Poszancs Csics 37 hetes Kép
csics

Pocok
neked aztán vanak beszolásaid Kép amin jot lehet nevetniKép
én szerencsére megusztam ezeket a tüneteket igaz egyszer nagyon roszul voltam de ezt betudtam anak hogy megfogjöni mert akor szoktam iszonyu rosszul leni .én inkább a szagoktol undorotam egy darabig pontosaban a kaja szagtol de szerencsére hamar rendbe jötem .

Puszancs Csics 37 hetes Kép
csics

Pocok,
Bar nagyon hanykolodos napom van ma (Roka Rudi iment jart itt!!!), a teglas sztorin percekig hangosan rohogtem! Oszinte reszvetem a sok rosszullet miatt, szornyu lehetett zacskoval kozlekedni! (Az elso ket babamnal nekem sem voltak ilyen gondjaim, ugy latszik, most triplan kapom vissza!)

Ma is mehettem volna vacsizni a frankfurti magyar csajokkal, de kenytelen voltam lemondani, mert meg az etel szagatol is rosszul vagyok, hat meg ha ennem kell...kicsit ciki lenne, ha ott jonne ram!

Itt a babanetes chaten is volt egy lany, veletlenul esett teherbe, mindjart harom babaval. O is el akart vetetni legalabb egyet- ha nem mindjart mindet, de hosszas rabeszelesunkre, es remelhetoleg sajat meggyozodesere, jobb belatasra tert. Azota mar megszulettek a babak!

Forti,
anyukam meselte, hogy amikor dagadt a laba, es a doki meglatta, azonnal bent fogtak a korhazban harom napra, az elso ket nap kb. masfel kilo almabol keszult kompotot ihatott, a harmadiktol a terhesseg vegeig pedig somentes (vagy legalabbis soszegeny) dietat kellett tartania. Es allitolag hasznalt is, mar ami a labdagadast illeti.

Kicsit kilepek es elkezdek szkennelni, hatha estere lesz belole egy weboldal!

Majd meg bekukkantok!
Zsuzsi
10+4
zsuzsi74

Csics!

Herpesz eknõcsöt nyugodtan használhatsz!!! A herpesz csak akkor veszélyes, ha a nemi szervet érinti és a baba épp akkor akarna születni.... Ne aggódjKép Kenegesd nyugodtan!

cupp
sasha

Ja!
Pocok!
Értem! Szép kis élmények, de a lényeg hogy már nem száradsz kiKép Jó ez a téglás medikás történetKépKépKép

cupp

Kép
sasha

ILKE! Sok szeretettel gratulálok Nektek Lili babához és minden jót kívánok!!!Kép Kép Kép

Forti!

A vizesedésre nekem is azt javasolta a védõnõ, hogy csináljak másfél kiló almából kompótot, és ezen kívül egész nap ne egyek mást, csak 20 deka túrót (vagy joghurtot) és 3 zsemlét. Azt mondta, hogy egész nap pisil tõle az ember és nagyon jól kihajtja a vizet. Nekem eddig nem volt kedvem kipróbálni, mert minden nap fõztem valami finomat a férjemnek, amibõl muszáj volt enni... Pedig nekem is kezdenek akkorák lenni a lábaim, mint az elefántnak. De kilókban én nem vettem észre, két hónapja ugyanannyi vagyok.

A ctg-papíron én sem tudom, mit kell nézni. De szerintem tiszta hülyeség az egész. Nekem akkor se volt jó, ha sokat mozgott a baba, és akkor se, ha keveset. Aztán amikor már megunták, akkor jó lett, pedig a baba ugyanazt csinálta akkor is, mint elõtte...

Lányok, ha nekem hármas ikreim születnének, megzabálnám õket!! Olyan gyönyörû lehet három baba egyszerre! Kép

Csics! Én úgy tudom, a herpesz nem veszélyes, a kenõcsrõl nem tudok semmit, de nem hiszem, hogy bajt okoz. Szerintem sokkal rosszabb, ha nem kezeled, mert nagyon elterjedhet, úgyhogy kenegesd. A Zovirax a legjobb.
Én nem tudom, hogy elmennék-e az utolsó két hétben nyaralni, de mindenkitõl azt hallottam, hogy jó pár óra kell az elsõ babánál, hogy megszülessen. Úgyhogy a kórházba szerintem a Balcsiról is felértek. Az én férjem biztos örülne, ha engem ilyen messzirõl kellene bevinni a kórházba, végre egyszer lenne indoka, hogy száguldozzon az utakon! Kép Most rendelte meg az új autóját, július végén vesszük át és már azon ábrándozik, hogy majd azzal visz szülni, mert jó gyors kocsi lesz...
Azért a kórházi cuccodat pakold be szerintem. Ctg-re nem kell feljönnöd közben?

Most hallgattam este az idõjárás-jelentést, állítólag lesznek a hétvégén záporok! Annyira jó lenne!

Sziasztok,

Zsanci
36+4
zsanci

ZsanciKép

És a férjed hogy fog örülni amikor az új kocsiba talál elmenni a magzatvíz...KépKépKép Gratulálok az új autóhozKép
A zápor ügyben meg remélem a próféta szólt belõledKép

cupp
sasha

Kép
sasha

Sziasztok,

Megint jo meleg estenk vanKépKép

Ilke,
Nagyon sok szeretettel gratulalok es a leheto legjobbakat Nektek a pici lannyalJJJ:

Kamelia
Hat gondolom nem vagy soha gondban tavat talani.De jo is elnne itt az a huvi.En imadnam.
Engem az egeszben eztran csak a labdagadas zavar,amugy szerintem ugyanugy lihegunk es szenvedunk mint mindenki mas ebben a melegben.

Kispici,
Udv a fedelzetenJ
Nekem is havonta kell avedonohoz mennem.Sot neha O is jon hozzam.

Barbi,
Jo hogy mar jobban vagy es mar csak par nap es szuperul erzed majd magadJ
Tapasztalatbol mondom&#8230;.J
En egyszer kaptam B6-ot amikor mar a 18. het kornyeken egy napig hanytam mindentol.De az a doki szerint a sok kajatol volt.De akkor segitett.

Forti,
Engem a multkor valaki azzal biztatott hogy ne izguljak neki is ugy dagadt a laba hogy a ferje cipojeben ment szulni mert csak az ment raJ
A foodexpressbe nekem a gyumi leves a kedvencem ,meg vadas gomba tesztaval.Es a sutik isteniek,bar azt nem kene&#8230;.

Sasha,
Te mar nagyon megerdemled ezt a legkonditJRemelem a bank is igy gondolja majd.

Pocok,
Hat te aztan tudod a pozitiv oldalat nezni meg a korhazi napoknak isKépDE csak igy lehet nem?
Igazad van akinek megadatott ez az ikres csoda az mar ne visszakozzon.Persze nagyon nehez a terhesseg de minimum dupla orom a vegen ha nem tobbJ

Zsuzsi,
Nekem a soszegeny dieta sem segit,csak ha &#8211;10 fokot menne le a homerseklet.
Edes lehet a fiad amikor uldozni kell a pelenkaval.Nekem is ismeros mert ezt csinaltam tesom gyerekeivel is.Hat terhesen nem semmi&#8230;.

Zsanci,
Na akkor nektek uj kocsi,uj baba.Szoval van minek orulniJ

Szellos ejszakat mindenkinek.
Kataa
25+3

Kép
Kép
kataa

IlkeKép nagy-nagy gratula, sok boldogsagot es oromot kivanunk Nektek!Kép

Maci
Maci

Sasha!

Köszi! Szerintem még nem jutott eszébe a férjemnek a magzatvíz, bár õszintén szólva nekem se. Pedig gyögyörû ülései lesznek...

Kataa! Kicsit sok is lesz a jóból, mert most költözünk kertes házba, jön a baba és még egy új kocsi is... Én az utóbbit már nem akartam, mert hogy nem tudunk örülni ennyi mindennek, de a férjem nagyon be volt sózva, azt mondta, hogy inkább nem örül annyira, de azért nem akar még fél évet várni erre az autóra.
Azért elárulom, hogy ma adósodtunk el több mint 13 millió forinttal...

Puszi,

Zsanci
36+4
zsanci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: