A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

FIÚS ANYUKÁK, FÜTYISZAKÉRTÕK HELPPPPPPP!!!!!!!!

Andris fütyijének a végén keletkezett egy kis pirosság, most a fürdésnél vettem észre. Ügyeletre nem rohanunk vele, csak sajna a doktornénink konferencián van. Ezt lehet házilag kezelni és hogyan??? (Jó, tudom, hogy ez így nagyon általános, de olyasmire gondoltam, hogy pl. Neogranormon kenőccsel kenni, vagy esetleg pont fordítva az teljesen tilos, ilyesmi).
SEGÍTSETEK!!! KÖSZÖNÖM!!!!

ayse

Ayse,
kamilla
Vendég

Juci, Kép
bizti utánam maradt le, ugye? KépKépKépKépKépKép
Vendég

Ayse,
Tofinak is volt már ilyen. Doki azt mondta, hogy kamillával borogassuk. Nekünk helyrejött tőle. De szerintem Sudocrem is jó lehet rá.

Kép
Bab és Tofi
bab

Rokica

Biztos a morgós hangulat miatt van, de nem egészen érthető a párhuzam a tömegközlekedés és a légzésfigyelő között. Mi nem használunk légzésfigyelőt, de nem meggyőződésből, egyszerűen így alakult. Pocakosan úgy gondoltam, csak akkor leszek nyugodt, ha van egy ilyen Tomi alatt, aztán hazaértünk a kórházból és én enélkül is nyugodt voltam, (akkoriban több időt töltött a mi ágyunkban, mint külön) ha kétségeim lettek volna, rögtön beszerzünk egyet. Tömegközlekedni sajnos kénytelen vagyok, de nem gondolom, hogy ezzel veszélyeztetném a gyermekemet, vagy nem jobban, mint magával az élettel.

Bocsánat, ha érthetetlen, már fáradt vagyok, csak virrasztok és várom Apát aki üzleti vacsin van.

Kép
Kép
thomasanne

GöndörzsófKép Nagyon eltűntél! Minden OK? Remélem, azt láttad, hogy holnap nem lesz taliKép ?

AyseKép Nem hiszem,hogy nagy baj lenne, bár nem írtad le túl alaposan, milyen az a pirosság. Én ezekre Sudocreme-t használok, volt, hogy Gergő fütyijére is tettem, mert pirosnak láttam én is.

Jó éjt!

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Barbi Kép!
Szegény Kép ez elég rosszul hangzik!!!

Bab Kép!
Örülök, hogy Nektek is ízlett!!! (ezt most úgy írom, mintha én sütöttem volna) A házisütemény-recept olyan, mint a népköltés, mondenki a szája íze szerint elvesz, vagy hozzátesz valamit (különben erre már én is gondoltam, jó volt így?).

ayse

Lányok Kép!
Köszönöm a tanácsokat, holnap mindkét fegyvert bevetem, hogy gyermekem fegyvere rendben legyen! (De nem szándékozom Mekk Elek nyomdokaiba lépni Kép)

Ja és Bab Kép!
Ma én is azt sütöttem!

Ayse

ayse

A fenébe. Amit két órája irtam, másoltam, most meg megpróbáltam betenni. Erre egy webcimet másolt be, amit apa azóta mentettKép Állandóan harcolunk a gépért.

Bab, az egérke egy jó nagy patkány, amibe Julcsi beleszerett és kedvesen gügyög hozzá. Lehet, hogy ettől majd egérkévé változik.

Róki, mitől vagy morcos? Pedig szerintem épp hogy türelmes vagy általában.

Andi, Nati fogfájásaKép NapszemcsiKép

Akkor holnap nem megyünk szigetelni, ugye?

Barbi, szegényKép Jobbulást! Nyúlné, neked is!

Beteg babócáknak is jobbulást, Gergőnek, Lilinek, Bazsinak, Lacikának.

Jaj, felébredtKép Megyek, mert apa varázsló hatalma erre nem terjed ki.

KépKép

KépKép
majola

Helló!

Na én ezt már nem vágomKép, akkor most kinél lesz tali???
Meánál vagy Prüntyinél??
És jövő héten????Úgy emlékszem jövő héten is lesz valakinél???

Róki!
Hűha.....inkább befogomKépKépKép
Miért vagy ilyen "happy"???

Megann

Kép

Kép
megann

Mea!

Help!!!!!!!!!!!!
Nem írtál nekem mailt, hogy hogy jutok ki hozzád Verőcére!

Ha reggelig nem tudsz írni, nem tudok elindulniKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Majola!Kép
Ha holnap mégsem lesz olyan rossz az idő én benne lennék egy szigeti sétában és Roki is (pont ma beszéltünk erről), valamikor kora du. Szóval még holnap de. eldönthetjük. Mit szólsz? Másvalaki?

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Ayse,
Nagyon jó volt (bár máshogy még nem csináltamKép), és szerintem mutatós.

Zsuzsa,
Valahol sejtettem, hogy az egérke patkány, de nem mertem írni, mert azért nem voltam benne bizti!Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Jucc: Kép Kép Kép

Nem tudom, bal lábbal keltem fel? Kép

A két dolognak az a köze egymáshoz konkrétan, hogy aki légzésfigyelőt vesz, az kösse be a babáját az autóban. Nem? Mivel elvileg mindkettő a balesetek megelőzésére szolgál, csak éppen az utóbbi sokkal valószínűbb mint az előbbi. Ezért sántít nekem, mikor olyat látok/hallok, hogy légzésfigyelő van, csak az autósülést nem kötik be.

Én viszem Zsuzsát tömegközlekedésen, és légzésfigyelőnk sincs. Mondjuk együtt alszunk legalábbis az éjszaka második felében, és az állítólag megelőzőleg hat az apnoéra. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy engem nem érdekel ha valami baja történik a lányomnak, de kicsinek mértem fel mind a tömegközlekedés, mind a bölcsőhalál veszélyét.

Sildike:

Nem lehet minden veszélyt kiküszöbölni, és valahol azzal is egyetértek, hogy az ember amit tud, azt kiküszöböl. De akkor hol a határ? Mert ugye te is erre céloztál, ha az ember mindentől meg akarja kímélni a gyerekét, akkor annak a 100% biztos módja, ha nem is szül, mert ugye lehetetlen.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Gondolom ezzel a következő hozzászólással se fogok népszerűségversenyt nyerni, de...

Olvasgatásaim alapján azt a következtetést szűrtem le, mivel én több ország idevágó orvosi javallatait böngésztem, hogy az, hogy milyen sorrendben kezdődik a hozzátápi, ez nagyban kulturálisan és nem orvosilag megalapozott dolog. Hogy a gyümölcs a hús előtt vagy a rizs a zöldség után, ez teljesen véletlenszerű, hogy éppen melyik országban mit tartanak jónak. Az orvosi javaslatok csak az allergizáló, esetleg kisbabák számára veszélyes ételekre szólnak, mint pl a tojás, gluténtartalmú ételek (főleg búzaliszt), tejtermék, kismagvas gyümölcsök, méz, diófélék, stb. De ezeket a javaslatokat rutinszerűen figyelmen kívül hagyják a babakaja gyártók, és ezáltal az anyukák is.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Az előbbieket még tegnap este írtam, de kidőltem mielőtt a babanet összeszedte volna magát.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ma már jobb kedvem van, köszönöm. Kép

Aranyosak vagytok hogy ennyire felkaptátok a fejeteket erre, hogy rossz kedvem volt.

Remélem azért morgósan se sikerült senkinek a lelkébe gázolni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse!

Bár fügyiszakértő messze nem vagyok, de nekünk azt mondta a védőnő, hogy vagy kamillával borogassuk, vagy Sudocrem-mel kenjünk. Gergőnek nemcsak hogy piros volt,
hanem még be is volt repedzve a bőr elég rendesen. Biztos emléxel, amikor a doki visszarángatta neki a bőrt Kép
Az utóbbit választottam, és két nap alatt helyrejött. Kép

Kép
kuha

Jó reggelt! Kép

Én nem bírtam kivárni este, hogy újra legyen ez a ...... babanet! Kép
Ezt még tegnap írtam:
Sziasztok! Kép Kép Kép

Legtöbbször nálam van a fényképezőgép, de ma valamiért kitettem a táskából. Kép Pedig kellett volna. Danit betettük a hintába a játszótéren és Beni lökte. Olyan édesek voltak és úgy nevettek mind a ketten. Kép Kép Kép Az volt a legjobb, hogy Beni kb szemmagasságban volt Daninak, állandóan olyan édes csibészesen összenéztek és vigyorogtak egymásra! Kép Talán holnap újra megpróbáljuk, minden esetre viszem a gépet! Kép

Barbi Kép
Remélem, hamar túl leszel rajta és elmúlik a fájdalom! Drukk, hogy Noel ne legyen beteg!

Sildike Kép
Bazsinak és neked is jobbulást!

Megann,
Szépek vagytok, Léna tüneményes! Kép
Íme egy kép Daniról, nehogy elfelejtse őt Léna! Kép Tegnap elaludt a napon. Kicsit meg is pirult, ma vettem is naptejet. Kép
Kép

Duda,
Nati nagyon helyes, szemüvegben is és anélkül is! Kép

Ayse,
Tényleg nagyon találékony vagy! Lili sok fejtörést okozhat neked a nem-evésével. Kép Jó, hogy túljártál az eszén és még ő is élvezte. Kép
Jobban van? Nekünk is skarlát-gyanú volt az elején. Beni ovijában volt nem is egy skarlátos megbetegedés már mostanában.

Kuha,
Séta Kép Kép Kép
Mi is megáztunk ma egy kicsit, szerencsére Dani nem kéredzkedett ki a kocsiból. Nem lehetett egyszerű dolgod hazajutni. Kép

Mea,
Jó talizást holnapra! Tök jó, hogy lesz Lívinek játszótársa nem sokára! Kép

Zsuzsa,
Julcsi nagyon édesen bűvöli az egerét! Kép Érdekes, hogy Apával milyen angyal módra viselkedik. Kép Így soha nem fogja Apa elhinni neked, hogy néha nehéz vele napközben. Kép

Most csak bekukkantottam, hogy működik-e már, aztán majd még jövök. Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Cleo, Zsuzsa!
Nekem sajnos csak a délelőtt lett volna jó a sétára.Kép Na nem baj, majd legközelebb!Kép
Ti érezzétek jól magatokat!Kép

Juci6!
KözéphaladóKépKép
Most is kellene angoloznom, de Natit nem tudom kire hagyni. Talán majd ha kicsit nagyobb lesz, bevállalok egy olyan tanfolyamot, ahol van gyermekfelügyelet is. Úgy tudom a Tudomány nyelviskolában van erre lehetőség.

Zsuzsa!
ApaKép
Julcsika milyen elmélyülten nézi a patkányátKép
(ez olyan csúnya szó, nem?Kép )

Talizók!
Jó bulizást mára!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt.

Hű ez a tegnapi babanet!!Én sem birtam kivárni,hogy jó legyen,pedig szerettem volna nektek mutatni valamit.Na de most pótolom!
Szóval ma van a szülinapom és tegnap este anyukámmal fodrásznál voltunk és mire hazaértünk Meli és apa igy fogadtak:
(azért nem ma mert tegnap kapóra jött,hogy nem vagyok itthon és eltudták késziteni a meglepitKép)
Kép
Kép
Kép
Tortaevés nagyival:
Kép

Kaptam még egy cuki kis aranyfülbevalót és egy levelet amibe a párom megköszöni mindennapi gondoskodásomat Meli és Õ fele is!!KépKép
Hát mondanom sem kell,hogy jól elbőgtem magam!!Kép
Olyan édesek voltak!!Annyira szeretem őket!!Kép

ancsi26

Ancsi!
BOLDOG SZÜLINAPOT! Kép Kép Kép

benianyu

Jó reggelt!

Rókica,
Továbbra sem logikus nekem az összefüggés, pláne, hogy mindenki megerősíti, a gyerekét beköti. Ha olvastam volna valakinek a hozzászólásában, hogy márpedig ő nem hajlandó bekötni a gyerekét az autóba, de a légzésfigyelőhöz ragaszkodik, akkor még megértenélek, na de így egyáltalán nem. A lelkembe nem gázoltál, csak egyszerűen még mindig talány a számomra, hogy miért baj, ha használja az ember... De ezt senki nem is fogja tudni nekem megmagyarázni.

Benianyu,
Nagyon édes szundizó Danid!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

Ancsi,
Kép
Tényleg nagyon aranyos a párod, hogy ilyeneket mond!!!

Mail-t a kerettel megkaptad?

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab.
Köszi a mailt.
Még nem töltöttem le mert megakartam kérdezni,hogy nem a keret jelent meg hanem valami szöveg.Ennek igy kell lennie?

Benianyu.
Köszönöm szépen!Kép

ancsi26

Ancsi,
Pontosan milyen szöveg? Nem is látsz a mellékletben mom3.LFS nevű fájlt?

Kép
Bab és Tofi
bab

Ancsi,
Az lemaradt, hogy nagyon szép a tortád és a csokrod! Kép Anyukád nagyon csini és Meli édes ,ahogy kóstolgatja a tortát! Kép Kép Kép

Bab,
Köszi Kép

benianyu

Mea, tegnap már nem olvastam...de megyünk... Kép viszünk...Kép Mail még nem jött...

Kuha, hozhatod! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

MEa most hívott, megvan a cím, szerintem könnyen odatalálunk, pláne, ha Verőcégi tudod az utat!!!

Kép
kuha

Ancsi!
Boldog szülinapot kívánunk!Kép

Apa nagyon aranyos!Kép Melikének ízlett a torta?
Anyukád igazán csini!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Ja, és most megint hívott, hogy nem jön sem Angelani (úgy volt, hogy vonattal jön), sem pedig Nemesek.
Barbiról és Sildikéről tudtuk, hogy nem jönnek.

Úgyhogy kis családias hangulatú tali lesz, eddig MEával együtt hárman leszünk, ill. remélhetőleg Megannék jönnek. Nagyon kíváncsi vagyok rájuk!

Kép
kuha

Cleo, Róki, nekem jó a kora délutáni sétaKép

Andi, de kár, hogy neked nemKép
Sajnos délelőtt nem jó, mert tegnap már lemondtam a sétáról és kitaláltam magamnak más feldatokatKép (főzés, Julcsi útlevelének elhozása...)

Vasárnap megyünk Óvárra. Tünde, már úgy készültem, hogy megirom, hogy ott leszünk és találkozzunk, csak közben az történt, hogy már szerda reggel visszajövünk (hülye társasházi közgyűlés miatt, mert ki kell harcolni egy parkolóhelyet, és apa nem lesz itthon). Hétfőn vagy kedden meg Ausztriába megyünk körülnézni babadolgok között. Igy csak hétfőn vagy kedden leszek otthon.

Benianyu, helyesek lehettek a fiúk a hintánálKép

Ancsi, boldog szülinapot! Szépek vagytok!

KépKép

KépKép
majola

Bab,Benianyu,Duda.
Köszönjük szépen!!
A torta nagyon izlett Melinek!Kép

Bab.
Megvan,le is töltöttem,de ha rákattintok ugyanazt irja ki mint amikor a frame show-ból akartam leszedni!Kép

ancsi26

Ancsi,
Pontosan mit ír ki?

Kép
Bab és Tofi
bab

jó reggelt!

Ancsi!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! KépKép milyen szép a csokrod meg a torta is. Kép Te magad is csinos vagy! Kép Melike mit szólt a tortához??

Mea!
Mi inkább nem megyünk, mert Vikinek csipált még a szeme reggel, és nem akarom senki babáját megfertőzni még véletlenül sem! Így inkább lemondok a taliról. KépKép A gyerekorvos által felírt csepp ezek szerint nem igazán volt hatásos, ezért irány a gyermekszemészet még délelőtt. Kép Ne hogy itt nekem hétvégére rosszabbodjon. Du meg uh! Kép

Jó talizást! Kép

Viki ma 27 hetes. Kép
Vendég

Dóri!

Kár, hogy nem jöttök! Kép Szegény Viki, milyen csepp volt az, ami nem vált be? Csak nem a Neomicin?
Nekünk az nagyon szépen helyrehozta Gergő szemét.

Kép
kuha

Évi!
Neomicin volt, 1 hete napi 5x és lóf..t nem ért. Egyszer korábban leírtam a szemcsepp mizériánkat Gergővel és úgy látszik nekem ez a vesszőparipám. Ha közelebb lenne a Heim Pál oda mennék, de így marad a Madarász, ha attól sem javul, akkor elzarándokolok a Heim Pálba. Ott elsőre megmondták, hogy allergia és kinövi a gyerek 1 éven belül. De sztem ez a náthától van még. Kép
Vendég

Dori.
Köszi.
Jaj szegény Viki!!Jobbulást.
Du.várjuk az eredményt.Júj de izgi!!Kép

Bab.
Error.
An Internet connection error occured.
Frame import will be canceled InternetOpenUrl failed with error12007.
InternetGetLast ResponseInfo returned.
(nothing)

Nekem mindig ezt irja ki ha belemegyek a frame show menüjébe.Csak azokat engedi amelyiket a panelból választom ki.Érthető?

ancsi26

Jó reggelt!

Megann!
Nagyon aranyosak vagytok Lénával, csodaszép szeme van LánykádnakKép!

Barbi!
JajKép, ez elég csúnyán hangzik, remélem hamar rendbe jösszKép!

Juci!
A bevállalja?, nekem is szemet szúrtKép!!!
Jó angolozást du.-ra!!!

Zsuzsa!
Julcsi nagyon tudományosan vizsgálja a NagyegeretKépKép! Apának meg mondd meg, hogy fejlessze még a varázstudományátKép, hogy az éjszakai akciókra is ki tudjon tejedniKép!!

Ancsi!
Boldog szülinapotKépKépKép!!!
Nagyon csini az egész Családod (Anyukád különösenKép, s nagyon hasonlítasz is RáKép), s milyen kedves a PárodKép!

Benianyu!
Szemlesütős Danigombóc nagyon nagyon édesKépKépKép!

Ayse!
Lili jobban van már?

Dóri!
Vikinek további javulást! Drukk du.-ra!!!

C.

KépKép
cinka

Sziasztok Lányok!

Nekem már a fogam is fáj.

Nálam van ótvonal infó Meáékhoz, küldjem valakinek?

Ayse
Bazsinak is volt már ilyen piros a fütyije vége. Ne nevessetek ki, de akkor, amikor megivott este 0,5 l tejet és az ammónia kicsípte reggelre. Andrisnak nem egy hosszú alvás után pirosodott ki?

Sima Sudocremmel kellett kenni és azt mondta a doktornő, hogy a hosszabb alvás előtt próbáljunk neki kevesebb fehérjét adni, inkább egyen kenyeret, valami felvágottal vacsira. Mondtam, hogy Bazsi egy pár hosszú bécsi virsli után iszik 0,5 l tejet.Kép

Úgy sajnálom a talit. A fiúk már teljesen jól vannak, csak én vagyok egyre kriplibb. Mára még a fogam is megfájdult.

Kép
Kép Kép
sildike

Ancsi,
Nem tudom hol lehet a baj, lehet, hogy hibásan települt a program. Ezek szerint Neked egyáltalán nem is sikerült letöltened képet? Csak azt tudod használni, ami már eleve bent van a progiban? Akkor küldd át nekem a képet, és gyorsan megcsinálom!

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab.
Igen csak azok közül tudtam válogatni!Kép
Mail ment.
Köszi.

ancsi26

Róki

Hát hogy úgy mondjam, a légzésfigyelős hozzászólással adtál a sz@rnak egy pofont (ez vicces akar lenni, nem bántó). Babhoz hasonlóan én sem értem, hogy mi az összefüggés a légzésfigyelő és a bekötés között, hiszen újfent mindenki azt erősítette meg, hogy felelőségteljes és beköti a gyerekét.
Valóban igyekszünk minden veszélyt kiküszöbölni, de szerintem e légzésfigyelő még abszolút nem határeset. Én teljesen normálisnak tartom, hogy van aki használja. Bocsi, remélem nem bántalak ezzel meg, de ha már itt tartunk, akkor számomra az apnoe elkerülése érdekében normálisabb a légzésfigyelő, mint az egy ágyban alvás. Régebben körömkefét, vagy picit durvább babakefét tettek a babák hálózsákjába, vagy takarója alá az apnoe ellen.

Hozzátápi:
Szerintem nem csak országok, de országon belül orvosok között is van különbség hozzátápi ügyben. Szerintem az anyukák próbálnak igen tudatosan válogatni a bébiételek között, én legalább is igen. Azt viszont tudom, hogy pl. az aprómagvas gyümölcsök, mint pl. az eper meg a málna úgy készülnek, hogy a magvakat átpaszírozzák. Pl. ribizli, meg szőlőlevet is lehet adni a babáknak, ha a magvakat átpaszírozzuk. Én személy szerint azért nem csinálom, mert macerás, de anyukámék csináltak Bazsikának kb. 5 hónaposan ribizli, málna és szőlő levet is és egyiktől sem lett semmi baja.

Ha már sokadszor szóbakerült a hozzátápi téma, akkor most megint elmondom, hogy szerintem az, hogy valaki allergiás lesz-e vagy sem az szerintem nem ettől függ max. az, hogy mikor jön elő.

Ennek ellenére én is betartom, a bevezetési sorrendet, de nem dimenzionálom túl ezt a hozzátápi ügyet. Ha kinéz a Laci a számból egy kanál joghurtot, egy falat túró, vagy csokit nem esem kétségbe, adok neki egy picit.

Kép
Kép Kép
sildike

én sem tudtam tegnap kivárni, míg megjavul ez a vacak, és persze a másik gépre mentettem, amit írtam, de sebaj.

Rokica!
most másodszorra nem értek veled egyetKép sztem sincs az ég világon semmi köze az autósülésnek a légzésfigyuhoz. az ember amit tud, próbál kiküszöbölni. a balesetet csak úgy tudom, hogy beteszem a gyereket az autósülésbe, ennél többet nem tudok tenni. közlekedni muszáj. és akkor a rizikófaktorokról nem is beszéltem én sem. engem kifejezetten megnyugtat, mivel Eszti külön szobában és hason alszik, és neki sem kezdődött simán a kinti élet.
az első, amivel nem értettem egyet veled egyébként az otthon szülés volt, mert ha valami, na az aztán tényleg tök rizikós nálunk. enyhén szólva. szerintemKép
remélem ma már jobb a kedvedKépKépKép

Ancsi, de édes a párod!!Kép és sok boldog szülinapot kívánunk mi is!!Kép

Danibaba nagyon szép!Kép

minden beteg gyorsan gyógyuljon meg!

szép napot mindenkinek! remélem a jó idő jókedvdagasztóan hat ránkKép

and, eszter

KépKép
KépKép
and

ja, még egy: tényleg a hozzátáplálással kapcsolatban sok féle véleményt lehet olvasni, de aki kicsit is beleolvas pl az interneten, az tudja, hogy amit az üvegeken olvashatunk, az a gyártók ajánlása, ami egyáltalán nem megbízható. én pl. akkor sem adok epres cuccot az Esztinek egy éves kora előtt, ha gyári, hiába vannak a pihék kiszedve és magtalanítva, átpaszírozva, stb, mert attól még az allergizálhat. ezt is gyerekorvos véleményeként olvastam.

KépKép
KépKép
and

Jó reggelt Kép

Máté rájött, hogy a habtapi szétszedhető Kép Kíváncsi leszek, meddig lesz türelmem összerskosgatni neki...

Ancsi,
Kép
Nagyon csini vagy, nagyi meg simán lehetne Melcsi anyukája is!

Dóri,
nem tudom, mondtam-e már, de
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRIÁÁÁÁSI HIPHIP HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
neked is Kép

Megann,
bocs, Majola gyorsabb volt, viszont küldtem neked Myvip meghívót! Ki akar még jönni? Kép

Ayse,
tegnap már nekem sem jött be, csak a főoldal iwiwen...
Vudu megy Lilinek!
Férjed megasirály!
Fütyire kamilla vagy sudo.

Sildike,
nektek is! Kép
Basszus, nagyon brutál a két testvérbaba sztorija. Kép Összeszorult a szívem rendesen...
Babanetet már egyszer itthagytuk, aztán a sok lágyszívű adott neki még egy esélyt Kép

Tünde KépKépKépKép
Máté is szereti szétkenni a padlón a bukit.... :P

Bab,
én férjem naponta elmondja, hogy mennyirezeret minket Kép Õ is a fehér hollók közé tartozik.

Duda,
Nati tök ari Kép Nagyon vagány a napszemcsijében!

Jucc,
nektek is vudu!! Balázs meg Apa nagyon aranyosat játszottak! Kép

Majola,
nagyon édi Julcsi meg a patkány Kép Szerintem nem is csúnya a patkány, nekem volt több is, nagyon okos állatok!

Benianyu,
Dani annyira szép Kép

Mea,
szomszédasszonykádnak is gratulálunk Kép Jó neki!

Rókica,
nekünk nincs légzésfigyelőnk, de bekötjük Mátét mindig. Ez szerintem sem egyenértékű, és főleg nem volt értelme ebben a topicban megemlíteni, ahol szerintem senkinek sem jutna eszébe bekötetlenül utaztatni a gyerekét.
Jókedv vudu indult Kép
A betegség, halál, baleset meg nem földi dogokon múlik szerintem. Hiába mentesz meg valakit egy élethelyzettől, máshol megkeresi magának ugyanazt, mert az a sorsa, hogy megélje. De ez is csak vélemény, mint mindenkié. Kép
Hozzátápi ügyben továbbra is egyteértek.

Thomasanne,
lehet, hogy azért alszik jobban, mert nem olyan zaklatott estére, mintha nem aludna napközben Kép

Most hirtelen nem jut más eszembe Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
27+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Otthonszülés

Amikor Lacika az intenzíven volt, volt ott egy kislány, akinek otthonszült az anyukája. Egész pontosan nem is otthon, mert békéscsabai volt a lány, hanem a G.Á. - a doktort direkt nem írom a neve elé, mert szerintem egy pénzéhes, nem is tudom mi, amit írni szeretnék azt csak sok sok @val lehetne - bérelt lakásában a földön egy mocskos matracon. Szóval a zavartalan szülés érdekében ez a paraszt csak azt nem nézte meg, hogy bár a lány túlhordta a babát nem zavaros-e a magzatvíz. Persze az volt, persze a kislány nyelt belőle, persze szepszist kapott és több mint egy hetet volt lélegeztető gépen. Ezek után az idióta szülők azt mondták, hogy ők a következőt is otthon fogják szülni, mert azt az élémnyt senki nem veheti el tőlük.

Egy másik: G.Á. tavaly levezetett otthon egy ikerszülést, ahol az egyik baba agyvérzést is kapott és meg is halt. Ezért most felelőségre akarják vonni - mondjuk szerintem a hülye anyához kellen odabilincselni és együtt kellene, hogy ott álljanak - erre mit csinál sok barom? Kimegy tüntetni, hogy nekik joguk van otthon szülni.

Na erre csak egy dolgot kérdezek: Az a magzatvédő szervezet, akitől heteken át harsogott minden sajtó, amikor nem akarták engedni, hogy egy 13 éves kislány elvetesse a babáját az hol van ilyenkor? Egy magzatnak ahhoz nincs joga, hogy - ha már a szülei ilyen idióták, hogy belemennek egy ilyen veszélyes dologba, mint otthonszülés akkor - valaki az ő érdekei mellett is kiálljon. Nincs joga ahhoz, hogy legyen egy inkubátor a közelében, amibe bele lehessen tenni, ha gond van?

ÁÁÁ bocsi, ha elborult az agyam, de ha azt hallom, hogy otthonszülés - ráadásul azok után, amit az újszülött intenzíven látam, hogy milyen sérülékenyek az ilyen pici babák - mindig kiakadok, hogy egy ilyen ostoba k@rva aki magát ráadásul ég orvosnak is meri nevezni még mindig be tud palizni nála is ostobább nőket.

Szerintem a szülés tipikusan az a dolog, amiről nem lehet csak utólag megmondani, hogy komplikáció mentes volt-e vagy sem.

Bocsi a kirohanásomért, de ez a téma annyira, de annyira fel tud dühíteni.

Kép
Kép Kép
sildike

Sis,
Az én férjem is.KépKépKép Napjában vagy tízszer! Szerencsére az érzelem-kimutatósak közé tartozik ő is! Többek között ezért is mentem hozzá feleségül!KépKépKép Attól még megírhatom másnak, hogy szép dolog, ha ott is így van!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: