A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Zsúka!
Nem szoktam sokat lazsálni, itt az én pozíciómban azért azt nem engedhetem meg magamnak (na nem kell semmi nagy vez.ig. pozícióra gondolni, csak az asszisztensére Kép), de ma így döntöttem. És persze vannak azért még ilyen napok, ha úgy érzem, lazítok. Húha, nyaraláson már én is töröm a fejemet, de szerencsére nyáron oda megyünk, ahol anyuék voltak tavaly az öcsémékkel, és idén mi is csatlakozunk. Így teljes lesz a családi idil. Egyébként Horvátország Split környéke. Repülő szerintem is mehet, de ha a doki mondta, akkor tuti.

Mostanában elég sokat vacakol a babanet. A frissítésnél titeket is visszadob a főoldalra? Ez annyira bosszantó. És ma hiányzik a fél babanet, a fogamzás témában mi vagyunk az utolsók, akiket megjelenít, aztán csak az üres ikonok. De még csak azért is kitartok, mert már nem bírnám ki nélkületek Kép!!!!!!!!!!!!!!!

Azt hiszem, most lelépek.
Minenkinek szép estét és ilyen szép álmokat:
Kép
Vendég

Monyoka!Kép

Most látom hogy milyen nagy nap van ma!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED ÉS MÉG AZT KÍVÁNOM HOGY TELJESÜLJENEK A LEGBELSÕBB ÁLMAID(JÖJJÖN AZ A PICI BABA).Kép

Adriana!Kép

Légyszíves jelentkezzél,várom a híreket rólatok!Kép

Sysy
38+5
sysy77

Sziasztok!
Monyoka!
Annyira aranyos amiket irtál én is meghatodtam rajta!Én is szeretlek és mindenki aki itt van nagyon nagyon!Én a tesztről nem mondok semmit mert a multkor sem volt jo omen!De lehet hogy a többieknek igazuk van!

Norwell!
Nagyon szoritok a holnapi fogorvoshoz!
Minden rendben lesz!
Annyira jo érzés amikor már vásárol az ember a picikéjének,és amikor kimosod és ezek az apro ruhák száradnak az tünemény!Ma kicsit összeszorult a szivem,elázott a pincénk és átkellett pakolnom a babaruhákat mert papirdobozokban vannak!És annyira szomoru lettem hogy még mennyire távoli ez az egész hogy ujra elővegyem őket!

Sysy!
Örülök,hogy minden rendben volt a vizsgálaton!

Adriana!
Már nagyon izgulok!
Mi van veled?

Angie,Zsúka!
Nyaralás tervezgetése nagyon jo!
Szerintem is lehet pocakkal repülni ha minden rendben!

Juca!
Sajnálom hogy ilyen rosszul vagy!
Remélem most már elmulik!

Eszter????

Rolly!
Örülök hogy jelentkeztél!

Bea!
Én is akartam kérdezni,miért nem örült a párod?
Voltál orvosnál?

Brill!
Örülök,hogy jol vagy!

Réka!
Hogy vagy?

Puszi Aniko

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Örült Apa,csak még neki is hihetetlen!!KépAkárcsak nekem!!Január óta Õ is ugyanúgy akarta mint ÉN!!Kép
Dokihoz majd csak szerdán megyek!!Szoritsatok,hogy minden rendben legyen!!Kép
Mára lépek!KépMajd jövök!!Jó éjt!!

Kép
bea27

Angie!
Mi a helyzet nálad?
Már igen csak a ciklusod végén jársz!Sőt!
Ugyan ezt kérdezem Didotol is?

Junko!
Nagyon jo kutyát választottatok!
Engem meggyőzött és lenyűgözött!
Mindegyik fajtának megvan a maga varázsa!
Te voltál ultrahangon?Mit mondtak?

Mátra!
Jo kis utad volt!
Örülök,hogy anyukádnak jokat mondtak!
Szerelmed?
Találkoztatok?

Sosi!
Hogy vagy?

Cinca!
Most már aztán tessék jelentkezni!

Jo éjszakát mindenkinek!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!
Olyan aranyosak vagytok!! Nagy ritkán jelentkezem pár sorral és mégis rögtön reagáltok rá! Kép Kép Ez olyan jólesett!!! Kép Ezért most gyorsan átváltottam olvasóból röviden író üzemmódba, hogy megköszönhessem ezt Nektek!
Hamarosan megyek aludni, de még vonat menetrendeket kell nézegetnem, szerveznem kell a 3 napos osztálykirándulást, mindjárt itt lesz (május 8-9-10), azt sem tudom, hol áll a fejem. Néha arra gondolok, hogy nem is csoda, hogy nem fogan meg a baba egy ilyen rohanó életmódot folytató emberben (azaz bennemKép), keveset alszom, sokat vagyok álmos, de a tavaszi szünetben minden délután aludtam.
Most mennem kell (menetrend!), 11-kor már aludni szeretnék, mert reggel 6 előtt csörög az óra.
Jó éjt mindenkinek, és még egyszer köszönöm, hogy Ti tényleg mindenki számára itt vagytok!!!Kép
Rolly (a hűséges olvasóKép)
rolly

Vonatokat kiírtam, de még mielőtt elmúlik ez a nap (április 19.), gyorsan kívánok Monyókának BOLDOG SZÜLINAPOT!! Kép
Most már tényleg megyek aludni! Szép álmokat!
Rolly
rolly

Lányok, hát ma is kimerültem Kép

Monyóka!
Olyan szépet írtál! Persze hogy jó valahová tartozni. Szorítunk neked, és szeretünk téged. Hát másért miért veszekdnénk az orvos miatt????????
És persze:
Kép

Rolly!
Jól nézd a menetrendet Kép Merre mentek?

Mindenkinek millió puszi, bocsánat, hogy nme tudok többet írni, de nincs kapacitásom. Kép

Szép álmokat.
mátra

Jó reggelt!

Monyoka! Én is Boldog születésnapot kívánok!Kép

Anikó24!

Köszi az érdeklődéstKép Az utóbbi napokban eléggé le voltam strapálva. Anyukámat hurcibálom a csipőprotézis műtéte után kontroll vizsgálatokra Békéscsabára (innen 25 km), ma is megyünk(járókerettel persze). Kb délután 2-3 h mire hazakeveredek. Felrakom a görbém, azon minden lényeges rajta van.

Duddu! Nagyon coolKép a lakásotok! Édesek az ikrek!
Mekkora mázlista vagy Te, ha tényleg egy fiú és egy lány leszKépKép

Kép
Kép
sosi

Lányok!

Láttátok a TV-ben mi van itt Szegeden? Láttátok a Tisztát? Engem teljesen lenyűgöz. Ha nem veszélyeztetne ember-állat életet-értéket...
Mégis azt mondom a természet annyira csodálatos és erős.

Angi!
Szívesen. Nyugi nekem is vannak nemzetgazdaság szempontjából alacsony eredményességű napjaim. Kell is néha az ilyen. Csak nekem túl sok volt mostanában és iszom is a levét rendesen. És jogosan.

Anikó!
Voltam UH-n ugyanaz mint múltkor, csak most még mnyh vastagítot is szednem kell. (bár egy nappal korábban mentem mint kéne, úgyhogy lehet jók is voltak az értékek...) Most nem foglalkozunk vele egyébként. Veled mi újság?

Eszter?

Sysy?

Monyó!
Mink is szeretünk. Kép

j.
Vendég

Jó reggelt!

Teszek egy próbát remélem minden jó lesz.

Kép
Kép
Kép
mátra

Kicsi lett szerintem azért nem látszik
Kisérletezek még kicsit
mátra

Sziasztok Lányok!Kép

Junko!Kép

Itt vagyok és a helyzet még mindig változatlan.
A kisfiam bent jobban érzi magát,és amíg neki jó addig nekem is.Majd csak meggondolja magát és akkor biztos kibújik,de neki is erőt kell gyűjtenie a nagy utazáshoz.Kép

Adriana!Kép

Merre vagy? Annyira hiányollak és sokat gondolok rád!Kép

Sysy
38+6
sysy77

Szia Lányok!
Tegnap olvastalak Benneteket, de írni nem volt energiám. Viszont akkorát aludtam, hogy most már muszáj indulnom dolgozni, ott meg ki tudja mikor tudok írni... Kép
Azért pár szó:

Sysy!
Örülök, hogy jól vagytok, Andris tudni fogja mikor a legjobb neki! Kép

Monyóka!
Kép

Mátra!
Alakul-alakul... Kép Köszi, hogy átveszed!
Küldtem mail-t, hogy ne untassam itt a többieket.

Egyébként azt tudjátok, hogy az utoljára feltett hozzászólásodat még küldés után is módosíthatod, ha az üzid tetején a jobb oldalon a jegyzetfüzetre kattintasz!
Mai óránk végetért gyerekek! Egészségetekre!

még jövök...
réka
14+0 (jippíííííííííí Kép)
Vendég

Hello Mindenki!

Anikó!
Nálam most az van, hogy eddig reménykedtem, de most délelőtt valami narancssárgás váladék kezdett el folyni, ami elbizonytalanított. Egyelőre még csak két csepp, de lehet még bármi belőle. Várok, és reménykedek.

Ma rengeteg munkám van, köszönhetően a tegnapi lustálkodásomnak, de majd még jövök, ha tudok.
Vendég

Évi!
Igen, és ma nem változott az utóbbi napokhoz képest.
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!

Jelentem, túléltem a fogdoktorbácsit!Kép Nagyon aranyos és kedves volt, ami meglepő, mert bár iszonyú jó szakember, néha kicsit nagyon mufurc tud lenni... Végig mondta, hogy mit csinál, meg kaptam szurit is, úgyhogy tényleg nem fájt. Jövő héten kell még mennem csütörtökön, egy fog még hátravan. (Ja, és apával voltunk, mert neki is rendetlenkedett az egyik foga még ünnepek alatt, ő tartotta bennem a lelket.Kép) Mikor a doki meglátta, hogy pocos vagyok, elkezdett mosolyogni, és nagyon kedves, megnyugtató hangon beszélt, meg hogy ne aggódjak stb... Úgy látszik, vannak, akiket elbűvölnek a kismamák... Kép Mondjuk engem is nagyon jó érzések töltenek el, ha sorstársat látok, de szerintem ez normális, igaz?

Anikó!
Köszönöm a szorítást, jólesett! Meglátod, nemsokára újra előveheted a babaruhákat!!!

Mátra!
Azért elsőre nem is olyan rossz... Bár kicsit homályos, de kivehető, hogy ki hol tart!Kép

Dudduka!
14+0! Gratulálok!!!!! Tényleg, mekkora a pocid? Nekem ennyi idősen még szinte semmi nem volt, igaz, hogy Kende baba egyeduralkodó, Nálad pedig ketten osztoznak a helyen.Kép

Junko!
Láttam a tv-ben én is, hogy mizu arrafelé... Ilyenkor érzem azt, hogy az ember annnnnnnyira kicsi, tehetetlen és kiszolgáltatott! Ha a természet jön, akkor az embernek esélye sincs... Lenyűgöző, de nem lennék azok helyében, akiknek egy élet munkáját viszi a víz...

Sosi!
Ez jó görbe, nem?

Évi79!
Majd mesélj a felkészítőről! Én nem tudtam menni...Kép illetve vidéki lévén azt mondták, kár is próbálkoznom, mert a győriekkel betelnek a helyek... Azért a szülőszobát meg fogom látogatni, ha törik, ha szakad.

Na, a megkönnyebbüléstől hirtelen szómenésem lett...Kép Szép napot mindenkinek, még jövök este! Most megyek, és beteszek egy adag babarucikát a mosógépbe (megünneplem, hogy túléltem a fogorvost...KépKépKép).

Sziasztok

Norwell+Kende baba (31+0Kép)

Kép
Kép
norwell

Angie!
Reméljük nem lesz belöle menzi!
Szoritok!

Junko!
Voltam tegnap orvosnál.Rákszürésen meg ultrahangon is.Semmi különöset nem mondott.Annyit mondott,hogy holnap is meg szeretne nézni.Igy holnap reggel is megyek ultrahangra.Azt mondta ha ebben a honapban sem történik semmi akkor csinál egy inszemet a jövöhonapban!Szerinte annyire elcsuszik a pém,hogy lehet hogy nem is jo időben vagyunk együtt!Ez lehetett az oka annak is hogy ennyit késett a multkor!Kicsit elszomorodtam mert kilátástalannak kezdem látni ezt az egészet!

Sosi!
Sajnálom,hogy anyukáddal ez van!
Kislányod hogy van?
Voltatok már bárányhimlősek?
Most nagy járvány van!
Mi még nem!

Mátra!
Drága,alakul ez a tábla!
A következő már jobb lesz!
Gyakorlat teszi a mestert!
Nálam kicsit homályos de lehet,hogy az én gépem a szar!

Juca!
Jobban vagy?

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Norwell!
Örülök,hogy minden rendben ment!
Akkor már a következő kezeléstől nem is fogsz félni!

Réka!
Tényleg eszméletlen a 14.!

Évi!
A felkészitő engem is érdekelne igaz még nem vagyok érintett de annyi uj dolgot hall az ember!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Sysy!
Nagyon jó, hogy minden okés odabent!Kép Látod, nem kell izgulni!Andris baba tudja a dolgát!Kép

Junko!
Maximálisan megértlek a kutyagyerekkel kapcsolatban!Kép Jó választás volt! És Neki is szerencséje van, hogy szerető családba került!Kép Bár a nevét még mindig nem árultad el...Kép

Rolly!
Holnapi dokilátogatáshoz drukk!
Jó, hogy néha "láthatóan" is benézel...Kép Hétvégén is várunk az eredményekkel!Kép

Norwell!
Teljesen igazad van a hitellel kapcsolatban... Esetleg egy másik bank???
Fogorvoshoz no pánik! Túléled! Lehet, már túl is vagy az egészen.
A pihenéssel kapcsolatban, sok jó példa lebeg a szemem elött...KépKépKép

Mátra!
Ma meg Bp... Remélem, azért hétvégén majd kilustizod Madadat!Kép
A tábla elsőre tök jó!Kép Igaz, Bea vmiért visszacsúszott a zöldbe...Kép Mindegy, nem szőrözök...korrigálható a dolog!Kép

Dudu!
Alvás jó, munkábamenés nem annyira...Kép
Módosítás leckéhez még annyit, hogy csak 30 percig lehet...Kép

Angie!
Azért megy a drukk!Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Norwell!
Tényleg túl vagy már a dokin...Kép

Aniko!
Ne keseredj el! Bízz továbbra is a dokidban!Kép Angyalka már figyel Rád is, tudod!Kép

Brill

Kép
brill

Sziasztok Lányok!!!
Tudtok nekem segíteni? Látom hogy többeknek is van olyan szép hőmérségleti görbéje! Hol találok én olyat????
Ja! Három nappal ezelőtt lepottyant a hőm, 36,2 36,2, ma reggelre 36,1 Ki fogok hülni???? Kép Talán nem szereti a petécske a meleget? Kép Kép
Vagy engem nem szeret! Kép
Üdv: Hédi
nyuszifülû

Évi, Brill, Anikó!
Köszönöm a drukkokat. Azóta semmi. Nekem úgy szokott megjönni (10-ből 9-szer), hogy reggel, és rögtön rendesen. Ahhoz képest ez furi. Tesztelni csak hétfőn akartam, de így hogy ez a dolog beleszólt, lehet, hogy holnap fogok. Még meglátom, hogy alakul a mai nap.
Kezdek izgulni...

Nyuszi!
http://www.fertilityfriend.com
Itt találod a görbét, bár ez angolul van. Ha tudsz angolul, akkor nyert ügyed van, mert sok jó tanáccsal is ellát a Fertility. Nem tudom, hogy pont hol tartasz, de 36,1 elég kevésnek tünik. Nekem a ciklus elején szokott még ettől is magasabb lenni. PÉ után 36,7 és 36,8 körül alakul. A hőháztartása mindenkinek másképpen alakul, ezért nem kell elkeseredni, ha tied alacsonyabb, mint másnak. Remélem, segítettem.
Vendég

Brill!
Igen, megjöttem...KépKépKép Hát, gondolkodtam rajta, de igazából több macerával járna bankot váltani, azt hiszem, az lesz a megoldás, hogy ha egyszer apa is ráér (fogszim sincs, mikor lesz ilyen nap...Kép), bemegyünk együtt és szépen beírnak engem, mint hites feleséget meghatalmazottnak, és akkor ilyen esetben nem szórakoznak majd (meg fordítva, apát is beírják nálam). Rohadt cégek mindenesetre a bankok...

Évike!
A befordulás első babánál csak a 30. hét környékén szokott megtörténni, többediknél pedig általában még később. Ha ezzel megnyugtatlak, sokszor Kende baba is ki akarja rúgni az oldalamat, pedig állítólag fejvégű fekvésben van (legalábbis egy hónappal ezelőtt még abban volt...Kép).

Angie!
Juj, nagyon izgi! Küldöm iszonyatosan erős drukkjaimat!!!!!!!!!

Kancellár!
Remélem, mindent rendben találnak Nálatok!!!! Gyere minél hamarabb és számolj be nekünk!

Pusszancs

Norwell+Kende baba

Kép
Kép
norwell

Köszi Angie! Kép
Hogy hol tartok? Természetesen a közepén! Kép 36,7-ről esett le 36,2 36,2 36,1-re. Azt hiszem a most következő reggelek lesznek igencsak érdekesek!!! Felmegy nincs gáz, nem megy fel gáz van.
Szorítsatok!
Puszi!
nyuszifülû

Megkaptam az instrukciókat, minden javítva lett, de csak holnap tudok már a méretekkel sakkozni. Mindenkinek jó a szeme és a monitora én vagyok béna.
Holnap nagyobb sikerrel járok remélem.

Puszika mindenkinek, szép napot.

(Nekem az lesz Kép)
mátra

Mátra Bébi!

Ez a sok csaj most csak élezi a nyelvét, előző táblakészítőknél nem voltak ennyire figyelmesek. Szerintem hiper ügyi leszel, és a tábla mint tudjuk szerncsét hozKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Sysy! És a többiek!Kép
Köszi, hogy hiányoltok!
Még mindig egyben vagyok, ma voltam NST-n, ami mutatott két erősebb keményedést, de semmi különös. Holnap kell a dokihoz visszamennem, és nem bánnám, ha azt mondaná: hú, ebből ma baba lesz!
Továbbra is sokat keményedek,ma még pluszban nagyon rosszul is vagyok, úgyhogy minden fain!Kép
Ja, és nem is mondtam még, hogyan indult a mai nap:szóval reggel elindultunk NST vizsgálatra. Mivel dugó volt, így kerülő úton mentünk. Mindez szakadó esőben, késésben a vizsgálatról.
És mi történt?? Hát defektet kaptunk! Hurrá!
Így Tomi nekilátott kereket cserélni öltönyben-nyakkendőben, zuhogó esőben. Vicces volt, képzelhetitek...KépKép

Unique!
Kérdezted, mikor fektet be a doki. 27-én, ha addig nem indul meg. De ez a várakozás... Neked mondjam?Kép

Monyóka!
Hát, látod, mégsem született meg a fiam a szülinapodon, ahogyan az ki volt írva.
De Neked azért így kicsit megkésve is, Boldog Szülinapot kívánok!!!KépKép

Mára ennyi, mert tényleg elég vacakul vagyok.

Puszi
Adri+Levike
40+1

Kép

Kép
adriana

Adri!

Nked nem volt hosszabb a ciklusod? Ezt számolta a doki?

Juca

tjuca

Sziasztok!

Az utóbbi napokban kicsit el voltunk havazva, ezért nem nagyon tudtam jönni, de most... És még vissza is olvastam, és nagyjából képben is vagyok, úgyhogy reszkessetek!Kép

Dudumami!

Tüneményesek a gyerkőcök! Jobboskának tényleg lányos a popperkájaKép, és ha Te mondod, akkor Baloska tuti kisfickó! Úgy legyenKép

Bea!

Gratulálok a pocakhoz, csodás 9 hónapot kívánok! Élvezd ki minden percét, mert olyan gyorsan eltelik!

Monyóka!

Utólag boldog szülinapot kívánok! Kívánom Nektek, hogyj jövőre már száradó pelusok között ünnepeljétek ezt a napotKép

Sysy!

Izgalmasan telnek a napjaid? Frontok jönnek-mennek... Ki tudja, valamelyik lehet, hogy útnak indítja a nagyfiút. Kép
Csodálatos dolog hallani, amikor először felsír egy pici emberKép Amikor én szültem, és már kezdtek begorombulni a fájások és szenvedtem ezerrel, akkor született meg éppen egy császáros kisbaba. Sose felejtem el a rekedt kis sírását. Olyan nagy erőt adott...

Junkó!

Nagyon szép a kis "próbagyereketek". Biztos sok örömötök van benneKép

Rolly!

Biztos minden rendben lesz a dokinál, és hipp-hopp jön a tesóbabaKép

KendemamiKép

Drukk az új autóhoz! Nagy öröm, az biztos!!!

Anikó!

Drukk, hogy ne legyen szükség az inszemreKép Vagy ha mégis, akkor legalább olyan sikeres legyen, mint Rékának...Kép

Brill!

Hogy vagy? Tünetek? Pocak? Kép???Kép

Angie!

Izgi... Remélem tesztelsz holnapKép És jó hírekkel jössz.. Tudod, a zebrák nem járnak egyedül, kellene egy társ Bea zebrájának!

Nyuszifülű!

Hajráááááááááááááá!!! Nézzegessetek szorgalmasan a paplan aláKép

MátradrágaKép

Tudod, a táblatündér szerencsét hozKép Vagyis babát... Két esetben kettőt is hozottKép

Kicsit rólunk: Húsvétra hazautaztunk anyuékhoz-anyósékhoz. Vidéken laknak, Baja mellett, szóval nem épp a szomszédban. Ez volt az első igazi családos nagy utazásunk. Dóricica megint egy kis anygal volt. (Mondtam is a férjemnek, hogy ezt a gyereket csak megcsinálni volt nehézKép)Az utat végigszunyálta, csa akkor kezdett ébredezni, ha lassított az autó, de ha elindultunk, rögtön visszacsukta a szemecskéit. Anyuék teljesen el voltak tőle ájulva, hogy mekkorát nőtt (2 kilót hízott születése óta, azaz 7 hete, őrület...) Apukámra hatalmasakat mosolygott, apu meg olvadt tőle... Anyósék is nagyon örültek nekünk, és csak etetésre kaptam meg gyereket, a család pelenkázta, böfiztette, sétáltatta. Este meg akkorákat aludt, mint itthon sose. Hiába, a falusi levegő... Azért a húsvét hétfőt már itthon töltöttük Pesten, és kipihentük a hétvégétKép

Bibibííííí, nektek nincs is ilyen vagány pingvines zoknitok:

Kép

Unokatesómék dögönyöznek, anya te meg hagyod?!
Kép
Kép

Azért itthon a legjobb...

Kép
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dido, veled mi van??? Harmincsokadik cn, mensi sehol? Érted is lehet izgulni, úgy látom...Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Most van vége a munkaidőnek, de itt maradok még egy kicsit, hogy vissza tudjak olvasni, na meg írjak egy kicsit nektek!
Ez volt a tegnapi lusti böjtje.Kép

Sysy!

Örülök, hogy minden rendben van.Kép

Juca!

Hogy vagy? A rókicát küldjed, szívesen átvállalnám. Kép

Angie!

Nagyon izgulok érted! Igyekszem netközelében maradni, bár nem leszek holnaptól Pesten. Gondolok Rád!Kép
Vezérigazgató asszisztense? Hát ez sirály Kép

Dido!

Veled mi a helyzet?????????

Mátra!

Remélem csodálatos napod volt. Kívánom, hogy a tábla meghozza a várva várt pocaklakót. Ha jól látom többünknek most vannak a termékeny napjai, úgyhogy hajrá csajok.Kép

Norwell!

Fogorvos, jaj de szörnyű! Példádból tanulva bejelentkeztem én is a fogorvosunkhoz, hogy nézzen meg mi a helyzet, azóta fáj a fogam.Kép

Nyuszifülű!

Mennek a drukkok!Kép

Évi!

Gyönyörű Dóri baba és mekkora már, na de a pingvines zoknija egyszerűen csúcs.Kép

Na indulok hazafelé, remélem tudok jelentkezni hétvégén, addig is puszi mindenkinek.

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Hát ma rendesen bepótolom a tegnapi henyélést. Ma tiszta diliház van itt, és történt egy egyéb magán dolog is, ami miatt nagyon felhúztam magamat. Hosszú lenne leírni, röviden annyi, hogy eladtuk a lakásunkat és a vevő hitelből fizeti ki. Csakhogy a hitel ügye igencsak akadozik (ne menjetek az Erste bankhoz, ez komoly!!!), és két napra eltünt a kedves vevő, nem tudtuk elérni, én pedig bepánikoltam, hogy valami lakásmaffia ügy. Ma reggel csúcsosodott ki a dolog, és rendesen be voltam sz....va. Egyébként egy közismert ingatlanközvetítő cégen keresztül megy a dolog, és ők megnyugtattak. De kiben lehet ma bízni?!?!? Közben itt halomban a munka, és mindenkinek ma jutott eszébe, hogy idetelefonáljon, telefonügyeletet tartottam minden mellett. Tehát így nézünk ki. A főnököm is, aki egyébként a világ legjobb főnöke, itt szívózik velem. Na meg ez a vérzés ügy... teljesen kivagyok.

Egyébként ma 2 körül ismét jött valami, de akkor vastagabb, nyúlósabb, és sötétebb (de nem élénk piros). A fenti sok hülyeség nyomása alatt már nem bírtam a feszültséget, és beültem egy taxiba, vettem egy tesztet, ami sajnos negatív lett. Most akkor találjam ki, hogy mi van! Lehet, hogy túl híg volt a vizeletem (előtte ma legalább 5-6-szor voltam pisilni), és pisilni sem bírtam valami sokat.

Tehát tessék, a tegnapi nyugis napnak ma szépen iszom a levét. Remélem, a holnapi nap már jobb lesz. Ha továbbra sem jön meg rendesen, holnap reggel csinálok az első vizeletből egy Gabriel tesztet, az elég erős.

Azért köszi, hogy izgultok.
Vendég

Lányok, én hazamegyek!

Puszi mindenkinek
Vendég

Adriana!Kép

De jó hogy már jelentkeztél. Most már lassan biztos beindulnak a dolgok és megszületik a kicsi fiad. Én továbbra is nagyon drukkolok neked!Kép
Tényleg vicces lehetett az a kerékcsere...

Évi77!Kép

Egész jól eltelnek a napjaim,bár már én is szívesebben túl lennék rajta mint Adriana.
Nekem elvileg még 8 napom van,ha a pici fiam kivárja,de egyenlőre úgy tűnik hogy jól érzi magát odabent,és most már egyre kevesebbet mozog.

Annyira tündér kicsi lány Dóricica.Kép

A múlt héten voltam a szülészeten meglátogatatni egy kolléganőmet,és olyan szépek a szobák,meg bizalomgerjesztőek. Jó lesz ott nekem is.Kép

Zsúka!Kép

Köszönöm!Kép Aranyos vagy!Kép

Sysy
38+5
sysy77

Lányok!!Még mindig köszönöm a gratulációt!!Éppen hétfőn volt reggel a reggeli után iszonyatos hányingerem,aztán azóta SEMMI!!Már kezdtem is kétségbeesni!!KépErre ma egész délután úgy fájt a hasam!!!KépMár úgy várom a szerdát,hogy igazolja a Doki a terhességemet és,hogy minden rendben van,aztmondja!!!!!!Azthiszem már a hetedik hétben járok!!De majd a pontos infókkal szerdán jövök!!!Addig is itt fogok "kattogni"!!Annyira van bennem egy FÉLSZ érzés!És ezért annyira nemtudok még ennek az egésznek örülni!!KépNa mindegy!!Nekem most VÁRJ a nevem,és a TÜRELEM!!!Mindenkinek puszi!!Angie!!!Veled mi van????Kép

Kép
bea27

Lányok ez már függés. Kép Egy McDonaldsban ülök a gép elott. Tiszta oröület. Szóval csodás a napunk még kicsit várnom kell a páromra (Kép)Addig gondoltam megnézem a délutáni termést.
Köszi a biztatásokat a táblval kapcsolatban, biztos menni fog. Elobb-utóbb. Rélem a babát is meghozza. Ma úgy is aktuális Kép

Zsúka!
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!

Évi!
Dóricica gyönyörú. hogy no úgy lesz egyre szebb. De ez igy is helyes. Végtére is ki nyeri a 2024-es szépségversenyt????? Vaki lesz az egyetem szépe? Kép Na persze Laura is játszik Kép Kép

Puszi mindenkinek Kép
mátra

Sziasztok!

Angie!
Mondtam már, hogy velünk is az Erste Bank szórakozott????? KépKépKép Ez az, csináljuk csak a negatív reklámot nekik!!!!Kép Ismételjük még egyszer: NEM MEGYÜNK AZ ERSTE BANKBA... KépKépKép
Ja, és a teszttel kapcsolatban: ezért írják, hogy reggeli első vizeletből kell csinálni, mert az ember napközben egy csomószor pisil, és lehet, hogy nem elég a koncentráció. Remélem, hogy a következőn legalább egy halvány csíkocska lesz, a harmadikon meg kettő erős!!!

Évi77!
Ez a lány.... komolyan mondom, szépséges, gyönyörű, csodálatos baba, egyszerűen nem találok szavakat!!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY megpuszilgatnám!!!!!!!!!KépKépKép

Adri!
Nagyon szorítok Nektek, nem jön mostanában valami jó kis hidegfront?Kép

Sysy!
Szintén zenész!Kép

Zsúka!
Ez jó, akkor most én leszek a fogmumus! Mindenki menjen fogorvoshoz!!!Kép (Milyen nagy a szám, bezzeg reggel a váróban lapítottam ezerrel...KépKépKép)

Bea!
Ha megnéznéd a 25 héttel ezelőtti hozzászólásaimat, ugyanilyeneket találnál, mint amit Te most írtál: nem mertem elhinni és bízni addig, amíg a doki nem mondta, hogy "asszonyom, ön babát vár!". Tényleg próbálj meg türelmes lenni, tudom, nem könnyű, igyekezz vigyázni Magadra, szerdáig már csak 6-ot kell aludni!Kép

Mátra!
A végén még elvonási tüneteid lesznek...Kép A tábla tényleg szerencsehozó...Kép

Puszika

Norwell+Kende baba (31+0Kép)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok Kedves Lanyok!

Vegre valahara tudok irni Nektek! Elöször is NAGY NAGY GRATULA minden friss kismamanak!!!
Most cask Brill-re emlekszem mert sajna nem tudtam mindent rendesen visszaolvasni.

BrillKép
Remelem jol vagy(tok) vigyazz nagyon magatokra nagyon sok boldogsagot kivanok Nektek!

MustiKép
Mi fa proprio piacere che tu sia una professoressa della lingua italiana e che abbia degli amici in Italia. Comunque ti scrivero in privato appena avro un po di tempo.

JunkoKép e StellaKép
Sono tanto contenta anche per Voi. E veramente una bella lingua, poi e sempre utile conoscere delle lingue straniere.
Buon proseguimento a Voi! (bocsi az ekezetekert)

Hat akkor most magamrol is irok egy kicsit.
Marcius vegen mentem haza mert a nagymamam beteg volt. Es gondoltam igy elmegyek a nögyogyimhoz is, hogy kivizsaljon.
Egy szerdai napon utaztam a nagyimhoz Debrecenbe. Estere ertem oda, szinte egyfolytaban aludt igy csak masnap tudtam vele beszelni. Csak par szot tudott mondani, hogy nagyon örül, hogy lat stb. Nagyon sokszor megpusziltam, megölelgettem, ilyenkor ö is meg tudott engem puszilni. Mert amugy szegenykem mar mozdulni sem birt. Etetni kellet, tisztaba tenni, szoval szörnyü volt latni a nagymamamat amint egy apolo tisztaba teszi. Delutan vissza kellet utaznom Fehervarra, masnap vevetel a korhazban a prolaktint neztek ami egyebkent jo. Meg aznap este ami pentek volt, telefonalt apukam aki vegig ott volt a mamammal, hogy nagyon rosszul van a nagyi, nemsokara megy az orvos, majd utana beszelünk. Aztan kb. Fel ora mulva hivott, kint volt az orvos aki azt mondta hagyjuk bekeben elaludni mert a reggelt mar nem eri meg. Nem volt tapinthato a pulzusa, leallt a veseje, a verkeringese, csak a kis szive vert meg egy kicsit. Este 8 ora volt, azonnal indultunk a nagybatyammal Debrecenbe. Fel egy körül ertünk oda. Sajnos mar kesön. Este 8.40-kor elment az angyalok köze, csak apukam azert nem szolt nekünk, hogy ne igy vezessünk le 300 km-t.
Szörnyü volt az egesz, az azt követö napok a temetes meg minden.

Elnezest a szomoru hangulatu sorokert, de jolesett megosztanom veletek.

Az orvosom sajnos csak a prolaktint tudta megnezni mert azt barmikor lehet, a többi
hormon ellenörzesehez viszont nem eleg ha ket hetet otthon vagyok, azokat egyfolytaban kellene ellenörizni, valamint ultrahanggal a peteerest. Igy itt fogom folytatni a dolgokat.

Most hetvegen megint megyek haza, de most a ferjemmel kocsival, van meg egy-ket elinteznivalo.

Mindenkinek minden jot kivanok, köszönöm, hogy meghallgattatok

Ja, es sok szeretettel üdvözlök minden uj babara varot!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy megint ilyen ritkán jövök, de most minden percem be van osztvaKép.
Köszönöm, hogy hiányoltatok, nagyon jól esikKép.
Nem tudtam/tudok visszaolvasni csak bele-bele olvasgattam, úgyhogy bocsi, ha valakinek nem írok.

Szülinaposok!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek, így utólag isKép!!!

Bea!
Nagyon boldog és problémamentes pocakoskodást kívánok nekedKép!!!

Brill!
Nagyon édi a kis babucitok már mostKép!

Dudu!
Úgy gondolom, hogy ezeket a képeket láttam a picúrokról "élőben" is, de ők is nagyon édesekKép!

Évi!
Dóricica egyre szebb kislányKép

Unique!
Jó volt látni már Laurát is képről, ő is nagyon-nagyon szép kislányKép.

Remélem a húsvét mindenkinek nagyon kellemesen és pihentetően teltKép.
Nekem sajnos ez most nem jött összeKép. A bátyámnak levették a nagylábújáról a körmét, ami elfertőződött és felment a láza 39 fokraKép, úgyhogy alig tudott menni szegény, és az ünnepek alatt hozzá szaladgáltunk, de Nagytétényben lakik, ami tőlünk 2 óra oda és 2 visszaKép Most már szerencsére jobban van, a láza is lement, és már tud vele mászkálni is.
Emelett is rengeteg a dolgom, mert hétfőn kell beadni a diplomamunkám vázlatterveit, úgyhogy egész nap rajzolokKép. De utána majd egy kicsit fellélegezhetünk (ha pedig elfogadják a vázlattervet, akkor még örülhetek isKép), 29-én esküvőre megyünk Mátrafüredre, ugyanott lesz megtartva, ahol a miénk volt tavaly, úgyogy mi már csütörtökön lemegyünk és ott ünepeljük meg az 1. házassági évfordulónkat, mert nekünk tavaly ápr. 30-án volt pont ott az esküvőnk.
Már alig váromKép

Köszönöm, hogy izgultok a hosszú ciklusom miatt, de holnap már meg fog jönni, mert ma már látszott a barnázás a wc papíronKép, de ebben a hónapban egyébként sem hittem.

Mátra!
Úgy látom most te vezeted a táblát, úgyhogy rögtön meg is kérnélek, hogy légyszi javítsd a ciklus hosszamat 30-33 napra, mert most, hogy visszanéztem, amióta a clostilt szedem ez az átlagosKép, hol van már a 25-28 napos ciklus hosszam, ami még pl. tavaly is voltKép, na mindegy.

Na be is fejezem, és ne haragudjatok, hogy most önző módon csak magamról írtam, csak életjelet akartam adni magamról, ami egy kicsit hosszúra sikerültKép.

dido

dido
dido

Angie!

Sajnálom a negatív tesztetKép, de én még nagyon izgulok éretedKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ditta

dido
dido

Sziasztok!
Angie!
Én azért szoritok a reggeli teszthez!
Hátha segit!

Bea!
Teljesen természetes hogy vannak félelmeid és ez a végéig megis marad!Mikor mész az orvoshoz?
Ha annyi idős terhes vagy ahogy számoltad akkor már szivhangja is lesz!

Mátra!
Szerintem ne aggodj mert függöségről csak annyit,hogy Bükkfürdőn én is vettem egy internetkártyát,hogy betudjak nézni a babanetre!

Réka!
Probáltam visszaolvasni a tábla körüli misztikumrol!Nem találtam!Mi volt vele?

Évi!
Köszönöm a biztatásod jol esik!
Tudom hogy a kistündérkéd is inszemes baba!
Bárcsak én is ezt elmondhatnám!Csak mivel már 8 volt már nem bizom benne annyira!
Csodálatos Doribaba!Annyira szép és formás!

Juca!
Hogy vagy?
Elmult már valamennyire?

Lányok én is biztatok mindenkit akinek most aktuális!Bujjanak össze és mindent bele!Kép

Jo éjt mindenkinek!Kép
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Brill!
Értem én a célzást! De kissebben nem látszott semmi. Kép Kép
Legközelebb igyekszem szerényebbre venni a figurát! Kép
Húú, kellett gondolkodnom elég sokat, hogy milyen leckére gondolsz.. hihetetlen, olyan lassú vagyok, mint egy csiga.. Kép Kép

Lányok!
Köszi gratut a babókhoz!
Mindig arra gondolok, hogy Nektek is ugyanezt kívánom! Na jó, elég akár egy is egyszerre! Kép

Junko!
Legyen igazad! Egyébként pedig nem szabad a pesti árakat hasonlígatni a többihez!

Csibike, Timike!
Jó, hogy van híradósotok!
Jók legyetek, aztán jelentkezzetek! Kép

Mátra!
Ezek a postás történetek....
Gratulálok a szakdoli befejezéséhez! Aztán az eredményéhez majd később...
Örülök és köszönöm, hogy nem gondoltad meg magad, szólj, ha kell még segítség!
És dehogy vagy béna. Senkinek nem megy elsőre.
Ja és a szerencsehozását el is felejtettem mondani.. Kép.. mondom, hogy zilált vagyok... Kép Kép
Azt hiszem, megint lemaradtam. Anyukádnak miyen gondja van?

Monyó!
Néha kikívánkoznak a gondolatok! Kép Ne bánd!
Persze, hogy Veled leszünk és Párod is sokat fog segíteni, még ha csak lélekben teheti is.
És azért nem leszel tök egyedül. Azért lesz orvos és szülésznő is.. Kép
Mizújs a menzivel, vagy annak hiányával?

Unique!
Javítottunk a táblában.
Hát persze, hogy most alig van időd valamire. Nem baj, nem hagysz itt minket, én tudom. Kép

Dido!
Szépen leírtam, hogy aggódom érted, mikor láttam, hogy jelentkeztél. Kép Így gyorsan töröltem.
Nem örülök, hogy ezt a hónapot sem tudhatjuk sikeresnek. Kénytelen leszel Mátra szerencséje után Te is átvenni kicsit a táblát.. Kép
Tényleg ebben a ciklusban mész dokihoz, nem?

Angie!
Igen, abszolút találó a kép! Köszi! Kép
Még nem tudjuk, hogy mikor költözzünk, mert attól függ, hogy csak festünk, burkolunk, vagy a beépíthető tetőtérhez is hozzányúlunk. Holnap megyünk a szakemberrel a házhoz.
Lesz majd pocikép is, ígérem.. Kép

Én ilyen tempóval is alig érlek utol Benneteket, jó Neked, hogy unatkozol.. Kép
De holnap szabin leszek... huhuhúúúúú

Az, hogy a hőd nem változott, azt jelenti, hogy fennt maradt?
A délutáni tesztet próbáld úgy venni, mintha meg sem történt volna. Reggelre küldöm a drukkokat!!! Kép

Zsúka!
Nagyon bejött a kép, amit Monyónak küldtél! Mindjárt küldöm a folytatást.. Kép Kép

Sosi!
A görbéd ebben a hónapban is irigylésre méltó! Kép HAJRÁ!

ÉVi79!
Hogy ízlett a szülésfelkészítő?
Hát igen, igyekszem aludni sokat, de többször alszom rosszul, mint ahányszor jól. Bár mostanában nem panaszkodhatom..

Norwell!
Örülök, hogy megúsztad a fogorvost épségben.
A pocit annyian kérdezitek: Eddig azért nem írtam, mert csak olyan volt, mintha egy jóó nagyot ettem volna. Most viszont kb. 2-3 nap alatt tök sokat nőtt. Tök furi.., bár nem bánom. Kép
Kismamik? Volt valakinek ilyen?

Anikó!
Ne keseredj el, ha inszem lesz, de különben sem biztos még!
Egyébként engem az inszem előtt elkapott a lelki béke, hogy én már mindent megtettem és van, aki és amivel segítsen. Kép
Milyen misztikumra gondolsz a táblával kapcsolatban? Kép

Adri!
Remélem, nem tart már sokáig a nyűglődés!
Szegény Tomi! Akkor ő a nap hőse? Kép

Évi77!
Te, az a pingvin nem egy kacsa véletlenül? Kép Kép De nem ez a lényeg, hanem, hgy milyen kis husi benne a Lányod!
Most, hogy plüssmacit varrok, aminek leginkább egy egérre hasonlít a feje, nagyon képben vagyok az állatokkal... Kép Kép

Húúú csajszik!
Egy órája csak írok, csak írok.... őőőrület.

Jó éjszakát mindenkinek:
réka
Vendég

És az ígért képsorozat:

Címe: egy gyönyörű barátság kezdete

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Mátra!
Remélem, az estéd is csodásan, sőt eredményesen alakul!Kép Érezzétek jól egymást a pároddal!Kép
"Hátszélnek" meg ott a tábla szerencsehozása...Kép

Évi77!
Dóricicátokkal továbbra sem lehet betelni!Kép Képzelem "élőben"...
Köszi, jól vagyok...Kép Tünet: a cicim nőlt meg, Apa örömére!KépKépKép
UH kép jövő hétfőn lesz. Pociról még nem érdemes, mert úgyis csak én látom, hogy növöget...Kép

Zsúka!
Túlóra a Bnet miatt???Kép Ha már függővé váltál, megoldod a hétvégi jelentkezést.Kép

Angie!
Reggeli teszt! Kép Drukk!!!

Jucmuc!
Õszinte részvétem a nagymamád miatt!Kép Átérzem...
Köszi a gratulát!Kép
Bevallom, már azt hittem, sosem látunk... Pár napja néztem meg, hogy mikor voltál utoljára, mert úgy rémlett, 2 hetet vagy Mo-gon... Persze nem tudhadtam, a rossz történésekről...Kép Úgyhogy ezúton szeretnék elnézést kérni, hogy ilyen csúnya dolog fogalmazódott meg a fejecskémben...Kép Örülök, hogy tévedtem!

Dido!
Nincs harag...Kép Ha most ritkábban is, de...
Bátyusodnak gyógyulást!
Rajzoláshoz kitartást!
Biztosító? Még mindig semmi?
Mátrafüred elött még biztos bekukkantasz..., ha mégsem, akkor érezzétek nagyon jól Magatokat!Kép

Niki!
Ugye minden rendben van?Kép Holnap biztos megírod...

Képzeljétek, az elöbb kopogott be 2 rendőr, mert betörtek az egyik szomszédunkhoz, állítólag 6 óra után...!!! Rettenet...

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!

Jucmuc!
Részvétem!

Monyó!
utólag is boldog születésnapot neked!
Szüléstől ne félj! Egy ponton túl már nemhogy azt sem tudod fiu vagy-e vagy lány, de az sem számít mi történik körülötted. Addig ugyan el kell jutni, de a baba végig ott lesz veled! És segíteni fog!

A késői bejelentkezés oka...
Emberem hazaért jó fél kilenc körül. Mondta, holnap korán kel a határidők miatt, és hogy hamarabb hazajöhessen.
Fél éjfélkor befészkeltünk az ágyba, aludni, mire Kismaszat felsírt. Apa hősiesen ajánlkozott, hogy megy és megnyugtatja, majd meglehetős izgatott hangon szólt, hogy ugyan menjek én is... mivel csemeténk életében először összehányta magát.
Gyors ruha és ágynemücsere, de Olivér végül a mi ágyunkban kötött ki.
Mint "összeszokott" alvók (mert két kezemen megszámolhatom a majd két év alatt) nagy küzdelmekkel egy óra körül sikerült elaludni kalimpáló gyermek mellett, bár addig is volt még egy róka.
Majd fél három körül valami nem stimmel... keményedések. Olivér, ha már úgyis fenn vagyok, dobott még egy taccsot.
Az én takarómról is lekerült a huzat.
Guszti felnyögött, hogy ej, beh jól ki fogja aludni magát, mire csak annyit tudtam mondani kissé hisztérikusan röhögve, hogy lehet, hogy még szülni is fogunk!
Ezek a kölkök már most öszedumáltak?

Így most itt ülök és várom, hogy jóslók, vagy valóban útnak indul Marci...

Addig azért gyorsan még mosok egy adagot és főzök valamit, mert épp ma fogyott el minden kaja.

De meg kell hagyni, már nem is tűnik olyan jó ötletnek a szülés... mégis inkább várhatnánk még...ma még nem vagyok kész, vagy valami...

Sziasztok!

Eszter 38+3 és a szülés közt félúton Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Jo reggelt s szep napot mindenkinek!

IronramKép
Köszönöm szepen.

BrillKép
Köszönöm Neked is a reszvetet, igazabol mar jo par napja keszültem irni, de rengeteg dolgom volt meg egy kicsit magam alatt is voltam. Persze mar nagyon hianyoztatok. Megprobaltam visszaolvasni is de egyszerüen keptelenseg.

Megegyszer szep napot mindenkinek!Kép

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Csakegy gyors bekukk a nap megkezdése előttKép

Eszter!
Nagyon sűrű volt az éjszakátok, de remélem Olivér már jobban van, és nem volt komoly ez a hányás, csak valami gyomorrontás!!!
Drukkolok, hogy könnyű és síma szüléssel jöjjön a világra Marci, ha itt lesz az idejeKép!!!

Brill!
Szörnyű, hogy betörtek a szomszédotokhoz...Kép
Köszi, a bátyá már jól van, csak hirtelen megijedtünk, hogy ilyen kis dologból milye nagy dolog lett, de szerencsére úgy néz ki, hogy már túl van rajtaKép.
A kitartásom fogyóban, de muszáy megfeszítenem magamKép
A biztosítóig még mindig nem jutott el a dolog, nem megy az olyan gyorsan, már két és fél hónap telte el a lopás óta, de még mindig az okmányiroda ül rajta, hogy kivonják végre a forgalombólKép, majd csak azzal a papírral lehet menni a biztosítóhoz, ami gondolom szintén nem lesz egy gyors vonat...Kép

Réka!
Köszi, hogy aggódtál, de a jövőhét már jobb leszKép, legalábbis remélemKép
Még van egy hónapnyi clostilom, azt még beszedem, és majd csak utána megyek a dokihoz, most nem is igazán jut erre időm,...bár nem tudom, hogy nekem még ez is miért nem válik beKép

Jucmuc!
Sajnálom a nagymamádat, részvétem.

dido

dido
dido

Eszter!

Jujjj, de izgulok! Fejlemények? Jósolsz, vagy igazi? Drukkolok Nektek a könnyű szüléshez, akármikor is legyen az! Mondjuk szép nap ez a mai egy gyors szüléshez és születéshez, igaz Marcika?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok, Lanyok!
Nem tuntem el egeszen, csak egy kis idore...szombaton meghalt nagyapa, aztan vasarnap hajnalban indulas haza Nagybanyara, temetes, vigasztalas, stb. Es persze mindennek a tetejebe kedden megjott, 44 napra...pedig mar hogy remenykedtemKép
Igyekszem visszaolvasni az utobbi napok termeset, aztan majd meg irok. Remelem szep husvetja volt mindenkinek. Puszi nektek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: