2006.04.12 14:08
2006.04.12 14:58
Jönnék én gyakrabban, ha tudnék, de 2 topic állandó tagja is vagyok, és kevés az időm. Azért ha tehetem, benézek
Sok lenne ez a rengeteg újdonság: nap mint nap ovi, a sok új gyerek, óvónéni, 1-2 hét ovi után Anyu eltűnik pár napra, aztán hazajön egy picibabával... Háááát... Egyenlőre még nem tudom, mit tegyek, gondolkodom
2006.04.12 15:27
De ez csak egy 5let!
valaki biztos fog segíteni, én nem Szabó Gy.-höz járok!
Segíííííts!2006.04.12 16:43
Nekem Dorina áprilisi,Domit pedig utána csak szeptemberben vittem oviba.Először nagyon élvezte,hogy segíthet sokat a tesó mellett,a tesóval kapcsolatban szinte mindenbe bevontam,és igyekezett engem is elkényeztetni az úrfi
És ahogy telt az idő,és látta,nem tudok vele annyit játszóterezni,sem társasozni,úgy élvezte egyre jobban,ha gyerekek közé megyünk,és a végén alig várta az ovit,magától jött el ez az igénye.Hátha nektek is sikerül ez a megoldás.Mert tényleg lehet,hogy összekapcsolná a tesót az ovival,és ha esetleg egyébként is nehezen szokna be,tesótól függetlenül,akkor még rosszul is jön ki,mert az ovitól egy rossz kényszerként élné meg,a tesót pedig tudat alatt is hibáztathatná.de ez csak az egyik lehetőség.Lehet,hogy nem is lenne semmi gond,csak ezt olyan nehéz előre jól tudni.....2006.04.12 20:49
Én úgy látom, ő nagyon érzékeny természet, és persze ragaszkodik is hozzám. Magyarul anyás
Nagyon ritkán van módom másra bízni, néha a nagymamákra, talán emiatt is nehezen oldódó gyerek. A játszón a legtöbbször nagyon jól elvan a többiekkel, nézi őket, de van amikor beszélget velük, játszik is a gyerekekkel. De néha el nem enged maga mellől. Szóval a beszoktatás tutira nehéz lenne most, ráadásul nagy pocakkal, mindenórásan, ez óriási lelki teher is mindkettőnknek.
Milyen a viszonyuk? Jól megvannak? Tudnak egymással játszani?
Lehet red, green, orange, stb. A Dokumentációban van Formázás menü, ott találod a többi színt
2006.04.12 21:54
).Dorina meg csodálja Domi építményeit,rajzait.Nagyon összeszokottak.Volt egy nehéz időszak,mikor Dorina véletlenül nekiment Domi építményeinek,stb.,ez Domit rendszerint kiborította,Dorina meg sajna nagyon akaratos...mindig épp az kell neki,ami Dominál van.Domi meg okos,nagyfiú,meg lehet vele beszélni,de azért van egy határ,hisz ő is egy önálló kis emberke,nem lehet Dorina kényekedvének alárendelni...Ott tartunk,hogy Domi türelemmel nézi a babafilmeket,de Dorina egyszerűen kinyomja Domi rajzfilmjét,vagy macerálja,ha xbox-ozna.Most a hálóból Dorinaszoba lesz,a játszóból pedig Domiszoba.Aludni még mindig együtt fognak az emeletes kuckóban,de szétválogatjuk a játékokat,ki melyikkel játszik,és lesz saját birodalom.Ahol Dorina szétpakolhat,meg babázhat,Domi meg legóvárazhat anélkül,hogy Dóri szétrombolná.Aztán mikor kezdődik a suli,meglátjuk az ágytémát is.Mert olyan édik együtt éjjel,én is úgy szerettem a két hugival huncutkodni éjjel,elemlámpázni,stb.
Szóval az elején egész jól elvoltak,Dorina picurka,Domi a nagytesó.Aztán jött egy korszak,mikor Dominak nyűg lett Dorina,mert épp mászni-járni kezdett,és nem hagyta Domit,de játszani még nem lehetett vele.Na,most megint minden oké,mert már lehet játszani együtt.Gondolom így fognak váltakozni korszakok..2006.04.13 10:44
Nem száguldozni össze-vissza 
2006.04.13 13:50
Nem tudunk menni....Túl szép lett volna....
Eredetileg évekre mentünk volna.Én részmunkaidőben dolgoztam volna,amit csak leheettt volna,akár takarítást is,egy 5csillagos hotelben azért el lehet viselni.A párom nak meg adott volt.Csakhogy állítólag nem olyan fényes a kereset,ahogy azt elképzeltük,én képzeljétek,40ezer Ft-nak megfelelő fizetést kaptam volna egy hónapra!!!!!Hát azért eszem ágában nincs kimenni....Domit csak angol suliba tudtam volna beíratni,egy évre egymillió-nyolcszázerer Ft-ért!!!!!!!!!!!!Na,nem olajsejk vagyok....És egy darabig együtt sem élhettünk volna,csak később,engedéllyel,muszlim ország lévén.A szálloda pedig nem enged be gyerekeket a dolgozóinak szánt lakásokba,így a bérlés havonta 120ezer Ft-nak megfelelő lett volna.Ez annak jó,aki kimegy fix munkára,és még nincs családja....Hát,iszonyú árak vannak.....Az is nagyon visszatartott,ami az USA és Irán közt megy,ez az atomprobléma,hisz szinte közvetlenül Dubai mellett kezdődik Irán.És ha az USA eljut oda,ahol máshol is eljutott,akkor én onnan menekülnék haza ezerrel.Úgyhogy bár szép álmok voltak,valahol titkon megnyugodtam,nagyon nehéz lett volna.Nőként ott kint élni,az én heves mentalitásommal,a férjem egész nap dolgozik,angolul nem tudok,a gyerekem arab gyerekek közt,idegen nyelven kezdi az elsőt....Talán tényleg jobb is így.Vissza kell zökkennem,hogy nem pálmafák közt fogok élni a következő években
.
A szabadba meg nem merek menni a kullancsok miatt.Nekem Domit már 2x beoltották,csak a 3.van hátra,de Dorinát nem akarják,pedig lehetne.Legyek erőszakosabb?Olyan kellemetlen....De így meg nem merek elindulni a szabadba....Pedig régen mennyit sütüttünk szalonnát,bográcsoztunk,és millió kullancs volt bennünk,mégsem lett semmi bajunk.Most meg rémeket láttam,mikor tavaly Domiból a Vadaspark után kiszedtem egyet.Vagyis a dokira bíztam,féltem,mert még sosem csináltam.Nem értem,az ovival miért kell ilyen nagyon erdős helyre menni,és ha kérem,akkor se fújják be a gyereket ellene.....Jaj,legyen már vége az ovinak...Most meg Dorina olyan taknyos,a szemecskéjén folyik ki,most van vele apa dokinál.Neki van csak jogsija,én meg vigyázok itthon a fiamra mert barátka jött hozzá.Vettünk ma Dórinak egy édi rózsaszín szandit,meg egy farmerdzsekit,megzabálom majd benne
Úgy tud örülni a ruháknak meg a csinos dolgoknak,csatoknak,jobban,mint egy játéknak.Anyja lánya

Visszatérve a husira,én Görögország óta imádom a grillhusikat,Balcsin Apu munkahelyi üdülőjében is mindig rablóhusit sütünk,húúúú,de nyaminyami.Itthon kijelöltem egy palacsintasütőt,szénné égetem szinte,azon grillezek
Kaptam Karácsonyra egy tefal követ,azon meg még ki sem próbáltuk
Pedig évek óta sírtam érte.Csak ami a szekrény mélyén van,az mindig elfelejtődik
Megyek,érkezik haza Dóri. 2006.04.13 18:26

2006.04.13 19:47
2006.04.14 12:24
A Horváth cukit én is ismerem, a Rózsa utcában laktunk két évig. Imádtam, a sütik mindenképp nagyon jók, tortát csak egyszer ettem, az is jó volt.
Épp a napokban jött oda hozzám egy házaspár a játszón, hogy ők gyerekszobákba festenek mintákat, kaptam szórólapot, és ha kéred, ref.anyagot is küldenek emilben. Bevezető ár: 3900 Ft/nm, 30/469-3665.
Tavaly pont így voltunk mi is, hogy Balázs nyáron töltötte a hármat, szeptembertől mehetett volan oviba, és szeptemberben született a tesó is
Egyértelmű volt, hogy nem megy oviba, ráadásul ő is nagyon anyás, és nagyon jól elvan itthon. Gondoltuk, bőven elég lesz négy évesen az ovikezdés. Most már úgy vagyunk vele, hogy elég lesz neki két év is az oviból, majd jövőre megy oviba, egyszerűen nincs energiám ovit keresgélni
Ráadásul most kezd úgy látom megnyílni a gyerekek felé, kifejezetten élvezi a játszóterezést, eddig vagy egyedül, vagy velem játszott, most megy a gyerekek után, keresi a társaságukat, és nagyon jól szórakozik
Viszont a felnőttekkel még nagyon bizalmatlan, szerintem ahhoz még idő kell, hogy otthagyjam, persze nem biztos,hogy ilyen nehéz lenne, lehet, hogy csak én gondolom. De én nem tudom elképzelni, hogy a gyerekem sír, hogy nem akar maradni, én meg eljövök, és otthagyom. Főleg úgy, hogy nincs kényszer, nem dolgozni megyek, hanem haza... 2006.04.14 12:46
2006.04.14 21:17
sajnálom a sulit!!!!Pedig gondoltam rátok. 2006.04.15 10:20
És az autó!!!!!!De jó neki
Tegnap hugom is csak irigykedett Dorinára,mikor a kis kuckójából nézte a tv-t,hogy de jóóóóóóóóóó neki.......A torta fini volt,Dóri pedig tudta,hogy Õt ünnepeljük,és csak vigyorgott mindenkire,azt se tudta kire nézzen,úgy örült,nem is számítottam ekkora őszinte örömre tőle.És mikor meglátta,hogy virágot is kap,meg az övé a torta,és mennyi csajos cuccot,teljesen odáig volt,de szó szerint:összerakta a kezét,és álmélkodott,megzabáltam
Szegényt szemcseppezzük,orrcseppezzük,rinathiol,olyan taknyos....
Tömöm vitaminnal.Ja,tegnap voltam az új dokimnál,de csak priviben fogom megírni,ha majd valakit érdekel.Semmi különös,kedves volt nagyon,nagyon jól felszerelt helyen. 

2006.04.15 16:22
(megjegyzem nem értettem miért...) fene azt a kényes ízlésemet. én daubner és ruszwurm párti vagyok... néha szamos. de legjobb a házi!

2006.04.15 17:12
.Aztán a nagy napon odamentünk,és az utolsó meglepetésként a téglalap(utánfutó) alakú akármin,meg a szürke merci mögött egy kisujjamnyi hamburger volt marcipánból,de tényleg,20Ft-os átmérőjű.Én azt hittem dobok egy hátast,gondolhatod, a méretarányok....
Csak pofátlanul széttárták a kezüket,mi meg nem tudtunk mit tenni már,sírógörcs kerülgetett.....Azóta én ott nem adok le tortarendelést formatortára....A sütijük naggggyon fincsi,meg azt a másikat is már lesegettem a neten,amit írtál.Csak a Horváthot válaszottam.Majd legközelebb meg kipróbáljuk azt harmadiknak
Ami ebben a cukiban az egyedüli negatívum volt,hogy a teletubbies-tortára a figurákat,mivel nem sima sablon marcipánok,Németországból hozatják,és 2 hét az érkezésük....Ennyivel előtte kell leadnod a rendelést.Azért ilyeneket a neten leírhatnának...2006.04.16 11:49
2006.04.16 16:23
És mindig is a nagyobbak között érezte jól magát.
Hát igen, Zsoltika is az, bár őt azért rá tudom bízni a mamákra. Erre sajnos elég ritkán kerül sor. Anyósomék vidéken élnek, hozzájuk mondjuk elég gyakran megyünk, és Zsoltika imádja is őket. Nyáron már szeretnénk kipróbálni, hogy náluk hagyjuk pár napra
Eddig még sosem volt tőlünk távol, csak max. pár órára.
Én is úgy érzem, hogy 4 évesen Zsoltika már nagyon jól meg fogja majd érteni, hogy nem hagyom ott örökre, délután megyek érte, és az ovi jó dolog
Változó korszakokra, de hát majd megoldjuk mi is. Én is emeletes ágyat tervezek nekik! Most a Zsoltika ágyát visszaalakítjuk majd rácsos kisággyá, ő pedig kap egy klassz fiús heverőt. Erről már meséltem is neki, várja is az új ágyát nagyon
De ha majd a kistesó is elég nagy lesz, úgy 3 évesen, akkor veszünk emeletest.
De nagyon édesen beszél a kistesóról, várja, és remélem, nem lesz majd nagyon féltékeny...
2006.04.17 10:57
Fogja a cuniját,és mondja,hogy fujj,pisi,biji,és szalad a bilire,ráül,pisilMa pedig kak is ment bele.Egész nap miniszoknya van rajta,és egy szál cuniban szaladgál.Most próbáljuk a bugyit is,hogy húzza le,először én segítek neki.Az éjszakai meg a délutáni alvásnál adok csak rá,és már nem pisil a lakásban sehová,csak a bilibe.Attól félek,ha majd egész nap megyünk kocsival mindenhová,mit csinálunk....2006.04.19 07:04
2006.04.20 09:07
Kismamaruha adás-vétele
2006.04.20 15:38
Volt nagy kaja, pia, vendégeskedés nálunk is, vagyis inkább mi mászkáltunk!

Voltak?
Aztán ráült, és mondogatta, hogy pisike, és mit ad isten belepisilt!
Úgy örültem, meg ő is látszott, hogy büszke magára amiért agyon van dícsérve!De aztán jött a keményebb dió, hogy már nem akarta engedni, hogy visszaadjam rá a pelust!kicsit hagytam, de azért kaja előtt, csak visszaadtam nagy kűzdelmek árán!Ha, már melegebb lenne, lehet nem tettem volna!
sokan mondják rá, hogy olyan mint egy kis deszkás
főleg a kis edzőcipőjével!
Csak nekünk messze van, és ott tényleg sokan vannak mindíg!Viszont van itt Budaörsön egy baromi jó cuki a Hollósy!Nemtom ismeri-e valaki?De az is fantasztikusan finom, és figurás tortákat is csinálnak, meg olyasmi mint a D. Ugyhogy oda szoktunk járni, ha torta ügyről van szó, vagy ha nagyon finom sütit szeretnénk enni!

2006.04.20 16:07
Mit kellett volna?

.Én vissza tudom adni a pelust,de már annyira odafigyel,hogy a kádban,ha tusolunk,kéri be a bilit,és oda pisil,nem a kádba engedi el magát

2006.04.20 19:39
Majd később...
Dubai? 40ezer a nőkenk? Nem rossz...jobb, hogy itthon maradtok. 2006.04.20 19:53

2006.04.20 22:37
De sajnos mi még várunk egy picit a projekt elindításával, úgy 2007 januárjáig.
Már számolom vissza a hónapokat, (néha a napokat.
) és nézegetem a babaruhákat.
)2006.04.21 13:38
Sajnálom, pedig aznapra volt időzítve
Na, mit ad isten térülök fordulok, úgy egy óra múlva egyszercsak eltünik, és pár perc múlva csak azt hallom, hogy anya folyik!
Szerintetek mi??Hát kaka is meg pisi is a lábán le a kis fehér tréninggatyáján végig!
Szóval még valóban az elején vagyunk
Aztán kádfürdő, és már nem tiltakozott a pelus ellen! 

Drukkolok, hogy sikerüljön!!
Én sem Norbizok már egy jó ideje!Most eszem
De ne kérdezd, hogy milyen mert arra már nem emléxem

2006.04.21 15:21
Ma voltam dokinál, de nagyon magas a vérnyomásom, úgyhogy kezdhetek megint izgulni. Majd meglátjuk, szorítsatok! Pont karira lenne a tesó! 
Sajna nemsoká mi is itt tartunk. Egyelőre pelus, majd a nyáron 2006.04.22 20:17
2006.04.22 21:48
Boldog névnapot Neked!
Vigyázz magatokra, pihipihipihi, és nagy gratula!!!
Kérdezted, hogy a tesók hogy vannak egymással. Balázs imádja Gergőt, viszont meg mégjobban
Ha Gergő meglátja bátyuskáját, akármilyen kedve is volt, azonnal kiugrik a bőréből örömében. Balázs nagyon aggódós, gondoskodó, gyengéd. De ha megkérem valamire, szinte soha nem segít, csak ha neki is kedve van
/ például ha Gergő nyűgös, nyafog vagy sír, és épp nem tudok menni hozzá, megkérem Balázst hogy annyit tegyen csak meg, hogy ott játszik mellette. Na, ilyenkor tuti, hogy elmegy jó messzire, pedig ez használna Gergőnek.../ De szívesen vigyáz rá a pelenkázón, amíg én egy pillanatra elfordulok, nagyon figyeli, mi minden történik egy ilyen kicsi emberrel, és érdekli minden kisbaba. Egyedül akkor nem tolerálja, hogy a tesónak is kell az anyja, amikor éjszaka fölébred, és ő is hozzámbújna, de épp Gergőt szoptatom. Ilyenkor ráadásul nekem is kevesebb a türelmem, így ezek nem a legjobb perceink, szerencsére ritka az ilyesmi. 2006.04.24 12:27
Hajrá!! 
2006.04.24 13:17
hogyne hiányoztál volna??!!Csak mondtad a múltkor, hogy bokros teendőid miatt nem tudsz annyit jönni!De jó, hogy írtál végre!Andriska nagyon ügyi a felüléssel,kocsit eldugjuk
Sokan voltak nagyon, de annyira jó hangulat volt mindenki táncolt mindenkivel, ott volt Darnyi, Kovács Ági,meg egy pár evezős, szóval nagy parti volt
Nagyon nagy gratula!!!!
azért már "élvezzük" a dolgokat!Tegnap ebéd után betettem aludni, de olyan meleg volt, hogy gondoltam nem kell gatya elég a pelus!Fúúú, ne tudjátok meg mire mentem be, hogy megnézzem alszik-e már!Az ágy összekenve kakával, a pelus kidobva az ágyból!A lepedő,az ágyrácsok, fejvédő, takaró, macikák mindenen volt kaka!

Kellett rá gatya!

2006.04.24 15:36
2006.04.25 09:58
2006.04.25 10:08
Nekünk is volt ilyen.....Én csak nappalra gahyom pelus nélkül,éjjelre meg a napközbeni alváshoz adok rá pelust,kintre meg változó,attól függ sokáig vagyunk-e lent,hova megyünk.Pl.nem lenne jó,ha kocsiban tiszta pisi lenne az ülés,mert abba hogy ültetem vissza.És van,hogy egész nap úton vagyunk.Úgy sem megy még nagyon a pisi,hogy leguggoljon,ezért utcán is macerás lenne,nem tudja még olyan sokáig tartani.Itthon jól begyakoroljuk,hogy tudja tartani a bilire ülésig,aztán jöhet a következő lépés.Most ott tartunk,hogy tartja a pisit-kakit,amíg bilire nem jut.Fogja a nunit
,és szalad hozzám,nekem szól,hogy piszi.Eljutunk majd odáig is,hogy a bili felé szaladjon
De legalább már nem folyik a lábán,hanem tartja.Elég jól és hamar ment,azt hittem, több pisi-kaki lesz a lakásban.Most hétvégén ugyan felfüggesztettük a gyakorlást a tatarozás miatt,de mától újra elkezdtük.Külön raktuk a két lurkót.Most láttuk Domin,mekkora szüksége volt már erre.Eddig nagyon jól összecsiszolódtak,de már kellett Domcsinak a saját társasokkal,legókkal egy kis kuckó,és hogy ne leygen elnyomva.Mert ugye Dorina egyszerűen kikapcsolja Domi játékát,meg hisztizik,ha Domi a sajátját tévézi.Most van külön kuckó.Domi úgy örült,mikor meglátta,barna macis szobája lett,olyan kis angol iskolás-egyenruhás komoly gyerekszoba,nagyon édi.Önállóan rendet tart,nagyon édi.Le kellett vakarnunk a tapétát,ami volt,aztán a két réteg falfestéket,egészen betonig kapartuk,a kezem kész volt,ott bőgtem éjjel az ágyban.Nagyon szokott fájni a kezem,még röplabdás koromból,állandóan ínhüvelygyuszim volt,most is kikaptam...
Aztán magunk tapétáztunk,férjem villanyt szerelt,bútorokat,én plafont festettem,első tapétánknak elég jó is lett
Dorina meg állandóan ott lenne bent vekle,nehéz lesz neki megszokni,állandóan Domizik...Vettünk neki is az Ikeában ágykeretet védőráccsal,csak 5ezer volt összesen,70x140-es,nagyon édi.Nem akartunk még neki nagy ágyat,akkora helyet elfoglal,és mire belenő,szétpisili a matracot...
Most az a heppje a kisasszonynak,hogy mindent felborít,hogy ráállhasson a tetejére mindennek,életveszély.....
Vásárolni vele katasztrófa,nem akarja fogni a kezem,megbolondulok ettől a korszaktól.Földhöz vágja a kiflit a járdán,direkt megy lefele a járdáról....
Jaj,de jó,az is kis fogyi
Mi is elmentünk volna mozizni egyet,aztán ki tudja hol kötünk ki,ha végeztünk volna a szobával hamarabb. 2006.04.25 16:40
2006.04.25 17:57
Elég sz..rul vagyok, a vérnyomásom még mindig magas, viszont kaptam gyógyszert, amit mindig szednem kell. Vettek kenetet meg rákszűrés meg mindent! 7 mm hosszúságú a mütyürke
5 hetes és 2 napso, persze még nem nincs szívhangja sem. Holnap kell telcsiznem az eredmények miatt, aztán majd meglátjuk mi lesz. Remélem, hogy átmeneti csak a vérnyomás-gond. Ha nem, akkor ez is tuti császár lesz. Mármint, ha eljutok odáig. Egyébként dec. 22 az első dátum, úgyhogy elvileg karira lesz babó
Attila nagyon örült neki, én kicsit kétkedő voltam, hiszem Blanka is még olyan pici..így viszont szinte együtt nőnek majd fel.
Köszi, hogy mi vár rám...főleg ezt kb egy hatalmas pocakkal 
Blanka már most kikészít, annyira elfáradok...bizti a terhességtől van, de kb. 8-ra kész vagyok. Hullaként fekszem a kanapén. 2006.04.26 12:33
Délelőtt megpróbálom itthontartani, mert főzni sem árt néha, meg a lakás is szalad, ráadásul Gergő a játszó zajában nem tud olyan jókat aludni, mint itthon. És neki jobb is szerintem, ha itthon is vagyunk, mert mozoghat kedvére, az utcán mégsem tehetem le, és egy idő után elege van a kocsiban ücsörgésből. Tegnap így is letettem pár percre a homokozóba...
Jó, hogy jössz néha, ősziekhez már be sem nézel?
Gergő még csak kúszik, mint egy kis kommandós, néha teljesen eltűnik a szemem elől egy pillanat alatt
2006.04.26 15:31
na hát nálunk azért még tényleg a kezdeteknél vagyunk, mert tartásra még nem jött rá, szól ha már csorog, hogy anyaaaa folyik!
De akkor már ugye hozhatom én a bilit?!
sokkal jobb érzés olyanba lenni amit te magad csináltál, mégha fájt is a kezed tőle.
hát most én is kifehéredtem újra vagy már egy hónapja nem voltam!de a jó időben valamit talán fog a nap rajtam, néha ha éppen le tudom rakni a hátsóm egy kicsit, akkor kiülök a teraszra, és süttetem magam
Nekem is az tetszett a legjobban, így azért azt választottam.Eszti is rá van állva a békákra. Van a Belgának az a száma, hogy "Zsolti a béka"!Na, hát arra örjöng úgy tetszik neki, már fel is vettük a VIVA-ról vidóra, hogy néha berakjuk neki.Táncol, pörög-forog rá, és közbe nagyokat kacag, és énekli!Besz@rás.De az időpont miatt bocs, én azt a napot programoztam be elküldéshez, így nemtom mi lehetett!A lényeg azért, hogy megkapta!
vigyázz akkor azért a meleggel is.Biztos minden rendben lesz
De jóóóó
Azért gondolom, hogy elfáradsz így Blanka mellett, az első terhesség könnyebb,mi?
ügyes kispasi2006.04.26 17:32
De a vérnyomásodat tényleg jó lenne,ha helyre raknák,hogy szép lehessen ez a 9 hónap.Mert szép az mindenképp,de mégis más,ha az ember kellemesen éli meg,nem?Nekem még Domcsival is nehéz volt,hogy terhesen nem vehettem ölbe.Nem értette,pedig tudta,hogy jön a hugi.Magyaráztam is neki,megértette az okát,nem is erőltette,de láttam,nagyon hiányzik neki,hogy anya felkapja.Pedig akkor ő már 4-5 éves volt!
Holnapra nagyon drukkolni kell,Domcsi kérte,mert jön az oviba ugrálóvár.Múltkor is az esős-szeles idő miatt maradt el,hát most nagyon várják.Mi meg a hétfői Állatkertet.Ha valakinek van kedve,mi megyünk családostul,hátha összefutunk ismerős arcokkal!!!Rossz időben talán el tudom csalni apát az állatkerti játszóházba.Nem épp a legolcsóbb,de annnnnnnyira tuti.Volt már valaki?Benti homokozó,igai patak ahol pecázhatnak,hatalmas fatörzs, a tetejéről csúszda,kimotorok,mindez fedett téren,állati.Rossz idő esetén ezt gondoltam mint május elsejei program
Egyébként Dóri is így kezdte,fokozatai voltak: 
Építkezést mikor kezditek?
Nekem mindkét gyerkőc sokkal nyugodtabb lett utána.