A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

OrsiKép

A János kórház egyik orvosával volt egy rossz tapasztalatom, bár ez csak 1 vélemény 1 orvosról.

Még valami, útravaló:
Bármit is mondd majd az orvosod, jobb ha még néhányat megkérdezel, fõleg, ha valami komoly dologról van szó, tanulj az én példámból és ne légy naív!

Sok sikert!
Nikie
nikie

Köszi Nikie...

akinél én voltam nagyon rendesnek tûnt, de mindenképpen beszélek más orvossal is... aztán ha semmi ötletem nem marad a mamámmal, mert õ is orvos, de meglepetésnek szeretném a kis unokát Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Doris!
Lehet hogy igazad lesz! Már érzem, mindha szúrkálodna, fájna ott lenn! Kép Kíváncsi vagyok mennyi lesz reggel a hõm! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Orsoly!

Hát ellentmondok ismét.
Nos, neked is 35 feletti a ciklusod, és mérted a hõdet, ugye? Megmutattad a dokidnak és rendben volt minden? Jó lehet! Most terhes vagy, vagy már megszületett, gondolom.
De ismétlem: nem mindenkinek jó a hõgörbéje, és 35 feletti ciklus esetén nagyobb a valószínûség! A te eseted kivétel és biztos még soknak is. De a biztonság kedvéért jobb mérni, nem igaz, hogy 1-2 hónapot nem lehet kibírni!
Én sem fogom tovább mérni, minek?

A másik amit írtál, hát azon kicsit kiakadtam. Ha az orvost nem érdekli a hõgörbe, hát az nagy baj! Ez épp olyan mintha a peteérés, vagy a tüszõrepedés nem érdekelné, mert végsõ soron azért mérjük, nem játékból. Milyen orvos az? Szerencsére ilyen dokival még nem találkoztam, de nem is akarok!

Nikie
nikie

OrsiKép

Úgy látom, egy kicsit meg vagy zavarodva a topik témáját illetõen.
Szóval ez egy olyan topik, ahol azok a lányok vannak, akik szeretnének kisbabát, de nem sikerül.(Innen a topik címe: "ma megint megjött")
Ezért aztán a legtöbbünknek szedni kell valamilyen hormongyógyit vagy van, akit meg kellett mûteni, megint mások mesterséges megtermékenyítésre járnak most és van aki lombikprogramban vesz részt.
Így aztán Dorisnak sincs még kisbabája, de reméljük hamarosan lesz, mint ahogyan mindannyiunknak, hiszen nagyon sok olyan példa van elõttünk, aki szintén itt kezdte és már boldog kismama.

Remélem, miután elkezdtek próbálkozni, Nektek hamar sikerülni fog és Te is boldog kismama leszel!Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Most olvastam mit írtál!
Csak 1-2 hónapig kell mérni, nem tovább!
Ha ennyit sem tudnak megtenni a babára várók, akkor hogy lesz türelmük késõbb? Csak 1-2 hónap, nem év??!!

Nem értitek?

Nikie
nikie

OrsiKép
Kellemes elõkészületeket az esküvõre és utána is minden jótKép Tudod ebbe a topikba többnyire azok a Lányok írnak akik babát szeretnének de eddig még nem jött össze... Persze vannak már köztünk szerencsések is, akik KismamákKépKépKép Sajna én még nem dicsekedhetem babával, de remélem hamarosan elérkezik ez az idõ isKép Egyébként elsõ babán "dolgozunk"Kép A kislánykát illetõen pedig csak bíztatni tudlakKép Nincs szabály a családfát boncolgatva, sok lány után is nyugodtan sikeredhet egy fiúcska és természetesen fiúk után is jöhet még leányzóKép Kívánom, hogy mindkettõ sikerüljön de lényeg, hogy egészséges legyenKépKép
Próbáld meg a hõmérõzést mert hasznos lehet, de ha úgy érzed, hogy stresszel a dolog akkor hagyd a csudábaKép
GittaKép
Holnap majd kíváncsi leszek a hõdreKép

Puszi: Doris
doris

Orsi!

Nekem van egy jó orvosom, de nekem az elsõ gyerekem nem tervezett baba volt, így nem tudom, hogy akkor hogyan viselkedik, ha gondok vannak. De én szertem õt. Nem hiszem, hogy gond lenne.
Dr. Hetényi Gábornak hívják. A Váczi úton van, de a pontos számot nem tudom. A telefonszámot holnap tudnám megadni.
Az István Kórházban orvos, így ott szülnél.

Nelli
nelli2

NikieKép

Te miért húztad így fel Magad ezen a hõmérõzés témán?
Aki akarja méri, aki nem, nem méri. A véleményét, a tapasztalatát és az érzéseit ezzel kapcsolatban meg mindenki elmondhatja. Orsoly úgy találja így visszatekintve, hogy õ nem sok hasznát vette. Ez az õ tapasztalata és véleménye, és nekünk örülnünk kell, hogy megosztja velünk. Így aztán a sok tapasztalat és vélemény hallatán mi is okosabbak leszünk.

(Az pedig csak jó, ha olyan dokid van, akit érdekel ez a téma, de hidd el, a legtöbb nem veszi túl komolyan.)

Zsuzsu
zsuzsu

NikieKép OrsolyKép
Remélem nem kaptok össze a hõmérõzésen... Csak megnyugtatásképp írom, hogy Mindkettõtöknek igaza van abban amit mondKép Lényeg, hogy nem szabad stresszelni a dolgon, ha mégis, akkor szüneteletetni kell a méricskéléstKépKép Egyébként meg nem mondhatnánk, hogy túlságosan megeröltetõ dolog lenne fõként, ha a cél lebeg a szemünk elöttKép

doris

NikieKép

Még egy adalék a témához: én fél évig mértem. Szóval nem vagyok megrögzött "hõmérõzés ellenes".KépSõt, egyáltalán nem vagyok hõmérõzés ellenes.Kép
Most viszont úgy érzem, nekem jobb, ha egy kicsit nem mérem, sõt az még jobb lenne, ha errõl az egész témáról el tudnék egy darabig felejtkezni. Remélem, most a nyaralás alatt majd sikerül.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Csajok !

Ne vitatkozzatok a hõmérõzésen !! Van akit megnyugtat, van akinél éppen az ellenkezõjét éri el és felzaklattja. Ez egyén függõ. Nekem azt mondta az orvosom, hogy ha stresszelõs vagyok akkor ne mérjem, mert úgy sem ad értékelhetõ adatokat az idegesség miatt, és csak félrevezet, de ha megnyugtat, hogy egy kicsit is tudom, hogy mi zajlik bennem akkor Õ szívesen végignézi velem. Szerintem ez a jó hozzáállás.
Nekünk is e szerint kell eldöntenünk, hogy csináljuk vagy nem.

Edit
Gratulálok a vizsgádhoz, nagyon ügyes voltál. És fõleg ebben a kánikulában....

CatEye

Cat
Kép
cateye

Nelli!
A Hetényihez jársz! Õt én is csak dícsérni tudom: amikor elhalt a babám és a saját nõgyogyim mondhatjuk hogy tojt az egészre és azt mondta hogy ha elindul a vetélés menjek be az ügyeletre, mondtam hogy ez így nekem nem jó. Õ elutazott így nem végezte el a mûszeres befejezést, mondta majd ha visszajön, én ragaszkodtam hozzá hogy hozzon össze a helyettesével: Hetényi volt. Telefonon tisztáztunk mindent hogy mikor mi a teendõ ha kicsit vérzek ha negyon vérzek, stb. Még jó mert megindult, és tényleg riasztanom kekllett a Hetényit. Elõször találkozott velem, és nagyon kedves volt, és empatikus, tapintatos és vigasztalt. Az új saját nõgyogyim a kollégája az Istvánban és õ is szereti, és a Kális nõgyoyim is nagyon-nagyon dícséri a Hetényit, és nekem is csak pozitiv emlékeim vannak róla.
Marcsi

CsajokKép

Már csak egy napot dolgozok és megyek szabadságra, két hétre.Kép
Egy rossz dolog azonban van, hogy két hétig nem "látlak" Benneteket. Aztán meg majd gyõzöm behozni a sok lemaradást és majd kapkodom a fejem, hogy milyen sokan babásak lettek!!!KépKépKép
Holnap még leszek délig.

DorisKép
Off: állásügyben mi újság?

Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
De jó NekedKépKépKép Persze nem panaszkodhatom, én már pihentemKép Nagyon jó pihenést és kikapcsolódást kívánok NektekKép Köszi kérdésed. A vezérigazgatónk szabadságon van ezért hírzárlatot rendeltek el...ismerõs révén érdeklõdtem a téma iránt. Van aki cáfolja, van aki azt mondja az én nevem nem merült fel...majd meglátjuk. Viszont most már teljesen nyugodt vagyok, mert eldöntöttük a Párocskámmal, hogy ha mégis "listára" kerülnék, akkor betegállományba megyek. Most már nem mondok le a baburól és nem vagyok hajlandó semmilyen indokkal halogatni a kérdéstKépKép Köszi mindentKép Ha tudok valamit akkor mindenképp szólokKépKép Megkérdezhetem, hogy merre mentek nyaralni?

doris

LányokKép
Én csak annyit mondtam, hogy 1-2 hónapig elég mérni, hogy az orvos tudja elemezni. 1-2 hónap, aztán felesleges is mérni, legalábbis én így tudom, miért méritek tovább?
Hosszú távon tényleg idegesítõ lehet, én sem fogom mérni hosszan, fõleg, hogy jön a nyári bulizások,Kép hajnalig tartó mulatságok ideje, és akkor már 6 órákat nem fogok tudni aludni, és nem fog egyáltalán érdekelni az egész "mennnyi lesz a hõm?" kérdés! Én mértem 1 hóig, tovább nem, mikor fogok akkor ellazulni?
Persze több hónapban történõ mérés biztosabb eredményt mutat, de tõlem kérte a dokim, hogy mérjem 1 hóig. Megtettem!
Bocsi, hogy kicsit kiakadtam!

Nikie
nikie

OrsiKép
Még egy dolog eszembe jutott... Ha már kigondoltad, hogy melyik korház szimpatikus (vagy konzultáltál valakivel) akkor megteheted, hogy az adott korház topikját végigböngészed és rákérdezel ott a lányoknálKép Biztos segítenekKép Én a Margit kh.-as topikba írogatok és gyakran kérnek tanácsot ott isKép

doris

Nikie! Nem akartalak felhuzni ezzel a temaval. Ahogy zsuzsu irta, ez az en velemenyem, neked attol lehet masKép Csak pl elkepzeltem hogy az unokanoveremek elhataroztak a gyereket, elso honapban osszejott nekik, akkor miert mericskelt volna. Ha nem jon ossze vagy fel evig, hat mericskeljen, de elobb en ugy gondolom nem erdemes. Es a noi ciklus szerintem nagyon valtozo, tehat ha 1-2 hoig meri az ember, az nem jelenti azt hogy utana mechanikusan minidg ugyanolyan lesz. Ezt csak abbol a masfel ev tapasztalatabol mondom, amit ateltem, amig osszejott ez a baba. Kép

orsoly
orsoly

OrsolyKép

Az unokanõvérednek milyen ciklusai voltak?

Nem olvastad el figyelmesen, amit írtam.
Ha 25-35 között akkor felesleges is mérni, bár akkor is lehet gond, de kicsi a valószínûség!
Csak azt mondom, hogy nem mindenkinek jó a hõgörbéje, és 35 feletti ciklus esetén nagyobb a valószínûség!
Azért mert neked jó volt a görbéd, másnak lehet rossz!

Nikie
nikie

DorisKép
reméljük, hogy nem leszel a listán, de ha mégis, akkor tényleg jó ötlet a táppénz. Aztán meg mostmár úgyis hamar sikerül a babu.Kép

Mi Franciaországba megyünk nyaralni, le az Óceánhoz. Egy nagynéném lakik ott, szóval a szállásunk így ingyen van, meg amúgy egy fantasztikus nõ, olyan igazi szupernagyi féle. A férjem imádja!
Útközben meg megállunk Németországban és 2 napig a fõnökömnél leszünk. Tudod, az évek alatt baráti kapcsolat alakult ki köztünk és én egyedül, üzleti utak alkalmával, többször is voltam már náluk, ismerem az egész családot is.
Most majd õk is megismerik az én családom egy részét, a férjemet és a nõvéremet, mert õ is jön.Kép

zsuzsu

ZsuzsuKép
Ez nagyon klasszul hangzikKép Érezzétek nagyon jól Magatokat és romantikázzatok sokat-sokat-sokatKépKépKép

doris

Csao Lányok! Megyek haza.
(Illetve a Mamutba a nõvéremmel, mert állítólag nagy nyári leárazások vannak!Kép)
A férjem azt mondta, hogy csak óvatosan...KépKépKép (mármint a pénztárcámmal)

zsuzsu

MarcsiKép
Bocsika, azonnal megírtam ám Neked a válszt, de csak most vettem észre, hogy nem küldtem el...talán öregszem, vagy a szerelem teszi?KépKépKép

doris

sziasztok Lányok!

eddig nem írtam, de sokat olvaslak Benneteket!
nagyon jó, hogy van egy ilyen hely, ahol sok hasonló emberrel találkozhatok!
több kérdésem is volna:
én még elõtte vagyok a nagy eseménynek, de már 26 éves vagyok.
szerintetek nem késõ ez még az elsõ babához?
és vajon van-e köztetek, aki Bromocriptint szed:-)?
nekem hyper a prolaktinom sajna... :-(
bár most elég jól lecsökkent az érték.

eddig nagyon féltem az egész témától, a szüléstõl rettegtem halálosan, de ahogy olvasgatlak Benneteket, rám is átragadt az optimizmusotok, és mostmár alig várom, hogy "úgy" legyek!
addig is viszlát ebben a topicban, késõbb a friss kismamák közt, remélem!
üdvi: dudus
dudus

Sziasztok,

Panka Kép Kép Kép Gratula a babához!
Néha azért irjál nekünk, hogy miket érzel meg ilyesmi!!

MjMoni Kép Zsuzsu Kép, és akik Fábián doktorhoz jártok, nem tudjátok pontosan mikor jön vissza a szabadságáról? Be kellene mennem hozzá egy receptért a kórházba 29-30.-a körül.

Ja, Zsuzsu, én is 1-10. napig szedem a Clostit, napi 1 szemet. Bár a baba még nem sikerült, az elõzõ ciklusban szép tüszõt csinált. Most megint igy próbálkozunk.

Palástfüszakértõk Kép
Az én gyógynövényes könyvem csak annyit ir errõl a növényrõl, hogy a menstruációs vérzés mennyiségének a csökkentésére használják. Más hatása is van?

Puszi: Tücsi
Tücsi

Szia Dudus Kép

Üdv. minálunk! Ha lecsökkent a prolactinod, hamarosan meg is lesz a pocaklakó!
A 26. év nagyon optimális a babához. Ahogy a táblázatban látni fogod, itt a fiatalabbak táborát gyarapitod...

Tücsi
Tücsi

Doris!
Hát nem tudom, én is kíváncsi vagyok. Most már semmit sem érzek, pedig olyankor sokáig szoktam érezni, nem csak pár percig. Na, majd meglátjuk! Kép

Edit!
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz! Kép

Zsuzsu!
Bár még van egy napod, de azért jó pihenést kívánok már most neked! Kép Én nem férek be valamelyik bõröndödbe? Kép De jó nagy legyen ám! Kép

Dudus!
Üdv közöttünk, de ne maradj sokáig! Kép

Lányok!
Végre bekötötték itthon az ADSL-t! Net amikor csak akarom! Szuper! Kép Fõleg iszonyú gyors! Kép Hol van már az ISDN, a modem! Kép Kép

Jó éjt mindenkinek! Sok babás álmot! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Kedves Lanyok, Edelweiss Kép

Nagyon jo sarganak lenni, de sajna mar a 12. ciklus 7. napjan tartok (pentek a 7. nap)
Elore is koszonom.
Zsuzsu Kép
Igerem, jelentkezni fogok! Jol esett, hogy hianyoltal Kép
Holnap megprobalom bepotolni az elmaradtakat. Bizti tartani fog vagy ket napig KépKépKép
Jo ejt!
Galuska

KépKép
galuska

Dudus! Szia, remélem neked is hamar összejön a baba. én is szedek Bromocriptint, bár most nekem is normális értéket mutat. DE az orvos szerint kell a terhesség 10. hetéig szednem. Reméljük ez hamarosan igy lesz.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jó reggelt lányok!

Dudus, Üdvözöllek itt, közöttünk. Azt mondják, hogy 30 év alatt illõ az elsõ babát megszülni, így nem vagy elkésve. Szerintem nagyon jó idõpontban vagy.

Képzeljétek, néhány hónapja bizonyos idõközönként nagyon fájt a bal oldalam, amikor siettem. Már azt hittem, valami belgyógyászati problémám van. Én korábban nem nagyon figyeltem a testem mûködését. Valaki megkérdezte, hogy ez nem lehet a pé. miatt. És tényleg. Azóta figyeltem, és mindig félidõben kezd el fájni. Tegnap is éreztem, és a nyák is a megfelelõen alakul. A 13. napon voltam.
Jó lenne, ha ez mindig így lenne, legalább jelezne, ha a félidõ környékén járok. Még hõmérõzni sem kellene.
Drukkoljatok, hogy sikeresek legyenek ezek a napok!

Edelweiss,

Nincs valami pozitív híred a számunkra?

Nelli
nelli2

Sziasztok LányokKép Szé jó reggel MindenkinekKép
DududsKép
NyugiKép Nagyon jó korban vagy egyébként pedig az az ideális idõpont a gyermekvállalásra amit Te annak érzel. Persze orvosilag szerencsés ha 35 év alatt szüljük meg gyermekeinket... Én már biztosan 30 felett fogok szülni de nem hinném, hogy ez "késõi" idõpont lenneKép
Sok sikert kívánok és ne maradj itt sokáig hanem mielöbb költözz át a "Friss..."-be.
GaluskaKép
Mi van veletek? Nem írtál semmit magatokról...
SienKép
Olyan rég jelentkeztél már... Jól vagytok? Állás ügyben mi hír?
CipómamaKép
Bízom benne, hogy jól vagytok... Vigyázz nagyon MagatokraKép
EdelweissKép
Mi újság? Ugye semmiKépKépKép
MarcsikaKép
Ugye nincs rossz kedved?Kép

doris

Joreggelt lanyokKép

nikie! Na mar kicsit tulveseztuk a temat, de hat vegulis hely vanKép Szal unokanoveremnek 24-26 napos ciklusai vannak. Igy meg akar merhette volna is. Nekem a mostani baba elott 35-36 naposak, de elvileg minden ok volt. Es ha jol megnezed, itt ebben a topikban majd minden lanynak teljesen normalis havi ciklusa van, es megis problemasak sajnaKép Ha pl Zsuzsut nezzuk (bocsi zsuzsu hogy veled peldalozomKép), neki rendszeres 29-30 napos ciklusai vannak (ha jol remlik), es megsem voltak peteeresei. Vagy ilyen volt pl Beszti is. Szal a rendszeres mensi meg nem jelent semmitKép

Zsuzsu! Tiszta szivembol irigyellek, foleg az ocean miattKép

orsoly
orsoly

SziasztokKép

Nem tudom MarcsikánakKép jó kedve van-e, remélem igenKép

Nekem viszont elég rossz. Tegnap mensi szerû görcseim voltak, de semmi nem jött, ma sem, se barna, se piros.
ÉS már a 34.napon vagyok, igaz 34-35 szokott lenni, de akkor is mi van, legalább barna lehetne. Tegnap rosszul láttam, éreztem. Hát nagyon ki vagyok bukva, ezért is voltam tegnap egy kicsit más..

Nikie
nikie

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Doris!
36,8 Kép akkor ez már valószínû, hogy anovulációs ciklus. Kép Kép Nem hiszem, hogy ebben a hónapban lett volna pé-m. Kép

Nikie!
Barna??? Kép Itt mindenki a barna rémtõl retteg, az tuti gondot jelent! Ne akarj barnásozni!!! Kép

Lányok!
Végre egy reggel, amit nem panaszkodással nyitok! Kép Jó a kedvem, eldöntöttük, hogy hová megyünk nyaralni! Már csak az a lényeg, hogy legyen még ott hely! Kép Nagyon remélem, hogy nem késtünk még el a helyfoglalással! Kép Szeptember 14-én megyünk nyarali, bár üröm az ürömben, hogy pont akkor fog megjönni. Kép Bár kivételesen reménykedem, hogy addig csúszik legalább 5 napot! Kép Utána legyen napra pontos! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

üröm az örömben! bocsi

Gitta
gitta

Sziasztok lányokKép

Köszi, hogy tegnap gondoltatok rámKépA legmelegebb idõszakban volt a vizsgám, majd meghaltam az autóban a 3/4 óra alatt. Jól megmosta a fejem a végén a vizsgabiztos, de nem érdekelt engem, csak "M" kerüljön a papíromra.Kép Tudjátok, innen Csongádról autóval 1 óra az út, általában 3 tanulót visz az oktató, 1 órát számolni kell a hazaútra is. Átlagosan 5 órát vett el az idõmbõl a vezetés alkalmanként. Jó hogy vége, mert nagyon fárasztó volt.KépKép

Rossz hír az, hogy a hõm még mindig lenn csücsül. Nem is biztos, hogy pontosak a mérések, és rosszul is aludtam. Na mindegy. Majd lesz valahogy...Kép

Tegnap este lementünk a Tiszára fürdeni a párommal. Isteni volt a víz!KépCsongrád a Körös-torkolatnál van, és nagyon szép, homokos a folyópart. Egy kicsit sikerült ellazulni a nagy izgatlmak után.KépKép

Jó hír az, hogy a pénzünket visszakaptuk, mert kivertem ám a huppot! Valamilyen nyugis helyet keresünk egy másik nyaraláshoz. Csak valamilyen olcsóbb helyet kellene, mert autót is szeretnénk venni. Tudtok valamit?

NikieKép

Köszi mégegyszer a segitséget. Igaz hogy nem lett útlevél, de nem szomorkodok. Biztos, hogy sokkal jobb helyet fogunk találni.

Puszi: Edit
Edith

Sziasztok !

Niki
Szerintem örülj, hogy nincs barna rémed. Nekem ha egy hónap lenne nélküle már repesnék örömömben. Azért kíváncsi leszek a hétvégi fejleményekre. Örülnék ha nem barnáznál, mert az nagyon nagy elõrelépés.

Gitta
Kezet foghatunk, nálunk Chello-t szereltek fel otthon a múlt héten. És ez a topic volt az elsõ amit felvettem a Kedvenceim közé !!! Megszûnik végre a kíváncsiskodó fõnök, és a leskelõdõ kolléganõ.

Zsuzsu
Nagyon-nagyon jó nyaralást kívánok, és sok-sok élménnyel térjetek haza!

Dudus
Üdv. körünkben, és mielõbbi zebrásodást kívánok Neked !

Szerintetek normális, hogy a ciklus 5. napján 36,9 a hõm. Vagy a nagy meleg miatt van ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Én is üdvözlök minden új lánytKép

ZsuzsuKép

Jó nyaralástKép

GittaKép

Ti hová mentek?

Pussz, Edit
Edith

Sziasztok!

Gitta!
Ez nem jó akkor, hogy a hõd egyszinten maradt. Az én hõm 36,7-re ment csak fel és ma vagyok a 19. napon. Szóval az enyém se jó és ebben a ciklusban nem is reménykedek.

Edith!
Gartula a vizsgádhoz!

Edelweiss!
Már nagyon kíváncsi vagyok az erdményre!Kép

Dudus!
Még nem késtél le semmirõl. Remélem hamar összejön a baby!

Zsuzsu!
Jó nyaralást nektek!

Rita!
Hova tüntél?

Puszi

Andy
Andy

Cateye!
Jól mûködik a chello?

Edit!
Eddig úgy néz ki, hogy Olaszország, Bibione, de attól függ, hol lesz hely!

Andy!
Hát igen. Az enyém egész hónapban csak 0,1-0,2 fokot változott! Azt sem a jó idõpontban.

Üdv:
Gitta
gitta

EdithKép
És nektek is lányok mondom, hogy a júl.végén-aug.elején mi és még egy páran megyünk a Velencei-tóhoz. Igaz sátorral, de aki szereti, annak jó. Akinek van kedve csatlakozhat, dumcsizhatnánk is, de azért lesz idõ mindenkinek a saját párjával is foglalkozni.

CateyeKép
A barna tényleg nem jó tudom, de akkor meg mi van?
Az otthoni Internet tényleg sokkal jobb. Nálunk az otthoni hálózattal volt egy kis gond, de aztán sikerült megoldanom a problémátKép

EditKép
Örülök, hogy végre itt vagy!

Nikie
nikie

Sziasztok Lányok! Jó reggelt!

GaluskaKép
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél, de most meg én tünök el egy darabig. Na de csak egy nyaralás erejéig.Kép
Hát nagyon érdekesen alakul a ciklusunk. Bnemethm is, Te is és én is ma vagyunk a 8. cn-on. Ez tuti jelent valamit.KépCsajok, most húzzunk bele, aztán lehet, hogy sikerül az "egyszerre jöttünk, egyszerre megyünk" tervünk.Kép

DudusKép
Üdv körünkben.Kép A 26 év szerintem ideális, ne aggódj!Kép

TücsiKép
Én úgy tudom, hogy Fábián doktor még két hétig, azaz júli 28-ig lesz szabin. A magánrendelõjében aug. 2-án rendel elõször, de a kórházban szerintem már hétfõn, azaz júli 29-én.Kép
Én ebben a hónapban a 3-7. napig szedtem napi 2 gyógyit. Na majd meglátjuk, hogy alakul a dolog.Kép

GittaKép
A bõröndök térfogatát már így is csökkentenünk kell, különben nem férünk be a kocsiba.Kép De azt megígérhetem, hogy gondolatban mind ott lesztek velem.Kép

NelliKép
Az nagyon jó, ha érzed a pédet, így legalább tudod, mikor kell akciózni.Kép Drukkolok, hogy most sikerüljön.Kép

OrsolyKép
Jól mondod, nekem ált mindig a 30. napon jön meg, semmi barnás dolog, uh-on is minden rendben, még a hõm is felmegy - igaz csigán -, de még sem volt pém. Szóval sajna a rendszeres ciklus még nem minden!
Remélem, Te jól vagy. Gondolom így kismamaként még nehezebb elviselni ezt a meleget.

EditKép
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz!
Biztos sikerül majd találni valamilyen jó nyaralóhelyet. Bát tõletek Horvátország egy kicsit messzebb van, de szerintem az nem olyan drága és gyönyörû. Mi az elmúlt két évben ott nyaraltunk.
Vagy Ti inkább Mo-on szeretnétek nyaralni? Ha igen, akkor abban Doris a szakértõ, õ nagyon szép helyeket ismer.Kép

CateyeKép
Köszi a jókívánságokat.Kép

NikieKép
Annak tényleg csak örülni kell, ha nincs barna trutyi, az jót jelent, ne aggódj.

MarcsiKép
Hogy vagy? Dolgozol?

Zsuzsu
zsuzsu

Jó reggelt Lányok!Kép

EdithKép Gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyi voltál..Kép)))

AndyKép Rita pár nap szabin van

ZsuzsuKép Nagyon kellemes nyaralást és pihenéstKépKépKép

PankaKép Nagyon boldog babavárást kívánok, vigyázzatok magatokra.KépKép

LányokKép
Hétfõn volt a ciklusom elsõ napja.Az elsõ napon normális vérzés volt, a második napon kicsit gyengébb, a 3. napon alig-alig valami.
Tegnap reggel meg azt hittem elájulok..Annyira elkezdtem vérezni megint, hogy szinte ömlött belõlem (nagyon görcsöltem is), aztán estére csillapodott egy kicsit.
Ma van az 5. nap és megint alig valami..

Szerintetek? Mitõl van ilyen?

Mindenkinek pussz: Ildi
hercegné

GittaKép
Átküldöd az e havi ciklusodat magánban? Megnézném, kicsit elveszítettem a fonalt...bocsika, de annyi görbét kuksiztam mostanában...Kép
NikieKép
Fel a fejjel!Kép Nekem holnap fog megjönni, tehát majd tartjuk egymásban a lelket OK?Kép
CatEyeKép
Szerintem teljesen normális ez a hõmérséklet. Nekem is elég magas szokott lenni a ciklusom elsõ felében. A vonala a lényeg, tehát, hogy legyen süllyedés ill. emelkedésKép
EditKép
Gratula mégegyszerKépKép Nagyon ügyike vagyKép A hõd miatt ne izgulj! Hányadik napon vagy? Igazából csak utólag látszik egy görbén, hogy anovulációs volt-e. Egyébként pedig egy csomó minden befolyásolja az értéket, tehát a rossz alvás is... Nagyon jó pihit NektekKép
ZsuzsuKép
Érezzétek nagyon jól magatokat és felejtsétek el minden gondotokatKépKép

doris

Sziasztok!
Itt ülök a titkráságon, helyettesítem 11-ig a titkárnõt. A fõnök nem nagyon zavar, már megteáztattam, remélem tudok itt is egy kicsit babanetezni.

Zsuzsu!
Már kinyomtattam neked.

Doris, Nikie!
Miért gondoljátok hogy rossz kedvem van? Kicsit fáradt vagyok már elõre a jövõ héttõl, meg féltem a párom annyira túlhajtja magát.

Orsi!
Én azt mondom hogy ne bonyolódj nagyon bele ebbe a gyerekcsinálásba: cytológia, vérkép, és esetleges hüvelyfertõzés kikezeltetése nagyon jó, rubeolád volt-e ha nem oltasd be magad, és utána csak lazán, a természetre bízva a dolgot próbálkozzatok legalább fél évig. Én azt hiszem velem is az a baj, hogy nagyon belebonyolódtam és tudományosra vettem a figurát, persze mindez a vetélésem után, és annyira örülnék ha lazán tudnék a dolgokhoz állni, és szerintem sokkal hasznosabb is lenne mint az hogy most majdnem fél tucat orovs dolgozik rajtam hogy terhes legyek.

Hetényi jó meg az István kórház is, meg a Baross utcai I. klinika.

Marcsi
Marcsi

MarcsiKép

Hasonlóan érzek, én is már nagyon belebonyolódtam, de szerintem megérte, mert pl. a vetélés elõtt, hát ennyire mint most nem ismertem a szervezetem, az biztos. És még egy elõnye volt: már nem hiszek el mindent az dokiknak!

Olvastam E.topicjában, a szeptember 10.ben, hogy a mûszeres befejezés néha eredményezhet gyulladást és utána a petevezeték elzáródásátKép, úgyhogy ez most nagyon kihozott a sodromból. Mert gyulladás miatt van a barnásozás!!!!

Szerintetek csináltassak ilyen vizsgálatot?
Hol van már E.?Kép
Nikie
nikie

MarcsiKép
Nagyon tetszett, amit Orsinak írtál. Ha valaki képes az öniróniára, saját magán mosolyogni, akkor már jó úton jár.Kép
A humor sok nehéz dolgon átsegíti az embert.Kép

Köszi szépen, hogy kinyomtattad az anyagot. Szerinted átugorjak érte dél körül? Beengednek?

Egyébként a fõnököd megteáztatásán is jót nevettem. Elképzeltem, gondolatban olyan volt mint egy túlkoros óriásbébi, aki miután megkapta a teáját, úgy mosolyog, mint egy jóllakott napközis. Kép

DorisKép IldiKép AndyKép EditKép
Köszi a jókívánságokat!

GittaKép
Olaszország? Mikor? Bõröndötök mekkora? Én se vagyok ám kicsi.KépKépKép

zsuzsu

Már elég rosszul vagyok, úgyhogy most nem írok egy ideig.
Sziasztok.
Nikie
nikie

MarcsiKép
Csak az inszem miatt gondoltam, de örülök, hogy nem így vanKép A Párocskád miatt megértem hogy aggódsz...az enyém is túlhajtja magát...a héten már 3-szor éjjszakázott+reggeltõl napestig nem látom. Majd megpróbálom kicsit visszafogniKép
NikieKép
Erazmusz jól megérdemelt pihenését tölti. Írta itt a topikban is, hogy szabadságra megyKép
IldiKép
Szerintem érdemes ezt megvitatnod a nõgyógyászoddal. Beszéltél már Vele?

doris

DorisKép

Ma vagyok a 22. napon. Szóval még nem késõ?

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkatKépKépKépVigyorgok is tegnap óta egyfolytábanKépKépKép

ZsuzsuKép

Én nagyon szeretem a tengert. Így én szivesen mennék Horvátországba. A párom az "anyagiak" miatt belföld-pártiKép
Ö szeretne autóval utazni, de a mostani kis Citroen nem biztos, hogy kibírna egy hosszabb utat.

NikieKép

Ez a sátoros dolog is jól hangzik. Meg kell beszélnünk otthon. Árat tudnál kb.?
Edith

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: