A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Kerítés készül, most pihi van...gyors bekukk

Megann, akkor azért olyan sárga Tüncsi is...Kép korábban (már nem tudom ki) írta, hogy amiket feltettem képeket Tüncsiről, mondta, hogy mindig más színű az orra olyan sárgás volt...akkor ezért Kép
De mintha te is sok répát ennél...Kép
Örülök, hogy látunk holnap Kép

Sildike, jobbulást nektek! Sajnálom hogy nem jöttök holnap!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Hű most valami nagyon csúnyát gondolok magamban a babanetről. Már két üzim szállt el.

Lányok nem keresünk valami más helyet? Itt szinte minden nap van valakinek valami problémája. Legtöbbször az, hogy senki nem tud belépni.

Kép
Kép Kép
sildike

Hű most valami nagyon csúnyát gondolok magamban a babanetről. Már két üzim szállt el.

Lányok nem keresünk valami más helyet? Itt szinte minden nap van valakinek valami problémája. Legtöbbször az, hogy senki nem tud belépni.

Kép
Kép Kép
sildike

Jucc Kép!
Azért lehet esetleg skarlát, mert olyan jellegű a torokpirosodása, mint amilyen a skarlátosoknak.
Fog Kép remélem, már túl vagy raja!
Balázsnak nagyon jópofa játékai vannak. Úgy veszem észre, hogy érdekli az emberi test, meg a betegségek,. Mi lesz ebből a fiúból, főorvos?

Lili csibe szokott lenni a takaró alatt és ki kell várnunk, hangos szóval kommentálnunk, hogy hogyan töri fel a héjat.

Kuha Kép!
Nekem is nagymamám főztje hiányzik a legjobban, soha olyan finomat nem ehetek már...

BabKép!
Ilyen látvány mellett kit érdekel a keret???

Nati Kép!
Nagyon cuki Nati!

Ayse

ayse

MEgann! KépKépKépKép

A mindenségit de jól emléxel!!!! BIzony ám, emlegettem azt a fogyókúrát, 2x neki is ugrottam.
És abba is hagytam.
Most épp egy óris TúróRudit majmolok.

Közben meg nyavajgok, hogy nem kapok magamra ruhát. Úgyhogy Te csak ne nyavajogj Kép Kép Kép itt nekem, hogy még 1-2 kg-t kéne fogynod, és akkor már okés. Nekem előtte van még egy 2-es.
Na, majd holnap le is meózlak!!! :-) :-) :-)

Nagyon szépek vagytok Lénával a képen!!!

Egyébként meg zsír ideg vagyok, végül csak elindultunk a dokihoz a receptért, mert hétvégére nem lesz elég a tápszer Gergőnek.
Odafelé pont nem esett az eső, visszafelé már igen, rá is raktam a kocsira az esővédőt.
Először tetszett Gergőnek, aztán jött a hiszti.
Megfigyeltem, mindig úgy kezd el hisztizni, hogy elkezdi fogni a fejét. Most épp a sapit kezdte el tépni.
De olyan hisztit rendezett a kocsiban, se ülve, se fekve nem volt jó neki.
Tudjátok hogy volt jó?
Ha kivettem a kocsiból, és kézben vittem.
De a kurva eső meg szakadt, úgyhogy 2 méter után vissza akartam rakni, de megfeszítette magát, a kocsiban elkezdte dobálni magát, és ordított, mint akit nyúznak.
Szerencsére még jó messze voltunk a háztól, úgyhogy úgy néztünk ki, hogy 50 métert cipeltem kézben, meg toltam a kocsit a szakadó esőben, 10 métert üvöltött a kocsiban. És így felválta, szépen hazaértünk.
Szarrá áztunk mindketten.

Soha, de soha nem éreztem még ilyet - vessetek meg érte - , de most szó szerint k..rva dühös voltam Gergőre.
Le is raktam a kiságyba, kezébe nyomtam a kispárnáját (CSAK AZZAL ALSZIK), el is hallgatott rögtön. Azóta alszik.
Hogy mi baja lehetett, nem tudom, mert előtte kb. 1 órával kelt fel, és hamizott. Utána már indultunk is a dokihoz.

Ja, és mégvalami:

szoktam olvasni a 2005. nyári-s topikot, ott vannak, akik már rajta vannak a myVIP-en.
Gondoltam, próba cseresznye, és bepofátlankodtam, és kértem, hogy ha valakinek van módja, küldjön egy meghívót.
És kaptam is, úgyhogy aki szeretne, az szóljon, küldöm a meghívót.
Csak ha a profilban nincs e-mail cím, azt is kérem!
Úgy tűnik, ott még korlátlanul lehet meghívót küldeni, úgyhogy hajrá!

Kép
kuha

Prüntyi!

Azt szerettem volna kérdezni, hogy ez a pici ABC Desing babakocsi, amit most vettem, befér holnap a csomagtartóba?

(Vagy inkább ne is vigyem, hátha nem is lesz jó idő???)

Kép
kuha

Prüntyi!

Azt szerettem volna kérdezni, hogy ez a pici ABC Desing babakocsi, amit most vettem, befér holnap a csomagtartóba?

(Vagy inkább ne is vigyem, hátha nem is lesz jó idő???)

Kép
kuha

Kuha
Én kérek légyszi meghívót.

Annyira sajnálom a holnapi napot. A gyerekek már jól vannak. Lehet, hogy Lacikának csak a foga volt a ludas. Én viszont még nem vagyok 100-as, úgyhogy inkább nem viszem ezt a masszív kis virrust.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!
KuhaKép,
küldenél nekem is meghívót???
katalin.gyumity@citromail.hu
köszike,
Vendég

Jucc

Bazsinak is volt tavaly nyáron ez a 3 nap láz - 3 nap pötty. A pöttyel tényleg elmúlik, és tényleg csak 3 nap a pötty. Ilyenkor pedig már nem is fertőz, úgyhogy nyugodtan talizhattok. Én terhes voltam pont és engem sem fertőzött meg.Kép A lázat meg nem tudtuk csillapítani semmivel.

Jucc
Újpest városkaputól megy busz Veresegyházra óránként, vagy fúti átszállással a Prüntyi házáéktól 5 percre is letesz. Szerintem szívesen leszalad valaki érted. Ha nekünk minden rendben lesz én szívesen leszaladok, sőt Fóton is felvehetlek, mert abszolút útba esik. Ettől még szerintem gyere, majd valahogy megoldjuk.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Lányok most én vagyok hülye. vagy tényleg eltűnt Jucc üzije.

Kép
Kép Kép
sildike

Nemesek, Sildike!

MEghívó ment!

Kép
kuha

Az előbb szarakodott a babanet, nem akarta az üzit elküldeni!Kép

Csak gyors bekukk, mert borzasztó éjszakánk volt, Nolcsi vagy 8x sírt éjszaka, nem tudom mi baja lehet, ilyet még soha nem csinált!KépKép
Remélem nem lesz beteg!
Most Apa anyukájánál van mind a két fiú, csak este jönnek haza.
Én ma a segészeten voltam délelőtt, mert nőtt egy csomó a két mellem közé és elkezdett baromira nőni meg fájni.Kép
Kiderült, hogy egy zsírcsomó begyulladt, felvágták, holnap reggel kell visszamennem. 1-2 hó múlva meg ami marad belőle, azt ki kell vágniKép
Most baromira fáj, majd kiszakad a mellkasom.
Nem is tudom, holnap megyünk-e így Meáékhoz, majd reggel meglátom, hogy leszek.

Minden beteg babának és mamának jobbulást kívánok!!!!!
Képek szuperek mindenkiről!Kép
Csak ezen a lapon lévő Tofit, Natit és Megann+Lénát dicsérem meg!Kép Többet nincs erőm visszanézni, bocsássátok meg.

And, Duda, Bodza!!!
Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT kívánok Nektek!!!!!!!

Kuha!
Káposztás tészta csakis sok borrsal az igazi szerintem is!Kép

Leon is eszik mindenfélét, danoninót is. Túrót is, meg a főziket, amiket mi eszünk.
Neki sincs semmi baja semmitől, szóval merem nyugodtan adni.

Tegnap voltunk barbie és lego kiállításon, nagyon nagy csalódás volt! Lego itthon szinte több van, mint ott, a barbie babáktól se voltam elájulva, szóval nem ajánlom senkinek (2 gyerekesekKép)
Ráadásul a belépő is baromi drága, hétköznap 1500 fejenként, hétvégén még ennél is több (2, vagy 2,5E)
Na megyek kicsit aludni, hátha jobb lesz délutánra a sebemKép

Pusz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

na végre elküldte, vagy 10x próbáltam!Kép
Azóta aludtam isKép

Ildi!
Küldtem mélt, megkaptad?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi

Gyorsan gyógyulj meg. Remélem egy kis pihi után már jobban leszel.

Remélem Nolcsi nem a mi bio-fegyverünket kapta el.Kép

Cirkusz jegyet lefoglaltátok?

Kép
Kép Kép
sildike

Barbi!

Hűűű, te szegény! Remélem, gyorsan gyógyulsz!
TÉnyleg pihizz egy kicsit,amíg nincsenek fiúk!

Kép
kuha

Mail még nem kaptam meg. Nem tudom mi a szar lehet a rendszerrel, de nem Te vagy az egyetlen, akitől nem kapom meg.

Skype-on nem vagytok fent?

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
Mail nem ment át?
Már vagy 3-at írtam!!!!!!Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bocs a megszólítás lemaradt.

Barbi Neked ment az üzi.

Kép
Kép Kép
sildike

Barbi
Nem jött semmi.

Jó a cím? sandor_ildiko@invitel.hu

Kép
Kép Kép
sildike

Szóval a lényeg, hogy nem tudunk cirkuszba menni, mert barinőm kisfiának van a névnapi bulija, már múlt héten lettünk meghívva.
Majd legközelebb!
Nem értem, miért nem megy át, pedig már a képeket is kivettem belőle!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

ÉviKép,
köszi a meghívót, megkaptam... de valami ott sem kóser nekemKép. Mi van ezzel a hülye nettel???
Vendég

BarbiKép,
jobbulást Neked isKép!
Vendég

Barbi

Semmi gond, majd legközelebb. Lehet, hogy Bazsi sem fogja végig ülni. Majd kiderül.

Nem tudom mi a szar van a net-tel. Már a postaládámat is kipucoltam.

Kép
Kép Kép
sildike

Persze, hogy jó, meg már írtam is úgy, hogy a Te üzidre válaszoltam....Kép
Másnak küldök, akkor megkapja.
Skype-om nincs még, kell venni hozzá mikrofont, de Apát beizzítottam már, hogy szerezzen egyett!Kép
Ha visszajöttünk a hosszú hétvégéről, talán már lesz is!

Kuha!
KösziKép
EsőKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!Kép
Nem vesztem ám el, de tegnap egész este akartam egy hosszú üzit írni és nem engedteKép

Azért beteszem ide:

<!--attachment: Sziasztok-412737.doc*mime_msword.gif*application/msword*30.2**Sziasztok%2edoc --><center><pre>
Kép
Sziasztok.doc (30.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Megann és Nemesek, Prüntyi!Kép

Küldöm este az útleírást!Kép

Kinek tartozom még vele????
Írjon SOS, és küldömKép

Nagy szeretettel várunk Titeket holnapKép

Ha rossz idő lesz a teraszon csinálok helyet, elég nagy és akkor babakocsiban oda is tehetitek a bébiket.

Kutya be lesz zárva a pincébe!!!!Kép
(Már reggel isKép)

10-re jöhettek, persze ki mikor tud és 4-ig tart a buliKép

Puszi Nektek!Kép

Mea
mea

Jaj, a megszólítás nálam is lemaradtKép

Szóval Ildi, neked szól, habár rájössz magadtól is......Kép

Kati!
KösziKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Az az igazság, hogy esetleg ha fejenként egy üveg(doboz) üdítőt tudnátok hozni azt megköszönném.
Meg esetleg mindenki egy sós valamit, vagy édesetKép
De mivelebédre rendelünk, ezért olyan sokminden nem kell szerintem.

Szerintetek????

Mea
mea

Barbi!
Hú, te szegény!KépRemélem gyorsan meggyógyul a sebed! És ez csak így, egyik pillanatról a másikra nőtt?
Remélem Noel nem lesz beteg!
Köszönöm a jókívánságot!Kép

Ma nekünk is nehéz napunk van. Nati iszonyú nyügös. Jön a 2. foga és szerintem az idő is megviseli szegényt. Most alszik, de nem volt egyszerű menet az altatása.Kép

Juci6!Kép
Én szerettem a Babilonba járni. A heti 2x2 óra jobban bejött. A pénteki 1x-i alkalom nekem sok volt egyszerre, mindig hulla voltam a végére.
Angolra mész? Engem mindkétszer fiatal nő tanított, kedveltem őket. A másodikkal egy bajom volt csak, az volt a mániája, hogy ne az asztal mögött üljünk, hanem csak egy széken, aminek "tálcája" van. Utáltam így végigülni 4 órát, közben szerencsétlenkedni a könyvvel, munkafüzettel, szótárfüzettel. A tanár szerint ez így lazább, kötetlenebb hangulatú, szerintem viszont iszonyú kényelmetlen volt. Amikor többen kértük, had üljünk az asztal mögé, megsértődött.
Szerintem ez valahol vicces, de elszomorító is.
Végül is a pénzedért ahelyett, hogy kényelmesen tanulhatnál, egy széken kell nyomorogni és bénázni a könyvekkel.
Ettől eltekintve nem tudok rosszat mondani a suliról! Talán még a csoportok létszáma, ami szerintem magas volt, úgy emlékszem, mindkétszer minimum 10-en voltunk egy csoportban.
Remélem jól fogod ott érezni magad!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Kati!

Mi a baj a myvip-pel? Nem jön be?
A meghívó, amit küldtem, az bejött NEked? Mert amikor én kaptam, akkor egy nagy fehérség volt az egész, jó sok idő eltelt, mire egyáltalán letöltődött, és a linkre rá tudtam kattintani, amivel regisztráni tudtam.

Kép
kuha

AyseKép
Köszi!!!
Tényleg nagyon leleményes vagy, akárcsak Zsuzsa is!!! Remélhetőleg a trükk beválik hosszútávon is!

Barbi,
Te szegény! Remélem gyorsan begyógyul a sebed és Leonka sem lesz beteg!!!

Kuha,
Séta az esőbenKépKépKép

Ancsi,
Küldtem mailt a profilodban levő címre. Átküldtem benne a keretet, elvileg be kell, hogy töltődjön a progiba automatikusan. Szerintem így a legegyszerűbb.

Kép
Bab és Tofi
bab

Barbi

Remélem itt vagy még, de Bazsika úgy látszik még sincs teljesen rendben, mert az elmúlt 5 percben 2 szer hányta sugárban le a franciaágyat. Lehet, hogy a cucc, amit visszanyelt birizgálta a gyomrát. Utána kakkantott is egyet, hogy teljes legyen a kép, mot pedig mintha mis sem történt volna rohangál a szobában és szirénázik. Én ennyi hányás után fél napig feküdnék.Kép

A skype-ot lehet ám mikrofon nélkül is használni, olyan minta messenger, csak sokkal jobb szerintem.

Nem tudom mi lehet a postaládámmal. Majd megnézetem apával.

Kuha

Én be tudtam regisztrálni, aztán eltűnt minden.

Kép
Kép Kép
sildike

Ancsi,
Neked is a férjem címéről küldtem, úgyhogy ne csodálkozz, hogy ki az a Péter Tamás!KépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

ÉviKép,
nekem is, mint Ildinek sikerült regisztrálni, de azóta csak fehérséget látok.... ez ma nem az én napomKép
Vendég

Hahhóóóó talisok!!!
Nem is válaszoltok nekemKépKépKép

Mea
mea

De jó a holnapi talizóknak.

Jucc bulija helyett javasoltam a Margitszigetet, de ilyen változó időben talán nem lenne jó.

Megann, Léna nagyon helyes, tényleg látszik, hogy sok sárgarépát evett, de hát az nem betegség! Nem értem, miért banyáskodnak a kismamák egymássalKép

Beteg babóknak, Gergőnek, Lilinek, Lacikának gyógypuszik! Beteg mamáknak is, Barbi, Nyúlné!

Ayse, ügyes vagyKép Igen, valahogy igy képzeltem a bukfencetKép

Szegény kis szépséges Nati hogy megszenvedi ezt a fognövekedéstKép Remélem, kialudta magát és már jobban vanKép

Julcsi ma az apjával volt délelőtt, és persze meg sem nyikkant órákon át, sőt, még aludt is egy órát. Ez semmi, de ebéd után apa megint lefeküdt vele, és megint elaludt. VarázslóKép

Igy játszik kedvenc állatával:
Kép

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok megint!Kép

Most nézegettem vissza a képeket de jók mind, annyira nagyok már a gyerekeink és szépek!!Kép

Ja ma voltam végre dokimnál kontrollon, és van nekem is hüvelygyuszim, gyorsan leecsetelte és kaptam kenőcsöt isKép
Fúúúúúj de utálom.

Ja és vannak új szomszédaink ősz óta, csakhát én ritkán mozdultam ki télen és ők is de ma a lánnyal utaztam Pestig a vonaton és!!!!
augusztusra várják első bébijüketKépKépKép

Annyira örülök, mert akkor a közveteln szomszédba lesz játszótársa Lívimnek, 1 év az semmi később Kép

De jóóóó meg én sem unatkozom majdKépKépKép

Ha segítség kell csak átszaladunk egymáshozKép

Plyan vékony alkatú mint én, így már fel is kínáltam neki az összes kismamaruhámatKép

De furi lesz látni rajta majd....

Hmmmmmm én is én is én is!!!!KépKépKép

Imádtam várandósnak lenni!!!!!!!!Kép

Mea
mea

...

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

SZiasztok!

Előrebocsátom, hogy egy kicsit morgós kedvemben vagyok, de azért remélem nem bántok meg senkit...

Több témára szeretnék ráugrani.

Az első ez a citromkúra. Kicsit aggasztónak tűnik nekem, hogy vajon mit tesz ez az ember gyomrával? Gondolom akinek egy kicsit is hajlama van a gyomorfekélyre, refluxra, egyéb "savas" gyomorbetegségekre, eszébe nem jut ilyen csinálni. Lelki szemeim előtt látom ahogy a citromsav szétmarja belülről a gyomor védőrétegeit...

A másik a légzésfigyelő.

Sosem értettem, hogy hogy lehet hogy tömegközlekedésre fel mertek szállni gyerekkel, vagy még autóba is bekötetlenül, ellenben a gyerek alatt légzésfigyelő van. Sokkal nagyobb az esélye hogy egy autóbaleset révén hal meg egy bekötetlen baba mint hogy bölcsőhalálban. Nem?

Annamami hiradó:

Beszéltem vele telefonon, azt mondja végre készen vannak az átalakításokkal, de nagyon kipurcant bele, úgyhogy megy anyukájához Marcival regenerálódni, és reméli, hétfőn már újra tud kapcsolódni. Puszil mindenkit, gratulál a pocakosodó topiktársainknak, és mondta, hogy nagyon örült hogy így hiányoljuk. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki

Én már többször is végigcsináltam a citromkúrát és bár a vörösbort nem bírja a gyomrom, mert sok a savam, a citromtól még nem volt soha semmi bajom. Persze ésszel kell csinálni, nem egyszerre meginni natúr, hanem limonádénak. Szerintem a 100 %-os narancslét ha megiszik az ember egy dobozt, abban ugyanannyi sav van. Ja és minden üdítőben van még aszkorbin sav. A frissen facsart narancs és grapefruit lé mennyivel rosszabb???

Én még soha nem tömegközlekedtem a fiúkkal, taxiba sem ülök be velük soha még gyereküléssel sem. Csak a családom és pár ismerős vezetésében bízom meg. És ki merem mondani, hogy soha még 10 m sem mentem egyik fiúval sem ülés nélkül és még soha nem felejtettem el bekötni őket.
Egyébként szerintem a két dolgot még egy lapon említeni sem lehet. Számomra elég távoli a két dolog összehasonlítása, sőt nagyon távoli. Nyilván háztartási balesetben is több kisgyerek hal meg, mint bölcsőhalálban. Erre akkor mi a megoldás. Ilyen alapon legjobb, ha nem szülünk. Vannak apnoes kisgyerekek, akiknek a kórházból ingyen és bérmentve adják a készüléket.

Kép
Kép Kép
sildike

Hát SildikeKép, nem Te vagy a hülye, hanem a babanetKép Már betojok tőle... Tényleg eltűnt az üzim. Azt se tudom, mit írtam...
Köszi, hogy válaszoltál! Szóval három napig pöttyökre számítsak. De nem viszket, ugye? Mert állati nyűgös még Gergő, pedig már nincs hőemelkedése sem. Mondjuk ettől az időtől én is nyűgös vagyok...
Nem a vonattal van bajom, szerintem a busz se gyorsabb. Inkább az a gondom, hogy túl későn tudnék indulni, és ráadásul összesen majdnem négy órámba telik, míg csak utazom. És biza ezt az időt is ki kell perkálnom a bébiszitternek. Egyszerűbb lenne, ha Balázs is jönne, de nem akar. Még Apával tárgyalok, hátha legalább hazafelé eljön értünk legalább egy darabig...

Azért a kérdést mégegyszer bedobom:
Lányok! Kik tervezik még, hogy vonattal mennének Prüntyihez? És mikor? Nézegettem a menetrendet, és beszéltem a bébiszitterrel, sajna leghamarabb fél 11-re érne ide, így én a 11:48-as vonattal mehetnék legkorábban. Majdnem egy óra, míg Erdőkertesre ér a vonat. Van értelme, hogy akkor még menjek? Gondolom, mindenki korábban tervezte, pedig nekem nagyon tetszett volna egy jó kis együttvonatozás... Elég könnyelműen jelentettem ki, hogy naná, hogy vonatozunk, hiszen többször megtettük ezt már Balázzsal is, igenám, de akkor Újpestről indultunk...

J.

jucc73
Érd

RokicaKép Balázzsal nekünk sem volt légzésfigyelőnk, nem is értettem meg,minek kéne. Gergővel sem terveztük, de pár hónap után beszereztem egyet,mert egyszerűen rossz érzésem volt. Nem tudom megmagyarázni, de mostmár legalább mindkét oldalt megértemKép Ezt szerintem sem lehet összehasonlítani a gyereküléssel pl. Mi soha nem hagyjuk el az ülést, bár tömegközlekedünk, de nem értem, mi köze ennek a két dolognak egymáshoz. Egyszerűen próbál az ember az ismeretlen ellen valahogy védekezni...

Annnamami-híradót köszönjük!

Miért vagy morgós kedvedben? Akarsz róla beszélni? KépKépKép

J.

jucc73
Érd

Rokica,
sztem akinek nem bírja a gyomra, mert amúgy is sok a sava, az nyilván nem citromkúrázik, nem?
Egyébként én sem tömegközlekedem Zitával, és mindig bekötöm.
Ha lenne kockázati tényező, akkor én is használnék légzésfigyelőt, és valszeg újraéleszteném is, ha úgy hozná az élet.
Én nem értem, miért ugrottál rá ezekre a témákra?
Fáradt vagy? Zsuzsa nyűgös?
Vendég

Nnnna végre!!!!
Vendég

Tünde
Köszönöm a meghívót!

Barbi
Jobbulást!

Mea
Ez jó hír,hogy lesz kismama barátod a közelben! Tök jó.

Rokica
A baleseteket nehéz kivédeni. A légzésfigyelő egyfajta védekezés, óvintézkedés, megnyugtatás.
Én a bölcsőhalált azért tartom nagyon félelmetesnek, mert semmi jele, látszólag egészséges babák.. nem folytatom. Szóval én voltam a Madárházban előadáson a férjemmel együtt és van légzésfigyu. Engem megnyugtat. De kívánom, hogy egyikünket se érintse a téma mélyebben!!!

Jucc
Akarsz róla beszélni? Bevállalja, igen vagy nem?Bocsánat Rokica, nem a bosszantásodra viccelődök. Csak vicces volt, hogy írta Jucc

Sildike
Bazsit hála az égnek, hogy nem ütötte ki a sugár akció.

Duda
Köszönöm az információt!Megkérdezhetem, hogy milyen szintig jutottál ott a tanulással?
Igen angolt fogok tanulni.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Egy csomó mosoly lemaradt. Gondolom lehet tudni hol. Vagy mégsem?Kép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Sildike
A kubusztori nagyon jó!!! Kép
Sarlaihoz nekem is volt szerencsém.
Bazsi remélem már jobban érzi magát, egy kiadós hányás után én sem bírok mozogni!
Nem látom az előző oldalakat Lacika már jobban van?
A &#8220;földesek&#8221; elérhetőségét meg tudnád adni? Előre is köszönöm!

Andi
Nati nagyon édes a képeken! Ezek a szempillák! Kép

Bab
Tofi a lényeg, nem a keret!

Barbi
Jobbulást! Remélem jobb éjszakátok lesz, mint a tegnapi.

Megan
Léna milyen szép!
Tomi arca is hasonló színben játszik, de ha egyszer imádja a sütőtököt, mit csináljak?

Ma a szakadó esőben sétáltam Tomival, felfedeztük azokat az utcákat a környéken, ahol még nem jártunk. Ki is lakik a József Attila téren?
Szerintetek normális, hogy mióta Tomi alszik de. 1 órát du. 2 órát azóta már este 7 órakor álmos? Minél többet alszik, annál álmosabb? Nem mintha panaszkodnék, csak furcsállom.

Vajon elküldi és látom is majd?

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Duda,
Bújjon ki minél hamarabb az a fogacska, hogy ne kelljen gyönyörű lánykádnak szenvednie!!!

Zsuzsa,
Apa a varázslóKépKépKép Gondolom, büszke volt magára!!!
Julcsi nagyon édes a kis egérkével!

Rókica,

Kép
Bab és Tofi
bab

Igen!!!! Kép

Kép
Kép
thomasanne

ThomasanneKépKépKép
Köszi!!!

Szerintem az alvás miatt ne aggódj, teljesen normálisan hangzik!Kép