A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Roz, 15 dkg lisztet összekeversz 10 dkg apróra vágott étcsokival, fél teáskanál szódabikarbónával és negyed tk fahéjjal, és egy 1 evőkanál cukrozatlan kakaóporral. 10 dkg puha vajat/margarint 15 dkg (én csak 10) cukorral habosra keversz, hozzáadsz egy tojást azzal is kevered-robotgéppel. Aztán hozzáadod a lisztes keveréket, és fakanállal kevered, diónyi gombócokat formálsz, 200 fokra előmelegített sütőben 12-13 percig sütöd(tényleg csak eddig), és mikor kiveszed a csoki még olvad benne.

nekem mindig ellapulnak amúgyKép!És tényleg nem zavartál, csak amikor először hívtál néma volt a telcsim, és bár az orrom előtt volt, nem láttam, h villog:oKép!

Kép
seriff

Szia Syg,
persze, a picire darabolt dolgokat én is mindig engedtem. Én kizárolag csak a pépekre, pürékre gondoltam.

Igen Dani nagyon magas. 1 hónap alatt kinőtte az összes nadrágját. Eddig hosszú felsőteste és rövid lába volt, most már viszont a lábai is nagyon hosszúak. nagyon-nagyon sokat eszik mégis nagyon vékony.
Ma is megkérdezte a doktornéni reggelizett-e és hogy egyen sokat, de ő hiába eszik rengeteget akkor is ilyen vékony. Már 106 cm és 17 kg.

És tényleg már nagyon nagyfiú és egyre kevésbé hasonlit rám, viszont egyre jobban apára. Kép Kép

Na eldugulok! Bocsi!!Kép

KépKép
KépKép
nana09

Lili,
itthon csak pohárból iszik Emese, később szerintem biszünk csőrös poharat az útra.
Kajcsiba nyúlni én sem nagyon engedem, utána kap a tálcájára kölesgolyót, azt fogdoshatja..

Balim,
nem voltunk Szegeden mostanában, anyósom reggel küldött egy mailt, hogy 996 centi a Tisza. Elég félelmetes egyébként, ahogy hömpölyög az a rengeteg víz a belváros közepén... A 2000-es árvíz ugyan nem volt ekkora, azt láttam saját szememmel.
Engem csak Szili Katalin hívott... Kinyomtam Kép

Kép

Kép
kobudo

Seriff,
Örülök hogy a doki jó formában van. Kép és hogy már eljutsz tornázni. Addig apa van Hannával?

Ez minek a receptje?

KépKép
KépKép
nana09

Lili,
csőrös poharunk van, de nem akartam használni. Mindig tető nélkül itattam belőle. Aztán egyszer kérte, hát rátettem a tetejét, h ne öntse magára az egészet és nagyon ügyesen ivott belőle. Azóta is mindig kéri, de ha én itatom, akkor pohárból. Egyébként sima pohárból is tudnak sztem inni.

Nana,
biztos elmegy a növésre az energiaKép Lényeg, h jól legyen!

Kép
sygnum

Persze én is arra gondoltam, hogy a darabos kajcsit a kezébe veheti, de a pürébe nem engedem belenyúlni. Mondjuk egyelőre könnyű dolgom van, mert egyáltalán nem kell neki Kép.

Nana,
szép méretei vannak ám Daninak! Az én fiaim 3 évesen 100 ill. 103 centisek és 16, 17 kilósak voltak. Nagyon magas fiú lesz belőle. Nem emlékszel hány centi volt kétévesen? Állítólag felnőttként a duplája lesz az akkori méretének. Hogy honnan tudnak ilyeneket a fiúk? Nagycsoportban már azért vannak "feladatozások" iskolai előkészítés. Biztos onnan. A kicsire meg ragad minden a nagytól. Egyébként mindig mindent számlálnak, figyelik a digitális óramutatót, a mikrón a számlálót, a jelzőtáblákon a számokat, stb. Remélem, hogy a suliban is menni fog a matek Kép.

Syg,
köszönöm szépen. Délután elmegyek venni, mert nem gyógyul. Minden etetésnél újra szétreped, nagyon fáj, nem bír gyógyulni Kép Kép.

Képzeljétek, Eszter két és fél órája alszik. Lehet, hogy megjavult a lányom alvókája. Igaz, tegnap járt le az egy hét az oltás óta és nincsenek frontok sem Kép.
balim

Sziasztok!

Képzeljétek, ma hajnalban megszületett bátyámék kislánya. 5 nappal később születetta kiírásnál, de már szegény sógornőmnek két hónapja NST-re kellett járnia, mert féltek, hogy előbb érkezik a kisasszony.

Nana,
nagyon csini kismama vagy! Dani meg tényleg nagy legény már. Szerintem nem vékony. Flóra 105 cm és 15,5 kg. Õ sem husi, olyan gyúrni való feszes kiscsaj. Kép

Roz,
én is gondolkodom a bárányhimlő elleni oltáson, főleg, hogy láttam a tegnapi híradót Kép Egy hét múlva megyünk oltásra, megkérdezem a dokinénit, mi a véleménye.

Seriff,
igen még itt lakunk. Még nem mentünk nagyobb sétára, ált. a kertben alszik a kisasszony, de megbeszélhetjük. Kép Hova jársz tornázni?

Lányok, ti mikor kezdtetek el tornázni? Olyan rosszul érzem magam ezzel a +8 kg-val. Azt mondják a szoptatással csak úgy olvadnak le a kilók. Hát nekem nem Kép Vagy nagyon türelmetlen vagyok?

Lili,
nekünk Avent csőrös poharunk volt. Nagyon bevált. Cumisüveget egyáltalán nem használtunk, cici után ez volt a következő lépcsőfok.

Esztihez hasonlóan Orsi is náthás egy kicsit. Az éjszaka alig kapott levegőt, úgy tele volt az orra. Itt a családban mindenkin átment ez a két-három napos szipogósdi. Kiszívtam, piszkáltam a trutyit, most alszik a drága.

Hanna, Kati, Dani helyes pofik Kép

Néhány kép Flóra csibe korából:

kipakolós-mászós:

Kép

pizsiben fürdős: Kép

popsikrém evős: Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

seriff

nagyon szépen köszönöm megyek is sütni
ismerem a csokistallért mert én nis szoktam csinálni csak acsjok valhova eldugták a recptes könyvemet és igy most nincs meg a recptem probálgattam itt visza keresni mert már te is meg én is beirtuk egypárszor de reménytelennek tünt hoyg megtalálom Kép kösszi Kép

lili
nekünk is igy volt kb mint syg.-nál
hoyg pohárból nagyon ment aztán szívosszállal is de most mégis a disneys pohár a csucs az aventest utálom mert nagyon gusztustalan lesz a szelpe ha esetleg este elfelejtem szétszedni 2 csere szelep után aminek 600 ft körül van darbja meguntam és átértünk erreKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Pille, Flóra nagyon édesKép! Popsikrém fincsi, mr Hanna is kóstoltaKép! Merre laktok? Írd meg mailben, aztán megbeszéljük! Bátyádéknak gratulálunk! A Vásárhelyiben tornázok. Nem izgulj már a kilók miatt, és igen, sztem türelmetlen vagyKép! Én spec. 3 vagy 4 hete kezdtem a tornát...

Nana, sztem a 17kg teljesen jó 3 éves korban ( a férjem 16-tal ment isibeKép),még ha magas is hozzáKép! Nem, Hanna a Mamival van addig, aki a suli mellett lakik. Apa tegnap 3/4 9kor ért hazaKép.

Kép
seriff

Pille,
köszi! Csibe Flóra csuda édes! Nem tudom elképzelni hol lehet rajtad 8 kg, hiszen nem is nagyon hiztál a terhesség alatt, de igaza van Seriffnek még nagyon kevés idő telt el, hozzáteszem a "szoptatás alatt olvadnak le a kilók" rám se volt igaz. Sőt! Rám még rakodtak is! Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

sütike kész még jó hoyg dupla adgot csináltam niki 6 ot megvett Kép nem tudom hova fér bele ennyi

nana
niki 4 éves 104 cm és most kapszkodj meg 13 kg vaságyastól ugyhogy szerintem ne aggódj elrettentésnek idetszek egy képet Kép Kép hogy ne ne aggódj danus súllya miatt Kép anniyra gyönyörű nagy fiú ne érdekeljen hoyg menniy a súllya ha eszik és nől néz magadra teis miylen vékony és magas vagy Kép ne tessék parázni Kép Kép

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=2485&page=2&image=185407

niki tényleg cseppet gebe Kép Kép

pille

hát ez csajszi Kép gyönnnnnyörűű a másoodik kép a kedvencem Kép pospsikrémet nálunk még csak áki nemkostólta meg adri inyenc ő babpiskótával ette Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi Roz!
Én egyébként nem aggódok egy kicsit sem, ilyen az alkata, magas és igazi fiús.
A kép egyátalán nem elrettentő. Kép Én is ilyen vékony voltam...valaha... Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kezdek kicsit idegeskedni...Kép eddig komolyan nem izgultam.

Holnap éjszaka lesz a legrosszabb. Kép Egyedül leszek itthon Danus és apa nélkül. Kép Ilyen még soha nem volt.

Össze kellene pakolnom a cuccaikat, de valahogy nem tudom elkezdeni.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
nem korai egy kicsit szerinted a számítógép?Látom,h.csak játék,de később majd az igazi elől sem lehet elrángatni.Bocsi én nagyon technika-ellenes vagyok!Kép
mrege

Roz,
hogy vagy mostanában?

Balim,
én is unom már ezt a kampányt.A Kossuth Rádiót szoktam hallgatni,de állandóan politikai hírdetések mennek.Nagyon durva!Úgyhogy mostanában a Sláger megy.Ott legalább van néha jó zene.
mrege

Rege,
Én nem vettem volna ilyet neki, de azt nem szabhatom meg mástól mit kap.
Én is nagyon rosszul vagyok azoktól a gyerekektől akik számitógépes játékok mellett töltik a délutánjaikat, bár szerintem ez egyátalán nem ezen múlik!

Nekünk több barátunk 6-7 éves gyerekének is van ilyen játéka és attól hogy ezen játszanak egyszerű matematikai vagy logikai feladatokat, a számitógép elé nem engedik őket játszani és nem is igénylik, hisz nem ezt látják a szüleiktől sem és megkapják az "emberi" játékot és foglalkozást anyától és apától.

Szóval ez szerintem tényleg nem ezen múlik.
Danit egyébként eddig kb. 2*2 percre érdekelte. Be sincs kapcsolva, elem sincs benne :o csak utánozza apát...katalógust csinál a nyomdának. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
Értem.
Kíváncsi voltam,h.mi a véleményed erről,mert én is szeretném a gyerekemet,meg majd a többit is,ha lesznek, minél inkább távol tartani ezektől a dolgoktól,és helyette felkínálni olyan elfoglaltságokat,amik a testi,lelki és szellemei egészségét szolgálják.Mi a nagyszülőkkel,meg a közeli rokonokkal,barátokkal meg is beszéltük,h.tudjanak róla,h.így látjuk a dolgokat.Lehet,h.túl konzervatívak vagyunk...nem tudom.Én ezt az utat látom helyesnek.De ha tényleg emelett meg tudjátok majd valósítani azt,amit leírtál,akkor OK.Kép
mrege

Mrege,
Persze nagyon sok játékot én is szabályosan "megtiltottam" hogy vegyenek neki.
Ilyenek a fegyverek, robotok stb.
Szerintem minden nevelés kérdése. Dani nem is igényli az ilyen játékokat. Az ő kedvencei a markólók, lego minden mennyiségben és a könyvek valamint a foglalkoztató füzetek.
Mondjuk én eléggé reális beálitottságú vagyok (matek szakra jártam Kép)

Szóval szerintem minden nevelés és minta kérdése. Hidd el azok a gyerekek aki gyalázatos módon már 8-10 évesen a szgép mellett töltik a délutánjaikat azok nem azért ilyenek mert kaptak vagy nem korábban ilyen gyerek laptopokat.
A szüleik pedig szégyeljék magukat...hú, hány ilyen gyereket látok csak itt a mi házunkban. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Csak átfutottam, amit írtatok, most jöttünk haza Pestről, majd ha letettem Lilit, jobban végigolvasom. Hétfőn is mehetünk vissza, valamit fújatni akarnak Lilivel.

Quill,
A Kecskeméti bébiételben van csak őszibarack, meg őszibarack-alma, na ez nagyon megy. Kezdésnek próbáltam a Hipp almát, de azt nem szerette. Kecskemétiből vannak főleg olyanok, hogy egy összetevőből áll.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mégegyszer köszönöm a köszöntéseket.

Bence nagyon szeret a számítógépen játszani. Korlátozni szoktam az idejét, és úgyis körül vesz minket, enélkül már élni sem lehet, vagy elhelyezkedni. Stratégiai játékot játszik rajta, és mostanában sakkozik. Annyira érdekelte, h mi van oda írva, h számolni és olvasni is megtanult rajta, hamarabb, mint ahogy a suliban haladtak. Eddig minden matek tudás próbája hibátlan lett, és olvasni is szépen olvas. Most a szünetben magától vette elő a házit, és már készen is van.

Volt neki puskája és kardja is. Most is sokat hadonászik mindennel. A puskát két hete kidobtam, amikor becsípte vele az arcát. Mi nem így neveltük, nem is akartunk venni neki, aztán csak lett. Én hallottam már olyat is, h a fiúknál ez hozzá tartozik a fejlődésükhöz, és inkább gyerekkorban vezessék le ezt a vágyukat. Remélem nem kell szégyellnem magam, h ő ilyen. És milyen meglepő, de mellette nagyon jószívű, és imádja a testvérét.

Syg

Rájöttem, h az előző kocsim nagyon nem volt jó. 3 kerekű volt, az első állandóan balra húzott, nagyon nyitott volt és féltem, h kicsúszik belőle Adri, meg amit a mostaniban nagyon szeretek szemben van velem Adri séta közben.

Nana

Nagyon csinos kismama vagy. Dani abszolút nem vékony, Bence az. Bár mostanában szerencsére megjött az étvágya, ma este 10 cm házi kóbit bevágott kenyérrel, sajttal, almával.

Roz

Köszi a plédet, vettem egy nagyon szépet múltkor, igaz 4600-ért, de erre vágytam már régóta.

Pille

Rajtam is 8 kg plussz van, és nagyon zavar. A hasam kinyúlt, de nem merek sem fogyózni, sem nagyon tornázni. Majd, ha vége a szopinak, futni fogok. Orsi nagyon aranyos. A krém miatt nem aggódtál?

Ebéd közben engem is hívott a min. elnök, emlegettem is egy rokonát, és még ők nem kopogtatnak be.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Tegnap sétáltunk Erszényesékkel! Kép Annyira édes Janika! És Eszényes is milyen csinos.... Kép

majd még jövök, most hív a piócám. Kép
birolili

Lili

Most hétvégén lesz a Börze? Ha most veszek egy Kismamát, akkor abban van jegy? Vagy mennyi a belépő? Úgy emlékszem, h te mégy. Én még nem tudom, csak szeretnék.

Kép

Kép
cukkermáz

Már megtaláltam.

Kép

Kép
cukkermáz

Csak ha előfizető vagy, akkor kaptál volna kedvezményes jegyet.
Egyébként ott a helyszínen 900forint. Mi megyünk. Apának is már bejelentettem. És lógok apának egy fogadásbeli nyereménnyel, amit én vesztettem....úgyhogy a börze után viszem vacsorázni Gabit. Kép
birolili

Cukker,Nana

A kard ,meg a puska fiús játékok,amik a bennük lévő természetes ösztönöket segítenek kiélni.Szerintem.Amelyik gyerek nem kap és igányli,az csinál magának botból,vagy később elkéri a barátjától,vagy hasonló.Nem hiszem,h.gond,ha egy gyerek ezzel játszik,hadonászik.Ha lány lenne,akkor ...nem tudom...azt hiszem furcsállnám,de mivel nem az.....Kép
Robotokat,mindenféle összevissza hajtogatható kisemtudommondani figurákat viszont én se vennék.Kép
Ami a szám.gép jó képességfejlesztő hatását illeti...valószínűleg Bence anélkül is jó tanuló lenne,mert alapvetően jók a képességei,mert ezt örökölte.A számítógép val.leg ezt tovább erősítette,de nem hiszem,h.csak emiatt jók a matek és olvasás eredményei.Mondjuk ha számítógép,akkor én is a stratégiai játékokat tartom a legértelmesebbnek,mondjuk biztos,h.azok között is érdemes válogatni,bár nem ismerem őket.Kép
mrege

Kecsone,

Tündéri ez a kislány.KépHa ránéz az ember rögtön mosolyoghatnékja van!
mrege

Számítógépezés nálunk is van. Mivel mi is használjuk, így ők is ebben nőnek fel. Az iskolában is igen hamar tanulnak már informatikát. Szerintem azt kell nekik megtanítani, hogy nem csak sz.gépezés van, hanem azon kívül mennyi rengeteg érdekes és szép dolog. Például amióta jó idő van, azóta alig kapcsolják be, mert mennek bicajozni, homokozni, játszóterezni, kirándulni stb. Én nem akarom őket ettől eltiltani, inkább megtanítom őket, hogy mértékkel használják csak. Puska, fegyverek stb. nincsenek, demilitarizált övezet vagyunk. Nem is kérik, elég nekik egy bot, vagy az ujjukat használják puskaként Kép, szerencsére ritkán.
balim

sziasztok

nana
hoyg avgy ???
bemnetek már a fiúk ??
jaj tegnap elfeljttem iirni hoyg naggggyon csini vagyKép

mrege
köszi most egész jól vagyok
most azon probálok "fáradozni " hoyg viszaszokjak az embrek közé most eljutotam arra szintnre hoyg 1 héten egyszer tuti hoyg megyünk valahova városba játszora...vagy hívunk vendégeket
haladok Kép
kimenőm persze azóta sem volt amit sajnálok egy hangyányit most a tornát probáltam kicsikani szerettem volna menni tornázni de nem nagyon jön össze igy marad az itthoni ugra-bugra
most hívattam egy asztalos és amik elmardtak munkák lányokak emeleteságyat iroszatlok ... azokat csináltatom meg natur fenyőből tettem rá félre 100e ft remélem kifutja
most ebben élem ki magam Kép már amennyire futja rá pénzem Kép

kard puska katona...
nem tudom hoyg mit fogok megegedni ákinak bár ő most kifejezzetm autó vagyis inkáb ami gurul mániás Kép bár uygan uyg barbizik is meg játszik mindnnel Kép
bizonyos keretek közöt hagyom neki aztán majd meglátjuk ha nagyon eldurvul akkor elveszem vagy mgbeszéljük hoyg mi legyen bár szerintem 2 lány tesó mellett nem nagyon durvl el egy fiú Kép

seriff
az jutott eszembe hoyg nálunk ami zöldésges és naggyon szertik a gyerekek az az hoyg fözök meg rizst meg egy zölség keveréket ( kukorica borsó répa bab brokkoli... miko rmi van benne) pici csirke mell csikok ezt mind össze öntöm össze fözöm -melegitem és naggyon szeretik mert ugye borsó -kukorcia.. édes a rizst husit ehetik ez nálunk a tuti kajcsi Kép
na meg persze gyümi leves Kép tegnap pont ez a párosítás volt az ebéd Kép nemondjam akkor pocakja volt ákinak mint egy lufi este Kép anniyt evett ,uzsira csokistallér
vacsira ságás virsi ( ebből 2 bevágott Kép ) meg egy ksi sinlacot 8 körül Kép
ma reggel meg éppen csak csipegette
kb 3-4 faltot evett még ma egész nap még ami nagykedvenc nálunk a pardicsomsos húsgombi meg pardicsom leves ezeket imádják mindanniyan ezk is ugye édesebbek és azért

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Végre idejutottam... Extrahisztikirály volt Janika Hajnali 6 óta most tudtam először lerakni, mert elvan 10-20 percet aztán nem sírni hanem sikoltozni kezdett olyan fájdalmasan én meg nemtudtam mi baja lehet. Kép Aztán elkezdett esni az eső. Sajnos neki az eső betesz, de erre csak akkor jövök rá amikor már elkezdett esni, addig meg betegre aggódom magam hogy most mivan. Kép Szóval most remélem szegényke tud egy kicsit aludni.

Lili: nagyon jó volt tegnap a séta és nem is mondtam de sztem te is vékonyabb voltál mint amikor legutóbb találkoztunk. Kép
Zsófi meg mennyit nőtt! Annyiora édesen mosolygott rám!! Kép
Lillácska is milyen szép volt, olyan jo volt végre látni őt is élőben! Kép

Pille: rajtam is van sajnos felesleg és legszivesebben elmennék konditerembe, meg gyümölcskúrát tartanék, de nem lehet. A tejcsi most nagyon fontos!!!! Szerintem korai még az aggodalom amúgy is, .
Rólam sztem amugy leolvadnának a kilók tényleg csak én naponta megeszek egy tábla csokit igy meg nem várhatok csodát. Kép Na ha arról leszoknék akkor lehet hogy fogynék...

Cukker: Neked utólag is Boldog Névnapot! Kép

KépKép
erszényes

Balim,
valahogy így képzelem én is,mivel nálunk is itt a gép.Az eltiltás nem megoldás szerintem sem,mert annál jobban akarja olyankor a gyerek,valahogy azt szeretném én is megtanítani,h.sokkal érdekesebb dolgok vannak a világban.Mondjuk amíg nem kerül közösségbe val.leg azt sem fogja tudni,h.lehet vele játszani,mert mi nem szoktunk.Márpedig,ha a terveket sikerül megvalósítani,5 évesen fog oviba menni.Kép,

Roz,
örülök,h.jobban vagy!Gondolom ez a dolog anyagilag sem esett jól,de remélem hamar egyenesbe jössz minden szempontból!KépAz ilyen rendezgetések tényleg jók,ha valóban lekötnek.Kép
Amikor nekem van valami lelki bajom,olyankor nem használ semmi.Nagyon ügyes vagy,h.tudsz tovább lépni!Kép
mrege

Ja egy kérdés: melyik gyümiket nem tanácsos enni szoptatás alatt? Arra gondolok amitől esetleg nyugtalan lehet a babó vagy fájhat a pocija ....

KépKép
erszényes

mrege
ne hogy azt hidd hoyg nekem is ilyne gyszű de lassan 3 hópja és ideje kicsit kisesnem az "önsajnáltból "

erszényes
ahoyg én tudom az apromagvas gyümölcsök pl .szamóca kiwi
a banán és citrus félk okzhatnak hasfájást utóbbi inkább allergiát nálunk azt hiszem adri volt az akinak a hasa még akkor is fájt ha én szőlőt avgy szilvát ettem
majd nemsokára jön az ujhagyma szezon sajnos ez is kiesik most neked meg retek is

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz: köszi! Akkor asszem a tegnapi szamóca is betett Janikának... Kép Szegény... Pedig apa jót akart nekem... Az ananásszal mi a helyzet??

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Nem valami ugri-bugri tornára gondoltam, azt tudom, hogy nem lehet. Viszont arra nem alapozhatok, hogy majd ha abbahagyom a szoptatást. Ha Orsi is szopik két éves koráig, mint Flóra... Kép De gondolom felülés, lábemelgetés mehet.

Seriff,
renben majd jelentkezem Kép

Erszényes,
ugyanígy vagyok az édességgel, mint Te. Úúúúúgy kívánom. Pedig a várandósság alatt rá sem bírtam nézni a csokikra, sütikre. Orsi is nyűgös.

Cukker,
elmaradtam a köszöntéssel. Boldogságos névnapot kívánok! Kép
Flórának semmi baja nem lett a popsikrémtől, nem is aggódtam miatta.
Ami durvább volt, hogy imádta a kutyatápot. És ha itt voltunk anyunál, mindig teletömte a száját, meg a markát és elbújt befalni. Baja nem lett tőle szerencsére.

Du. megyünk orvoshoz a lányokkal. Flóra bepöttyösödött, szerintem bárányhimlő. Olyan kis vízhólyag szerű dudorok, a fején is van. Nem sok, meg még nem is vakarja. Orsinak meg bedugul az orra és nem bírom rendesen kiszívni.

Szopikirálynőm ma Kép
Kép

pillle

Pille: nagyon szép Orsibaba és biztos jóllakott... Kép Kép Kép

Amúgy én úgy tudom hogy olyan tornát lehet csinálni ami nem kardió, tehát nem izzad az ember mint egy ló. Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!
Nemrég járt itt Leoka és Syg.Tündéri a leányzó és nagyon ügyi.Sokat nőtt,mióta nem láttam.

Nana irigy vagyok.KépNekem is kell egy ilyen helyes kis pocak mint a tied.Nagyon szép kismami vagy.KépDani meg csudahelyes.Kép

Erszényes sajnálom,hogy én nem, voltam ott a sétán.Majd legközelebb.Az esőtől néha Lilla is nyügi.A hideg frontot nem csippantja.

Roz ügyes vagy.Tényleg le a kalappal előtted,ahogyan ezt a dolgot kezelted.

Ser már készülünk a szülinapi party-ra.KépTőlünk homokozót kap,csak lehet,hogy nem készül el vasárnapra.KépCsináltatjuk fenyőből,és lesz hozzá kis pad a szélére,valamint teteje is lesz.

Lili nekünk is Aventos poharunk van,de Lilla csak bohóckodik vele,pedig tud inni belőle.Azt a cumisüveget ki sem tudom robbantani a kezéből.Kép

Kob a Tisza tényleg rémisztő látvány még a tv-ben is,nemhogy élőben.

Mrege úszás?Élvezi a leányzó?

Lina mit akarnak Lilivel?

Cukker vettetek új babakocsit?

KépKép
KépKép
sbea

Erszényes, én is úgy tudom, mint Roz a tilalmi listát. A család már vígan ropogtatja a hagymát, retket én meg csak sóvárgok. És igen, aprómagvas gyümi is tabu.

Roz, remélem összejönnek a kimozdulásos terveid.

Dettusról tud valaki? Gondolom már babázik.

pillle

Pille: Jobbulást a lányoknak!! A bárányhimlőt Orsibaba nem kaphatja el??

KépKép
erszényes

Pille de édes a leányzód.KépLátom fincsi tejcsi nagyon ízlik.Kép
Sajnálom Flórát,ahogyan leírtad a pöttyöt,az alapján annak néz ki.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Pille, Orsi látom jóllakottKép!Remélem, nem komoly a betegsége,és ha tényleg bárányhimlős Flóra,nem kapja el Tőle! Lábemelés, hasizom persze mehet, módjával,ahogy érzed!Kép

Roz, már próbáltamKép.Tegnap rakottkrumplit raktam össze mára,kimaradt egy kis krumpli, pár falatot evett belőle Hanna este.Meg is lepődtem,ma újra főztem egyet csak Neki, de nem kellett eddigKép.

Bea, amit a Baumaxban lehet kapni ilyen homokozó azzal mi volt a baj?Vagy nem láttátok? Mi is azt tervezünk amúgy Hanna szülinapjáraKép!

Balim, jól aludt Eszter? Nózi?

Szgép:ha mi is itt írogatunk,mit látnak Tőlünk?Kép

Kép
seriff

Tényleg Dettussal mi lehet? Nagyon kíváncsi vagyok mi lehet vele/velük. Kép

Bea: én is remélem h legközelebb talizunk. Kép

KépKép
erszényes

Pille, nagyon édes Orsi. Ízlik neki a tejecske, látszik. Kép Zsófi is így szokott kinézni. Kép

Erszényes, köszi, hát, én sajnos nem nagyon látom magamon.... a Norbival megállt a súlyom...lehet, h. tornáznom kellene egy kicsit mellette....

Bea, bébik tudják, h. mi a jó nekik. Kép Lilla szereti a cumisüveget. Zsófi csak játszik vele, mondjuk csak 1* csinált ilyet, el is vettem tőle. Azóta sem adtam oda neki.

Ser, egyet értek: a szülőmutatja a mintát...ha mi is itt ülünk mindig, mit lát? Legalábbis, én néha Zsófival ülök itt a gép előtt.

Roz, ez az! Kép Jó hallani hogy talpra álltál! Örülök neki! Kép Kép Kép
birolili

bea

mennyiért csináltatjátok ?és kivel ? énis ilyet szertnék most ez asztalos akit hívtam hát.... nem mis tudom szépen dolgozik de nem valami szimpi meglátom mennyit mond az ágyakra meg asztalokra és utána eldöntöm ő kell e nekem Kép
egyébként én az ágyat apraktikerben 34 000 látam plusssz a két matrca 40 000 körül lesz bele azt mondta az ismerősőm aki ajánlota ezt srácot hoyg szerinte olyan 20 000 ból ő kihozza az ágyat borovi fenyőből na majd kiedrül
ja és lakkozást nem kértem rá mert 4000 /nm ért csinálja ha én veszek lakott az max 2000 ft azt meg vagy én vagy apjuk majd megcsinálja az asztlokat székeket is mi lakkoztuk anno

pille
nagggyon édes ez a csajszi Kép
nem probáltad az anyatejet az orrába szerintem nagyon jó nekünk legalábbis bevált
lehet hoyg tényleg bárányhimlő ... sajnálom szegénykét de ezen is túl kell esni egyszer reméljük nem fog neki nagyon viszketni análunk uyg mondta doki hoyg családon belül aki utoljára kapja el annak a legrosszabb és annak jön ki a legtöbb pötty már előre sajnálom ákit mert nálunk ő kap el mindt legutoljára
nekem is van egy ilyen alakformáslos könyvem az igazán lábemelgetésből áll ez popsira csipőre és combokra torna és az egészet fekve kell csinálni napi azt hiszem 3*20 perc
a felsőtested nem is mozog
de szerintem várhatsz is a tornával még Kép

erszényes
ananász szerintem nem gáz vagyis erről nem tudok Kép bár mindig tud meg az ember ujdonságokat Kép
és közbenm még eszembe jutott valami aminek én nagyon nehezen tudok ellenálni Kép a finom friss zsenge édes zöldborsó Kép na azt ne edd majd Kép

seriff
akkor nem mondtam ujjat Képnem lehet hoyg azok a babák aki többet szopinak / tak jobban kedvelik az édes izeket mive tejcsi is édes a tápszer azt tudom hoyg baromi rossz ízű amit most adri is iszi még tej helyett még kicsit kesernyés is brrrr....
lehet hoyg ők azért esznek meg mindentKép
bár ez csak egy ilyen kósza elmélet voltKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz: miért mondtad a zsenge zöldborsót!!! IMÁDOM!! Hpgy fogom kibírni... Kép Kép Kép Kép

KépKép
erszényes

Sbea,
Lilivel valamit fújatni szeretnének, hogy megnézzék, van-e a gyomorszájánál esetleg kórokozó, amitől hány kajcsi után. 4 órás éhgyomorra megyünk, akkor fúj, majd meg kell innia két deci almalét, és utána fél órával megint fújni. Most áldom magam, hogy elkezdtem fél hónapja adni neki a gyümilét, mit csinálnék, ha hirtelen két deci almalével kellene kezdenie...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Megjövénk az orvostól. Jól gondoltam, bárányhimlő. Már nem kell az oltáson agyalnom.Kép
Kérdeztem, hogy mi van, ha Orsi is elkapja. Erre csak azt mondta: -Akkor nagyon szomorú leszek. De ezt háromszor is. Elméletileg védi az anyatej, de ugye vannak kivételek. Azt mondta,feltétlenül különítsük el a tesókat.
Orsinak meg írt vmi patikai orrcseppet, meg Calcimuscot. Anyatejet tegnap is próbáltam az orrába cseppenteni, de nem vált be. A trutyi nem is látszik az orrában, valahol bent szörcsög, kiszívni sem nagyon bírom.

pillle

Pille,
hát, akkor már tényleg nem kell gondolkodnod Kép Szegény! Kép Kamillának beadattuk tavaly nyáron, a doki szerint elvileg egész életében védi. A Tietek nem mondta, hogy miért lesz szomorú? Orsin jobban előjön?
Korábban írtam Neked, de nem akart látszani: nagyon jó képek Flóráról! Te nem érezted úgy, hogy akkor lett belőle "nagylány", amikor Orsi megszületett?
A szuttyogásra megpróbáltad megemelni az ágyfejét? Mármint Orsi ágyának.

Kép

Kép
kobudo

Bea, Lili,
láttalak benneteket délután hazafelé sétálni, miközben Rozival telefonoztam Kép
Bea,
ez az új kocsitok? Beválik?

Kép

Kép
kobudo

Gyorsan két kép a hintázókról!
Kép
Kép

Kép

Kép
kobudo

Zsolti!

Roz!
Ez egy ismerős asztalos srác. Szerintem jól dolgozik, legalábbis remélem. Most vállalt el nekem egy kertibútort nagy asztallal és két paddal fenyőből, lakkozva 15000 Ft-ért,. Majd beajánlom.Kép

Ser!
a homokozó árát még nem tudom, de rönkfából szeretném a széleit, meg padot hozzá, tetővel. Ezt majd még le kell beszélnem, utána megmondom az árát.

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: