[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
VANNAK ITT TÁRNOKI ANYUKÁK?? - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Szi Zsuzsi!

Ma 309 vagyok.

Csá, a jövő héten találkozunk.

Andi
hera
 
 


Szia Andi!

Rendesen belehúztál, gratulálok! Gondolom, sokkal jobban érzed magad a bőrödben. Mostmár tarthatsz időnént lazább napokat is talán Kép

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Szia Zsuzsi!

Szoktam tartani lazább napokat, ezért is megy lassabban.

Azért nem mentünk át tegnap, mert a délelőtt eltelt sétával, aztán meg Lackó hazajött koradélután, és vásárolni voltunk. De holnap átmennénk.

Ma voltunk a Városligetben sétálni, nagyon klassz volt. Szavazni is voltam, bár csak én.

Sziasztok:
Andi
hera
 
 

 
 

Szia Zsuzsi!

A súlyom ma kisebb volt egy számmal, de máshol meg több lettem. Úgyhogy változatlan vagyok.

Kellemes nyúlünnepet mindenkinek!

Sziasztok:
Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Sehol senki.Gondoltam, megosztom veletek az utóbbi napok történéseit.

Múlt pénteken még délelőtt gyorsan elmentünk a Corába pár dolgot venni. Azt a tülekedést, ami volt, főleg a zöldséges mérőpultnál! Mit számít, hogy az ember gyerekkel van vagy sem, a kocsit szemrebbenés nélkül arrébb tolják, miközben a sorban állunk, hogy előbbre tolakodjanak. És nem egy vagy kettő ilyen "udvarias" ember volt!
Szombaton kimenőt kaptam: kis vásárlás, kis étterem, mozi.
Aztán hétfőn megtörtént az első locsolás. Zsani nem igazán élvezte magát a parfümlocsolást. Majd megszokja. Viszont szegény unokatesójával szemben nagyon felülkerekedett. Úgy értem, hogy kicsit határozottabban veszi el tőle a játékokat, amit Levente nem vett jó néven, és hamar eltörött a mécses. Levi 1 hónappal idősebb Zsaninál. Mira mellett egész jól megedződött Zsani, egyáltalán nem olyan félszeg más gyerkőcökkel szemben. De azért még őt is felül lehet múlni.
Tegnap elmentünk méretni. Zsani mindig sír, ha belépünk a rendelőbe, de a tegnapi minden eddigi esetnél húzósabb volt. Hiába fektettem le a pelenkázón, felült, állandóan belém kapaszkodott, bújt hozzám szegénykém. A doktor néni is próbálta oldani a helyzetet kis ajándékokkal, de mindhiába.

Egyébként rákérdeztem a bárányhimlő elleni oltásra, mert hallottam a TV-ben, hogy ez egyáltalán nem kötelező, viszont sok olyan riportot láttam már, hogy ha valaki felnőtt korban kapja el, nagyon súlyos lehet, le is bénulhat.
És persze több, mint 6000Ft-ba kerül, de a dokinéni szerint csak akkor ajánlatos beadni az oltást, mielőtt közösségbe megy. És még azt is hallottam, hogy az oltás csak 5 éves védettséget ad. Persze áteshet a gyerek ezen még gyerekkorában, de azt is hallottam, hogy már gyererkkorban is egyre súlyosabb a bárányhimlő.
Na ennyit erről.

Judithék már biztosan kint vannak Londonban. És a többiekkel mi van?

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Szia Andi!

Vasárnap a Vp-be indulás előtt elfelejtettem megírni az eredményt, pedig a méretzkedés nagy örömöt okozott: átléptem a 7-tel kezdődő számok tartományába. Amúgy nem volt nagy csökkenés, de ez az fejlemény nagyon fellelkesített. Itt Vp-ben viszont mindenütt sütivel kínálnak, úgyhogy kicsit aggódom a vasárnap miatt. Majd addig még igyekszem fegyelmezni magam.

Itt is volt húsvéti őrület, ami nem okozott különösebb meglepetéseket. Viszont vasárnap óta szorgosan vegyülünk a rokonokkal és ismerősökkel, és nagy örömömre Mircsi nem esett kétségbe még nagyobb társaságoktól sem. Éjszakánként viszont többször fölébreszt, úgyhogy napközben igénybe veszem a nagyit hogy tudjak kicsit lazítani.

Holnap megyünk vissza Tárnokra, ha van kedvetek, gyertek át a jövő héten.

Én is sokat gondolok a kedves Többiekre, akik teljesen el vannak tűnve.

Üdv: Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Szia Zsuzsi!

Hajrá! Én húsvétkor kicsit elengedtem magam, úgyhogy ma meg holnap gyüminap van.

Akkor jövő héten találkozunk.

Andi
hera
 
 


Szia Zsuzsi!

Minden változatlan.

Andi
hera
 
 


Szia Andi!

Legnagyobb meglepetésemre lement fél kiló, így most 346,1 vagyok.

Az éjjel Tasi dokival álmondtam, hogy mit arra már nem emlékszem tisztán de benne volt. Remélem, ez jó jel :-)

Tök jó volt a tegnapi kirándulás, szívesen ismételjük máskor is, más irányokba is!

Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok!!!

Én is egyre ritkábban vagyok, hiába a jó idő kicsal minket a kertbe. Végre Mircsim is elindult, azt hittem már sosem fog.
Én is nagy fogyiba kezdtem szeptemberben, de csak egy ideig-óráig bírom aztán szünetelek egy jó hosszút. Nekem inkább tornáznom kéne, de itthon nem szeretek elmenni meg nincs időm.

Tali már sosem lesz?? Bár a mi oldalunk ritkásabb és lustább is, mint a másika vasút felé.

valami izgi hír, pletyka??????
Chriss, te sem sokat írsz mostanában!!!!

Réka
Vendég
 


Sziasztok!

Igen, kéne találkozni, mert nem mindenkit ismerünk szemtől szemben még.

Zsuzsi, a Tasiról mostanában én sokat beszéltem a társalgóban egy msáik topikban. Ajánlottam őt másnak. Én vele még nem álmodtam, viszont azt igen, hogy terhes vagyok.

Sziasztok:
Andi
hera
 
 


Sziasztok csajok!

Tudtok a környéken jó használt babaruha boltot?
Köszi!
Üdv.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Hello!

Mi is jól eltűntünk, de minden oké, csak egyszerűen nincs kedvem leülni a gép elé ebben a gyönyörű időben...
A találkában benne vagyunk! Nagyjából mindegy nekünk az időpont is.

Andi! Te tudod merre van Érden a piac? Ha igen segíts lécci!

pápá

Hetti
hettus
 
 


Sziasztok!

Hetti, a piachoz ott kell lekanyarodni, ahol a rendőrség van. Az tudod hol van? Vagy, mintha az érdi orvosi rendelőhöz mennél, talán voltatok már ott. Nos ezen az úton kell végigmenni. Aztán lesz egy híd a fejed felett (az a 6-os út), és utáne kell egyből balra fordulni. Az az út visz be a piacra, és már az úton szedik a parkolási díjat. Asszem keddenként és szombatonként van nyitva, de a szombat tuti.
A ruhaboltra visszatérek, csak most Zsani kicsit hisztis, aludnia kéne.

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Bocsi, most csak ennyit: Réka, múlt héten írtam neked sms-t, nem kaptad meg????? Csodálkoztam is, hogy nem válaszolsz...
Oviba beiratkoztatok most?

Most megyek, mind a ketten betegek vagyunk.
Kép
sziasztok:Ch.

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Sziasztok!

Chrissy, jobbulást nektek. Te vagy rajta a myVIP-n, mert találtunk egy hasonló nevűt, és a kép is mintha hasonló lenne, mint ami itt van. Illetve nem a kép hasonló, hanem te.

Vikianyuja: Használt babaruha bolt azt hiszem már nincs Tárnokon, tavalyig volt a művház mellet, ahol az állatorvos van meg a temetkezési vállalat. Egyébként milyen ruhák kellenek?

Én készülök Zsani első szülinapjára, és mivel szombatra nagyon rossz időt jósoltak, vasárnap lesz a nagy ünneplés. Grillezni szeretnénk. Nem tudtok valami jó, egyszerű pácreceptet?

Andi
hera
 
 


Szia!!!
nem kaptam meg. Mi is ma iratkoztunk be, hát kiváncsian várom. A férjem intézte és neki szimpatikus volt.

Réka
Vendég
 


Sziasztok!

Hera:köszi.74-es nyári rucik kellenének,vékony nacik,kertész nacik,de majd körülnézek Érden. Eddig nem vettem használtat, de egy ismerősöm azt vesz és tök jók. Nem voltam a börzén amit nagyon meg is bántam, ő volt ott is,és tök jó holmikat hozott.Nike cipőt 2000-ért,rucikat párszázért stb. A multkor vettem érden a kenguruban 3 bodyt a csajnak, egy mosás után mind a háromnak kilukadt a hónaaljánál. Nahát tényleg megéri újat venni,mi? Ugyhogy elhatároztam hogy körülnézek itt-ott.Tétényben is szokott lenni börze, meg battán is.

Pác: Jó sok hagyma vörös is meg fok is, só,bors, mustár,churry,sör.Jó bőven hogy ellepje a husit,ugy jó ha olyan sűrű mint pl a tartár.Ha kiszeded belőle a húst meg is lehett enni, a már kisült husi mellé.Jó kis hagymás cucc.Ez házi recept,vagyis egy barinőmtől tanultam,nekem bejött. Ja és csirkemellhez szoktuk, nem tudom más hússal milyen.
Sajnos egész hétvégére lehülést mond a tv, dehát szerintem mindig hazudnak, remélem most is, és jó időtők lesz.Nagyon boldog első szülinapot a lánykádnak!

Üdv mindenkinek: Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Szia Anna!

Köszi a receptet, meg a jókívánságokat!

Andi
hera
 
 


Hera, igen, én vagyok rajta. Kép Bejelölsz? Kép
Nahát, Zsani már egy éves lesz! Milyen tortája lesz? Boldog szülinapot neki! Kép
Neked esetleg nem hosszú hajad van? Mert mintha láttam volna arrafelé egy babakocsit toló anyukát, aki pont arra ment be, amerre laktok.
Pácrecept: sajna, én nem tudok... Kép

Réka, furcsállottam is, hogy nem reagálsz rá semmit. Kép A telefonszámod még mindig ugyanaz? Melyik oviba iratkoztatok be végül?

Vikianyuja: én is hallottam, hogy Érden van babaruhabolt, meg asszem Diósdon is, de konkrétumokat sajna nem tudok.
Hétvége: jaj, nehogy rossz idő legyen! Semmi kedvem hozzá. Kép Sztem is mostanában félre szoktak jósolni, hátha most is... Kép

Tényleg, tudtok vmi jó majálisról?

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


A falu oviba, mert osztotottunk-szoroztunk, de ide még gyalog is el tudunk menni a gyerekért és az azért nem mindegy.

ti, döntöttetek már???
Vendég
 


Réka, most olvastam az nlcafén egy topikot... Kép

Mi végül ide a Dózsába irattuk be Noncsit, hát, majd kiderül, lesz-e hely... nektek mint mondtak ezzel kapcsolatban a falu-oviban? Mennyi ott a keretlétszám?

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Chrissy, még nem nagyon tevékenykedtem rajta, még csak egy ismerősöm van, a férjem. Ha belejövök, bejelöllek. Zsaninak csokitortája lesz, amit szerintem csak megkóstol, nem nagyon eszik még ilyet, ami szerintem nem is baj. Most olyan nyak alatti hosszú hajam van, tavaly hosszabb volt.
Hát, szerintem a hétvégi kertipartynak lőttek, tegnap szombatra és vasárnapra is rossz időt jósoltak.

Az orvosi rendelő előtt szoktak lenni programok máj. 1-jén.

Andi
hera
 
 


Szia Zsuzsi!

308 vagyok ma.

Andi
hera
 
 


Sziasztok Tarnoki mamik...
nem tudtok veletlenul tarnokon vagy a kornyeken *gardonyhoz kozel* fajatek keszitot?
ronkfabol szeretne a csalad a fiamnak szulinapra jatszoteret, es ben talalok semmit a kornyeken.
Na jo, fehervaron igen. csirio aron...
almaimban egy keszito szerepel, aki kb. a fele aron megcsinalja es jol megcsinalja...
ha ismertek, tudtok, lattok valami ilyesmit, megtennetek hogy irok nekem emilt?
koszonom,
marta

szekeres.marta@chello.hu
martina
 
 


Szia!

A Sóskúti úton, Tárnok és Érd határában van egy ilyen cég, egy családi ház udvarán, az útról is látni lehet a játékokat. De szerintem Tárnokon is van ilyen cég. Majd utánanézek.

Andi
hera
 
 


fuu koszi!
ha volna, tudnal szerezni nekem egy telefonszamot is?
koszi
m.
martina
 
 


Megpróbálok.
Andi
hera
 
 


Szia Márta!

Elküldtem neked mélben az adatokat.

Szia:

Andi
hera
 
 


Szia Zsuzsi!

Ma 306 vagyok.
Andi
hera
 
 


Szia Andi!

Én komplett megfeledkeztem a ma reggeli mérésről, pedig most volt a közelemben mérleg nem úgy mint múlt héten. Neked viszont nagyon gratulálok! Nekem is bele kell húzni mert még 2 hét az utazásig és még nem férek bele kényelmesen a nyári ruháimba Kép Kép

Üdv mindenkinek!

Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Hello!

Nem tudjátok, mi lesz most szerdán a baba-mama klubban?
Jár még vmelyikőtök oda?

üdv,
Ch.

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Sziasztok lányok!

Képzeljétek, hogy jártunk pénteken a cukiban! Anyák napi ünnepség után elmentünk Bence ovis barátnőjével és anyukájával sütizni/fagyizni. Az emeleten valami termékbemutató volt, és lejött egy öreg bácsi, és rászólt a gyerekekre, hogy ne hangoskodjanak. Aztán meg ránk, hogy miért nem szólunk a gyerekekre. Pedig nem is voltak hangosak. Minek tartanak termékbemutatót egy cukrászdában???? Csendet akar? Menjen könyvtárba! Húúúú, nde mérges voltam!

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

A klubba mi már régen nem járunk. Asszem a boltnál (liget) a hirdetőtáblára ki szokták írni, mi van egy hónapban. Ha ma nem esik délután, elsétálunk arra, és megnézzük.

Ez a termékbemutatós dolog igen érdekes. Ok, mondjuk nem szokás őrjöngeni egy cukiban, de azért hátratett kézzel sem szokták bevinni a gyerekeket. Nem ez a legjobb hely egy előadásra, ahol csöndnek kell lenni.
Egyébként a cukiról jut eszembe, nem találkozunk ott egyszer? A felső szint talán elég nagy lenne. Egy délután süti+kapuccsínó (ez elég magyaros volt?). Mi a véleményetek?

Andi
hera
 
 


Chrissy, holnap a napégésről lesz szó a klubban.

Andi
hera
 
 


Én sajnos nem tudok felmenni a felső szintre a babakocsival Kép

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Jaj, bocs, igen, ez necces, de hát ez az, én is babakocsival mennék.

Andi
hera
 
 


sziasztok lányok!!!!

kicsit el vagyok vesze messze messze AngliábanKép
mi újság otthon meséljetek. ki vagyok éhezve egy kis hazai pletyireKép

itt sűrűn esik az eső és fúj a szél, így nem nagyon tudunk kültéri programokat csinálni. otthon milyen az idő?
visszatérve a rossz időre, itt nem tántorítja vissza az anyukákat ha rossz az idő. 10 fokos hidegben az anyuka az 1 éves csemetéjét kihozta játszóra egyszál rövidujjú pólóba zokni és sapkanélkül!!!!én meg azt sem tudtam hanyadik pulcsit adjam a gyerekre. ezek nem nóóóóóóóóóóóórmálisak!!!!!! képesek az újszülöttet egyszál badyba sapkanélkül a kocsiba sétáltatni. kész vagyok
meséljetek még, írjatok mi újság!!!

üdv judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Szia Judith!

Na végre, rólad is hallani! Itt most süt a nap, megfűszerezve egy jó kis nyári záporral. kb. 22 fok van, de a hétvégére még jobb is lehet. Mostanában itt is esett, persze nem annyit, mint nálatok.
Mi ki is használjuk a jó időt, ma már másodszorra voltunk sétálni, és ha a most következő alvás után is jó idő lesz, még átmegyünk Zsuzsiékhoz.
Próbálunk eljárogatni más babásokhoz, aztán időnként kisebb vásárlásokat is megejtünk. Bár nálunk a páromnak hozzá kellene látni a tetőterünkhöz, hogy esetleg ezen a karácsonyon Zsaninak már külön szobája lehessen. Csak hát mindig találunk valami más egyéb elfoglaltságot.

Egyébként mit tudtok még csinálni, azon kívül, hogy sétáltok, ha engedi az időjárás? A férjednek azért van hétvégén szabadideje, csináltok közös kiruccanást felfedezni a környéket? A kajával mi a helyzet, hazait esztek, főzöl, vagy fish&chips?

Várjuk az infókat.

Szia:

Andi
hera
 
 


Szuia Judith!

Bár az időjárás arrafelé nem a legnaposabb, azért picit irigyellek. Pontosan merre is vagytok? Ami meg az öltözködést illeti: én megértem őket, ahhoz kell szokniuk, ami van.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Itt egy friss kép az ikrekről.

Kép

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Cukik az ikrek!!!

HA valakit érdekel a baba-mama klub, a programok:
máj.17.: Májusfa állítása
máj.24.: Séta a Benta-patak partján
máj.31.: Ügyes kezek, Ruff Lívia kreatív anyuka apró meglepetéseket készít

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, ma repülök a boldogságtól: átléptem a következő határt, a 65 kilót, azaz 64 vagyok. Így ma az összesen annyi, mint 303.

Tudtok ötletet adni, hol lehet a környéken olcsón jó minőségű cipőt venni? Zsani 2 napja elkezdett a segítségemmel totyogni. Pont egy hete vettünk neki még csak kocsicipőt, de most már olyan kell, ami tartja a bokáját.
JA, és nem merem azt gondolni, hogy ez már rendszer lett, de az utóbbi 3 éjszaka Zsani nagyon rendes hozzánk, mert kb. 1-2szer kellett megitatni vízzel. Bár tegnap reggel már 6.45-kor fent volt, ami elég szokatlan, mert 7 és 8 között szokott ébredni. Valamit valamiért.

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Szia Hetti!

A múltkor említetted, hogy emlékszel, egyszer lázasodás után kiütései voltak Zsaninak. Most néztem az archívokat, és tényleg írtam ilyet februárban (asszem 14-én).

Ábel hogy van, túl van már a nehezén?

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Hera, én is most vagyok túl a cipővásárláson, hát nagyon nem egyszerű. Kb.15 helyen voltunk, a Brandontól a bababoltig. Az a baj hogy akárhány cég, annyiféle kaptafa méret. Tehát egy siesta 18-as nem ugyanakkora mint egy akármilyen másik. Nem lehet úgy cipőt venni hogy 18-as a lába és akkora kell. Mi vettünk egy siesta 19-est, hát elég nagy rá, ezért vettem egy másik fajta 18-ast ami meg éppenhogy jó rá. Persze ahol a 18-ast vettük nem volt 19-es hogy megnézzem az mekkora, pedig lehet hogy az jobb lett volna.De úgy megörültem hogy találtam egy édit hogy megvettem, mert mindenhol inkább fiús színek voltak.Tehát a lényeg. Érden a stop-shopban a deichmann-ban vannak elég jók, elfogadható áron (4-5000ft), és a metro túloldalán a Premier Outlet Centerben a George's Shoes-ban vannak még elég jók ráadásul majdnem féláron. Csak tudod ezek a boltok kifutott termékeket árulnak, tehát nem a legújabb széria, de a 7900 ft-os siesetát ott vettem 4300 ft-ért. Később amikor már nagyobb lesz a lábuk könnyebb lesz venni, de ez a 17-18-19-es méret nem nagy választékban van. Igaz a te lánykádnak már lehet hogy 20-as kell, most jut eszembe hogy már 1 éves. Az én Vikim 31.-én volt 9 hós.Tényleg hogy sikerült a szülinapi sütögetés? Kipróbáltad a pácot?

Sok sikert a cípővásárláshoz.
Sziasztok.
Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Sziasztok!

Andi, gratulálok az eredményekhez. Rólam is leesett 3 pont, azaz most 343,5 vagyok. Tartottam tőle, hogy visszaszedtem az utóbbi időben, de szerencsére nem. Talán mert az utóbbi időben elég sokat sikerült mozogni Kép

Cipő téren figyeljetek oda, hogy legyen egy kis talpbetét (boltív a belső részen), megerősített sarok-rész és merev legyen a bőr hogy rendesen tartsa a lábát. Mi Mircsi 1. cipőjével melléfogtunk, mert nem volt elég magas a felsőrész és nem volt elég merev sem, így csak megnehezítette szegény Mircsi dolgát a járással. Most nem az árra koncentráltunk, hanem a minőségre, és megvettünk egy ASSO cipőt (ami nagyon jó márka) 8e-ért Érden... Mondjuk legközelebb mi is benézünk majd az outletbe. Ja, és amíg a járás mellett mászik is a gyerkőc, érdemes olyan cipőt venni, aminek az orr részén van valami erősítés. A motorozás is nyúzza a cipőket rendesen, és nem is vállalnak rá garanciát a boltok.

Amúgy mi jól vagyunk, Mircsi nagyon jól érzi magát a kertben és a teraszon, ahol elég sok időt töltünk. Egy hét múlva utazunk, nagyon izgi lesz. Senki nem írt nekem utazással kapcsolatos tapasztalatokat, úgyhogy most újra kérem, hogy ha valaki tud valami tanulságosat utazás csemetével témában, akkor pötyögje ide.

Köszi, sziasztok!

Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok!

Köszi a tanácsokat, ötleteket cipővásárlás ügyben. Ma már voltunk is nézelődni. Zsani nélkül voltunk, kaptunk egy kis délutáni kimenőt a párommal. Egyébként a Tordasi Csárdában voltunk. Én még csak messziről láttam a helyet. Nagyon szép, egy szép tóval van megfűszerezve, és pár száz méterrel arrébb még állatok (ló, meg talán láma, ha jó láttam) is vannak. Van egy kisebb fajátszótér is a nagyobb gyerekeknek. Nagyon szépen rendezett az egész terület, érdemes akár csak egy sétára is elmenni oda.

A sütögetés elmaradt Zsani szülinapján, mert végig rossz időt mondtak hétvégére, és nem mertünk nekikészülődni. Úgyhogy benti összejövetel lett belőle. Persze jó idő volt. Nem baj, lesz még alkalom rá. Egyébként mellékelek is egy képet az ünnepeltről.

Sziasztok:

AndiKép
hera
 
 


Jaj, de kis csini lány! Olyan kép nincs, amikor már tiszta csokimaszatos??? Mert az az igazi! Kép

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Nálunk is megvolt ez a hirtelen lázasodás jelenség. Hajnalban járt nálunk az ügyelet is. Mircsi ma már nem olyan forró, remélem, nem is fog 3 napig tartani a láz, mert állítólag meg lehet úszni 1 nap alatt is, akár szövődmények (piros foltok, hasmenés, légcsőhurut) nélkül is.

Üdv Nektek!

Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok!!!!

Eri, olvastam a másik topikon az egyedül ikerkocsival történő bevásárlásodat, hát nagyon nem egyszerű.
Tényleg a nagylegény, mit szól a 2 pöttömhöz???? mert az hagyján, hogy 1 kistestvér, na de rögtön 2???????
Judit, én azért az időjárás ellenére kicsit irigyellek Angliáért. Én egyszer voltam 3 éve a hugomnál és nagyon tetszet. Olyan kis kompakt hely. És ilyenkor döbben rá az ember, hogy amit itthon választéknak és lehetőségnek vélt az semmi a kinti viszonyokhoz képest. El bírnám viselni.

réka
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: