A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

d:\kep
Képg2.jpg
nikie

GittaKép
Egyet értek VeledKépSzerintem a vesegörcs pont megegyezik az epegörcsel. Nekem akkor is és néhány évvel késöbb kihajtották a köveimet. Elég kellemetlen volt kipisilni mert végig karcol, amig ki nem jön... Azóta szerencsére csak vesehomokot állapítottak meg, de ezt onnan tudom, hogy pisilésnél érzem ezt a karcoló fájdalmat (nagyon ritkán) viszont görcsökkel már nem jár. Azóta nagyon ügyelek, hogy elég folyadékot igyakKép
Remélem hamar elfelejtheted ezt a nyavajátKép

Puszi: Doris
doris

SziasztokKép

Ma kevesebbet leszek veletek.

DorisKép
Köszi a drukkot.

GittaKép
Neked jobbulást kívánok. Egy gólyával találkoztam már, és elindult felénk, és néhány kisgólya már van is, lásd fennt.

Puszi mindenkinekKép
Nikie
nikie

NikieKép
De helyesek ezek a kis gólyababákKép Úgy szeretem ÕketKépKép Ahogy nézem még elég babuka alkatuk van de remélem néhány hónap alatt elég erõre kapnak, és ellátogatnak mindannyiunkhozKépKép

doris

DorisKép
Írtam mailt neked!
Nikie
nikie

Sziasztok Lányok! Jó reggelt!

Én olyan álmos vagyok... Hétvégén voltunk egy esküvõn, hajnali 4-ig tartott és én azóta se pihentem ki magam. Na majd jövõ héten a nyaraláson.Kép

MarcsikaKép
Hogy vagy???

LányokKép
Ez a holdnaptár érdekes dolog,. Megpróbálom én is megnézni, hogy nekem mikor áll együtt a két nap. Remélem, nem csak jövõre.Kép

NikieKép
A gólyák aranyosak nagyon.Kép

BeraKép
Ne aggódj, miután kimûveled magad a témában, elmúlik ez a korszak.KépKépKép Csak az orvosod bírja idegekkel a sok kérdést. Az enyém már belerázódott.
Amikor a múltkor a nyálkahártya vastagságát nézte, mondta, hogy 13 mm, majd többet nem jutott szóhoz, mert én hosszasan ecseteltem, hogy hát ez nagyon jó, szuper eredmény, mire csak mosolygott és bólogatott.Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

LányokKép

Megígérem nektek, hogy a holdnaptáros német szöveget lefordítom a hétvégén és így már talán vasárnap, de legkésõbb hétfõn olvashatjátok, és használjátok egészséggel.

Nikie
nikie

ZsuzsuKép
Én meg a HSG-m után közvetlenül javasoltam, hogy nézzük már meg mégis milyen a nyálkahártyám mert talán azzal lehet gondKép Amikor visszamentem a 24. napi UH-ra, akkor azonnal a nyálkahártya vastagságával indított és megnyugtatott, hogy a 9 mm-bõl bármi lehet erre tájékoztattam, hogy abból már bizony nem, mert az elõzõ ciklusban is pont ue.-a volt pedig akkor a jó oldalamon érett petémKépKépKép Egy szónak is száz a vége, Õ is jót mosolygott az "okos" hozzászólásaimonKépKép
A Kaáliban pedig megmutogattam a hõgörbémet az orvosnak és azonnal hozzá is fûztem, hogy minden ciklusban ki tudtam mérni a minimumot, nem volt anovulációs ciklusomKépKép Rápillantott a papírokra aztán megkérdezte: "Ezeket tankönyvbõl másolta?" Jót mosolyogtam RajtaKépKép

doris

NikieKép

Belenéztem ebbe a német holdnaptáros oldalba, de szerintem csak akkor lehet használni, ha valaki megrendeli. Az ára 20 EURO.
Próbáltam használni, de a program nem enged semmit beírni a táblázatba. Te próbáltad már?

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Engem is érdekelne a holdnaptár, mert kíváncsi lennék nekem mikor esik egybe.
A hõm nem hogy emelkedne inkább csökkent 36,5.Kép Ki érti ezt?!
Szóval már nem értem. Most akkor peteérésem volt, de nem tud megrepedni? A hõ akkor szokott megemelkedni. Vagy még mindig alszanak a petefészkeim és nem állt helyre a hormonháztartásom a hosszú kezelés miatt.

Edelweiss!
Már csak napok kérdése és kiderül? Nagyon-nagyon szorítok!Kép

Edith!
Sikerülni fog majd meglátod, csak ezt a meleget bírd ki.

Gitta!
Ma mennyi volt a hõd?

Puszi

Andy
Andy

DorisKép
Hát igen, kimûvelõdtünk már a témában. Igaz a mondás, hogy minden rosszban van valami jó. Így, hogy nem sikerül rögtön a bébi, legalább jól megismerjük a saját szervezetünket és annak mûködését. Meg aztán, ha szükséges, saját orvosainkat is el tudjuk látni tanácsokkal.Kép

MarcsiKép
Írj valamit! Remélem, jól vagy.

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lanyok!

Sajnos tablazat formajaban nem sikerult idevarazsolnom a hoadataimat, nem vagyok egy informatikus zseni. Igy kenytelen vagyok bepotyogni. Es nagyon varom az infokat rola.

1. 36.7 - mensi
2. 36.9 - mensi
3. 36.7 - mensi
4. 36.8 - mensi
5. 36.7 -mensi
6. 36.6 - mensi
7. 36.7
8. 36.8
9. 36.7
10. 36.8
11. 36.8
12. 36.9
13. 36.7
14. 36.8
15. 36.7
16. 36.9
17. 37.0
18. 36.8
19. 37.0
20. 37.1
21. 37.1
22. 37.1
23. 37.1
24. 36.9
25. 37.0 - barna
26. 37.1 - barna
27. 37.2 - barna
28. 37.1 - barna
29. 37.1 - barna
30. 37.0

Bocsi, kicsit hosszu lett.

Meg gyorsan irok nehany sort, aztan ideje dolgozni.

Adel, en is nagyon feszult vagyok a barnasozas alatt. Mert tudom, hogy meg fog jonni, es csak idegeskedek, hogy ez miatt ilyen hosszura nyulik es ilyenkor mar uszodaba sem merek menni.

Panka! En is gratula a babahoz. Remelem gyorsan kovetni fogja valaki.

Zsuzsu! koszi az infot a cickafarkfû csepprol. Megprobalom meg ma beszerezni. Remelem ezt beveszi a gyomrom.

Szep napot mindenkinek!

Andi
andi28

LányokKép
Lenne egy javaslatom: a nyugalom megõrzésére, elõsegítésére mindenki leírhatna egy-két dolgot, hogyan csinálja, ha van ilyen?

Késõbb én is megteszem
Ideje dolgozni.

Nikie
nikie

AndiKép
Én úgy gondolom a 15. napon lehetett pé-ed, bár tény, hogy elég magas az alaphõd ezért nem olyan szembeötlõ az emelkedés viszont valamennyire megvan, és utána 37 körül marad a hõd. Az az egy napos 36.8 attól lehet, hogy zaklatottabban vagy kevesebbet aludtálKép A barnázás nem szerencsés...
ZsuzsuKép
Meg az is jó ebben a várakozásban, hogy egymásra és így barátokra találtunkKép Meg az is jó, hogy ha ezek után sikeredik, akkor sokkalta nagyobb az örömünk és a boldogságunk mintha "küzdelem" nélkül jött volna összeKép Meg az is jó, hogy alapvetõen egészen más lesz és lett ettõl a harctól az értékítéletünkKép Meg az is jó....na nem folytatomKép Minden rosszban van valami jóKépKép
NikieKép
Mire gondolsz pontosan?

doris

Andi! hat eleg fura ez a gorbe. Jo magas az alaphod, igy szerintem nem is emelkedik meg ekklo mertekben a hod, hiaba eri el a 37-et. Nekem pl ilyen magassagokba emelkedett a babas gorbem, de az en alaphom olyan 36.5 korul mozog. A 15. nap eleg gyanus, de akkor mar meg kellett volna jonnie, illetve ma meg kell jonnie! Szal nem egyszeruKép

orsoly
orsoly

Panka!

Nagyon gratulálok a babához. Sok boldogságot nektek.

Itt vagyok én lányok, csak velem nem nagyon történik semmi. A következõ lombikbébi próbálkozásig csak spontán lehet próbálkozni, de hát így az esélyek igen alacsonyak. Úgy hogy várom a szeptember végét, október elejét.

Irigylem az optimizmusotokat. Hogy csináljátok?

Éva
Éva

DorisKép
Küldtem mailt.
Egyébként amit ZSuzsunakKép írtál a várakozásról és a boldogságról, hát avval abszolút egyetértek.

Nikie
nikie

Panka, most olvasom csak... örülök, hogy így és ilyen hamar rendezõdtek a dolgok.
Zsuzsó
zsuzsó

Orsoly,

sajnos mar megjott szombaton. ez egy teljes ciklus, amit beirtam. Es amikor 3 ciklussal ezelott mertem, akkor nekem is alacsonyabb volt az alaphom, amikor bejottek ezek a nagy melegek, akkor emelkedett meg. De azt hiszem Moni irta, hogy O is tapasztalt maganal ilyent. De aztan lehet, hogy igazad van, es nincs is pe-sem.

Doris! Te mindig olyan jo dolgakat tudsz irni, hogy ezentul mindig a Te soraidat fogom olvasni, ha rossz kedvem lesz, vagy nagyon magam ala kerulok. Ossze kellene gyujteni ezeket az optimizmustol duzzado hozzaszolasaidat valahol. Es akkor konnyen elo lehetne venni.

Andi
andi28

Sziasztok lányok!

Csak 10-re értem be a munkahelyemre. Reggel a 2. teszt is negatív lett. napi 1-2 szer éreztem valami kis szurkálást vagy valamit, pecsételõ vérzés van, ma abbahagytam a duphastont és várom hogy rendesen megjöjjön. Ha nem akkor jövõ héten még nyaralás elõtt feltétlen elmegyek egy ultrahangra hogy nyugtassanak meg, nem méhenkívüli, minden rendben van és irány a tenger.

Amúgy már megint pozitív vagyok, mert testileg, lelkileg kezeltetetm magam, és remélem hogy mostmár minden pszichoszomatikus és organikus problémát meggyógyítanak nálam és van még a tallonomban egy bónusz homeopatikus, szuper nyaralások várnak rám a tengernél... és remélem nemsokára nálam is bekopogtat a gólya így vagy úgy.

Edelweiss!
Olyan jó lenne ha neked sikerülne. Drukkolok neked!

Marcsi
Marcsi

LányokKép
Hát elkezdtem én is barnázni, sajnaKép. És érzem nemsokára jön a piros is.
A barnás váladékozásom okára azt mondta Erazmusz, hogy a mûszeres befejezéssel a baktériumok nagy részét az orvosok felvitték a méhbe, és aztán méhnyálkahártya-gyulladást lett a következménye. Brrr.. Hát ezt kezelem most a GYnevaccalKép

DorisKép
Jó, majd mailezünk. Valami plusszt írhatnál most is nekünk.

MarcsiKép
Hát a nyaralás az biztos jót fog tenni, tuti, utána már talán nem is kell orvoshoz menned.

ÉváhozKép hasonlóan velem sem történik semmi jó mostanában.
Most pl. azt próbálom, hogy minél jobban pihenjek és relaxáljak a nyáron, sokfelé is megyünk, úgyhogy irány a bulizás és tuti jó lesz.KépKép

Ti is bulizzatok sokat és felejtsétek el a hõmérõt egy idõre.(Ezt most magamnak is írtam.)

Nikie
nikie

Andi! Bocsi, nem olvastam el figyelmesenKép Akkor a 15. nap az ok, de igazabol rendes gorben kene megnezni hogy megvan-e szepen a bifazisKép

orsoly
orsoly

AndiKépNikieKép
Köszi a pozitív visszajelzéstKép
ÉvaKép
Ne szomizz, úgy látom mi ketten azonos idõben lépünk majd "tevékeny" korszakunkbaKép Nekem is szeptemberben kell majd 24. napi UH-ra mennem és utána egyeztetjük csak a lapart Neked viszont akkor már ici-pici babuka kezdeményeket raknak a pocidba amit növesztgethetszKép De jó lesz!!!KépKépKép Én meg majd "írigykedve" gondolok, majd RátokKép
NikieKép
A nyaralás meg a bulizás már önmagában is elég az örömködésreKépKépKép Ennél optimistább dolgot most nem is írhatnék NekedKépKép Most már vághatod a centit az indulásigKép

LányokKép Nekem most nagyon jó lesz a hétvégémKép Nõvérkémék elmennek nyaralni és a két hónapos cicusuk nálam lesz "megõrzésen"KépKépa Tiszából fogták ki néhány hete...) Én is babázok két hétig!!!Kép Igaz, cicababukával de ez se semmiKépKép A Párocskám már kérdezte is, hogy hol fog aludni a cicus? Hát remélem nem fog esténként a hálószoba ajtaja elött szívszaggatóan mijákolni, mert ha igen....KépKépKép

Most szaladok, mert a munka kezd ellepniKép

doris

Sziasztok csajszik!

Elõször is szeretnék gratulálni az új kismamánkhoz. Sok-sok gratula PANKAKépKépKépKépKépKépKépKép Mikor elolvastam a hírt én annyira örültem. Éljen, most már beindult a babaesõ Kép

Edelweiss Kép
Nagyon sokat gondolok rátok. Majd írd meg, ha kiderül valami. A megérzésem viszont az, hogy Nálad odabent lakik ám valaki Kép

Andi28
A hõgörbéd igen nehéz akadályok elé állítKép Én passzolom a témát. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehet jó, csak én nem értek hozzá eléggé. Igen Dorist olvasva, a legvalószínûbb lehetett a 15. nap.

KnéRita
Sajnálom Kép, hogy nem jött be a 7-es, de nekem is megelõlegeztél egy 8-ast, úgyhogy ?!.....KépKépKépKép

Lányok
Két barátnõm adataival is megnéztem a holdnaptárat. Náluk nem esett egybe a születési dátumuk és a tüszõrepi alapján számolt holdállás %-a, de mégis BABÁT VÁRNAK. Na mit szóltok (lehet, hogy õk tartoznak a 15 %-ba?). Nem szeretnék ebben hinni, most már ezen is stresszeljem magam? HÁT NEM!!!!! Szerintem bizonyítsuk be, hogy ez nálunk sem jön be. Én azon leszek... KépKépKépKép

Képzeljétek, ebben a hónapban éreztem a tüszõrepimet. Mintha pontosan tudtam volna, hogy most mi zajlik bennem. Azután a hõm is megemelkedett, most viszont egyik nap 37,1, aztán 36,9 és újra 37,1. Jó mi? Egyszer fent, egyszer lent KépKép

Olvasgatlak ám néha Benneteket. De velem nem történik semmi. Én már nagyon szeretném tudni, milyen érzés bejelenteni, hogy pocaklakóm van. Ugye eljön az a nap is, de nem ám sokára....

Cuppancs Mindenkinek
Bogár
bogár

Szijasztok!

Ha Panka babát vár és én Pankának fogom hivni a kislányomat, akkor a következö zebrás én leszek?Kép

MamacsKép
mamacs

Niki!
Remélem az én gólyám októberben idetalál hozzám! Addig ne! Kép Pedig már nagyon szeretném! Bízom benne, de lehet hogy hiú ábránd, hogy elsõre összejön, a múltkor is 1,5 év kellet hozzá! Kép A többieknek már jöhetnek a gólyácskák! Kép

Andy!
36,8 a 18. napon! De elötte sem esett le csak 36,7-ig pár napja! Kép

Éva!
Akkor egy cipõben járunk, én is szept. végén, okt. elején kezdhetek próbálkozni a párommal. Igaz, nekünk spontán kell! Kép Spontán, napra kiszámolni! Kép Azért még történhetnek csodák, ugye?!

Marcsi!
Sajnálom, hogy ez is negatív lett! De a gólyák már készülõdnek! Kép

Mamacs!
Úgy legyen! Kép Lehetsz akár te is a következõ!

Üdv:
Gitta
gitta

Nike,

Én mostanában Veletek nyugtatom magam. Nagyon sokat segítenek a soraitok benne. És próbálom a jó ötleteket én is kipróbálni.
És persze én is sok babakönyvet olvasok, ami olyan jókedvet okoz. Legalább elméletben a témában vagyok.

Nelli
nelli2

BogárKép
Ne szomizz, ez a hõingadozás még normális is lehet... Te is be fogod majd jelenteni, hogy babucit vársz, ne féljKépKép
MamacsKép
Úgy legyenKép
GittaKép
Bizony vannak csodák!!!KépKép Hisz Mi is itt mindannyian külön-külön csodák vagyunkKépKépKép

doris

NelliKép
Én egyáltalán nem olvasok babás könyveket, valahogy engem nem tud feldobni.
A minap olvastam Szentpéteri Csilla zongoramûvészrõl, és olyan cuki kisfia vanKép Láttátok? Olyan édeset még sosem láttam, én mindig is fiút szerettem volna, remélem az lesz, vagy 3! Kép Kicsit el is pityeredtem.
Az valami csudálatos lenne!Kép

GittaKép
Mi is kb. csak aug-szept-ben próbálkozhatunk, mi a gomba miatt(+Gynevac). Ti miért csak akkor? (Ha nem indiszkrét!)

Nikie
nikie

NikieKép
Ugye azért egy Kislányka is megdobogtatná a szívedet???KépKép

doris

Nikie!
Nem vagy indiszkrét! Itt mindenki szinte mindent tud a másikról! Kép
Áprilisban a 12. héten elveszítettem a babám, és utána kaptam egy kis mérgezést. Van rá csúnyább kifejezés is, de azt nem írom le inkább. A doki szerint minimum 6 hónapot várnom kell. Kép Pedig annyira szeretnék már egy újabb babucit! Kép A másik oka pedig az, hogy végre talált a dokim a napallergiámra egy gyógyszert, amivel végre ki tudok menni a napra és nem kell a 40 fokban is hosszúujjú ruhában mászkálnom! Kép Sajnos van mellékhatása is, nem szabad teherbe esni vele, mivel 100%-ban beteg lenne a baba! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta,

Nagyon sajnállak, hogy ilyen borzalmas dolgot kellett megélned. Jó, hogy már lelkileg valamennyire kiheverted, és tudsz másikra gondolni.
Egy-kettõre eltellik ez az 1-2 hónap, és biztos hamar sikerül újra babát várnod! Az majd feledteti Veled a korábbiakat. Nagyon erõs vagy!

Nelli
nelli2

Kedves Kismamák,

Augusztusban lesz az esküvõnk a kedvesemmel, és utána nem sokkal babát is szeretnénk. Abban kérem a segítségeteket, hogy avassatok be abba, hogy a terhesség elõtt ti milyen vizsgálatokat végeztettetek el. Ezen kívül mivel nem igazán ismerem Budapestet, nagyon örülnék neki, és megkönnyítenétek a helyzetem, ha ajánlanátok nekem egy jó szülész-nõgyógyászt, valahol a belvárosi kerületekben, mivel várandósan nem járhatok mindig haza a Balatonhoz, ha orvosra lenne szükségem.

Nagyon köszönöm elõre is a segítségeteket:

Orsi

ps. minen kismamának sok boldogságot az apróságokhoz.
kovacs.orsolya@balzer.hu

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kedves OrsiKép
Egy nõgyógyászati kivizsgálást kell kérned a Nõgyógyászodtól. (UH, kenetvizsgálat, rákszûrés, esetleg egy vérkép)Ha eddig még nem tetted, akkor táplálkozz egészségesen, ügyelj a vitaminokra és kezd el szendni a Folsavat, mert az a kora terhesség idején segít megvédeni a csontos szervek kialakulását (pl. gerinc).
GittaKép
Én is mérgezést kaptam a babámtól...sajnos de a második mûtét után máer rendben volt a szövettanomKép Nálad minden rendben szövettanilag?

ui: Orvos ügyben nem tudok ajánlani, mert én nem igazán a belvárosba járok.
doris

Gitta,
Hogyan veszítetted el a babát már a 12. héten? Mit mondtak, mi volt az oka?

Én 3 napja vérezgetek, és még csak 26. napon tartok... A hasam egyátalán nem fáj. Hát nem tudom... Hétfõig ha nem jön meg rendesen, veszek tesztet.
Üdv Mindenkinek!
adél

Doris!
A szövettan eredményem az jó lett, igazolt terhesség, miss. ab. volt az eredménye.

Adél!
Nem írom le újra, de ha érdekel, akkor megtalálod a Terhesség magzatelhalás után nevü topicban. Április 23 utáni dátumot keress! Kép

Nelli!
Úgy legyen! De elfelejteni soha nem fogom!

Üdv:
Gitta
gitta

AdélKép
a 12. hét sajnos nem minden esetben jelenti a veszély elmúltát...nekem a 14.héten halt el a babám vírusfertõzés miatt...

doris

GittaKép
Ez nagyon jóKép (mármint, hogy jó a szövettanodKép ) Hidd el hamarosan boldog kismama leszelKép Én nagyon drukkolok Neked isKép

doris

Doris!
Köszönöm, bízom benne, hogy most nem kell 1.5 évet várnom rá! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

DorisKép
Kisleányka is jöhetKép

Amit írtál a vizsgálatokról, hát igen, minden esetben, mindenkinél meg kellene csináltatni az összeset. Nem?
Sõt, szerintem ha a ciklus 35napnál több, vagy 25-nél kevesebb hormonvizsgálat is szükséges. Sõt én azt mondanám az orvos helyében, hogy
"Babát szeretne? Elõször a hõjét nézze meg 1-2(vagy talán több?) hónapig, megnézzük a görbéjét, a 2 fázisát elemezzük. Utána próbálkozhatnak."
Mindez sajnos nálam nem volt, nem tudom nálatok volt????
Csak annyit mondanak az orvosok, hogy jöjjön, ha terhes! Elképesztõ!

Úgyhogy OrsiKép tedd azt, amiket javasolt DorisKép Szerintem már a következõ ciklusban mérd a hõdet, és vidd el az orvosodnak, legalább látja, hogy készültél.

EditKép üzeni nektek(SMS-ezett), hogy a vezetõi vizsgája sikerült. Nagyon ügyiKép

Nikie
nikie

EditKép
Nagy-nagy GRATULA!!!KépKép
OrsiKép
A hõmérõzés tényleg nagyon hasznos de ahhoz, hogy értékelhetõ legyen az eredmény be kell tartani egy-két alapvetõ szabálytKép Nagy elõnye, hogy a hormonális problémákra hamarabb fény derülhet: Fontos minden reggel ébredéskor (lehetõleg azonos idõpontban) mérni, sem enni, sem inni, sem pisilni, sem felkelni...stb. nem szabad mérés elött. Popsiban vagy hüvelyben hagyományos, higanyos hõmérõvel 5 percig kell mérni. Ezeket az adatokat aztán egy grafikonba kell feljegyezni és odaadni az orvosodnakKép

Sok sikertKép

doris

Nikie! Ne hari, megint ellentmondok nekedKép Azert a nagy tobbsegnek tenyleg eleg hamar sikerul a baba, felesleges hogy ok is a homerozessel stresszeljek magukat. Mondjuk az orvosok altal preferalt 1 evet en is soknak tartom, de mondjuk fel ev az ok lenne szerintem. Ha addig nem sikerul, irany vissza a doki.Kép

orsoly
orsoly

Orsoly!
Nem haragszom egyáltalán(imádok vitatkozni), DE
a hõmérõzés nem nagy stressz, és 1-2 hónapot kibírnak a lányok. Itt is inkább a 25 alatti, vagy 35 felettirõl van szó, szerintem ezekben az esetekben (persze nem mindig, de ki tudja elõre?) igenis hogy kell legalább a hõmérõzés!!!

Nikie
nikie

Nikie! Nekem elegge stresszes volt, azert minidg ott motoszkalt a fejemben hogy mennyit mutat majd. Es sok lanytol is hallottam eztKép De az teny, hogy sok nonek hamar sikerul halistennek, es nekik szerintem nincs szukseguk ezekre a praktikakra.Kép

orsoly
orsoly

Orsoly!
Amint írtam, 25 alatti, vagy 35 feletti ciklusok esetében (persze nem mindig, de ki tudja elõre?) igenis hogy kell a hõmérõzés!!!

Nikie
nikie

Doris, Nikie...

nagyon köszönöm a tanácsaitokat.. a hõmérózést megfogadom, és elkezdem mérni, aztán amilyen gyorsan csak lehet keresek egy orvost, de valahogy így vakon bemenni bárhova.... hmmm.. nem tudom. Tanán visszamegyek a János Kórházba, ott egyszer már jártam.

A vizsgálatokat meg amint lehet elvégeztetem...

Köszönöm a segítséget

Orsi
kovacs.orsolya@balzer.hu

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Sok sikert és mielöbbi babásodást kívánok NektekKép

doris

Nikie! MIndegy, mas a velemenyem, ennyi....en mertem a 35 feletti ciklusaimmal, annyi haszna volt, mint halottnak a szenteltvizKép

Ja es sok orvost nem erdekeli, meg sem nezi, ugyhogy ha mar meri valaki, legalab tajekozodjon hogy a dokijat egyaltalan fogja-e erdekelni...
orsoly

NikieKép

Szerintem igaza van Orsolynak, van akit stresszel a hõmérõzés. Ilyen esetben többet árt vele, ha méri, mint amennyit használ. Nekem is volt egy idõszak, amikor már annyira kiváncsi voltam középidõben, hogy felmegy e a hõm, hogy 6:30 helyett (ami a szokásos idõ volt) nem egyszer már 4:45 körül magamtól felkeltem!!!

A hõmérõzés persze hasznos dolog, én is ajánlom mindenkinek, de nem szabad túlzásba vinni és túl nagy jelentõséget tulajdonítani neki, hiszen a mért értékeket annyi minden befolyásolja. Meg aztán nagyon sok doki nem is veszi túl komolyan.
Például az én orvosom, akit én is és többen is (Erazmusz is!) nagyon jó orvosnak tart, rá se akart nézni a görbémre. Jobban érdekelte, amit a hormoneredmény mutatott, meg amit az uh-on látott.

Egyszóval az én véleményem, hogy hasznos dolog a hõmérõzés, de nem szentírás és ha valakit stresszel inkább ne csinálja. Fõleg ne akkor, amikor még el se kezdtek próbálkozni. A végén még emiatt nem sikerül.

Zsuzsu
zsuzsu

Doris

köszönjük.... bár elõször az esküvõ lesz augusztusban Kép
De a párom már nagyon várja a kis trónörököst.... aki szerinte biztosan fiú lesz. ( Náluk 4 generéció óta nem született egy lány sem a családban) Szerinted azért nekem még lehet majd egy kislánykám is, ugye? Kép

puszi
Orsi

ps. nem olvastam végig az összes eddigi hozzázólást, így nem tudom te milyen állapotban vagy Kép Már kismama? esetleg többedszerre?
puszi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: