A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuz! Örülök, hogy tudtál aludni Kép Vigyázz magatokra! Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Bogárka,
akkor én is gyorsan megerősítelek: szerintem is jöjjön inkább a turis lány, ismerőstől venni nekem kicsit furcsa Kép barátoknak meg ajándékba vagy megőrzésre adom Kép És én a múltkor találtam néhány nagyon helyes dolgot Kép

Beet,
most nagyon szégyellem magam, mert szerintem én csak akartam neked boldog szülinapot kivánni, aztán jól elfelejtettem... de ha nem baj, akkor most, jó? Kép Drukk, hogy Lillusnak ne allergiája legyen, az nagyon kaka lenne Kép

Fibi,
remélem, nincs baj!!!! Asszisztensnél vészhelyzet esetén nincs soronkívüli időpont?

Zuz,
hű, 8 hét... akkor már mindjárt a 3. hónapban vagy Kép dejódejó Kép

Ancsi,
szerintem egy bármekkora gyerek ki tud nyitni egy szekrényt... ha még fizikailag képtelen rá, akkor az Erőt hívja segítségül Kép

Rylie,
ha van macsod, nem szóltam Kép

Zsan,
akkor az a Bocskai-úti általános iskola-óvoda-komplexum része Kép na annak nem vagyunk kertszomszédai, mert nincsenek is nekik Kép egyébként meg simpsons rulez Kép

Manókával találkoztunk, aztán jöttek Neeték, és végül Soosoo-ék is voltak játszótéren Kép És mivel Neet elment iskolába, Soosoo meg visszaszaladt Zsombival befizetni a parkolópénzt, párommal egy ideig 3 gyerekes családot játszottunk, 4-kel a pocakban Kép És 5 percig simááááán lehet bírni Kép
Eszti és Dóci épp szinkron-alszanak, ami remélhetőleg azt jelenti, hogy egyben is ébrednek, és akkor lesz még nagy mókázás Kép

vera
kisün

Bog!
Én is akartam írni turi ügyben, hogy szerintem te dönts ilyen dolgokban, mert te vagy a házigazda, és mi pedig, kedves vendégekhez méltón elfogadjuk a döntésedet. Ha szerinted ciki a turis csaj előtt magánakcióba lépni, akkor egész nyugodtan mond meg, és esetleg legközelebb meg direkt magánturit szervezünk. Én egyébként támogatom a turis csaj meghívásátKép

Ancsi!
Tök jó volt talizni, és dumálni, tök jó kedvem lett! És csak hogy mindenkinek csorogjon a nyála, nagyon jót fagyiztunkKép mégegyszer köszi!!! Örülök, hogy Lencsi így élvezte a hintázást!

Fibi!
Már nevekben gondolkodtok? Esetleg lemaradtam valamirőlKép

Kép
Kép
zuzmo1

Vera!
Zuzmóval, Pajival, Lencsével voltunk a játszótok felé, de nem voltatok ott du. 2-kor Kép, úgyhogy átmentünk a kicsire, és ott Lencsi hintázott. vigyorgott és kacérkodott a fiúkkal.
és rekordot hízott az utolsó hónapban, mert megebédelve mentünk dokihoz, és mindössze 150 gr pluszot mutatott a mérleg. Kép

Bogárka!
hívjad már a turis nőttttttttt! tényleg!
és neked mi a véleményed arról, hogy férjem szerint én vásárlási mániás vagyok? szóval elmegyek nézelődni, és mindig valamivel térek haza, és szerinte ez már kóros. lehet, hogy ezzel kompenzálok valamit? egyáltalán a többi nő nem ilyen? (anyut leszámítva, mert ő tényleg nem ilyen, de hozzáteszem, hogy ő marha szegény volt, szóval talán emiatt...) és hiába védekezem férjemnél, hogy húgom ötször ennyit költ rucikra... Kép és most sajna Lencsinek is már imádok vásálni, úgyhogy ha hívod a turis nőt, vagy nem megyek a közelébe, vagy musz lesz vmit vennem tőle, hacsak nem nagyon nem a mi stílusunk lesz a cucc.
na jó, így leírva úgy tűnik, mintha én lennék Peg Bundy. nyugtassatok már meg, hogy más nő is szeret nézelődni, vásálni, miegymás.

ancsipancsi

Ancsi:
más nő is/pl.énKép/ szeret nézelődni=vásárolniKép

petergabi

Vera! Jót mosolyogtam a 3gyerekescsaládjátékon Kép

gödibarbi

Gabi!
de rendi vagy, hogy ezt mondod!!Kép

Zuzmó!
nekem is tök jó volt a séta ám! olyan jó volt pletyizni, ezek olyan dolgok, amiket Lencsivel nem tudok megdumálni , csak nagyobbakkal Kép

ancsipancsi

Gabi,
én mindenkit figyelek, nemcsak TégedKép Kép Kép Ettöl ne legyél sztem paranoias, csak ugy észrevettem ezt a jelenségetKép Persze, természetes, hogy mindenkinek van aki szimpatikusabb, és van aki kevésbé, de Nálad ez nagyon feltünöKép
Amugy nem azért vetettem ezt fel, hogy most konrétan nekem reagálj (azért köszönömKép), hanem csak mert nem birtam magamban tartaniKép

Bog,
uristen, pont erre gondoltam tegnap, csak nem mertem irniKép elvileg védekezünk, aztán apjuk a kis korkülönbséget favorizálja, ugyhogy lehet hogy trükközött valamitKép

Turira azért nem reagáltam, mert nem értek hozzáKép Sosem voltam még turiban, igy nem ismerem az ottani szokásokatKép Ha jön Kriszta, azért biztos körülnézek majdKép

Kisün,
asszisztensnél nem értem el sikert, irtam mélt BS-nek.

Barbi,
nem néztem még a nevek jelentésétKép A Frida nekem a festönöröl szolo filmben tetszett megKép (Salma Hayek rulezKép)

Zuz,
háááát, izé, erösen gondolkozunk rajta, hogy 2 vagy 3 év legyen e közöttükKép lehet hogy Ö eldöntötte helyettünk?Kép

KépKép
fibi

Ancsi,
üzenem a férjednek, hogy ez nem koros!!! szinte minden nö szeret vásárolniKép még én is, pedig nekem aztán huszadrangu, hogy milyen gönc van rajtamKép de ha körülnézek, tuti beleesik vmi a kosárbaKép

KépKép
fibi

Ancsi,
üzenem a férjednek, hogy ez nem koros!!! szinte minden nö szeret vásárolniKép még én is, pedig nekem aztán huszadrangu, hogy milyen gönc van rajtamKép de ha körülnézek, tuti beleesik vmi a kosárbaKép

KépKép
fibi

sziasztok,
no, sztem meg tök mindegy,h turis csaj jön, vagy mi hozzuk a cuccost!
És sztem is Bogárka döntse el, mert ez az ő bulija elsősorban, amire meghiv minket is...Ugye, engem meghivtál????KépKép
Gabi,
ti jöttök???

Vera,
és tetszett, amit átéltetek pároddal????Kép (3,5 gyerek)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi! azért a huszadrangút túlzásnak érzem... ha az lenne, akkor egy zsákban rohangálnál, s te annál jóval Kép csinosabb szoktál lenni!!!

gödibarbi

Fibi! azért a huszadrangút túlzásnak érzem... ha az lenne, akkor egy zsákban rohangálnál, s te annál jóval Kép csinosabb szoktál lenni!!!

gödibarbi

Barbi,
Neked is kétszer jönnek át, kétszer jönnek át a hsz-ekKép
oké, kicsit tulzás, és kösziKép ugy értettem a huszadrangut, hogy elöször jön a könyvesbolt meg a Cd-bolt, az iroszer, meg a DM, és csak utána a ruhaboltKép

KépKép
fibi

Beszéltem Másával, hétvégefelé jönnek haza és mindenkit puszil! Sajnos Orsika rubeolás lett, tele van pöttyökkel, úgyhogy nem tudnak jönni a jövő heti talira, de valszeg a Bogárka-parkba sem, mert nem akarja továbbadni Kép

Fibi Kép Tökre remélem, hogy a jó hír lesz a gond oka, és többé nem gond, hanem öröm lesz! A Szonja tetszik nekem is a legjobban a felsoroltak közül, de persze Ti döntötök Kép

Ancsi Kép Ha kell, én is megerősítem, hogy nem csak Te vagy ilyen Kép Nekem is nagy önuralomra van néha szükségem, főleg ha jó dolgot látok és jó árban...

Kép
Kép
denizsa

Fibi!

Ancsi meg nem válaszolt az emilemre pedig írtam neki játékügyben.Ennyit errőlKép

ZSan!

MOMos börzét egyenlőre nem tudom kideríteni mert rossz az emilcím,telefon foglalt folyamatosanKép

Jucus
20170114224602

Ja ,és tegnap meg volt az első kullancs elleni oltás,semmi reakció nem jelentkezett .Soma azt mondta,hogy enm is fájt neki,Panna meg már a rendelőbe lépéskor szirénázott,szóval nem az oltástól sírt.

Jucus
20170114224602

Ja ,és tegnap meg volt az első kullancs elleni oltás,semmi reakció nem jelentkezett .Soma azt mondta,hogy enm is fájt neki,Panna meg már a rendelőbe lépéskor szirénázott,szóval nem az oltástól sírt.

Jucus
20170114224602

Juc,
én most gyorsan válszolokKép: nem tom mi legyen. Mikor is van a mom-os börze?
És Ancsi,
mi Jucussal ott fogunk árulni, gyere el, és vegyél sok sok cuccot tőlünk!!!Kép És persze mindenki más is!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc,
akkor biztos Ancsi meg Téged nem birKépKépKép és/vagy ezért a beszolásomért engem nem fog szeretniKépKépKép

Deni,
köszi a vigasztalástKép, csak még nem hiszem, hogy fel vagyok készülve a köv. babára...

KépKép
fibi

Juc,
akkor biztos Ancsi meg Téged nem birKépKépKép és/vagy ezért a beszolásomért engem nem fog szeretniKépKépKép

Deni,
köszi a vigasztalástKép, csak még nem hiszem, hogy fel vagyok készülve a köv. babára...

KépKép
fibi

Fibi!
Akkor mit mondjak én?Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Zsanci, köszi a híreket!Kép egész nap nem voltma itthonKép és jól jött a gyors infoinjekcióKép

Fibi, ez nagyon izgiKép szabad egy picit drukkolni?KépKép

Gabi, tojásKép

irtóra ki vagyok fáradva meg fel vagyok töltődve, hosszú napunk volt, igaz, Indi? Pocak?Kép

Zsanci, megyünk majd hozzád isKép
csak mai partizánakciónk lényege az volt, hogy kiderítsük, vajon Dominó tényleg nem akar-e szopizni, és ebben Pocak volt a közreműködőKép és a csodálatos hír az, hogy Dominó szopizik ám, mint egy kis tündérKép nincs még cumizavara sem!Kép csak sajna Indi bimbójára nem tud ráharapniKép de majd remélem Sarlai drnő segít ebben!

votiv 8)
votiv

És Dominó gyönyörű! hát mondjátok meg, ilyen egy tíznapos kiscsecsemő?KépKép
Kép

votiv 8)
votiv

és itt vannak a kollégák:

Isti és Marci, a két gézengúz, akik pár óra alatt riválisokból haverok lettekKép
Kép

és a drága kis Balubaba, aki még nem szállt be a haverkodásba, de mindent jól megfigyelt és közben beszélgetett és hintáztatta magátKép
Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok,
én most szombatig el, ha valami nekem szóló van (Zsan, cipő, stb), akkor lécci a freemailes neetes címemre küldjétek. Köszike.
neet
PS: Dóci egy angyal, már a férjemet is puszilta, Kisünpocak pedig szépen nőőő! Kép
neet

Votiv,
Dominó és a többi gyerkőc gyönyörűséges!!! Kép
És le a kalappal a partizánakciótok előtt! Igazán nagyon rendesek vagytok, hogy még így is próbáltok segíteni Indinek! Ez tényleg jó hír Dominóról Kép Kép Kép

Fibi,
Akkor azért drukkolok, hogy minden rendben legyen Kép

Kép
Kép
denizsa

Drága anyócapajtásokKép

Sorstalanság megy az M1-n - most már büntetlenül nézhetem, nem zavarom a pocakmanótKép

Csoda jó volt ma, sokat jöttünk-mentünk, anyakönyvvezés egyelőre kútba esett, elektronyos mellszívó sem sikerült még, viszont Pocakéknál csuda jó volt! Isti folyamatosan haverkodott a fiúpajtikkal, Marci küzdött a birtokért keményen és közben nagyokat mosolygott a könnyes pillái mögül majd a végére már nem is bánta, hogy más is akar a játékaival játszani, Balu olyan édes volt (majdnem vérszerződáést is kötöttünk, mert ki akartuk próbálni, hogy ő tudna-e velem szopizni( ZSANCI, KÖSZI A TIPPET, JÓ ÖTLET VOLT, CSAK EGY EKKORA MANÓCSKA MÁR TÚL NAGY EGY ILYEN PRÓBÁHOZ, ÚGY TÛNIK, NEKEM MEG NEM MENT VELE SEMKép és én is szívesen meglátogatlak ám), amit ő nagyon viccesnek talált és édesdeden mosolyogva harapdáltKép volt még Pocak testvére ott kisfiával, meg Dominó is ott nézelődött hosszan.
És Votiv és Pocak nagyon szakértően mutatott néháény fogást és kaptam néhány mellszívót is kölcsönbe, msot már csak lesz valami, amíg sikerül az elektronoyshoz hozzájutni.

Köszönöm a biztatást ismétKép

Msot nem találom, hogy ki szólított meg, Fibi, talán te? Ha nem, akkor bocsiKép Szóval én is aggódtam ám a korai utazgatás miatt, de olyan fincsi meleg volt, és ez most tényleg elsősegély... és remélem, nem terheltem meg túlságosan nagy utazással és azért folyamatosan figyelem ám a kis halacskámat, hogy mit is csinál, de szunnyad édesen.

VeraKép Megnéztem, nem olyan az enyém, mint a Medela honlaponKép Szegény embert még az ág is...

No egy kicsit lepihizek, nézem a szomorú sorsokat. Puszikákok!

indianyo

Indi, a filmben az egyik "téglagyári" fiú a középső fiamKépKép nagy, szomorkás őzikeszemek, fekete loknis hajkorona...
nagyon hasonlít a főszereplő srácra, ő volt a fénydublőre is

votiv 8)
votiv

Votiv,
drukkolhatsz, köszi, de nagyon furcsának találnám, ha erröl lenne szo...Kép

És akkor Domino kinek a cicijéböl szopizott, ha Indiét nem tudja bekapni?? Talán Pocakébol?Kép
És nagyon szépek a kicsi és nagy babák isKép

Deni,
kösziiiKép

Zuz,
hát, ez az, bátor vagyKép

KépKép
fibi

Indi,
igen, én szolitottalak megKép értem-értem, és reméljük, segitett a partizánakcioKép

KépKép
fibi

Fibi, fején találtad a szögetKép

votiv 8)
votiv

Ooooo, micsoda ötletekKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Megint csak gyorsan:

Fibi: Ne képzelj rémeket! Ez annyi minden lehet.

Indi: Minden tiszteletem, hogy tényleg mindent megpróbálsz! Biztos sikerülni fog!

Bog: Én is támogatom a turiscsajt, meg azért, mint régi felhasználó Petra kinőtt cuccaira is nagyon kíváncsi lennék Kép Telhetetlen vagyok? Kép

Almásizémicsoda süti akkor jó, vagy süt más is almást? A csúsztatott palacsintát idén már nem vállalom. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

és Pocak miért nem ir sose?Kép ök hogy vannak?

KépKép
fibi

Sziasztok!

Lurkók csodásak, nagyon jóóóóó lehetett a tali, és nagyon örülök, hogy Indiék kaptak segítséget, és Dominó tényleg csodaszép, nem is találok szavakat, teljesen meghatott, olyan édes és gyönyörűséges! Kép

Zanza,
úgy is jó, ha a hordozót kötjük be?

Votiv,
igen, és már válaszoltam is!

Bogárka,
én is Krisztára szavazok, mindig olyan jó cuccai vannak!

Megyek nézni a Született feleségeket!!!!! Kép

cupp,
fic
ficánka

Oxi,
okésKép de azért "rémek"-nek nem mondanámKép

KépKép
fibi

Fic,
dejo Neked...Kép nekem meg se tévém, se férjemKép

KépKép
fibi

Fibi, kérsz egy férjet tévéstől? mert itt van egy szép példány, és én úgyse érek rá vele tévézniKép

votiv 8)
votiv

Votiv,
de Te pasid nem is férjedKép mintha egyszer azt irtad volnaKép

KépKép
fibi

Zuz, ne "fazz" elore! Nem tehetsz rola, hogy nem ugyanugy mukodtok, mint ok, es szerencsere egy csomo mindenki van, aki nem ugy mukodik, mint ok, meg sajnos egy csomo, aki nem ugy, mint ti...

Bogarka, ne haragudj! Mar megint elotort a kotozkodo izemicsodam Kép csatlakozom az elottem szolokhoz, azaz te vagy a hazigazda es ugy legyen ahogy jonak latod es tenyleg nem akartam en semmit beleszolni meg intezni, plane, hogy nem is vagyok a temaban kompetens, mivel csak azert mentem el egyszer abba az emlegetett hazituriba, mert toletek olyan sokat hallottam mindig ilyesmirol, egyebkent azelott eszem agaban sem allt hasznalt ruhat vasarolni, ja es azota se voltam, se ott, se boltban, szoval se kep se hang. Megegyszer elnezest kerek, es megigerem, hogy soha tobbe nem szovegelek ilyen marhasagokat. De azert ha gondolod es raersz elozo nap delelott (05.04), akkor szerintem menj el es nezd meg, mirol hadovaztam (epp ma hivott a baratnem, hogy megint lesz, Hegyalja ut asszem, majd megirom pontosan).

Fibi, tavaly nekem is volt ilyen "kozepidos verzes" vagy "ovulacios verzes" de semmi gorcs, meg semmi mas. Es dokimmal csak telefonon beszeltem, aszonta, nem kell ketsegbeesni, varjunk, figyeljunk. Es nem is tortent semmi, utana rendes idoben folytatodott a dolog. Es ezt irtam tavaly:

Akit untat, attol bocs, meg a multkori kerdesemre visszaterve: rakerestem a neten erre a "kozepidos verzes"re vagy "ovlacios verzes"re, es egymastol tok eltero dumakat talaltam (es ezeken az oldalakon persze meg felsoroltak mas izeket is, ugyhogy peldaul mostmar tudom, hogy Neetnek primer amenorrhoea-ja volt )

"A nők mintegy 10 %-a szex nélkül is vérzik az ovuláció napján."

"Egy kérdező a menses utáni 13. napon halványrózsaszín vért tapasztalt. Ez lehet ovulációs vérzés, ami jó fogamzóképességet jelent - tájékoztatta Elek doktor."

"Az ún. járulékos vérzészavarok az ovulációs vérzés, mely az ovuláció idopontjában órákig, esetleg egy-két napig tart, valamint a pre- és postmenstruációs vérzés: a szabályos menzesz elott, ill. után jelentkezo kevés vérzés vagy barnás folyás. A ciklustól függetlenül jelentkezo rendszertelen vérzés minden esetben alapos kivizsgálást igényel."

"A rendellenes vérzést /középidős vérzés/ az ösztrogén nevű hormon csökkent mennyisége okozza. Megoldást jelenthet fogamzásgátló tabletta szedése, de előtte mindenképpen szükséges nőgyógyásszal konzultálni. Ha a panaszok nem zavarják túlzottan kezelése nem is szükséges, idővel rendeződhet."

szal egyik szerint tokjo, masik szerint nemnormalis, a legutolso meg teljesen kiakaszto, mert ezt egy szuz lanynak valaszolta a nodoki! normalisak ezek, hogy ha valakinek egyaltalan nincs ra szuksege, akkoris teletomnek hormonokkal? csak hogy reszukrol megoldottnak tekinthessek a kerdest? az enyemet mar megkerdeztem, es o sem tartotta problemanak, de asszem inkabb el is megyek es jol megnezetem magam.

Es Gabi nem is ilyen szelektiv, tokjol elbeszelget velem is, pedig anno majdnem sikerult "elkergetnem" a hulye kotozkodesemmel.
moose

nana Fibikém, kapsz!

én igenis szeretem Jucust, csak ma nem néztem levelet, sok volt a tennivalóm. :P

Indi!
lassan rájövök mit csináltatok ma Kép. marha jó!!! és Pocakét szívta. Kép képek édesek, miden baba, mama csodaszép!

meg kellett volna növesztenem a bimbijeimet, mert nálam se tudott "ráharapni". volt pl., hogy félre szívta.

ancsipancsi

na jó, nem akarom elkiabálni, de a kék dobozos homeo izétől kicsit több lett most a tejem. ...pedig Indivel szolidaritásból kezdtem el szedni Kép
most már nekem is drukkoljatok! egy éves koráig jó lenne Lencsémnek fejnem ;-)

ancsipancsi

Votiv, Indi, Pocak, nagy otlet volt ez a mai akciotokKép
es Domino pedig nagyon gyonyorusegesKép

Fibi, Kép v Kép v Kép

akartam meg mast is, de nem t'om mit

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose,
az a primer izé a hányás nélküli rota? Azaz arra gondolsz, amikor (okt. tavaly) 10 napig nem tudtam lekászálódni a budiról, és leugrott 7 kiló körül? Vagy mire is?
neet
neet

Fibi,
Továbbra is nagy-nagy drukk, hogy gyorsan rendbe gyere Kép és ne legyen semmi komoly baj!! És apa már bizti hamarosan hazaér... még jó, hogy addig is van egy klassz pasid Kép egy szőke hercegre gondolok Kép

Ancsi,
Neked is szorítok a tejcsiért! Te igazán kitartó vagy Kép de jó Lencsinek Kép

Kép
Kép
denizsa

Na, akkor végiggondoltam - mostmár ígérem utoljára Kép - a turi dolgot, és arra jutottam, hogy tényleg mindenki hozzon amit akar, én nem fogok a Krisztával párhuzamosan árulni, mert azt tényleg cikinek érezném, hogy én hívom és rontom a boltját...Oxi, mi majd bizniszelünk másképp Kép

És Moose, nem haragszom én úgy ám, ahogy tűnt...már teljesen elpárolgott Kép Hogy lásd mennyire, íme két újabb gyerekszáj Petrától csak Neked Kép
- mostanában rákattant a szívószálas kisdobozos üdítőkre. Multivitaminosat választottunk a boltban...mikor hazaértünk megszólal: "Mami, kérem az utivitaminos üdítőmet"
- reggel fogmosás közben mondom neki, hogy "jaj, remélem Papi fogait fogod örökölni, és nem az enyémeket, mert neki még egy rossz foga sincs"...este hívom fogatmosni, mire ő: "Nem kell, a Papi fogait örökölöm" Kép

Neet!
Kötve hiszem, hogy arra gondolt Moose Kép Ez vmi menstruációnélküliség lehet, de hogy mitől primer azt nem tudom Kép

Votiv, Indi, Pocak!
Nagyok voltatok!!! Kép És kié volt az ötlet???

Fic!
Ada megtalált végül? Msn-en nagyon keresett...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi, pedig férj ám, csak nem az enyém!Kép

votiv 8)
votiv

Ja, és Dominó valami gyönyörűűűséges kisbaba Kép...Indi büszke lehetsz rá nagyon!!! Kép
És a többi pasi is nagyon belevaló Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
Tényleg még férj???????
B.

Bogárka
KépKép
KépKép