A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Ez a laptop kész rémálom, próbálok felzárkózni, de csak az utolsó oldalakat olvastam!

Sis
Õszinte részvétem az egész családnak! Kép
Máté iszonyatosan-fantasztikusan-megagigaédes!!!!

Cinka
De jó Neked! Remélem az éjszakák továbbra is nyugisak lesznek!

Dóri
Gratula a pocaklakóhoz! KépVárjuk a híreket!
Jobbulást Vikinek!

Barbi
Noelnek nagyon boldog születésnapot kívánok!
Irigykedem a welness miatt, remélem beszámoltok majd róla!

Ancsi
Édes a bilis kép! Már használjátok?

Judit
Gergőnek baciűző vudut küldenék, ha tudnék!

Sildike
Teljesen off leszek, említetted, hogy földet hozzattatok a kertbe, megírnád pontosan honnan, mennyiért?
Van egy kb. 100 nm-es kertünk, iszonytos homokos földdel, így élvezhetetlen!
Akár priviben is: peterszilva@t-email.hu

Most megpróbálok még visszaolvasni, Tomi pár napja 2 órát alszik délután, csak tartsa meg jó szokását!!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Juci6, Kuha!

Ti melyik bolygón éltek???KépKépKép
Na jó csak viccelek!
Elmondom nektek, hogy nem magamtól találtam ki ezeket a fűszereket!
A vöröshagymát az egyik bébiételes üvegen olvastam, hogy van benne, a petrezselyemzöld, meg az egyik legkorábban használható fűszerKép
Talán az édeskömény meg a citromfű előzi még meg.

Az ételízesítőről fogalmam sem volt, hogy tilos lenneKép.
Én úgy gondoltam, hogy az főként só, meg szárított porrá zúzott zöldség(jó gondolom van még benne ízfokozó meg miegymás, de hát miben nincs???)
Léna már 7 hós elmúlt, én ebben a korban már faltam a töltött káposztátKépKépKép

Léna meg behabzsolta a teljes üveggel és nuku pocifájás, megjegyzem szerintem neki sose fájtKép

Sis!

BASSZUS, EZT VADÁSZOM HETEK ÓTAKépKépKépKép
EZEK SZERINT LEMARADTAM RÓLA????
Ez az az ismerőskereső oldal ugye??????
BasszusKépKépKépKépKépKépKép
PEDIG DE ÖRÜLTEM VOLNA NEKI!
Már vagy 20 embert ugrasztottam hogy nézzen nekem meghívótKép, de eddig sikertelenülKép, már mindenkinek elfogyottKép
Hát most szomorú vagyok nagyon!
Azért ha van tartalékban mégegy akkor a meggiesales@freemail.hu-ra jöhetKépKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Ja és ma van az egyik legsz@rabb napunk Lénával!
Teljesen felborult a napirendünk és ennek köszönhetően ma már volt 2 db félórás ordítás, fulldoklással egybekötveKépKépKépKép

Már 5:30 kor fölébredt Léna, aztán a mi ágyunkban visszaaludt 8 ig!!!!!!!!!!!!
Aztán a délelőtti alvás kimaradt, délben elaludt 20 percre, aztán ebéd, aztán úgy gondoltam, anyunál hagyhatom amig leszaladok közértbe...hát a fenét......ordítva nézte szegénykém az ajtót amin kimentem(ezt anyukám mondtaKép)KépKép, aztán anyu utánam szólt megint telefonon, hogy igyekezzek, mert Léna üvöltKépKépKép, és nem tud megint mit kezdeni vele, pont mint múltkorKépKépKép
Úgylátszik nálunk is eljött az "anyás" korszak!

És még a Sis meghívójáról is lecsúsztamKépKépKép

Ez nem a mi napunkKép

Jucc!
KépKépKépKép
JobbulástKépKépKépKép

Dori!
Izgulok nagyon, remélem eljutsz ma dokihoz és uh képpel jössz hazaKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann!
Legyen kicsit jobb kedved, mindjárt megy egy meghívó!Kép
Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!

ÉLJEN ÉLJEN HURRÁ!!!!!!!!!!!!!
Csak vigyázz nehogy egy babatalin a nyakadba ugorjak hálám jeléülKépKépKépKépKép
(hidd el nem járnál jól, nem vagyok ám pehelysúlyú)
Jössz a Mea féle babatalira???

Hát nem hiába, ilyen süket vagyok, hogy már mindenkit beizzítottam, csak arra nem gondoltam, hogy itt valakinek lehet még meghívója!

Hálám üldözni fogKép

Mea!
Apa már megpróbált "beleköpni" a pénteki levesembe, de nem hagytam ámKépKépKép
(Mondjuk nem szándékosan, mert direkt nem is beszélek a babataliról, hátha így összejön, mert amikor tervezgettem és beszéltem róla, hogy megyek, akkor mindig közbejött valami)

Megann

Kép

Kép
megann

Megann!
Elküldtem, remélem hamar megkapod!Kép
Mea bulijára sajnos nem tudok menni, túl messze van.Kép
Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Lányok, a myVIP-re nincs senkinek meghívója?
Vendég

Duda!

Köszi, megjöttKép

Már fel is regisztráltam, csak most valamiért nem jön be az oldalKép
TeringettétKép

Biztos túl van terhelveKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Tünde!

az is egy ilyen oldal???

M

Kép

Kép
megann

Thomasanne
Mi Veresegyházról hozattunk földet. A 4,5 m3 fuvarral együtt volt 20000 Ft. Ez nektek szerintem nagyon sok lenne, mert mi ezt 500 m2-re terítettők szét és még maradt is.

Csajszik
Nagyon sajnálom, de most már tuti nem fogunk menni a talira, mert Lacikával most voltam doktornéninél és kb. 1 hét mire meggyógyul. Nagyon piros a torka. Szerencsére nem taknyos, jó kedvű, jól eszik, sokat iszik, csak magas a láza és ettől egy picit nyűgösebb mint szokott lenni. A doktornéninél egyfolytában vigyorgott miközben nézegették, úgyhogy alig akarták elhinni, hogy beteg.Kép
Bár ha belegondolok inkább most legyen beteg, mint jövő hétvégére.

Kép
Kép Kép
sildike

Bab.
Köszi.

Jucc.
Gergőnek jobbulást!Kép

Thomasanne.
Azért ültettük rá mert nagyon erőlködött és gondoltam könnyebb lesz ha nincs rajta pelus.És bekött!Kép

Senki nem tud a kép miatt segiteni?

ancsi26

Megann,
igen. Ez a konkurencia.
Vendég

Jucc,
Jobbulást Gergőnek! Szegényke már megint beteg!

Ancsi,
Melyik képkeretbe kellene betenni Melikét? Megnézem, hogy én le tudom-e tölteni.

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab!

H.É.= Horváth Éva ex-szépségkirálynő, meg mit tudom én, hogy mostanában micsoda, de nem telik el úgy nap, hogy ne szerepelne a tv-ben, és Apa ne csorgatná a nyálát.
Mellesleg a monogram alapján akár lehetnék én is. Kép (Haszman Éva a leánykori nevem).

Besz...rok, Apa most elolvasta, hogy mit írtam, és közölte, hogy azért ha már HOrváth Éva nem lehet az övé, akkor legalább egy olyan nő legyen, akinek ugyanaz a monogramja, mint az övé.
Szép, mondhatom... Kép Kép Kép

MegannKép Kép Kép

Jól van na, csak én vagyok ilyen "bátortalan" fűszer ügyben. De ezen felbuzdúlva, ma adtam Gergőnek tökfőzeléket csirkehússal, amit elvileg 8 hónapos kortól lehet adni.
Elég darabos volt, így nem ette meg, úgyhogy összeturmixoltam neki. Mivel elég híg volt, 2 üveggel csináltam.
Csak úgy ette kétpofára, pedig nagyon kapros volt. De nagyon ízlett neki, el is fogyott mind a 2 üveg.
Pedig én hogy utálom a kaprot meg a tökfőzeléket!!!

Kép
kuha

Sziasztok!
BenianyuKép,
Köszi a mailt, megkaptam és válaszoltam is rá!

JuciKép,
Én a Pszf-re járok, távoktatáson. Ott a következő a menet: első félévben, mikor igénybe akarod venni a tandíjmentességet a beiratkozásra kell vinned speckó papírokat (születési anyakönyvi kivonat, igazolás a TB kifizető helytől és a bébi zárójelentését, ez utóbbit fingom sincs, miért). Aztán a többi félévnél már csak az igazolás kell a Tb kifizetőtől. Nem tudom, máshol mi a rendszer, de ha már felvettek valahova, fognak küldeni tájékoztatót, és abban mindig van idevonatkozó rész is! Nálunk az évfolyamon több a gyerek egy-egy beiratkozásnál, mint a tanulni vágyó szülő (én is vittem mindkettőt most februárban)! Ha van még konkrét kérdésed, szívesen válaszolok, ha tudok!!!
Engem meg a nyelviskola érdekelneKép; ha gondolod írd meg priviben, nem tudom, a többieket mennyire érinti/érdekliKép.
nemesek@citromail.hu

SildikeKép,
Jobbulást a családnak! Kár, hogy nem jöttök...Kép

AncsiKép,
Nagyon jók a képek (főleg a bilis)KépKépKép

JuccKép,
Gergőnek jobbulástKép

MeaKép,
Mit vigyek? Többiek?
Vendég

.

Kép
kuha

Jó reggelt!
Ezt még tegnap este írtam, csakhát a babanet...

Cinka, Ancsi
Köszönjük az együttérzést!

Cinka
De irigyellek Réka alvása miatt! Gratulálok.

Ancsi
Meli nagyon nagylányosan csücsül! És nagyon csinos.

Nemesek
Köszönöm szépen az információt!
Még ma este küldöm a mélt a nyelvtanfolyamról.

Sildike, Jucc
Jobbulást a fiúknak!

Megann
Én már 4 hónaposan állítólag tejfölöscsirkepörit ettem nokedlivel. Azóta is a kedvencem. Ettől függetlenül én ilyen kis "bátortalan" anyuka vagyok Bár csokit már jó korán adtam Marcinak, ha emlékeztek... Na nem borzolni akarom ismét a kedélyeket
Amúgy én is kóstoltattam már meg a mi kajánkat Marcival, de nem igazán ízlett Neki.

Kuha
Nagyon kedves a férjed, mondhatom.
És mi az a vicc H.É-val és a szájszaggal? Lemaradtam
Aranyos lehetett Gergő ahogy ette a főzeléket

Tünde
És mióta létezik ez a myVIP?Konkurencia?
És akkor 2 oldalon lesznek megtalálhatóak az ismerősök?

Képzeljétek! Most este Marci elaludt orrszívózás közben!
Meséltem is Benianyunak, hogy már délután is nevetgélt közben persze felváltva sírt is. Már akkor is tök fáradt volt.
Erre most este meg elaludt. Jó kis altató

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt! Kép Kép

Megint nem volt babanet? Kép Látom, hogy tegnap délután óta nincs beírás. Kép
Én este nem tudtam jönni, mert elromlott a hülye mosogatógép és azt próbáltam megcsinálni. Kép Ma meg hívok szerelőt Kép

Jucc,
Gergőnek jobbulást!

Sildike,
Apának és a fiúknak szintén gyors gyógyulást!

Dóri,
Voltál dokinál? Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

hello lányok,bocsi,hogy nem jelentkeztem,de beteg vagyok én is,picit Kisnyúl is,neki már orrporszívózunk,nekem meg kellene annak a HOMEOS GYOGYINAK A NEVE!!!!!!!!!,amit régebben ajánlottak többen meghülés,influenza ellen,mert akkor is bevált,de nem tudom mi a neve,rengeteg bogyót kellett a nyelv alá önteni minden alkalommal!
valaki????????????
amúgy kb.egy hete nem alszom,végkimerülés fenyeget,azért is kaphattam el,ez a hét ilyen is marad,ha túlélem és végre aszom is akkor újra bekapcsolódom!Kép
jobbulást mindenkinek,sokan betegek,a tavasz már csak ilyen!
és a homeos gyogyi nevét,ha valaki megmondaná!!!!!
Nyúlné és Kisnyúl!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

aszo-alszom
és még párszor aláíromKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt! Kép

Tegnap akartam írni, de sz@r volt a babanet.

Nyúlné!
Sajnos nem tudom. És jobbulást nektek is! Rohadt kórság mindenütt.. Kép Viki szerencsére jól van már, reggelente szörcsög kicsit, de ennyi. Viszont hozzászokott az egész napos szórakoztatáshoz és "le kell neveljem" kicsit, mert kezd tarthatatlan lenni.

Erre egy példa, én januári vagyok, és nyáron Balcsin voltunk én akkor voltam fél éves (pont, mint a lányom) és egész nap a strandon voltunk (Szigligeten), persze én az árnyékban és mindig járt ott valaki anyuék mellett természetesen, aki kedvesen szólt hozzám, játszottak velem stb. Magyarán non stoip szórakoztatva voltam, hát az lett az eredménye ősszel, mikor hazajöttünk, hogy nem maradtam el EGY PERCIG sem egyedül, ordíttottam, ha nem játszottak vele, de anyunak ott volt a tesóm is meg a háztartás, így kénytelen voltam visszaszokni a kerékvágásba, kb. 2 hétig tartott a visszanevellődés. KépKép Ez lebeg a szemem előtt.. Kép Kép

Benianyu!
Nem tudtam elmenni hozzá Kép, de beszéltem vele, és vagy ma de. vagy du a privátba tuti elmegyek (privát hátránya nincs ott uh, így valszeg lehetne még egy utam pénteken a kórházba az uh-ra), viszont Vikivel fél 12-re gyerekdokihoz kontroll, az egészségesre méreckedés miegymás, hát majd meglátom. Anyuval kell egyeztessek, de elmondani nem akarom neki egyenlőre, amíg nem tuti. Viszont ő sem hülye, tudja, hogy csütörtökön rendel a doki. KépKép Tán jobb lenne a kórházba lelépni ma (ha anyum ráér vigyázni a babára), csak ott meg ha eltűnik, ki tudja mikor kveredik ki a műtőből pl, többet kell várni. De ma mindenképp meglátogatom. Még férjnek sem mondtam. Kép
Vendég

nem olvastam vissza, most látom csak, hogy tele van gépelési hibával, bocs, de siettem. Nem olyan sutykó vagyok, aki nem tudja hogy kell írni pl. az ordítottam vagy nevelődés.KépKép
Vendég

Nyúlné!
Oscillococinum-ra gondolsz? Nem biztos, hogy így írják!Kép
Jobbulást nektek!Kép
Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Jucc Kép!
KépKépKép Gyógyuljon meg gyorsan Gergő!

Lili is beteg lett KépKépKép. Vagy egy kiadós mandulagyulladás, vagy skarlát KépKépKép. Még nincsenek piros pöttyei, de lehetnek. A különbség a két betegség között, hogy 2 ill. 3 üveg antibiotikumot kell szedni. KépKépKép Utánanéztem, ma már nagyon jó gyógyszerek vannak a skarlát ellen. És azt írják, hogy ez már nem olyan veszedelmes betegség, mint az 50-es években volt.

Kérdés: használtok még légzésfigyelőt? Nekünk régebbi típusú, egylapos van (még Lilitől) és erről Andris már lemászik.

Ayse

ayse

Ayse, Kép
Jobbulást Lilinek! Ahogy leírtad, pont azt kaphatta el, mint Beni a múlt héten. Remélem, annyira nem üti őt ki, mint Benit!
Mi még használunk légzésfigyelőt, de nekünk kétlapos van. Addig fogjuk, míg Dani nem mászik le róla. Kép

Nyúlné, Kép
Nektek is gyors gyógyúlást!

benianyu

Ancsi Kép!
Gratulálunk Melinek a bilizéshez!

Lányok!
Titeket sem enged fel az iwiw?
Ha jól látom most megint kiosztahattak meghívókat és ettől a rendszer összeomlóban. A húgom nevén sem tudok felmenni. Viszont Sis Kép valahogy fenntvolt. Nem értem...

Juci6Kép!
Engem is érdekelne a nyelvtanfolyam! Köszi!

Nyúlné Kép!
Nektek is jobbulást!

Ayse

ayse

Dóri,
Csak ügyesen a doki-szervezéssel! Kép Apának már mondtad? Kép Vagy még csak mi tudjuk? Kép

benianyu

Jó reggelt mindenkinek.

Bab.
Az a keret kellenne amelyiken rózsák vannak és kicsit ovális a közepe.

Nemesek,Juci.
Köszi a dicséretet.

Benianyu.
MosogatógépKépAz enyém biztos nem fog elromlani!KépKépMivel nincs!Kép

Nyúlné.
Jobbulást nektek.
A bogyó nevét sajna nem tudom,de homopátiás oldalon szerintem megtalálod.

Dóri.
Jaj,de jó hogy Viki jobban van!!Végetérhetne már ez a beteges időszak!
Melike is nagyon jól elvan ha van ki szórakoztassa,csak hát igen,ezt utánna mi szivjuk meg.KépMelikénél most azt szokta elég gyakran csinálni ha megyek felé nyújtja a kezét,hogy vegyem fel,de én elég ritkán teljesitem ezt a kivánságát.Már csak akkor ha sir,de egyébként ügyesen tudomásul veszi,csak ugye próbálkozik!Kép

ancsi26

Ayse.
Lili gyógyuljon meg gyorsan.Kép
Mi használjuk még a légzésfigyelőt,nekünk 2 lapos van.
Köszi a dicséretet!Kép

ancsi26

Benianyu Kép!
Köszi! Hát jól mejártátok Ti is, emlékszem, Beninek is lassan múlt el. Ma reggel szerencsére nem lázas Lili, általában gyorsan levonulnak rajta a betegségek (96 éves Dédi génállománya), de a doktornéni reakciójából ítélve ez most elég csúnya kórság.

ayse

Ayse!
Hát már Lili is? Kép Gyors gyógyulást és regenerálódást Neki!!!
Vendég

Ayse!
Szegény Lili!Kép Gyógyuljon meg gyorsan!! Remélem Andrist nagy ívben elkerüli a baci!Kép
Milyen sokan betegek most.Kép
Mi is használjuk még a légzésfigyelőt, két lapos van nekünk is.
Én is iwiweznék, de engem sem enged fellépni a rendszer.Kép

Juci!
Nyelvtanfolyam engem is érdekelne!Kép

Dóri!
Továbbra is megy a drukk!KépKép

Milyen vacak idő van ma!Kép Mi lesz így a holnapi szigeti piknikkel??

Andi&Nati 36+4

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok Lányok!

Nálunk a helyzet annyit változott, hogy apa - most, hogy jól végezte dolgát és a kutyán kívül mindenkit megfertőzöttKép - már jobban van. Bazsika teljesen jól van leszámítva, hogy jött egy herpesz a szájára, de hát ez csak immunreakció. Reggel már Lacika sem volt lázas, nem taknyosodott be (hála), nyugodtan végigaludta az éjszakát és a reggeli után most is alszik.Kép VISZONT ÉN lerobbantam. Totál taknyos vagyok, egyfolytában tüsszügük, csak az étvágyam maradt a régi sajnaKép. Pedig apa azt mondta, hogy ennek a súlynak a leadásához már valami betegség kell.KépKép Na jó csak viccelt, amúgy már elég sokat fogytam.

Tegnap este akartam már írni, de ez a fos Babanet nem működött. Most bemásolom, amit írtam, remélem tudtok valamit hasznosítani belőle.

And és mindenki, akit érdekel
Ma kikérdeztem a doktornéninket és a védőnéninket, hogy Lacikának, aki most volt 6 hónapos mit lehet adni. A következőket mondták:

Kezdtük ugye a gyümölcsökkel: őszibarack, alma, banán, körte, szilva.
Ezután jöttek a színes zöldségek mint:sárgarépa, paradicsom, sütőtök + mindenhez krumpli. Ettünk még pici zöldborsót, de az nem ízlett.
Utána jött 5 hónaposan a csirke és a pulyka husi. Ezeket ettük eddig.
Ezek közül fog a banán, a sárgarépa, van akit az alma és picit a krumpli is.

Most kezdhetjük adni a zöldeket, mint: spenót, sóska, saláta, zöldbab, zöldborsó, brokkoli. Nagyon fontosak, mert rengeteg bennük a vas.

Zöldfűszereket már lehet adni mindenhez, viszont szigorúan tilos a só és a csípős.

Utána pedig jöhetnek a K betősek szép apránként pici adagokban, figyelve, hogy nem bántja-e a baba pocakját. Legjobb, ha a már bevezetett kajákhoz adunk mindig egy picit. K betősek: karalábé, karfiol, kelkáposzta, kelbimbó.

Húsok: most ugye csirkét, pulykát és májat eszünk. Ehhez jühet a borjú, és néha egy pici marha is.
Halat, sertést majd csak a 8. hónaptól.

Tészta, kenyér, psikóta:
Mindent, amiben glutén van csak a 8. hónaptól. Vannak spéci piskóták, amik direkt tojás és glutein nélkül készültek.
Tészták is.
Rizs az már most mehet.

Tejtermékek:
A lisztes cuccok után. 8 hónapos kor után csak!!!
Először egy pici túró, sajt joghurt. Tej minnél később. 1,5 éves kor után.

Ez egy teljesen normál, semmire sem érzékeny gyereknek a bevezetési sorrendje.

Ha valakit érdekel még valami vasárnap jönnek át hozzánk a védőnőmék. Szívesen megkérdezek bármit.

Kép
Kép Kép
sildike

Lányok!

Elfelejtettem írni, hogy minden babának mielőbbi javulást.

Ayse
Tavaly nyáron nálunk is volt róla szó, hogy Bazsinak skarlátja van és nekem is azt mondta doktornéni meg a védőnő barátnőm is, hogy ma már annyira jó gyógyszerek vannak rá, hogy egyáltalán nem olyan beszélyes, mint régen. Persze mindig rossz érzés, ha a gyerekünk beteg.

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt!

Hát ez a rohadt babanet tegnap megint nem működött.

LÁtom egyre több babó beteg Kép , mindenkinek gyors gyógyulást kívánok.
Remélem, mi elkerüljük.

Báááááááár, nem tudom mi van Gergővel, max. fél 7-ig szokott aludni, viszont még most is alszik, tegnap este óta nem kelt még fel.
Na, nem bánnám, ha mától így lenne, de elég furcsa a dolog.

Csajok, engem simán felenged az iwiw-re, most is onnan jövök!

Sildike!
Köszi az összefoglalót! Kép

El kéne mennem a dokihoz receptért, de ebben a fos időben nem hiszem, hogy bevállalom. Kép
Basszus, pedig muszáj lesz, mert el fog fogyni a tápszer, és akkor mit adok Gergőnek hétvégén?

Végülis tudjuk nagyjából, hogy holnap kik jönnek a talira?

Kép
kuha

Kuha
Ma már engem is felengedett, sőt tegnap este is.
Tegnap este jóéjszakát kívántunk egymásnak a férjeddel.

Megann
Te kis huncut. Végignéztem az összes Nagy Veronikát.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!
Engem az érdekelne, ha nálunk Apa laktózérzékeny, Nati kaphat-e joghurtot, sajtot, túrót? Õ lassan 9hós! (húúú, hogy rohan az idő)
Köszönöm, ha megkérdezed!Kép
Jobbulást nektek!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Lányok.

Csak Bab irt hogy majd megpróbálja nekem megcsinálni a fényképet a kerettel.
Más esetleg már nem tud segiteni,ha Babnak nem sikerülne?

ancsi26

Duda
Vaasárnap megkérdezem.

Kép
Kép Kép
sildike

Ancsi
Én szívesen segítek.

Ez az a keret?:
Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Ma reggel, amíg Andrist szoptattam és a férjem a munkába készülődött azt mondta, hogy a legjobb dolog a világon ennek a féléves kisfiúnak és ennek az ötéves kislánynak az apukájának lenni! Kép

Andrisnak mostanában volt egy növekedési ugrása, ami most abbamaradt, plusz átalussza ugye az éjszakát, így reggelre kockás a mellem a sok tejtől. És éppen ezért az is elég neki, ami az egyikben van, úgyhogy a másik szétdurrani készül. Kép Lehet, fejnem kellene, de utálok! (BabKép minden elismerésem még egyszer, hogy félévig csináltad!). Abban bízom, hogy magától is helyreáll a rend.

Ayse

ayse

Mert ha igen, akkor másikat kell keresni, ugyanis ez négyzet alakú és nem lehet nyújtani.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt!

Jaj, megint van újabb KisbetegünkKép.

Ayse!
Szegény Lili. Jobbulást Neki!!Remélem igazad lesz, s tényleg hamar végigmegy rajta. 96 éves DédiKépKép!

Juci!
4 hósan tejfölös csirkepöri??? Az nem semmiKépKép!!
Köszi, de úgy tűnik az átalvós éjszaka mégis csak illúzió marad, u.is tegnap 2x kelt Réka, ma éjjel pedig 3xKép. Hát ez van.

Dóri!
Várjuk majd a fejleményeketKép!

Minden Lábadozónak gyors javulást!!!
C.

KépKép
cinka

Sildike Kép!
Jobbulást Nektek! Ha meg szabad kérdezni, mivel sikerült fogynod?

ayse

Cinka, Dóri, Sildike, Duda, Kuha ,Ancsi!
Köszönjük a jókívánságokat Lili nevében!

ayse

Andi&Nati

KépKép
duda

Bocsi, csak próbálkozom!KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Juci!
hát, Zita se bőg mindig orrszívás közben, de hogy elaludjon.... KépKépKép
Nem tudom, mióta van a myVIP, én talán a múlt héten olvastam az RTL txt-jén, hogy van.

Jucc,
Gergő gyógyuljon meg hamar!

Nyúlné,
gyógyuljatok meg Ti is gyorsan!

Ayse,
Lilinek is gyors gyógyulást kívánok! Azért a mandulagyulladás jobban hangzik. Kép
Én nem is használtam légzésfigyelőt, de engem is érdekelne, hogy milyen korban fordul elő a hirtelen csecsemőhalál.
Én tegnap este nem tudtam felmenni az iwiw-re, de ma reggel igen.
Milyen aranyos férjed van!!!!! KépKépKép

Sildike,
Nektek is mielőbbi gyógyulást!

Kuha,
Győrben már nem esik, talán pár óra múlva Nálatok sem fog. Kép

Duda,
ha a férjed laktózérzékeny, akkor sztem minél később adjál tejterméket Natinak, bár valszeg Nati nem az, mert már kiderült volna.

Fúúúj, most gusztustalant fogok írni.
Zita bent figyelt a járókában, amíg olvastam vissza, játszott szépen. Volt egy védőszivacs régebben, de azt már nem teszem le, mert egy bukás, aztán mehetett a mosógépbe, egyszerűbb a gyári huzatos szivacsot letörölni.
Na, hallom, hogy az én lánykám vmit baromira szürcsöl: volt egy kis bukeládé sok nyálban, és azt lefetyelte, mint egy kiscica, és a kezével is kente, mert az olyan jó... sztem nem nyelte le, csak fújta... KépKépKép
És persze megsértődött, hogy kivettem, és letörölgettem.... olyan undi!
Vendég

Ayse
Citromkúrázok is, meg nem zabálom a csokit, és jobban odafigyelek arra, hogy minél kevesebb szénhidrátot egyek. Semmi extra. Meg szerintem a kerti munkával együtt jár a mozgás és az is segít.

Duda
Tejpépet adsz már Natinak?

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: