Sziasztok!
Végre aludtam egyben 4 órát! Teljesen fitt vagyok
Szerintem ma elmegyünk az orvoshoz, hogy kiderítsem, fertőzünk-e, mert ilyen jó programokból nem akarunk kimaradni mégegyszer!
Ancsi!
Mi szombaton megyünk a kiállításra testületileg, jön Apa is cipelni

De pl csütörtök délután nincs kedvetek egy játszótér-sétázáshoz? Persze csak ha nem fertőzünk!!!
Den!
Jövő hét hétfő nekünk tuti!!! Bár azt nem értem, hogy miért mondták neked azt, hogy akkor menjünk, amikor többen vannak ott felügyelni? a múltkor sem csináltak semmit, csak bekasszírozták a zs-t
Moose!
Teljesen igazad van, nem is akartam még nektek sem mondani, írtam is, csak a túl sok történés kihozta belőlem, de egyébként sem voltam még dokinál, úgyhogy nem is biztos. Annál meg asszem értelmesebb vagyok, hogy ha történne valami, akkor tudnám, hogy nem azért történt, mert egy gyenge pillanatomban megosztottam veletek a hírt. És én sem úgy gondoltam, hogy most a történtek után hazaállítunk, és vigyorgó pofával bejelentjük. Csak az a gond, hogy ha 2-3 hónap múlva tesszük meg, akkor sem lesz egyszerű, és már előre fázom az egésztől! Szegény sógornőmet állandóan azzal kell vigasztalni, hogy hamar lesz neki új kisbabája, állandóan azt kérdezgeti, hogy szerintem mennyit kell várni, hogy újra próbálkozhassanak, mert ez a baba is elég nehezen jött össze. És az is hozzátartozik a dologhoz, hogy ők már több éve házasok, nagyon szeretnének gyereket, és csak azt látják, hogy mi ripsz-ropsz összejöttünk, egyből baba, úgy, hogy még el se váltam, aztán esküvő, aztán boldogság, és most a tesó. SZegénynek ez egy kicsit nehéz lesz, szerintem azt sem hitte, hogy nálunk előbb baba lesz!
Vera!
Én 8 hetesnek gondolom, de majd a doki bá' megmondja
Beet!
Szülinapi fotó nagyon jó, és a torta szuper lehetett