A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Bab, nekem simán felirta. Csak annyit mondtam, hogy Julcsi semmit nem hajlandó elfogadni, és ő a Sinlacot javasolta. Tényleg irtó drága lenne recept nélkül, megnéztem.

KépKép

KépKép
majola

Bab!

KösziKép
Felfogtam, már megy a dolog, viszont el is vagyok szontyolodva...

Mert a képek illetve a jópofa képkeretek, amit itt csináltunk azzal a progival, sehogy sem akar jó lenni....Kép
Ugye létezik ilyen??

Én általmában 10*15 be hivatok elő képet, és ezzel a mérettel nagyon bénák a képek, pont lemaradnak a jópofa keretekKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Bab, And!

Ja, jó képKépKépKép, ügyesen bebújtam a kölkök mögé, hogy bálnatestemmmel ne foglaljam a helyet a képenKépKép

A képet apa csinálta, Lénát ezidő alatt meg anyukám megszöktetteKépKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Ezt most kaptam mélben, halálra röhögtem magam.Kép Kép Kép Mennyi igazság van benne! Kép
Remélem, még nem volt...

Mit tesz a születési sorrend...

A mama ruhái
1. gyerek: Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a
terhességet.
2. gyerek: Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
3. gyerek: A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1. gyerek: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2. gyerek: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy múltkor sem segített.
3. gyerek: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1. gyerek: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen
összehajtogatod a babaruhákat.
2. gyerek: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb
foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3. gyerek: Már miért ne viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1. gyerek: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2. gyerek: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3. gyerek: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan kell
újraindítani a mechanikus hintát.

Cumi
1. gyerek: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, amíg otthon elmoshatod
és kifőzheted.
2. gyerek: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal
leöblíted.
3. gyerek: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1. gyerek: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2. gyerek: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3. gyerek: Igyekszel még az előtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a
szag miatt panaszkodni kezdenének, vagy a térdét kezdené verdesni.

Babaprogramok
1. gyerek: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babameseklubba.
2. gyerek: Eljártok babatornára.
3. gyerek: Eljártok a közértbe és a ruhatisztítóba.

Kimozdulás
1. gyerek: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2. gyerek: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol
elérhetnek.
3. gyerek: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér
folyik.

Otthonlét
1. gyerek: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán a gyermekben való
gyönyörködéssel.
2. gyerek: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebbik
összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3. gyerek: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén
kívül.

Lenyelt pénzérmék
1. gyerek: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre
és vered az asztalt röntgenért.
2. gyerek: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a
pelus tartamát, hogy távozott-e.
3. gyerek: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ayse, Kép
most olvasom, hogy a nyál visszafelé lány, és lehet, hogy ezért nem olyan finnyás.... KépKépKépKép

And, Kép
Zita a tejfehérjeallergia miatt eszi reggelire a Sinlacot. Én nem csinálom sűrűre, úgy cumizza ki.
A Hippnek van az áfonyás-almája, azt nagyon komálja Zita, és megeszi a szilvát is, az jó kakira.

Bab, Kép
igazolás nélkül felírja a doki, úgy tudom, így olcsóbb is. Tofi milyen tápit eszik? Mikorra növik ki ezt a hülye allergiát?
Vendég

Benianyu,
ez naggyon jóóóó!
az utsó pénzes kicsit durva.... KépKépKép
Vajon a 4, gyerekről miért nem mertek írni?
Kép
Vendég

Manka,
Jól látod a helyzetet nagyon, husibb kiadás és zsiráf ügyben is. Kép

Zsuzsa,
Ilyen almás átverést már én is csináltam. Kép Csúnya dolog, de hasznos. Kép

Megann,
Én nem értettelek félre éjszakai etetés ügyben. Én sem bánnám, ha Dani már nem enne, bár ez a 4 óra utáni első kelés már igazán nem rossz. Reményeim szerint mindig kicsivel később fog ébredni, aztán egyszer csak majd átalussza az éjszakát. Kép
Szépek vagytok a képen és királyság, hogy Léna megette az általad készített kaját! Kép Murphy! Kép

Bab,
Köszi Kép

Tünde,
A 4. gyereket már felnevelik simán a testvérei, nem? Kép

benianyu

Kati,
Küldtem mélt, remélem át is megy, mert a citromail néha hülye.

benianyu

Zsuzsa, Tünde
Köszi a választ!

Megann,
Nekem is van egy csomó olyan képem, aminek négyzetes alakú a kerete, hát azoknál tényleg lemarad a lényeg. Én is 10*15-öt használok. De vannak téglalap alakúak is, azokkal azért lehet valamit kezdeni.

Tünde,
Nekünk Pregomin tápink van, szerintem baromi büdi (a végterméke meg valami iszonyat!!!), szójaalapú. De a lényeg, hogy Tofinak nagyon ízlik. Jó kérdés, hogy mikorra növik ki. Lehet, hogy Tofinál már el is múlt a laktózérzékenység, csak nem merek megkockáztatni sima tápit, márt hátha nem, akkor meg kínlódna. Egyéves koráig biztos ezt fogja kapni, aztán meglátjuk hogyan tovább. 90%-os támogatottsággal ráadásul még jóval olcsóbb is, mintha simát adnánk. Kb. 450 Ft így egy 400 grammos doboz.

Kép
Bab és Tofi
bab

Benianyu!

Hahahahahahahah!
Hát ez durvaKépKépKép
Tényleg így van????Neked már van 2 poronty, van tapasztalat....

M.

Kép

Kép
megann

Bab,
Tofi akkor semmi tejterméket nem kap?
Neki volt hasmenése is? Vagy mik voltak a tünetei? Bocs, ha már írtad! Írhatod privire is,a profilomban a cím.

Benianyu,
igen, és még a kutya is segít... Kép
Vendég

Benianyu, ez nagyon teszettKép a cumisat én mondjuk úgy ismertem, hogy a másodiknál lenyalod, a harmadiknál szólsz a kutyának, hogy nyalja leKép

Tünde, köszi a választKép
áfonyát és szilvát már ehetnek??
most olvastam, hogy sárgabarackot is csak 7-8 hónapos kortól ajánlják.

egészen idáig a gépen lévő összes fényképet nézegettemKép mert gondoltam keresek egy jó régi képet, aholm még én is tetszem magamnak, na ez lett belőle. persze olyan képet most nem találtam, de jót nosztalgiáztamKép és volt egy szopi is, szegény Esztit megint az ágy végéből szedtem össze, holnap átszereljük az ágyat...

KépKép
KépKép
and

Benianyu Kép!
Ez jó volt! Ruha- és epidurálügyben különösképpen találva érzem magam.

Benianyu Kép/Zsuzsa Kép!
Mi a húgommal a kutyát csaptuk be. Nálunk volt egy hétig a másik húgom kutyája és nem akart enni az idegen környezetben, még májkrémes kenyeret se, ami a kedvence. Ezért úgy tettünk, mintha az asztalnál megennénk a májkrémes kenyeret, na úgy már rögtön érdekes volt a dolog, és hajlandó is volt elfogadni (mert ahogy Cleo is írja, ha meg is kell szerezni, nagyobb a zsákmány értéke). AZtán amikor megveregettük egymás hátát, rájöttünk, hogy tulképp a kutya rázott át minket, a kaja mellé még egy kis színházat is kapott...Kép

ayse

Lányok! én szívesen nyomtatok Nektek fotót (van fotónyomtató+papír)! nagy mennyiséget nem tudok garantálni, de egz párat syívesen !rohadt Z-Y már megint keydi...
én is próbálkoztam itthon, valamiért kissebbre kellett állítani a méretet, mert lemarad a képről 3-4 mm. még nem jöttem rá miért.

KépKép
KépKép
and

lemaradt: bármilyen méretet tudok A4-ig

KépKép
KépKép
and

Jó reggelt lányok!! Ma én vagyok az első?

Dóri!

Először is nagy-nagy Gratula nektek!!!!! Tudom, majd ha a doki is kimondja, de ha már láttad a csíkot... Kép
Ne aggódj, ha amúgy is nyárra terveztétek a projektet, néhány hónap ide vagy oda, nem számít szerintem.
Mindenesetre minden elismerésem a Tiéd!!!

Sildike!

MEgkérdezhetem, hová mentek Barbiékkal wellness-ezni?

Benianyu!

Kispasik fergetegesek, nagyon vagány a kockás kendőtök!!!

Szülési sorrend baromira tetszett, még most is itt röhögök rajta!

Manka!
Távirányítós hozzátápi :-) :-) :-)

Megann!
Köszi Kép
De bőven van mit leadnom. Kenyeret elvileg én is mellőzöm, ehhez képest tegnap este Barátok Közt alatt benyomtam 3 szelet kenyeret felvágottal (igaz, rozskenyér volt, de mindegy)

Anyám, te már ilyeneket mersz adni Lénának? Vöröshagyma, petrezselyem, ételízesítővel.
Csak én vagyok ilyen béndzsó????
Te azért jól hangzik ez a hami, még én is benyomnám!

Na! Babyoutlet = Soroksári úton, a MEgatoys helyén van.

A tali miatt (meg az úszógumid miatt) ne aggódj, ahogy elnézem a kisvonatnál készült képet, nincs ott semmi probléma!!!

Ja, és a vörös kontra fekete haj véleményeket/dícséreteket köszönöm!
Időnként én is szívesen visszacsinálnám vörösre, de hát sejtem, milyen macera feketéből visszaváltani.
Különben is, Apa kedvéért lettem fekete, pedig először hallani sem akartam róla.
Na mindegy, hamarosan megint kéne fodrászhoz menni, de már nem rakatok bele buzi csíkokat, mert nagyon csúnya, mikor kikopik.

Kép
kuha

Jó reggelt!

Barbi, Bab köszönjük az együttérzést!
Hát sajnos eléggé bekapta Marci a bacit. Éjszaka is kellett orrszívóznunk. De hála Istennek láza nincsen és a kedve jó. És az orvosságot szívesen elszürcsölgeti. Milyen jól jön, hogy szeret inniKép

Ayse
Vérvétel egyelőre napolva. Dokinéni viszont nagyon bíztat, hogy biztos nem cukorbeteg, de azért csináljunk majd 1-2 hónap múlva egy teljes vérképet, ha már így szóba jöttKépKép Kellett nekem aggódni.

Nemesek
Igen, én kérdeztem a fősulit. És választ még nem igazán kaptam. Tudnál segíteni? Előre is köszönöm.

Dóri
Remélem Viki jobban van!
Igen, szeretnénk kistesót. Akár kettőt is. Apa felől akár azonnal is. Csak még egy picit önző módon szeretném élvezni, hogy nem vagyok terhes(én sajnos nem élveztem a terhességet, végig hánytam meg különben sem). De most jól megsárgultam az irigységtől, mert valójában tökre szeretnénk pinduri babát megint Marcika mellé. Sokszor eszembe jut a születése és mindig úgy meghatódok. Olyan szép voltKép

Megann
Nem semmi menüje van a kiscsajodnakKép Marci is így volt amúgy. Egy darabig köpdöste ki amit főztem és most meg szerencsére olyan jóízűen megesziKép Szóval nem fájt a pocakja Lénának, szivesen fogadta?Kép
Én a spenótra, sóskára készülök már mióta, hogy csinálok Neki.A mai menüből már kimarad a padlizsán, már az almás-krumplis-husi fő. De a napokban lehet, hogy teszek egy kicsit az ételébe. Amúgy is először keveset adnék Neki. A brokkolit sajnos nem bírja pl. Kipattogzott a pofija tőle.

Kuha
Tényleg nagyon csinos vagy azon a képen (is). A fekete nekem is jobban tetszik.Amúgy milyen szinű eredetileg a hajad?

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt! Kép

Először is köszönöm mindenkinek a kedves szavakat meg a gratulációkat! KépKépKép

Tünde!
2. teszt volt igen, de tünet az álmosság, ami betudható Viki éjjeli kelésének. KépKép Bár ma már fél 7-kor kelt fel, az istenes.

Kati!
Szörcsög még, de sokkal jobb, estére meg nyitva sem volt a szája, magyarán kapott szépen levegőt. Kép Reggelre rosszabb.

Barbi!
Én amondó vagyok, ha majd az uh is mindent rendben talál, akkor mondom, hogy igen, baba. Én eleve ilyen depresszíven állok a dokgokhoz, hogy ne kelljen csalódni. Szóval fogalmam sincs, mert utoljára a 6 hetese kontrollon jött meg, nov. végén. Szóval nem tudom jelenleg.

Megann!
Kép Hentes csákón én is nagyot mosolyogtam magamban. Kép Ha meglesz a kocsim ma (már hívtam a schillereseket, 9-re ígérik, de még lengéscsillapítót tesztelnek Kép), akkor elmegyünk apuval és felhívom a dokimat bemehetnék-e (benn van-e) ma az Uzsokiban.Ha nem Kép. akkor holnap du a privátba. De szeretnék MA menni. Kép
Mindegy milyen, csak EGÉSZSÉGES legyen! Kép

Köszi a zebrát! Kép

Ayse!
Látom, Nálad sem zavart be az antibio. Ha kell, akkor kell. Kép Szerencsére nekem (is ) csak nagyon ritkán.

Benianyu!
Hogy ez mennyire igaz! KépKépKép

Kuha!
Az a pár hónap szerintem nagyon számít! De ha már így alakult.. Kép De addig nem is merek belegondolni igazán, amíg nem tudom, hogy minden rendben van.
Vendég

Sziasztok!

Sildike, Davallia, Jucc, Kuha, Dóri, Mea, Juci6, Cinka, Nemesek, Manka, Zsuzsa, Ayse, Bab, Sis, And!
Köszönöm szépen!Kép

Juci!
Igazán nincs mit! A védőnőm szerint a Kismama újság óvatos a hozzátáplálással kapcsolatban, de én igyekszem betartani a javaslataikat.

Dóri!
Húúú, ez jó hír! Gratulálok!Kép
Remélem sor kerülhet ma a vizsgálatra!Kép

Davallia!
Édes a kis családod!Kép

Benianyu!
A fiúk nagyon hasonlítanak egymásra! Aranyosak nagyon!Kép
Szülési sorrend nagyon jó!Kép

Kuha!
Nekem a vörös hajad is tetszett! Vagányak a csíkjaid!Kép Kár, hogy megszabadulsz tőlük.
Sokáig én is vörös voltam, hát jó sokáig tartott, mire újra "bebarnultam".

Zsuzsa!
Julcsi "átverése"KépKép Drukkolok, hogy mihamarabb, csel nélkül is egyen a kis tornászlány!Kép

Cinka!
Örülök, hogy Réka jól aludt! Tart még a dolog, vagy megmaradt demo verziónak?Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Na, jól lecsesztem a schillereseket, többet oda kocsit nem viszünk! csesztek visszahívni, de lényeg, hogy kész a kocsi mehetünk érte. Már csak Viki kell, hogy felébredjen, összecuccolunk és megfűzöm aput jöjjön el velem a kocsiért.

Dokimmal is beszéltem, nagyműtőben van kb. 11-ig. menjek akkortájt oda (=lehetetlen Kép). Vagy marad a holnap du. Majd max felhívom, ha beszereztem a kocsit, megetettem Vikit és anyura bízom addig, de közben Gergőért is menni kell a suliba 2-fél 3 közöttig. Áááá, szerintem esélytelen vagyok ma. Kép De azért megteszek mindent, legfeljebb marad a holnap du. KépKép
Vendég

Prüntyi, Sildike!

Félve kérdezem, hogy számíthatok valamelyikőtökre a pénteki talira való eljutást illetően???

Kép
kuha

Sziasztok Lányok!

Apa nélunk is itthon van jövő keddig, mert kiírta a doki olyan taknyos. Most éppen indul kerítést festeni.Kép
Tök jó, mert Bazsikára is átragasztotta a baciját és én sem aludtam éjszaka annyira fáj a torkom.

Szerintem ezt a biológiai bombát nem visszük el Mea talijára. Báár egyenlőre nálunk még Lacika tartja magát, tehát lehet, hogy a vitaminnal turbózott pici babákra nem hat.Kép

Kuha
Nemesnépre megyünk az Abbázia Country Club nevű szállóba. Itt találtam a babanet-en a babás szállodák között. Nagyon jónak tűnik a hely, az Õrség meg amúgy is gyönyörű és a kirándulásokat a nagyobb fiúk is élvezni fogják. Remélem.
A Szombat Esti Lázban H.É. fog táncolni, úgyhogy bedobhatod apának a poént.Kép Még reggeli szájszaggal is érvényes.Kép

Bab
Én Bazsinak adtam először a Sinlacot, amikor elkapott valami virrusos hasmenéses bacit, és nem ehetett semmi tejalapú dolgot, még tápszert sem. Teljesen rendbehozta a pocakját. Reggel, este üvegből itta, napközben pedig pépet kellett csinálni belőle répával.
Most Lacikának arra használom, hogy ha nagyon híg a főzelék, akkor azzal sűrítem. Van aki pépet csinál belőle és abba keveri bele a gyümölcsöt. Úgy is nagyon finom. Tegnap kipróbáltuk, ugyanis apa csinálta Maci reggelijét, abból, amit talált.Kép Amúgy én a vaníliás tejpépből szoktam, de azért be kellet volna nyúlni a szekrénybe.Kép

And
Itt a babanet-en van egy nagyon jó kis összesítés, hogy mikortól miket lehet enni. Talán még az is ott van, hogy mi az ami megfogja a babák pocakját.
A védőnődtől nem nagyon tudsz kérdezgetni? Nekik pont ez a dolguk, hogy ilyesmiben segítsenek. Szerintem nyugodtan fel lehet hívni őket. Ha gondolod én szívesen megkérdezem az enyémet, mert mi nagyon jó barátnők is vagyunk és a napokban fog nak jönni át hozzánk. Csak írd meg, hogy miket kérdezzek. Ha gondolod priviben is írhatsz: sandor_ildiko@invitel.hu

Én is adok Lacikának fűszeres kaját, ha mi olyat eszünk, amiből mindent ehet ő is. Az ételízesítőt viszont nekünk a védőnő kifejezetten megtiltotta.
A húslevesből is csak akkor lehet adni Lacinak a zöldségeket, ha nincs benne semmi ételízesítő, vagy kocka. Anyukám mondta is, hogy vénségére kell megtanulnia kocka nélkül levest főzni.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Kuha
Szerintem ránk nem számíthatsz, mert én most kezdek betaknyosodni és apát nézve talán jövő hét elejére meggyógyulok. Így nem mennék inkább a babák közelébe. Borzasztóan sajnálom. Megpróbálom addig intenzíven kúrálni magam és ha jól leszek, akkor majd hívlak és megyek érted. De szerintem inkább beszéld meg Prüntyivel is, hogy ki tud-e vinni.

Nagyon sajnálom. Én is szívesen dumcsiztam volna.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

KÉpzeld, már bedobtam Apának a H.É.-s poént, mert múltkor voltam bent nála a cégnél, és látom, hogy a raktárban ott figyel H. É. 2!!! hatalmas plakáton.
Persze mondta Apa, hogy másnak is tetszik, és nem csak az ő kedvéért ragasztotta ki, hanem apukám is benne van a dologban (apukám és Apa munkatársak)

Persze bedobtam a "szófordulatot", Apa jót röhögött rajta. Kép Kép Kép

Kép
kuha

Sildike!

Sajnálom, hogy betegek vagytok, remélem, minél hamarabb kigyógyultok belőle.
Apa is inkább pihizhetne kerítésfestés helyett Kép

Kép
kuha

Jó reggelt!

Barbi, Zsuzsa, Megann, Ayse, Bab, Andi köszönöm, hogy velem örültetek Réka alvásánakKép. Tudom, hogy vannak olyan babák, akik már nagyon régóta átalusszák az éjszakákat, de nekem ez most igazán nagy szó volt. Ma azért, biztos, ami tuti alapon 1x csak felnyöszörgött és véglegesen reggel 6-kor kelt fel. Most talán megint visszaszenderedik 1-2 zsiráfnyit.

Zsuzsa!
AlmásátverésKép! S akkor hány bufencet fogsz vetni, ha felkelni sem akar majd, meg felöltözni sem, sőt a reggelit sem kívánja?????

Megann!
Milyen úszógumikról beszélsz??? Tök jól néztek kiKép tesóddal a képen, s a fiúk is helyesek!
Gratula a főzőcskéhezKépKépKép! Csak rájön lassan Léna is, hogy a hazai a tuti befutóKép!

Ayse!
Igen, teljesen máshogy volt így ébredni. Az hiszem hosszú távon is egészen jól bírnámKép.
Tök jó, hogy LiliKép nem finnyás. Az biztos, hogy a nők többet bírnak.
Színház a kutyusnakKépKépKép! Hát klassz lehetett, megnéztem volna.

Benianyu!
SrácaidKép, mint mindig, most is nagyon helyesek.
Vagány a kendőtökKépKépKép!
A születési sorrend-en jót röhögtemKép! Biztos igaz is!

Juci!
Jobbulást Marcinak! Mennek a gyógypuszik!

Dóri!
DRUKK-DRUKK-DRUKK az uh-raKép!!! Aztán rögtön helyzetjelentést is kérünk ám!

Davallia!
Gondolom nem csak Panda élvezte a pizsibulit!!
Aranyosak így együttKépKépKép!
C.

KépKép
cinka

Ildi!

Részvétem a kórsághoz! Kép Szerencsére mi már kifele megyünk belőle, csak Apa tud naggggyon szenvedni.

Sikerült a lányomnak 25 percet aludni, hallom dumál az ágyában, így elkezdünk összeszedelőzködni. Remélem eljutok a kórházba.

Majd du. jelentkezem! Kép
Vendég

Sziasztok.

Na jól lemaradtam megint.
Hétfőn Nyiregyházán voltunk az állatkertben kirándulni.Nagyon jó volt egy másfél órás dugót lszámitva!
Csak felületesen tudtam visszaolvasni,úgyhogy előre is elnézést,ha nem reagálok mindenre!

Sis.
Õszinte részvétem Ernő papa miatt!Kép

Dóri.
Remélem Viki javulgat.Szegénynek de rossz lehet!
Pozitiv teszt!Hű-ha.Ez nagyon izgi.Várjuk a fejleményeket!!Kép

Barbi.
Utólag is boldog szülinapot Noelnak!!Kép

Sildike.
Én Humana vizet adok Melinek és nem forralom.
Jobbulást nektek.

Mea.
Kistesót Meli 3.szülinapja körül tervettük.

Juci.
Marcinak jobbulást!

És mindem Andreának utólag is boldog névnapot!!

Annyi képet raktatok fel hogy nincs időm egyenként dicsérni,úgyhogy minden baba és mama és papa nagyon édi!!Kép

Ja és tegnap voltam a háziorvosnál.Vinnem kell vizeletmintát az ÁNTSZ-be tenyésztésre.Nagyon remélem valamit már kideritenek.

Egyenlőre ennyi mert Meli már követeli a tizóraiját!Kép

ancsi26

Sziasztok lányok!

Andiknak boldog névnapot!

Kuha, én megyek pénteken...de az időpontot még nem tudom megmondani. Várunk reggel egy fuvart a tüzépről és utána tudok indulni (10 körül, de lehet, hogy előbb is majd csörgök) add meg a mobilod kérlek.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Dóri, GRATULÁLOK!

Mea, írd meg a pontos címet kérlek! A Verőcei Postát és Takarékszövetkezetet tudom hol van...onnan ha elnavigálsz az jó nekem.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Szia Prüntyi!

Szerintem megvan a mobilszámom Neked, de mindjárt átküldöm sms-ben, jó?

Pusssz!

Kép
kuha

Letöltöttem azt a képszerkesztő progit.
Valaki leirná nekem hogy mit is kell pontosan ott csinálni,mert ugye angolból nem vagyok 5-ös!
Jöhet mail-re is.

ancsi26

Ancsi,
ha a Picasa-ra gondolsz, akkor az magyarul van. Kép
Vendég

Ha nem baj teszek fel pár képet.
Ezt muszály megmutatnom:
Kép
És sikerült is belekakilni és pisilni!!!Kép

Az új szerkók:
Kép
Kép

Nyiregyháza.A szüleim,Zoli anyukája,Zoé és egy alvós baba:
Kép
Ezek vagyunk mi:
Kép

ancsi26

Havtunde.
Arra gondolok,de mikor már kiválasztom a képet ott angolul vannak irva a dolgok.Vagy már megint én vagyok ilyen béna?

ancsi26

Ancsi, nem tudom, nekem magyarul van.

http://picasa.google.com/intl/hu/

Ha ezt töltötted le, akkor ez magyar progi.

Melike nagyon helyes, és tök jók az új ruhái!
Vendég

Lányok!

Szegény Lacika is belázasodott, úgyhogy mi már biztos nem megyünk pénteken.Kép Remélem Lacinak csak a foga, most elszaladok vele a doktornénihez. Amúgy jól van eszik is meg röhögcsél, csak egy picit nyűgibb.

Apa hazahozta ezt a biológiai bombát. Persze mire mi lerobbantunk azóta ő jobban van.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Havtunde.
Köszi,akkor majd megnézem mégegyszer.

Valaki tudna segiteni?
Az egyik anyáknapi keretet nem engedi nekem letölteni a progi.Átkülddhetnék valakinek egy fotót és beletenné Melike buksiját,majd visszaküldené?
Előre is köszi!

ancsi26

Sziasztok Lányok!

Tünde,
Mail ment!!!

Davallia,
Nagyon helyes a kis családod!!!

Sildike,
Neked is köszi a Sinlac infót!
Mihamarabbi gyógyulást Nektek!!!

Kuha,
Meg szabad kérdezni, hogy kis is az a titokzatos H.É? Már nagyon furdal a kíváncsiság!!!KépKépKép

Ancsi,
Szépek vagytok!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

Tünde,
A férjem címéről írtam, ne csodálkozz, ha valami idegen pasitól kaptál mélt!!!KépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Kezdem a rossz hírrel / nekem legalábbis rosszKép /: Sajnos le kell mondanom a pénteki talit nálam, mert Gergő beteg, és nem látok rá sok esélyt, hogy két nap alatt rendbejöjjön teljesenKép Remélem, még időben szólok, és nem készültetek nagyon. Én nagyon készültem, és nagyon vártam, remélem, valamikor később eljöttök!!!! / jövő héten nagy-tali, de valamikor utána?/
Tulajdonképpen már hétfő este gyanús volt Gergő, de csak hőemelkedést mértem, rá is fogtam a fogára, mert nem volt más baja. Tegnap is egész nap hőemelkedés, de már délutánra nagyon levert volt, sokat aludt, alig mosolygott, és alig lehetett ráismerniKép Aztán úgy éreztem, mintha domborodna a kutacsa, ezért kihívtam este a dokinénit, aki megnézte, és megnyugtatott, nem domborodik. Viszont akkor már 39 fokos volt a láza. Sem a torka nem piros, se mást nem talált nála, de bármi lehet, ami csak most kezdődik. Náthás már hetek óta, de az meg teljesen múlóban volt már. A biztonság kedvéért vizeletvizsgálatra adott beutalót, azt ma el is intéztük. Homeos szereket javasolt, és a füle gyanús még, de csak néha húzza el a fejét, ha az egyik fülét piszkáljuk, úgyhogy az sem biztos. Mindenesetre egy fülmelegítőt is beszereztünk.
Ma délelőtt már jobb volt a kedve, teljesen megnyugszom, ha végre mosolyog, annyira más most szegénykémKép Tegnap mondom Balázsnak, hogy képzelje, Gergő beteg. Õ teljesen megdöbbenve: "Kisbabáknak nem szabad betegnek lenni". Milyen igaza van!
Szóval bízom benne, hogy hamar vége és semmi komoly, de a többi babus érdekében jobb, ha nem jöttökKépKépKép
A pisimintavétel nagyon vicces volt ma reggel: ráragasztottam a zacsit Gergőre, és gondoltam, így várok az eredményre, nehogy a pelus alatt elcsússzon. Egy pillanatra elfordultam/ Balázst kértem, hogy figyeljen, nehogy ficánkoljon a tesója/, ezalatt belepisilt, és egy mozdulattal le is rántotta magáról a zacsit. Mindenhol pisifoltok/ falon, pelenkázón, cumin, gyereken/, de végülis a zacsiban is maradt annyi, hogy le lehessen adniKép

PrüntyiKép Nekem is esedékes egy bölcsességfog húzás, nagyon szörnyű? Kissé félek tőle...

AyseKép Köszi az ülés-infót, én is úgy gondoltam, hogy talán jobb az neki, ha még háttámlásat veszünk. Ismerős ez a két ülés közé való bepréselődésKép
Még a Norbihoz: Mindenképp meg fogok próbálni időt szakítani a mozgásra is, de most kiegészítésként gondolkodom ezen a citrom-kúrán is. Sajna nem rémlik, ki, és mikor írta. Hogy is van pontosan?

BenianyuKépNagyon jót nevettem én is az íráson. Az EDA és a ruhák sajna már most ismerősek, az aggódás érdekes módon nálam nem így van, valahogy Balázzsal kevesebbet aggódtam...

DóriKép Várom én is, mit mond az UH! Nagyon izgi! Persze én sem lennék felhőtlenül boldog, ha a terveimet keresztülhúzná egy kis jövevény, de van idő megbarátkozni a dologgalKép

MegannKép Jól néztek ki a képenKép Megnéztem alaposan, de se tesód, sem a srácok nem ismerősek. Később jöttem rá, hogy hétfő az még Húsvét, úgyhogy nem is voltunk itthonKép

Gyorsan szólok Harinak is, hogy tali lefújva Kép

Betegeknek jobbulást!

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok,

csak gyorsban:

Jucc, köszi, hogy szóltál, így majd telón egyeztetek Harival, mert mi visszük Õket Prüntyiékhez!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jucc!
Szegény Gergő! Remélem nem tart majd sokáig ez a kórságKép, s hamarosan újra mosolygós és vidám lesz a KisfiadKép.
A tali miatt ne izgulj, biztosan lesz majd még másik alkalom, s most tényleg az a legfontosabb, hogy Nálatok minden rendben legyen.
Sajna én vuduzni nem tudok, de a gyógypuszik mennek Gergőnek!!!
C.

KépKép
cinka

Szegény pici Gergő! Gyógyuljon meg mielőbb.
Sajnálom a talit is, de hát gyerekekkel kiszámithatatlan az élet.
Lányok, ha már igy beleéltük magunkat, nem találkozunk pénteken a Margitszigeten? Ha jó lesz az idő, még piknikezhetnénk is.

KépKép

KépKép
majola

Ja, igen!!!

Cinka,
jó, hogy szólsz, a vudut lehagytam!!! Kép

Jucc,
megagigavudu indul Gergőnek!

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Van 1 iwiw meghívóm, kinek kell?

Én is itt kaptam, úgy illik, hogy itt ajánljam fel Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis! Apa nagyon örülne neki!

KépKép

KépKép
majola

Kuha, köszi, megkaptam, nem volt meg, mert vonalasról hívtál, azt meg nem írta ki...

Jucc, nem volt vészes, rosszabbra számítottam, bár én a dokimban max.-an megbízom...több mint 10 éve a magándokim. Tavaly mondta, hogy ki kéne húzni, mert nagyon egybe van az előtte lévő fogammal és ki fog lyukadni, mondtam, hogy ok, akkor megvárom míg kilyukadKép na most a kontrollon szólt, hogy "ugye megmondtam" így kihúztuk, hogy ne lyukassza ki a másikat is.
A szuri volt rossz kicsit, amit a szájpadlásba adott, a többi már nem fájt, csak inkább kellemetlen hallani a recsegést.
Szerencsére most sem fáj...csak tompán sajog a helye.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Majola,
küldd el a címét, azt hajrá! Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Nem hiszem el, írtam és eltünt. Pedig láttam, hogy elküldte a rendszer.Kép

Jucc!
Sajnálom! Remélem szegény Gergő gyorsan meggyógyul!Kép
A tali miatt ne izgasd magad, majd másik alkalommal bepótoljuk!

Zsuzsa!
Ha jó idő lesz, benne vagyunk a szigeti piknikben!Kép

Sildike!
Lacikának jobbulást kívánunk Natival együtt!Kép
Meg persze az egész családnak!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: