A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Tünde

Igazad van. Lacika most kezd kisfiús lenni. Már nem annyira kis babás.
Az alvás nálunk is nagyon megy. Ha nincs semmi neszezés és le van engedve a redőny, akkor Laci is simán alszik 12-13 órát. Tegnap pl. letettük 1/4 8 körül és ma 3/4 8-kor Bazsika keltette fel.
Persze hét közben amikor apa neszezik, arra ő is felébred.
Láttam ám Zita hintás képét. Annyira aranyos, amikor mosolyog. Imádom.
Kérdezted az evést, meg az ivást. Nálunk Lacika abszolút egyedül iszik már. A reggeli meg az esti tápszert is, és napközben a vizet meg a teát is. Én vettem az Avent cumisüvegre fogót és azt használjuk. A kaja pedig a következő:

Reggeli 210 ml vízből tápszer
Tízórai (ez van amikor kimarad, ha sokat alszik Laci délelőtt): 1 adag vaníliás tejpépbe belekeverve 1 Fruttapura, vagy 1/2 üveg gyümölcs.
Ebéd: 1-1,5 üveg kaja, ha nagyon híg besűrítve egy kis Sinlac-cal
Uzsonna: 1 üveg gyümölcs, vagy hús nélküli főzelék.
Vacsora: u.a. mint a reggeli.

Nálunk már csak reggel meg este van tápszer. A doktornénink azt mondta, hogy a vitaminok meg a fehérjék a tejpépben is benne vanak, folyadékot meg rengeteget iszik Laci.

Lányok! Ti forraljátok még a vizet? Én a Szentkirályit már nem, a csapvizet még igen.

Kép
Kép Kép
sildike

Weeeeeeee, basszus, nem hiszem el!!!

Máté az ölembe kapaszkodva szabályosan felállt KépKépKép

Ilyenkor nincs itt a gép..

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Hű milyen jóképűek a fiúk!
mi is még nagyon sok boldog szülinapot kívánunk NoelnekKép jól néz ki a hőn áhított lego vonat és a torta is nagyon szép!
jó kis génállományt örököltél BarbiKép tényleg nagyon fiatalos a nagymami és a dédi is!!

Légyszi írja már le valaki, hogy mi van a Sinlacban! konkrétan az érdekel, hogy van-e benne valami tejszármazék. úgy tudom, hogy rizs és szentjánoskenyérmag van benne. amióta a nutritont adom az Esztinek sokat javultak a tünetek.
tegnap apa átszerelte a kiságyat. lehet, hogy majd lefényképezem, mert nem semmi. nemrég olvastam, hogy a refluxosoknak kb 30 fokkal kell, hogy magasabban legyen a fejük, na, úgy néz ki most a kiságy, mintha épp most akarna összedőlniKép este egyszer az ágy lábvégéből kotortam össze a csajt, viszont sztem jobban aludtKép

Sildike, én még forralom a vizet, de csak,mert most kezdtem neki adni, de lassan nem fogom. a szentkirályit iszom én is, és az sztem jó nekik is, de arra vigyázni fogok, hogy 1-2 napnál régebben felbontott üvegből ne adjak neki (vagy felforralom). csak, mert nálunk mindig kb 3-4 üveg van egyszerre felbontva, szanaszétszórva a lakásban.

köszönjük az Annamami híradótKép

Kuha,
Gratula Gargőnek a felüléshez!!

Juci, igen, én kérdeztem. legalább nem kell azon gondolkozni, hogy legközelebb mit nézzetek meg a színházbanKép

imádom ezt a napsütést, az előbb csak egy kis sapiban mentünk ki a levegőre az Esztivel, most húzza a lóbőrtKép

KépKép
KépKép
and

wooowwww, de ügyes Máté!

már látom azt a babatalit, ahol ezek az ügyes kisfiúk majd kerülgetik szaladgálva a többieket, akik a földről nézve fognak sóvárogniKép az Esztit leszámítva, mert ő idegesen csapkodja a kis lábikóit a földhözKép

KépKép
KépKép
and

<font face="Comic Sans MS">And!

Sinlac:
Jelleg: Táplálékfehérje iránti túlérzékenység kezelésére szolgáló, speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer.
Fő jellemzők: Rizs- és szentjánoskenyérfa magcsíra-fehérje bázisú, növényi zsiradékot alacsonyabb, szénhidrátot (saccharose és keményítő) magasabb összmennyiségben, továbbá élelmi rostanyagokat tartalmaz, magas vastartalmú.

Egyéb sajátságok: Tehéntej- és szójafehérje-, valamint gluten- és lactose-mentes, K1-vitamint nem tartalmaz, emelt Ca-, I- és Zn-tartalmú. Fehérjéi alacsony allergenitásúak.

Összetevők: Részben maláta- és szőlőcukorrá átalakított rizsliszt, szentjánoskenyérfa magcsíra-liszt, pálma-, kukoricacsíra-, szentjánoskenyérfa magcsíra- és rizsolaj, saccharose, keményítő, ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok.</font>
pzita

Sis
GratulaKép

Sildike
Igen, én még forralom a csapvizet.

Lányok
Padlizsánt szerintetek adhatok Marcinak?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a húsvéti családlátogatásból.

Nem tudom, mi a franc van a netemmel, vagy a babanettel, de én most egy darab képet sem látok, még azokat sem, amiket korábban láttam Kép Remélem, azért majd megcsodálhatom hamarosan a sok képet!

BabKép Köszönöm, aranyos vagy, hogy reagáltál a keretezős problémámra! Az a baj, hogy nem látok semmiféle ilyen gombokat, amire kattinthatok, nálam nincs ilyen...

AyseKép Norbi? Ha fogyókúra, akkor mindenképp ez nekem a legszimpibb, de túl nagy eredményről nem tudok beszámolniKép Első hónap: 4 kiló mínusz, második 0, harmadik:0Kép Többen mondják, és a ruháimon is látom, hogy centiben van változás, de azt nem mértem. Kilóban nemtom, mikor lesz. Az tény, hogy még egy percet sem tornáztam, és az nagyot lendítene a dolgon, minden nap el is határozom, de nem fér az időmbe... Úgy látszik, a séta nem elég, kemény mozgás kell. Úgy rémlik, húgod is norbizik/-zott. Nála milyen az eredmény?

Sis, nagyon sajnálom, ami történt, őszinte részvétem a papa miattKép

MegannKép Az én Gergőm is eszik éjjel, méghozzá többször is. Balázzsal is így voltunk, nem marad így örökkéKép

Lányok, én is a gyerekülésen töröm a fejem, egy-két hónap múlva biztos, hogy kell másik Gergőnek. De nem tudom eldönteni, hogy ő örökölje-e Balázs ülését / egy Römer, ami 9-18-ig jó asszem/,és Balázs kapjon új ülést, vagy neki vegyünk újat? És ha Balázsnak veszünk újat, akkor jobb-e a 36 kilóig, vagy elég már egy sima ülésmagasító? / 14-15 kiló körül van a gyerek/.

BarbiKép MI is boldog szülinapot kívánunk Noelnek!!!

A hétvége elég jól telt, pénteken még itthon aludtunk, rettenetes éjszaka volt, Gergő állandóan fent volt. Aztán reggel letettem játszani, és azonnal elkezdett kúszniKépKépKép Gondoltam: dejó, ez volt a rossz éjszaka oka, újabb tudománya van, ma majd jobban alszunk! De nem, anyóséknál is rosszul aludt, egészen addig, amíg magam mellé nem vettem.
A popsiját is elkezdte emelgetni, megpróbálja fölnyomni magát négykézláb állásbaKép
Az idő nem nagyon kedvezett nekünk, szombaton végig kisütötte a nap a szemem, amíg hazafelé vezettem, hétfőn dettó ugyanez visszafelé, bezzeg otthon alig sütött a nap, vasárnap meg egész nap zuhogott az eső. Nálunk a vasárnap reggel nagyon izgi, anyóséknál is, anyukámnál is a kertben kell keresgélniük a gyerkőcöknek a pirostojásokat. ImádjákKép Még az eső sem zavarta őket. ( unokatesókkal együtt megy a keresés, ezért a többesszám).
Balázs nagyon jól érezte magát, Apa is elővehette végre a motorját, mindenki örülhetettKép Engem kicsit felhúzott apósom, mert mostanában már szinte soha nem józan, és megsértődik, hogy nem adom neki Gergőt, hogy elvigye egy körre...
És nem volt könnyű betartani a norbi-kúrát, ott volt az a rengeteg süti, kalács, stb. De kibírtam! Na, én ilyenkor érzem magam igazán hősnek...
Mennem kell, gyorsan egy képet fölteszek Balázsról / Gergőről nincs most új, ezt apja kapta le telefonnal, annyira aranyosan mélázott az asztalnálKép /:

Kép

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Ti látjátok a képemet? És a többit?

jucc73
Érd

<font color="ff0000">And; Duda/Andi!!!!
BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!!!</font>
Kép

Sildike,
én forralom a vizet, de ha palackosat kap, azt nem.
Köszi a dicséretet! Kép

And,
mi Sinlacot eszünk reggelire. A dokibácsi azt mondta, muszáj tejet is kapniuk, anélkül nem nőhetnek fel. GW segített?

Sis,
Gratulálok, ezek a kissrácok nagyon ügyesek!
Vendég

Jucc,
én látom! Kép Nagyon helyes a komoly Gergő! Kép
Vendég

AND, DUDA-ANDI
Én is boldog névnapot kívánok nektek! Kép

Sildike, Barbi
Nagyon szépek a fiúk!!! Együtt is és persze külön-külön is. Kép

Kuha,
Gergő is nagyon helyes, tetszik a kendője!
Ma mi is kendővel nyomultunk, majd délután viszem a fényképezőgépet magunkkal. Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

És Ti hogy csináljátok, hogy nem jön le a gyerek fejéről?
Vendég

Benianyu, Tünde!Kép
Köszönöm szépen!Kép
Én is boldog névnapot kívánok Andnak és Bodzának is!Kép

Cleo!
Ma megkuksiztam a kocsitokat a Brendonban.
Hú, nagyon tetszett!Kép Tényleg tök jól kormányozhatóKép
Találkoztam Mankával is, Jack és Apukája is arrafelé voltak.

Sildike, Barbi!
Aranyosak a gyerkőcök!Kép És tök jó, hogy együtt mentek wellnesezni!Kép

Sis!
Máténak gratulálok a felálláshoz! Kis ügyes!Kép
Köszi az Annamamis híreket!Kép

Juci6!
A Kismama ajánlása szerint, padlizsán 10-11hós kortól adható.

Dóri!
Örülök, hogy jobban vagytok!Kép

Kuha!
De jó, hogy végre mobil lehetsz!Kép
Gergő képei nagyon édesek!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Andik
Boldog névnapot kívánok. A hugom is Andi, de ezt nagyon kevesen tudják róla, mert mindenki Csigának hívja. Én voltam a névadó kb. 7-8 éves koromban.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

De hülye vagyok, én is ezzel akartam kezdeni:
DudaKép , BodzaKép, AndKép Boldog névnapot Nektek!

/A képeket továbbra sem látomKép Ezek szerint nálam van valami gubanc/.

jucc73
Érd

Újraindítottam a babanetet, minden képet látokKépKépKép
Nagyon jók, Barbi és Ildi képei isKép / ezeket nem láttam eddig/.

jucc73
Érd

Andreák!

Boldog névnapot kívánok Nektek!!!!

Sildike!

Köszi szépen a dícséretet, Apa nevében is!
A minap nosztalgiáztam egy kicsit, nézegettem a régi fényképeket.
Emlékeztek, Prüntyinél meséltem, hogy régen vörös voltam. Na, most találtam egy képet, meg tudom nektek mutatni.
Ez a kép kb. 4 éve készült:

Kép

És egy másik, ami a kedvenc fotóm rólam és Apáról. Igaz, itt már fekete vagyok. De se hasam, sem pedig díjbírkózó karjaim nem voltak.
De jó is volt....
Úgy szeretnék legalább így kinézni:
Kép

Benianyu!
KEndő Kép

Tünde!
Sehogy sem csinálom, ha éppen mázlim van, akkor Gergőnek nem tűnik fel, hogy kendő van a fején, és nem cibálja. Egyébként meg igen, úgyhogy csak addig néz ki jól,
míg (nagyneheze) rárakom a fejére a kendőt.

Ja, és én is forralom a vizet Gergőnek!!!

Kép
kuha

Lányok!

Gyors bejelentkezés, majd fürcsi után jövök. Csináltam egy újabb tesztet (Gábriel) és az bíz POZITÍV! Nekem legalábbis annak tűnik. Kép Halvány, de csík! A hentes másodállásban látnok ezek szerint.. KépKép Huh, még nem mondtam senkinek, anyuéknál maradtak a szemcsepp+orcsepp Vikinek, és elment érte. Nem is tudom hogyan mondjam. Kép Cerazette.. hmm.. én szedtem minden npa, hát mit ne mondjak feletébb érdekes.

Most szóhoz sem jutok magamban, azt sem tudo mmikor lehetett... a hányós vírus miatt lehet, hogy nem voltam "védett". Nem tudom.. Kép Ajjaj, most beijedtem keményen, mert nyárra terveztük a projectet, így q nehéz lesz a kis korkülönbség miatt!!!!

észhez kell térjek.. Kép
Vendég

Andi, And!
Boldog névnapokat nektek!Kép

Kuha!
Jók a képek, de nekem jobban tetszik a mostani sötétebb hajad. Kép

Sildike, Barbi!
De irigykedem a wellnessezés miatt, mi még februárban voltunk és tökre elmennék én is! Kép Képek is nagyon helyesek, jó, hogy így "egymásra találtatok!" Hasonló korú a két nagyobb gyerkőc is, legalább ők is elvannak együtt.
Vendég

Dóri
Én vagyok az első, aki gratulálok. Éljen éljen éljen.KépKépKép

Ha a cerazette az a gyógyszer, amit szoptatás alatt is lehet szedni, akkor nekem arról azt mondta a nőgyogyóm, hogy az csak addig használ, amíg éjszaka is szoptatok. Én ezért nem kezdtem el szedni.

Ugye nem szedtél a szopi miatt semmi gyogyót a betegségedre?

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, Barbi!
Ha megkérdezhetem, Ti hova mentek wellnesezni? Mert majd júniusban mi is tervezzük, hogy megyünk, de még nem tudjuk hova menjünk, még csak keresgélek.

Dóri!
Húú, de izgi!!!! Kép Nagy gratula a második csíkocskához! Kép

Kuha!
Gergő tündéri a kendőben. meg amúgy is! Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ildi!
köszi. Kép de azért megvárom az áment a dokimtól csütörtök du.!

Amikor nagyon beteg voltam nospa szurit kaptam meg 5 db antibiotikumot beszedettek velem. Remélem nem gáz.. én elég renitens voltam/vagyok, mert tudod szülni is arcüreggyulladással+antibiotikummal szültem sajna, meg köhögtem, mint a franc. Kép

Cerazett az egyetlen, amit szopi alatt lehet szedni, de gergőnél is ezt szedtem és működött, most vmiért úgy tűnik, nem. Kép Kép
Vendég

Sziasztok!!Kép

Először is nagy gratula Dóri Neked a pozítiv teszthezKépKépKép

Kuha!Kép
Nagyon jók a szerzeményeidKép
A babakocsi esernyő kocsi vagy nagyobb fajta???
Könnyű?
Gergő nagyon cuki a képekenKép
És Te meg jól néztél ki baromira(és most is nagyon jól nézel ki így is!!!!!)KépKépKép
Aúgy valóban jobb a fekete de vörüs is jól álltKép

Megann!Kép
Gratula Léna felüléséhez!Kép

Roki!Kép
Nagyon édes a kis kalapban Zsuzsa babaKép

Barbi!Sildike!Kép
Szupik a talis képek!Kép
Fiúk nagyon helyesekKép

Manka!Kép
Jack is nagyon helyesKépKépKép

andik!Kép
Boldog névnapot!!!Kép

Mi jól vagyunk és várjuk a pénteketKép

Akkor kik jönnek tutira???Kép
És írjuk össze ki mit hozKép
Én vettem már almalevet narancslevet + sósat.

Ebédet meg rendelünk ha jó nektekKép

Lívike már nagyon várja a sok kis barátját ideKép

Jól van, forog sokat meg gurul és már próbálkozik kúszni de még csak a lábaivalKép
És mostanában nagyon jó baba, alig sír inkább morog ha nem tetszik neki valamiKép

Ja a mobilszámomat elküldöm emailben akik jönnekKép

Megann!Kép
Mentek Bécsbe???Kép
Nem jössz ha nem mentek?Kép

Puszika mindenkinek!!!Kép

Mea
mea

Fúúú, Dóri, ez nagyon izgi!!!!
Gratulálok! Mikor mész dokihoz?
gsbdx dfxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxh rdb k,ffffffffffffffffff n
Ezt Zita küldi! nbbb

Bodza!
Neked is boldog névnapot, ne haragudj, nem tudtam, hogy Te is Andi vagy! Kép/KépKép
Vendég

Boldog névnapot Andik!

Dóri
GratulálokKép IrigyellekKép

Duda
Köszönöm szépen az infót

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Többiek!Kép

Most, hogy ilyen örömhírt hallunk dóriról bedobom a nagy kérdést a közösbe:

Ki mikor szeretne kistesót???
(már aki még szeretne)Kép

Mea
mea

Dóri- bocsánat

Mea
mea

Mea!
köszönöm Kép Még el sem hiszem (nem is értem hogyan lehetett a cerazette miatt.. ), meg mondom, majd ha a dokim kimondja. Kép

Tünde!
Kép Csütörtökönként van du. a magánrendelése, és a hülye kocsinkat nem csinálják meg holnap reggelre, ahogy ígérték, hanem vmikor napközben, akkor meg nem tud Apa eljönni, így marad a 4-5 körül, vagy apámmal elmegyünk érte. Pedig holnap beugorhatnék a dokimhoz a kórházba szerintem, ha felhívom.
Zita írása. Kép

Juci!
köszi Kép Ti is terveztek tesókát? Kép

Konklúzió Cerazettet szedők: én minden nap bevettem azonos időben, nem is véreztem, és lám lám, úgy tűnik baba van a dologban. Kép
Vendég

Dóri,
és érzel is valamit, vmi tünetet?
Most akkor ez a 2. teszt volt?
Vendég

Dóri!
Mi az, hogy baba van a dologban??????????????????????????????????????
BABA VAN A POCAKODBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagy, nagy gratulaKépKépKép!!!! Vigyázz Magatokra!!!!

ANDIK!
Boldog névnapot Nektek!KépKépKép
ReggelKép még nekem is eszemben volt.

Jucc!
Én látom mélázó BalázsodatKépKépKép! Nagyon aranyos!!!

Kuha!
Jól állt a vörös, de szerintem is jobb ez a mostaniKépKépKép. S csiniKép vagy így is úgy is!!!
Gondolom férjednek meg TE vagy a legszebb, leghelyesebb, legjobb, legcsinosabb. S ez a fontos, nem???

Na, rohanok, mert fürcsitime van!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok lányok!

Nem vagyok ám elveszve, csak oda kell figyelni a munkásokra...Kép

Ma meg kihúzták du. a bölcsesség fogamat Kép, de egész jól bírom, még nem fáj...remélem nem is fog.

Csak felületesen olvastam, de a képeket mind megnézte! Tüneményesek!

Sildike, én az ásványvizet sosem forraltam...Kép Kép

Kuha, leszel még olyan mint rég! Majd mikor Gergő után fogsz szaladgálni Kép
És nagyon jól áll vörös!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

DóriKép,
remélem kisleány már jobban van!
A szörcsögés megszűnt már??? Amit mélyebbről hallottál?
Kornélnak is van/volt hasonló, de én biza kértem rá antibiotikumot... nem hiszek a homeo-banKép!
A pocaklakóhoz gratulálok én is... Kép
Andiknak: Boldog Névnapot!Kép

Noelnek utólag is Boldog Szülinapot!Kép

JuciKép,
talán Te kérdeztél a fősulival kapcsolatban... kaptál már választ???

BenianyuKép,
ha van rám 10 perced, írnál priviben Beni mandulaműtétjéről? Trisztánnak esedékes, holnap megyünk a Madarász Kórházba...

Megyek fürdeni, mert aztán kezd a ER!
Pusz
Vendég

Sziasztok!!! Kép Kép Kép

Dóri,
Először is nagy gratula a pozítiv teszthez!!! Kép

Kuha,
Nekem is jobban tetszel sötét hajjal Kép

Prüntyi
Fogorvos Kép

Néhány mai képKép
KépKép

Kis összehasonlítás:
KépKép

benianyu

Sziasztok!

Boldog névnapot az AndiknakKép!

Cleo, Mea, kösziKépKép.

Évi, Gergő nagyon helyes a kendőben, a távirányító nekünk is fontos része a hozzátápinakOKép.

Dóri, hú ez nem semmi hír, gratulálok!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Kati,
Küldök mélt még ma. Kép

benianyu

Ildi, Juci, Cinka, Cleo, And, Jucc!
Köszönjük nektek is a szülinapi jókivánságokat!Kép

Duda, Benianyu, Jucc, Dóri, Mea!
Köszi Nektek is a dicséretet képek ügyben!Kép

Juci!
Marcinak jobbulást!

Kuha!
KösziKép
Szerintem se panaszkodhatsz, nagyon helyesek vagytok a pároddal együttKép
Nekm a vörös jobban tetszikKép de a fekete is jóKép
Úgy látszik, én vagyok az egyetlen!

Ildi!
Hát, nem semmi Balázs előkészületeKép
Azért remélem egy kicsit bevállalják a fiúkat, hogy mi is dumálhassunk!Kép

Cinka!
ÉjszakaKép
Remélem a mai is hasonló leszKép

Cleo!
Torta a Szépvölgyi Daubnerből van és valóban nagyon fini volt, csak volt egy kis probléma.Kép
Amikor Anya ment érte, előhoztak egy sima tortát, tök gagyin nézett ki. Anya kérdezi, hogy hol a piros autó, mi azt rendeltünk?!
Erre kiderült, hogy azt nem írták rá a papírra.......Kép
Anya kiverte a balhét és egy óra alatt megcsinálták szerencsére.

Tünde!
Nolcsinak volt hajvágás, de kb. 2-3 hete.Kép

And!
KösziKép

Jucc!
Jó lehetett a Ti húsvétotok is, Balázs nagyon ari a képen!Kép

Dóri!
GRATULÁLOK!!!!!!!KépKép
Mennyi is lesz a korkülömbség, ha valóban jön a tesó?

Mea!
Írtam mailtKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu, Dani Benibaba egy husibb kiadásaKép, nem csoda látom a zsiráf aktív eleme az étrendjénekKép.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Dóri!

Gratula a pocaklakóhoz!!! Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Andi, And, Bodza, boldog névnapot kivánunk!

Nolcsinak pedig boldog szülinapot! AlvásKép

Apát megverem. Julcsi felsirt, bementem visszaaltatni, és máris elfoglalta a gépetKép

Sildike, Barbi, de jó, hogy mentek együtt üdülni. Ebből is látszik, milyen jó dolog ez a babanetKép

DóriKépKépKép

Bab, köszi az infókat, remélem, sikerült megszerkesztenem. Végre értem! Nem tudtam, hogy a babaneten ilyen fifikás dolgokat lehet csinálni. Már csak azt nem értem, ha hagyok szóközt a szavak közt, miért találja túl hosszúnak az aláirástKép

Cinka, alvásKép

Ma átvertem Julcsit. Nem eszik meg semmit, fintorog, sir. Viszont az egész almát szereti. Egy meghámozott negyed almát belemártogattam az almapürébe, igy evett belőle egy kicsitKép Biztos én leszek az az anyuka, aki majd bukfencet hány, hogy a gyereke reggel felvegye a zoknijátKép
Este meg evett egy kis Sinlacot: az első étel, ami izlett neki. Finom isKép

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Na megint beestemKép

Először is köszönjük a bókokat Léna nevébenKépKépKép

Én is akarok egy csomó mindenkinek gratulálni, de egész egyszerűen nem tudom kinek és miért.
Azt a nyamvadt "Jegyzettömböt" sem találom az Office-ombanKép, olyan béna vagyok mostanábanKép.

De azért !

DÓRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ HIHETETLENKépKépKépKép
Na nesze neked hentesKép
És apa mit szólt????
Ez már tutifix hogy babó, 2-ből 2 teszt pozitív.
Te jó égKép Mennyi idős lehet???
Izgulsz nagyon??
Mikor mész orvoshoz??
Mit szeretnél, kisfiút, kislányt????
De izgiKépKépKép

Cinka!

Gratula az átalváshoz!
Egyre többször lesz ilyen!Kép
De én amióta Léna megvan, nem aludtam egy jótKépKép,de hát bánja a feneKépKép

Jucc,Rókica,Benianyu!

Félre ne értsétek, nekem semmi bajom ha valaki eteti a babáját fél évesen éjszakaKép
Mindenki úgy csinálja ahogy akarjaKép, csak érdekelt hogy van e Rókinak leszoktató hippotézise avagy nemKép

Jucc!
Voltunk a kisvonatnál hétfőn.
Nem jeleztem neked, mert egyáltalán nem volt biztos hogy megyünk.
Itt egy kép tesómról, meg a két fiúról, meg rólam:
Kép

Bab!

Köszi, felinstalláltam azt a progit!
Figyu! A képkivágásnál csak rábökök a kívánt méretre aztán Alkalmaz és már kész is?????????
Köszi a választ előre isKép

Mea!
Eddig úgy néz ki Bécs lefújvaKépKépKép(természetesenKép), és már nem is merek hangosan tervezni, de úgy néz ki, talán eljutunk hozzátokKépKépKépKépKép
De ezt ne vedd tutira!
Én azt vinnék, amit kérszKépKépKép, nekem mindegy, de csak bolti dologra számíthatsz tőlemKépKép, tudod mekkora "konyhatündér" vagyok!KépKépKép

Azért jó lenne ha leírnád hogy hogyan is tudunk Verőcére jutni kocsikával!

Lányok!
Képzeljétek, ma vettem vagy 30 üveg bébikaját, aztán gondoltam egyet és elkezdetem vacsit főzni Lénának....hátha elfogadja a főztömet.....és láss csodát, megetteKépKépKépKépKépKép

Juci6!

Marcinak szerintem nyugodtan adhtsz padlizsántKép
Én ma olyat főztem Lénának, hogy:
Padlizsán
Cukkini
Krumpli
Vöröshagyma
Vegeta- ételízesítő
Petrezselyemzöldje!

És pirított csirkemellecske volt a husi benneKép

És hurrrrrrrrrrrrráááá, végre megette a főztömetKépKép

Kuha!

Te egy nagyon szupi csaj vagy, tök helyes vagy a képenKép
Én is nézegettem már régi képeket, de csak elszontyolodtam, hogy mai testalkatomhoz képest régen bombanő voltam, ma meg....KépKépKép

Hol van az az Outlet amiről írsz???
Én is vadásznék egy jó kis esernyőkocsit későbbreKép

Ezen felbuzdulva mától szigorú fogyit tartok, ma már vedeltem az ásványvizet, nem ettem meg egy tábla milkát semKépKép, sőt még egy szelet kenyeret semKépKépKép
Éljen Norbi, éljen a fogyókúra, éljenek a leadott kilókKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Így is rettegek, hogy ha esetleg eljutok a talira, akkor ki fogjátok nevetni az úszogumimatKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Minket kiszippantott a kert. Meg akkorát aludtunk du, mert az egész család kimerült a Húsvéti Menetben.

Lilit nem zavarja a nyál, talán azért, mert ő LÁNY. (de tényleg, a nők többet bírnak, nem?)

Juci6 Kép!
Tetszett a színházas sztori!!! Vérvétellel hogy álltok?

HÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ Dóri Kép!
Gratulálok!!!
Amikor Andrist vártam és még nem tudtam róla én is szedtem antibioszt egy kegyetlen arcüreggyulladásra, de semmi nem lett tőle. A Nospát meg amúgy is adják terhesség alatti görcsökre (asszem).

ÉLJENEK AZ ANDREÁK, BOLDOG NÉVNAPOT!

Bab Kép!
Nagyon aranyos Tofi ebben a sapiban (is)! Te nemcsak egészségügyben vagy jártas, hanem informatikában is!

Majola Kép!
Örülök, hogy ízlett a süti. Kép Nekem mostanában nem folyt ki, mert szárazabbak a télvégi almák, ezért el is felejtkeztem róla. Egyébként egy tepsit szoktam a tortaforma alá tenni.

Manka Kép!
Nagyon édes Dobozfaló Jack. Az én gyerekeimnek is kedvenc céltárgyuk a popsitörlős doboz. És amikor meg tudják kaparintani, meg is csócsálják (ha elég gyorsak). Úgyhogy a kedvenc ételük a popsitörlő (Alma-Andris 3:1, mást még nem tudtam neki adni, mert amiket Apa hozott, azokban cukor és egyéb oda nem illő dolgok vannak Kép).

Cinka Kép!
Éljen az alvás! KépKépKép Ugye egész más volt így felébredni?

Sis Kép!
Gratulálunk gyönyörű tekintetű Máténak a felálláshoz!!! Kép

Megann Kép!
Lénának meg az üléshez!!! Kép

Kuha Kép!
Nagyon vagesz a fejkendő!!! Imádom a Dédis képeket! Szerintem mindkét hajszín jó, mondjuk én elfogult vagyok a vörössel kapcsolatban (anyukám vörös).

KuhaKép/Barbi Kép!
Nagyon helyesek vagytok a Nagy Találkozás képeken. Sildike Lacikája tényleg egy csomót nőtt.

Jucc Kép!
Nagyon édes Balázs, ő is nagyosabb lett. Nálunk Lili kapott új ülést. Ez egy háttámlás magasító, amiről a háttámlát majd le is lehet szerelni, de 150 cm-ig használható. Ez egyelőre fontos, mert Lili gyakran elalszik az autóban. Kilót nem tudok, de elég masszív, mert amikor úgy alakul, hogy be kell passzírozni magam a két gyerekülés közé a zsilipelés első állomásaként félig-meddig beleülök és kibír. Kép Norbi látványra hat a húgomnál, de a kiló az hadititok. Õ sem tornázink. Én viszont arra esküszöm, de szerintem nekem már nem elég a csak torna, a kaján is változtatni kell.

ayse

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Dóri,
KépKépKép
Ez annyira izgi! Már alig várom, hogy elmenj a dokidhoz!Kép
Remélem Viki már gyógyulgat!!!

DavalliaKép
Köszi!!!
Mi is 9-18 kg-ig használatos autósülést vettünk, Maxi-Cosi-t. Azt mondják, hogy ezek már csak biztonság szempontjából is jobbak, mint a túl nagy súlyhatárt felölelők.

Kuha,
Klasszak az új szerzemények! Látom Gergő szorgalmasan locsolkodott, ha ilyen szép nagy piros tojás volt a jutalma. Nagyon helyes kishapsi!!! Te pedig csini voltál 4 éve, és még most is az vagy!!!

Juci,
Jobbulást Marcinak!!! Szegényke, a fülfájás nagyon-nagyon kellemetlen dolog!!!

Barbi,
Klasszak a képek! Nagyi és dédi tényleg nagyon fiatalosak!!! Fiúk igazán szépek!

Cinka,
Éljen Réka átaludt éjszakája! Reméljük, tényleg megtartja jó szokását!

Jucc,
Balázsnak nagyon szép kis pofija van!

Benianyu,
Fiúk még mindig nagyon édesek!!!

Zsuzsa,
Ügyi vagy!!! Csak 60 karaktert enged aláírásnak, és sajna a szóköz is karakternek számít.
Alma-becsapósdiKép Hát igen, nem lehet elég ravasznak lenni ezek mellett a babók mellett! Az meg tök szupi, hogy végre sikerült valami Julcsi-fogacskára valót találnod!

Kép
Bab és Tofi
bab

Dóri!

Ezt muszáj feltennem NEKEDKépKépKép
Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,
Neked kell beállítanod, hogy a képnek melyik része legyen átalakítva a kívánt képméretre. Tehát kiválasztod a megfelelő képméretet, rámész a képre, belekattintasz egérrel, és akkor a képmérethez tartozó arányú téglalapot tudsz húzni, azt ide-oda tudod toligálni, igazítani, nagyítani, kicsinyíteni, mígnem pont olyan lesz, mint amilyet szeretnél. Van ott egy forgatás gomb is, amivel forgatni tudod a kijelölést. Annál arra kell figyelni, hogy ha azt megnyomod, és a kijelölt téglalap akkora, hogy megforgatva kilóg a képből, akkor már nem lesz jó az arány, tehát előröl kell kezdeni.
Remélem, ki tudod hámozni ebből a lényeget!Kép

Tesóval nagyon hasonlítotok, mindketten csinik vagytok!!!

AyseKép
Köszönjük a bókot!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

Ja, és utána böksz rá az alkalmazra!

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Gyors leszek, bújok Apához, csak annyit szeretnék mondani, hogy:

Dóri!!!
HÁROMSZOROS HIPHIPHURRÁÁÁÁÁ, HIPHIPHURRÁÁÁÁÁ, HIPHIPHURRÁÁÁÁÁÁ!!!! Kép
Gyorsangyorsan menjél dokihoz! Kép

valamint

Minden Andreának

Kép
Kívánunk!

Jó éjszakát!

Sisotris és Máté

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

nagyon köszi a névnapi köszöntéseket!
Bodza! Duda! én is sok boldog névnapot kívánok nektek!!Kép
olyan furcsa, mert nekem valahogy a névnap sosem tartozott a nagy ünnepek közé, azért mindig felköszöntöttük egymást a családban. amióta együtt vagyunk a férjemmel, azóta egy csomóan felköszöntenek (ő családja, közös barátok). és most meg Ti isKép én meg olyan bunkó vagyok, hogy sosem tudom milyen névnap vanKép pedig nekem is jól esik... biztos valami családi nemtörődömségKép, ma pl. az anyuék nem is köszöntöttek fel, pedig még beszéltünk is telefonon, ilyen még nem is voltKép

apa viszont haza állított egy kenyérsütő géppel. hirtelen nem tudtam, hogy örüljek-e, de azért örültemKép
múltkor nem csaptam le a jó kis kenyérreceptre, úgyhogy, ha van valami tuti recept, azt elfoganám Kép

Jajj, a legfontosabbKép Dóri!!! nagyon izgulok, annyira örülök a két csíkodnak! remélem dokibácsi is megerősíti, és egy egész topiknyi csaj fogja veled izgulni végig a 9 hónapot. hű de irigyek leszünkKépKép
itt kérdezném meg, hogy tényleg Bodza is újra babát vár?? én lemaradtam! fantasztikus! neki is borzasztóan örülök!

most belegondoltam, hogy tényleg milyen jó, hogy még vár rám is babavárás, legalábbis remélemKép

PZita!
Köszi a leírást!!! akkor ez ezek szerint tápszer tej nélkül? ezt a Nutritont már nagyon utálja az Eszti, alig bírom beletukmálni a két kiskanállal a szájába minden szopi előtt. ezek szerint ennek jó az íze. sőt van benne vas, az sem rossz, mag kálcium. csütörtökön megyek a dokinénihez, akkor rákérdezek. ha van valakinek véleménye, szívesen venném.
aki adja a sinlacot, miért adjátok? kajapótlásként vagy bukás miatt?

Tünde,
Szombatra lett kakiKép sztem a GW jót tesz neki, ma persze elfelejtettem, de holnap megint kap.
sztem egyébként én nem csinálom jól ezt a hozzátáplálás dolgot. most már jól össze vagyok kavarodva, hogy mit adjak. olyat, amit már lehet, de ami nem fogja meg a székletét.

Zsuzsa, bukfencKép

ma itt volt a barátnőm, akinél kintt voltunk ausztriában, és hozott egy játék mobiltelefont az Esztinek, nagyon jópofa, úgyhogy neki már kettő van, mert az anyukám is adott neki egy kiszuperáltatKép persze csak az enyémet akarja így is összenyálazniKép

Kuha, sztem is marha jól nézel ki most isKép nekem is kicsit jobban tetszett a vörös hajszínKép remélem nem bajKép
na majd én is beteszek egy képet hajdani önmagamról, mindig itt vigyorgok magamra, mert a képernyőkímélőn a nászutas képek vannak beállítva... úgy érzem, mintha 100 éve lett volna...

Prüntyi, bölcsifogKépnekem nagyon fájt az egyik, de a másik kettőt viszonylag megúsztam, a negyediket még tartogatomKép nehogymá' a maradék eszem is elmenjenKép

KépKép
KépKép
and

Nekem is lenne kérdésem Sinlac témával kapcsolatban. Háziorvos is simán felírhatja? Nem kell hozzá valami szakorvosi jóváhagyás, mondjuk gasztroenterológustól a TB támogatás miatt? Csak azért kérdem, mert az is egy elég spéci pép, és nekünk a spéci tápszert is, ami szintén tej- és tejcukormentes, meg sokegyébmentes, valamint hipoallergén, csak úgy tudja felírni a házidoki, hogy van hozzá igazolásunk a gasztróról, mert állítólag szigorúan ellenőrzik az orvosokat.
Előre is köszi az infót!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

Kuha,
Nekem pedig a fekete hajad tetszik jobban, bár a vörös se volt rossz.Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Megann! nagyon jó képKép és hol van Léna? ő fényképezte?Kép

KépKép
KépKép