Sysy, Juca, Norwell, Eszter!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget (a barátnőm nevében is). Ma megyek a barátnőmhöz és viszem a válaszaitokat, már kinyomtattam neki. A védőnőnek mondta eddig (annak, aki jól beijesztette az AFP-vel, már egyszer kérdeztem tőletek ezzel kapcs is), és azt mondta, hogy tágulás. De a barátnőm nem bízik meg benne.
Duddu!
Igazad van, biztos együtt jár a babagondolat az antimunka gondolatával (nagyon tetszik ez a megfogalmazás), mert én is nagyon pörgős vagyok, és addig, amíg nem ugrott be a babaprojekt, fáradhatatlanul bírtam a munkát, de most... állandóan itt lógok a babaneten

. Gondolom, így ikresen már a pocid is formásodik. Mikor kapunk képet a hasidról? A baba képek gyönyörűek, és ezek szerint találó képet küldtem neked nyuszira, egy fiú és egy lány nyuszit. Mikorra tervezitek a költözést?
Lory!
Köszi a szorítást. Én is drukkolok neked, hogy mielőbb összejöjjön.
Dido!
Merre vagy? Hiányzol! Ennyire jól sikerültek az ünnepek?
Anikó!
Hát igen, a vendéglátózás kemény munka. Ezért is kérdeztem, hogy most is azt csinálod-e. Most akkor otthon vagy a fiacskáddal, és várod a tesókát?
Norwell!
Ez a bank ügy tényleg felháborító. Nekem meg olyan story-m van, hogy egyszer vásároltam egy 1000 ft-os cuccot a C&A-ban, és nagy sietségemben ott hagytam a kártyámat. Pár óra múlva, amikor észrevettem, visszamentem érte, de az üzlet már el kezdett telefonálgatni a bankba, hogy milyen úton tudnának engem elérni, hogy visszaadják a kártyámat, de NEM kérte az üzlet a letiltást. Én pedig szintén nem kértem, mert pontosan tudtam, hogy hol hagytam a kártyát, és hogy vissza fogok érte menni. Erre fel, mivel a banknak olyan szabályzata van hogy önhatalmúlag letilthatja, letiltotta a kártyámat, és hiába kaptam a kártyát vissza, mégsem tudtam többet használni. Persze az 5000 ft-os letiltási díjat egyből levonták a beleegyezésem nélkül, és hiába tettem panaszt, a mai napig nem válaszoltak rá. Még ma is összerándul a gyomrom, ha rá gondolok. Tehát együttérzek veled, és örülök, hogy a kocsi a gubanc ellenére meglesz. Milyen típus?
Monyóka!
Nagyon édes vagy! És igen, én is csatlakozom Zsúka mondatához, hogy "mi is szeretünk"! A férjed pedig biztos meg fogja gondolni magát, ha túlleszel a vizsgálataidon, főleg, ha kiderül, hogy neked semmi bajod, akkor biztos vagyok benne, hogy oda fogja tenni ő is magát (tudod milyen a fériúji híjjúság, ki sem bírná, hogy miatta ne legyen gyereketek).
Bea!
Kérlek, ne parázz, és ne gondolj rám (az utóbbi esetemre). Már én is elfelejtettem, és te nem vagy én, ne keresd másban magadat. Koncentrálj magadra, figyelj oda, hogy egészségesen élj, sok szénsavmentes ásványvizet igyál. Te már a 48-ik napon vagy, én a 32-iken voltam, amikor megtörént velem az a dolog. Légy pozitív, és örülj a kis életkének a pocódban

(Látom, a másik topikban Takidónak is babája lesz. Nagyon örülök, látom, a nyuszi meghozta a lányok szerencséjét).
Mátra!
Gratulálok a szakdolihoz! Te egy szuper csajszi vagy. Sokoldalú, és... hú, nem jut eszembe az a szó, amit írni akartam (az aki egyszerre sok mindent tud csinálni). Szita az agyam!
Juca!
Oldalkép??! A rókák pedig kotródjanak!!!
Junko!
Gépet csak ezért tényleg ne vegyetek (viszont ha babás leszel, akkor hogy fogunk képeket kapni?

).
Lányok!
Tud valaki valamit Cincáról?
Bocsi, nagyon hosszú lettem!
Mindenkinek kellemes napot!
Puszi!