sziasztok
balim
sajnálom esztit
én most abárárnyhimlő oltáson gondolkodtam de modta a házidokonk hoyg felesleges mert több betege is elkapta az oltás ellenére
bea
hangyák ne is mond egyszerűűűen már a falra mászom tőlük anniy van
bár mág kajcsiba nem másztak bele de ákit összecsípték az este
lina
nagyon aranyosak a képek
milyan nagy lány már lili
seriff
nagyon hunci hanci

és nagyon csini

áki is már 3 szobányi távolságon át sétál egyedül de csak cipő és szandi nélkül ha cipőt szandit veszünk fel megáll az élet
ja és ugy sétál hoyg a kezét magasra emeli és közben sikitózik mint egy kislány
lili
nálunk is csak vizet isznak ittak gyerekek nagyon sokáig persze van gyümi lé is de az ritkában egyébként áki ugy eszik hogy 2 falat kaja 4 deci víz ésit nem tulzok gyümilé meg mindne mennyiségben jöhetne
csak uyge akkor nem eszik sokat
nálunk igazán anyu készít ki ezzel gyümölcslé ivással mert szerinte mindig azt kellene inniuk mert sok benne vitamin arra nem gonodl hoyg a cukr is sok benne na mindegy ...
mikor szoktatok a városban sétálni?
syg
mamánál voltako húsvét alatt hoyg birta leo ??
ott hoyg alszik ? ott si csak te kellesz neki ??
ha mentek a vadspakba és van kedved szólj és kimegyünk mi is csajok imádják és aállítólag nagyon szépen megycsináltaák azt hiszem olyan 2 éve voltunk kint és volt ot egy ló egy nagyon lepukkant karámban ahoyg ugrált a ló neki esett a karámank és végighasitotta lábát nagyon gáz volt.....
de zóta szerintem már nagyon szép lett
a nyuszik szabadon járnak kelnek
mrege
nagyon édes ez csöpp csajszi is
kecsoné
gyógyuljatok meg minnél hamarabb
dóra
bp. merr evan a lakásotok és mekkor egy ismerősőm, most akar innen költözni bp.re és neki kellene
itt hol találtatok lakást ?
mvirág
gyerköcök jóol vannak ??
nana
ma feküdtek ba apáék ?? hoyg vagy ?? ne idegsekedj minden rendben lesz nagyon szoríítok
dettus
babázol már?
egyébként nálunk meg volta nagy locsolkodás ..

brr...
már anniyra utáltam ..
nem hoyg mennénk kirádulni iylnekor ..
áki változatlanul anya függő bár az apjával emnet locsolkodni és állítólag jól elvolt bár csak 2 házzal odébb mentek
jaj beszéltem bepával még miig rossz a gépük nem is tudta mgmondani hoyg mikor jön ujra de mindnekit puszil