A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

na csak mert hogy Dominó már eleinte se azért nem szívott, mert nem lett volna elég éhes. biztosak lehettek benne, hogy éhes voltKép
szóval szerintem az éhségtől nem biztos, hogy rájönne a technikára, ha eddig nem jött össze.

votiv 8)
votiv

Ja, FibiKép Igazából csak az bajom, hogy ha Budapestre kijönne a szopitanácsadó, akkor nem tudna esetleg még 15 métert jönni és akkor máris ott lennék én? Mert házhoz ugye térítés ellenében jönnek(jogosan!), tehát egy icipicit továbbjőve beleférhetne... de sebaj, a MÁV kórházban is van rendelés, ugyan ott sem ér rá ezen a héten a doktornő (Kép) viszont visszahívott ismeretlenül is és jól elbeszélgettünk! Úgyhogy lassan szopitanácsadókból tudok tanácsot adniKép

És mindenkit nagyon szeretek ittenKép

indianyo

Indi,
na ez azKép látodKép

na, tényleg elhuzok a dolgomraKép

KépKép
fibi

Fibi, nálam az a csúcs és egyben a legritkább, ha valami simán megy. Soha nem állok így hozzá, és soxor itt is megy félre a dolog. csak hogy végre az én lelkivilágommal is foglalkozzunk szegény agyonanalizált Indi helyettKép

votiv 8)
votiv

Fibi Kép
Apa későn jön Kép Éjszakai ünneplés sem rossz, csak legyen, nem igaz? Kép Ja és méltem Kép
Egyébként tudom, hogy nem direkt rázzák le az embert a tanácsadók, csak éppen az lenne a lényeg, hogy tanácsot adjanak, ha kell, személyesen, mert az fordul hozzájuk, aki bajban van és el van keseredve, mert mindent meg akar tenni a szopi meg a baba érdekében, szóval ezért vannak elvileg. Persze azt is tudom, hogy ez túl szép lenne, ha így működne, és mondjátok már, hogy ne legyek ilyen naiv...

Indi Kép Továbbra is drukkolok, hogy sikerüljön és beinduljon a tejcsi és Dominó is rákapjon a cicire!

Kép
Kép
denizsa

Indi,
I'll keep my fingers crossed! ha azt ilyenkor kell!!Kép
de a lényeg: nagyon szoritok!!!!

Zuz,
gratulálok a második manóhoz!Kép sógornődet pedig nagyon sajnálom, még akkor is, ha ez semmit nem "használ" neki! remélem minél előbb átéli ezt az örömöt, amiben nekünk nap, mint nap részünk van!!!

Vera,
nos, ez az ovi: ha a badacsonyiról jössz kocsival, mivel egyirányú, a diószegi után van közvetlenül balra. És asszem ennek egy másik részében van a waldorf ovi, de ezt nem tom. Elég nagy épület komplexum, van régi és új része is...

csajok,
nálunk nyilt egy édesség nagyker a lakásban. Kép pedig én alig vettem vmi édességet...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ja, és Õsanyáink sem ösztönösen nyomták a dolgot, hanem ott volt velük az ő ősanyjuk és ősnagyanyjuk, és segitettek nekik...úgy azért könnyű.
szóval, nem mi vagyunk rosszabbak, hanem a körülmények.
és Indinek menni fog, és sztem azért, mert nagyon NAGYON akarja, napi nyolcszor fej, és szopiztat, és gondolom még ezer másféle praktikát is bevet, és Dominó meg majd jól összeszedi magát, és úgy fogja nyomni,h ihaj!!!KépKép
Igaz, Indi????KépKépKép
és még annyit, ha már itt puncsolok, h csak egyszer beszéltem veled, de nagyon sajnálom, h visszamész Indiába, mert pont ilyen tanárnénit képzeltem el a fiaimnak, mint amilyen te lehetsz a hangod alapján!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hahó!
Csak gyorsan bekukkantottam amíg fürdenek a kőcök Apával, és csak annyi, hogy nyugodtan legyen hétfőn a tali, mert nekünk szerdán nyílt nap van a (remélhetőleg) leendő ovinkban, szóval az sem lenne jó....úgyhogy erről is lemaradunk...na de után úgyis jöttök nemsokára Kép

Na, jövök még, csak most vár rám két vizes csemete Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv,
elolvastam, HEHEHEHEHE!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi:
nagyon is tudom,hogy min mész kersztülKép
Mind a 2 lányom"táposcsibe"volt...áááá,majd inkább holnap hívlak,úgy könnyebbKép

Votiv:
mesélj,neked mi a gondod?KépKép

Zsan:
pont ezt érzem minden alkalommal én is,amikor Indivel beszélekKép

A"vér szaga"nagyon jó felvetés volt!Sokszor jól jött volnaKép
Végül volt bárányhimlőtök?

petergabi

KÉpzeld Gabi, valszeg elkerült minket a bárányhimlő. Most 3 hete jött rajtam elő az övsömör, és ez akkor fertőz, mielőtt kijön, meg amikor még friss, és vki tapogatja, majd a kezét a szájába veszi.
De: lényeg a lényeg: NINCS bárányhimlő, van helyette köhögés, de nekem akkora kő esett le a szivemről!!!Kép
és még vmi: tudom, h sok a jóból, de vmiért én téged is olyan embernek tartalak, mint Indit. És ilyen volt anyósom is pont, bár én nem ismertem, láttam őt videón, és pont ez a fajta ember volt! Olyan ANGYAL-fajta!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bog Kép De kár. hogy nem tudtok jönni Kép Pedig mindent bevetettem a szerda érdekében.

TALI:
Akkor mindenkinek jó a jövőhét HÉTFÕ a Fonyód utcában?

Kép
Kép
denizsa

Zsan!
Ez tök jó hír!!!! Kép

Indi!
Nagyon drukkolok Nektek én is, hogy sikerüljön a szopi!!!! Kép

Zuz!
Gratula a Kistesóhoz!!! Kép Hát nálatok sem lesz valami nagy a korkülönbség Kép Sógornődet nagyon sajnálom Kép...

Fibi!
Nagyon boldog névnapot!!! Kép

Csajok!
A talival kapcsolatban még eszembe jutott valami - főleg arról, hogy Ancsi írta ezt a játékbörze dolgot, meg ugye beszéltünk ruha-csereberéről/bizniszről is...Szóval én azt gondoltam, hogy ha most megint elhívjuk a Krisztát (a turis lány), akkor lehet, hogy nem kéne házi/saját turit csinálni...esetleg az legyen egy másik alkalom, vagy aki konkrétan tudja, hogy kinek van olyan korú csemetéje, aki hasznát vehetné a kinőtt ruciknak az priviben lebótolhatja. Vagy csak én gondolom, hogy ez kínos??? (mármint "rontani" az ő boltját)Szerintetek?

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Indi, mindenhol így vezetnek Indiában?
http://youtube.com/watch?v=RjrEQaG5jPM
mert asszem itt nem merném használni a jogsimKép

Gabi, most szerencsére nincs nagyobb bajom, minthogy ma vacsinál a képembe robbant egy tojásKép senki nem mondta, hogy nem lehet mikrózniKép persze a kis sunyi akkor pukkant, mikor már kivettem, grrrr. de az ijedségen és némi égett tenyéren kívül nincs bajKép

viszont a rohadt betegség árnyéka csak nem hagy minket már békén, anyukának most vettek mintát a cicijéből, mert + volt a mammográfiájaKép hú de utálom már eztKép

most meg épp témát keresek, mert tnx to kampánycsend, a héten én írhatom a lapba a vezércikket!Kép máris izzadok mint 1 lóKép ha van jó ötletetek, ne kíméljetekKép

votiv 8)
votiv

ja és múlt heti, szabad szüléssel kapcs. cikkemre (lehet, hogy ezt csak Recca olvasta?Kép) kaptam 1 olvasói levelet, amelyben az idősebb hölgyemény frivol kívánságnak nevezi az apás szülést, és tiltakozik az ellen, hogy a szülésből holmi társasági eseményt csináljanakKépKép az meg egyenesen elmebeteg ötlet, ha valaki a "rekamién" akarja megszülni a gyerekétKép
és ezt kapjátok ki: a fekveszülésre meg azt írta, mit finnyáskodom, akkor is így voltam, mikor a gyerek készültKép

na, még szerencse, hogy nem én írom rá a választKép, hanem a kolléganőm, az egészségrovatból, aki első gyermekét kórházban, másodikat viszont már otthon szülte, így a lehető leghitelesebbKép

ja és kis bulvár: Tom Cruise bejelentette, hogy miután megszületett a gyereke, meg akarja enni Katie Holmes méhlepényét, meg a köldökzsinórját is!!! lepény még csakcsak (bár sztem jobb elásni akkormárKép) de hogy a zsinórt is??? nóóórmális??

votiv 8)
votiv

Zsanci, és Te mit olvastál, ami olyan vicces?Kép

és holnap Jaksity Katánál (a Női vonal c. rádióműsorban, a 95.3 ultrarövidhullámú frekvencián, szerdánként 10-12 óráig) a gyermekvállalás utáni/alatti/miatti NÕI KITELJESEDÉS lesz a témaKép már váromKép

votiv 8)
votiv

Votiv! Arról már hallottál, hogy hogy szülnek a Tom Cruise vallásúak? Akár még jó cikk is lehet belőle. Követik Leboyer-t (remélem jól írtam), de nem lehet hangoskodni, üvölteni! ez nem vicc! sőt már azt is hallottam, hogy szülés után egy hétig is suttogni kell, mert szegény gyerek sokkot kap tőlünk. Nem jártam utána alaposan a témának, de szerintem fölháborító!
Nem akarom sérteni senki nézeteit, csak az én véleményem nem pozitív!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votiv!

Tom brrrrrrrrrrKép

Den!

Nekünk nem jó a hétfő mert akkor jövünk haza a hosszú hétvégéről,de azért jó játszózást nektek!
20170114224602

Votiv,
az indexes cikket arról a videoklipről...
és sztem, ha megsütik a köldökzsinórt, akkor az olyan lehet, mint a zuza vagy a sziv. És azok nagyon finomak. Én inkább a lepénytől brrrr-ölnék. Főleg, ha nyersen eszi meg!!!KépKép
és teccik az olvasói levél!!!!!KépKépKép
és honnan tudja, h feküdtél, amikor készült???KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv! Az olvasói levél... csak nevetni lehet rajta Kép
Vidoklip: hát arrafelé inkább nem vezetnék... Gondoljatok bele, milyen lehet egy tanulóvezetőnek!

gödibarbi

Sziasztok!

Megjöttünk az egyik szabiról, megyünk a másikra Kép

Barbi: Miért keresel? Kutytémában? Dobj mailt, ezt a prögést nem bírom követni Kép

Vikkamanó belehúzott, 10 nap alatt 4 fogat növesztett, krokodil Kép Nekem meg támaszkodni lehet a szemem alatti táskákon Kép Ráment a tejem is, pótlunk kicsit Kép Remélem a mostani szabi tényleg szabadság lesz, nem a fogzó hisztipók hurcolása éjjel-nappal.

Indi: Kitartás, erő, nyugalom Kép Tudom, én vagyok az n+1-edik, aki ezt kívánja, de nagyon drukkolok neked és Dominónak!

Fibi: Boldogságost!

Tali: Lehet, hogy mi is mennénk, bár elég hűtlen vagyok mostanság a topichoz, de sajnos a net az első, ami elmarad, ha action van, abból meg kijut... De megígérem, ha megyek, viszek valami finomságot. Almásbigyó jó lesz?

Annyi mindent akartam, de most ennyire futotta!

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Képzeljétek, kicsi fiam annyira drága volt ma, segitett nekem kertészkedniKép Elmagyaráztam neki, hogy tegye a száraz faleveleket meg a gazt a vödörbe, és ugy rakosgatta, mint a kisangyalKép Tátott szájjal koncentráltKép Azt hittem, megzabálomKép Az ilyen pillanatokért (is) érdemes élni!KépKép Néha azért kihuzgált néhány virágot is, de ennyi beleférKép Aztán megevett egy fél üveg céklát, meg szétdobálta az összehajtogatott ruhákatKép
Apjuk meg csak most vitte fel a külföldi vendéget a Várba, nem nagyon lesz ünneplés...

KépKép
fibi

Turiruha:
Nekem (lányomnak) széldzseki kéne, olyan vékony, ami akár a 20 fokban sem meleg, de ne legyen műanyag, se túl vastag. 86os vagy nagyobb. Az nem baj, ha fiús szín, a kék pl nagyon jól áll neki! Kép
És 20as kiscipő esetleg, (szandi és/vagy szaldgálós) és azért lenne jó ezt ötödikén, mert végre egy tali, ami fizu után van és nem hóvégén! Kép
Ja, és persze mindent nagyon ócsón. Kép
Én viszont most semmit se tudok vinni, mert tesóméknál megint becsöngetett a gólya (na jó, csak ősszel jön, de már gondolunk előre), és ugye barátosnémnak is lett kicsi utód, úgyhogy van hova adni, csak nincs honnan kapni. Kép

És Bog,
viszem vissza Petra ELSÕ cipőcskéjét, ami ugyan borzasztó édes, de végülis csak 1x volt Eszteren, babakocsiban. Kép Tudod, 17es, rózsaszín.
És most, h levágtuk a csaj haját, néha annyira Petrára hajaz, hogy az nem is igaz! Majd meglátod! Kép

Most hétfő és semmilyen hétfő nem rulez nekünk, de ez senkit ne tartson vissza, mert ha nem lenne suli, akkor tanulnék, esszét írnék, satöbbi. Majd ötödikén, tesztcsoporttal, mindenkivel. Kép
neet
neet

Oxi! Semmi konkrét csak eszembe jutottál. Kép
Remélem sikeresebb szabadságotok lesz! Kép

gödibarbi

Fibi,
fiad: Kép
De most már hagyjatok, ERt nézek.
neet
neet

Fibi! Ez a Bálint micsoda férfi??!!! A nők álma lesz Kép

gödibarbi

Sziasztok!

Végigolvastam a termést, de nagyon elszoktam már, most zsong az agyam. Látom, zajlik az élet, és ez jóóóóóóó Kép De én most kicsit leblokkoltam, úgyhogy csak a legfontosabbakat tudom kipréselni:

Fibi,
boldogságos névnapot!

Zuzmó,
gratulálok, és drukkolok, hogy sikerüljön kicsit megnyugodni, hisz Neked most nagyon fontos, hogy boldog, kiegyensúlyozott és pozitív legyél. Sajnos az élet nem mindig ilyen, de biztos vagyok benne, hogy sikerül átlendülnöd ezen. A séta a napocskán nagyon jó ötlet! Kép

Indi,
drukkolok, hogy rendbe jöjjenek a dolgok! Persze szuper lenne, ha sikerülne a szopi, és kiborító tényleg, hogy ilyen nehézkes "megszerezni" a szakértő segítséget. Szóval én szorítok nektek!

Votiv,
direkt nem válaszolsz nekem, mert nem szeretsz már, igaz? Kép
fic
ficánka

Indi: hol laksz, mert Érden tudok egy öreg róka nénit (csecsemős volt vlmelyik kórházban), aki segíteni tud szopiban. Csak mindig írod, hogy nem bp-i vagy és én meg nem tudom, hogy akkor hol lakol.

Én a TomC-t eddig se bírtam, de ez azért dúúúúúúúúúúúúúúúúúrvvaaaaaaaaaa!!! Én meg se mertem nézni a lepényt, nehogy rosszat álmodjak... Kép

Amúgy valaki aki ért hozzá eltudná nekem magyarázni, hogy mi az a szcientológia és miben hisznek akik ezt a vallást követik? Érdekel ez engem, csak félek bárkit megkérdezni, nehogy azt higyje, hgoy be akarok lépni a szektába, aztán nem tudom levakarni mert térítgetni akar.

Ja és Votiv hol lehet elolvasni a cikked a neten?

Rylie
rylie

Sziasztok!

Tesztcsoport főnök kiszakdogázta magát (remélhetőleg csak 4 évre)Kép Kezdődhet a buli!

Fic, hát persze! Autósülés kellene Vincenzónak.

Zsanc, Neet, Juc sajtos falatkákat izzítom.Kép

ja JUc, Tésztasalit!!!!Kép Köszi!

Zuz, nagy gratula kispocaklakódhoz, és részvétem sógornődnek!
zanza

Bog, Oxi,
kösziKép

Deni,
nekünk asszem jo a hétföKép

Barbi,
akkor az ugy nem jo, ahogy a mélben felvetettem?Kép hogy féluton tali??

KépKép
fibi

Fic,
kösziiiKép

Neet,
mi hagyunkKép há mé' nem nézed má'?Kép

Barb,
hát ha még látnád, hogy fözKép

KépKép
fibi

Rylie,
szcientologia engem is érdekelKép
Te amugy Érden laksz?Kép

Erröl jut eszembe: Diosdrol szött álmaink is kezdenek széthullani... ma megkérdeztem néhány telekárat: 18milla az átlagosKép a legolcsobb is 15 körül vanikKép

KépKép
fibi

Zuzmo! A rossz hir tenyleg nagyon megrendito Kép a jo hirek viszont szuperek Kép es en sem szolnek meg sokaig a csaladnak, talan csak akkor amikor mar komolyan latszik es le se tagadhatnam... es ez egyaltalan nem nehez, itt is csak 16. heten szoltam es csaladnak is kb akkor es akkor irtam is, mikor kiakadtak a tobbiek Kép hogy: "Gigi, te ne akadjal ki a pocakosokon, mert egyreszt babonabol nem szoktak a 12. het elott nyilatkozni (plane, akinek mar volt "problemaja" pocakkal, na ezt hulyen irtam, de nem is tudom, mi erre a helyes kifejezes), meg a szuloknek sem!, masreszt az ollllllyan jo dolog, amikor meg csak apa es anya tudja! Ezt valszeg meg hulyen sem tudom elmagyarazni, de: olyan meghitt es meg szorosabban osszekot, olyasmi, mint a szerelem eleje, nem ugyanaz az erzes, de ugyanolyan jo, egy szuper+boldog+kozos titok Kép Szerintem igenis probald ki!! Kép "

Indi, a jovo kedd delutan is jo lehet meg!! Ugye bemesz akkor hozza? Es en is amondo vagyok, hogy nagyon ne keseredjel el, mert ha tenyleg nem sikerulne (dehat miertisne, meg nagyon az elejen vagytok), a sracod akkor is boldog es egeszseges felnott lesz, mert szuper anyukaja van! nekem harom es fel honapig ment a szoptatas, es az sem kizarolagos volt, hanem kiegeszitessel ment es szerintem nem voltam ennyire kitarto, mint te, sot... es nana, hogy nem ehezteted... es tanacsadok sajnos azert ilyen nehezkesek, mert altalaban rendes munkahely mellett, szabadidejukben, onkentes alapon csinaljak a dolgot, talan majd ha egyszer tenyleg Europaba erunk...

Bogarka, aki a 39-40 hetes pocakkal megy, az vihet cukraszdabol sutit? mert asszem az sk gyartas mar nem fog nekem osszejonni, orulok, ha egyben leszek es valahogy eljutunk odaig... ja, es azt emlitettem, hogy miota levagtak Nyuszi hajat, sokkal rosszabb? Kép de komolyan! lehet, hogy abban volt a szemernyi engedelmessegre valo hajlam, amivel eddig rendelkezett? ja, es most elkezdte vegre a szavak elejet mondogatni: vi(rag), ca(pa), szi(v), de van, amikor bajban vagyok, mert pl van ka(nal) es ka(lap) meg pa (ami a vizespoharat vagy -kulacsot jelenti) meg papa (ami labdat es nagypapat is jelent) Kép
moose

Fic, írtam neked egy mélt még reggel. megkaptad?Kép

Rylie, www.vasarnapihirek.hu, és a Vélemény ill. a kultúra rovat alatt, Bálint Orsolya álnévenKép

Zsan, hát, gondolom magából indul ki. de azért én is elgondolkodtam, hogy vajon Istóka hogy is készülhetettKép mert akkor úgy kellett volna szülnöm, nem? höhö

juj megyek mert megy a meccs is

votiv 8)
votiv

Votiv, Fibi, Vera!

Akkor lesz holnap játszótéren tali? Csak mert ma találkoztam Manókáékkal, és megígértem, hogy szólok nekik. Rajtunkm kijött valami takonykór, nem tudom mennyire lesz tartós, úgyhogy mi nem biztos, hogy tudunk m enniKép Úgy sajnálom, olyan jól esett, hogy amikor írtam, hogy milyen jót tenne nekem egy tali, Votiv egyből írta a játszóteret!!!Kép

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakatKép

Én direkt megnéztem a méhlepényt, nagyon kíváncsi voltam arra, ami a babámat táplálta, és nem lettem tőle rosszul, de azért meg nem ennémKép

Fibi!
BálintodKép Azért remélem bepótoljátok az ünneplést!

Kép
Kép
zuzmo1

Rylie!

http://mia.szcientologia.org/

Neet!

Nem is vagy nagy igényű!KépNekünk van egy Pannára még nagy széldzseki de sajnos nem felel meg minden kívánalmadnakKép

Juc
20170114224602

Neet,
20-as szandink kettő pár is van, egyik nyitott másik csukott Kép és pici Igi fiamra mindkettő kicsi. Küldjek képet róluk???Kép
B sem használta túl sokáig őket, az egyiket pl. csak addig, amig nem tudott járni, tehát a talpa még szűz!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzmo!

Én is minden jót kívánok pocaklakóhoz !ÉS megjegyzem nem kis vállalkozásba vágtátok a fejszéteket,egy kicsi és egy piciKép

Juc
20170114224602

Rylie, idegen cicatol en is feltenem gyerkot, sajattol nem kellett, mert elso nehany honapban ugy felt a gyerektol, mint a tuztol, mar furdes elott joval elbujt (mert az egy kiszamithato haromperces uvoltes volt eleinte Kép ). Anyost mindig ugasd le, most te vagy a fonok! Es scientoloizemicsoda meg nagy baromsag, a neve alapjan azt hittem, a tudomanyhoz van valami koze, de aztan megneztem a neten (mar nem is tudom, mi volt a cimuk) es teljesen megdobbentem... mondjuk ha logikusan belegondolsz, hogy is lehetne barmilyen egyhaznak, vallasnak koze tudomanyhoz? abszolut semmi! csak hinni kell, gondolkodni nem...
moose

Moose!
Fel vagy mentve a sütögetés alól!!! Kép Hozz valami bótit! Kép
És kérdezted, hogy szoktunk-e valamit csinálni Petra hajával...hát csinálnánk - mert baromi jól áll ám neki akár egy lófarok hátul akár két copf - de annyira nem akarja engedni. Nagy nehezen kb. egy hónapja abba beleegyezett, hogy fürdésnél összekössük neki...meg az elmúlt hetekben 1x-2x engedte napközben is, de a max 1 óra amíg benne van a gumi, utána kiszedi Kép...
És Petra is így kezdte a beszédet, hogy első szótagot mondott, aztán jött az, hogy annyiszor megismételte azt az első szótagot, ahány szótagból állt a szó...mondanom sem kell, hogy csak én értettem Kép

Neet!
Kíváncsi vagyok kisPetrára Kép cipőt köszönjük, azóta csináltam egy kis dobozt mindkét kőc ilyen első bigyóinak, úgyhogy a cipőcske is odakerül majd Kép
És nem tudom, hogy tudok-e így leadni rendelést a Krisztának, szerintem hoz majd vegyes zsákokat, aztán meglátjuk mi lesz benne...

...de akkor most senki sem írta, hogy jó-e így, hogy csak őt hívjuk...vagy csak legyen házituri??? Sztem a kettőt ne keverjük...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

És nem is írtam, hogy Doni legújabb tudománya a tapsi-tapsi...és közben mondogatja is, hogy "ta-ta-ta"...bár ez a "ta" elég univerzális, mert Petra is "Ta", meg a hinta is "ta" (vagy néha "nta")...de valahogy mindegyik kicsit másként hangzik, és én rögtön értem ezeket is Kép
...és ha még nem volt elég a tegnapi képekből, akkor eme legújabb tudományt illusztrálnám is Kép Bocs Kép
Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zuz,
jobbulást Nektek! sztem mi sem megyünk (én sem vagyok százasKép), csak egy hirtelen felindulás voltKép

KépKép
fibi

Bog,
Doni olyan a képen, mint egy guru, aki éppen "varázsol"Kép

KépKép
fibi

Bog Kép es rakjal csak fel kepeket Kép es enyem gyerek engedi a copfokat, megnezi a tukorben meg otthagyja, csakhat a sok rohangalas kozben mindig szetesik... es asszem engem nem nagyon erint most a turkalas, de ha senki nem szol hozza, akkor azert belepofaznek: szerintem nem nekunk lenne ciki, ha hoznank mi is cuccokat, hanem a baratnednak, mert en mar multkor is cikinek gondoltam azt a keves izemicsodat, amit hozott, raadasul nem is voltak olyan hajdetokjok. Legalabbis ahhoz a haziturihoz kepest, amiben szeptemberben voltam, hat, ossze sem lehet a kettot hasonlitani. (De nem akarok olyan eroszakos lenni, mint szeptemberben, amikor elhivtam volna ezt az ismerost, csak nem tudott aznap jonni, mikor a kertiparti volt, ha meg emlekszel.)
moose

Fibi! Jó a félút, de pl. gőzöm nincs hol van az a hely, amit javasoltál... Ja és már megint elúszott a hét... Bocsi, de reggel még úgy nézett ki... Pl. holnap du jöhetnétek, de nem lesz autóm.
Méled nagyobb falat, majd később reagálok.

Ja és ne fényezd a fiad, már férjezett vagyok Kép

Sajnálom, hogy kezd széthullani a diósdi terv. Bíztatás: nálunk is úgy volt, hogy pont kilátástalannak láttuk Gödöt, amikor bejött Kép Kép Kép

Én direkt nem akarok reagálni a szcientológiára... bővebb mint itt reagálni. Ha kell egy szóval: ellenzem.

gödibarbi

Ja, es nemtom ki kerdezte egyik nap a repatortat, de ha Beet nem hoz, akkor a dec 14-ei hsz-ek kozott Zs rakott fel egy jo receptet.
moose

Bogárka!
fogadjunk, hogy az előtérben lambadáztál, és Doni arra tapsolt! Kép
a ruha turi nekem tök mind1, mert annyi ruhát vesz anyósom, meg exangliai unokatesómék, hogy dugig van a szekrényünk. engem csak esetleg játék izgatott volna, de semmiképp nem rontanám turis csajszi üzletét. szerintem mások is így vannak ezzel.

Zuzmó!
Gratulálok. Ha állapotod engedi Kép, és a náthád is helyre jön, pénteken nem csámpázunk el a virág és növénykiállításra a Kertészeti Egyetemre? holnap lehet, hogy mi is sétálnánk.

hétfői tali, sőt, egész jövőheti nekünk nem jó, nagyon sűrű hetünk lesz.

ma beújítottunk 2 cs habtapit (betűset),meg etetőszéket. a habtapi nagyon büdös, egész lakásban műanyag szag van. Kép

Indi!
én sem bírtam az éheztetést, még álmomban is éhezett a babám, és elvették tőlem az illetékes elvtársak, úgyhogy maradt a táp+fejés.
szolidaritásból elkezdtem tejserkentő homeo bogyót enni. meglátjuk mi lesz. Kép már csak 50-60 ml tejem van, napi 2x-i fejéssel.

Votiv!
méhlepény evés szerintem fúj!

Andreáknak boldog névnapot!

ancsipancsi

Fibi! Jövőhét hétfőn nincs autó, kedd ? vagy szerda du?

gödibarbi

Jaja, es tud valaki egy jo borgyogyaszt? Help!

(OFF: Apanak mar regota sebesek a kezei, meg a hideg reggeleken tortent szelvedorol jegvakaras kesztyu nelkul cimu dolog kezdte ki es azota nem akar elmulni, akarmivel kenegeti, haziorvosa meg nem adott ra semmit, viszont elkuldte verszivasra meg felirt egy vernyomascsokkento gyogyszert... mert szerinte minden mindennel osszefugg... amiben lehet, hogy igaza van, de az is lehet, hogy egy nagy marha, mert vernyomas egyreszt mar rendeloben varakozastol kapasbol tobb, mint otthon, masreszt nem orokletes - szal azert, mert a mamajanak a plafont verdesi, a fiat meg nem kene fiatalon agyongyogyszerezni - hanem eletmodfuggo, ha eppen felszed egy csomot es nem mozog es mindent eszik, akkor magasabb, mikor edz es egeszsegesen tapl es visszaall a sulya, akkor kevesebb... nala ez idonkent valtozik... en faterom vernyomasa is allati magas, nekem meg alig merheto...)
moose

Szia Lányok!

Na megint jó rég voltam, de most annyiban változott az életem, hogy kicsikét többet kell dolgoznom, így mikor Lillus alszik én igyekszem ügyetintézni, pörögni.

Kicsit visszaolvastam és először is gratula Zuzmónak az új kis pocaklakóhozKépIszonyat dolog, ami a családodban történt. Kész vagyok tőle!

Drága Indi!
Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez. Szurkolok, hogy menjen a dolog. Ha nem megy akkor se lesz semmi. Nem leszel rosszabb anya mint más. Hány gyerek felnőtt tápszeren. Na und? A lényeg, hogy te nyugodt legyél. Azt hiszem Dominónak az többet használ ha van egy kiegyensúlyozott anyukája, mintha egy kétségbeesett, idegeskedő anya lenne körülötte.

Nálunk az a helyzet, hogy a Lilla orrából még mindig ezerrel jön a cucc. Múlt héten még a fogára gyanakodtam, mert semmi egyéb tünete nem volt. Gondoltam veszek valami homeos cuccot erre. Hát az annyira felrősítette a váladékozást, hogy abba hagytuk, mert 2 napon át 10 percenként szívtam az orrát. Ma azt mondta a gyerekdoki, hogy továbbra is orrspray és calcium peszgőtabletta. Ha nem múlik jövő héten be kell vinnem. Lehet, hogy allergiás valaire?

Plussz még ma a párom remegő lábakkal jött haza munkaidőben, 38,9 volt a láza. Voltunk orvosnál frankón influenzás. Most itt remeghetek, hogy mi ne kapjuk el.

Azért jó olvasni benneteket, mégha nem is tudok olyan sűrűn jönni.
Végezetül egy kép a nevezetes napról:
Kép

Na majd azért probálom tartani az iramot és remélem jövő héten mi si tudunk menni játszóba.
beetrix

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: