A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

<font color="aa00aa">TitatiKép Legelőször is neked köszönöm, hogy az Avent összerakásáról írottakkal segítettél véget vetni egy 24 órás kétségbeesésnek!
Az történt, hogy az anyukám kifőzte a mellszívómat, persze nem várta meg, míg én szétszedtem és ő meg nem tudja, hogy volt összerakva, sógornőm meg, akié a cucc, rosszul tudja, hogy kell összerakni... És attól rettegtem, hgoy az icipici kis tejecske, amit ki tudok fejni, az is el fog apadni keddig, amíg kinyitnak a boltokKép Az áráról nem is beszélve, amit ki kell érte adni, ugye...

ÉS ÁGIBOSZI DRÁGA!!! NAGYON SZERETLEK ÉS NE HARAGUDJ, AMIÉRT OLYAN BUNKÓ VOLTAM TEGNAP, PEDIG TE ANNYIRA ARANYOSAN PRÓBÁLTÁL MEG MIDNENT, HOGY SEGÍTHESS, CSAK AKKOR MÁR FÉLÁJULT VOLTAM A KIBORULÁSTÓL...

Szóval Avent mellszívónál a csillagot alulról felfelé kell behelyezni, és csak akkor jön a vákuum!!!!! Medela sajnos nekem nem szív semmit - csak a kórházi ipari elektromos, az klassz volt persze, csak akkor még ennyi pici tej sem voltKép

A még várakozóknak: tudom, hogy a vége már "terhesség" és nagyon frusztráló itt szinte kizárólag a pisi-kaki-alvásgondokról olvasni meg monológokat nyálazni, én veletek vagyok!!!! Csak annyi tanácsot, ha szabad: ne siettessétek a babát!!!! Az én kis babám, bár testileg tökéletesn fejlett volt már, és muszáj volt a rossz szívhangok miatt megszületnie (meg én is ki voltam már a kórháztól), de NEM VOLT MÉG KÉSZ AZ INDULÁSRA!!! Azóta is próbál valahogy beleszokni az itteni életbe, de nagyon nehéz neki. Még mindig a pocaklétet szeretné élni és kiborul, mert szinte semmi sem úgy van itt... egyedül az én pocakomon tud éjszaka aludni, onnan kapja a jó meleget és simogató ölelést, de minden más kínszenvedés egyelőre. Szóval... próbáljatok meg türelmesen úrrá lenni a terhes pillanatokon, mert a babácskák érdeke az kívánja, ne siettessük őket! Ezt most még tisztábban látom, mint korábban. És kívánok nektek csodálatos pillanatokat a pocakléthez és az életet adáshoz is!!!

A már tapasztaló anyócáknak pedig további bölcs gondoskodást és csodálatos élményeket kívánok!

Én kimondhatatlanul boldog vagyok, még nem is tudom szavakba önteni.. de nincs ehhez fogható a Földön még egy...

Szép Húsvétünnepet kívánok mindenkinek!</font>

indianyo

<font color="aa00aa">TitatiKép Legelőször is Neked köszönet, egy 24 órás kiborulásnak vetettél véget az Avent mellszívó összerakási problémáiról írottakkal!!! Este már zokogtam (még Ágiboszival is utálatos voltam, pedig olyan aranyosan próbált segíteni, de én akkor már nem voltam magamnál a kétségbeeséstől - HALLOD, ÁGI, SZERETLEK ÉS NE HARAGUDJ!!!!!!), hogy keddig elapad az az icipici tejem is, amit ki tudok fejni, mert kifőzés után (nem én szedtem szét, hanem erőszakos anyám, aki persze nem tudja, hgoy volt összerakva, sógornőm meg, aki SZAKÉRTÕ, rosszul magyarázta el) nem tudtam fejni... Szóval köszönöm és igen: alulról felfelé kell a csillagot belerakni, akkor jön csak a vákuum!!!

Most a még várakozóknak üzenek: tudom, mennyire frusztráló a pisi-kaki-szopiogondokról olvasni, miközben az ember még vár élete legszebb élményére.. én veletek vagyok!!!!! És csak annyit szeretnék megjegyezni, hgoy nem jó a babát siettetni... Még akkor is nehéz lesz neki, ha muszáj, hogy előbújjon a kicsike (mint ahogy nálunk is történt a rossz szívhangok miatt)... Dominó még mindig nem tudja elfogadni ezt a kinti világot, ő még nem volt készen az indulásra... higgyétek el, hogy a babáknak megvan az ő saját idejük!!! Tehát ha tehetitek, inkább próbáljátok a "terhességet" is örömmel viselni és türelmesen várni, amennyire lehet, mert nehezebb lesz a babának kint, ha nem a saját ritmuásban érkezik.
És kívánok mindenféle örömteli pillanatokat nektek a pocakléthez és majdan az életet adáshoz is!!!

A már tapasztalt anyuciknak pedig sok további örömet a babázáshoz!

Én leírhatatlanul boldog vagyok, és bizony csak lassan szokom, hogy a manócskám a karjaimban az a kicsi lélek, aki a pocakomban olyan békésen éldegélt... nincs a világon ennél nagyobb boldogság Kép

Szép Húsvétünnepet kívánok mindenkinek!</font>

indianyo

Na jó, meghülyült a babanet szokás szerint, kétszer kitörölte az üzenetemet, amit újra kellett írni, erre most mind a kettő itt van... sebaj!

indianyo

<font color="ff0000"><font face="Georgia">
Barti!
De jó neked, h apa főz.Kép Enyém bótba megy, takarít, meg néha mosogat. De főzni azt nekem kell.Kép
Én nem igazán pelenkázok éccaka. Már amikor fel kell ébredni éccaka. Tegnap megint aludtunk, mint a bunda reggelig.Kép

Zsu!
Most olvastam. Válasz ment. Amúgy Stéger Anikó Kép

Vikó!
De jó, h írtál!
Majd mesélj, ha van egy kis időd! Szüléstörténet, miazmás.Kép
</font></font>

Kép

Kép
nancsika

Kép

Bóóódog nyulat Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok lányok!
Mindenkinek áldott, boldog ünnepet kívánok és egy jó hírrel jöttem - Bettiflame-től:
Kép
"Húsvét vasárnap reggel megszületett Marcikánk. 3690 g és 57 cm. Baba, mama és papa jól vannak!"
Isten hozta Marcikát és sok-sok tejecskét neki!!! Kép

Puszi mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Betti!

Nagy gratula nektek Marcihoz!!! Kép De jó!!! Kép

Nyf!
Köszi az infót. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!!

Kép
vas

Betti, gratulálok nektek! Kép

Vikó, tényleg mesélj majd, ha lesz egy kis időd.

Boldog Húsvétot mindenkinek!
Vendég

Sok szeretettel gratulálok Bettinek Marcihoz!!!!

Kép
vas

Eszter! Te hogy vagy? Kép

Medike????

Nadinról tudunk valamit?

Melitta

Kép
nyf

Betti: gratulálok Kép
Táblázathoz csak holnap jutok hozzá, mert most anyóséknál vagyok, és épp két beteget ápolok Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

MamackaKép
nagyon tetszik Áron babáról a csupi kép!

Henikém az utóbbi 4 ájszakát végig aludta. 7 és fél,8 vagy 9 órát aludt. Olyan feszülő cicikre ébredtem,hogy minden probléma nélkül sikerült fejni!!! Kép És azóta is ahányszor próbálom sikerül.
Így már van biztonsági tejecske lefagyasztva.
A hosszú éjszakai durmi miatt nappal már csak kb. 3x egy órát alszik.

Kellemes Húsvétot mindenkinek!

Kép
olgo

Gratulálok Bettinek a Marci babához!
Sok fincsi tejcsit!

Megyek aludni, mert leragad a szemem.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

BettiKép
Gratulálok Marcihoz! Sok boldogságot!Kép

Kép
olgo

Sziasztok Kép
Végre sikerült végig olvasni a termést Kép
Két manócskám mellett semmi időm sincs, így nem tudok minden nap jönni, remélem ez idővel azért jobb lesz Kép
A babák nagyon szépek Kép

Vikó Kép
Gratulálok a kicsi fiacskádhoz Kép Olyan jó látni, hogy ilyen boldog vagy Kép
Furcsa látni a fiadat ugyan abban a ruhában, mint amiben Peti baba volt Kép

Betti Kép
Hatalmas gratula a kis Marcihoz Kép Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejecskét Kép

Anita Kép
Örülök, hogy Boti ismét mosolygós Kép

Titati Kép
Nagyon ügyi vagy, minden elismerésem Kép
Egyébként lehet, hogy Kicsőke már készül az éjszaka átalvására Kép

Szelivi Kép
Köszönöm a szüléstörit Kép

Nadin Kép
Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek és mielőbb hírt kapjuk rólad és pici lánykádról Kép

Eszter, Nyf, Adri Kép
Szorítok nektek Kép Tudom, hogy izgatottan várjátok már az eseményeket, de ennek is meg van a maga varázsa Kép

Annácska+Peti baba

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

VOK Eszter tegnap este bement a kórházba, egyelőre még nem szül, de rendszertelen fájásai vannak és egy ujjnyira tágult már, bent tartották, kétágyas szobában várja a nagy eseménytKép

<font color="aa00aa">AnnácskaKép Nekem is olyan furcsa, már más babán is láttam ugyanazokat a rucikat, úgy látszik, ezekből jó nagy készletük vanKép

Ja, és Lyly család bejött meglátogatni a kórházba, drága apa és a gyönyörűséges Bence is, olyan jó volt velük Kép Õk hozták a ricinust a koktélhoz, jó kis csapatmunka volt a bábakoktélom - csak hát Dominó meggondolta magát félúton, ugye... Kép

Szép napotKép </font>

indianyo

Sziasztok
Úgy látszik mindenki Húsvétól. Tegnap is pangás volt és ma is nagy a csönd. Szóval képzeljétek, hogy este fél 9-kor megetettem a Lilit, utána mind a ketten elaludtunk és éjjel 3-ig húztuk a lóbőrt. Az éjféli kajci kimaradt. Ma viszont nem bírok vele. Apa elment locsolni és hozzánk is jöttek, persze pont akkor, amikor már majdnem elaludt a drága. Ez annyira kiakasztotta, hogy alig tudtam megnyugtatni. Végül is a babakocsit behoztam és most abban durmol.
Na megyek kihasználom a nyugit (remélem ma már nem jön senki)
Ja és ma vagyunk 6 hetesek, de még semmi változás a gyereken Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Isten hozta a kis Marcikát!
Sok-sok boldogságot az egész családnak...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!

VOk!
Drukkolok, hogy minden simán menjen!

Nekünk egész jó éjszakánk volt, csak háromóránként akart enni a baba. Viszont éjszaka csak mellettem hajlandó aludni. És olyan aranyos, mert arra ébredtem, hogy teljesen közel evickélt mellém. Ugyanis próbálok neki légteret hagyni, hogy levegőzzön, de ő inkább bújik. De még csak a lábával rugdos, úgyhogy majdnem keresztbe fordult az ágyban.

Kép
szelivi

<font color="ff0000"><font face="Georgia">
Betti!
Nagy nagy gratula nektek! Kép Nagyon sok boldogságot kívánok!

Vok!
Ezerrel mennek a drukkok! Kép

Nadine? Medike?

Nálunk minden ok, leszámítva, h megin 2 napja nem volt kaksi, csak pisi. Remélem, ez nem gáz. Bár Alexen nem látok semmi különöset, ami miatt aggódnom kellene. Reggeli után édesen alszik ma is, aztán majd délután alig akar aludni, állandóan figyel, nézelődik, beszélget.Kép Aztán este egy nagy zaba, és alszik megint reggelig.Kép Tegnap is fél 11-kor evett, lelkileg felkészültem, h éccaka kelés, és nem.Kép Fél 7-kor kezdett nyöszörögni, aztán 20 perc alatt benyomott 80 g tejcsit, és ebben a pillanatban ébredt fel.Kép

Na megyek, leápolom a kis lelkét.Kép

Pusza</font></font>

Kép

Kép
nancsika

<font color="119911">Sziasztok!
Vikó anyu,
üdv itt újra!
Betti,
nagy gratula Nektek!!!
Nancsi,
akartam már írni, hogy nekünk is volt ilyen bukás az elején az Infacollal. És azt mondta a védőnő, hogy ne adjam a teljes adagot, hanem csak pár cseppet egyszerre. Lehet, hogy így is segítene Alexnek. Király, hogy ilyen jó az alvókája!
Anita,
a profilomban a kép még februári. Most vörös lettem ismét. (Ezt jobban szeretem) Hogy vagytok? Vendégek? Sikerült főznöd péntek este?
Eszti, Tünde, Annácska,Titati,Olgo és a többi anyuci és kismami,
nálatok hogy telik a húsvét?
Livi,
elolvastam. A kivülállóknak azt hiszem mindig nehezebb, mert ők másként látják a dolgokat. Így volt ezzel az én férjem is. De azért biztos felejt ő is és bemegy a következőre is! Kép

Íme egy kép, melyen anya és lánya látható:</font>

Kép
angi79

<font face="Comic Sans MS,Tahoma">Sziasztok!
Nadine írt, hogy jól vannak, csak hát a kiscsaj jobban érzi magát bent. Kép Még magzatvíz is bent, fájásai sincsenek, szóval vár... Mindenkit puszil és Vok Esztinek és a többi finishelőnek drukkol.

Puszi:

Barti!</font>

KépBartiKép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok! Remélem mindenkinek jól telt a húsvét! Nálunk egy csomó vendég volt/van.
Szinti találkozott a nyuszival! Kép
Kép

KépKép
nicika

<font face="Comic Sans MS,Tahoma">Angi!!!

Gyönyörű szemei vannak a lányodnak!!! És már milyen nagylányos! A Te hajad is csini! Kép

Marci babához óriási gratula!

Mindenkinek szép napot!

Puszi:

Mi!</font>

KépBartiKép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Angi! Mekkora már Lidi és hány kiló! Csak mert olyan nagynak néz ki! Mármint nem súlyra, hanem kinézetre! Kép Pedig csak 2 nappal idősebb mint Szinti! A te lányod miket csinál? Már nyúl dolgokért?

KépKép
nicika

<font color="119911"> Köszi Csajok!
Nici,
Szinti is olyan édi a nyuszóval!! Kép
Lidi 4500 gramm, de szerintem már több, mint 60 centi. Most egy hete nagyon sokat nyúlt, ezt a rugikon látom. Szerintem most kezdi felfedezni a kezeit. Kalimpál velük, néha odacsap a tárgyaknak, de ez még nem 100%-osan akaratlagos.
Viszont nagyon dumál és mindenkire mosolyog. Kép
Szinti? Hány centi, kiló? Kajcsi? Alvás?
Barti,
hogy van a Te lányod? Te?</font>
angi79

Angi:
nagyon szépek vagytok Kép És Lidi milyen vagány ebben a farmer ruciban Kép És ránézésre is nagyon nagy baba. Kincső még csak 53 centi Kép és 4700gr. Holnap viszem mindkét lányt oltásra (2hós és 6 éves), de közben most autó nélkül vagyunk, mert a régit már elvitték 2 hete, az újnál meg valami papírt elkevertek, így most ülnek a pénzünkön és nem vehettük át pénteken. Ki tudja mikor lesz meg Kép se pénz, se autó Kép

Nicika:
Szinti nagyon édes, igazi kislány Kép

Bettynek nagy gratula! Kép

Hogy telik a húsvét? Depisen Kép Fogfájósan Kép Tegnap 2-esben voltam Kincsővel, mert párom a szakvizsgájára készül anyósomnál, Kalit meg Apuék elvitték egy duatlonra, hogy drukkoljon Apunak Kép, Kincső egész nap aludt, alig volt ébren, én meg depiztem, semmihez nem volt kedvem csak néztem ki a fejemből.
Ma sütöttem a maradék mikulás csokiból egy csokis sütit, azzal vígasztalódom Kép De a fogam akkor is fáj Kép

titati
titati

Húsvét: szüleim hoztak a gyerekeknek 1-1 nagy csokinyulat, erre Kali közölte, hogy Kincső nyulát nekem KELL megennem, hogy Kincső megkaphassa Kép Milyen igaza van. Csak kár, hogy nem szeretem az ilyen mű-csokikat Kép A tavalyi nyulakat is most dobtam ki Kép
titati

Angi!
Szinti 4600 gramm és 55 cm! Ez nagyon érdekes, pedig később is született és csak 2.5 kiló volt! Jól belehúzott! Tiszta toka meg hurka a lányom! Pedig azt sem mondhatom rá hogy hú de jó étvágyú! Most próbálom 3 óráról 4 órás evésre szoktatni! Most már néha megszopizza a 100 grammot is, de legtöbbször csak 70-80 grammot eszik. Ami az alvást illeti, még mindíg 4-5-ször kel éjjel. De olyankor is csak 1-2 szopás kell a cickóból és már alszik is tovább! De azért nem bánnám ha 5-6 órát legalább átaludna!

KépKép
nicika

Titati! Azt hiszem most már mindenkinek elhiszem hogy nagyon felhízlaltam a lányomat! Kép Hisz a te babád is kb. akkora mint az enyém!

KépKép
nicika

<font color="119911"> Titati,
sajnálom ezt a fogfájós napot! Kép
Teljesen igaza van Kalinak a csokival kapcsolatban. Drukk Nektek a holnapi oltásokhoz! Kincsőével biztos nem lesz gond. Eddig az ismerőseim közül csak Andi lányának lett 1 picit hőemelkedése. Nálunk az se volt, nyügi se.
Autót mikorra igérik most? Norbi halad a tanulással?
Nici,
tényleg szépen nő a lányod! Cukik lehetnek a hurkái + a tokája. Kép Kép Az alvása pedig biztos változni fog. Drukkolok! Külön alszik éjjel? Mert az biztos nagyon fárasztó lehet Neked... A 4 óránkénti etetés már nagyon jó. Ügyi a csaj!
Sokat sétáltok vagy inkább az udvarra szoktad kitenni?</font>
angi79

Angi:
Norbi szombaton kezdte a tanulást, május 8 és 10-e lesz a vizsgája, addig cska aludni jár haza.
Az autót 10-ére ígérték, aztán "biztosan meglesz" péntekre, erre pénteken 10-kor közözlték, hogy bocsi, hiányzik a regisztrációs adóról az igazolás, mert nem küldte meg az importőr. És közben már a kötelezőt is fizetjük a még sem lévő autóra Kép

Nicika:
valóban szépen nő Szinti! Ügyik vagytok!

Nekem meg folyton alszik a lányom Kép Hajnali 4-kor evett, aztán 10 (!!!!)-kor ébredt, szopizott, 30 percet nézelődött, és 11-óta megint alszik, és már f4 van! Nem éhes??? Nem értem... Tegnap mértük, hétfőtől vasárnapig 10 deka...nem sok.
A balost meg nem merem lefejni, hátha "most" ébred, aztán még mindig semmi...
titati

Helyzetjelentés:
A nagyobbik a mosdóban fürdeti már vagy 10 perce a babáját Kép
A kisebbik meg még mindig alszik Kép Pedig ma még csak 1x szopizott...azt is 6 órája.
titati

Sziasztok!

Megjöttünk Kép

Nicika: teljesen természetes, hogy a pici babák sokkal gyorsabban híznak, hisz nekik is be kell hozniuk a nagyokat Kép

Titati: miért nem kelted fel? Én tuti nem bírnám, ha ennyit aludna egyszerre. Szétdurrannék.

Vannak friss táblák:
Egy rettentő rövid pocakos tábla: http://terszt.fw.hu/mamak2.html
És egy hosszú babás Kép: http://terszt.fw.hu/babak.html

cory
Budapest

Betti! Nagy-nagy gratula! KépKépKép

Nici: Semmi gond nincs Szinti baba hízásával! Kép Túlhaladott nézet az, hogy egyenletesen kell hízniuk a babáknak az első évben. Az igény szerint szoptatott babák gyorsan híznak addig, amíg meg nem duplázzák a születési súlyukat (Luca pl. ezt 2! hónapos korára tette meg Kép), aztán visszavesznek a tempóból.
Én a helyedben most nem próbálnék semmi új rendszert bevezetni, a legtöbb babó 3 hós kora körül amúgy is alaposan megvariálja az étkezési és alvási szokásait.
Amit mindig elfelejtek írni: gyönyörűek a babók Kép Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa!
Jucus vagyok a Szt.Imrés topikból.Újra szomszédok lettünk,remélem a játszón összefutunk valamikor.
És hallom ám,hogy bővűlt kis családotok,nem is tudok hármaskáról semmit!Nagyon kiváncsi vagyok!

Pusza:
Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Nálunk a Húsvét jól telt, anyósomnál voltunk, ott a lányok kaptak egy csomó Kinder tojást.
Bettina mostanában nappal kevesebbet alszik, megint fájdogál a pocija és ha végre elaludt, akkor hamar felébred és tekereg.
Éjjel viszont alszik 11-ől reggel 6-ig, majd 9-ig.

Angi: voltunk csípő UH-n 3 hete, minden ok volt. Nézték a szimmetriát a hurkákban, de egy kis eltérés nem gáz. Legfeljebb terpeszteni kell a lábát.
Nagyon csinik vagytok Lidivel!!Kép

Bartika: éjjel már nem kakil soha, így nem kell pelenkázni sem, de ha kakilna akkor biztos átpelenkáznám.

Gyöngyi: szerintem ne teáztasd, nyugodtan szoptasd meg. 6 hetesen még nyugodtan ehet éjjel. Később fokozatosan úgyis többet fog egyszerre éjjel aludni.

Vikó: örülök, hogy ilyen boldog vagy!!! Kívánom, hogy a kisfiad hamar hozzászokjon a kinti élethez!

Betti: GRATULÁLOK Marci babához!!!KépKép

Vok: DRUKKOLOK!!!!!KépKépKép

Szelivi: éjjel most a kiságyban alszik Bettina, de a hajnali ébredés után mindig otthagyom magam mellett. Lehet, hogy ha visszatenném aludna tovább, de olyan jó közel lenni hozzáKép
Ha nem zavar egyikőtöket sem, akkor nagyon jó ha veletek alszik.

Nici: nagyon sokat nőtt Szintike!! édes kis husi babaKépKép

Titati.fogfájásKép
Én a mikulás és húsvéti csokikat mindig felhasználom egy -egy sütibe. Magában megenni mi sem tudjukKép

Annácska: megértelek, hogy nincs sok időd írni, én is legtöbbször csak így késő este tudok géphez ülni (alvás helyett) Kép

Cory: hogy boldogulsz a 3 gyerekkel?
Nálatok nem volt féltékenység amikor Zsoma megszületett??

Mariannka: mi újság Veletek??? Istvánka is biztos már jó nagy baba!!

Vpetra: édes a pici lánykád!!KépLátom szeret pancsizni!Kép

Borival mi van?
Eszti: Te szoktál még vele találkozni??

Az "eltűnt"kismamik írjanak pár sort!!!!

Jó Éjt Mindenkinek!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: mikor Zsoma született, a harag nagy része rám irányult, mert rengeteget voltam távol. Most pedig Balu a féltékenyebb, amin jól meg is döbbentem. Nálatok mi a helyzet?

cory
Budapest

Sziasztok!
Látom mindenki pihizik még Kép Remélem mindenkinek jól telt a húsvét.

Lassacskán csak visszaolvastam az elmúlt pár hetet.

Először is gratulálok a babákhoz! Mindegyik egytől egyik gyönyörű.

rólunk: Kata babának elmúlt szerencsére a hasfájása mire betöltötte a 6. hetet. Azóta mintha kicserélték volna, eszik alszik mosolyog és gügyög. Igazi kis tündérke.

Féltékenység: nálunk a középső féltékeny. A nagy egészen jól viseli, apróbb jelek azért nála is vannak de semmi különös. Hiába Õ már egyszer átélte, hogy született egy tesója, meg Õ már 5 és fél éves jobban megérti a dolgokat.
Azért reménykedem, hogy napról napra jobb lesz.

Remélem most már sűrűbben tudok majd jönni.
Bár hétvégére még van egy csomó intéznivalóm, ugyanis vasárnap keresztelő lesz nálunk.
Mindhárom gyerek most lesz megkeresztelve. Kép Hát kíváncsi leszek .... Főleg Kristófra, hogy fog végigülni egy misét. Kép
Na léptem, Kata ébred........
Próbálok még ma jönni, hátha lesz új bébike.
Hajrá Vok és Nadine!

Szilvi

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok!!!

Nagyon drukkolok Nadinne-nak, és Vok-nak isKép
Van valami új hír róluk???

Angi, nagyon nagylányos már Lidike, nagyon édiKép
Nici, Szinti meg hogy kikerekedettKép
Olyan aranyos ő isKép
Natasa is már 3.75 környékén van, ma 4 hetes, ma lesz a nagy mázsálásKép
Úgyhogy a 3 kilójához nagyon belehúzott ő is.Most már akkora, mint amivel Levente születettKép

Szisz, nálunk is a középső(Olivér ) volt egy kicsit féltékenyebb, de már hozzászokott, hogy itt van velünk Natasa, (és itt is marad).
Levente meg a kezdetektől fogva tök imádjaKép

Nálunk nagyon jó kislány Natasa, alszik éjjel, max.2-szer ébred, de általában egyszer.21-22 óra körül kap cicit utóljára, van, hogy 3-ig,4-ig kibírja, csak akkor meg én áztatom el az ágyat, hiába pakolom magam tele textilpelussalKépKép
Múlt héten nálunk is volt egy kis kakigond, de 2 nap után megoldódott.
Nancsi, az infacoltól nekünk is volt egy bukás, amit anélkül sose szokott(sőt, még böfizni se böfizik mindig)Kép
De én csak néha-néha adok egy kicsit neki.

lányok, köszi, hogy hiányoltatok, nem is amiatt nem írtam, hogy nincs időm, sőt hazudnék is ha ezt mondanám, mert Natasa annyira jó bébi, alszik, meg eszik, de amikor tehetem, akkor inkább Olivérrel foglalkozom, ne érezze azt, hogy ő most kirekesztett lett, meg nem is sokszor van kedvem itt ülni a gép előtt.
Meg végre jó idő van, lehet udvarozniKépKép
De azért mindig elolvasok mindent, ha nem is reagálok néha rájukKépKép

Vikó, neked gratula mégegyszer, csudaszép lett DominikKép

Puszi mindenkinekKép
vas

itt egy kép rólunkKép
Kép
vas

<font color="119911"> Sziasztok!
Vas,
nagyon kis helyes Natasa. Tök jó, hogy ilyen nyugis kisbaba!
Tünde,
képzeld, június 12-re!!! kaptunk időpontot csipőszűrésre. Miket szoktál sütni a csokikból?
Pocakfájása mitől lehet Bettinek? Attól, amit Te eszel vagy inkább nehezebben távoznak a szelek stb.? Irigykedem ezért az éjszakai jó alvásért!

Csajok,
rakjatok fel babás képeket még!!!

Pussz. Lányom az erkélyen durmol, én meg megyek intézem a dolgaim.

Ja és tegnap beszéltem Vok Eszterrel. Még semmi nem volt. Néha fájogat. Majd ma megy be a dokink és akkor biztos megnézi őt is. Drukkolok Nekik!</font>
angi79

Sziasztok!

Betti: szívből gratulálok a baba születéséhez. Isten hozta őt a világon, sok erőt és egészséget kívánok Nektek.

Mamacka: csodásak a képek, főleg a meztelen tetszik. Kép

Vas, Angi: nagyon szépek vagytok a közös képen.

Vok, Nadine: tudtok róluk valamit? Mennek a drukkok ezerrel. Kép

Titati: csodálatos dolog ez a tejadás, örülök, hogy vannak a világon olyan emberek, akik más gyermekeiért hajlandók az éjszaka közepén felkelni. Elismerésem.

Rólunk: a húsvétot részben a szüleimnél, részben anyósoméknál töltöttük. Istvánka négy napoig folyamatosan kézben volt, ami itthon nem szoktunk, így most alig bírok vele. Hatalmas baba lett, szerintem már több, mint 6 kiló.

Szép napot mindenkinek.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Vikó: nagyon szép Dominik. Örülök, hogy ilyen boldog vagy. Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariann: köszi Kép

Angi:
itt van egy mikulás/nyuszi csokis recept..én ezt szoktam, mert tök egyszerű, nem lehet elrontani,és nekünk nagyon ízlik. Bögrés süti néven is szokott futni.
1 tojás
1 bögre cukor (kristály)
1 bögre tej
1 bögre rétes liszt
fél-1 bögre sima liszt
1 sütőpor
1 citrom reszelt héja
1 bögre BÁRMI
Bármi = mikulás csoki, dió, mák, kakaó, túró.
Ezeket egy tálban összekutyulod, és kivajazott, kilisztezett tepsibe öntöd, és előmelegített sütőben 180 fokon kb 30-40 percig sütöd.

Normális az én lányom?
Tegnap ugye a 10-órás szopi után csak 16.30-kor kelt, aztán 18.00-tól ismét aludt, vártuk 20h körül, hogy ébredjen, erre hajnali 2-ig húzta a lóbőrt Kép
Ma megyünk mindkét lányt megszúratni. Remélem "túlélik" Kép

titati
titati

Sziasztok Lányok!

Na akkor leírom mégegyszer, mert az előző elszállt az éterben.
Szóval tegnap este megmértük a lányt, 3520 gramm volt, szopi után, kaki előtt. Pont egy hete kerek 3000 g volt. Szerintem rossz a mérleg, mert ennyit nem hízhat egy gyerek. Egyébként aranyos hörcsögpofija lett.

Kép

Kép
szelivi

Teszek még fel képet

Így is szeretek aludni
Kép

Így alszunk el szopi után
Kép

Így alszok
Kép

Így ájulok el szopi után
Kép

Kép
szelivi

Sziasztok

Drukkok a végét járóknak!

Szépek a babucik!

Mi egy kicsit depisek vagyunk... vagyis én...

Mikor lehet elkezdeni a sétát? Ti, hogy csináltátok? Már nagyon kimennék... nem bírom ezt a bezártságot... ráadásul borzasztóan hiányzik apa, legszívesebben egy méterre sem engedném magamtól ehhez képest papaszabit sem fog kapni...

Ráadásul tegnap itt voltak rokonok látogatni két óvodáskorú gyerekkel... leköhögték babit... összetapperolták a kis kezét... olyan ideges lettem... remélem nem lesz semmi baja... pedig nem vagyok egy túl aggódós anyuka csak amennyire köll Kép én voltam a hülye, hogy nem szóltam a szülőknek... nem vagyok elég anyatigris...

a két kedvenc pasim...
Kép
Kép
Kép
Kép

apukámmal és anyukámmal...
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Megejtettük az első csajos bevásárlásról Kép Kettesben mentünk Lizával busszal Kép Látszik, mennyit erősödtem az elmúlt 4,5 évben. Baluval az első egyedüli buszozásra 3 hós korában vállalkoztam, és akkor is úgy, hogy az öcsém segített felrakni, Laci meg leszedett minket a másik végén Kép Most meg simán ment minden, pedig az alját is megpakoltam a kocsinak Kép Mert ma szülinapi zsúrba megyünk 2-re, és még nem volt ajándék, de játékboltba a fiúkkal betérni az olyan, mintha kidobnám a pénztárcám a kukába Kép És végre találtam Lizának olyan játszószőnyeget amit akartam Kép

Mamacka: én 11 naposan kivittem Lizát, rögtön 1,5 órát voltunk kint. Gyönyörű idő volt stb. Én simán kimennék. Kint sincs hidegebb, mint bent, a por meg pollenkoncentráció meg a lakásban nagyobb, mint kint, széltől meg úgyis védett a babakocsiban. Szóval szerintem hajrá Kép

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: