A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sasha!

Nagyon köszönöm a szülinapi jókivánságot!

Csics
Neked hogyhogy nem nézik a baba súlyát?

Lányok!
Ma nagyon meleg lesz. Nem tudom, hogy hogyan fogjuk kibirni.

Petra (34+6)
Petra

Sziasztok!

Köszi a válaszokat, nagyon megnyugodtam. Végülis logikus, hogy csak a 12. hét után veszik emberszámba a babákat, remélem a következõ vizsgálaton rendes lesz a doki.

Nem furcsa dolog ez a babona? Egyikünk sem mer a legutolsó pillanat elõtt bevásárolni a babának, nehogy valami történjen. Pedig ilyenkor még ereje és türelme is lenne az embernek, hogy mind a 30 boltban megnézze, hogy hol a legolcsóbb és a legszebb a gumibugyi Kép. Pl. az a Corás kiságy tényleg gyönyörû és olcsó is, amirõl valaki írt már, de ki merné megvenni 9 hetesen?

Pusz
Miszike
Miszike

Miszike en megmondom neked: az, aki nem olvas netet, es ezert eszebe sem jut hogy a babanak valami baja lehetKép A vedoneninek egyszer en is feltettem valami hasonlo kerdest, es ezt valaszolta es igaza van! Kép

orsoly
orsoly

Kispocisok!
En ma 13+6 vagyok, de mar tokre latszik rajtam, hogy terhes vagyok. Foleg este. Reggel mintha mindig sokkal kissebb a pocim. Szerintetek ez normalis a mi "korunkban" vagy egyszeruen csak hiztam Kép mert irto sokat eszem szo mi szo Kép
Rajtatok mikor volt teeljesen egyertelmu a babas poci?

kamilla
(13+6)
kamilla

Sziasztok Lanyok !

Me megint jo meleg vanKép
Ugyhogy ha minden jol megy inkabb 1 hettel tovabb dolgozom mert itt szupi az ido es a kaja is hazhoz jonKép

Hajfestes tema,
En is festetem de csak barnara vissza a szokerol.Szerintem esem okozhat semmit,legalabbis nagyon remelemKép
Mindenki akitol kerdeztem azt mondta hogy ez csak tevhit.

Nyuszi,
Hat akkor lehet hogy mar csak napok kerdese a baboca megtekinteseKép
Nekem azt mondtak hogy 6 orat nem lehet emelgetni a fejem de annyit kibirunk nem???

Timici,
Udv itt a pocakorszagabanKépEn is a SOTE-ra jarok csak mas dokihoz.Jarsz a tanfolyamra?Bar ebbol mar csak 2 van hatra,de Jul 29-en indul megint egy 11 alakalmas.Nagyon hasznos csak ajanalani tudom.
A portan kerhetsz programot.

Mona,
Azt hiszem mi is megnezzuk a kisagyat a CORA-ban,ha mar ilyen jo aron van.Bar mi agynemutartosat akartunk de azt lehet utolag is csinaltatni.Kép

Iancsa,
Igen a kek.Szerintem olyan jo friss ilata van.Es a legjobb ha nem en kenem magamnakKépFoleg lassan alig tudok odahajolniKép

Conti,
Drukkolunk neked nagyonKép

Orsoly,
En meg mindig igy erzem neha amikor reggel alig van hasam este meg egy gorog dinnyeKép

Miszike,
Igazad van, en is elgondolkodtam ezten egy par napja.Miert kell varni,es kulnobenis olyan nehez varni es nezegetni anelkul hogy vegyunk valamit.Kép

Pusz
kataa
25+1

Kép
Kép
kataa

Sziasztok Lanyok!

Mar jo reg ota nem jelentkeztem, nem volt vmi jo a kedvem, de mar jobban vagyok. Kép Velunk azonkivul, hogy folyamatosan eg a gyomrom es semmi nem segit, babo boxmeccseket tart nem tortent semmi kulonos.
A cukor eredmenyem meg mindig nem tudom, bar lehet, hogy jobb is addig.
A hetvegen kifestettuk a kisszobat, ha sikerul gepet szereznem csinalok kepeket.

Sasha!
Koszi szepen mindent! Kép

Timici, Miszike, Rita es mindenki aki meg nem ismerne
udv itt nalunk, boldog babavarast Nektek!

Nyuszi
Gondolom mennyire varod mar kisnyuszit, hogy a karodban tarthasd!

Rita!
Nekem is nagy a pocakom es mindig belem akarjak magyarazni, hogy ez bizony ket baba es nem egy. Kép

Csipkebogyo!
Ujabban az en labam is gorcsol ejszakankent, erre az en tippen a kispapa felebresztese Kép (mondanom sem kell nagyon orulni neki az ejszaka kozepen) es O a jo eros kezeivel szetmaszirozza a gorcsot.

Petra!
Boldog szuletesnapot!

Conti
jelentkezz majd a doki utan vagy ha veletlenul benntartananak a kispapi tudositson minket. Nagyon szoritunk nektek! Mar neked is csak par nap van hatra.

Orsoly, Kamilla
Nekem is liftezik a pocakom este 5-8 cmel nagyobb mint reggel. Addig jo amig sajat magad hivod az emlitett modon inkabb nem idezem Kép, de en rokontol kaptam meg ugy 4 honaposan, hogy je milyen jo mar nem is kovernek tunsz "csak" terhesnek.
A keptarban levo kepem 16-17 hetesen keszult.

Hajfestes
Az elejen en nagyon feltem es inkabb nem festettem aztan a 16-17 het korul vettem egy bioboltban vmi ammonia mentes festeket. Allitolag csak a szagok artanak. Mivel mar eleg meleg van ha esetleg az erkelyen vagy kertben tud festeni aki akar, vagyis szabad levegon, akkor tuti nem arthat.
Egyebkent en akkor visszafestettem az eredeti szinre igy nem kell aggondom most mar Kép

Vasarlas
Nekunk mar majdnem mindenunk megvan, mi a babajargannyal jartunk ugy, hogy mikor kb 10-12 hetesen kineztunk egy hiperszuper eppen akcioban levo darabot es visszamentunk erte 6 honaposan az eladok csak csovaltak a fejuket, hogy jaa hol van az mar! Ugyhogy kezdhettunk ujra neki allni a vadaszatnak. Nagy veletlenul talaltunk egy hasonlot nem sokkal tobbert, de e zis szerencse kerdese volt. En ugy vagyok vele, hogyha megteheted (vagyis nem baj, hogy ott all a penz akar honapokig is vmiben amit nem hasznalsz) tetszik, jo ara van akkor vedd meg!

Edina
edina

Hat,Lanyok,nem tudom mi van,de most olyan hasmenesem van,hogy csak na!(Képbocs!)
Hallottam mar,hogy szokott a szüles hasmenessel is kezdödni,kivancsi vagyok,hogy ez vajon az-e???????????
MAjd megirom,ha van valami ujsag!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Ugy tünik az alairas az luxus!
Bocs!
Kryss (38)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok

Jó meleg van, úgyhogy ma nem mentem dokihoz, majd holnap délután, mert a mai orvos látogatás reggeltõl egészen 2-ig tartott volna és nem mertem elindulni ebben a melegben. A lábam amúgy is a triplája a normálisnak úgyhogy állati jól fogok kinézni strandpapucsban. Csak az jön a lábamra.

Petra
Én utoljára uh-n a 29. hétem voltam akkor volt 1700g a súlya, azóta csak a doki a hasamon keresztül tapintás alapján mondta hogy jó nagy már. Majd a 38. héten lesz megint uh. CTG-n nem tudom hogy ilyeneket néznek-e vagy sem, oda holnap megyek.
Amúgy boldog születésnapot kívánok Kép Kép

Conti
Már nagyon a végén vagy!!! Drukkolok nagyon.

Most megyek és felpócolom a lábam mert felismerhetetlen!

Forti (35+6)

Kép
Kép
forti

Petra
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, de szerintem így is lesz!!!!! Nekem három hete volt UH, súlyt pedig akkor fejkörtérfogat alapján 1,8 kg-ra mondtak. A lepény nekem is néhol már kettes stádiumban volt. Legközelebb jövõ csütörtökön megyek (18-án), majd akkor tudok több részlettel szolgálni. Már hiányoltalak! Nyugodj meg, biztosan nem lesz semmi baj, lehet, hogy csak elszámolták az idõt, s elõbb fogsz szülni! Kép
Boldog szülinapot!!

Nyuszi
Drukkolok!

Kryss
Én is úgy hallottam, hogy ez már komoly elõjel!

üdv mindenkinek,
bringa
(34+1)
bringa

Conti
hajrá!!

Petra
Még annyit, hogy a súlybecslés tekintetében általában tévednek. Egyik bnõmnek, aki pont annyi idõs mint mi, azt mondták, hogy 3 kilós a baba. Hááát, ki tudja. Mikor mész legközelebb?

bringa
bringa

Sziasztok!

Most értem haza ultrahangról. Annyira édes a babuci!!! Most hallottam elõször a szívhangját és elsírtam magam. De a doktor néninek is elõször a kukacát mutatta meg.KépMég a lábait is keresztbe rakta. De olyan jó volt hallani, hogy minden a legnagyobb rendben van vele.Kis "dagi", 589g. Csinált róla a doki néni 2 képet (az arcáról) és felvette az egészet videókazettára. ezért fizettem 4000 forintot.Felétek mennyit kérnek az ilyesmi vizsgálatokért?
puszi

Betti (22+1)

Kép

Betti
fodbetti

Petra
Boldog SZülinapotKépKép
a kérdésedre a válasz meg én nagyon sokáig a körzetileg illetékes korházba jártam ( ISTVÁN KORHÁZ) és ott nekem soha nem mondták meg hogy menyi a sulya de még a papirokon sincs rajta de talán majd holnap már megmondják mert azota találtam másik korházat pontosaban inkább klinika méghozá én is a SOTÉRA járok oda ahová Kataa,Mona és Pocok is .

Miszike
én sem vetem semit babonábol a pocaklakonak pedig akor szintén voltak leárazások a Corában de a kispapának is megtiltotam hogy bármit vegyen szerintem ráérsz akor megveni ha elmultál 20 hetes akor már szabad a vásárlás Kép

Lányok
én egyre többet gondolok a pocaklakora hogy mien lesz mikor megszületik már nagyon várom Kép hogy megfoghasam a kezembe tartsam bár kicsit félek is mert pici babát még nem fogtam a kezembe

Puszancs Csics 37 hetes Kép
csics

Sziasztok!

Bírjátok még ezt a nagy meleget?

Forti! Én is már csak strandpapucsban tudok járni, itthon meg csak mezítláb. És állandóan ég a talpam.

Petra! Boldog szülinapot!!!Kép
A baba súlya miatt ne aggódj, volt már nem egyszer, hogy fél kilót tévedett az uh. Én a 34. héten voltam, akkor 2288 grammot mondtak, de engem meg azzal rémisztgetnek, hogy túl nagy a baba...

Én tegnap kérdeztem, nekem már nem lesz újabb uh. Azt mondták, hogy ha az elõzõn minden ok. volt, akkor nincs több. Pedig jó lett volna még egyszer meglesni...

Betti! Én a 18. héten magánrendelésen (nem kórházban) voltam uh-n, ott 4000.- Ft volt, a múltkor viszont a kórházban csinált a dokim uh-t, ott nem fizettem semmit.

Milyen az a Corás kiságy és mennyibe kerül? Bár mi nem akarunk még kiságyat venni költözés elõtt, de azért már elkezdtem nézegetni. Én valami egyszerû fenyõt szeretnék. Sajnos, babakocsit lesz a legnehezebb venni, mert még egyet sem láttam, ami igazán tetszett volna. Szerintem iszonyatosan rondák, mindegyik sötétkék vagy szürke vagy fekete. Nem tudom, miért ez a divat, nekem semmi kedvem egy pici babát sötétkék kocsiba rakni.
Ha esetleg láttatok valami élénk színû kocsit, szóljatok légyszi. Bár ezt is csak késõbb akarjuk megvenni, úgyhogy nem sürgõs.

Sziasztok, puszi mondenkinek:

Zsanci
36+2
zsanci

Zsanci! Szerintem praktikus okokbol sotetek, mivel az talan nem koszolodik annyiraKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!
Annyira aranyosak vagytok, mindenkinek köszönöm a jókivánságokat.

Zsanci, Forti, Bringa
Köszi, hogy leirtátok a babátok súlyát csak most már sokkal jobban félek. Én kb levagyok maradva 3 héttel azaz kb 600g-mal. Szerintem ez elég sok. Remélem, hogy nincs semmi baj és nem állt meg a fejlõdésben. Mikor megtudtam , hogy ilyen picurka annyira ideges lettem, hogy a vérnyomásom is magas lett. Beküldtek a kórházba, csináltak egy sûrgösségi labort, de szerencsére negativ lett. Most minden nap kell mérnem a vérnyomásomat a terhességi mérgezés gyanúja miatt.
Itthon teljesen normális. A doktornõ azt mondta ha nem jó a labor akkor meg kell császározni. Gondolhatjátok mennyire ki voltam. Ja, azt el is felejtettem, hogy még mindig nem fordult meg, faros. Hétfõn kell mennem megint és akkor csinálnak labort. Remélem, hogy UH is lesz.

Zsanci
Azt mondtad, hogy tévedhet az UH de engem kétszer is megnéztek, hogy hátha tévedtek de másodszora is ez jött ki.

Mi hétvégén megvettünk minden és be is rendeztük a szobát. Csak matrac nincs még mert pont elfogyott a Kikába.
A kórházi táskámat is összepakoltam.

A lábdagadással kapcsolatban nekem is nagyon be van dagadva a lábam. Annyira, hogy nem látszik a bokacsontom. Én hiába polcolom fel az sem segit.

Zsanci, Iancsa
Mentek ma az elõkészitõre? Én sajnos nem tudok de irjátok majd le, hogy mi volt.

Petra (34+6)
Petra

Zsanci
ÉN tudok egy helyet ahol általába vidám szinü babakocsikat árulnak és egész olcson mi ott vetük az enyém kék alapon zöld-sárga kockás Kép szerintem ez nagyon aranyos de ott látam szürke alapszinüt is elefánt mintával ha érdekel megirom a cimét

Lábdagadáshoz hozá szolva az nekem is van és nekem is eltünt a boka csontom mint Petrának igy most ugy nézki a lábam mint egy zsömle Kép

Puszancs csics 37 hetes Kép
csics

Sziasztok,

Szoval kedden szulunk...Kép Illetve Kisnyuszi kiugrik a pocakombol...nemi orvosi segitseggel...KépKépKép

FortiKép

Az en agyam is szita ne felj, dehat ez mar csak igy van. Remeljuk elmulik a babassag utan. Meg benazok is allandoan. Az egyetlen dolog, amiben nem benaztam az a vezetes volt. De amugy mindent leejtek, mindennek nekimegyek...Kép stb. Ilyenkor mindig eszembe jut a Kata007-rol keszult lisztes kep...KépKépKép

Kata007

Koszi a jotanacsot, feltetlenul megfogadom, mert most kb. 4 parnaval birok csak aludni...Kép

Kataa

Bizony, mar csak 6 nap...Képilletve 5 es fel. Igen, az elso nap unalmas lesz, mivel nem kelhetek fel, de ez legyen a legnagyobb bajom....Kép

Hajra CONTI!!!!Kép

Kryss, Edina, Bringa
Kryss, lehet hogy inkabb en szurkoljak most elobb Neked?Kép

Nagyon koszi a szurkolast!!!Kép

Nyuszi
38.
Nyuszi

Kata007!Kép
Köszi a linket! Még mindig nagyon tetszik!KépKépKép Tök jó, hogy Dórikának mindig van társasága! Csak még egy kérdés: milyen vatelint használtál? És nem emlékszel véletlenül mennyi anyagot vettél összesen? Rémlik, mintha akkor egyszer leírtad volna, csak lusta vagyok visszakeresni az archívból...

Nyuszi!Kép
HAJRÁÁÁÁ! Keddig kitartás!Kép

Csics!Kép
Jó neked! Az én kispapim félti azt a mûvészkezét!

Kataa!Kép
Jó szöveg ez a "már-nem-érem-el-a-lábam-lécci-kend-be". Én is kipróbálom! Próba-cseresznye!Kép

Csipkebogyó!Kép
Jó utat haza!Kép

Zsanci Kép,Petra Kép!
Ma sajnos nem mentem el mégse a felkészítõre, mert napközben sikeresen kipurcantottam magam a sok mászkálással...Kép Négykor meg ledõltem "csak tíz percre", és hatkor ébredtem fel... Zsanci! Mi volt?

Mindenkinek pusza!Kép

iancsa
26+3

Kép
Kép
iancsa

Nyuszi
én is csak párnával tudok aludni de én megelégszem 2 egyik olalamon agy lapos másikon meg egy ducibb párnával de még igy is nehéz elaludnom mert a pocaklako sokat tud vándorolniKép egyik oldalrol a másikra Kép + a meleg is van.

Lányok
nektek nem szokot az agyatokra menni az olyan kérdés hogy
"mikor fogsz szülni" meg "mien nagy a hasad" mert én már majd hogy nem falnak megyek az ilyen kérdésektöl kilyelentésektöl az egész 9 honap alatt nem boszantotak enyire ezek a kérdések mint mostanába

csics

Sziasztok,
Most csak keveset tudok írni, mert a kispapa is jönni akar és valahogy nekem sincs ma túl sok kitartásom és türelmem.
Csics,
Pont így érzek és is, mint Te! Az õrületbe kergetnek a telefonok, néha nem veszem fel, de aztán rájövök, hogy jobb ha visszahívom õket, mert akkor a mobilon hívnak vagy a páromat és akkor õt zargatják, hogy hol lehetek, mit csinálok, hogy vagyok... Nagyon nyûgös vagyok mostanában, nem tudom mi van velem, lehet, hogy ez a meleg is rátesz a türelmetlenségemre, de hát azért elég rossz.
Holnap valami hidegfrontot hallottam a TV-ben, de jó lenne ha hatással lenne a babácskánkra...Kép.

Pusz,
Ilke 39

KépKép
KépKép
ilke

Újra itt

Hát nem segített a láb felpócolás!!! Még rosszabb mint volt. A kispapám kérdezte hogy erre nem lehet szedni valami vízhajtót?? Egyszerûen el van szörnyülködve hogy hogy néz ki a lábam. No meg én is. Soha nem volt ilyen a lábam. Amúgy ez nem veszélyes? Most lehet hogy nagy hülyeséget kérdeztem, de nincs ebben tapasztalatom.

Zsanci
Itthon én is mezitláb flangálok, de biztos nagyot fognak nézni holnap a kórházban amikor beklaffogok strandpapucsban! Kép Még talán a sportcipõm rámenne fûzõ nélkül de abban meg megsülök. Ja és hát az hülyén néz ki rucival.

Petra
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj a babáddal.

Betti
Örülök hogy láttad a pocakmacidat! Kihagyhatatlanok ezek a pillanatok.

Nyuszi
Akkor keddig kitartás, kedden pedig 1000-el megy a drukk neked!!!! Aztán valahogy old meg hogy értesítsenek minket, mert kifúrja az oldalunkat a kíváncsiság! Kép
Én is remélem hogy az agyatlanság elmúlik mert még a végén a gyerekemet is ott felejtem valahol. Az meg kinek hiányzik Kép Kép

Ilke
Neked is nagyon szorítok hogy hozzon eredményt a hidegfront.

Lányok ma elkezdtem inni a málnalevél teát. Egész jó íze van így hidegen. Remélem a hatása is jó lesz.

Most pedig megyek fürcsikélni és utána randim van egy adag dinnyével!

Forti (35+6)

Kép
Kép
forti

Sziasztok Lanyok!

Bringa!
Ha ugy is van,hogy kezdödhet hasmenessel a szüles - nalam meg eddig semmi.
Bar nem tudom mennyivel utana kellene ,hogy jöjjenek a fajasok!

Nyuszi!
Azt hiszem,megiscsak en szoritok neked!Legalabb is eddig meg nem kezdödtek ela fajasok.Bar neha egy kicsit hosszabban es es picit erösebben erzek neha valamit,de semmi rendszeresseg!

Hat erre csak azt lehet mondani,hogy türelem babat terem!

Akkor hat hajra es en is randiztam ma 1-2-3 gerezd dinnyevel!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Mar megint en!Kép
Forti!

Tudomasom szerint a az,hogy afolyadek valahol felgyülemlikterhessegben altalaban a labakban es pl a kezekben,leginkabb csak kellemetlen.
Föleg ha mas tünet,mint pl. magas vernyomas nem kiseri!

A duzzadt labra a valtofürdö is nagyon jo,föleg ha naponta joparszor vegzi az ember.
Elöször meleggel kb.15 mp.-ig aztan hideggel max 10 mp.-ig es ezt 2-szer,3-szor megismetelni es persze az utolso az a hideg legyen!
Bar en ugy tudom,hogy a bodza az valamennyire vizhajto is,de erre nem vennek merget!

JO ejt,egy hideg zuhany utan talan ti is jobban tudtok aludni!
Kryss (38)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Bringa!
Köszi! Kép

Nyuszi!
Azért szóltam, mert nekem is nõvér mondta, viszont a másik kismaminak elfelejtettek szólni. Kép Én már lazán sétáltam, zuhanyoztam, õ pedig meg sem tudott mozdulni a fejfájástól.

Szorítok Neked 1000-el!!!!!!!! KépKépKépKépKép

Ancsa!
Összesen 10 m anyagot vettem, mert a minta miatt sokat kellett variálni. Kb. 1 m maradt. A vatelin sima fehér volt és én duplán varrtam bele a takaróba és a párnába. Nem is baj, mert azóta ahogy mosom, most már sokkal vékonyabb lett.

Lányok!
Kicsit átpakoltam a képtárat. Egymás után raktam a képeket név szerint, hogy jobban nyomon lehessen követni, kinek, hogy változott a pocija!

Nem tudtok valamit Pucúrról????????????????????????????????????????????????????????????

Kata és Dórika (Aki ma 6 hetes, és kerek 5 kg. Kép )

KépKép

KépKép
kata007

Nyuszi
Nagyon drukkolunk majd kedden!!!

Betti
Nekem is mindig a szívverés meghallgatása a legnagyobb élmény. Kép

Kryss
Kitartás, mindjááááárt Kép

Forti
Szegény, nem volt elég a cukor, most még ez is. Vízhajtót semmiképpen se szedj!!! Sok gyümi (ehetsz már?), meg túró.
De úgy tudom, valójában nem igazán van rá gyógymód Kép Csak arra gondolj, hogy nemsoká kibújik a babud, s akkor elmúlik Kép Kép Ja, a petrezselyem zöldje vízhajtó hatású

üdv,
bringa
(34+1)
bringa

Lányok
Ki mit ajánl kenguru ügyben? Milyet, s mikortól érdemes használni? Nekem mindenképpen kell majd vennem, csak nem tudom mikortól szabad beletenni a poronyot?

Nagypocisok
Nektek nem szokott néha szinte fájni, ahol kidugja valamilyét a pocaklakó? Nekem most mindig ugyanazon a helyen dugdossa vmelyik végtagját, s néha belesajdul az oldalam. De persze, azért örülök, ha csinálja Kép

Csipkebogyó
Már éppen hiányoltalak Kép

bringa
bringa

Sziasztok lányok!

Itt Dió férje, és Almamag édesapja, akarom mondani Peti édesapja!
Igen! Tegnap 17 45 perckor Dió egy 3650 gramm súlyú és 56 centis kisfiúnak adott életet.
A kicsi is és Dió is jól vannak. Remélhetõleg vasárnap már jöhetnek haza.

Ezuton szeretném megköszöni azt a sok segítséget, tanácsot amit Dió Tõletek kapott!

S végezetül kívánunk mindenkinek, olyan földöntúli örömet, amit tegnap mi átélhettük és átélünk.

Üdvözlettel: Dió férje (Jordan)
Dió férje

Szép jó reggelt mindenkinek!

Bringa
Akkor a vízhajtó kiütve!!! Viszont lehet hogy legelek egy kis perezselymet a mélyhûtõbõl. Kép Kép
Túró?? Sima túró kell?
Pocaklakó ügyben nekem is dugdossa egy helyen valamilyét, ill. szerintem a lábát. De mindig csak balra fent. Néha igen kellemetlen tud lenni de én is nagyon örülök neki. Bár már jobb szeretném ha kint dugdosná a lábát. Kép

Kryss
Neked is köszi az 5letet, kipróbálom.

Kata007
Nagyon egyre gondoltunk. Pont valamelyik nap filóztam rajta hogy össze kéne csoportosítani a képeket, de úgy gondoltam majd megbeszélem a többiekkel. Úgy látszik telepatikusan átadtam neked! Kép

Dió és Jordan
Gratulálok Petikéhez, legyetek nagyon boldogok mint ahogy most is!!! Sok tejcsit a mamának és a babának is.

Megyek, megint randira hívott egy kis dinnye így reggel!
További jó ébredezést ebben a melegben.

Forti (36)

Kép
Kép
forti

Dió, Jordan és PETI!KépKépKépKépKépKép

Sok örömöt egymáshoz, gratulálok a fantasztikus paraméterekhez! Ha lesz egy szusszanásnyi idötök, boldogan olvassuk majd az élménybeszámolót! De csodálatos vasárnapotok lesz...

Csipkebogyó 24+0
csipkebogyó

Hát szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Elõsször is had gratuláljak Diónak! Köszönjük Diópapa a bejelentkezéstKép. Minden jót kívánok nektekKép. Jól megríkattatok ámKép.

Forti,
Azt hiszem, hogy Kata007 mesélte még régebben, hogy klasszikus túró(tojás sárgájával meg mindennel) tölteléket készített egyik este és az másnapra csodát mûvelt. Jól értem, hogy Te is ma mész a kórházba? Akkor lehet, hogy találkozunk?

Nekem elég érdekes éjszakám, akarom mndani hajnalom volt. 3-kor felébredtem a szokásos körutamra, aztán ahogy visszafexem érzem, hogy keményedik, és ez így ment egy órán keresztül, semmi fájás csak keményedés, de 10 percenként! Kicsit már untam, ezért felkeltem kicsit sétálni erre jött két halovány görcs, aztán elmúlt minden és én is visszaaludtam. Hát ennyi, hamarosan indulok dokihoz meg CTG-re (jó hogy pont ma kell menni). Ja és tegnap egész nap nagyon fájt a méhszájam tájékán. Szerintetek ez jelenthet már valamit? Ugye igenKép)))

Na pusz, du még jelentkezem.
Ilke 39

KépKép
KépKép
ilke

Bringa!
A nagylányommal kengurut használtunk, én kb. 2 hónaposan már beletettem, addigra büfizés közben már emelgette-tartotta a fejét a karomban.
A picurnak hordozókendõje van, nekem ez jobban tetszik, abba egy csomó pozícióba be lehet tenni már egész kicsi babát is. Luca is volt benne 1 hetesen.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Ilke
Igen ma megyek, de ahogy olvasom te nemsokára indulsz én viszont csak délután 2 körül megyek. Úgyhogy szerintem sajna megint nem talizunk.
De lehet hogy neked már nemsokára jó lesz, reméljük hogy ezek a keményedések és görcsök jót jelentenek. Mindenképpen jelezz hogy mint mondott a doki és a ctg.

Forti (36)

Kép
Kép
forti

Dió, Diópapa és Almamag Petike!
Nagyon sok gratula, soki boldogságot, egészséget kívánok, sok-sok tejcit, s természetesen várjuk a beszámolót!!!

Forti
Ahogy Ilke írta, bár én nyers tojást nem mernék beletenni.

Ilke
Ez már nagyon közel van!! Kép Kíváncsi vagyok, mit mond a doki.

Lányok, szerintetek az aktív életmód hozzájárulhat ahhoz, hogy egy pár nappal korábban bújjon ki a babu?

üdv,
bringa (34+2)
bringa

Petra!
Szerintem ne aggódj, hisz ma már sokkal kisebb babák is jó eséllyel indulnak az életbe! Én 26 éve úgy 1900 grammal jöttem a világra, mégsem lett szükségem külön ellátásokra vagy inkubátorra és rendesen, öt nap után hazahozhatott az anyukám... Ha nem is olyan sok a magzatvíz, a Te kisbabád mégis nö és erösödik még jópár hetet.KépKép

Lányok,
köszönöm, hogy hiányoltatok, azt hiszem, augusztus végéig mégritkábban tudok majd jelentkezni, hisz Bp-en nincs netezési lehetöségem. Holnaptól én is megtanulom, hogy milyen a magyar nyárban babát várni... Elöre is minden jót kívánok mindannyiotoknak, föleg Titeket nagypocisokat emelnélek ki, akik már a visszaérkezésem elött a karjaitokban tartjátok a babáitokat. Tehát hajrá és mindent bele: Conti, Ilke, Ágota, Zsanci, Kryss, Sziszi, Malacka, Forti, Csics, Bmary, Bringa, Petra, Iddi, Nóra és persze minden más érintett, akiket most kifelejtettem volna.
Szép nyarat mindenkinek és minden jót a babaváráshoz!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Csipkebogyó
24+0
csipkebogyó

Borcsa
Köszi az infót. Még annyit, hogy a hordozókendõ nem túl macerás? Úgy értem felkötni, meg ilyenek.
bringa
bringa

Csipkebogyó
nagyon jó utat kívánok, s azért próbálj bejelentkezni majd vhonnan!!! És biztosan élvezni fogod, hogy ithhon leszel egy picit! Kép
bringa
(34+2)
bringa

Jo reggelt mindenkinekKép
Dio nagy-nagy gratula a pici babához és sok-sok tejcit és boldogságotKépKépKép

Bringa
nekem is szokta dugdosni a kezét lábát de inkább a fejét szokta kidugniKép nekem nem is az fáj ha kidugja hanem mikor boksz mecset rendez Kép

Lányok
Én is babázni szeretnékKép egész éjjel alig aludtam valamit
3ora felé felkelt a kispapa hogy bejebb csukja az ablakot hogy ne legyen zaj és tudjon aludni ere én fölébredtem és nem tudtam vissza aludni kinoban kimentem dinyét enni de az se segitet a hátam is fájt,meg a baloldalam elöl lent de az napok ota fáj csak nem tudom hogy miért? a hátfájásom adig mult el még a kispapa megmaszirozta félig hason sajna ugy nem alhatok mert a pocaklakot öszenyomnám ugy hogy maradt az ébrenlét és csak most tudtam aludni mikor a kispapa elment dolgozni .

Na megyek abahagyom a nyafizást Kép inkább eszek egykis dinyét és nekiálok fözniKép

PUszancs Csics 37 hetes Kép
csics

Sasha, Forti, ParaZita, Kataa, Edina, és mindenki
Köszönöm a kedves fogadtatást, nagyon aranyosak vagytok.

Sasha,:-)köszi
Bocs, tényleg lehagytama szülés várható idõpontjût, amilyen lütyõ vagyok.
Szóval a kis drága állítólag 2oo3.o1.26-án érkezik, de az utolsó 2 UH szerint elõbb, na majd meglátjuk.:-)

Borzasztó ez a meleg, nagyon nehezen viselem, gondolom nem vagyok egyedül ezzel.
Állítólag hétvégén egy kicsit enyhülni fog. Jó lenne.

Néha-néha fájogat a pocim mostanában, olyan apró kis nyilalásokat érzek. Szedek ugyan MagneB6-ot, de nem használ. Van esetleg valakinek valami ötlete. Az orvosomat nem nagyon érdekli a téma, kicsit fura pali. Többen állítják, hogy jó orvos, eddig én nem vagyok meggyõzve. Ma is felhívtam, hogy megkérdezzem, hogy mikor még nem tudtuk, hogy baba van, vett le vért hormonvizsgálatra és meg szerettem volna tudni, hogy OK-e. Ugyanis én 3 év alatt híztam 2o kg-ot úgy, hogy nem változtattam az életemen, szokásaimon, így szerettem volna most megtudni, hogy nincs-e gond a pajzsmirigyemmel, mert azt mondták, hogy akkor a 12.héttõl gyógyszert kell majd szednem. Válasz: Terhes? Akkor meg nem mindegy. Minden rendben van.

Gondolhatjátok, hogy megnyugtatott. Na mindegy arra gondoltam elmegyek a védõnõhöz, hátha vele többre jutok. De azért érdekes nem, hogy ilyen flegma. Férfiak, fel sem foghatják, hogy mit jelent egy nõnek az ilyen viselkedés.

Na jó, nem nyafogok tovább igy is túl hosszú lettem.
Puszi,
Timici
11+5
Timici

Borcsa
a hordozo kendö joötlet én is kifogom probálni a ház sajna nem ép babakocsibarátKép igy ha sétálni akorok a picivel egyedül akor jolgog jöni egy ilyen kendö vagy a hordozoja Kép

Csipkebogyo
jo utat és ha tudsz jelentkezbe egy internetkávézobol

csics

Bringa!
Nekem nem. Én nem is kötözgetem minden alkalommal: a csomó szétbontása nélkül bújunk ki belõle, és legközelebb visszavesszük. Csak akkor kerül át a csomó, ha pozíciót váltunk.
Aktív életmód - elõbb szülés: hát nem hiszem, hacsak nem falmászást, raftingot, ilyesmit értesz alatta. Réka rendszeres nagytakarítások -kisbútor tologatással!-ellenére kivárta a kiírást, Luca 3 nappal jött elõbb(de az UH terminus után egy nappal), pedig én tornáztam, takarítottam, bevásároltam stb. Pedig a doki egyfolytában azt mondogatta, hogy már a 38. héten kibújik!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Dio , Jordan es Petike Kép
GRATULALOK nektek !!! Sok sok boldogsagot es tejcsit kivanok nektek .. Ugye nem is kellett sokaig varni mire Petike sajat elhatarozassal is kikivankozott Kép Kép Kép ?

Lanyok,

Köszi a valaszokat a kementedeses kerdesemre. Szoval 3x2 MagneB6 kb=300mg Magnezium egy nap. OK ilyen pezsgotablettat szerencsere talaltam is ! Ugy nez ki eddig hasznal - kop kop...

A kaja temaval en is bajban vagyok ... allandoan ehes vagyok es lassan semmi masra nem tudok gondolni csak az evesre. Ami azert is baj, mert eleg sokat hiztam eddig is , pedig ket hete semmi edesseg suti , megis minden gramm ramrakodik.Le sem merem irni de +8 kg -nal tartok.
Tegnap talaltam itt a babanet rendeloben egy orvosi velemenyt miszerint az idealis az eredeti testsuly 15%-a ... Hat akkor nekem a maradek 19 hetre maradt 0.25kg felszednivalo, a tobbi mindd megvan Kép vagy inkabb Kép

Ja es az elmult harom ejszaka arra ebredtem fel, hogy annyira ehes vagyok, hogy szabalyosan faj a gyomrom Kép

Mas: volt nektek olyan, hogy hirtelen mozdulatra egyik oldalt kb. petefeszek kornyeken nagyon elkezdd huzodni, fajni valami ? Nekem tegnap ota van, ha megmoccanok annyira belenyilallik, hogy levegot alig kapok. Nyugtassatok meg, pl.hogy ez nem vakbel gyulladas !

puszi
kamelia
20+5

drukkolok a hidegfrontert !!!
kamelia

SziasztokKép

Na megint jo meleg van ,na de mindegy ez van es leszKép

Jaj Lanyok,
Tegnap mi is megvettuk a kisagyat a CorabanKépKépKép
Ezer koszonet a javaslatert MonanakKép
Szoval nagyon jol nez ki es stabil,natur fabol van,de egyebkent az interneten rajta van a kepe a cora oldalain az akcios ajanlatoknal .Szoval annyiro jo erzes volt.
Ja es a lenyeg hogy mar csak Budakalaszi Coraban van amr csak kb 6 db, a tobbiben mar elkapkodtak a kismamakKép

Edina,
Pont a napokban jutottal eszembe,orulok hogy kedved mar jobb egy kicsit.Gondolom iszonyu nehez lehet mindig rosszul lenni.De ugye lenyeg a baba es ha rossz a kedved csak gyere es mi itt felviditunk.KépKép

Forti,
Labdagadas megertve,pedig en meg hjovsl mogotted vagyok,de mindenki azzal magyarazza hogy hirtelen hiztam magamhoz kepest sokat es ezert van.De marha sz...r es utalom hogy ugy nezek ki mint egy mamoka delutanraKép

Betti,
Hat tenyleg kis dagi a babodKépIlyenkor mindig a felkilos kenyerhez hasonlitottam en isKépBar az enyem most haromnegyed kgKépNalunk egy kep 200 ft es videokazetta 1000Ft.
De a multkor nem vittem mert varatlanul ert hogy uh-is megyek,ugyhogy szomi is voltam de mindegy majd maskor...

Csics,
Nalam is ez volt a helyzet hogy az elozo korhazban angyon kezdetleges lehetett az uh mert doha nem mondtak a mereteit leglabbis kg-ban.Es a nemet sem lattak meg a 18. heten sem.Bar nem akrtam tudni de azert megkerdezte hogy latszik-e mar.
En tenyleg nagyon legedett vagyok itt es mindenki olyan kedves,szinte mar az a furcsa ha emberi hangon beszelnek az emberrel egy korhazban, nem?
En ma megyek tanfolyamra,ez az utolso elotti.

Zsanci,
A kisagy 6980 Ft es tenyleg olyan szupi mint ami mashol 12-15e Ft.
Nekem sem tetszenek a sotetkek babakocsik,semmikeppen nem akaron ilyet.En mar lattam szines Gracot is bar videken nem itt pesten.ja es a Megatoysban is lattam vajszinu+keket de az 3 funkcios vaolt es nagyon kis csecseKép

Nyuszi,
Na akkor meg van a vegcel.Nagyon szoritunk majd neked es a picinek isKép

Iancsa,
Remelm bejott tegnap este a labmaszirozos keresKépKépKép
En is ugy vagyok hogy delutan mar olyan faradt vagyok mint ha koveket cipelnek egesz nap,pedig csak az irodaban ulok es neha dolgozgatokKép

Ilke,
Hat mar te is nagyon nagyon a finisben vagy es ugy irigyellekKép

Dio,
Nagyon gratulalok Petikehes es a legjobbakat nektek!!!KépKépKép

Pusz
Kataa
25+2

Kép
Kép
kataa

Bringa
Ez biztos a meleg hatása de kicsit le vagyok lassulva. Szóval akkor kell túró, de tojást ne tegyek bele. Akkor mit tegyek hozzá? Biztosan tudom, de most nem tudom. Kép Kép

Csipkebogyó
Neked is hasonló jókat, mint amit nekünk kívántál, de azért a magyar nyárért nem foglak irigyelni. Reméljük hogy nem visel meg nagyon. Neked is kellemes babavárást, azért majd még talizunk itt fent, ha máshol nem is a másik topikban biztos!

Forti (36)

Kép
Kép
forti

Forti
Kép Ez nagyon ari. Tegyél bele tejfölt (bár én a súlytöbbletem miatt kefírt vagy natór jogit szoktam), + tehetsz egy kis cukrot (én mézet szoktam, de azt nem mindenki szereti). Ezenkívûl egy kis mazsolával is feldobhatod (sok a vas benne Kép )
bringa (34+2)
bringa

Sziasztok Kismamik!

Edina!KépKépKépKépKép

Jajj de örülök hogy irtál! Tegnap nem voltam valami aktiv, reggel még egy kis bõgést is rendeztem a páromnak, utána meg fetrengtem, olyan melegem volt...Kép Ma már határtalanul tudok örülni mindennekKép (idáig!)

Kata007!

Szió! Már 5 kg a kiscsajszi?Kép Gratulálok hozzáKép A képtár átrendezését is köszönöm szépenKép A képeket többnyire én dobom fel, de többre nem vagyok képesKép Még arra sem jöttem rá hogy tudok képet leszedni, pedig jól jött volna, mert egy pocis képet a gyerekek-hez raktamKép Nem is tudom ki szedte le onnan, talán Forti???
Pucúrról azóta semmi hir mióta megszületett Dóra Napsugár... sajnos.

Forti!

Ez a lábdagadás téma elég borzasztó! Nekem is jól bevizesedett a lábam a múlt héten és képzeld amióta elfogyott a dinnye azóta már látszik a bokámKép Na de nem nagyon!!!Kép Mondjuk én két nap alatt bevágtam egy 10 kilós dinnyét és valószinü nek kellett volnaKép
Szóval lányok tapasztalatom alapján a dinnye nagyon hasznos és jó dolog, de túlzásba vitele vizesedést okozhatKép

Dióóóóóóóóóó! Jordan!

[color=#ff0000]

Ilke!

Reméljük hogy jelent valamit! Bár már biztosan kiderültKép Lehet hogy kicsit kinyilt a méhszáj vagy valami hasonló jó hirrel térsz vissza?!!KépKépKép

CsipkebogyóKép

Már holnap jössz haza? De jó! Hát tudod tegnap Bp-n forrósági rekord dõlt meg!!!! Csak hogy tudd mire vállalkozolKép És ahogy az idõjárás mondta tegnap csak jövõ hétre várható némi enyhülés... Nem tudom mi ütött belém, úgy izgulok hogy jössz haza mintha találkoznánkKép

Bringa!

Hát hogy is mondjam! Nekem ébren még nem dugdosta ki nagyon semmijét, bár tegnap álmodtam... Azt álmodtam, hogy kidugta nagyon erõteljesen a karját és én ki tudtam tapintani a kicsi kézfejét, karját...Kép Szerintem nagyon mozgolódhatott miközben szundiztam , de azt biztosan tudom, hogy mosolyogva ébredtemKép

Csics!

Én fél 3-kor tudtam elaludniKép Elõtte csak forgolódtam, szenvedtem és már azon voltam hogy engedek a kádba hideg vizet és abban alszom el... Aztán valahogy elaludtam, de 7 elõtt 10 perccel meg pisilnem kellett...Kép

TimciKépKépKép

Nem vagy lütyõ!!! Ne mondj ilyet! Egyszerüen csak várandós vagy, erre nyugodtan lehet mindent fogni! Azért készülj fel hogy a kismamik esze néha elmegy kirándulniKépKépKép Vannak jó sztorik amiket a lányok meséltekKép Feledékenység, meg miegymásKép Az hogy hány hetes a baba azt a növekedése szerint mondja meg az UH és az nem pontos, mert növekedhet gyorsabban, lassaban, vagy egyszerre nõ sokat és utána kicsit stagnál... az a tuti (ált) amikorra ki vagy irvaKépKép
Pocifájogatás addig nem gáz amig kétoldalt érzed és nem középen, nem kiséri semmilyen vérzés, vagy barnás akármi. A kétoldali pocakszúrogatás, feszülés a méh növekedését jelzi ill a méhtartó szalagok nyúlását, mert ugye kell a hely a kicsi pocilakónakKép A magne B6 tudtommal elég kevés magnéziumot tartalmaz... a lányzók 3x2-ben szedik, de nem erre,hanem a keményedésre. Az olyan érzés mint amikor egy kõszikla lenne a pocak helyén, általában nem fájdalmas, de elég fura... Nekem erre 500 mg magnéziumot kell szednem 3x1-et napontaKép Viszont ez a 3 év alatti 20 kg kicsit sok, nem gondoltál arra hogy megnézesd magad másik orvossal is?

Kamelia!

Nekem is van ilyen nyilalás a petefészeknél valahol! Néha mikor nyújtozkodom, vagy csak megfordulok. De nem mindig... És szerencsére ritkánKépKép

Puszi mindenkinek majd még jövökKép
(ehh most telefonált a kispapám hogy mit szólnék egy légkondihozKépKépKép Megyek is a bankba körbeérdeklõdöm hitel ügybenKépKépKép)
sasha
28+1

Kép
sasha

Lányok!

Rájöttem, hogy tartozom még valamivelKép

Igeeeen a babás táblázattalKép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Margaréta Lili 3350 g, 50 cm 2002.05.28 ( + ) 3 nap
Mano ??? 3650 g, 57 cm 2002.05.28 ( + ) 3 nap
Kata007 Dóra 4000 g, 55 cm 2002.05.29 ( - ) 5 nap
Bori Katalin 4140 g, 55 cm 2002.05.30 napra pontos babaKép
Norci Vilike 4520 g, 60 cm 2002.05.31 ( - ) 2 nap
Martina Kristóf Gergely 3400 g, 54 cm 2002.06 01 napra pontos babaKép
Törpi Zsófia Lilla 3750 g, 60 cm 2002.06.06 ( + ) 4 nap
Viki (ikrek) Balázs 1980 g, 44 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Viki (ikrek) Levente 1560 g, 38 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Any Lili 2450 g, 48 cm 2002.06.07 ( - ) 10 nap
Blano Noel 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Pucúr Dóra Napsugár 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Kato Ádám 3100 g, 51 cm 2002.06.13 ( - ) 4 nap
Vicamama Réka 4600 g, 52 cm 2002.06.04 ( + ) 9 nap
Halacska Anna Míra 2500 g, 50 cm 2002.06.30 ( - ) 17 nap
Gumicukor Dániel 2900 g, 51 cm 2002.07.02 ( - ) 3 nap
Beszti Nátán 3400 g, 56 cm 2002.07.07 ( + ) 1 nap
Dió Péter 3650 g, 56 cm 2002.07.10 napra pontos babaKép</pre>

Kép
sasha

Sziasztok!

Dio!
Nagyon sok boldogsagot Petihez! Sok sok finom tejcit!

Csipkebogyo!
Jo utat! Irigyellek am, biztos szuperul fogod magad erezni!

Kamelia!
Ne aggodj a sulyod miatt, de tenyleg, ez alkat kerdese! En is hasonlo helyzetben vagyok, sot!

Kataa!
Ez jol esett, koszi Kép remelem tenyleg rendben van minden a baboval, jovo het szerdan megyunk uhra.

Sasha!
Kersz egy kis hideget? Majd meg fagyok, de komolyan. Tok ciki, hogy otthon nyar van itt meg majdnem tel.
Orulok, hogy most jo a kedved! Maradjon is igy! Muszaj, hisz ki vigasztal majd, ha elszontyolodom? Kép

Edina 29+2
edina

Drága EdinaKépKépKép

Ez tényleg viccesKép Itthon melegrekordok dõlnek meg, máshol meg majdnem tél vanKép Hát nem tudom melyik a jobb!!! Itt ülök a ventillátor elött 1 m-el és nem ér semmit!!! De komolyan! Kavarja a MELEG levegõt ami annyit ér hogy az izzadságcseppek egybõl felszáradnak, de hogy lehütene vagy valami? Na azt már nem! Azért remélem már nincs olyan rossz kedved? Tényleg nem is emlitetted, (vagy elfelejtettem???Kép hogy vagy e még rosszul??? Remélem hogy már nem! Én is úgy mennék már UH-ra,de a 18. héten voltam utoljára és az már igencsak 10 hete volt! Úgy megkuksiznám a bentlakót!
Hát tudod nekem sincs mindig jó kedvem! Mint irtam tegnap is elkapott egy sirós roham még reggel 9 elõtt és onnantól kezdve egész nap magam alatt voltamKép Ma meg ahogy olvastam a lányokat (nemtuodm hogy hogy csináljákKép) de felvidultam, aztám meg jött a kispapám az ötlettel, hogy légkondi!!! és most odáig meg vissza vagyokKép Csak sikerüljön majd a hitelt felvenni ráKép Mert ha már légkondi akkor az olyn is legyen hogy lehütse az egész lakást, és télem meg felfütse!!! Az meg nem kevés... Jajj de jó lenne!!!

Na jó most már tényleg elindulok a bankba! Mert igy nem lesz légkondiKép

cuppp
sasha
28+1

Kép
sasha

Sziasztok!

Halacska, Gumicukor, Beszti, Dió
Utólag is nagyon sok boldogságot és örömet kivánok a kisbabátokhoz!

Forti
Tényleg milyen volt a kaja amit rendeltél? Ehetõ?

Sasha
Ez a klima dolog nem rossz, de mi is kb két hete elmentünk venni de sehol nem lehetett kapni.Kb 10 helyen megnéztük, mindenki ezért állt sorba és érdeklõdött, hogy mikor hoznak. Végül az egyik helyen kaptunk egyet, kiállitási darab volt. (Bosch, mobilklima) Ilyen nehogy vegyetek mert rettentõen hangos és 15nm -es szobát nem tudott lehûteni egy éjszaka alatt. Másnap vissza is vittük és szerencsére vissza kaptuk a pénzt. Most én is sajnos élvezem ezt a meleget. Csak olyat szabad venni amit kivülre kell szerelni csak azzal az a baj, hogy annyian vannak, hogy kb. 3 hetet kell várni a szerelésre.

Csipkebogyó
Ha tudsz akkor jelentkezzél majd.

Zsanci
Voltál tegnap?

Petra (35+0)
Petra

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: