Sziasztok Lányok!
Tegnap nem neteztem, jo sokat irtatok.
Doris,
köszi a lelkesitö leirást az endorol, meg a pesszimizmus tuléléséröl. Bár nem is érzem magam ugy, söt kifejezetten jo hangulatban vagyok. És a mütét miatt itthon lehetek és babázhatok a kiskutyákkal. Holnap lesznek 4 hetesek, tündériek. Már játszanak, ha meglátnak, jönnek hozzám... Legszivesebben egész nap ott ülnék köztük.
Marcsi,
ez a tamponos dolog tényleg elég durva, köszi, hogy beraktad.
Sien,
én is gratulálok a házassághoz, szuper. Nálunk nagyon bevált.
Andy,
szivesen csatlakoznék az endos honlapra, hol van? Most irt a barátnöm, aki németországban él, pont mostanában olvasott az endorol. Arra jutottak a cikkben, hogy az se tesz jot, ha valaki ugy szeretkezik, hogy még nem mult el teljesen a mensije, mert visszapumpálodik töle.
Maci,
nekem azt mondta a dokim, hogy csak onnan számoljam a ciklust, amikor rendesen megjön. Nálam ezt könnyü volt megállapitani mert a napokig tarto barnásozás alatt nem fájt a hasam, viszont amikor rendes piros vér kezdett jönni, a hasam is görcsölt kegyetlenül.
Gitta,
remélem a golyás álmod végre meghozza azt a várva várt esöt. Nem csak kinn van kánikula, a babaesöfelhök se nagyon törnek ránk.
A Béres cseppet én is ettem egy idöben a vasam miatt, egész jo volt, csak a macerát untam a csepegtetéssel. Viszont most, amikor a kutyámnak kellett adni (tudtátok, hogy van kutya meg macska béres is?)

szoval, az állatorvos adot egy 1 ml-es fecskendöt, hogy a nemtudomhány csepp, amit kapnia kell, pont 1 ml. A fecskendö pont befér, nem kell macerálni. Szerintem érdemes kiszámolni, aztán igy csinálni.
A másik, amit akartam irni, tegnap voltam talpmasszörnél. Mondott egy-két technikát, amit érdemes kiprobálni. Nekem az endora, meg mindenféle cisztára, miomára... egy gözöléses technika: 1 csomag cickafarkteát beletenni egy nagy szüröbe, felforralni 1 liter vizet, és a szürövel a göz fölé tartani, nem bele a vizbe, csak fölé, amig teljesen átnedvesedik. Aztán ugy forron betenni egy törülközöbe, és rátenni a hasra, ott hagyni kihülni. Ha kihült szépen szétteriteni, hogy kiszáradjon, és ujra fel lehet használni. Azt mondta, 4 egymást követö napon csináljam, lehet vgig ugyanazzal a csomag teával.
Na megyek, megint kisregényt irtam. De hát itthon vagyok, nincs kihez szolnom egész nap.
Puszi, Eni