A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johi Kép Tali jövő héten lenne, kedden v. szerdán, vagy ahogy sikerül időpontot szerezni. Nálunk apa a héten itthon lesz Kép fogorvoshoz fog járni Kép de séta belefér Kép

Kép
Kép
denizsa

sziasztok !

kellemes ünnepeket kívánok nektek !

Indi gratulálok a babádhoz , nagyon szép Kép igy ismeretlenül is szorítottam értetek ! és egyet kell hogy értsek azzal amit leírtál ! sokat gondolkoztam hogy miért alakult ugy ahogy a szülésem , és valószínű 2 ok is belejátszott .
1, a túlvállaltság
2., szimpátia-antipátia
tegnap bocsájtottam meg végre hogy megtörtént ami megtörtént és a te intelmedből is kiindulva elindultam megkeresni a személyre szóló dokit , ugy néz ki rá is találtam Kép minden jót és sok boldogságot

hope
hope04

ja még annyit hogy csodaszépek a gyermekeitek Kép
hope04

Sziasztok!

Most csak távirati stílusbanKép

Votiv, Jucus gyerekek nagyon édesekKép

Votiv, Bogárkáékhoz mehetünk konvojban? Már ha egyáltalán Ti jöttök és ismered a járást.

Indi, ajánlom figyelmedbe, www.iboly.hu nekem Õ segített pár hete is, amikor bakteriális tejlázat kaptam. Már több kismamát irányítottam Hozzá és nagyon segítőkész! Nagyon bízom benne, hogy segíteni tud Iboly, és ha megoldható, akkor nagyon jó lenne a doktornőt is felkeresnetek.
És dr Várbíró rulezKép Õt tiszta szívvel ajánlottam én is. Kevés hozzá hasonló őszinte, elhivatott orvossal találkoztam eddig.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Drága HopeKép Örülök, hogy sikerült olyan doktort találnod, akit szerettél volna és kívánok boldogságos várakozást Kép

JohiKép részletezzed, naná!! valami trükkös-csiklandós dolog? KépKépKép

PirusKép Iboly sajnos ide hozzánk nem jön, ő csak Budapest és attól északra-nyugatra megy Kép de a doktornénit megpróbáljuk és holnap kapok egy Szoptanítot isKép Közben Borcsa - szentimrés mamóca a tavasziaktól többek között, házi szopitanácsadónk és 3 gyerekes anyaKép adott néhány ötletet, például: 7-5-3-1 percig fejni mindkét cicit, szünetekben masszírozni. Úgyhogy próbálkozom én Kép

indianyo

Halihó Csajok!

Mindenkinek boldogságos húsvétot, óhajotok szerinti mennyiségű locsolót és sok-sok piros tojatot kívánok!

Remélem, mindenki jól van! Én kicsit eltűntem, de nincs semmi gond, csak így alakult.

Olvasgattalak néha Titeket, így értesültem, hogy megérkezett Dominó, és most látom is, hogy itt van/volt Indi, ezért hát:
INDI, gratulálok a babácskához, sok boldog napot és sok-sok tejcit kívánok!

Vincsenzó is jól van, egy nagy dumagép, egyre aktívabb, igyekszik mindent felfedezni és "rendet rakni" a lakásban. Mosolygós, kedves kiskrapek, sok-sok örömöm van benne. Nappal egyre kevesebbet alszik, imádja a sétákat, akkor előredől a kocsiban, és mindent nagyon megfigyel. Még mindig szopi megy ezerrel, de már rengeteg dolgot kóstolgat, reggelinél pl. a sajt kellett neki. Nagy mókamester, hihetetlen pofákat vág.

Már nagyon várom a talit, hogy lássam az összes babát, no meg mamát.

Mindenkinek sok cupppppp,
fic.
ficánka

Isti tenyleg micsoda nagyfiu es Juc szoszijei meg mindig tunderiek Kép

Indi, nem olyan nagyontokjo am Neet-nek, mert azota sokkkkkkal kisebbek lettek am a didijei Kép es nalam is Iboly jart anno, de most nem er ra majus elejen, ugyhogy en is hivogatom meg a tobbieket jovo heten.

Kisun, persze hogy gyere majd latogatni!

Es most horrortortenet, hogy ti ne jarjatok ugy, mint en: tegnap dogrovason voltam, mert megint sikerult osszehoznom egy nagyon ronda szekrekedest (nyuszival a hetedik honapban, ezzel a pocival meg otodikben es most kilencedikben jartam igy). De eddig ez volt a legdurvabb, majdnem egy napig tartott es semmi nem hasznalt (rengeteg folyadek, edes, rostos, olaj stb., glicerin kupok, beontes stb.), ugyhogy este mar majdnem bementem a korhazba (bar a slozig kimenni is gondot okozott, ugy szedultem meg alig tudtam megmozdulni), hatha tudnak velem valamit csinalni (ugyeletes dokival, meg szulesznommel beszeltem telefonon), de aztan hosszas kinlodassal sikerult megoldanom (ejjel orankent ki kellett rohangalnom es olyankor gumikesztyus kezzel probaltam segiteni magamon). Raadasul a nagydolog a kicsit is akadalyozta (ezt erdekes modon a szuleszno nem hitte el nekem), amitol meg rosszabb volt az egesz. Forgolodo gyerkoc meg most bezzeg fuggolegesen helyezkedett, hogy meg o is rategyen egy lapattal. Mellesleg pont tegnap volt apanak az igenszepkerekszamu szuletesnapja es akkor ilyen remek programot csinaltam neki, hogy egesz nap vegig asszisztalhatott mellettem Kép Meg jo, hogy csak pocakkal vagyok hajlamos erre a szornyu dologra... asszem, harmadik gyereket csak akkor vallalok, ha megvehetem valami szupermarketben es nem kell kihordani (mert ugye ha elsovel egyszer, masodikkal ketszer, harmadikkal haromszor jarok majd igy)... egyebkent arra figyeltem, hogy miket eszem, de valszem nem ittam eleget es azert volt... ugyhogy TANULSAG: LEGALABB 3 LITERT NYAKALNI NAPONTA!! kene valami automata, amibe beleraknak engem a hatralevo nehany hetre es az csak donti belem a let, mert egy elektromos osztoke valszeg keves hozzam Kép ja, meg kene itthonra egy olyan lezer izemicsoda, amivel az epekoveket szetlovik (az most jo lett volna), meg kene egy kis kezi, hordozhato UH is... nem ertem miert nem fejlodik rendesen az orvostudomany? szal ha bementem volna Hba, lehet, hogy semmit nem tudtak/akartak volna velem csinalni? csak varjak, hogy megoldodjon es kesz? mert asszem erre varhattam volna... es tenyleg, akkor mi lett volna velem? amikor mar elvesztem az eszmeletem, akkor mondjuk megoperalnak vagy ilyesmi? vagy csak varnak tovabb?? en vagyok az egyetlen a vilagon, akinek ennyire komoly problemat tud okozni ez a dolog? vagy szekrekedesbe meg senki nem halt bele es ezert nem veszik komolyan az orvosok? vagy de, de aki ilyen hulye...
moose

Moose, szegénykémKép
hordozható UH már van egy ideje, egy 100-asért lehet nektek is, pl ilyen:
http://www.medicare.hu/html/termekek_logiq_100_pro.htm

és homeós szer Collinsonia canadensis 9CH (avagy D6)még esetleg segíthet, napi 1x5, ez kifejezetten terhesség alatti székrekedésre ajánlják, és minden jellemző tünetét az előbb írtad le.
és ++++++++++, ne keseredj elKép

votiv 8)
votiv

Votiv, ez detokjo, ha megegy pocim lesz biztosan megveszem! Kép a homeos tippet koszonom, kiprobalom. tamarinlax lekvart a hajamra is kenhetnem, az isabgol (vagy psyallium husk vagy plantago ovata vagy hogyishivjak, amit Indi irt multkor) viszont mintha hasznalna (es a hidegrazast meg a verejtekezest elobb kihagytam Kép )
moose

Indi!

Csak nem Borcsboszorka barátosnémról beszélsz?Õ nahy ász szoptatásban.

Votiv!Cipő:nálam már az az elsődleges szempont,hogy beleférjen piskótaláb.Mind két gyerekemnek széles,dundi lába van ezért a Wide cipőket helyezem előnybe.
Arról,hogy legyen-e benne betét vagy haránt emelő vagy micsoda,már megoszlanak a vélemények.
Ilyen is ,olyan is van nekünk.De amit Sománál észrevettem,hogy nm is belül kell betétesnek lennie a cipőnek hanem kívül,jól feljövő oldaltámasztéka legyen.Na ezt most nem biztos,hogy érthetően írtam,de majd megmutatom.
Narancssárga cipőke meg leértékelt Siesta,szerintem ebben az időben még elmegy.Kép

Moose!

Ez nagyon durván hangzik!

Juc

Juc
20170114224602

Ja Indi, enyem gyereknek is szeles a labfeje, ugyhogy nekem most a magyar Asso cipok jonnek be nagyon (eddig egy Richter, egy Superfit meg ket Asso a termesunk). Es igen, az fontos, hogy eleinte jol tartsa a bokajat, de szerintem a harantemelo is fontos lehet, mert egyik hugimnak ludtalpa van es nemistom hanyevesen, de mar gyerkockoraban alakult ki. Es arra is figyelni kell, hogy cipoket ugyanolyan szarul, osszvissza szamozzak, mint a ruhakat!! (nalunk igy alakult: eloszor 19es richter, aztan 19es asso, aztan 21es superfit, most meg 21es asso, jo, mi?)

Juc, megusztad a kuglofot Kép most egyelore csak joghurtokat es gyumolcsleveket merek nyomni, ugyhogy ha majd meglatogatsz, lehet hogy csak tiz deka epret kerek (mert asszem abbol sokat nem szabad szoptatas miatt). Ugyhogy apa most (csekely) karpotlasul egyedul megeheti az osszes csokit meg edesseget, ami itthon van. De akar az orrom elott is eheti, mert tegnap meg amondo voltam, hogy soha tobbe nem eszem egy falatot sem... Kép
moose

Szegény Moose! Szerintem mindenkinek oda kell figyelni, szóval nem csak te vagy így Kép
Nekem az állapotosságom elején a Protexin segített. Mostanság pedig a málnalevéltea iszonyúan meg tud mozgatni. Egy pár napja nem is iszom, mert olyan mozgásokat csinált, hogy visszahökköltem.

Fibi! Elnézést, hogy olyan puding voltam a telefonban Kép Azóta sokkal jobb Kép Kiültem a napra is amitől teljesen rendbe jöttem Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Moose!

Epret nem viszek,mert az tényleg nem jó szoptatós mamiknak.Szőlő esetleg?Az segít a kakszizásban is és nem olyan gáz.

Juc
20170114224602

Moose,
én is megyek ám látogatni!!! én majd viszek aszalt szilvát...összekeverve joghurttal!!!! meg aszalt fügét...Kép

locsolók voltak???

nekem igen...Kép de nálunk ÉN gyűjtöttem be a csokikat!!!!Kép

szörnyűséges ronda köhögésre nincs valami csodaszeretek??? B egész éjjel köhögött, de tényleg, reggelre úgy nézett ki...vörös karikák voltak a szeme alatt...én oxigénhiányra gyanakodatm...Kép
szal, tuti ötlet???
dokit holnap tudom hivni!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

tudja vki esetleg, lesz-e holnap torna?

cipős tanácsokat Jucusnak és Moosenak is köszönöm!Kép még 1 kérdés: látok gyereknekvaló félcipőt is, bakancsszerűséget is, meg tornacipőféleséget is. egyáltalán szabad tornacipőt adni ilyen picire? feltéve, hogy jól tart, ugye...

votiv 8)
votiv

Kókuszka,
mindent megbeszélünk személyesen egy babatalin, jó????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

votiv 8)
votiv

Moose!
te szegény! átérzem a problémád, egyszer nekem is volt egy időszakban (fogyózás miatt) ilyen gondom Kép

Indi!
tudom, hogy nincs időd Kép, de légyszi válaszolj, hogy mivel fejsz, mert tapasztalatom szerint nem mindegy. nekem csak a Medela készülék váltotta ki a tejleadó reflexet. (pont aminek a szoptanítját is kapod)

ancsipancsi

Zsanci! Ugyan nem vagyok még tapasztalt gyerekes, de nálunk a lándzsás utifű a menő.

gödibarbi

Pirus, majd elfelejtettem, persze hogy mehetünk konvojban BogárkáhozKép
először arra gondoltam, akár együtt is, de aztán eszembe jutott, hogy 2 gyerekülés és egy babaülés aligha fér el egy autóban (legalábbis enyimében nemKép)

votiv 8)
votiv

Ancsikám, nem akarom elvenni Indi kenyerét, de van neki avent is meg medela is, csak sajna egyik se működKép nincs mit kifejniKép még!Kép én nagyon bízom benne, hogy Indi beindulKép

Zsanci, vévgignéztem, mit ajánlanak köhögésre azon az oldalon, amit be is linkeltem, és mindegyik benne vana stodalban.. de miért tesznek bele alkoholt vajon? vagy akkor miért nem forgalmazzák a Stodal babyt, amit egész nyugat-európában? de nemrég Jucus ajánlott egy jó szirupot, csak elfelejtettem a nevétKép sztrájkol az agyamKép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Enyém agyam is sztrájkol.Milyen szirupot mondtam én?Jaj,tudom már,olyan málnás ízű volt csak neve nem ugrik be.Rhinathiol talán?
MOndjuk lándzsás útifűben is van alkohol,de pici kortyot lehet gyereknek is,azóta mi is bevetettük a a Stodalt.

Juc
20170114224602

Moose Kép Ez a szorulás rémesen hangzott, lehet, hogy próbáltad, de gyógyvíz hátha segít?

Zsan Kép Köhögés-mentes éjszakát Nektek!

Juc Kép Az eper miért nem ajánlott a szoptatáshoz? És mennyit lehet enni, ha vki imádja?

Kép
Kép
denizsa

Juc! az epres kérdés engem is izgat!!! Kép
Den! sajna én is hallottam, hogy nem ajánlott az eper, de már nem emlékszem miért... csatlakozom a sztrájkálóagyuakhoz Kép

gödibarbi

AncsikaKép Medela nekem nem szív semmitKép Avent elég jól szív, csak hát nagyon kevéske csörgedez... de manócskának ízlikKép

MooseKép Nagyon együttérzek veled kaki-ügyben, nekem kétszer volt terhesség alatt - azelőtt nem is ismertem ezt a dolgot - borzasztó volt. Szedd az Isabgolt, ha segít, nehogy baj legyen tényleg! Én szoktam higítani natúr joghurtot és azt iszogatni, meg savanyúkáposzta leve is esetleg... de gondolom, már tele a hócipőd jótanácsokkal, úgyhogy el is dugulok. Neet-tel kapcsolatban pedig csak tréfálkoztam kicsit Kép

JucKép Hát bizony ő az a bizonyos Borcsaboszi, igen - saját házi szopitanácsadónkKép Szeretem!

indianyo

DEn,Barbi!
Eper mint az apró magvasok általában allergizálhat.nem az apró magja miatt konkrétan,hanem az apró magvakon élösködőktől akiket nem tududnk lemosni róla.Szoptatással átmegy a tejbe és vele a babába és kipöttyösödhet.Persze ez mind csak egy alternatíva de azért jobb elkerülni.Egy éves kor alatt sem ajánlják pont ezért.

Jucus
20170114224602

Indi!
És Borcsa most hol található konkrétan?Mert ugyan is szomszédok voltunk,én elköltöztem aztán most megint vissza és szomszédok vagyunk de még nem futottunk össze pedig hallottam,hogy babája is született.Tavaszi babáknál irogat?Akkor bekukkantok hozzátok és lecsapok ráKép

Jucus
20170114224602

Den!
Az epret magad miatt kérdezted? Szerintem Te már nyugodtan ehetsz, ekkora gyerkőccel, mint Bálint...szerintem nem Kismamán és Babaneten élő anyukák Kép ilyenkor már rég bedugják a gyerek szájába Kép

Indi!
Igen, itt is csudajó idő lett délutánra Kép Délelőtt még kétesélyes volt, de azért elkezdtünk készülődni, és délután már igazi tavasz lett...na meg finom bográcsos Kép...és Doni tepert ezerrel a fűben, Petra meg keresgélte a bokrokban a nyuszitojta dolgokat, és van egy csomó fotó, mert vagy 4 kamera csattogott folyamatosan, úgyhogy nem fogtok megúszni, csak még várom őket mélben Kép

És reggel Apa elvitte magával Donit a két nagyit meglocsolni... a poén az volt az egészben, hogy Doni végigaludta az utat...na meg a locsolást is Kép, mi meg Petrával - utolsó pillanatban - tojást festettünk, de szerencsére Petra csak nézte, és így legalább az ő keze nem lett olyan, mint az enyém...szóval olyan jómunkásemberfélén néznek ki a körmeim/ujjaim, vagy épp mintha földben turkáltam volna...Nincs valakinek tippje, hogy mivel jönne le a tojásfesték??? Kép..vagy várjam meg amíg lekopik? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci: mi köhögésre Drosetux vagy valami hasonló nevűt kaptunk és segített is Fannibébin. Abban nincs alkohol. Jó kis homeós szer. De kaptunk még valamit elixirum thymi compositum nevűt is. Ez is segített, igaz nekem (bár Fanni kapta) nem homeóóóóóóóóós. De jó.

Moose: szorulás nagoyn nem jól hangzik. Remélem többet nem lesz.

Jaj mennem kell, hív apa, főzött vacsit.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Na, akkor néhány fotó Kép:

Ilyen ügyesen kuktáskodott Petra a bogrács mellett:
Kép

Itt pedig egykupacba gyűjtötte a nyuszitojtákat és így gyönyörködött bennük Kép:
Kép

És így mászkáltak a fűben Kép:
Kép

Ez pedig Doni még szombaton anyóséknál, amint épp kipróbálja Petra új bicaját Kép:
Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Deni,
okés, köszönömKép Lehet hogy elférek a 2 ülés közöttKép Ezek szerint nem Te vezetnél, hanem vki vinne minket?Kép Még az is lehet hogy Zsoló el tud majd vinni, de nála sosem lehet elöre tudni, mi jön közbe...

PötyiKép
No problem, ez mán igy szokik lenni az utso hetekben/napokban (?Kép). Pihenj sokat!Kép
Mikor mész NST next time?

Recca,
nem is mondtad, hogy elmentél Te is kampányolni, le kalappalKép Sogornöm is ment, csak ö Szfehérváron, a Geréb Ági miatt. Tudod, ö mind3 gyerköcöt otthon szülte.

Most csak ennyi, mert még vasalnom kell. Férjem holnap megint üzleti vacsira megyKép, tehát késö estig kettesben leszünk Bálinttal...

KépKép
fibi

Bogárka,
gyerekeid éééédesek, mint mindigKép Amikor Petrát látom, én is kedvet kapok egy kislányhozKép

KépKép
fibi

Den érdeklődött emilben a TALI-ról, és a kérdéseiről eszembe jutott, néhány dolog:

- Ne felejtsetek majd el fűre tehető plédet, polifoamot, akármit hozni!!! Kép

- És ugye most megint olyan lelkes lesz mindenki a finomságok terén, mint tavaly az első talin??? Kép Emlékeztek, már hetekkel előtte írkálta mindenki, hogy mit fog sütni Kép...aztán szeptemberben meg már töb volt a chips meg a ropi, mint a házi sütik Kép...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Úgy is van!Nem szép dolog lustálkodni,tessék finomságokat készíteni!Kép
A főkostoló brigád már megkezdte az edzéseket,csak fönők szakdolgozik és kevés ideje van a tagtársaira.Ugye Zanza?

Ha kívánjátokén tudom a tésztasalit,de valami mást is vihetek!

Juc
20170114224602

Juc!
Tésztasali rulez!!! Kép Annak mindig nagy sikere volt!!! Kép Úgyhogy ne is cseréld le!!! Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

köszönöm a köhögős tanácsokat, ez a rinathiol most megfogott...Kép asszem veszek holnap.
én már adtam neki l. útifüvet, meg stodalt is. Lehet, h ettől alkesz lesz??? vagy csak simán lebutul???Kép
Bogárka,
kis és nagy babáid nagyon szépségesek! Petra olyan, mint egy "igazi" játékbaba!!!

én meg kókusz kockát fogok most sütni, mert a muffinom sosem aratott sikert, így csak mi ettük, Kontárék...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ok,akkor nincs gondom a kitalálással!

Juc
20170114224602

jaaaaaaaa, és vki kérlek, süssön sajtos rudat, mert olllllyan finom szokott lenni!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
Ne hülyéskedj! Banános muffin szintén rulez!!! Kép Nekem bejött...Kép Persze a kókuszkocka sem hangzik rosszul Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv, köszi Kép

Indi!
még egy: nekem nem a hosszú mellagyusztálástól (sok perces fejés), hanem a soxori fejéstől nőtt meg a tejem. meg én is oda vissza pakoltam a fejőt rajtuk. na meg az Oxitocin, amit szipákolnom kellett. Moosenak is kellett szívnia oxit.

SZERETI VKI A SÓS SÜTIT IS? én sütnék valami nehezet Kép. hétvégén sajtos és sonkás croissant-t sütöttem. annyira kafa lett!
itt a kép:

Kép

ancsipancsi

FELHÍVÁS!
akinek van megunt, vagy régi, de kinőtt játéka, szerintem hozza el KIÁRUSÍTÁSRA (ha befér a kocsiba), mert lehet, hogy valaki szívesen venne!

ancsipancsi

Neet,
ugye csak rosszul láttam, h az irigyet hosszú í-vel írtad????KépKépKépKépKépKépKép

Képeket megnéztem, Isti megasztár, Panna és Soma is kitűnő szépségnek örvendenek!!!!

Vera,
te totál p.c. vagy!!!!!!és remélem a tejiparra is gondoltál...(húsvét, stb...)KépKépKép

Indi,
én nem vagyok mérvadó, nekem elejétől dőlt a tej...De Igi mohósága ettől még létezett/zik
ez a ronda császár, tényleg nem tesz jót a tejnek (te is, meg Ancsi is...), de az az Ibolya nevű tanácsadó állítólag tényleg rulez...

Votiv,
én nagyon szégyellem, de nekem is Feri meg a Magdus a kedvencem, bár MINDENT megtettem, h utáljam a Magdikát!!!
szóval, azért nekem az első a Feri!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nekem meg nem müxik a sütöm, ugyhogy max mákosguba/diósguba, ilyesmi jöhet szóbaKép Vagy beprobálkozok a tiramisuval, és max nem lesz puha a közepeKép

KépKép
fibi

Bog,
te olyan aranyos vagy!!!Kép
ancsi,
ez a kvászon jól néz ki!!!!!!Kép (leírni nem tom, csak kiejteni, de azt is rosszul)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsiiii,
juuuj, ezt direkt csináltad?Kép most hogy bííírom ki, hogy ne egyek lefekvés elött???Kép

Zsan,
miért tettél meg mindent, hogy utáld Magdikát? A származása miatt? Nekem eleinte nem volt tul szimpi, de be kell látnom, hogy tehetséges, és természetes csaj.

KépKép
fibi

Fibi!

Nincs kifogás,van sütés nélküli süti is!KépTiramisu meg miért nem lesz puha?Én szeretem,hozzad csak!

SÓsat is szeretem!

Juc
20170114224602

Zsan,
kroászaaaan (az a-t orrhangonKép)

KépKép
fibi

Fibi,
származása SOSEM zavar senkinél!
Csak idegesít a tehetsége...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kinőtt játékokat és ruhákat nekem nincs pofám pénzért ajánlgatni itt nektek,majd megyünk kisbörzére,ugye Zsan! és ott jól eladom őket.
Május 13.MOM pl?

Jucus
20170114224602

Juc,
mert a sütöm egy sz@rKép De igazad van, lehet venni már tortalapot, meg babapiskotát, amivel szintén kreálhatok vmitKép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: