A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babagyártásban 2006 a mi évünk volt, 2007 is ilyen sikeres lesz.

Látom,mások is produkálnak ugrálós görbét.
Ez egy kicsit megnyugtat.

Málna!
Szerintem ti jók vagytok ebben a hónapban,és ha arra odafigyeltek,hogy 2-3 naponta együtt legyetek,akkor nem lehet gond a hónap végén.
Én azért aggódom,mert van olyan pé.időpontom,amihez hiányozna a szex.

KépKép
takido

Anyusziszi!
Elküldtem.A férjem e-mail címéről,ne lepődj meg.

KépKép
takido

Egyébként minden befolyásolja a hőt. A 36,7 előtti este ittam egy pohár bort. Ma Tomi felébresztett 3.40-kor és nem tehetem meg, hogy nem megyek oda, akkor megijedne...
Nem lehet tudni, hogy a felugrás nélkül mennyi lenne. Ez a hőmérőzés gyermektelen anyukáknak van kitalálva? Ritkán alszom folyamatosan 4-5 órát.

Sziszi
Vendég

Anyusziszi!

Nekem is ez a bajom.Én sem tudok nyugodtan méricskélni ha Máté elkezd sírni...Teljesen mindegy ha éjjel megyek oda hozzá már nem jó areggeli mérés...Ha meg mérés elött szaladok...

málna2162

Málna,

megnéztem a görbédet és szeretném megkérdezni, hogy mit jelöl az OPK + kétszer?
Egyébként szerintem is jókor voltatok együtt ebben a hónapban... Szorítok.

Sziszi
Vendég

Anyusziszi!

Hát igen,ezek tényleg befolyásolják a dolgot.
Írd ám meg,ha megérkezett az email.

KépKép
takido

Anyusziszi

az az ovulásciós teszt vagy nem ?!azt én jelöltem...

málna2162

Málna,
de oké, csak nem tudtam.

Takido
még semmi...

Sziszi
Vendég

Málna!
És milyet használsz?
Ma megyek unokatesómhoz,aki a PG/53-at használja,azért majd kifaggatom.

KépKép
takido

Takido
evidence 5 db van benne 2400.- körül van

Anyusziszi

Nem úgy mondtamgondoltam!!Csak hirtelen elbizonytalanodtam.

málna2162

Sziasztok, most lépek... :o)))
Vendég

Nálatok is rossz volt a babanet?

KépKép
takido

Helló!!Ithhon vagyok!!De anyu már balhézik,hogy foglalkozzak a skacokkal!!
Ma is volt hányingerem,meg megpróbáltam betartani a böjtöt!!Erre amikor hazaértam elkezdtem kajálni a pulykát!!!!Mindegy!!Este elmondok egy miatyánkot!!!
Ma megfigyeltem,illetve erősen éreztem,hogy nagyon szúrkál a bal mellem!!Ez jelenthet valamit?Ki hallott már ilyenről??Egy ismerősöm felvilágositott arról a bizonyos peteéréses vizsgálatról,és nagy sikerrel jár mindenkinél!!Ha nem jött most össze a baba,akkor ezt fogom alkalmazni!MINDENKÉPP!!!Milyen név a kislánynak,hogy:BONITA????Most megyek,de később jövök!!Jut eszembe!!Takidó!!Tünetek??Végül is,hogy döntöttél,mikor csinálod meg az újabb tesztet??Most,MENJ és nézd meg rajta a második csikot!!Ha ott van 99%,hogy van BABÁD!!!Kép

Kép
bea27

Bea!
A második csíkom változatlanul ott van.
Sajna mell témában nem sok mindent tudok mondani,mert én nem szoktam érezni semmit mensi elött sem.
Melyik peteéréses vizsgálatról mesélt?(hormon,vagy UH)
Második teszt úgy néz ki,holnap biztos elmarad,mert nem értem oda tesztet venni+a férjem is türelemre intett..Talán vasárnap,vagy hétfőn.Addigra veszek egy jó tesztet,ezt a Qupidot tényleg dícsérik.Vagy amit a Málna ajánlott pregnasens(remélem jól írtam.)Addig is kiváncsian várom a reggeli hőimet.
És te mikor fogsz tesztelni?

KépKép
takido

vasárnap

Kép
bea27

Sziasztok!

Nálam sem ment a babanet...

Bea
A peteéréses vizsgálat engem is érdekel.Bár a teszt szerint van,kiváncsi vagyok hogy miről van szó.
A duzzadt fájó mell a terhesség egyik jele lehet.Még akkor is ha mensi elött is ezt érzed.De mégsem teljesen olyan.
Inkább olyan érzés mintha nőne a melled és sokkal keményebnek érzed.Főleg oldalt szúr.Nem esik jól pl.oldalt fekve aludni,ha meg háton alszol és felkelsz akkkor rögtön nagyon fáj,meg ha lehajolsz.

Takido

A hőmérős oldalon azt írták most este,hogy hagyjam az advanced-en és állítsak mindent yes-re.Megtettem nézd mit adott:
Kép
Délelött nem így nézett ki...
Teljesen megegyeznek az adatok azokkal amit a korong mutat...

málna2162

Akkor majd szorítok!!!

KépKép
takido

Málna!
Ez nagyon jó!És együttlét is volt hozzá!Bizakodva várhatod a hó végét!

Bea!
Te milyen tesztet vettél?

KépKép
takido

Málna!
Olyan korongod lehet,mint amilyen Beának is?

KépKép
takido

Nem tudom neki milyen van én a nőgyógyásztól kunyiztam.Minden rajta van még azis hogy mikor kell vasat szedni.

Remélem.Lehet hogy már bebeszélem magamnak és csak sima tavasz fáradtság,de 7 órakor olyan álmosság tört rám...
Mátéval labdáztunk a szobájában ,ültem a földön és szerintem még elis aludtam egy pillanatra Õ szólt rám,hogy :Aja ajszik...

málna2162

Aranyos lehetett.
Mikor Mátéval voltál terhes,akkor is volt ilyen,fáradékony voltál?

Én meg kicsit elkeseredtem,az elöbb kaptam egy választ a hőmérős topikon.nem írom ide le,ha érdekel esetleg,olvasd el.

KépKép
takido

Álmos?Bárhol eltudtam aludni.A fejem még elsem érte a párnát vagy a fenekem a széket én már aludtam.Ez így ment majdnem 3 hónapig.Volt olyan hétvége,hogy 14-16 órát aludtam...

Olvastam...Elég nyersen fogalmazott...Te magadra figyelj ne arra amit mások írnak,főleg ha az negatív!!

málna2162

Akkor ezek most is bíztató tünetek!!!

Próbálok pozitívan hozzá állni,de ma annyi félét hallottam,hogy így nehéz.Kaptam jót,és kevésbé jót egyaránt.

KépKép
takido

Szerintem az lenne a legjobb ha holnap csinálnál egy tesztet.
Akkor te is tisztán látnál...Elhiszem,hogy nehéz,de mindennek megvan az esélye...

málna2162

Holnap sajna nem tudok,legalábbis reggel,mert nincs itthon tesztem.Napközben meg nem akarok,mert azért csak jobb a reggeli.
Marad a vasárnap.Addig kibírom+addig lesz még két hőeredményem is,ami csak mutat v.mit.

KépKép
takido

Ha nem haragszol,én elköszönök,és megyek aludni.Gondolom,már te is álmos vagy.
Holnap reggel jövök a hőm.-el.
Jó éjszakát!

KépKép
takido

Kép
Jó éjszakát ,és fel a fejjel!

málna2162

Helló Csajok!Most keveredtem ide a géphez,mert a Dominic játszott vele!!
Na szóval!A mellem nagyon szúrkál,de inkább csak a jobb!!Nekem a fekvésnél az a kellemtlen,amikor rajta fexem!!KépEgyébként szúrkál ott lennt is elég szépen!!Már nemtudom,hogy ki mondta,hogy neki a Jónás a mensi előtt,vagy utánra tette a term.napot!!Akkor tessék próbálkozni!!KépDe felhivom rá mindenki figyelmét,hogy ez CSAK EGY LEHETÕSÉG a sok mellett!!Nembiztos,hogy azonnal bejön!!Az ismerősöm ma mondta,hogy ez az ultrahang olyan,hogy be kell járnod a peteérésig két naponta,hogy figyelemmel kövessék,hogy mikor van ovulációd!/Term.napod!/Az ajánlott akció előtt szólnak!Egy PÁR egy évig "dolgozot" a babán,aztán valaki ajánlotta nekik ezt a lehetőséget,és elsőre összejött a baba!!Azóta 3 éves a kisfiú!!NA!!Mára én is lépek!!Remélem holnap is jó lesz a hőm!!Jó éjt mindenkinek!Kép

Kép
bea27

Jó reggelt mindenkinek!

Bea!
Ezek,nagyon bíztató tünetek.
Én is úgy határoztam,hogyha most mégse jön össze,akkor kérek egy időpontot a dokimtól,hátha mond,vagy csinál valamit,vagy legalább elküld egy vérvételre.

A ma reggeli hőm.36.9.De ezt a 6 órai óracsörgést nehezen bírom,utána már nem tudok olyan mélyen visszaaludni.A délelöttös hetem miatt sajna ilyenkor kell mérnem.

KépKép
takido

Helló!!A hőm:30.1Kép
Biztos most azért ilyen a hőd,mert korán mérted!!Egyébként mikor szoktad?
Szerintem nem is nagyon muszály mérni!!KépMert nekem minden reggel úgy tűzel fene,hogy csak na!Kép
Szóval kedden mindenképp bejelentkezem a Dokihoz!!Remélem tud fogadni szerdán!!És azt is remélem,hogy addig már nem jön meg!!Ma mé jövök!!!Kép
Szép napot!!Kép

Kép
bea27

A 36.9 nem olyan rossz,39.3-ról kezdtem+ha később mértem,mindig magasabb volt.
Viszont olyan furcsa érzésem van,mintha meg akarna jönni.Hát nem tudom mi lesz,mindenesetre vettem ma egy tesztet,bár lehet,hogy nem lesz rá szükség.

KépKép
takido

Sziasztok,

ismét csak a sógornőmet tudom felhozni példának (most 15 hónapos az unokaöcsém), hogy neki is olyan érzése volt, mintha nagyon meg akarna jönni, meg szúrkált neki a melle és ott lent is, meg azt hitte, hogy felfázott, mert sokat kellett pisilnie.
Lányok, ezek mind nagyon jó kis tünetek. Várom a végkifejletetKép

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Halihó!
Ne haragudjatok, ha nem válaszoltam, nem ment itt a babanet, most is a harmadik üzit írom.
Tehát. NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK.
Élvezzétek ki a jó időtKép
Én kedden jövök megint, addig minden ciklus végi csajszinak szorítok!!
Jók legyetek, sok puszi: AndiKép

Andi
candi

Kedves Anyukák, Apukák, Kismamák, Kispapák !

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu –ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu –ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellemes Ünnepeket Kívánok

Kép

málna2162

Bocsi egy kicsit hivatalos voltam...

Kép

málna2162

Én Is KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!

Hoppá!
Olyan jó,hogy te mindig megnyugtatsz,és legyen igazad.

Málna!
Reméljük minél elöbb igénybe vehetjük a pelenkafutár szolgáltatást.

Candi!
Te is élvezd ki a szabadságot,meg hogy végre süt a nap.Kedden várunk!

KépKép
takido

Takido,

remélem igazam lesz. De ezt hidd el, nem én találtam ki, hanem a sógornőm mondta már párszor.

Mindenkinek Nagyon kellemes ünnepeket kívánok.

Kata

Kép

Kép

hoppá

Elhiszem,és bízom benne,hogy nem amiatt érzem,mert meg akar jönni..

KépKép
takido

Helló!!KépEgy kicsit itt vagyok!!/megint!/
Szóval!Takido!Nembaj egyáltalán a havi érzés!!Kép
Olvastam,hogy a másik topikaon mennyire elkeseritettek Téged tegnap!!Én aztmondom,hogy ne hallgass rájuk csak magadra!!KépMeg az érzéseidre!
Nemtudom,hogy Õk miért ilyen okosok!!Kiokositanak csak!!És elkeseritik az embert!!Közben meg Õk is,vagy hónapok ,vagy évek óta alkalmazzák ezt a fajta módszert!!!ÁÁÁÁÁ!!Ez egy kicsit össze-vissza lett!!De,ha olyan okosak,akkor kérdem ÉN,miért nem terhesek már????????Hagyd Õket!!!Ittvagyunk Mi,akik szeretünk,és Biztatunk Téged,és EGYÜTT is fogunk örülni!!!!KépHidd el!!Nemsokára!KépMég egy pár nap!!!Mert szerintem terhes vagy!!KépÉn úgyfogom fel,ha most nem lennék az akkor mindenképp elmegyek arra az UH-ra,ahol megfigyelik a peteérésemet,és SIKERÜLNI FOG!!!!!KépNekem minden nap olyan érzésem van,hogy megfog jönni!!És?????

Kép
bea27

Bea!
Nagyon jól esik,hogy ezt írod.És való igaz,hogy ti törödtök velem,és tartjátok bennem a lelket,meg pozitívan álltok a dolgokhoz.
Egyébként már én is készítem magam a dokihoz,ha megjön,ill.ha nem jön meg,de negatív a teszt akkor is.Mert akkor meg nem tudom,hogy miért nyúltak ilyen hosszúra a ciklusaim az elmúlt két hónapban.

KépKép
takido

De neked a múlt hónapban is ilyen hosszú volt a ciklusod?Egyébként,hány napra is szokott megjönni?Most hol tartassz?A múlt hónapban hány napra jött meg?Én kedden mindenképp bejelentkezek a nőgyógyhoz!/Ha addig nem jön meg!!/A fogdokit meg áttetetem csütörtökre. Egyébként ma is 37.1-37.2között volt a hőm.A cicijeim meg annyira fájnak,hogy tegnap este,amikor lefeküdtem /rá/,azthittem,hogy sirvafakadokKép!Éjszaka meg arra keltem,hogy nagyon kell pisilnem,és úgy fájt megint a hasam,mintha megakarna jönni,de semmi.................!KépHála a Jó Istennek!Majd még jövök!Kép

Kép
bea27

Hello!

Bea!
Igen,múlt hónapban késett egy hetet(ill.mostmár nem tudom)35 napra jött meg,már kezdtem örülni,és csináltam egy tesztet,persze rá3 napra megjött.Elötte 28-31 nap körül szokott megjönni.Jelenleg a 37.napon tartok és a hőm.6-kor 36.9 visszaaludtam,és 9-kor keltem,kíváncsiságból megmértem 37.2.Amig fent van addig bizakodom.
A cicifájás tényleg pozitív tünet.Mielött mész dokihoz,megcsinálod a tesztet? Nagyon szorítok,hogy pozitív legyen.
Ha marad a hőm.akkor én is magcsinálom kedden,vagy szerdán a tesztet.

KépKép
takido

Hello lányok,

senki sincs itt reggel óta? Mi van Veletek?

Mindenki munkahelyről "látogat" ide?

Kata

Kép

Kép

hoppá

Szia Hoppá!
Én most értem haza..
Mi újság,hogy telnek nálatok az ünnepek?

KépKép
takido

Szia,

az ünnepek? Hát ismét sokat ettünk... Most pihenjük (pihegjük) ki az evés által "okozott" fáradalmainkat.

Elhatároztuk, ez a hónap (ciklusom) az aktivitás jegyében fog eltelni. Eddig mindig csak akkorra időzítettük a szerelmeskedést, amikor "valószínű most teherbe eshetek...". Hát most másképp lesz. Aktívak leszünk.

És nektek? Mi jót csináltok? Van valami tüneted a babásodásra így napközben is, vagy csak reggel?

Kata

Kép

Kép

hoppá

Mi a Bátyám eljegyzését ünnepeltük,nem kevés kajamennyiség elfogyasztásával,ugyhogy mi is pihentetünk egy kicsit.

Az aktív hónap nagyon jól hangzik,reméljük minél elöbb meglesz a gyümölcse.Ez jó kis elhatározás.

A tünetekről annyit,hogy délután megint olyan érzésem volt,mintha meg akarna jönni,de egy fél óra alatt elmúlt.
Meg délelött folyamán éreztem olyat a lépcsőzés után,hogy úgy kellemesen elfáradtam.
Más most úgy nem ugrik be.

Hányadik napnál tartasz most?

KépKép
takido

Most? Már az ötödiknél Kép Még az elején, de inkább már most "rágyúrunk", hátha...

Ezek jó jelek! Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek, mit hoz a jövő hét nektek. Mindkettőtöknél ki fog derülni, van-e bébi Kép Remélem igen!!!

Kép

Kép

hoppá

Helló!
Most nemnagyon tudok jönni,mert az unokaöcséim nagyon lekötnek!!Én nem a munkahelyemről netezek!Kép
Ma voltunk az Állatkertben!!Jó volt,de a végén minket sem kimélt az eső!!!
Ma megnéztem egy könyvemben,hogy mi is a helyzet velem!!Ezeket jegyzeteltem ki!!Ha valaki ezeket veszi magán észre az már TÖK JÓ!!!
Szóval!!-Ha 16 napig fennt marad a hő,az már TUTI terhesség!!KépÉn még,ha jól emléxem akkor még péntekig beleférek!KépA tüneteket is kiirom!!Várjatok!!KépJa,még azt is irja,hogy a hőt,vagy végbélben,vagy szájban kell mérni!
Szóval:Terhességre utaló jelek:-a menstruáció kimaradása
-mellfeszülés
-az általános közérzet megváltozása,pl émelygés,hányás,étvágyzavarok,szokatlan kivánosság,szédülés,gyakori vizelés
-székrekedés
EZEK A TERHESSÉGRE UTALÓ BIZONYTALAN JELEK!!
Most jön a VALÓSZINÜ TERHESSÉG JELEI:-a nemi szervek változásai
-a méh megnagyobbodása
-a mellmirigyek megnagyobbodása
-a bimbóudvar pigmentáltságának fokozódása
-az alaphőmérséklet magas marad
-pozitiv terhességi teszt
a lázmérőzésről még ezt irja!-minden reggel közvetlenül az ébredés után mérje a hőmérsékletét,még mielőtt felállna!
-mindig azonos időben végezze a mérést!Egy órát meghaladó eltérés a mérés szokásos időpontjától hamis következtetésekre vezethet.
-mindig testének ugyanazon a helyén mérje a hőmérsékletét vagy a szájban,vagy a végbélben.KépA hónalji mérés nem pontos.
-a mérést legalább 6 órás alvási periódusnak kell közvetlenül megelőznie.
már este rázza le a hőmérőt!
-ha nem a megszokott helyen ébred,/utazás,stb.../az értékelés bizonytalanná válik!
-alkohol fogyasztásnál is negativ eredményt mutathat.
-nemcsak lázas betegség,hanem egyszerű megfázás is más hőt mutathat!!!
Ennyi csajok!!OKOSODJUNK BELÕLE!!Ha még van valami kérdés,Dr.Bea válaszol!!Kép

Kép
bea27

Persze,nem lehet elég korán elkezdeni.
Van,hogy én is nézegetem a hőgörbét,és szomorkodom,hogy lehet,hogy akkor volt pé.de akkor meg hiányzott a szex,szóval jobb,ha az ember nem kerül ilyen helyzetbe.És nem azon múlik,hogy nem jön össze.

Én is nagyon kíváncsi vagyok,és kicsit megnyugtat,hogy nem egyedül vagyok ilyen helyzetbe.
Egyrészt érdekelne ,hogy mit mutatna a teszt,de másrészt meg tartok tőle,ugyhogy még nem döntöttem el,hogy melyik nap fogom megcsinálni.

KépKép
takido

Bea!
Jó,hogy te is itt vagy,és köszönjük a hasznos információkat.Te már nagyon közel jársz a 16 naphoz.
Nem nyilatkoztál még,hogy mikor csinálod a tesztet,szólj,mert akkor nagyon fogunk szorítani.

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: