A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv, jaj köszi, most már nekem is bejön a linkKép

DOMINO gyönyörűséges!Kép

Juj, szegény pipik...

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Votiv Kép
Köszi az Indi-linket Kép A szines csirkék nem semmik, ezek az amerikaiak... erről is írhatnál egyszer...

Indi Kép
A képek nagyon jók, szépségesek vagytok Dominóval, látszik, hogy nagy a szerelem köztetek Kép

Vera Kép
Ugye csak a sok töltöttkápit akartad legyalogolni? Na de a mászókázás... Te aztán igazán fitt kismama vagy Kép
Gratulát köszi, az ágyban tédelést sajna nem sikerült megörökíteni, de a következőt igen Kép

Pirus Kép
Remélem Zsombi már meggyógyult!!

Bogárka-parkról jut eszembe: Mi is autóval megyünk, és nálunk is van hely 2 főnek (mama+baba), ha vkit érdekel. Környékbeliek előnyben (Dél-Buda, XI.ker., Albertfalva), de szívesen elugrunk bkiért, a babahordozó lenne ideális, mert 1 gyerekülés már van hátul.

Kép
Kép
denizsa

Vera!

Oksi, akkor már csak egy pontos időpontot és helyszínt szeretnék kérni.Kép
Ezek szerint szabadtéri mulatság lesz?

Köszönjük, Zsombi már javulgat, rendesen az idegeimre ment a héten és ráadásul most jön ki rajta a tesó féltékenység isKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Mindenkinek kellemes ünneplést és pihenést kívánunk!

Indi! Tökéletesen gyönyörű kisfiad van! A kettőtökről készült fotók nagyon meghatóak! Olyan klassz, hogy itt van végre, akire olyan sokáig vártál!Kép
Én szoptatással kapcsolatban elhatároztam, hogy egyetlen valakire/valamire hallgatok (nálam ez egy könyv voltKép), és mindenki más le van tojva!!! Én akkor akdtam ki, amikor olyan emberek kezdek tanácsot adni, akikről kiderült, hogy nem is szoptattak! Ne foglalkozz velük, csak magatokra figyelj! A Szent István szoptatási ambulanciáját itt már ajánlotta valaki, én is csak jókat hallottam róla, és lehet, hogy érdemes lenne, kipróbálni egy szoptanít készüléket, így Domino tápszerhez jutna, amíg a cicin van. Szerintem ilyen korán még meg lehet oldani a cumizavart. De ha úgy érzed, hogy nincs energiád, akkor szerintem ne gyötörd magad! Nagyon jó anyukája vagy Dominónak!!! És kitartást az első napokra-hetekre, tényleg nem könnyűek!!!

Votiv! CsibékKép

Vera! MászókázásKép Ma legalább 20 teknőst láttunk a tónál, és néhányuk ki is mászott a partra!!!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

<font color="ff0000">Hahó,
mindenkinek kellemes húsvétot, sok piros tojatot meg locsolókat. Kép</font>
neet
neet

Ja, és köszi mindenkinek a kedves hozzászólásokat medencés kép ügyben. Kép Meleg hájjal kenegettetek, meg kell, hogy mondjam. Most egy ennél sokkal jobb képet tettem be, de ezt már láttátok. (Zsúfolt ágyban baba jól van.)
És dejódejó, h nem volt még ilyen digit képcsinálónk 98ban... +14 kiló baba nélkül... Kép És ha hiszitek ha nem, a babaellenes-gyógyszer miatt fogytam le (Novynette), plusz mert lenyugodtam, és nem b..sztattak, hány kiló vagyok, és elfogadtam úgy ahogy, és szerelmes lettem, és és és.. Kép
neet
neet

Pirus!

Bogárka- kert tali:MÁJUS 5.du. 15-tól kb.
Pontos címet privátban,majd Bogárka elküldi neked térképen is!gyertek,gyertek!Egyébként Campona magasságábanKép

Mi voltunk barátainknál nyuszi nézőben,Pannának nagyon tetszett,Somának is de neki a járgányok jobban amikkel száguldozhatott a kertben.

Votiv!

Color csibék nagyon durvákKép

KISün!

Ezt bírom benned,nem nyavalyogsz hanem mászókázol!
Töltöttkáp pedig mega rulez!Kép

Moose!

Már csak 3 hét?Ne csináld már!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

No előkerültem, szakdoga leadva, Réka betaknyosodott, aptyúk orrporszívót eltörte, mindjárt öregszem egy évet... kell még vmi a boldogsághoz?Kép

Indi, Dominó gyönyörű, aptyúknak mutattam enyhe célzással, hogy ilyen szép gyereket lesz szíves elkövetni.Kép

Moose, nagyon finisben vagy már! Azta!
zanza

megaoff:
remélem már ma kiesik ez a Kontár Tamás
Szabó Eszti cicibedobással győzKép csak ez a bolondgomba-szerkó, jaj! bár, a magassarkú zoknival+susogósmelegítővel sem volt piskóta
éljen Lakatosmárk a nagyszerű sztájliszt, hehe
viszont Pókára dühös vagyok mert nagyon gyengusz volt az egyik legkedvencebb számomban, grrr
sebaj majd párbajban leaprítja Tomikát

votiv 8)
votiv

Indi,
olyan szépséges a Dominó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és képzeld el, Igi is pont ilyen nagyon türelmetlen volt...van...Kép ő sem szeretett levegőt venni....KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv,
millen volt a Rúzsa Sándor unokája???????Kép amikor szerbül énekelt. én nem láttam, mert épp altattam.
Zanza,
nem is olvastam, h megírtad a szakdogádat. mit kell ilyenkor írni??? irigyirigyirigy

Kép

ZsanciKép
zsancikant

oké, láttam a rúzsa magdit. én valami jobbra számítottam, bár ez is nagyon szép volt. de én a kalasnyikov bugira vártam!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

most látom, h az uncsitesóm ismeri a rúzsa magdit!!!KépKépKép
egy lépésre vagyok tőle a wiwen!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szegény Feri!Kép

Juc
20170114224602

Zsan, nekünk "csak" összeollózni 45 oldalnyi szöveget a témával kapcsolatban, aztán még megspékelhettük képekkel, ábrákkal stb., hozzá min. 100 lábjegyzet. Nálunk ennyi volt a feladat.
Ne légy írigy! Még nem osztályozták le.KépKép
zanza

Zanza,
ha már kettes, akkor nyert ügyed van!!!Kép

és én is:
szegény Feri!!!Kép
de mégsem!!! éljeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

szavaztam egyet Ferire!Kép nagyon drukkolok neki, olyan szeretetreméltó emberKép nem hagyhattam, hogy kiessenKép
de a Beavis és Butthead duó jó gáz volt, hogy miért nem találtak olyan számot, ami 2 ffire is illik?
pipa vagyok a 2 hét szünetért
bár jövő szombaton úgyis Eros fog nekem énekelniKép

Zanza, ügyes vagy, és biztos jó jegyet kapsz majdKép

Pirus, szoktatok mostanság sétálni? ma is kinn voltunk felétek a jáccón 2 és fél4 között, reméltem, hátha összefutunkKép

votiv 8)
votiv

És az Eszter ma úgy nézett ki monit Boy George,nem?Kép
20170114224602

Sziasztok!

Éljen-éljen! Kontor Tamás távozott! Már ideje voltKép

Jucus, rendben, várom Bogárka méljét a címről. A kb. helyszín nekünk is nagyon jó lesz.Kép

Votiv, tegnap egész nap kertészkedtünk. Máskor gyere le egészen az utca végéig, jobb oldalon az utolsó ház.Kép Van Zsombinak saját kis játszótere. Csöngess be nyugodtan, kiülünk a teraszra egyet kv-zni, oksi? A skacok addig elvannak a kertben.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Jó reggelt!

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKETET KÍVÁNUNK!!!
Kép

petergabi

Votiv! Köszi Indi képeit Kép

Dominó és te is édes vagy a képeken Kép

Vera! Érdekes hogy írtad, hogy a hajrám, mert pont tegnap este olyan gyakorlatokat végzett a méhem, hogy ihaj. Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
megéreztem Kép mikorra vagy kiírva? Kép

Zuzmo,
tegnap erősen gondolkodtunk, hogy lemenjünk a tóhoz is teknősnézőbe, de inkább játszótér volt. Ma viszont megnézem őket Kép

Den,
először másztam, aztán töltöttkáposztáztam Kép ez még rímel is Kép

Moose,
te jársz már nst-re, ugye? Kép

v
kisün

Boszorkány Vera!Kép Május 2 Kép S én úgy is érzem,hogy jól van belőve az időpont. Szerintem valamikor akkortájt lesz a nagy találkozás! Persze tudom akármi lehet, csak egy megérzés...

gödibarbi

Moose! Elkezdted a gátmasszázst? Tegnap jól felvilágosított a szülésznőm Kép

gödibarbi

Jucus!
eddig kétszer láttam a Megát, de Eszter mindkétszer úgy nézett ki monit Boy George. Kép viszont a hangja fantasztikus. meg annak a nőnek is, aki múltkor majdnem kiesett. nem is értem, szerintem ő az egyik No1.

ancsipancsi

Majdnem negy het, mert majus 12 (de mar a mindenhogykenyelmetlennel meg az aligvonszolommagamnal tartok Kép ). Masszazst meg nem kezdtem el, de talan holnap vegre talalkozom a szulesznommel es skkor jol megbeszeljuk. Nst-t csak csutortokon megyek eloszor.

Kisun, maszokazast azonnali hatallyal megtiltom!! Es ne is tord a fejed hasonlokon, vilagos?
moose

Sziasztok,

Mindenkinek szépséges húsvéti napokat kívánunk. Johi és bandája

Kép
Kép
johanna1975

VeraKép azért a mászókázástól nekem is elakadt ám a szavam Kép Ez a Marci hegymászónak készül? Kép

Sajnos a plasztikai műtét nálunk is esedékes lesz Kép olyan hatalmas félig üres zacskó maradt rajtam a pocakon a babóca után, ami nem múlik el másképp, csak "ecetes ollóval" KépKépKép

És NeetKép Ez már állampolgári izgatás és hangulatkeltés, amit te itt a fürdőruhás képeddel elkövettél KépKépKép Ha nem irigyelnélek baromira, akkor fel is lennék háborodva Kép

ez úton szeretném Blaye segítségét bmegköszönni, hogy életem legnagyobb gyönyörűségéhjez hozzásegített az által, hogy bemutatta nekem DOKTOR VALENT SÁNDORT - áldassék az ő neve és foglaltassék aranyba FOLTÁNYI DOKTORRAL együtt!!! És a harmadik csodakedves doktorbácsit is nagyon szeretem: DOKTOR VÁRBÍRÓ SZABOLCS valamint a negyediket, akit csak láttam messziről: DOKTOR JUSCSÁK - aki Tökölön börtönorvos és a II. nőin szerződéses szülész és hihetelen törődéssel gondozta a kismamáit!!! Szóval ha valaki valaha ide téved ebbe a kórházba, őket keresse, és boldogságos szülése lesz!

Dominóval sikerült tegnap a Megasztárra befejezni a fürcsit, úgyhogy már ágyból néztük és nagyon tetszett (nekem, ő aludt a pocakon végig) és örültem a végeredménynek... és angyon-nagyon sajnálom, hogy a múlt hetit nem láttam, esetleg valakinek megvan a felvétele???

Köszönjük szépen a képdicséreteket, egyrész Votiv érdeme, másrészt a természeté, aki ilyen klassz pasit adott nekem Kép a szerelem - részemről - valóban óriási Kép

A nyusziajádnékokról én is lebeszélnék mindenkit! Aki azzal áltatja magát, hogy utána elviheti a kisnyuszikat az állatkertbe és ott majd jól gondoskodnak róluk, annak szeretném mondani, hogy csúnya végük leszKép nem is írom ide a részleteket).

Gátmasszázs nekem nem jött össze, kétemberes.. legalábbis az én karom nem volt elég hosszú KépKépKép viszont a Weleda olaj nagyon fincsi, most azon agyalok, hová is kenhetném Kép

csodaszép családi közös vasárnapo és meghitt együttlétet kívánok! (én hitem szerint a feltámadást - halál-újjászületés, végből új kezdet - élem meg, így ez inkább egy belső átélés, mint eny családi hepaj, de az is jó lehetKép )

indianyo

Moose,
mondtam, hogy csukd be a szemed Kép egyébként is csak a mászókához tartozó kötél-palló volt, azon rohangáltam fel-alá Kép
Már csak négy hét... megy az idő rendesen! Tényleg, majd meglátogathatlak? Kép

Indi,
baba búgócsigának készül, annyit mozog néha a pocakban Kép

Barbi,
én is inkább a hosszú hajrára gondoltam, bár tényleg akármi lehet Kép csak valami miatt eszembe jutott, hogy te vagy a soron következő, és lassan kezdődhet a visszaszámlálás Kép

v
kisün

megjöttünk anyuméktól, telerakták a kertet fészkekkel Istinek, és végülis élvezte a dolgot, bár még nem igazán értette, de kereste a színes tojásokatKép aztán mikor megtalálta, jól megtaposta őket!Kép viszont az "eszkavátoros" homokozókészletnek nagyon örültKépKép

Pirus, úgy lesz!Kép

teszek fel képet Isti "nyuszijáról", aztán eldőlök én is, mint a fiúkKép
Kép
Kép
Kép

votiv 8)
votiv

Indi, lehet, hogy tegnap nem voltam befogadóképes állapotbanKép, de nekem most nem tetszett Pókica, se a Rome wasn't built in a day-ben, de a Szomorú vasárnappal kifejezetten kiborított. pedig én értékelni szoktam az ilyen katarzisirányú, elszállt dolgokat, évekig impróztam egy zongoristával és egy szaxissal, amire senki soha nem mondta, hogy ez jó zeneKép sőt, még nagyon is emlékszem a zavart tekintetekreKépKép
nem is tudom megmagyarázni, hogy mi nem volt jó, de valami nem stimmelt, nem volt igazi. és komolyan előre vártam, hogy a zsűri földreborul előtte, mert ilyen "bátor"...
egyébként továbbra is 2 csücske van a szívemnek, Magdi és FeriKép mind2-re ráférne a nyereményKép mert innen már szinte mindegy a sorrend, mindegyiknek lesz lemeze és el is tudják majd adniKép
megaoff végeKép

votiv 8)
votiv

Isti olyan nagy fiú,mindig rácsodálkázomKép

Én is,én is teszek fel képet:

Kép
Kép
20170114224602

bocs de még mindig:
Kép
Kép
20170114224602

1.: Istire rá se lehet ismerni, akkkora lett!
2.: Panna (és Soma) köntöse zabálnivaló!!!

Megastar: Szerintem jó volt a szomorú vasárnap... bár a csaj nem szimpi.

Zanza: dejóneked!!!!!!! Ügyes vagy és én meg irígy!! Én most gondolkodom a címen... (szakdoga). De van még előtte egy 2000 szavas izémicsoda, azt gyorsan megírom, azt belecsapok én is a lecsóba. Kép

Indi,
bocsi, nem akartalak felizgatni. Kép Jut eszembe: apus mikor látja a kicsi Dominót?

Gbarbi, aztán Moose,
most aztán minden szem rajtatok! Kép

Van még terhesünk? Soosoo hány hetes? Aki nem ír, mér nem ír? Ada, Eszti és a többi eltévedt bárányka?
neet
neet

Édes az összes kép Kép

gödibarbi

Bogárka!

Pirusnak légyszíves küld el a térképet ami alapján eltalál hozzátok a talira.
Egyébként én is elfelejtettem az utcátok nevét,de azért oda találokKép

Jucus
20170114224602

Jaj de aranyosak a húsvéti gyerekek!!!

VotivKép Én elfajzott lehetek, mert odavagyok PókicáértKép A Morcheeba dal nekem se tetszett túlságosan, de a Szomorú vasárnap nagyon (jó leszek zsűritagnak?Kép) Meg a mostanra maradt többiekért is, bár Eszter néha gyengusabb - szerintem a szerelem teszi, ha igazak a pletyók Kép De hát az a jó, hgoy mindenki mást, máshogyanKép Azért a Kontor T. kiesésével én is elégedett voltamKép

NeetKép Felháborító, hogy milyen jó nő vagy, tudod? Kép
Apa sajnos még egy darabig nem látja a kicsi fiát, tegnap telefonon próbálta rábeszélni anya cicijére (Õ már csak tudja Kép) És nagyon boldog, hogy rá hasonlít a csemete teljesen. Imádkozunk.

A szentistvános szopiambulanciás tanácsokat köszönöm, sajnos nekünk nincs autónk, úgyhogy próbálok egy szopitanácsadót házhoz hívni, hátha 2 hét nem egy eleve lefutott meccs... Nem állítom, hogy nem vagyok kiborulva, de igyekszem azért fejni legalább - amedig lehet - és reménykedni, hogy valaki okos majd jól megmutatja nekem, hogyan lehetne rátrükközni Dominót a cicire.

ZsanciKép Írod, hgoy tiéd Igi is ilyen mohó volt, de neked megy a szopi, az elején is ment?

Ancsinál emlékszem a történetre a fejéssel és a nem elfogadással... (sajnos nekem a tejcsi sem indul be rendesen, csak alig egy pici, pedig eszem a homkeobogyókat rendesen Kép)

Ma Jézus Krisztus Szupersztár lesz valamelyik adón későn - az eredeti.

Nálunk is járt a nyuszi - kapott a fiam az anyámtól két nagyon csúnya szőrös giccses nyuszit(én soha nem kaptam semmilyen ajándékot), fogalmam sincs, hogy dugom el szem elől őket Kép

indianyo

Neet, nektek kell kitalálni a címet? Én a naiv, azt hittem mhol úgy van, mint nálunk, hogy kap kb. 14 tanár nevet, akik közzé teszik az általuk kitalált címet, mi meg választunk egy címet és jól átírjuk.Kép

Gyermekek szebbnél szebbek.Kép
zanza

KépKép
20170114224602

Sziasztok,
elolvastalak Benneteket, de már nem tudok tul sok értelmeset hsz-niKép Ma egész nap szüleimmel kertészkedtünk, tegnap meg uj lakocélt találtunk: Diósdliget, Szegfü utca, gyönyörü részKép

Indi,
én is nagyon javaslom a szoptatási ambulanciát (Sarlai Kata), nekem is ö segitett, amikor heteken keresztül nagyon fájt a szoptatás. Bálint 5 hetes korában jutottunk el oda.

Den,
akkor mi nem mehetünk Veletek, mert már B nem fér be a hordozoba?KépKép

Zanza,
gratula a szakdogáhozKép

Votiv,
Isti őrült vagányKép B ugyanilyen homokozoszettet kapott a nyuszitolKép

Juc,
Panniko egyszerüen ennivaloan aranyos a köntösbenKép

Barbi,
HAJRÁ Angéla!Kép

No, ennyire futotta, a többit elfelejtettemKép JoccakátKép

KépKép
fibi

Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors bekukk, mert péntek este óta (mikoris igazi buliban voltunk Apával kettesben!!! Kép) nagy a nyüzsi mifelénk, és még holnap is idénynyitó bográcsozás (ha az idő kegyes lesz hozzánk), szóval csak azért jöttem, mert a rohamléptekben történő, és sajnos elég felszínes visszaolvasás közben láttam, hogy többen is kértek címet, útvonalat, térképet stb.
Szóval csak arra szeretnék kérni mindenkit, akinek ilyesmire lenne szüksége, hogy dobjon egy mélt a profilomban lévő címre!!! És akkor rögtön küldöm is a válaszban...Így könnyebben átlátom a dolgot, mintha itt a fórumon kéritek...
Köszi!!! Kép

A fotókon az összes gyermek gyönyörűséges!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok Lányok

Juc

http://dinopark.kristall.hu/ tök jó lehet talán jövöre már nekünk is fussa a keretbölKép
Gyerekek édesek

Votív
Isti nagyon helyes, húsvétra mi is kisvödrös készletet kaptunk.

Indi+Domino

Üdv itthon, sok puszi és jó egészséget

Kókuszdió
kókuszdió

Kókuszka!

Nagyon köszönöm,tanulmányozom.SOma biztos nagyon boldog lenne.....

Juc
20170114224602

És ha Greenolive jár még errefelé: nagyon boldogságos első szülinapot Áronjának!!! Kép

Jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Áronnak Boldogságos szülinapot

Denizsa
Játszót megkérdezem holnap mobilon
Hányan akartok menni?

Zuzmó
Voltam zenekarban (Bridge ma Black Birds, Joj Box Trió) is meg színháznál is játsztam operettet meg önállóan is éneklek lemezeken (D Sound).Meg voltam a minap a híradóban (RTL) amint csoki tojást választok husvétra BeninekKép

Zsan-Britney
Várlak szeretettel.

Kókusz
kókuszdió

Sziasztok csajok!

Na tegnap mi is átestünk a rokonokon, ma nyugisabb napnak nézünk elébe.

Votiv Kép Juc Kép Gyermekeitek gyönyörűűűsgesek!!! Isti a komoly nagyfiú komoly homokozókészlettel Kép Soma és Panni meg nagyon édesek a fürcsiköpenyekben Kép

Bog Kép Buli kettesben apával! Mi is az? Én már nem emlékszem... de azért lenni nagyon irigy-mirigy Kép

Fibi Kép Persze hogy jöhettek, végülis amilyen vékony vagy, még 2 gyerekülés között is elférsz, mit gondolsz? Ezek szerint eredményes volt a diósdi autókázás Kép

Kókusz Kép Köszi a segítséget! De én is szívesen beugrom oda megkérdezni, mert valszeg járok arra holnap.
Hogy hányan mennénk? Ez jó kérdés, eddig jelezte hogy jönni tudna: Fibi, Zuzmó, Mása, sztem Johiék is jönnek, remélem Bogárkáék is (ha nem hétfőn lesz) és Ti is és még sokan mások! Halljátok csajok? Tessék nyilatkozni, hány főre foglaljunk!! Remélem jön mindenki, aki múltkor volt, és aki el akart jönni de vmi közbe jött, és még többen Kép

Na megyek, mert a gyerkőc épp a konyhafiókot rámolja ki...

Kép
Kép
denizsa

Indi, ne add fel!Kép az első 6-8 hétig nincs semmi veszve. de azért jobb lenne minél hamarabb szaksegítséget szerezni. és tudom, hogy Pókicafan vagy, azért kérdeztem, neked hogy teccettKép
és szerintem is most (a 4-ből) Eszti a leggyengébb, vagyis inkább hullámzó, és soxor zavar, hogy alig artikulálKép de ha most ő esik majd ki, utána nagyon fogok izgulni mind3értKép

Kókuszka, ez a dinópark zseniális! nekem marhára tetszik, főleg a dzsungelhotel, meg a szomszéd élményfürdőKép csak még nem tudom, isti fogja-e szeretni a dínókat annyira, mint Soma!Kép

Juc, tegnap olvastam, hogy Liptay Claudiának Panna lánya lesz, és eszembe jutottál!Kép

és Panna narancssárgás cipije nagyon teccik, az már tavaszi cipő? egyáltalán milyen egy (jó)tavaszi cipő?Kép most lesz aktuális nálunk egy cipővásárlás, épp ma láttam, hogy Isti ki is nőtte már a télijét, nem is lehet tovább húzni a dolgot, és semmi tapasznyalatomKép

votiv 8)
votiv

MINDHÁROM "BABA" GYÖNYÖRSÉGES!!!!!!

rohanok Kép

ancsipancsi

Halihó!
Múltkori játszós taliról nincsenek képek?

Az én kis nyulacskám már megint egyedül alszik(mintegy 40 perce!), és már tudtam nyugodtan pancsizni istőle, juhééjjj!dagad büszke anyai szívem Kép milyen apróságok tudnak boldoggá tenniKép

Kókuszka! Nagyon felizgattál a zenei pályafutásoddal, hol lehet belehallgatni a művészeti tevékenységedbe (online esetleg?) Én csak kórusban és klasszikusat nyomtam eddig, de nagyon tisztelem és becsülöm mindazokat, akik zenét tudnak előállítani torkuk-kezük-szívük-lelkük által - legyen az bármilyen műfaj.

A cipővásárlás engem is érdekel - mármint a szempontok, nem maga a vásárlás, az kicsit korai lenne még Kép

VotivKép Én is így vagyok ezzel, majd nem tudom, kinek küldjek sms-t Kép Midjárt beleolvasok a mai szössszeneteidbeKépKépKép

És köszi az összes bátorítást szopiügyben, sajnos húsvét miatt egyk tanácsadó se veszi fel a telcsit, de holnap azonnal bejelentkezem valakihez - az Istvánt is megpróbálom, aztán majd bekönyörgöm valaki autójába magam legfeljebb.

BogárkaKép A mai nap éppen megfelelő arra...Kép itt legalábbis gyönyörű tavaszi idő van, remélem, felétek is, és akkor jó sok finomat tudtok bográcsolniKép

JucKép Nézegetem Pannikódat és emlékszem, milyen dréága kiscsillag volt, amikor bejöttetek a kórházba hozzám, és Istit mindenáron képen akarta csókolniKép

Ja, igen, azt nem is tudom, hgoy tudjátok-e, hogy Recca - és a fél Waldorf - ott volt a II. szülészet előtt a háborítatlan szülésért kampányolni aznap délelőtt, amikor szültünk. Annyira jó volt, lementem Reccának köszönni, és állandóan jött valaki ismerős oda hozzám - a végén még az Amerika Hangjától is interjút csinélt velem egy lány, pedig el makartam bújni, mert hülyén éreztem magam - hiszen maximálisan egyetértek azzal, hogy ki-ki háborítatlanul ott és úgy szülhessen, ahogyan ő szeretné - ugyanakkor pedig éppen az adott kórházban várom a császármetszésemet... Így aztán köztes állapotban a lépcsőn üldögélve szurkoltamKép És a drága Benke egy nagy elbűvölő mosoly!!! Hajáról már nem is zengek ódákat, úgyis tudjátokKép

Csodaszép húsvéthétfőt mindenkinekKép

indianyo

SZiasztok,

Isti, Panna, Soma és minden baba gyönyörűűűűséges.

Indi: gátolajat mi azóta is hasznosítjuk....:-) részletezzem:-) sokat segített nekem.

Den: tali mikor lenen? nem figyeltem és most meg már nem találom. Ez a hetem egy kicsit húúúzos, de hátha belefér.

Élvezzétek még a szabadnapot, mert holnaptól apák elmennek dolgozni, brühühűűűűűűűűűű.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: