A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Dora,
kösziKép én hivtam már az informáciot, de azt mondták, hogy az okmányirodának nincs közvetlen tel.száma, ott csak személyesen adnak infotKép Azért megprobálom ezt isKép

KépKép
fibi

sziasztok,
Juc, Bogárka,
sajnos nem mentem ki decathlon, mert reggel felhivtuk őket, és nem kaptak bicajt. Ez a nyúl....B nagyon fog rá haragudni!!!!KépKép
és én nagyon sokféle, és nem csak virágos fürdőrucit láttam a calzedonia outletben, mindegy darabja 3600 Ft. Jó, egy-két évvel ezelőtti darabok, de sztem fel sem tűnik senkinek.
Ja, és én nagyon szép f.rucikat láttam most a c&a-ban is, barna bugyi, és csikos felső. Nekem mega rule-tak.
Bog,
okés, akkor ne, bár ugye tudod, h nem politikai hovatartozás végett itélem meg az embereket!!!KépKép
és képzeld el, ma reggel meg annyira nagyon politikait mondott B, h csak na, egyik esélyes miniszerelnök nevét nyögte be, h őrá szavazna...és ő nem az, akire mi szavaznánk...KépKépKép nálunk B már most kezdi lázadást...mi lesz itt 13 év múlva???
Egyébként vált. kedvéért megint beteg, voltunk doki néninél, asszem jól fog velünk járni, ha egyszer átkérjük a papirokat, mert hetente járunk...amilyen okos vagyok, elfelejtettem megkérdezni, h átvesz e minket...de sebaj, jövő héten megyünk...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi, ezt talaltam nekedKép
Lurdy ház IX. Könyves Kálmán krt. 12-14. Személyi okmányok (útlevél, személyi igazolvány, vezetői engedély) H-P: 10-20 Szo-V: 10-16

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsan:
mostmár ne csigázz tovább!!!!
B.apósod oldalán áll v. nem?Kép

petergabi

csak, h érezzétek, micsoda gondok vannak a világban:
KépKépKép

Vajon sikerül-e életben tartani a szerelmüket?

Külön tölti az ünnepet Gabi és Tamás. Gondolkodási időt adtak egymásnak. Fáradtság? Féltékenység? Csak nem ment tönkre ez a szép szerelem?

Régen hallottunk róluk, s úgy tűnt, boldogan élnek. Sikeresek, szeretik egymást - mi kellhet még a boldogsághoz? Ám a hír, hogy külön töltik a húsvéti ünnepeket, némi aggodalomra ad okot. Hiszen nem lehet azt mondani, hogy túl sokat lettek volna együtt... Tomi hét közben egy angol nyelvű iskolába jár, esténként pedig a fellépések miatt van kevés idejük egymásra. Persze lehet, hogy éppen emiatt támadt feszültség közöttük. Mindketten vágynak már olyan pillanatokra, amit nem kötelezően kell megosztani a másikkal. Ezért úgy döntöttek, külön, távol a másiktól, újra átgondolják, mit is jelentenek egymásnak. Gabi Tapolcán, Tomi Csepelen, családi körben ünnepli a húsvétot. Vajon sikerül-e életben tartani szerelmüket, vagy az ő történetük is a szomorú példák sorát gyarapítja? Számukra most ez a tét.
/best/

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Outletben mikor voltál?Juj,most nagyon felcsigázodtam!Egy-két éves modell,na mond már!Én sem egy mai csirke vagyok!Kép
20170114224602

Dora,
nagyon kedves vaaagy, köszönöm! KépKépKép

KépKép
fibi

Juc,
utoljára március elején voltam ott, de ahányszor voltam (tél/nyár) mindig volt egy rakás fürdőruha, hátul az üzletben, csomó méretben. és mindig 3600 Ft volt, pedig azt hittem, télen ócsóbb...Kép
egyébként most én is felcsigáztam magam...Kép
és ez a GL outletben van, ami a corával szemben van.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és minő mocsokság, a dunakeszi és csömöri decathlonban van bicaj, csak itt a börsiben nincs!!! De oda kijutni több óra innen, és hát ezt egy beteg, és egy sirós gyerekkel nem tenném meg. ÉS azon is gondolkozom, h hogy magyaráznám meg B-nek, ezt a bicajt, amit a nyúl hozna...
még szerencse, h vettem egy-két patkányt, kigyót pár hónapja, azt most megkapja, és a bicajt meg majd a jövő héten...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Drága Szíveim!
Kicsi zsarnokom éppen befejezte a mai ötödik evésmennyiséget, most Votiv-családtól kapott szitakötőjével dumál Kép Így végre tudok egy picurkát írni - bár csak félkezesen,közben fejem az egyelőre még csak gyéren kinyerhető előtejet.

Nagyon-nagyon-nagyon hálás vagyok nektek az összes szeretetért, drukkért, törődésért, mindenféle pátosz és túlzás nélkül mondom, hogy nélkületek nem ment volna ez így... egyszóval KÖSZÖNÖM!!!!!!!

Szeretnék néhány dolgot tisztázni, aztán később már nem foglalkozni az üggyel: Kocsis Éva engem nem vállalt el szülni, hozzá a Bártfaiba jártam terhesgondozásra - tehát magánrendelőben nem voltam, először azért, mert nem volt rá pénzünk, később pedig már nem is láttam értelmét. Pont azért nem vállalt el, mert sok kismama jelentkezett be nála előre. Ez korrekt volt tőle, én nem is hibáztatom. A terhesgondozást én is másképp képzeltem, valóban nem volt nagyon "gondos".. de az én hibám is, nem vertem az asztalt eléggé, ő pedig nem tűnik olyan típusnak, aki mindent elmagyarázna aprólékosan, ha a páciens nem kérdez. Egyszerűen nem jöttünk össze, úgy tűnik, ahogyan a kórhézzal sem, valószínűleg nem voltam szimpatikus és hát valóban problémás eset voltam a hirtelen óriási súlygyarapodással, cukorgyanúval és ingadozó vérnyomással meg a 38 évesen első szüléssel. Szóval szerintem egyszerűen nem akarták a felelősségét vállalni egy esetleges komplikációnak. Többet én erről nem is akarok gondolni már. Sajnálom, hogy én már soha nem meghetek ebbe a kórházba, nagyon bíztam benne és szerettem még a gondolatát is - ahogyan maximálisan bíztam az ottani orvosokban és szülésznőkben is, de hát mindennek van valami oka.

Neet hozzászólása nagyon mélyen bennem amradt, mert teljesen igaznak éreztem: nem szabad erőltetni ezt a kórhéz dolgot, ha egy doktor nem tud elvállalni, hanem tovább kell keresni. Igen, én itt követtem el a hibát, de már megtanultam: nekem is kell egy "saját" orvos, akivel aprólékosan meg lehet mindent beszélni és aki az én szükségleteimet is figyelembe veszi, valamint figyelmes - és igenis kedves ember. a következő szülésemet ilyen orvosnál szeretném... és találtam is hozzá mindjárt 3 embert, akiknek örökké hálás leszek. Csak időben és határozottan kell lépni.

A II. Klinika valóban eléggé botrányos körülmények között működik, de néhány kivételtől eltekintve (mint például a bizonyos Romano doktor 2) nagyszerű és segítőkész emberekkel találkoztam, persze a kivételek mindig emlékezetesek maradnak Kép

A szülőszoba-részleg tényleg gyönyörű, korszerű, otthonos és az ott tevékenykedőknek is örök hálám azért, hogy gyönyörűvé tették a végül a baba érdekében mégis szükségesé vált császárt (tehát nem az én anatómiai alkalmatlanságom volt az indok Kép, bár nem haragszom Barna doktorra, azért ez nem jött be neki), hanem a baba rendetlenkedő szívnhangja(bár tökéletesen fejlett volt, nem akart előbújni és a doktorbácsi féltette) és a streptococcus fertőzés, amit itt másként kezelnek, mint a Szent Imrében.

A csecsemősökről pedig csak magas hőfokon tudok beszélni (persze kivételek itt is...) Minden nap többször is benéztek, hgoy segítséget nyújtsanak, mindent megmutattak a fürdetésen kívül és éjjel is be lehetett menni hozzájuk a szoptatási gondokkal (nekem voltak-vannak sajnos)

Az persze hozzátartozik az ügyhöz, hogy mivel viszonylag sok egyszerű ember tartozik a páciensek közé, valamint ez egy egyetemi kórház, a betegeket alapból hülyének gondolják, és bizony nemigen kérik ki a véleményüket az őket érintő dolgokban... ez velem kétszer is megesett, először sírva fakadtam az ijedtségtől, mert össze-vissza küldözgettek a baba szívhangja miatt, majd visszazavartak a kórterembe, másodszor azonban, amikor szó nélkül elvitték a gyerekekmet "infúzióra kötni", akkor bementem és balhét csaptam - az után minden tökéletesen klappolt és többet nem fordult elő.

Szóval midnenhol vannak fekete és fehér oldalak, de az összhatás azért nem szürke sem itt, sem ott, hanem nagyon is árnyalt.

A szülésemről nem tudok még részletesen írni, mert az élmény túl erős... meg idő is kevés rá, de gyönyörű volt és boldogságos: császáretszés volt ugyan, de mégis igazi szülés volt, pedig nem is kellett "nyomnom" Kép

Domicsek pedig hihetetlen, elképzelhetetlen gyönyörűség, sok gyerkőccel volt már dolgom, de az anyaságnak ilyen intim érzelmi és érzéki boldogságát el sem tudtam gondolni korábban.

Valaki kérdezte, miért Dominó: nos azon kívül, hogy a Dominik becézése, kézenfekvő volt: ahgoy egy dominó két részből áll, és midnegyik részhez egy másik dominó egyik fele paszol, a mi esetünkben is erről van szó: ez a Dominó egyedülálló, bár vannak olyan részei, amelyek közösek apával és anyával, de így a két rész csak benne található együtt meg... Kép

No, most jól elárasztottalak benneteket, megye vissza olvasni, aztán majd még írok sokat Kép Már április másodikánál tartok az olvasásban Kép

Nagyon boldogságos és békességes húsvétot kívánok mindenkinek, hite és szokásai szerint megünnepelve.

És még egyszer köszönök mindent, bár nem tudom szavakkal kifejezni eléggé...

Itt egy képecske Dominóról, ahogyan az új haverjával kitárgyalja a gonosz és szívtelen mamit, aki hagyja őt egyedül panaszkodni az ágyikóban Kép azért sötétek, mert Dominó utálja a zajokat és fényeket, így nem volt szívem belevakuzni a szemébe.

Kép
Kép

indianyo

kissé idegroncs lettem
AZ EMBEREK EGY RÉSZE PARASZT!
a 12-esen utaztam. persze tömegnyomor, és persze egy sportos fickó ül a mozgássérült ülésen és olvas. mikor a buszra fel akarok szállni, elém furakodnak, és rohannak a mozg.sér. ülésre leülni. na bumm, megállok az út közepén, nyom mindenki minden irányból. :/ ekkor egy fickó felszólítja a fiatal hapsit, hogy át kéne adnia a helyet, az nem neki van fenntartva, erre a szemét csak bámul a pofámba, és tovább olvas. semmit sem reagált. egy asszony meg, aki a másik ülésen ült, előadást tartott, hogy melege van a gyerekemnek. közben köhögött, orrot fújt.
egy üzletből meg alig tudtam kikecmeregni a tömegtől, levittem a lépcsőn a kocsit, erre SENKI nem csukta be az ajtót a boltban, nekem kellett visszamennem, pedig a marha nagy tömeg ott állt mellette.
ja és odafelé valaki szellentett egy nagyot a buszon, még Henike is elkezdett hüppögni. Kép

ancsipancsi

Na végre,nem volt idáig babanyetKép

És végre,végre láthatjuk DOminót aki egy szépség!

Juc
20170114224602

Végre, végre, itt vagy, Indi!!!
Dominód egy gyönyörűség!!! Olyan jó, hogy végre otthon vagytok. Sajnálom, hogy nem éppen úgy alakultak a dolgok, ahogyan szeretted volna, de a lényeg ez a gyönyörűség!!!! Örülök, hogy jól vagytok, és kitartást a szopizáshoz!

Kép
Kép
zuzmo1

Zsan!

Az nekem nem baj,ha régebbi kollekcióból van,úgy is a tavalyiból tetszett egy nagyon nekem.Jövőhéten kiugrom GL outletbe,mert hétvégére kellene nagyon füriruha.

Sajnálom a bicajos történést,talán holnap még valahogy összehozzátok vagy már lemondtatok róla?

Ma kiváltottam a kullancs elleni védőoltást vagyis nem ellene véd csak az általa terjesztett betegség ellenKép
1140FT volt.
Egy hónap múlva kell egy második oltás és utána már védettek .12 hónap múlva pedig egy emlékeztető oltás.
Kedden megejtjük azt hiszem.

Sonkám megfőtt és elég jól néz ki,íze is finom.A mostani sok trutyis húsok között azt hiszem szerencsém volt a választáskor.

Tudtátok,hogy Esztergomban is van élményfürdő?Szerintem ez azért klassz mert közel van és egy napos programnak is jó.

Juc
20170114224602

DEn!

Plusban lesz akciós utazóágy,7 ezer valahányszáz forintért.Talán 18-tól.
20170114224602

Indiiii,
sziaKépKép dejo hogy bejelentkeztélKép Nagyon édes a kicsi fiadKép és ne bánkódj, jo hogy tanultál az "esetböl". Sztem mindenki tanul valamit a szülésébölKép
Kitartás a fejéshez, és sok szép sirásmentes napot kivanok NektekKép

Ancsi,
jaaaj, teljesen megértelek, én is ki tudok nagyon borulni az ilyen idiota emberekenKép Talán a husvét miatt is volt ennyire tömögnyomor ma, nem?Kép
Máskor is sok ilyen rossz élményben van részed békávézás során??
Lányok, Nektek is??

KépKép
fibi

Élményfürdöröl jut eszembe:
ma agyba-föbe telefonálgattam, és kiderült, hogy a pünkösdi kiemelt idöszak miatt MINIMUM 3 éjszakára ki KELL venni a szobákatKép Ezért mégis május végén megyünk 2 éjszakára, akkor lehet... És Berekfürdö lesz, mert olcsóbb is, közelebb is van, sokkal kedvesebbek voltak a telefonban is, és 3 év alatt teljesen ingyenes! És férjem hátának jot tesz az a termálvizKép és van apartman 4 fö részére, ami még olcsobbKép és talán nem lesz annyi német pucér nyugdijasKép

KépKép
fibi

Ma elsétáltam a Fonyód u.-i játszóházba, kb 2 körül értem oda, de nem volt ott senki. Aztán bementem a bölcsibe infoért. Sikerült találnom egy nőcit, aki felvilágosított, hogy péntek délután már egy lélek sincs. Úgyhogy nem tudtam semmi érdemlegeset intézni, de kértem egy telefonszámot, majd kedden telcsizek, hátha sikerül osszehozni vmit.

Indi Kép
Jaj, de nagyon szupi, hogy jöttél végre!!! Domino gyönyörűűűűséges Kép Sok puszi neki és persze Neked is, remélem néha még lesz időd benézni!

Juc Kép
Köszi az infot!

Ancsi Kép
Az "éménybeszámolód" tényleg rémes, miért nem hagytad nyitva azt a hü.. ajtót? Szóval mélyen átéreztem amit írtál, de az utolsó sornál vhogy kitört belőlem a röhögés, azóta is alig tudom abbahagyni, annyira beleéltem magam, bocsi Kép

Fibi Kép
Nekem még nem, mert még volt benne részem Kép

Kép
Kép
denizsa

Fibi Kép
Mi bajod a német pucér turistákkal? Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Deni,
mert még volt benne részed?KépKép asszem mégis megtartjuk nekem a régi FordotKép és gyakorolnom kell a vezetést! és mint Jucus, majd én is belejövök egyszerKép

német pucér emberek...öööö, vizuális tipus vagyok, mint már emliettem voltKép fehér husu hájbájokKép

Hajrá játszoház!!!KépKép

KépKép
fibi

Fibi Kép
..mert még NEM volt benne részem (bocsi) Kép De már van vonaljegyem!! Úgyhogy ami késik, az nem múlik...
És ha nem hájbájok, hanem adoniszok jönnek? Bár nyugdíjas kiadásban azt hiszem majdnem mindegy Kép
Mélt köszi Kép

Kép
Kép
denizsa

BKV:nekem csupa jó élményem van,de Neetnek is,ugye Neet?!
Vagy csak nem vesszük fel ha tapintatlanok az emberek.Végül is egy adonisnak is lehet csípőficama,de mindenesetre gondoljuk ezt róla!Kép

Juc
20170114224602

Fibi!
ilyen rossz még sose volt a bkv-n, de csúcsban nem is használom igazán.

Babanet néha idegtépően működik. az egész Indinek írt örömködésem elszállt még 3-kor Kép

Indi!
annyit akartam írni, hogy történetedet végig olvastam, de kibírtam bőgés nélkül Kép, viszont a születéssztori ugyebár várat magára...
még egyszer nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok a kicsi Dominóval meg később a papájával, ha végre sikerül majd kiutaznotok hozzá.
a Dominó leírásán azért majdnem bőgtem Kép))))))), nagyon aranyos volt.
tejcsivel mi a gondod? lassan csöpög és a baba unja szívni?

én úgy döntöttem, hogy most reggel és este fejek, nem nehéz, és amíg lesz legalább fél deci egy napra, szerintem addig csinálom. tegnap pl. reggel valamit rosszul fejtem, mert délutánra kő kemény lett az egyik mellem. régen volt ilyen. (40 milli volt bele, nekem ennyitől is kő kemény) úgyhogy ez is jel, hogy nem hagyhatom abba. fontolgatom, hogy újra megpróbálom a homeos cuccot is.

Juc!
én is akkor hordtam bikinit, mikor nem nagyon látta más. de most már magam előtt se merek Kép. pedig vízparton úgy kellemes.
és én azért nem mertem eddig kérni a kullancs ellenit, mert mellékhatásokkal rémisztgettek Kép

Denizsa!
Al Bundy a legrulezebb figura!

Dorka!
én nem mertem azt az indexes topicot elolvasni. nagyon dullllva?

Zsanci!
bocs, de lövésem sincs ki az a Tomi meg Gabi. viszont elkezdtem marhára aggódni miattuk, hogy nem együtt húsvétolnak Kép

ancsipancsi

Eszembe jutott egy régi vicc:
Mi az a 3 dolog, amely bárhol a földön megtalálható?
1.coca-cola
2.mc donalds
3.német túristaKép

Szóval Fibi, lehet, hogy Berekfürdőn is lesz egy-két díszpéldányKép
Azért, remélem, jó fog sikerülni a pihenésKép

BKV: nekem vegyes tapasztalataim vannak. Általában segítőkészek az emberek, megkérdezik, hogy segítsenek-e föl/le tenni a babakocsit, de én azért nem szoktam elfogadni, mert a kocsi tálcáját fogják meg, és az könnyen letörthetKép ILyen béna vagyokKépKép
De ma pl nagyon felhúztam magam! Én úgy tanultam közlekedni, hogy előbb meg kell várni amíg leszállnak, és utána lehet felszállni. Na mármost kocsi a kezemben, próbálnék levergődni, de persze nyomakodnak felfelé, és amikor meglátnak, még vissza se fordulnak. Nagyon pipa lettem!
Den! Bálintod nagyon ügyes!!! Egyik nap feltérdel, másik nap meg mászik!!! A cipő dolog szerintem teljesen normális. Mi hagytuk Bazsót játszani, mert nagyon lekötötte a cipők pakolása, csak akkor kaptunk szívbajt, amikor be akarta rakni a szájábaKép Azért azt már nem hagytukKép Rosszabb mint egy kiskutyaKép
Játszóház nagyon szuper!!!

Neet!
Tényleg nagyon klasszul nézel ki a képen!! És fél évvel szülés után???? Én sem nagyon merek fürdőruhát venni, nem tudom mi lesz a nyáron........

Kép
Kép
zuzmo1

Deni,
germán adonisz, ez kicsit ellentmondásos csak számomraKép

Ancsi,
hát a Palcso Tomi meg a Tóth Gabi a Megasztárbol, hát ezt sem tudodKép pedig nekünk nincs tévénkKép

KépKép
fibi

Zuz,
ez joooKép

Na, lányok, hétvégén nem nagyon leszek, ugyhogy elöre is KELLEMES HUSVÉTI LOCSOLKODÁST MINDENKINEK!!!Kép

KépKép
fibi

Indi Kép dejohogyitt! megegyszer gratula a nagyfiuhoz, mindenfele boldogsagot, erot, egeszseget stb. Kép

Votiv, apafej milyen rendes Kép es szerintem az tokjo verzio, hogy nagyiek odakoltoznek hozzatok, de abban is van valami, amit Bogarka irt, szal mostmar ujabb dilemmad van Kép es cikket meg add le! ez a legkevesebb es nemcsak magatok miatt, hanem a tobbi babaert is! nem minden szulo tud tenni valamit az ugyben, ugyhogy muszaj neked!!

Bogarka, ez nagyon erdekes, amit irtal (remelem Nyuszi is igy gondolja majd, ahogy Petra), de a kisebbik hugom asszem 2 ev 4 hos volt, mikor kiosztotta anyamat, hogy hova vigye az ocsenket Kép

Ancsi, ules miatt ne aggodj. Enyem lany peldaul tudott mar ulni, de lusta volt es inkabb mindig hanyattdolt es ugy fekve nezegette a jatekot a kezeben, mert az kenyelmesebb volt. De aztan egyszer meglatogatott minket a baratnem egy nyuszinal masfel hoval idosebb babaval, aki mar kapaszkodva allt es negykezlab tekert es nyuszi latta, hogy az a baba mennyivel hatekonyabb, ugyhogy meg aznap ulve maradt es aztan tovabb fejlesztette a tobbi dolgot is Kép szerintem allati inspiralo egy masik gyerek, mindig ez a tapasztalatom, es a tobbgyerkocos mamak is azt meselik, hogy a masodik mindent hamarabb csinal altalaban, szoval szerintem csak vidd Lencsit tarsasagba. Es ne bekavezz. Szerintem allati veszelyes, en meg egyszer sem probaltam gyerekkel, inkabb gyalogoltam vele felorat ida, felet vissza, messzebbre meg apaval vitetem magunkat.

Neet, szovegeles erdekes dolog. En mar regota turelmetlenul varom, hogy beszelgethessek a csajommal, de egyelore egyoldalu, o mindent ert, amit mondok es viszont nem sokat az ovebol. Vannak rendes szavak (apa, anya, kaka stb.) meg nagyjabol rendesek (akko(r), tik-ta(k), me(g), (h)oppa, tete vagy tese = tessek stb, a belso zarojelekben levo hangokat nem ejti) meg teljesen sajat szavak (papa = labda, mama = lampa, ko = kerek, valamint minden kor alaku es minden korbe forgathato targy). De most eppen egy csomo mas aggodnivalom van, ugyhogy eppen nem foglalkozom a temaval, majd beszel, ha akar Kép ujjnyalazos lapozas meg szornyu, ilyenekre ne tanitsd mar!

Macs, Fuli milyen helyes es mekkora mar, orulet! Az elobb lattam a pocid valami zold puloverben Kép es koszonom a megnyugtatast, probalok nem sokat aggodni, de persze sokat toprengek rajta es egesz nap figyelgetem. Es arra jottem ra, hogy lehet, hogy az a gond, hogy meg mindig sokat alszom haton fekve (elmeletileg pedig mar nem lehet nekem ilyet, es nyuszinal nem is tudtam, de erdekes modon most meg kenyelmesebb, mint az oldalamon). Eshat ugye mindenhol azt irjak, hogy ha meg akarjuk forditani a babat, akkor hidba kell lemenni, vagy legalabb egy osszecsavart torulkozot derek ala tenni es ugy hanyattfekudni, mert akkor nem erzi jol magat a baba es elkezd mocorogni. Szoval ha en minden nap haton alszom, akkor ne is csodalkozzak, ha ossze-vissza forgolodik, ugye?

Juc, ez a haz tenyleg gaz...
moose

Legalább most van babanet Kép S épp pont nem tudok aludni...

Indi! De jó, hogy újra itt vagy! Szerintem túl kedvesen reagálsz a dolgokra. Szerintem ez nem az az eset volt, amikor neked kellett volna az asztalt verni további vizsgálatokért. Persze csodás, hogy te így megbocsátasz, s ilyen nagyvonalúan kezeled, de azért egy csöpp realitást hozzáadnék Kép
Dominó nagyon édes, még a félhomály is jól áll neki Kép
Egyébként miért ne mehetnél többet a SzTImrébe? Ha saját döntés, akkor elfogadom, de ha kórházi, akkor nem értem ...
Gondolom sok szoptatási tanácsot kaptál, de gondoltam hátha szükséged lenne erre: www.lll.hu
Gratulálok mindenhez Kép

Juc! Eszméletlen ez a csőnélküliség!!! Tényleg nincs valami mód, hogy ezeket jól popinrugják, s esetleg ti kárpótlást kapjatok?!?! Nem arról van szó hogy virágzik a piacgazdaság, s az ilyenekért felelni kell?!??!

Ancsi! A lényeg, hogy már a szerető otthonban vagy Kép ez a mondat tegnap délután még aktuálisabbnak hangzott, de azért még mindig így van

Fibi! Hívhatlak a hétvégén?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Jo reggelt!

GodiBarbi, fel negykor???Kép

Indi, sajnalom a korhazzal szembeni rossz tapasztalatokat. Orulok, hogy a Soten vegul jo kezekbe kerultel (Blayes doki, ugye?). Drukkolok, hogy beinduljon a tejci! Domino csodaszep!

Mi most elutazunk, ugyhogy ma kivanok mindenkinek kellemes husveti unnepeket!!!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelt!

Indi:
jaj de jó,hogy tudtál kicsit írni!És végre láttam is a szépséges DominótKépNagyon édes és nagyon nagy!Drukkolok nagyon a tejcsihez,ügyes vagy és nem hagyod magadKép

Juc:
bizony egomban van élményfürdő!Most már legalább csak bent van víz,mivel idáig vízben állt kívül is az épület egy részeKép
Sajna a Gémesi nem u.a.,viszont ezek szerint több is van belőlük,ami nem túl jó hírKép
Majd ha megkapták a gyerkőcök a kullancs elleni oltást légyszí írd meg,hogy volt-e valami utána???Nekünk is fontos lesz dömösön azt hiszem.Azt hallottam,hogy évente kell majd ismételni,erről mit tudsz?

Fic:
tegnap kiderült,hogy van egy közös ismerősünk!
Nagyon megörültem a Nikinek,mert kb.12éve semmit nem hallottam rólaKép

Neet:
nem semmi a fürdős képetek!Mikor Dorka fél éves volt én max. a férjem L-es pólóiban mutatkoztamKép

petergabi

Barbi,
azért aludjál is néhaKép
Persze hogy hivhatszKép Mindjárt indulunk Diósdra, szal ha nem veszem fel, akkor a kocsizúgás miatt leszKép

KépKép
fibi

Ancsi!

Kullancs oltást csak 1 éves kor után adják.ÉS eddig nem találkozott mellékhatással a dokim aki azért nem mai csirke.De ugye bármi előfordulhat viszont most tényleg olyan nagy a fertöződtség,hogy én is megijedtem.

GAbi!

Az úgy van,hogy most egy hónap eltéréssel kell kapniuk a 2 oltást,ez már védettséget ad és utána egy évre egy 3.-at.AZtán kb.3 évente egy emlékeztetőt.

Jucus
20170114224602

Kép

Csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni egyenloreKép

DenKép
Balintnak gratula a terdeleshez,nagyon ugyiKép

NeetKép
Nagyon csini vagy,a medence pedig szuper!!!

Ketreszes furdorucim meg soha nem volt...szerintem nem is leszKép vagyis inkabb Kép

BogarkaKép
Elkuldened nekem meg egyszer,hogy jutok el a Bogarka Parkba??Tudom,mar tavaly is elkuldted,de vhova elkevertem a levelet...

Indi!Kép
De jo,hogy jottel!!!!!!!!!!!!!!
Domino nagyon szepseges!!!

AncsiKép
Bkv-zasKépKép
Val velem lehet a baj,mert nekem 20bol 1szer ajanlkoznak segiteni a bkv-nKép

Hetfon vegul levittem Akost az ugyeletre,mire odaertunk,a kis mellkasa tele volt pottyokkel,szoval valoban 3 napos lazunk volt.Csak epp a teljes gyogyulas 7 napig tartott.
Volt ehsegsztrajk,alomkor,csak kezben leves,de most mar ujra a regiKépKép

Ha mar nem tudnek jonni-hazautazunk 3 napra videkre-
KELLEMES HUSVETI UNNEPEKET KIVANUNK!!!!

Kép

Kép

Pusz

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kedveseim!

Még van 4 napom a visszaolvasásból, de egy kicsit újra reagálnék az április 11-ig írottakra:

Annyit mindenkléppen leszögezek, hogy ami velünk történt, az hitem szerint egy fontos, továbgondolandó dolog és nem véletlen - én hiszek a sorsban... És senkit sem beszélnék le a Szent Imréről csak azért, mert ilyen szomorú tapasztalataim voltak.. hiszen a kórház egyébként nagyon is klassz! De bátorítanám az érdeklődőket a valóban személyre szabott orvos és szülésznő megtalálására most már. És akkor majd a kórházi élmény is gyönyörűséges lesz - és ezt most leginkáb a 4 kismaminknak kívánom, akik hamarosan arrafelé indulnak KépKépKép

A cukorról: A Szent Imrében nekem NEM végeztek cukorterhelést, az ítéletet a JELEK alapján hozták meg. A II. Nőin is csak néhány napos késéssel - majd a belgyógyász főorvossal jól el is nevetgéltünk rajta, hogy mire diétázni kezdenék, már túlleszünk a szülésen, és akkor - az ő szavaival élve - már dobostortákat kell enni és nem diétázni Kép Egyébként a lábbajom tényleg emiatt lehetett, igazatok van.

A Bogárka-park május 5-én már szerintem jó lesz nekünk is - főként, ha Másáék és Gigék mennek, mert akkor be tudok hozzájuk az autóba kéretőzni Kép

Lindi Kép Jól megsirattalak a költözési botrány miatt. Mert a drága lányok rendszeresen beszámoltak mindenről, így azonnal hallottam, milyen felháborító dolog történt veletekKép Remélem, előbb-utóbb sikerül új ruhatárra szert tenni és a pótolhatatlan dolgokon kívül továbblépni!!!

Zsanci Kép Jól összejött nektek a sok nyavalya Kép Ugye gyógyultok már? Még nem tartok itt a visszaolvasásban. Övsömör és arcüreggyulladás meg mindenféle bacik együtt Kép Sok sok gyógymanócskát küldök Gazdagrét felé!!!

AncsikaKép nagyon köszönöm az összes ajándékot, már szinte minden használatban van (szerencsére és sajnos)

SAjnos babóca nem fogadnja el a mellemet, így a szopi egy mellbimbóvédős akció rövid sikere után egyaeklőre kudarcba fulladni látszik - amit erősít a kedves és jóindulatú tanácsadók állandó jelenléte az életünkben. Mostanra már tényleg azt sulykolták belém akaratlanul is, hgoy én egy lusta, gyenge és önző ember vagyok, mert nem álltam ellent az üvöltő gyrekemnek és a könnyebb megoldást választottam: megetettem tápszerrel... és bizony egy idő után már csak cumisüvegből! Kicsi fiam ugyanis ébredés után azonnal elkezd ordítani az éhségtől és annyira behergeli magát, hogy felforrósodik az egész teste és kimarad a levegővétel is, ha nem adok neki... a kanalas-injekcióstűs-poharas megoldás is ezért nem jön be(próbáltam pedig napokig...) És ha valaki kibírja szívfájdalom nélkül egy éhségtől és kétségbeesésétől fulladozó ordító gyerek látványát - hát annak biztosan jól megy a szopi, de é nem ez a fajta vagyok. Így marad a fejés - nem túl hatékony, de napi 30 milliket ki tudok fejni a kicsi szabadidőben, ezeket jól meg is eszi a babaúr. Magától még nem jön tejecske, ő pedig nem hajlandó bekapni a cicimet. Tanácsadót pedig még nem volt időm hívni, talán majd ma...

Pétergabi és Votiv annyi hálát érdemel tőlünk a mindennapi jelenlétért és szeretetért életünkben, amit én ki sem tudok fejezni. Tele a szívem... és persze mindannyiótokkal, drágák!!! Elnézést, amiért sok sms-re nem tudtam válaszolni, de az írásra végképp nem maradt erőm a kórházban!

No most ennyi tellett, jelentkezem hamarosan, addig is ajánlom a fotóalbumomat szeretettel, amiben Dominós képek vannak a születés utánról, illetve Votiv hazajövetel előtti képei százával KépKépKép

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Nagyon boldog hétvégét és húsvéti együttlétet mindenkinekKép

indianyo

MINDENKINEK JÓ HÚSVÉTOT KÍVÁNOK!

Kriszta!
neked is kellemes nyuszizást!

engem nem izgat, ha nem segítenek a BKV-n, csak ne is hátráltassanak. múltkor egy öreg hapsi bele kapaszkodott a kocsinkba leszálláskor. mondom, elengedné a kocsit? erre ő: csak segítek. Kép így már nem tudtam megemelni.

Moose!
Manókáék nagyon eltűntek, de majd elhívom őket, mert nagyobb a lánya, és inspirálja Lencsit.

ancsipancsi

INDI!
tudom, hogy nem nyugtat meg,de teljesen, SZÓRÓL SZÓRA ÍGY VOLT nálunk is. csak én ilyenkor kb. összesen 2-300 milli tejet fejtem (naponta 8x). amikor Lencsi evett, rögtön fejtem is. nálunk is üvöltött, a tápot alig tudtam elkészíteni, mert nem vett levegőt a bömbi miatt. úgy kellett megfújni. mai napig csinálja, ha nem úgy van vmi, ahogy akarja. Kép
később a doki tanácsolta (meg előtte a kórházasok is), hogy készítsek el 200 ml tápszert, azonnal hűtsem le, és mindig kellő mennyiséget adjak belőle a babának, így nem kell annyit várnia üvöltve. 1 napig eltárolható. most is úgy szoktam megnézni,hogy vajon mennyi az adagja, hogy frissiben elkészítek 230 millit, és amit iszik belőle, az az adag, többi megy rögvest a hűtőbe.
Henike Dominó korában 40-50-60 milliket evett/evés.
és én is totál rosszul éreztem magam, de itthon megnyugodtam, és megnyugtatott a tény, hogy fejek. mivel fejsz? a másik cicidből csöpög közben?

ancsipancsi

Den! Ha kimaradok általában csak futólag olvasom vissza az eseményeket. De most vissza kellett kutakodnom, hogy vajh miért gratulálnak nektek annyira!?! Kép
Gratula Bálintnak! Elképzeltem és meghatódtam Kép

Dora! Fibi! Edz a gyerek! Kép Különben is nagyon rendes, mert idáig kb. 5x játszottuk el a hajnali kukorékolást. S ma sikerült még egy másfél órát aludnom 6tól.

<!--attachment: a_H_sv_ti_nyuszi_hal_la-408816.html*mime_html.gif*text/html*0.7*hov%e1+lett+a+h%fasv%e9ti+nyuszi%3f*a+H%fasv%e9ti+nyuszi+hal%e1la%2ehtm --><center><pre>
Képhová lett a húsvéti nyuszi?
a Húsvéti nyuszi halála.htm (0.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

gödibarbi

Indi! Szerintem már le is írtad a megoldást! Szeresd magad és hidd el hogy JÓ ANYA vagy!!! Ez a gyerek téged választott, s azért tette, mert tudta, hogy TE VAGY NEKI A LEGJOBB!!! Bármi is történik akkor is te leszel a legjobb Dominónak.
Hug

gödibarbi

Zuz Kép
Vicc rulez... és milyen igaz Kép Kb 15 éve együtt nyaraltam az unokatesómmal a Balcsin. Szálltunk fel a vonatra és előre engedett minket egy pasi. Mi meg - mivel már kezdtük megszokni, hogy több német van ott, mint magyar - németül köszöntük meg neki: Danke. A pasas németül is válaszolt: Bitte. Aztán amikor már elindult a vonat, a pasi elkezdett magyarul (!) dörmögni az orra alatt: "Ennyi német, mindenhol csak azok...". Mi meg jót röhögtünk, hogy már a magyarok is németül beszélnek egymással a Balcsinál.
Ja és a cipőkről: Sajna Bálint sem éri be a nézegetésükkel, meg is akarja kóstolni őket...

Fibi Kép
Jó kirándulást Nektek!

Barbi Kép
Köszi a gratulát Neked is és persze mindenki másnak is! Azóta már megismételte a térdelést 1-2x, úgyhogy nem véletlen akcióról volt szó.
Nem semmik a hajnali kukorékolásaid, tényleg edz Téged a gyerkőc, még jó, hogy tudtál utána aludni egy kicsit! Fiú vagy lány lesz? (Ha már írtad, akkor ezer bocsi!)

Kriszta Kép
Ákosod nagyon édes a tojások között! De jó, hogy már meggyógyult!!

Indi Kép
Próbáltam megnézni a fotókat, de csak beregisztráltam, nem tudtam hol találom őket Kép
És ne emészd magad a tápszer miatt! Lényeg, hogy Dominó ne legyen éhes, Te pedig úgyis odaadod neki, amit le tudsz fejni, úgyhogy még anyatejet is kap!
Tök jó, hogy tudok jönni Ti is majd Bogárkáékhoz, végre talizhatunk!!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!

Kép

Kép
Kép
denizsa

Den! Kicsilány Kép

Indi! A képekkel én is úgy jártam mint Den Kép

gödibarbi

Indi, a legfontosabb, hogy semmin ne idegeskedj! Most csak a babara figyelj meg pihenj! belepofazok elhuzhatnak... nekem szerintem azert is ment rosszul a szoptatas, mert mindig ott volt valaki "segiteni". Akkor meg azt hittem, ez jo, de most ket honapig senkit nem fogok beengedni, az tuti! Es szoptatasi tanacsadot hivj mielobb! En multkor keson hivtam, de most mar elore szervezem, hogy rogton kijojjon, ahogy hazaerunk.

Bog, szerintem mi is kesobb erunk oda, mert a kisebbik hugom ballagasa is pont aznap haromkor van, de szerintem csak bedobunk neki egy csokor viragot, aztan megyunk tovabb feletek, mert se Nyuszinak, se nekem nem valo most az orakig tomegben alldogalas, szoval apa legszivesebben teljesen kihagyna a ballagast... szegeny tesom utalni fog, mert mar a szalagavatojara sem mentunk ...
moose

ja, igen, kepes link nem jo
moose

Indi képeihez a link
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vikofulop/my_photos

Kriszta, Ákoska irtó cukiKép, nektek is és mindenkinek szép ünnepet, aki nem tartja annak is kellemes hosszú hétvégétKép

Moose Kép

votiv 8)
votiv

ja, Indi!
én nem is gondoltam, hogy 38 éves vagy, sokkal fiatalabbnak nézel ki Kép
képek marha jók, megnéztem suttyomban az egy-két indiait is Kép
és majd meséld el, hogy az anyakönyvezésné végül szívóztak-e.

ancsipancsi

ezt látnotok kell, ez az új amerikai húsvéti trend. 1 dollár 50 darabja. Britni Szpirsz majd vesz a kisfiának.
Kép

votiv 8)
votiv

az előzőeknek úgy látszik már elment a színe...Kép

votiv 8)
votiv

Mindenkinek kellemes húsvétot ill. peszachot kívánok!!!! Kép Én tegnapra kipurcantam, csütörtöki über-fickósságom eredményeképp nagyjából csak ültem és néztem magam elé bambán, hát igen, 7. hónapban az ember (Moose, nézz másfelé Kép) ne másszon a gyerekével mászókára ill. ne gyalogoljon kilómétereket. Meg azt is megtanultam tegnap, hogy a SOK töltöttkáposzta elrontja a gyomrot Kép

Indi,
olyan jó volt végre olvasni téged!!!! Kép Dominó szépséges, és teljesen igazat adok neked, egy orvos kell, a hely, ahol megszülöd a babádat, tulajdonképpen mellékes Kép Nálam legalábbis így volt.
A szopi miatt meg ne legyen lelkiismeretfurdalásod, én pontosan tudom, hogy te MINDENT megteszel annak érdekében, hogy menjen a dolog, és ha ennek ellenére nem megy, akkor rajtad kívül áll!!!! Tanácsadókat meg hajtsd el a búsba! Kép

Minden baba csudaszép Kép

Ancsi,
békávé Kép írtam viszont mélt!

Barbi,
azt hiszem, most már kezdődik a te hajrád Kép szóval HAJRÁ!!!!!!! Kép

Den,
térdeléshez gratula Kép amikor Dóci először állt a kiságyban, akkor én is első felindulásban fényképezőgépért rohantam, aztán csodáltam Kép

OFF:
JÖVÕ HÉTVÉGÉN (ápr. 21-23, P-Sz-V) lesz a Kertészeti Egyetemen a szokásos nagy tavaszi dísznővény-kiállítás/vásár, 9-19-ig tartanak nyitva, nagyobb gyerekeknek szokott kézműves foglalkozás is lenni Kép

vera
kisün

Votiv!
a fakó, pasztelles színek frankóbbak Kép
szegény pipikék

ancsipancsi

Kedves Lányok!

Kívánok minden topiklakónak és családjának NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!

Zsombi megint beteg volt a héten, ezért sem tudtam jönni.Kép

Indike, mégegyszer sok szeretettel gratulálok!Kép Nem tudom mennyire van eleged a sok fogadatlan prókátorból, de talán érdemes lenne felkeresned Sarlai Katalin drnőt a Szent István Kórház szoptatási ambulanciáján. Persze ha még van hozzá erőd.
Nekem nem jön be a link, amit ide raktál.Kép

Lányok, Borgárka-park mit takar? Topiktalit? Mi is mehetünk?Kép

Puszi: Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Pirus,
Zsombinak jobbulást!! Kép Bogárka-park: Bogárkáék kertje, topiktali céljából Kép és persze hogy jöhettek! Kép
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: