A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Exi!

Törpeti nagyon édes! Megengedi a dokid, hogy mindennap bejárj a befekvés helyett? Nagyon vigyázz a kismanóra, lehet, hogy jobb lenne, ha befeküdnél...Ha mégse, akkor azt a nagymosást és más egyebeket inkább csak irányítsd, ne te csináld! Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Köszönjük a dicséreteket, hízik a májam! Kép A képen a szopcsi utáni elégedett brekiarcot vágja, ha mosolyog még tündéribb! Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi: Déneske gyönyörűséges kissrác!!!!! Igazán szép arcú kisfiú! Kép

Exi: A ti fiatok is nagyon édes Kép

Zita: Te még lógsz nekünk képekkel!!!!!!

Romy: Tuti nem mi voltunk. Ugyan akkor épp kint voltunk, de arrafelé nem sétáltunk, sőt pontban 4-kor a 83A-s buszra "tettem fel" a barátnőmet. Utána a házunk előtt ücsörögtem még kicsit, mert Gréti aludt, előtte meg a Lomnici utcánál lévő nagy játszótérnél sétáltunk.

Norus: Az én fodrászomról beszélsz? Enikő úgy emlékszem ide nem írt a fodrászáról.

Képzeljétek Gréti tegnap megtette első lépéseit. Ment vagy másfél métert egyedül a 2 lábán kapaszkodás nélkül.
Persze nem csak úgy magától...vagyis magától, de azért mert porszívóztam, és fél a porszívótól nagyon és olyankor mindig a nyomomban van, és még úgy is sír, és még csak egy kevés volt hátra a porszívózásból és le akartam ültetni, de nem volt hajlandó leülni, csak állt...hát mondom jó, akkor álljál...és kicsit odébb mentem tőle, hogy folytassam a porszívózást....a porszívó közben végig zúgott...és a Gréti meg fogta magát és odasétált hozzám Kép olyan aranyos volt ahogy a kezével egyensúlyozott Kép)
én is meglepődtem meg nyilván ő is Kép büszkén vigyorgott utána Kép
No, de azóta sem ment egyedül egy tapodtat sem Kép mondjuk nem is volt ilyen kényszerítő erő, mint akkor a porszívó Kép mi se forszírozzuk, majd megy ha eljön az ideje.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág: igen, a te fodrászodról beszéltem, bocs, elnéztem, kinek a hozzászólásában volt. Ugye azért még maradhatok? Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus: Az én fodrászom a te fodrászod is Kép
De tényleg kéne találni valakit a közelünkben, aki gyors és ügyes. De olyan bizalmatlan vagyok. Nehezen váltok jól bevált dolgokban. Így inkább nem megyek fodrászhoz Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő,az epidurál bejötése után csökkent a Barni szívhangja és csak oldalt fekhettem ez miatt,legalábbis így emlékszem,bár nem sok minden kiesett!!!

Pedig a labdát kinéztem magamnak,hogy azon fogok üldögélni!!!

Exi,jó volt kicsit nosztalgiázni,mikor a Barni is ilyen kis pocaklakó volt,annyi minden eszembe jutott!!!

Zsuzsi,nagyon édi a Déneske!!!

Ma voltunk szurin,a barni fel se vette,6180gr és 62Cm!!!

Puszancs:bibi

Kép
bibi226

Üdv!
Zsuzsi, nem tudom, megengedi-e, végül is tegnap is csak a lehetőségéről volt szó. A nagymosás azért nem lesz annyira nagy, bele és kipakolni még megy. Kép A szőnyegtisztítás ráhagyom anyura és az öcsémre...úgyis jól együtt tudnak működni.
És ne aggódj, vigyázunk magunkra!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!Kép

Nem jutok mostanság sűrűn a gép elé, így eléggé le vagyok maradva.Kép
Csak a fényképeket nézegettem meg - minden gyerkőc és pocilakó gyönyörűűűűKépKép
És milyen nagyok már! Úgy telik az idő...

Én most nem tudok friss képpel szolgálni, de azért felteszek egy fürcsi utánit, ahol épp készülünk hanyatt fordulni!Kép
Kép
És itt sikerült:
Kép
Ez még február végén készült - azóta sajnos elfelejtette Boti ezt a tudományát, vagy ellustult, mert mostanában nem forog.Kép

Tegnap voltunk méreckedni, és lassan duplázunk, mert 7230g, és 64 cm.Kép
Jövőhéten lesz 4 hónaposKép

Puszi, Zitus

Kép
Kép
zituska28

SziasztoK!

csak egy gyors bekukkKép

Babákok gyönyörűekKép Küldök nekik puszit, tessék átadniKépKépKépKépKép

Voltunk ma fodrásznál, Bence olyan hisztit csapott, hogy sikeresen elb...ták a haját, most nagyon mérges vagyok emiatt. Köze nincs a gomba-frizuhoz. Vettünk is felindulásból egy hajnyírógépet, holnap megpróbálok javítani rajta vmitKép
Apa haja jó lettKép
Én meg bedajeroltam (bocs foggalmam sincs hogy kell leírni), nekem egyenlőre kicsit furi, olyan zámbós a frizum, de apjuknak nagyon bejönKép És végülis ez a lényeg.

Estére megint bedurrant egy fogam, épp azon agonizálok, hogy hogyan jussak el Katáva fogorvoshoz? Mert szegedet nem járom meg 2 etetés közöttKép

Jelentem, befejeztem a parázást az elég-e neki a tej-frontonKép 11 dkg-ot hízott 2 nap alatt a kiscsajKép Olyan iszonyatosan jó érzésKép
Csak sajnálom hogy Bencével ezt nem éltem átKép
Na pusz most épp nem fáj a fogam, hátha el tudok aludni...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jégvirág: Kép)) Én úgy vagyok vele, hogy félévente egyszer megyek fodrászni, mert csak a végét kell rendezni, bár amióta ezzel a melegollóval vágják, nem is törik a vége, azért ennyi kell. Meg is jegyezte Icuka nagyot sóhajtva, amikor ezzel viszonylag gyorsan Kép végzett, hogy kész, mert neki csak ennyit szabad... Kép Szóval, ilyen gyakorisággal ki lehet bírni. De anyósom minden héten megy, és neki elég szoros az időbeosztása, ha ez tudatosodik Icukában, akkor tartja az időpontokat. A menyasszonyi hajzatomat is ő alkotta, anyukámmal közösen.

Zsuzsófi: gratula a szopis gyarapodáshoz! Tényleg olyan jó érzés tudni, hogy belőlünk, csak belőlünk így tudnak táplálkozni! Kép És ha nem aggódsz, az csak jót tesz a tejcinek is.

Én most azt vettem észre, hogy kevesebb a tej. Kép Mondjuk nem csodálkozhatok, mert kevesebb a szopi. Mennyi szopi, tej ajánlott egy nyolchónapos babának??? Tudom, hogy nagyon változó, nem lehet általánosítani, de mégis, kinek milyen tapasztalata van? Nappal nem igazán szopizik, lusta is megerőltetni magát Kép, így jó, ha megvan 3 szopi/nap.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus: Az én menyasszonyi frizurámat és akkor anyuét is ő rakta össze Kép Nagyon csini lett Kép Akkor sikerült kb. másfél óra alatt végezni, de pár nappal előtte majdnem egy egész napot ott voltam próbafrizura gyártáson Kép
Én is kb. évente 2x megyek hozzá. Vagy ritkábban. Utoljára októberben voltam. Az én hajamon mindig élvezkedik, mert azt szoktam mondani, mindegy mit csinál, milyen rövidre vágja, csak csinos legyen. Mindig mondja, hogy szereti ha szabad kezet kap Kép Még soha nem jöttem el tőle úgy, hogy ne tetszett volna az eredmény. Na jó, azért adok neki pár instrukciót, hogy mit szabad és mit nem Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Norus,
sztem minimum 6OO milli naponta, és minimum 3szor

de ha kap már tejpépet, Sinlacot, akkor lehet kevesebb is, tulképp a fehérjebevileg a fontos, ami a legjobb még anyatejből ebben a korban
Vendég

bocs az elütésekért, Mamiéknál vagyok és kicsit fura a gép, mert máshol vannak a betűk Kép
Vendég

Mindenkinek szép ünnepet kívánok!

Ildi
tfildiko

Boldog húsvétot mindenkinek!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!!!! A srácoknak sok pirost ojást, a lánykáknak sok locsolkodót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi: Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!

Én is Kellemes Ünnepet Kívánok Mindenkinek!

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Kép

Ági és TörPeti

Ági és
KépKép
exdeus

Kedves Anyukák ,Apukák,Kismamák,Kispapák!

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellemes Ünnepeket Kívánok:

Kép

málna2162

Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket!

Idén én is megyek locsólkodni a fiúkkal!!!

Melinda,nem tudsz elmenni a fogaddal magánrendelésre????
Ott gyorsabban lehet haladni!!!
Mert ha fáj,saját tapasztalatból tudom hogy egyre jobban fog fájni!!!

Jobbulást neked!!!

Puszancs:Mindeniknek!!

Kép
bibi226

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! KépKép
A lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok piros tojást! Kép
Zsuzsi és Dénes

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Jégvirág: én 2x voltam frizurapróbán. Az első katasztrofális lett Kép, aztán jobb, itt folytattuk a második alkalommal. Az már OK volt, de én kikötöttem, hogy élesben a nagy napon is legyen ott anyukám, és ragaszkodjon a kipróbált elképzeléshez, nehogy Icuka variálni kezdjen az utolsó pillanatban, én meg nem látom a hajamat közben, ugye. Kép 8-ra mentem, fél11-11 körül lettem kész, sminkkel együtt mondjuk, de az csak félóra volt. Ja, én már terhes voltam, mondhatom, nagyon szerettem azt a sok egyhelyben ülést...

Dancsi: szerintem annyit nem eszik, ez az én bajom. A 3 szopi megvan, bár egyre nyűgösebb mostanság az egész. Azért van kevesebb tej, mert kevesebbet eszik, ez biztos, dehát mit csináljak?! (Fejés kizárva, nem megy már.) Kap tejpépet és Sinlacot is, de nem a dobozon levő teljes adagokat, max. néhány kiskanállal egy nap, sűrítésre.

Mindenkinek kellemes húsvétot, jobbat, mint a mienk, extra nyűgösség van... Kép olyan pocsék éjszakánk volt, mint még soha. Kép Van köztetek alvásszakértő? Kép Mert ha igen, leírom, mit művel lánykám, hátha tud valaki okosat mondani.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus alvásszakértő nem vagyok, de azért leírhatod, mi volt éjszaka....Kép FelcsigáztálKép
Enikő

ceniko
Szeged

Norus,
miért nem mérsz le pár szopit, hogy lásd mennyit eszik?

Kellemes Húsvégi Ünnepeket kivánok, a kislányoknak sok locsolkodót, a kisfiúknak sok pirostojást!

Nálunk mind2 gyerek beteg, Jozsónak 2 napja 4o fokos láza van, folyton visszemegy, a csillapités után. És Boldika is dögrováson van, ő sem úszta meg az antibiotikumot. Kép

Boldi csendben tűri a betegséget, néha nyüszög, olyankor egy kis simi simire megnygugszik, Jozsó pedig egész nap sirdogál és jajgat. Ráadásul még mindig a szüleimnél csövezünk, mert az egyik burkolónk megpattant, a másik meg beteg.

De azért a sonkaevés nem marad el. :o))))
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam, de KAtát vki kicserélte két napja. csak cici kell neki egész nap, egész éjjel. MOndjuk miután magamhoz vettem, leg. aludt. De egész nap nem aludt. Állandóan szopizni szeretett volnaKép
De ezért szépen hízikKép 3990g volt ma este.

Na meg tanulnom is kell, hiszen 3 hét múlva érettségizek. Nem tudom hogy fogom megcsinálni, de vhogy muszáj leszKép
Így most egy ideig nagyon ritkán fogok jönni, kérlek azért drukkoljatokKép

Kellemes húsvétot mindnekinek!

Pusz
Zsu és KAtica
5+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Sajnos eddig vacakolt a babanet, nem jelent meg az oldal!Kép

Mindenkinek szeretnék kellemes ünnepeket kívánni!!!Kép

Csibe
14+3

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Ez még jár az ünnephez!Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Ceniko: röviden annyi, hogy felébred az éjszaka közepén, szopi nem kell, ágyban nem marad meg, kézben se jó, ha letesszük a habtapira, szépen játszik egy ideig, ami remek dolog, csak nem éjjel 2-kor. Kép Alig tudjuk elaltatni, nyugtalanul alszik. Most az egész éjszakát a hordozóban töltötte (ehhez képest nagyon jól aludt benne), úgy vittük be a hálószobába, az ágyában nem marad meg, mindig felébred és keservesen sír, szerintem vízszintesben eldugul az orra a takonytól, nem kap levegőt és ettől megijed. Olyan kis elesett-szerencsétlen, úgy sajnálom. Remélem, hogy az extrém éjszakák is a takony miatt voltak.

Dancsi: nincs mérlegünk, nem is volt az elején se, csak 2 hónapig, amíg muszáj volt méregetni, mert a 2. hónapban alig gyarapodott.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus,3 napja a mi éjszakáink is ilyenek,csak a Barninak kell a cici!!
Fejni én sem tudok mostanába,hiába fejem nem jönn belőle semmi,a Barni tudja csak igazándiból kiszívní!!!

Lányok ,akik panelban laknak,ti mibe altatjátok a gyerekeket hogy ilyen jó idő van??

Mert én most arra gondoltam hogy azért kell fel 1 1/5-2 óránként szopizni,mert szomjas ,melege van!!
Kombidresszben alszik ,hosszú újjúban és hálózsákban!!4

Zsu,mi a helyzet a fogaddal???

Csibe,hogy vagytok,a pocaklakó???
Minden ok???

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Sziasztok!

Tudja valaki Lengyel utcai bababizományi nyitvatartását? Vagy telefonszám?
Köszi
Nina
nina74

Üdv!
Bibi, szerintem bőven elég lenne a kombidressz (akár rövid ujjú), és egy pelus, amivel betakarod. Nálunk legalábbis 24-25 fok van...szerintem is melege lehet Barninak.

Ági és
KépKép
exdeus

Lányok,

gyermekorvosok közül Dr. Oszlács Editről és Dr. Hegedűs Ágnesről tudtok-e valamit? Debreceni u-i rendelőben körzetis gyerekdokik.

Köszi előre is az infókat.

Vesm

vesm

Bibi, köcce megvan a fogamKép érzemKép De tanulok ezerrel, nincs időm orvoshoz menniKépKépKép Így szenvedekKép

Vesm, mi a Hegedűs Ágihoz járunk, Bence 3 hónapos kora óta, én nagyon, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Óvatos orvos, szeret minden dolgot körüljárni, nem antibigyó mániás, meghallgatja az én véleményemet is, és nem néz le mint totál hozzánemértőt. Szerintem érti a dolgátKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: megnéztem az oldalatokat, a szüléstörténeten majdnem jól elbőgtem magam. Kép

Itt pedig a zoknievőt láthatjátok Kép
KépKép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Bibi!

Köszönjük az érdeklődést, jól vagyunk!!!Kép
Minden ok,remélem így is marad!

Puszi:Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szia Nina!

A Lengyel utcai bolt hétfőn zárva van. Kedd-Péntek 14-18h, szombat 9-12 a nyitvatartás. Tel:
62/325-440
era101

Köszi Era
Már meg is jártamKép

Nina
nina74

Exi,én ismerem a férjed eggyütt dolgoztam vele az interfructban!

Bibi

Kép
bibi226

Bibi, dobj már egy képet az e-mailemre, plíz. Csak a beazonosítás végett. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Teszek fel pár képet a családrólKép
A csajok fürcsiznekKép Ez néhány napja készült!
Kép
Apa és lányaKép
Kép
És egy mai kép a TiszárólKép
Kép

Puszka
E

ceniko
Szeged

Teszek fel pár képet a családrólKép
A csajok fürcsiznekKép Ez néhány napja készült!
Kép
Apa és lányaKép
Kép
És egy mai kép a TiszárólKép
Kép

Puszka
E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Bocs h duplán ment el...csak 1x akartamKép...szarakodott a szerverKép

Amúgy jól vagyunk! Ma voltunk leadni pisit a mikrobiológián a Bogival, utána vért adtam, majd megrohamoztuk a játszót a Roosevelt téren. 1 darab pocsolya volt az egész téren tuti, hogy dob egy seggest bele a BogimKépKépKép
Holnap megyünk ar eredményért! És megyünk az egyázi oviba ahova tavaly irattam a Bogit, ugyanis felhívtak, hogy szeptembertől felvennék... úgyhogy megyünk megnézni!
Ha a Boginak tetszik, akkor átiratom, de nem szeretnék ráerőltetni semmit! Azt szeretném, hogy az Õ döntése legyen!Kép
Viola jól van, nyáltenger, folyamatosan ömlik a nyála és a taki az orrából, ami eddig a fogzás jele volt, remélem most is "csak" az!
Más újság nincs! Remélem mindenki jól van!

Norus nagyon édes a csajod!Kép Alvásra nincs ötletem!Kép De ez valami szörnyű! Olyankor kapcsolsz lámpát, ha éjjel felkel? Mert azt nem szabad, és csak suttogva szabad hozá beszélni, hogy megtanulja a nappal és éjszaka között a különbséget! Pl leülni vele játszani szvsz hiba, de ez csak az én magánvéleményem. Hja és vegyetek hidegpárásítót, hogy ne duguljon be az orra, lehet h ezért nem alszik.....panelben laktok?

Nina: Voltatok Szabadkán?

Csibe: Hány hetes vagy már???Kép

Bibi: Jövő hét?KépKép

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Hja és jár a ViolámKép Végre, épp ideje basszus, azt hittem már sosem indul elKép

ceniko
Szeged

Enikő:
NemKép
nina
nina74

Enikő, édesek a lányok! Kép És adj puszikát Violának a nevemben is, grat. az új tudományához!

Áznak a babaruhák. Kép Holnap mosom ki őket, és mennek vissza tiszta szatyiban a szekrénybe. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Vesm,
Nekünk a dr. Oszlács Edit a doktornénink. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon kedves, türelmes, végighallgat minden kis apró bajommal, a Lilivel is nagyon kedvesen bánik, s bármikor fel lehet hívni ha bármi kérdésem van. Ja, és házhoz jön ha kell, nekem ez is fontos volt. Szóval csak jót tudok mondani róla!!

Ringatósok és akiket érdekel!
Április 26-án megint lesz ringató...jelentkezés a szokásos módon!

Jóccakát mindenkinek!
Erika
erika29

Sziasztok!
Mi ez a Ringató?

Ceniko: köszi! A te csimotáid és tündériek. Kép Jól látom, hogy egymásra alig hasonlítanak? Mennyi idősek pontosan?
Nem panelban lakunk. A rossz éjszakák oka a takony lehetett, vagyis akkor még nem volt taknyos, de befelé tartott a betegségbe. Nem tudom, hogy ez miért így jelentkezett nála. Amiket írsz (villanytilalom, suttogás), szerintem azért nem működnének (vagyis mindegy, hogy így csinálom -e), mert Marietta hálistennek réges-régen tudja a nappal-éjjel különbséget, ezért voltam benne biztos, hogy ez nem lehet baj, és ezért voltam elkenődve, hogy felborul, ami hónapokkal ezelőtt kialakult. Abban én is biztos voltam, hogy a játszás nem jó ötlet, először még OK, de a következő éjjel is... Csak apa meg ellenkezőt gondolt, össze is kaptunk ezen. Én úgy gondoltam, tegyük le az ágyába, sír, de majd elalszik, ő meg, hogy játsszon, amíg el nem fárad. Na, egyikünknek se volt igaza, mert aludni akart volna, csak vízszintesben nem bírt szegény...
Meg az a tapasztalatom, hogy érdemes "fárasztani" a levegőn, akkor jobban alszik. Kép Húsvét hétfőn egész délután kint voltunk, utána este 9-től reggel 6-ig aludt, szopizott, és aludt még 8-ig, ami nálnunk nagyon kivételes! Ezért várom, hogy mozogjon többet, mert akkor jobban lefárad a nap végére.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Üdv!
Norus, szerintem azért térjetek vissza az estenemoltunkfelsemmit-módszerhez.
A friss levegő jó ötlet, csak jó idő is kell hozzá, habár most épp világít a napocska. Kép
Egyébként Bogi inkább Enikős, Viola meg Danis. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!Kép
Remélem mindenkinek jól telt a húsvét!!Kép

Nálunk minden a szokásos módon zajlott, sonkaevés stb...
Boti volt locsolkodniKép!!! Természetesen nagyobb sikerrel járt, mint Apa!KépKép

NorusKép
Nagyon édi a kis zoknievő!KépKép
Sajnálom a zűrös éjszakákatKép, remélem mostmár minden rendben!Kép

EnikőKép
Csajok még mindíg nagyon helyesek!KépKép
Violának gratula az elinduláshoz!Kép
Botiból is ömlik a nyál ezerrel, nem tudom nálunk lehet-e a fogzástól - kicsit még korai lenne.

Húsvét előtt én megjártam a Klinikát, mert volt egy makacs csomó a cicimbenKépKép, és féltem, hogy begyullad.
Jól megfejtek - mint egy tehenetKépKép, de muszáj volt...Bár teljesen nem jött ki a csomó, de kisebb lett, amit végül Boti ki tudott szippantani.

Az egész mizéria azért lett, mert Botim egyik éjszaka fél9-től negyed7-ig aludtKép, és utánna elkezdett 4 óránként kajálniKép
Ez szuper, csak a cickóm nem bírt ilyen hirtelen átállni...
Azóta éjszaka megint kel egyszer Boti, de nekem ez így jobb, mert úgyis fel kellene kelnem fejni, akkor már inkább a gyerkőc szívja ki!Kép

KismamikKép
Van 70 db Elevitem eladó (2007. 04.hós lejáratú)
Én mást szedek, ezért kár lenne érte, ha itt menne tönkre.
3000 Ft-ért odaadom! (email cím a profilomban)

Tejhozamra is sikerült találnom szuper dolgokat!KépKép
Az egyik egy vitamintabletta, a másik pedig egy protein por - teli vitaminnal - ebből turmixot szoktam csinálni. Mindkettőt ajánlják szoptató anyák számára. Nálam nagyon bevált!!KépKép Ezért nem kell az Elevit...
Amway-es cucc, ha valakit érdekel, priviben szívesen írok róla bővebben!Kép

Pusz! Zitus

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Norus!
Édes a "zoknievő"!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Cenikő!
Ezek a csajok............ Kép Violának külön pusszancs az új tudományhoz!!

Nálunk apa Dávid, és Ricsi együtt mentek locsolkodni. Ricsi nagyon élvezte, Dávid néhány helven elaludt, de nagyon szorította a plüss-nyuszi-szerzeményét.
Sajnos tegnap dokinénihez kellett vinnem őket, mert Ricsi letaknyosodott stb, és megduzzadtak a nyaki nyirokcsomói. Kép(

Zsu!
Azért a fogdokihoz szambázz el, lehet, hogy jobban járnál, mint sajgó foggal tanulni. Sztem a belefektetett idő megtérülne, de te tudod.... Hajrá a vizsgáidhoz.
Nekem is kezdődik nemsokára a diliház. Kép

Mit szóltok a Tiszához? sztem nagyon szomorú Kép Szép és félelmetes egyszerre a Tisza.

Pocaklakósoknak dupla puszi, remélem jól vagytok. Üdv mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: